• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

ss0872

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت جناب ياسيني عزيز و با تشكر از زحمات فراوان شما براي اين تاپيك
من 24 سالمه و قصد عمل فمتوليزيك دارم. در تاريخ 17 مرداد در كلينيك نور توسط دكتر امان زاده معاينه شدم و طبق گفته ايشون براي عمل مشكلي ندارم. در قسمت پذيرش عمل دكتر هاشمي رو براي عمل انتخاب كردم و قرار شد كه 4 شهريور عمل كنم. ديروز كه با كلينيك براي هماهنگي ساعت عمل تماس گرفتم، گفتند كه «دكتر هاشمي عمل هاي 4 شهريورش رو كنسل كرده و اگر نتونيم تا قبل 15 شهريور از ايشون وقت فوق العاده بگيريم، وقت شما ميره واسه مهر به بعد!»
جالب اينجاست كه همين مسئول پذيرش عمل به من ميگفت كه «عجيبه كه پيش دكتر امان زاده معاينه شدي و دكتر هاشمي رو واسه عمل انتخاب كردي!! پيشنهاد مي كنم كه پيش همين دكتر امان زاده عمل كن!»
جناب ياسيني با توجه به اينكه دانشگاه بنده مهرماه شروع ميشه و ديگه زمان استراحت بعد از عملي باقي نمي مونه، توصيه شما چيست؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی با سلام و تشکر

من نمره چشمم 3.5 هست رفتم نور بالاتر از ظفر کوچه پشت بیمارستان دکتر هومن بهرمندی از تیم دکتر هاشمی ازمایشمو دید گفت میتونم PRK کنم.
واسه 3 هفته دیگه با دکتر هاشمی نوبت عمل دارم.تماس گرفتم گفتن دکتر هاشمی همیشه اول نظرشون فمتولیزیک هست و شما هردو عمل را میتونید انجام بدهید و انتخاب را در اخر به عهده خودم گذاشتن.اما 2تا دکتر دیگه گفتن نتیجه هردو یکسان هست و تفاوت تنها در دوره نقاهت است و بابت فمتولیزیک الکی هزینه نکنم تازه گفت که فمتولیزیک ممکنه بعدا با یه ضربه شماره چشم برگرده و چون جدید هست زیاد نتیجشو پس نداده و پی ار کی مطمئن تر هست!.در فمتولیزیک تفاوت فقط در مرحله اول هست که پوشش اپی تلیوم برداشته میشهٍٍٍ
1)ایا از لحاظ کیفیت و عوارض و دقت نمره هردو عمل یکسان اند؟بعضیا بعد عمل چشممشون خشک میشه یا هاله نور و ... پس من کدوم رو انتخاب کنم؟
2)من با دکتر هاشمی نوبت عمل دارم ممکنه روز عمل ایشان عمل نکند؟ اخه شما گفتی 80 درصد دکتر هاشمی عمل نمیکنه!
3)از لحاظ تکنولوژی و دستگاه و دکتر و .... بنظر شما کجا عمل کنم بهتره؟ اخه شما گفته بودی قید بیمارستان نور را بزنیم!
4)چرا قیمت عمل در نور 1.800 هست ولی در جاهای دیگه 1.200؟
5)تیم دکتر هاشمی کدوم دکتر ها خوب هستن واسه ویزیت؟ بنظرم دکتر بهرمندی زیاد ماهر نبود
6)ایا بیمارستان نور و کلینیک نور و کلینیک بیمارستان نور همشون یکی هست یا شعبه های مختلف داره؟کدومش بهتره؟
7)من دانشجو هستم و بیمه تامین اجتمایی از طریق پدرم دارم ایا قبول میکنن؟باردرم بیمه تکمیلی داره نمیشه منم استفاده کنم؟اگه با دکتر هاشمی صحبت کنم قبول نمیکنن؟البته شنیدم باید شماره بالای 4 باشه درسته؟
8)راستی دید نزدیک من در،اصله 15 سانتیمتری خوبه ایا بعد عمل ممکنه دید نزدیکم کم بشه؟در کل هرچیز لازم بنظرتون میرسه کامل و مفصل بگید
ببخشید سوالام زیاد بود.ممنون میشم به تک تک سوالام پاسخ بدین

