• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. من اینجا رو تازه پیدا کردم..... من 1 ماه قبل که تازه 21 سالم شده بود چشممو پی ار کی کردم ولی می بینم اینجا همش میگین باید تا 24 سال صبر کرد. البته چشم من از پاییز 88 تا الان ثابت مونده.... حالا چی میشه؟!!!! نکنه چشمم دوباره ضعیف شه؟!!! (هر دو چشمم 1.75 بود. ) ای خداااااااااااااااااااااا
یه نکته دیگه...... دیروز رفتم پیش دکتر، یه قطره جدید داد (ازین ضد التهاب خارجیا :دی) بعد به همه می گفت 8 ساعتی بریزین ولی به من بدبخت گفت 6 ساعتی..... چند بار هم تاکید کرد بهم. باز از طرف دیگه بهم گفت می تونی برای اصلاح گواهینامه هم بری. من موندم بالاخره اوضاع چشمم چطوره؟ برای چی باید من 6 ساعتی بریزم؟!!! خیلی اعصابم خورده....
نکته آخر برای اینکه دلتون برام بسوزه حسااااااااابی: خونوادم کلا مخالف عمل بودن به جز مامانم که گفت هر چی خودت می خوای. بابام می گفت صبر کن. داداشم و خواهرم می گفتن مگه عینک چشه؟!!! حالا اگه چشمم خوب نشه دیگه واویلاااااااااااا.....
ببخشید که سرتونو درد آوردم........... :(

نگران نباشید دوست عزیز. اینکه ما می گیم 24 سالگی برای اینه که 24 سالگی سنیه که مطمئنا شماره چشم ثابت میشه. ولی اگر 2 سال از ثابت شدن چشمتون گذشته بوده اصلا نگران نباشید. اون 6 ساعت رو هم اصلا نگران نباشید معمولا فرقی زیاد نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام .
امروز رفتم پیش دکتر زارعی و بهشون گفتم لنز Toric Artiflex رو میگن 5 ماه دیگه با قیمت حدود 2 تومن حاضر میشه . گفتن بی خیالش شو 5 ماه خیلی طولانیه و تازه مطمئن باش بیشتر از 5 ماه آماده میشه و 2 تومن هم قیمت بالاییه واسه این لنز . الان بخاطر قیمت دلار و ... قیمت کاذبی پیدا کرده این لنز . اگه تا یکی دوماه حاضر میشد ارزش داشت وگرنه که همون کرارینگی که سفارش دادی رو برو زودتر بخر که اونم گرون میشه . گفتن عمل رینگ که نقده رو انجام میدیم بعد اگه تحریم ها برداشته بشه و لنز قیمت واقعی خودش رو پیدا کنه اگه از نتایج رینگ راضی نبودی لنز بذار وگرنه که هیچی . میگن مثه اینکه لنز آسیگماته چشم رو از بین میبره و دیگه احتیاج به عینک نداری وگرنه با رینگ چشم حالت طبیعی پیدا میکنه و میتونی واسه مطالعه و کامپیوتر عینک بزنی . نظرتون چیه آقای یاسینی؟ راهی داره لنز رو بشه یکی دوماهه آماده کرد ؟ ممنون.

دوست من لنز های توریک رو زمانیکه ما سفارش می دادیم و مشکلی با آمریکا و اروپا نداشتیم بیشتر از چند ماه طول میکشید الان که فکر کنم یکسال طول بکشه. منم با دکتر موافقم. در ضمن من فکر می کنم لنز توریک درمانی برای قوز قرنیه نباشه و شاید بعدها مجبور بشید از رینگ استفاده کنید.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نگران نباشید دوست عزیز. اینکه ما می گیم 24 سالگی برای اینه که 24 سالگی سنیه که مطمئنا شماره چشم ثابت میشه. ولی اگر 2 سال از ثابت شدن چشمتون گذشته بوده اصلا نگران نباشید. اون 6 ساعت رو هم اصلا نگران نباشید معمولا فرقی زیاد نمی کنه.

آخیش....... خیالم راحت شد..... خیلی خیلی ممنون

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
پروفسور خدادوست(استاد بین المللی چشم و موسس بیمارستان فوق تخصصی چشم دکتر خدادوست شیراز)به دلیل عفونت پس از عمل جراحی قلب اکنون در یکی از بیمارستانهای امریکا بستری است .هنوز چشمان زیادی به دستان حاذق وی دوخته شده است... به حرمت همه چشمهایی که بینا کرد دعایش کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخیش....... خیالم راحت شد..... خیلی خیلی ممنون

اصلا نگران نباش.
بازم سوال داشتید بپرسید. البته شما عمل کردید و شاید بهتر باشه اگر کسی سوالی داشت راهنماییش کنید. این بار من متشکر میشم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پروفسور خدادوست(استاد بین المللی چشم و موسس بیمارستان فوق تخصصی چشم دکتر خدادوست شیراز)به دلیل عفونت پس از عمل جراحی قلب اکنون در یکی از بیمارستانهای امریکا بستری است .هنوز چشمان زیادی به دستان حاذق وی دوخته شده است... به حرمت همه چشمهایی که بینا کرد دعایش کنید.

