• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام جناب یاسینی
یه مطلب هست که می خوام با شما در میان بذارم
من بعد از حرف زدن با شما در مورد نوع عمل و اینکه prk عمل کنم یا فمتولیزیک به مطب دکتر نیک نام مراجعه کردم!ایشون در نسخه معرفی به بیمارستان عمل prk رو نوشته بودن!من از ایشون در خواست کردم بنده رو فمتولیزیک کنن ولی ایشون قبول نکردن و این عمل رو مناسب ندونستن!اما من راضی نشدم به مطب خانوم دکتر قاعمی رفتم و یه وقت گرفتم!وقتی با ایشون صحبت کردم ایشون هم فمتولیزیک رو رد کردن و گفتن این عمل دقیقا مشابه همون لیزیک هست و تنها از دستگاه فمتو جهت برش استفاده میشه!ایشون گفتن عمل لیزیک کلا توصیه نمیشه اگرچه که دوران نقاهت کوتاهی داره اما کلا خطر برگشت شماره چشم و خوشکی چشم بالاست!کلا prk رو تایید کردن و گفتن حاضر نیستن فمتولیزیک عمل کنن و اگه واقعا اصرار دارم باید به تهران مراجعه کنم!ایشون گفتن ما در عمل prk بخش خیلی نازکی از چشم رو بر می داریم که اون بخش هم به مرور زمان دوباره جایگزین میشه ولی در عمل فمتولیزیک مجبور به برش چشم هستیم!من به مطب دکتر عبودی هم تماس گرفتم ایشون هم prk رو بهتر فمتولیزیک دونستن!
کلا موندم چرا انقدر اختلاف نظر هست!راستش دکتر های شیراز دکتر های فوق العاده ای هستن و به خصوص پخش چشم قوی ای داره!حتی اول دستگاه فمتو شیراز وارد شد و شروع به استفاده کردن بعد تهران!خود خانوم دکتر قاعمی هم اولین نفری بود که در ایران از این دستگاه استفاده کرد با این وجود هیچ کدام فمتولیزیک رو تایید نمی کنن!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
یه مطلب هست که می خوام با شما در میان بذارم
من بعد از حرف زدن با شما در مورد نوع عمل و اینکه prk عمل کنم یا فمتولیزیک به مطب دکتر نیک نام مراجعه کردم!ایشون در نسخه معرفی به بیمارستان عمل prk رو نوشته بودن!من از ایشون در خواست کردم بنده رو فمتولیزیک کنن ولی ایشون قبول نکردن و این عمل رو مناسب ندونستن!اما من راضی نشدم به مطب خانوم دکتر قاعمی رفتم و یه وقت گرفتم!وقتی با ایشون صحبت کردم ایشون هم فمتولیزیک رو رد کردن و گفتن این عمل دقیقا مشابه همون لیزیک هست و تنها از دستگاه فمتو جهت برش استفاده میشه!ایشون گفتن عمل لیزیک کلا توصیه نمیشه اگرچه که دوران نقاهت کوتاهی داره اما کلا خطر برگشت شماره چشم و خوشکی چشم بالاست!کلا prk رو تایید کردن و گفتن حاضر نیستن فمتولیزیک عمل کنن و اگه واقعا اصرار دارم باید به تهران مراجعه کنم!ایشون گفتن ما در عمل prk بخش خیلی نازکی از چشم رو بر می داریم که اون بخش هم به مرور زمان دوباره جایگزین میشه ولی در عمل فمتولیزیک مجبور به برش چشم هستیم!من به مطب دکتر عبودی هم تماس گرفتم ایشون هم prk رو بهتر فمتولیزیک دونستن!
کلا موندم چرا انقدر اختلاف نظر هست!راستش دکتر های شیراز دکتر های فوق العاده ای هستن و به خصوص پخش چشم قوی ای داره!حتی اول دستگاه فمتو شیراز وارد شد و شروع به استفاده کردن بعد تهران!خود خانوم دکتر قاعمی هم اولین نفری بود که در ایران از این دستگاه استفاده کرد با این وجود هیچ کدام فمتولیزیک رو تایید نمی کنن!