Last edited:

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی آقای یاسینی
دکتر که درسته هر وقت بخوام معاینه میکنه ولی میدونم که اونم میخواد بگه صبر کن
الان که داشتم صفحه قبل رو میخوندم دیدم که همه این مشکل منو دارن.در ضمن منم شبیه اون دوستی که گفته بود از لای انگشتاش خوب مبینه هستم یعنی وقتی نور محیط رو با دستم یا یه چیزه تاریک مثل شال سیاه که اونورش پیدایس میگیرم جلوی چشمم بعد نگه میکنم بدون اینکه به چشمم فشار بیاد خیلی تمیز میبینم
حالا انشاا... که این نگرانیهای همه بیهوده باشه و خوب بشه

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم چند سالتونه ولی به حال: یه دونه ای آقای یاسینی...
مرسی:)
والا آسیا رو نمیدونم ولی بیشتر بیمه های تکمیلی تمام هزینه رو میدن. اما برای شما سوال میکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اره من تو غرب هستم(به عبارتی تو ایلام هستم)
ولی واقعا تو این مدت اصلا گرد و غبار نبوده

یعنی واقعا هوا خوب بوده که حالا بگم که به خاطر گرد و غباره(حالا ایلام در حال عادی یه خرده خاک داره ولی خوب اصلا در حدی نیست که متوجش بشی)

یعنی الان به نظر شما این عادی نیست که چشای من ایجور باشن؟؟؟
به عبارتی به نظرتون بعد ۱ ماه دیگه باید دید کامل بشه؟

یه خرده بیشتر توضیح میدید؟اگه شماره دکتر دانشگر رو واسم پ.خ کنید ممنون میشم

تو ایلام کس خاصی رو سراغ ندارین؟تو بیمارستان بهمون گفتن ایلام برید پیش دکتر جانباز

همین الان به بیمارستانی که عمل کردم زنگ زدم

اقایی بودش که زمان عمل از چشمون عکس میگرفت - قطره میریخت- لنز رو دراورد و خلاصه جز خود عمل بقیه کارها رو دوش اون بود(نمیدونم که دکتر بود یا نه)اقای امیری اسمشه

اون تلفن رو جواب داد گفت که نگران نباش تا ۱ ماه ۸۰ درصد دیدتون بازمیگرده و بعد ۳ ماه کامل میشه حتی پرسیدم که نیازه که الان اینجا برم دکتر گفت نه نمیخواد
(طبق حرفش من الان ۸۰ درصد بازگشته ولی با یکی از فامیل که با هم عمل کردیم که الان از اون پرسیدم گفت دیدش کامل شده البته من چشم ۲ درجه ضعیف تر بود)

الان به نظرتون چیکار کنم؟

دوست عزیز عمل اون آشناتون به احتمال زیاد لیزیک بوده نه لازک.
شماره دکتر رو فردا بهتون میدم. البته بازهم میگم صبر کنید همه چیز درست میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب ياسيني عزيز و با تشكر از زحمات فراوان شما براي اين تاپيك
من 24 سالمه و قصد عمل فمتوليزيك دارم. در تاريخ 17 مرداد در كلينيك نور توسط دكتر امان زاده معاينه شدم و طبق گفته ايشون براي عمل مشكلي ندارم. در قسمت پذيرش عمل دكتر هاشمي رو براي عمل انتخاب كردم و قرار شد كه 4 شهريور عمل كنم. ديروز كه با كلينيك براي هماهنگي ساعت عمل تماس گرفتم، گفتند كه «دكتر هاشمي عمل هاي 4 شهريورش رو كنسل كرده و اگر نتونيم تا قبل 15 شهريور از ايشون وقت فوق العاده بگيريم، وقت شما ميره واسه مهر به بعد!»
جالب اينجاست كه همين مسئول پذيرش عمل به من ميگفت كه «عجيبه كه پيش دكتر امان زاده معاينه شدي و دكتر هاشمي رو واسه عمل انتخاب كردي!! پيشنهاد مي كنم كه پيش همين دكتر امان زاده عمل كن!»
جناب ياسيني با توجه به اينكه دانشگاه بنده مهرماه شروع ميشه و ديگه زمان استراحت بعد از عملي باقي نمي مونه، توصيه شما چيست؟