دکتر خدادوست پدر دکتر مسنی هست که سالهاست عمل نمیکنه. البته من به شخصه چون ایشون رو میشناسم خیلی ناراخت شدم و براشون دعا میکنم. اما از ایشون دکتر خدادوست پسر باقی مونده که کارشون هم خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان کنگره سراسری چشم پزشکی اروپا امسال در میلان ایتالیا برگزار میشه.
خیلی از دوستان بدونند که هر سال تکنولوژی های جدیدی برای جراحی های چشم ارایه میشه. سعی میکنم گزارش روزانه براتون تهیه کنم.

saeis.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب سلام
من تو آمل هستم وبرای معاینه پیش دکتر ده سروی میرفتم ایشون هم عمل لیزیک انجام میدن تو کلنیک بینا آفرین تو تهران
میخواستم بدونم راجب اون کلینیک اطلاعی دارین
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب سلام
من تو آمل هستم وبرای معاینه پیش دکتر ده سروی میرفتم ایشون هم عمل لیزیک انجام میدن تو کلنیک بینا آفرین تو تهران
میخواستم بدونم راجب اون کلینیک اطلاعی دارین
ممنون

بله کلینیک بینا شرق تو رسالت. بسیار پیشرفته و خوبه. نگران نباشید یکی از بهترین مراکز تهرانه.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اصلا نگران نباش.
بازم سوال داشتید بپرسید. البته شما عمل کردید و شاید بهتر باشه اگر کسی سوالی داشت راهنماییش کنید. این بار من متشکر میشم.

واللا اینا که خیلی سوالاشون تخصصیه ولی بازم اوکی
خودتون گفتین سوال بپرسمااااااااا (فکر کنم پشیمون بشین :D ) :
کلا ماها که عملی هستیم :D کی باید عینک آفتابی بزنیم؟ منظورم اینه که از طلوع خورشید تا غروبش باید بیرون از خونه عینک بزنیم؟ اگه مثلا زیر سایه درختی، چیزی بودیم می تونیم عینکو برداریم؟ میگن تو هوای ابری هم باید بزنیم آره؟ کلا بگین تو چه شرایط جوی نیاز به عینک نیست! (من از عینک آفتابی هیچی نمیدونم کلا... از پایه همه چیو توضیح بدین ممنون میشم :blush: )

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
واللا اینا که خیلی سوالاشون تخصصیه ولی بازم اوکی
خودتون گفتین سوال بپرسمااااااااا (فکر کنم پشیمون بشین :D ) :
کلا ماها که عملی هستیم :D کی باید عینک آفتابی بزنیم؟ منظورم اینه که از طلوع خورشید تا غروبش باید بیرون از خونه عینک بزنیم؟ اگه مثلا زیر سایه درختی، چیزی بودیم می تونیم عینکو برداریم؟ میگن تو هوای ابری هم باید بزنیم آره؟ کلا بگین تو چه شرایط جوی نیاز به عینک نیست! (من از عینک آفتابی هیچی نمیدونم کلا... از پایه همه چیو توضیح بدین ممنون میشم :blush: )

هر چی دوستان سوال کنند و من بتونم جواب بدم خوشحال میشم.

عینک آقتابی به دو دلیل بعد از عمل توصیه میشه.

1- اولا از نور UV جلوگیر یمی کنه که هم برای قرنیه مضره و هم برای شبکیه. در ضمن مدت زمان درمان قرنیه برش خورده را تغییر می که زیاد برای بیمار راضی کننده نیست.

2- از تماس مستقیم باد با سطخ قرنیه و گرد و خاک جلوگیر ی می کنه. که این مورد باعث میشه حتی شبها هم بعضیا عینک بزنن.

اما در مورد هوای ابری باید بهتون بگم که متاسفانه بر خلاف تصور عموم میزان UV در هوای ابری فقط کمی کمتر از هوای صاف هست. و چون در هوای ابری معمولا آیریس (عنبیه) بیشتر باز میشه پس میزان UV بیشتری وارد میشه. برای همینم همیشه باید در روزهای ابری عنک آفتابی زد.

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
منم بلاخره عمل کردم البته آخرشم لازک شد .5 شنبه پیش دکتر مدرس زاده عمل کردم .15 دقیقه هم طول کشید.همون روز بعد از 2ساعت از عمل دردو سوزشش شروع شد تا فردا صبح بعدش دیگه خیلی دردش کم شد.از روز سومم که دیگه هیچ دردی حس نکردم.
فقط من چشمم2.25 بود دیدمم نسبتا خوبه و میدونم که 2.3 هفته میکشه تا درست بشه ولی همین الان چشم راستم یکم تار تره.طبیعیه؟؟؟
هنوزم لنز داخل چشمم هستش.فردا یعنی 2شنبه قراره درش بیاره