یک سوال.
آیا دکتر نیک نامی عکس چشم شما رو هم دید؟
اگر دیده پس حدس میزنم ضخامت قرنیه شما برای لیزیک کافی نیست.
و دکتر ها نمی خوان بیخودی ریسک بکنن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
یک سوال.
آیا دکتر نیک نامی عکس چشم شما رو هم دید؟
اگر دیده پس حدس میزنم ضخامت قرنیه شما برای لیزیک کافی نیست.
و دکتر ها نمی خوان بیخودی ریسک بکنن.

بله هم دکتر عبودی و هم دکتر نیک نام و هم دکتر قاعمی عکس هارو دیدن!دکتر قاعمی به من گفت اگه فمتولیزیک بخوام می تونم برم تهران دکتر هاشمی عمل کنم!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله هم دکتر عبودی و هم دکتر نیک نام و هم دکتر قاعمی عکس هارو دیدن!دکتر قاعمی به من گفت اگه فمتولیزیک بخوام می تونم برم تهران دکتر هاشمی عمل کنم!

دوست عزیز فمتو رو فراموش کن.
به نظر من ضخامت قرنیه شما برای این کار مناسب نبوده برای همین پی ار کی پیشنهاد شده.

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز فمتو رو فراموش کن.
به نظر من ضخامت قرنیه شما برای این کار مناسب نبوده برای همین پی ار کی پیشنهاد شده.

من چون آزمایش هام مربوط به دکتر نیک نام بود و با آزمایش های مد نظر خانوم دکتر قاعمی تفاوت داشت قرار شد نواقصش رو فردا انجام بدم و دوباره برم مطبشون بهشون نشون بدم!
در مورد ضخامت قرنیه فردا می پرسم که آیا ضخامت مانع انجام فمتو شده و اگه بخوام فمتو انجام بدم از نظر ضخامت قرنیه مشکلی هست یا نه ؟

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام من کلینیک نور وقت گرفتم برای معاینه قبل از عمل لیزیک چشم گفتن دکتر نیک بین معاینه ات میکنن ایا ایشون دکتر خوبی هستن برای معاینه؟عملم با دکتر هاشمی هست اما همه میگن معاینه قبل عمل خیلی مهمه از این خیلی نگرانم که ایشون دکتر خوبی باشن شماره هر دو چشمم 5 هست چه بیمه ای میتونم استفاده کنم و کل هزینه عملم چقد میشه؟

sunrise_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا در مورد دستگاه ها و تجهیزات عمل لازک یه مقدار توضیح بدین.
تجهیزات بیمارستان نور از همه جا بهتره؟ کلینیک ونک چطور؟
با تشکر از راهنمایی های مفیدتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من چون آزمایش هام مربوط به دکتر نیک نام بود و با آزمایش های مد نظر خانوم دکتر قاعمی تفاوت داشت قرار شد نواقصش رو فردا انجام بدم و دوباره برم مطبشون بهشون نشون بدم!
در مورد ضخامت قرنیه فردا می پرسم که آیا ضخامت مانع انجام فمتو شده و اگه بخوام فمتو انجام بدم از نظر ضخامت قرنیه مشکلی هست یا نه ؟

به نظر من به پیشنهاد دکتر نیک نامی توجه کنید. ایشون بیخودی چیزی رو پیشنهاد نمی کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام من کلینیک نور وقت گرفتم برای معاینه قبل از عمل لیزیک چشم گفتن دکتر نیک بین معاینه ات میکنن ایا ایشون دکتر خوبی هستن برای معاینه؟عملم با دکتر هاشمی هست اما همه میگن معاینه قبل عمل خیلی مهمه از این خیلی نگرانم که ایشون دکتر خوبی باشن شماره هر دو چشمم 5 هست چه بیمه ای میتونم استفاده کنم و کل هزینه عملم چقد میشه؟