متاسفانه دوست عزیز از 15 شهریور تا 23 کنگره ایتالیاست و بیشتر دکتر ها نیستند. من هم خودم نیستم.
دوست عزیز چرا دکتر میرآفتاب رو انتخاب نمیکنید.
راستی دکتر امان زاده هم خوبه. سلام برسونید بگید یاسینی گفت دستگاه دهخدا داره توپ کار میکنه.
اما بهترین انتخاب دکتر هاشمیهاما اگر فشار زیاد بیارید بدونید که با وجود برنامه کره صد در صد دکتری غیر دکتر هاشمی شما رو عمل میکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی با سلام و تشکر

من نمره چشمم 3.5 هست رفتم نور بالاتر از ظفر کوچه پشت بیمارستان دکتر هومن بهرمندی از تیم دکتر هاشمی ازمایشمو دید گفت میتونم PRK کنم.
واسه 3 هفته دیگه با دکتر هاشمی نوبت عمل دارم.تماس گرفتم گفتن دکتر هاشمی همیشه اول نظرشون فمتولیزیک هست و شما هردو عمل را میتونید انجام بدهید و انتخاب را در اخر به عهده خودم گذاشتن.اما 2تا دکتر دیگه گفتن نتیجه هردو یکسان هست و تفاوت تنها در دوره نقاهت است و بابت فمتولیزیک الکی هزینه نکنم تازه گفت که فمتولیزیک ممکنه بعدا با یه ضربه شماره چشم برگرده و چون جدید هست زیاد نتیجشو پس نداده و پی ار کی مطمئن تر هست!.در فمتولیزیک تفاوت فقط در مرحله اول هست که پوشش اپی تلیوم برداشته میشهٍٍٍ
1)ایا از لحاظ کیفیت و عوارض و دقت نمره هردو عمل یکسان اند؟بعضیا بعد عمل چشممشون خشک میشه یا هاله نور و ... پس من کدوم رو انتخاب کنم؟
2)من با دکتر هاشمی نوبت عمل دارم ممکنه روز عمل ایشان عمل نکند؟ اخه شما گفتی 80 درصد دکتر هاشمی عمل نمیکنه!
3)از لحاظ تکنولوژی و دستگاه و دکتر و .... بنظر شما کجا عمل کنم بهتره؟ اخه شما گفته بودی قید بیمارستان نور را بزنیم!
4)چرا قیمت عمل در نور 1.800 هست ولی در جاهای دیگه 1.200؟
5)تیم دکتر هاشمی کدوم دکتر ها خوب هستن واسه ویزیت؟ بنظرم دکتر بهرمندی زیاد ماهر نبود
6)ایا بیمارستان نور و کلینیک نور و کلینیک بیمارستان نور همشون یکی هست یا شعبه های مختلف داره؟کدومش بهتره؟
7)من دانشجو هستم و بیمه تامین اجتمایی از طریق پدرم دارم ایا قبول میکنن؟باردرم بیمه تکمیلی داره نمیشه منم استفاده کنم؟اگه با دکتر هاشمی صحبت کنم قبول نمیکنن؟البته شنیدم باید شماره بالای 4 باشه درسته؟
8)راستی دید نزدیک من در،اصله 15 سانتیمتری خوبه ایا بعد عمل ممکنه دید نزدیکم کم بشه؟در کل هرچیز لازم بنظرتون میرسه کامل و مفصل بگید
ببخشید سوالام زیاد بود.ممنون میشم به تک تک سوالام پاسخ بدین

خواهش میکنم دوست عزیز چون دارم با موبایل جواب میدم اگر سوالی یادم رفت دوباره بنویسید تا جواب بدم.
به طور کلی فمتو لیزیک عمل بهتریه و هم میزان برداشت کمتری داره و هم کیفیت بهتری. هر دو عمل بعد از نقاهت بازده یکسانی دارند اما در مورد فمتو گفته میشه که آستیگمات بعد از عمل کمتری داره.
به طور کلی احتمال کمی داره خود دکتر هاشمی شما رو عمل کنه.

