• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

azin_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام....ممنون از وقتی که می ذارین....واقعا ممنون...3 سئوال داشتم از خدمتتون

1-من در بیمارستان نور برای فمتولیزیک نزد دکتر هاشمی وقت گرفتم...چه کار کنم که خود ایشان من رو عمل کنند؟

2-آیا ممکنه در سنجش های قبل از عمل در بیمارستان نور (توسط اپتومتریست ها و ...) شماره چشم حقیقی تعیین نشده باشه؟ (که خوب باعث میشه عمل هم نتیجه مناسبی نداشته باشه)

3-اونجا به من گفتن چشمات تنبلی داره در حالی که قبلا دید من با عینک 10/10 بود و بالای 25 سال که نمیشه تنبلی گرفت که مربوط به کودکیه!

با سپاس فراوان

taher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون میشم من رو هم راهنمایی بفرمایید
پدر من 75 سالشه و دکتر گقته که نیاز به عمل سریع آب مروارید داره قبلا یه چشمش رو دکتر نوروری عمل کرد ولی علی رغم اینکه بیمه تکمیلی ایران بودیم مبلغ زیادی رو علاوه بر بیمه فقط دکتر گرفت
حالا سوالم اینه که کجا وکدوم دکتر عملش کنیم که یا بیمه ایران قرارداد داشته باشه و البته متبحر هم باشه وبروز
با تشکر

Rayans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من تازه عضو فروم شدم. دنبال یک دکتر خوب برای جراحی عیب انکساری (لیزیک) تو ایران می گردم. خودم بیشتر خارج از کشورم. خبر مربوط به کشف قطره جدید توسط دکتر سیامک زارعی قنواتی رو دیدم. یک جستجو در مورد ایشون کردم، دیدم که افتخارات بسیاری در چشم پزشکی دنیا دارند از جمله رتبه اول جهان در بین همه چشم پزشکان امریکا و اروپا. مقالات متعدد و ابداعات چندین روش جراحی چشم.
از یکی از چشم پزشک پرسیدم گفت 3 تا فوق تخصص چشم داره و آخرین اونها از لوس آنجلس و میامی آمریکا (پیشرفته ترین مراکز چشم دنیا) است و تازه به کشور اومده و استاد بیمارستان خاتم الانبیا مشهد هستند. تو آمریکا همه چشم پزشکا میشناسنشون.. ضمنا تنها کسی که فوق تخصص جراحی عیوب انکساری و لیزیک داره (refractive surgery) بقیه تو ایران فوق قرنیه یا سگمان قدامی هستند که لیزیک هم می کنند. من که احتمالا پیش ایشون عمل می کنم. کسی اطلاع بیشتری در مورد ایشون ندارد؟ هنوز ایران هستند؟
ضمنا صفحه سایت دانشگاه ایشون رو لینک کردم واقعا باعث افتخار همه ما ایرانی ها هستند.
www.mums.ac.ir/erc/fa/drzarei

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
drzarei 2012.jpg

سلام دوست عزیز . ایشون دکتر من هم هستند . من واسه قوز قرنیه میرم پیششون و قراره تو مهر منو عمل کنند . واقعا از لحاظ اخلاق و کار تکن . تا بحال هر کار واسم کردن راضی بودم .

اما یک سری مشکلاتی هم هست که مربوط به بیمارستان خاتم میشه . چون این بیمارستان تنها بیمارستان تخصصی چشم شرق کشور محسوب میشه معمولا همیشه شلوغه . وقت گرفتن از این بیمارستان کمی سخته و حوصله میخاد شده من 2

ساعت پشت تلفن میشینم که وقت بگیرم . فقط دوشنبه ها و پنجشنبه ها میتونید از ساعت 8 تا 11 واسه دکتر زارعی بصورت تلفنی وقت بگیرید. از اونجا که ایشون مطب ندارن فقط تو بیمارستان بیمارا رو میبینن که الان روزهای یکشنبه + چهارشنبه عصرها و روزهای یکشنبه + دوشنبه صبحا(واسه بیمارای خودشون-پرونده دارها) و همین باعث میشه

چند نفر چند نفر برن پیششون که باعث میشه وقت زیادی واسه صحبت با دکتر نداشته باشید . مطب هم که ندارن من شنیدم دکترایی که استاد دانشگاه هستن 10 سال بعد بهشون مجوز مطب میدن یا یک همچین چیزی . مورد دیگه تاریخ عمله :

اگه عملی باشه که سبک باشه میدن به رزیدنتشون وگرنه خودشون عمل میکنن و معمولا تا 2-3 ماه وقتشون پره و عملتون تاریخی که میرین پیششون میفته اقلانش 2-3 ماه بعدش . ولی بشدت توصیه میشن .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام....ممنون از وقتی که می ذارین....واقعا ممنون...3 سئوال داشتم از خدمتتون

1-من در بیمارستان نور برای فمتولیزیک نزد دکتر هاشمی وقت گرفتم...چه کار کنم که خود ایشان من رو عمل کنند؟

2-آیا ممکنه در سنجش های قبل از عمل در بیمارستان نور (توسط اپتومتریست ها و ...) شماره چشم حقیقی تعیین نشده باشه؟ (که خوب باعث میشه عمل هم نتیجه مناسبی نداشته باشه)

3-اونجا به من گفتن چشمات تنبلی داره در حالی که قبلا دید من با عینک 10/10 بود و بالای 25 سال که نمیشه تنبلی گرفت که مربوط به کودکیه!