نگران نباشید دکتر نیک بین کارشون خیلی خوبه. ایشون یکی از معدود دکترهایی در ایران هستند که می تونن لنز مولتی فوکال بذارند.
فکر می کنم دوچشم نزدیک 3 تومن براتون یا هزینه های جانبی در بیاد.
کمی گرونه که در بقیه کلینیک ها کمتر در میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
لطفا در مورد دستگاه ها و تجهیزات عمل لازک یه مقدار توضیح بدین.
تجهیزات بیمارستان نور از همه جا بهتره؟ کلینیک ونک چطور؟
با تشکر از راهنمایی های مفیدتون

دوست عزیز در امضای پایین پستهای من بر روی لازک کلیک کنید به طور مختصر و مفید در مورد دستگاهها مدلها و مزیت هاشون توضحی دادم.
کلینیک ونک کلینیک مجهز و خیلی تمیزیه. من این کلینیک رو صد در صد پیشنهاد می کنم.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
آخیش..... امروز رفتم معاینه چشم برای رانندگی
coolsmiley02.gif

اینقده ذوق کردم که می تونستم ببینم........... تازه دکتر دومیم هم خیلی گیر 3 پیچ داده بود بهم! پرسید چند وقته عمل کردی (پی ار کی)..... گفتم دو، سه ماهی میشه
biggrinsmiley.gif
(در اصل 1 ماه و 23 روز) ازون بالا بالایی شروع کرد به پرسیدن تا پایین.... با چشم چپم خط آخر رو نتونستم بخونم
sadsmiley.gif
البته دکی جون گفتش مشکلی نیست و "گواهینامه بدون عینک طبی بلا مانع است!"
happysmiley.gif

حالا پرسش من ازینجا شروع میشه: من وقتی علامتا رو میدیدم ردیفای آخر تار بود ولی جهتشو می تونستم تشخیص بدم! حالا یعنی چی این؟!!!! فکر کنم آدمای سالم همه خطوط رو واضح می بینن، آره؟ یعنی من چشمام ضعیف محسوب میشه؟!!!! دید چشم چپم مثه راستیه میشه یا نه ممکنه ثابت بمونه؟ ممکنه ضعیف بشه چشمم؟
یه پرسش(!) دیگه: میدونم تو صفحات قبل گفتین کار با کامپیوتر مشکلی پیش نمیاره ولی........ من مثلا 3-4 ساعت پشت سر هم میشینم پای کامپیوتر طوری که چشمم میسوزه
blushsmiley.gif
(یک بار صبح و یک بار بعد از ظهر یعنی روزی 7 ساعت حدودا) حالا این الان ضرر نداره برای چشمم؟!!!
biggrinsmiley.gif

ببخشید که اینقدر مسایل جزئی برام مهمه.... آخه یه دوستی دارم که 2 هفته قبل من عمل کرده ولی شماره یک چشمش الان کاملا برگشته بدبخت...... میترسم.....
sadsmiley.gif

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه بعد از عمل لیزر انحراف چشمتون کمی بیشتر میشه.
آیا دکتر سعیدی تهران رو میگید؟
انتخاب های کمی بهتری هم دارید.

من صرفا واسه مشکل انحراف پرسیدم شما چه دکتری رو پبشنهاد میدید که متخصص استرابیسم باشه؟دکتر بزدیان نوبت نمیده. خانم دکتر کمالی چطوره؟ بعد از حل مشکل انحراف ممکنه لیزر کنم ولی الان به فکر زیبایی و حل انحراف چشم راستم که 3.25+ هم ضعیفه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخیش..... امروز رفتم معاینه چشم برای رانندگی
coolsmiley02.gif

اینقده ذوق کردم که می تونستم ببینم........... تازه دکتر دومیم هم خیلی گیر 3 پیچ داده بود بهم! پرسید چند وقته عمل کردی (پی ار کی)..... گفتم دو، سه ماهی میشه
biggrinsmiley.gif
(در اصل 1 ماه و 23 روز) ازون بالا بالایی شروع کرد به پرسیدن تا پایین.... با چشم چپم خط آخر رو نتونستم بخونم
sadsmiley.gif
البته دکی جون گفتش مشکلی نیست و "گواهینامه بدون عینک طبی بلا مانع است!"
happysmiley.gif

