سلام. من اینجا رو تازه پیدا کردم..... من 1 ماه قبل که تازه 21 سالم شده بود چشممو پی ار کی کردم ولی می بینم اینجا همش میگین باید تا 24 سال صبر کرد. البته چشم من از پاییز 88 تا الان ثابت مونده.... حالا چی میشه؟!!!! نکنه چشمم دوباره ضعیف شه؟!!! (هر دو چشمم 1.75 بود. ) ای خداااااااااااااااااااااا
یه نکته دیگه...... دیروز رفتم پیش دکتر، یه قطره جدید داد (ازین ضد التهاب خارجیا :دی) بعد به همه می گفت 8 ساعتی بریزین ولی به من بدبخت گفت 6 ساعتی..... چند بار هم تاکید کرد بهم. باز از طرف دیگه بهم گفت می تونی برای اصلاح گواهینامه هم بری. من موندم بالاخره اوضاع چشمم چطوره؟ برای چی باید من 6 ساعتی بریزم؟!!! خیلی اعصابم خورده....
نکته آخر برای اینکه دلتون برام بسوزه حسااااااااابی: خونوادم کلا مخالف عمل بودن به جز مامانم که گفت هر چی خودت می خوای. بابام می گفت صبر کن. داداشم و خواهرم می گفتن مگه عینک چشه؟!!! حالا اگه چشمم خوب نشه دیگه واویلاااااااااااا.....
ببخشید که سرتونو درد آوردم...........
نگران نباشید دوست عزیز. اینکه ما می گیم 24 سالگی برای اینه که 24 سالگی سنیه که مطمئنا شماره چشم ثابت میشه. ولی اگر 2 سال از ثابت شدن چشمتون گذشته بوده اصلا نگران نباشید. اون 6 ساعت رو هم اصلا نگران نباشید معمولا فرقی زیاد نمی کنه.