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز.

اولا برای اینکه دکتر هاشمی خودشون شما رو عمل کنن تنها یک پیشنهاد میشه کرد. سیریش بشید که خودشون شما رو عمل کنن!!! خیلی گیر بدین. البته کار بقیه هم خیلی خوبه.
دوما نگران شماره چشم نباشید این شماره ها با دستگاه برداشته میشن و معمولا خطاشون هم کمه.
در مورد تنبلی خیلی مشکوک شدم شاید بهتر باشه یک هزینه دیگه بکنید و چشمتون رو به یک دکتر دیگه هم نشون بدید. معمولا تنبلی با کاهش دید شدید همراه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنون میشم من رو هم راهنمایی بفرمایید
پدر من 75 سالشه و دکتر گقته که نیاز به عمل سریع آب مروارید داره قبلا یه چشمش رو دکتر نوروری عمل کرد ولی علی رغم اینکه بیمه تکمیلی ایران بودیم مبلغ زیادی رو علاوه بر بیمه فقط دکتر گرفت
حالا سوالم اینه که کجا وکدوم دکتر عملش کنیم که یا بیمه ایران قرارداد داشته باشه و البته متبحر هم باشه وبروز
با تشکر

برای شما دکتر شکری انتخاب خیلی خوبیه. هم قیمت مناسبی داره و هم فکر می کنم بتونه شما رو در نگاه با بیمه ایران عمل کنه.مطبش تو شریعتی روبروی درب باغ انگلیسه.
در مورد آب مروارید بگید تا بیشتر راهنماییتون کنم. لنز دفعه قبلتون چی بود؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من تازه عضو فروم شدم. دنبال یک دکتر خوب برای جراحی عیب انکساری (لیزیک) تو ایران می گردم. خودم بیشتر خارج از کشورم. خبر مربوط به کشف قطره جدید توسط دکتر سیامک زارعی قنواتی رو دیدم. یک جستجو در مورد ایشون کردم، دیدم که افتخارات بسیاری در چشم پزشکی دنیا دارند از جمله رتبه اول جهان در بین همه چشم پزشکان امریکا و اروپا. مقالات متعدد و ابداعات چندین روش جراحی چشم.
از یکی از چشم پزشک پرسیدم گفت 3 تا فوق تخصص چشم داره و آخرین اونها از لوس آنجلس و میامی آمریکا (پیشرفته ترین مراکز چشم دنیا) است و تازه به کشور اومده و استاد بیمارستان خاتم الانبیا مشهد هستند. تو آمریکا همه چشم پزشکا میشناسنشون.. ضمنا تنها کسی که فوق تخصص جراحی عیوب انکساری و لیزیک داره (refractive surgery) بقیه تو ایران فوق قرنیه یا سگمان قدامی هستند که لیزیک هم می کنند. من که احتمالا پیش ایشون عمل می کنم. کسی اطلاع بیشتری در مورد ایشون ندارد؟ هنوز ایران هستند؟
ضمنا صفحه سایت دانشگاه ایشون رو لینک کردم واقعا باعث افتخار همه ما ایرانی ها هستند.
www.mums.ac.ir/erc/fa/drzarei

دوست عزیز پست بعدی رو بخونید ایشون از بهترین های مشهد هستند. یکی از بچه ها مریض ایشون هست که توضیح دادند. بسیار خوش اخلاق و مهربان هستند.

taher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماییتون
الان راجع به لنزش اطلاعاتی ندارم چون 8 سال پیش بود ولی فکر میکنم آلمانی بود در مورد این بیماری هم اطلاعات خاصی ندارم ولی دکتر به پدرم گفته که اگه دیر بشه آب سیاه میشه میتونم بپرسم بهترین دکترها تو زمینه جراحی آب مروارید کدوم ها هستند ؟ شما از هزینه های عمل ولنز اطلاعاتی دارید؟ چه نوع عمل وچه نوع لنزی بهتر هست؟
باتشکر فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بهترین از نظر من دکتر ها خانلری، ربیع، بهلولی ، مقاره عابد ، نادری ، نیکخکو و چند تا دیگه تو تهران هستند بگید کدوم سمت هستید تا راهنماییتون کنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

taher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من جنوب شهر هستم با اینحال اگه شماره یا آدرس این جراحها رو لطف کنید ممنون میشم
راستی در مورد لنز هم اگه امکان داره راهنمایی فرمایید
ممنون آقای یاسینی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من جنوب شهر هستم با اینحال اگه شماره یا آدرس این جراحها رو لطف کنید ممنون میشم
راستی در مورد لنز هم اگه امکان داره راهنمایی فرمایید
ممنون آقای یاسینی

