• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقای یاسینی التماس دعای شدید داریم.
مشتاقی و بی لنزی دور از تو مرا فرسود
دریاب مرا ای دوست گر لنز فراهم بود
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
ولی در مورد لازک باید بگم که به نظر میاد لازک از PRK و لیزیک بهتر باشه.

سلام آقای یاسینی

اما خانم دکتر زهرا قائمی نظرشون با شما متفاوت هست و ایشون PRK رو بر سایر عمل های دیگه ترجیح میدن . به نظر شما علتش چیه ؟؟؟؟؟ من بعید میدونم خانم قائمی به خاطر مسائل مالی PRK رو انتخاب کنند چون ایشون بسیار دکتر چشم دل پری هستند .

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام /

امروز رفتم پیش دکتر واسه رینگ داخل قرنیه . ارب اسکن گرفتم گفتن میتونی عمل کنی . حالا یک رینگ با این مشخصات دادن (کرارینگ) / 250 میکرون و 210 درجه / گفتن رینگش موجوده و تقریبا 670 میشه . میخاستم نظرتون رو در موردش بدونم . خوبه یا بگم رینگ دیگه ای بدن ؟ ممنون .

Mary Lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه دکتر واقعا خوب و تو تهران برای جراحی انحراف چشم میخواستم
ممنون میشم اطلاعتی هم در اختیارم بزارین
پیشاپیش ممنون یک دنیا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اقا فراموش میکنم شرمنده یه ریماندر برای فردا گذاشتم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

اما خانم دکتر زهرا قائمی نظرشون با شما متفاوت هست و ایشون PRK رو بر سایر عمل های دیگه ترجیح میدن . به نظر شما علتش چیه ؟؟؟؟؟ من بعید میدونم خانم قائمی به خاطر مسائل مالی PRK رو انتخاب کنند چون ایشون بسیار دکتر چشم دل پری هستند .

ایشون بهترین پزشک خانمی هستند که من میشناسم. پس حرف ایشون سند هست برای اینکه انصافا ایشون در زمینه علمی آپدیت هستند.
ولی فکر میکنم دلیل اینکه ایشون prk رو ترجیح میدن تینه که در این عمل تبحر زیادی دارن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام /

امروز رفتم پیش دکتر واسه رینگ داخل قرنیه . ارب اسکن گرفتم گفتن میتونی عمل کنی . حالا یک رینگ با این مشخصات دادن (کرارینگ) / 250 میکرون و 210 درجه / گفتن رینگش موجوده و تقریبا 670 میشه . میخاستم نظرتون رو در موردش بدونم . خوبه یا بگم رینگ دیگه ای بدن ؟ ممنون .

کرارینگ تولید مدیفیکوس رینگ هیلی خوبیه. در اصل اینتکس به دلیل راحتتر بودن نصب بیشتر طرفدار داره وگرنه کرارینگ ضریب شکست بهتری داره.
قیمت هم فکر میکنم همین باشه. وارد کننده شرکت نیک بین طب هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان یه دکتر واقعا خوب و تو تهران برای جراحی انحراف چشم میخواستم
ممنون میشم اطلاعتی هم در اختیارم بزارین
پیشاپیش ممنون یک دنیا

انحراف رو خیلی از دکتر ها عمل میکنن یک سر به خانلری بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رییس پیغام خصوصیتو چک کن

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز دکتر خانلری جدیدا در بیمارستان نگاه عمل م یکنن که هزینه اش با توجه به دستگاههای ALcon که خریداری شده از نور بیشتره.
در مورد دکتر حوادی ایشونعالی هستند اگر از من می شنوید بیخیال نور شید که دکتر هاشمی به احتمال 80 درصد خودشون شما رو عمل نمی کنن و با دکتر جوادی عمل کنید. ایشون هم البته در نگاه عمل می کنند.

آقای یاسینی این دستگاه آلکان نگاه که گفتین رو میشه لطفا با ویسیکس نور از نظر مقایسه ای بگین چطوریه؟ باهاش میشه عمل customise و tissue saving هم انجام داد؟ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی این دستگاه آلکان نگاه که گفتین رو میشه لطفا با ویسیکس نور از نظر مقایسه ای بگین چطوریه؟ باهاش میشه عمل customise و tissue saving هم انجام داد؟ممنونم

بله هر دو عمل رو میشه کرد. در تیوری ویسکس خیلی بهتره ولی من فکر میکنم فمتو آلکان هم از لحاط کیفیت برابری میکنه.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام آقای یاسینی
من الان حدود یه هفته است عمل لازاک انجام دادم
میخواستم بدونم کار با کامپیوتر رو میتونم انجام بدم؟روزی حول و حوش 2- 3 ساعت؟
میدونم سوالم تکراریه اما جوابشو تو 10-20 صفحه قبل پیدا نکردم مجبور شدم دوباره بپرسم
تاری دید چقدر زمانبره تا ازبین بره؟
واینکه الان چشم چپم تاری بیشتری نسبت به راست داره -اینا به مرور زمان حل میشه؟
از پاسخگوییتون ممنو ن میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من الان حدود یه هفته است عمل لازاک انجام دادم
میخواستم بدونم کار با کامپیوتر رو میتونم انجام بدم؟روزی حول و حوش 2- 3 ساعت؟
میدونم سوالم تکراریه اما جوابشو تو 10-20 صفحه قبل پیدا نکردم مجبور شدم دوباره بپرسم
تاری دید چقدر زمانبره تا ازبین بره؟
واینکه الان چشم چپم تاری بیشتری نسبت به راست داره -اینا به مرور زمان حل میشه؟
از پاسخگوییتون ممنو ن میشم