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 6 سال هست که از لنز استفاده می کنم و هفته پیش برای عمل چشم رفتم بیمارستان بینا (به توصیه یکی از دوستان رفتم این بیمارستان) پیش خانم دکتر شیلا آرامش. بعد از آزمایشهای اولیه ایشون به من گفتن که 5-7 روز از لنز استفاده نکنم بعد برم دوباره آزمایش بدم، چند روز دیگه دوباره می خوام برم آزمایش بدم.
جون چشم یک عضو خیلی حساس هستش توی این چند وقت خیلی در مورد بیمارستان ها (فارابی - نور - بینا - هلال و ...) و پزشکان مختلف پرس جو کردم و به نتیجه خاصی نرسیدم و بیشتر سردرگم شدم. می خواستم بپرسم که شما شناختی از این بیمارستان و همچنین این خانم دکتر دارید ( لینک ). توی برخورد اول هر چند که کوتاه بود ولی به نظر من دکتر خوب و قابل اعتمادی اومد.
حالا که می خوام پول بدم و چشمام رو عمل کنم یه مقدار بالا و پایین برام فرقی نمی کنه فقط می هوام نتیجش عالی باشه برای همین اگر بیمارستان و یا دکتر بهتری رو میشناسید لطفا معرفی کنید.
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
منم بلاخره عمل کردم البته آخرشم لازک شد .5 شنبه پیش دکتر مدرس زاده عمل کردم .15 دقیقه هم طول کشید.همون روز بعد از 2ساعت از عمل دردو سوزشش شروع شد تا فردا صبح بعدش دیگه خیلی دردش کم شد.از روز سومم که دیگه هیچ دردی حس نکردم.
فقط من چشمم2.25 بود دیدمم نسبتا خوبه و میدونم که 2.3 هفته میکشه تا درست بشه ولی همین الان چشم راستم یکم تار تره.طبیعیه؟؟؟
هنوزم لنز داخل چشمم هستش.فردا یعنی 2شنبه قراره درش بیاره

بله نگران نباشید کاملا طبعیه. فقط تا 4 روز اول فشار به چشمتون نیارید. مخصوصا سعی کنید زیاد پای کامپیوتر نشینید.
موفق و سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من 6 سال هست که از لنز استفاده می کنم و هفته پیش برای عمل چشم رفتم بیمارستان بینا (به توصیه یکی از دوستان رفتم این بیمارستان) پیش خانم دکتر شیلا آرامش. بعد از آزمایشهای اولیه ایشون به من گفتن که 5-7 روز از لنز استفاده نکنم بعد برم دوباره آزمایش بدم، چند روز دیگه دوباره می خوام برم آزمایش بدم.
جون چشم یک عضو خیلی حساس هستش توی این چند وقت خیلی در مورد بیمارستان ها (فارابی - نور - بینا - هلال و ...) و پزشکان مختلف پرس جو کردم و به نتیجه خاصی نرسیدم و بیشتر سردرگم شدم. می خواستم بپرسم که شما شناختی از این بیمارستان و همچنین این خانم دکتر دارید ( لینک ). توی برخورد اول هر چند که کوتاه بود ولی به نظر من دکتر خوب و قابل اعتمادی اومد.
حالا که می خوام پول بدم و چشمام رو عمل کنم یه مقدار بالا و پایین برام فرقی نمی کنه فقط می هوام نتیجش عالی باشه برای همین اگر بیمارستان و یا دکتر بهتری رو میشناسید لطفا معرفی کنید.
ممنون

سلام من رو به خانم دکتر برسونید بگید دیگه که با دستگاه وایت استار مشکلی ندارن؟
ایشون دکتر خیلی خوبیه نگران نباشید. در ضمن باید بگم که کلینیک بسیار خوبی رو انتخاب کردید. این مرکز با مدیریت دکتر نادری یکی از بهترین های تهران هست.
در ضمن اگر کمی وقت بذارید و صفحات قبل رو مرور کنید در مورد تمامی مراکز تهران مفصل توضیح داده شده.

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی از راهنمایی خوبتون
نه زیاد نمیشینم الان باره دومه:D

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من متولد 70 هستم و شماره هر دو چشمم 5 هست و نزدیک بین. العان دانشجو پزشکی هستم و ساعت مطالعه ی زیادی حتی تا 15 ساعت در روز گاهی دارم میخوام لیزیک کنم به نظرتون با این ساعت مزالعه مشکل پیدا نمیکنم؟چون یه عده ای میگن بزارید بعداز اتمام درستون عمل کنید این ادعا درسته؟بهترین کلینیک و بهترین پزشک کدوم هست که کلا با دستگاه باشه؟بیمه ای که بیشترین پول رو میپردازه کدوم هست؟اخه بعضی دوستام با بعضی بیمه ها با 300 تومن هم در کلینیک نور عمل کردن!!بعد اینکه تو ازمایشات مشخص میشه که شماره چشم من ثابت مونده یا نه؟

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از پاسخ بسیار سریع تون
یه سوال دیگه داشتم من شماره جفت چشام 4.25 هستش که فکر کنم یکیش 0.75 و دیگری 1 نمره استیگمات داره.
آیا بعد از عمل مقدار استیگمات همچنان باقی می مونه؟ احتمال اینکه شماره چشمم 10 بشه چقدر است؟

بالا