شماره های همشون تو تاپیک هست. البته فردا برات دوباره می ذارم. در مورد لنز هم فردا از شرکت یک متن کامل برات مینویسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز:

دکتر شکری : مطب شریعتی روبروی باغ انگلیس شماره تماس : 22604372

دکتر ربیع: مزب شریعتی پایین تر از ظفر

دکتر خانلری : شهرک غرب اما شماره تماس مطب جدید رو ندارم شماره موبایل رو می دم. 09121324207

دکتر ربیع: بیمارستان نگاه سه راه ضرابخانه. البته مطبش هم توی قائم مقامه.

taher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون
این دکتر ربیع همون دکتر حسین محمد ربیع تو بصیر هست ؟
چون دوتا نوشته بودین

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنون
این دکتر ربیع همون دکتر حسین محمد ربیع تو بصیر هست ؟
چون دوتا نوشته بودین

بله ایشون هستند. کارشون خیلی عالیه. خیلی هم آدم خوبی هستند. تو این چند سال ندیدم از شرکتی تخفیف بگیرند برای خودشون.

taher1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظرتون نگاه بهتر ازبقیه هست اونوقت تو نگاه اگه بخوایم عمل کنیم دکتر ربیع بهتر هستند؟ قیافشون رو دیدم به نظر آدم خوبی میان راستی لنز رو چیکار کنیم جناب یاسینی
ممنون از راهنماییهایتون

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام /

دیروز از طرف دکتر زارعی باهام تماس گرفتند که برم پیششون . واسه من عمل رینگ (کرارینگ) رو پیشنهاد کرده بودن و قرار بود مهر عمل کنم . امروز گفتن واسه یک نفر یک عمل انجام دادم واسه قوزقرنیه نتیجش فوق العاده بوده هم عیوب انکساریش رفته هم قوزش . گفتن یک لنز هست بنام Toric Antiflex یا یک همچین چیزی که اگه تونستی گیرش بیاری بگو که واست این عملو انجام بدم . فقط باید سفارش بدی نمیدونم کدوم کشور میسازش بعد از سه تا شش ماه آماده میشه . گفتن ببین اگه از لحاظ هزینه و ... میصرفه بگو انجام بدیم . حالا آقای یاسینی در مورد این لنز اطلاعاتی دارین ؟ هزینه و ... ؟ ممنون .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
به نظرتون نگاه بهتر ازبقیه هست اونوقت تو نگاه اگه بخوایم عمل کنیم دکتر ربیع بهتر هستند؟ قیافشون رو دیدم به نظر آدم خوبی میان راستی لنز رو چیکار کنیم جناب یاسینی
ممنون از راهنماییهایتون

ایشون عالی هستند. سلام من رو هم برسونید. راستی در مورد لنز یک مطلب مینویسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام /

دیروز از طرف دکتر زارعی باهام تماس گرفتند که برم پیششون . واسه من عمل رینگ (کرارینگ) رو پیشنهاد کرده بودن و قرار بود مهر عمل کنم . امروز گفتن واسه یک نفر یک عمل انجام دادم واسه قوزقرنیه نتیجش فوق العاده بوده هم عیوب انکساریش رفته هم قوزش . گفتن یک لنز هست بنام Toric Antiflex یا یک همچین چیزی که اگه تونستی گیرش بیاری بگو که واست این عملو انجام بدم . فقط باید سفارش بدی نمیدونم کدوم کشور میسازش بعد از سه تا شش ماه آماده میشه . گفتن ببین اگه از لحاظ هزینه و ... میصرفه بگو انجام بدیم . حالا آقای یاسینی در مورد این لنز اطلاعاتی دارین ؟ هزینه و ... ؟ ممنون .

دوست عزیز یکسال دیر اقدام کردید وگرنه من این لنز رو براتون از آمریکا سفارش میدادم. این لنز اسمش Toric Artiflex هست تولید افتک هلند که شرکت amo امریکا اون رو با نام Toric veriflex پخش میکنه. اما متاسفانه شرکت آمریکایی ایران رو تحریم کرده ولی هلندیش هنوز وارد میشه. باید بگم که هر دوی لنز ها یکی هستند و آمریکایی صرفا برای پخش در آمریکاست.
توریک نشانه آستیگمات بودن لنزه و در اصل همون لنز فیکیک هست ولی متاسفانه توریکش رو باید سفارش بدین بسازن.
لطفا از دکترتون در مورد اسمش سوال کنید اگر درست بود شرکت سپاهان سامع اونو وارد میکنه شمارش رو فردا از تو شرکت بهتون میدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی لنز آرتیفلکس مدل سیلیکونی لنز آرتیزانه. ولی من نمی دونستم برای کراتوکونوس ( قوز قزنیه) هم استفاده میشه.
آدم چیز هایه جدیدی میبینه و اینطوری کلی به آیندش امیدوار میشه.

بالا