خواهش میکنم اگر هزار بار دیگه هم بپرسید جواب میدم.
تاری دیدتون تا یک ماه هست اما به مرور از دید دور به مزدیک کم میشه. میتونید با کامپیوتر کار کنید ولی فکر میکنم دید نزدیکتون الان خیلی کم باشه.
اینکه دو دیدتون با هم فرق دارند به دلیل بردتشت متفاوت از قرنیه بوده که بعد از نقاهت درست میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان عزیز قمی یک مرکز خوب داره راه میوفته. البته هنوز محدوده ولی به زودی تجهیز میشه. مرکز جراحی مادر تو خیابان دور شهر

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی
چند روز پیش با دکتر خانلری تماس گرفتم برای لنز داخل چشمی
گفتند که 1800 هزینه لنز و 2 میلیون هم هزینه عمل میشه
3800
مخم سوت کشید
البته این و هم گفتند که 30% و تامین اجتماعی متقبل میشه
با توجه به اینکه مراجعه کننده هم داشتن مکالمه زیاد طولانی نشد که نوع لنز و بپرسم
شما هنوز در زمینه وارد کردن لنز فعالیت میکنین ؟
با قرنیه 430 میشه فمتو انجام داد
هزینه ش چقدر میشه؟
یه اپتومتریست تو محل ما هست به نام خانم مهرنوش محمد زاده که در بیمارستان نور مشغول به کار هستند
ایشون توصیه کردن که با دکتر جباروند و منصوری هم تماس داشته باشم شاید بشه هزینه عمل و یجوری کاهش داد
به این صورت که هزینه رو به خودشون پرداخت کنم و عمل رو در بیمارستان انجام بدم
نمیدونم امکان پذیر هست یا نه

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
جناب یاسینی من هر دو چشمم شماره ۲ هست(دور رو نمیبینم) الان ۲سال هست لنز میزارم و دیگه واقعا خسته شدم .
چه عملی رو برای چشم من توصیه میکنید اولویتهام : ۱.نتیجه ۱۰۰٪ باشه و دیگه مشکلی نداشته باشم
۲. به هیچ وجه عوارض نداشته باشه
راستی اگر این عمل رو تو تهران چند جا انجام میدن و فرقی نداره کجا ارزونتره
ضمننا من ۲۰سالم هست از بعضیها شنیدم تا قبل ۲۵ نباید لایزیک کرد درسته ؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من چندسوال درموردعمل prkداشتم اگه لطف کنید جواب بدیدممنون میشم(نمره چشم من یکیش یک وبیست و پنج واون یکی یک ونیم ونزدیک بینم )
اول اینکه من بعد4سال رفتم برای تعویض عینک بعد ازمعاینه بینایی سنج گفت نمره هردو چشم شما 25صدم بهبود یافته واین یک چیزی که امکان وقوعش هست البته من باخودم گفتم احتمالا کسی که 4سال پیش بدون نسخه تو کارگاه فریم وشیشه عینک روبرام زد احتمالا اشتباه کرده-اشنابودو15دقیقه ای زد- میخواستم بدونم نظرشما چیه ایامیتونه نظربینایی سنجه درست باشه -دوم اینکه باتوجه به تعویض عینک ونمره اون ازاسفند تاالان که حدود5ماه میگذره به نظرشما چندروز بایدبرم دکتروازمایشات اولیه برای prkبدم راستش میخوام مدت انتظارتاروزجراحی روبدونم چون نمره چشمم از10سال پیش به غیراین اتفاق عجیب 4سال اخیرکه گفتم هیچ فرقی نکرده
وسوال اخرم تومشهد به نظرشما بیمارستان خاتم الانبیابرم بهتر-البته فکرکنم ارزوننترین جاباشه-یا درمانگاه های خصوصی مثل نویددیدگان وغیره اگه دکتر ویادرمانگاه دولتی یاخصوصی خوب تومشهد سراغ داریدوهمچنین اگه ازحدود هزینه عملprk دولتی وخصوصی هم اطلاع داریدبگید ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
چند روز پیش با دکتر خانلری تماس گرفتم برای لنز داخل چشمی
گفتند که 1800 هزینه لنز و 2 میلیون هم هزینه عمل میشه
3800
مخم سوت کشید
البته این و هم گفتند که 30% و تامین اجتماعی متقبل میشه
با توجه به اینکه مراجعه کننده هم داشتن مکالمه زیاد طولانی نشد که نوع لنز و بپرسم
شما هنوز در زمینه وارد کردن لنز فعالیت میکنین ؟
با قرنیه 430 میشه فمتو انجام داد
هزینه ش چقدر میشه؟
یه اپتومتریست تو محل ما هست به نام خانم مهرنوش محمد زاده که در بیمارستان نور مشغول به کار هستند
ایشون توصیه کردن که با دکتر جباروند و منصوری هم تماس داشته باشم شاید بشه هزینه عمل و یجوری کاهش داد
به این صورت که هزینه رو به خودشون پرداخت کنم و عمل رو در بیمارستان انجام بدم
نمیدونم امکان پذیر هست یا نه