حالا پرسش من ازینجا شروع میشه: من وقتی علامتا رو میدیدم ردیفای آخر تار بود ولی جهتشو می تونستم تشخیص بدم! حالا یعنی چی این؟!!!! فکر کنم آدمای سالم همه خطوط رو واضح می بینن، آره؟ یعنی من چشمام ضعیف محسوب میشه؟!!!! دید چشم چپم مثه راستیه میشه یا نه ممکنه ثابت بمونه؟ ممکنه ضعیف بشه چشمم؟
یه پرسش(!) دیگه: میدونم تو صفحات قبل گفتین کار با کامپیوتر مشکلی پیش نمیاره ولی........ من مثلا 3-4 ساعت پشت سر هم میشینم پای کامپیوتر طوری که چشمم میسوزه
blushsmiley.gif
(یک بار صبح و یک بار بعد از ظهر یعنی روزی 7 ساعت حدودا) حالا این الان ضرر نداره برای چشمم؟!!!
biggrinsmiley.gif

ببخشید که اینقدر مسایل جزئی برام مهمه.... آخه یه دوستی دارم که 2 هفته قبل من عمل کرده ولی شماره یک چشمش الان کاملا برگشته بدبخت...... میترسم.....
sadsmiley.gif

خیلی خوشحال شدم از اینکه از نتیجه عمل راضی بودید.
دوست عزیز دو خط آخر چارت تست برای دید بالای 10/10 هست. یعنی کسانی اون دو خط رو می بینند که دید بالاتر از 10 دارند پس دید شما بسیار عالیه.
در مورد رایانه باید بگم که اصلا ناراحت تباشید.
فقط هر دو ساعت یکبار یه چشمانتون استراحت بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من صرفا واسه مشکل انحراف پرسیدم شما چه دکتری رو پبشنهاد میدید که متخصص استرابیسم باشه؟دکتر بزدیان نوبت نمیده. خانم دکتر کمالی چطوره؟ بعد از حل مشکل انحراف ممکنه لیزر کنم ولی الان به فکر زیبایی و حل انحراف چشم راستم که 3.25+ هم ضعیفه

دوست عزیز ببینید دکتر رحیمی تو کلینیک رازی رو می تونید ببینید. کارشون عالیه اگر هنوز ایران باشند.
التبه می تونید با خود دکتر خانلری هم تماس بگیرید.

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ببینید دکتر رحیمی تو کلینیک رازی رو می تونید ببینید. کارشون عالیه اگر هنوز ایران باشند.
التبه می تونید با خود دکتر خانلری هم تماس بگیرید.

جناب یاسینی من از دکتر ابوالفضل رحیمی نوبت گرفتم منشی میگفت ایشون فوق تخصص پلاستیک هستن به نظرت گزینه مناسبی واسه استرابیسم(انحراف)هست یا باید برم پیش متخصص استرابیسم؟
ایشون بهترن یا دکتر خانلری؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی من از دکتر ابوالفضل رحیمی نوبت گرفتم منشی میگفت ایشون فوق تخصص پلاستیک هستن به نظرت گزینه مناسبی واسه استرابیسم(انحراف)هست یا باید برم پیش متخصص استرابیسم؟
ایشون بهترن یا دکتر خانلری؟

ایشون کارشون خیلی عالیه.
اما اگر وقتشو دارید با دکتر خانلری هم یک مشورت کنید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام چند تا سوال دارم اگه ممکنه یه بررسی بکنید و پاسخ بدید

لنز هایی که میگن تو اب هم باهاشون میشه رفت چیه اسمشون

بعد اینا چند وقت به چند وقت باید عوض بشن

سوال دوم این که لنزی که تو کل روز بتونه تو چشم بمونه و باعث درد و مرض و.. نشه و...چیه
(کل روز و مداوم یعنی به جای عینک طبی که همیشه به چشممون هست بدون وقفه در طی کل روز و هر روز ....)