بیمارستان نور و بیمارستان نگاه در حال حاضر کیفبت دستگاههای یکسانی دارند.
اگر اصرار دارید در بیمارستان نور عمل کنید برید پیش دکتر میرآفتاب سلام من رو هم برسونید.
بیمازستان نور و کلینیک نور یکی هستند و هردو توسط دکتر هاشمی اداره میشن.
متاسفانه فکر نمیکنم بیمه پرداختی داشته باشه.
دید نزدیکتون تا یک ما بعد از عمل فاجعه میشه اما بعد از یکماه مثل قبل میشه.
شرمنده مختصر جواب دادم با موبایل جواب دادم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی آقای یاسینی
دکتر که درسته هر وقت بخوام معاینه میکنه ولی میدونم که اونم میخواد بگه صبر کن
الان که داشتم صفحه قبل رو میخوندم دیدم که همه این مشکل منو دارن.در ضمن منم شبیه اون دوستی که گفته بود از لای انگشتاش خوب مبینه هستم یعنی وقتی نور محیط رو با دستم یا یه چیزه تاریک مثل شال سیاه که اونورش پیدایس میگیرم جلوی چشمم بعد نگه میکنم بدون اینکه به چشمم فشار بیاد خیلی تمیز میبینم
حالا انشاا... که این نگرانیهای همه بیهوده باشه و خوب بشه

نگران نباشید چند ماه دیگه کاملا همه چیزو فراموش میکنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز عمل اون آشناتون به احتمال زیاد لیزیک بوده نه لازک.
شماره دکتر رو فردا بهتون میدم. البته بازهم میگم صبر کنید همه چیز درست میشه.

اره خوب هر دو با هم رفتیم تو اتاق عمل هر دو هم دکتر دانشگر عمل کردن فقط اول من رفتم تو بعد از من اون رفت یعنی اون ۱۰ دقیقه بعد از من عمل شد

الان سوال من اینه که کسی که شماره چشش بیشتر باشه باید بیشتر صبر کنه؟

تو سایت بیمارستان نور قسمت پرسش و پاسخ ایجور نوشته

• آيا پس از عمل ليزيك احتمال برگشت شماره چشم وجود دارد؟
    • برحسب شماره چشم در صد كمي از بيماران دچار برگشت شماره چشم( البته نه به ميزان قبل از عمل) مي شوند كه عمدتا" كمتر از 5% موارد را شامل مي شوند. چنانچه شماره چشم كم باشد 6 هفته تا 3 ماه بعد از عمل نتيجه ثابت خواهد شد و تغييري نخواهد كرد. اگر شماره چشم زياد باشد خصوصا" در شماره هاي بيش از 8- ديوپتر اين زمان طولاني تر است و معمولا" 6 ماه تا يكسال طول مي كشد تا شماره چشم ثابت شود البته تعدادي از افراد نزديك بين هستند كه پيشرفت شماره چشم آنها هرگز متوقف نشده و سالانه 0/5 تا 1 شماره و بلكه بيشتر افزايش مي يابد. لازم است بدانيم كه
    • ليزر قادر نيست جلوي پيشرفت شماره چشم را بگيرد و پس از عمل نيز ميزان نزديك بيني يا نمره عينك اين افراد هر چند سال تغيير خواهد كرد كه اين تغيير را نبايستي به حساب كاهش اثر ليزر و يا برگشت بيماري تلقي نمود

با این حساب باید چند ماه صبر کرد؟به نظر هنوز عادی میاد این شماره چشم؟تقریبا ۱ ماه گذشته؟با توجه به اینکه من تقریبا ۶ درجه بوده شمارم و البته با چاشنی ۲ درجه و ۲.۵ درجه استیگمات

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اره خوب هر دو با هم رفتیم تو اتاق عمل هر دو هم دکتر دانشگر عمل کردن فقط اول من رفتم تو بعد از من اون رفت یعنی اون ۱۰ دقیقه بعد از من عمل شد

