ولی در مورد لازک باید بگم که به نظر میاد لازک از PRK و لیزیک بهتر باشه.
سلام
آقای یاسینی التماس دعای شدید داریم.
مشتاقی و بی لنزی دور از تو مرا فرسود
دریاب مرا ای دوست گر لنز فراهم بود
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام آقای یاسینی
اما خانم دکتر زهرا قائمی نظرشون با شما متفاوت هست و ایشون PRK رو بر سایر عمل های دیگه ترجیح میدن . به نظر شما علتش چیه ؟؟؟؟؟ من بعید میدونم خانم قائمی به خاطر مسائل مالی PRK رو انتخاب کنند چون ایشون بسیار دکتر چشم دل پری هستند .
سلام /
امروز رفتم پیش دکتر واسه رینگ داخل قرنیه . ارب اسکن گرفتم گفتن میتونی عمل کنی . حالا یک رینگ با این مشخصات دادن (کرارینگ) / 250 میکرون و 210 درجه / گفتن رینگش موجوده و تقریبا 670 میشه . میخاستم نظرتون رو در موردش بدونم . خوبه یا بگم رینگ دیگه ای بدن ؟ ممنون .
دوستان یه دکتر واقعا خوب و تو تهران برای جراحی انحراف چشم میخواستم
ممنون میشم اطلاعتی هم در اختیارم بزارین
پیشاپیش ممنون یک دنیا
سلام
آقای یاسینی التماس دعای شدید داریم.
مشتاقی و بی لنزی دور از تو مرا فرسود
دریاب مرا ای دوست گر لنز فراهم بود
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز دکتر خانلری جدیدا در بیمارستان نگاه عمل م یکنن که هزینه اش با توجه به دستگاههای ALcon که خریداری شده از نور بیشتره.
در مورد دکتر حوادی ایشونعالی هستند اگر از من می شنوید بیخیال نور شید که دکتر هاشمی به احتمال 80 درصد خودشون شما رو عمل نمی کنن و با دکتر جوادی عمل کنید. ایشون هم البته در نگاه عمل می کنند.
آقای یاسینی این دستگاه آلکان نگاه که گفتین رو میشه لطفا با ویسیکس نور از نظر مقایسه ای بگین چطوریه؟ باهاش میشه عمل customise و tissue saving هم انجام داد؟ممنونم
سلام آقای یاسینی
من الان حدود یه هفته است عمل لازاک انجام دادم
میخواستم بدونم کار با کامپیوتر رو میتونم انجام بدم؟روزی حول و حوش 2- 3 ساعت؟
میدونم سوالم تکراریه اما جوابشو تو 10-20 صفحه قبل پیدا نکردم مجبور شدم دوباره بپرسم
تاری دید چقدر زمانبره تا ازبین بره؟
واینکه الان چشم چپم تاری بیشتری نسبت به راست داره -اینا به مرور زمان حل میشه؟
از پاسخگوییتون ممنو ن میشم
سلام جناب یاسینی
چند روز پیش با دکتر خانلری تماس گرفتم برای لنز داخل چشمی
گفتند که 1800 هزینه لنز و 2 میلیون هم هزینه عمل میشه
3800
مخم سوت کشید
البته این و هم گفتند که 30% و تامین اجتماعی متقبل میشه
با توجه به اینکه مراجعه کننده هم داشتن مکالمه زیاد طولانی نشد که نوع لنز و بپرسم
شما هنوز در زمینه وارد کردن لنز فعالیت میکنین ؟
با قرنیه 430 میشه فمتو انجام داد
هزینه ش چقدر میشه؟
یه اپتومتریست تو محل ما هست به نام خانم مهرنوش محمد زاده که در بیمارستان نور مشغول به کار هستند
ایشون توصیه کردن که با دکتر جباروند و منصوری هم تماس داشته باشم شاید بشه هزینه عمل و یجوری کاهش داد
به این صورت که هزینه رو به خودشون پرداخت کنم و عمل رو در بیمارستان انجام بدم
نمیدونم امکان پذیر هست یا نه
جناب یاسینی من هر دو چشمم شماره ۲ هست(دور رو نمیبینم) الان ۲سال هست لنز میزارم و دیگه واقعا خسته شدم .
چه عملی رو برای چشم من توصیه میکنید اولویتهام : ۱.نتیجه ۱۰۰٪ باشه و دیگه مشکلی نداشته باشم
۲. به هیچ وجه عوارض نداشته باشه
راستی اگر این عمل رو تو تهران چند جا انجام میدن و فرقی نداره کجا ارزونتره
ضمننا من ۲۰سالم هست از بعضیها شنیدم تا قبل ۲۵ نباید لایزیک کرد درسته ؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
باسلام
من چندسوال درموردعمل prkداشتم اگه لطف کنید جواب بدیدممنون میشم(نمره چشم من یکیش یک وبیست و پنج واون یکی یک ونیم ونزدیک بینم )
اول اینکه من بعد4سال رفتم برای تعویض عینک بعد ازمعاینه بینایی سنج گفت نمره هردو چشم شما 25صدم بهبود یافته واین یک چیزی که امکان وقوعش هست البته من باخودم گفتم احتمالا کسی که 4سال پیش بدون نسخه تو کارگاه فریم وشیشه عینک روبرام زد احتمالا اشتباه کرده-اشنابودو15دقیقه ای زد- میخواستم بدونم نظرشما چیه ایامیتونه نظربینایی سنجه درست باشه -دوم اینکه باتوجه به تعویض عینک ونمره اون ازاسفند تاالان که حدود5ماه میگذره به نظرشما چندروز بایدبرم دکتروازمایشات اولیه برای prkبدم راستش میخوام مدت انتظارتاروزجراحی روبدونم چون نمره چشمم از10سال پیش به غیراین اتفاق عجیب 4سال اخیرکه گفتم هیچ فرقی نکرده
وسوال اخرم تومشهد به نظرشما بیمارستان خاتم الانبیابرم بهتر-البته فکرکنم ارزوننترین جاباشه-یا درمانگاه های خصوصی مثل نویددیدگان وغیره اگه دکتر ویادرمانگاه دولتی یاخصوصی خوب تومشهد سراغ داریدوهمچنین اگه ازحدود هزینه عملprk دولتی وخصوصی هم اطلاع داریدبگید ممنون میشم