بعد اینا توصیه میشه یا نه چرا ؟

اینا اسمشون چیه و چند وقت به چند وقت باید عوض بشن

بعد از این مدلی جوریش هست که خیلی راحت مثلا با اشک یا یه باد نیاد بیرون ؟ (از لنز سر در نمیارم ولی شنیده ام اینجور میگن)

خلاصه دیگه خیلی اطلاعات کاملی میشه برای من اگه به همه اینا بتونید جواب بدید ممنونتون میشم

اطلاعی از هزینشون هم اگه دارید حدودش را میخوام بدونم

سپاس

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
ایشون کارشون خیلی عالیه.
اما اگر وقتشو دارید با دکتر خانلری هم یک مشورت کنید.

چون جشمم هم ضعیفه هم انحراف به نظرتون اول انحرافمو چک کنم یا کلا برم پیش دکتر خانلری؟ اصولا انحرافی که با عینک معلوم نیست برطرف میشه؟

لینک ریر نشون میده که ایشون متخصص انحراف نیستن
http://www.behdar.com/doctors.asp
به نظرت نرم جاب دیگه؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام چند تا سوال دارم اگه ممکنه یه بررسی بکنید و پاسخ بدید

لنز هایی که میگن تو اب هم باهاشون میشه رفت چیه اسمشون

بعد اینا چند وقت به چند وقت باید عوض بشن

سوال دوم این که لنزی که تو کل روز بتونه تو چشم بمونه و باعث درد و مرض و.. نشه و...چیه
(کل روز و مداوم یعنی به جای عینک طبی که همیشه به چشممون هست بدون وقفه در طی کل روز و هر روز ....)

بعد اینا توصیه میشه یا نه چرا ؟

اینا اسمشون چیه و چند وقت به چند وقت باید عوض بشن

بعد از این مدلی جوریش هست که خیلی راحت مثلا با اشک یا یه باد نیاد بیرون ؟ (از لنز سر در نمیارم ولی شنیده ام اینجور میگن)

خلاصه دیگه خیلی اطلاعات کاملی میشه برای من اگه به همه اینا بتونید جواب بدید ممنونتون میشم

اطلاعی از هزینشون هم اگه دارید حدودش را میخوام بدونم

سپاس

بله البته اگر صفحات اولیه این تاپیک رو می خوندید کمی توضیح داده بودم.
اما لنز های روز و شب Day&night در حال حاضر بهترین انتخاب برای کسانی است که هر روز از لنز استفاده می کنند.
این لنز ها برای 30 روز متوالی قابل استفاده هستند و نیازی به خارج شدن ندارند. ولی دقیقا در روز 29 ام باید خارج شده و دور انداخته بشن.
در مورد لنز هایی که برای شنا هم میشه استفاده کرده شرکتهای چینی و کره ای پیشتازن که هیچ کدوم توسط FDA تایید نشده و به طور کلی خطرناکه.
لنز های 30 روزه خوب در بازار ایران ماله شرکت Ciba است که قیمت مناسبی هم داره.
لنز اگر بر اساس انحنای قرنیه انتخاب بشه معمولا راحت خارج نمیشه.
مقلا بیس کرو 8.5 برای قرنیه 8.4 خیلی بزرگه.
د ر مورد قیمتشون سوال می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چون جشمم هم ضعیفه هم انحراف به نظرتون اول انحرافمو چک کنم یا کلا برم پیش دکتر خانلری؟ اصولا انحرافی که با عینک معلوم نیست برطرف میشه؟

لینک ریر نشون میده که ایشون متخصص انحراف نیستن
فهرست پزشکان و دندانپزشکان
به نظرت نرم جاب دیگه؟

شما می تونید با دکتر خانلری مشورت کنید. ایشون متخصص استرابیسم نیستند ولی من دیدم این عمل رو می کنن و می تونن مشورت خوبی بدن.
ولی بهترین انتخاب یک دکتر استرابیسم هست.

بالا