الان سوال من اینه که کسی که شماره چشش بیشتر باشه باید بیشتر صبر کنه؟

تو سایت بیمارستان نور قسمت پرسش و پاسخ ایجور نوشته

با این حساب باید چند ماه صبر کرد؟به نظر هنوز عادی میاد این شماره چشم؟تقریبا ۱ ماه گذشته؟با توجه به اینکه من تقریبا ۶ درجه بوده شمارم و البته با چاشنی ۲ درجه و ۲.۵ درجه استیگمات

اون نوشته کمی کلیه زیاد بهش توجه نکنید. شماره های بیشتر معمولا مدت نقاهت طولانیتری دارند ولی این یک قاونو نیست.
راستی بیمه رو سوال کردم متاسفانه اسیا بالای 10 رو پرداخت می کنه.
اما گفتتن اگر فاکتور مهر شده از بیمارستان بیارید بیمه تکمیلی 80 درصدشو بدون سقف میده.

شماره دکتر رو براتون پ خ کردم لطفا نگید از من گرفتید.

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم دوست عزیز چون دارم با موبایل جواب میدم اگر سوالی یادم رفت دوباره بنویسید تا جواب بدم.
به طور کلی فمتو لیزیک عمل بهتریه و هم میزان برداشت کمتری داره و هم کیفیت بهتری. هر دو عمل بعد از نقاهت بازده یکسانی دارند اما در مورد فمتو گفته میشه که آستیگمات بعد از عمل کمتری داره.
به طور کلی احتمال کمی داره خود دکتر هاشمی شما رو عمل کنه.

بیمارستان نور و بیمارستان نگاه در حال حاضر کیفبت دستگاههای یکسانی دارند.
اگر اصرار دارید در بیمارستان نور عمل کنید برید پیش دکتر میرآفتاب سلام من رو هم برسونید.
بیمازستان نور و کلینیک نور یکی هستند و هردو توسط دکتر هاشمی اداره میشن.
متاسفانه فکر نمیکنم بیمه پرداختی داشته باشه.
دید نزدیکتون تا یک ما بعد از عمل فاجعه میشه اما بعد از یکماه مثل قبل میشه.
شرمنده مختصر جواب دادم با موبایل جواب دادم
lممنون اقای یاسینی

من بالاخره از کجا بفهمم برای ضخامت قرنیه من کدام عمل بهتره ؟ازمایشات که در بایگانی نور هست و خود دکتر هاشمی هم که معاینه نمیکنه
اخه من به 2 متخصص دیگه کرج مراجعه کردم البته ازمایشات رو ندیدن ولی کلی گفتن که کسی که گفته فمتولیزیک واسه این بوده که پول بیشتری پرداخت کنی!
حتی یکیشون گفت فمتولیزیک زیاد خوب نیست و باید قرنیه ضخامت بیشتری برداشته بشه! و وقتی با پی ار کی ساده همون نتیجه رو میده چه کاریه فمتولیزیک کنی
و اصلا حرفی از استیگمات نزد(البته فکر کنم من شماره استیگمات چشم من کم باشه)
یکی از متخصین گفت دستگاه های بیمارستان نوردیدگان کرج مجهزتر از نور هست چون تازه تاسیسه و قیمتش تقریبا نصف نور تهرانه!
والا نور هم زیاد نمیشناسم فقط از اینترنت شنیدم مجهزه و خوبه هاشمی هم از اینترنت و همین سایت شنیدم خوبه!
واسه همینه رو هاشمی و نور اصرار میکنم
اگه دکتر هاشمی عمل نکنه پس چرا 2 ماه منو لیست انتظار نگه داشتن؟
من فقط میخوام هاشمی عمل کنه!
من تعریف هاشمی رو زیاد شنیدم حالا نمیدونم فقط تئوری خوبه یا عمل هم خوب انجام میده بقیه رو نمیشناسم
من گیج شدم کجا برم و پیش کدوم دکتر و کدوم عمل؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام چند سالگی واسه لیزر کردن مناسبه؟ بهترین روش واسه خلاصی از عینک و قوی شدنه چشم چه روشیه مشکل نداره قیمتش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام جناب یاسینی. به نوبه خودم از این که این همه زمان میذارید برای بچه ها تشکر می کنم.