دوست عزیز زیاد سوت نکشه مختون صبر کنید دلار شد 2000 تومن تا هفته بعد و هفته بعدش فکر کنم همون 1.8 بشه 3 تومن.!
والا نمی دونم با این افزایش شدید قیمت ها چی کار کنیم.
بیخیال!
بله با 430 هم مییشه فمتو کرد ولی دقت کنید که مثل اینکه فقط فمتو میشه و لیزیک امکانش نیست.
دوست عزیز دکتر جباروند یکی از بهترین های تهران هستند. آدم خیلی باحال و خوبیه. یک ته لهجه آذری خیلی باحالی هم داره.
اما خواهشن نرید پیشش که تو بیمارستان فارابی شما رو عمل کنه. اگر قرار شد فارابی عمل کنید به نظر من بیخیال عمل چشم بشید و به عینک رضایت بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی من هر دو چشمم شماره ۲ هست(دور رو نمیبینم) الان ۲سال هست لنز میزارم و دیگه واقعا خسته شدم .
چه عملی رو برای چشم من توصیه میکنید اولویتهام : ۱.نتیجه ۱۰۰٪ باشه و دیگه مشکلی نداشته باشم
۲. به هیچ وجه عوارض نداشته باشه
راستی اگر این عمل رو تو تهران چند جا انجام میدن و فرقی نداره کجا ارزونتره
ضمننا من ۲۰سالم هست از بعضیها شنیدم تا قبل ۲۵ نباید لایزیک کرد درسته ؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دوست من شما کمی صبر کنید.
هنوز خیلی زوده برای عمل.
سن 24 خط قرمز عمل لیزر هست. یعنی بهتره قبلش عمل نکنید برای اینکه شاید شماره چشمتون ثابت نشده باشه.
در مورد عمل باید بگم که با توجه به اینکه شما یک کار خارجی بر روی چشمتون انجام می دید نباید انتظار داشته باشید که عوارضی نداشته باشه ولی باید بگم که این روزها عوارض عمل های لیزر خیلی کم شده و دیگه نباید زیاد نگران بود.
به نظر من در حال حاضر کلینیک بصر و نوین دیده گان و اگر بیمه شهری داشته باشید کلینیک هلال احمر کمترین قیمت بخش خصوصی رو در تهران دارند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام
من چندسوال درموردعمل prkداشتم اگه لطف کنید جواب بدیدممنون میشم(نمره چشم من یکیش یک وبیست و پنج واون یکی یک ونیم ونزدیک بینم )
اول اینکه من بعد4سال رفتم برای تعویض عینک بعد ازمعاینه بینایی سنج گفت نمره هردو چشم شما 25صدم بهبود یافته واین یک چیزی که امکان وقوعش هست البته من باخودم گفتم احتمالا کسی که 4سال پیش بدون نسخه تو کارگاه فریم وشیشه عینک روبرام زد احتمالا اشتباه کرده-اشنابودو15دقیقه ای زد- میخواستم بدونم نظرشما چیه ایامیتونه نظربینایی سنجه درست باشه -دوم اینکه باتوجه به تعویض عینک ونمره اون ازاسفند تاالان که حدود5ماه میگذره به نظرشما چندروز بایدبرم دکتروازمایشات اولیه برای prkبدم راستش میخوام مدت انتظارتاروزجراحی روبدونم چون نمره چشمم از10سال پیش به غیراین اتفاق عجیب 4سال اخیرکه گفتم هیچ فرقی نکرده
وسوال اخرم تومشهد به نظرشما بیمارستان خاتم الانبیابرم بهتر-البته فکرکنم ارزوننترین جاباشه-یا درمانگاه های خصوصی مثل نویددیدگان وغیره اگه دکتر ویادرمانگاه دولتی یاخصوصی خوب تومشهد سراغ داریدوهمچنین اگه ازحدود هزینه عملprk دولتی وخصوصی هم اطلاع داریدبگید ممنون میشم

دوست عزیز به نظر من هم شماره عینک قبلی شما اشتباه بوده ولیکن ممکنه ضعف چشم به دلیل ضعف ماهیچه های چشمی باشه که احتمالش خیلی کمه و در اینصورت ممکنه کمی دید شما افزایش پیدا کنه.
اما قبل از هر گونه بحث در مورد عمل به نظر من بهتره چشمتون رو به یک دکتر خوب نشون بدید. مثلا برید پیش دکتر صداقت ایشون از بهترین های ایران هستند.
در مورد کلینیک من خاتم رو قبول دارم اما بهتر از اون کلینیک طوس و بیمارستان بنت الهدی است.

بالا