والا یکی از بستگان ما در کلینیک پارسیان اصفهان لیزیک کرد. ساکن اهواز هستن و دنبال یه متخصص خوب برای معاینات آینده میگرده که مجبور نشه بیاد اصفهان. میشناسید شما کسی رو؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
lممنون اقای یاسینی

من بالاخره از کجا بفهمم برای ضخامت قرنیه من کدام عمل بهتره ؟ازمایشات که در بایگانی نور هست و خود دکتر هاشمی هم که معاینه نمیکنه
اخه من به 2 متخصص دیگه کرج مراجعه کردم البته ازمایشات رو ندیدن ولی کلی گفتن که کسی که گفته فمتولیزیک واسه این بوده که پول بیشتری پرداخت کنی!
حتی یکیشون گفت فمتولیزیک زیاد خوب نیست و باید قرنیه ضخامت بیشتری برداشته بشه! و وقتی با پی ار کی ساده همون نتیجه رو میده چه کاریه فمتولیزیک کنی
و اصلا حرفی از استیگمات نزد(البته فکر کنم من شماره استیگمات چشم من کم باشه)
یکی از متخصین گفت دستگاه های بیمارستان نوردیدگان کرج مجهزتر از نور هست چون تازه تاسیسه و قیمتش تقریبا نصف نور تهرانه!
والا نور هم زیاد نمیشناسم فقط از اینترنت شنیدم مجهزه و خوبه هاشمی هم از اینترنت و همین سایت شنیدم خوبه!
واسه همینه رو هاشمی و نور اصرار میکنم
اگه دکتر هاشمی عمل نکنه پس چرا 2 ماه منو لیست انتظار نگه داشتن؟
من فقط میخوام هاشمی عمل کنه!
من تعریف هاشمی رو زیاد شنیدم حالا نمیدونم فقط تئوری خوبه یا عمل هم خوب انجام میده بقیه رو نمیشناسم
من گیج شدم کجا برم و پیش کدوم دکتر و کدوم عمل؟

نگران نباشید. هیچ دکتری بیخود عمل نمی کنه حتما آزمایشات شما بررسی میشه.
اون دکتر تو کرج رو اسمشون رو می دونید؟ بگید تا بگم منظروشون چی بوده.
دستگاههای فمتو خیلی گرون هستند و خیلی از شهرستانها نمی تونن اونو بخرن که بیمارانشون رو با اون درمان کنن پس راههترین راه رو انتخاب می کنن. اون روش بدرد نمی خوره!!!!

بیمارستان نو.ردیدگان کرج!!!!
دوست عزیز از من میشنوید حتی برای معاینه نرید نوردیدگان.
من اتاق عمل اونجا رو دیدم. خوبه ولی به هیچ عنوان نظافت رو رعایت نمی کنن. در عین حال پستهای صفحات قبل رو بخونید و ببینید دوستان چطور از مافیان کرج صحبت می کنن.
نوره دیدگان رو می تون از لحاظ تجهیزات با یکی از بیمارستان های قدیمی تهران مقایسه کنم.

دوست عزیز برید نور و با دکتر میرافتاب عمل کنید. من تنضمین می کنم راضی بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام چند سالگی واسه لیزر کردن مناسبه؟ بهترین روش واسه خلاصی از عینک و قوی شدنه چشم چه روشیه مشکل نداره قیمتش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

سن خاصی مطرح نیست معمولا 24 رو در نظر می گیرن. ولی زمانیکه 2 سال از ثابت شدن چشمتون بگذرده ایده آله.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی. به نوبه خودم از این که این همه زمان میذارید برای بچه ها تشکر می کنم.

والا یکی از بستگان ما در کلینیک پارسیان اصفهان لیزیک کرد. ساکن اهواز هستن و دنبال یه متخصص خوب برای معاینات آینده میگرده که مجبور نشه بیاد اصفهان. میشناسید شما کسی رو؟

دوست من شما که از قدیما انجمن هستید نگران نباشید. بگید برن پیش دکتر فقهی در اهواز اسم من رو هم ببرن ایشون حتما ویزیتشون می کنن. و باید بگم از لحاظ اطلاعات چیزی از دکتر قریشی کم ندارند.
سلام برسونن بگن یاسینی معرفیشون کرده اگر دکتر یادش نیومد بگید مدیر فروش AMO و ویات استار یادش میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان لطفا برای سوالات در تاپیک اقدام کنید باور کنید من بیشتر وقتها پیغام های خصوصیمو نمی خونم.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی . ارادتمندیم .

من 18 مهر عمل رینگ داخل قرنیه (قوز قرنیه) دارم . میخاستم ببینم دوران نقاهتش چقدره ؟ یعنی بعد از چند وقت میشه پشت کامپیوتر نشست(8 ساعت) و کار کرد؟

Last edited:

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
نگران نباشید. هیچ دکتری بیخود عمل نمی کنه حتما آزمایشات شما بررسی میشه.
اون دکتر تو کرج رو اسمشون رو می دونید؟ بگید تا بگم منظروشون چی بوده.
دستگاههای فمتو خیلی گرون هستند و خیلی از شهرستانها نمی تونن اونو بخرن که بیمارانشون رو با اون درمان کنن پس راههترین راه رو انتخاب می کنن. اون روش بدرد نمی خوره!!!!

بیمارستان نو.ردیدگان کرج!!!!
دوست عزیز از من میشنوید حتی برای معاینه نرید نوردیدگان.
من اتاق عمل اونجا رو دیدم. خوبه ولی به هیچ عنوان نظافت رو رعایت نمی کنن. در عین حال پستهای صفحات قبل رو بخونید و ببینید دوستان چطور از مافیان کرج صحبت می کنن.
نوره دیدگان رو می تون از لحاظ تجهیزات با یکی از بیمارستان های قدیمی تهران مقایسه کنم.

دوست عزیز برید نور و با دکتر میرافتاب عمل کنید. من تنضمین می کنم راضی بشید.

ممنون واقعا اقای یاسینی
1)دکتری که گفت prk امن تره و معمول تره و همون کارو میکنه دکتر شمس بود گفت در فمتو با ضربه احتمال برگشت شماره هست و زاید safe نیست!
1.200 پول کمی نیست که بابت فمتو بیشتر پرداخت کنم ولی از طرفی چشم عضو مهمیه اگه بدونم حتی 1 درصد فمتو نتیجه بهتری میده فمتو میکنم!
من با نور تماس گرفتم و درباره فمتو پرسیدم به من گفتن فمتو بیشتر کسانی انجام میدن که به دلیل شرایط کاری نمیتونن 30 روز دوره نقاهت رو از کار دور بمونن و نتیجه هردو یکسان هست!
2)به نظر شما همون نور عمل کنم توی ایران بهترینه؟
3)راستی دکتر میر افتاب از دکتر هاشمی بهتره؟ یعنی اگه بین این 2تا بخوام انتخاب کنم کدوم بهتره؟
من واسه 3هفته دیگه با هاشمی نوبت دارم!
خیلی تعریف هاشمی شنیدم.
4)هیچ رقمه نمیشه هاشمی رو دید و معاینه کنه؟ حتی قبل عمل ازش بپرسم؟
والا راستش چون چشم هست و خیلی حساس هستم نمیخام کوچکترین مشکلی پیش بیاد که بعدا پشیمون بشم!
5)من 25 اردیبهشت ازمایشاتم رو انجام دادم و تا 20 شهریور4 ماه تمام میشود ایا اشکالی نداره فاصله 4ماه بین عمل و ازمایشات؟
5)موقع ازمایشات و عکس از چشمم من زیاد چشممو باز نگه نداشته بودم و فقط معمولی به جلو و دستگاه نگاه میکردم ولی کسی که مسئول دستگاه بود حرفی نزد بعد که ازمایشات رو به دکتر بهرمندی نشون دادم ازم پرسید کاملا چشماتو موقع ازمایش باز نگه داشته بودی ؟
حالا مطمئن نیستم ازمایشاتم درست و کامل باشه.......
چطور مطمعن بشم؟
ممنون با حوصله جواب میدین واقعا لطف دارید

Last edited:
بالا