• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دكتر خانلري رو نوشته بوديد تو بيمارستان نگاه هستند.درسته؟همون بيمارستاني كه تو شريعتيه؟رفتم تو سايت بيمارستان index ولي اسم دكتر خانلري رو پيدا نكردم

بله همون بیمارستان شریعتی.
ایشون در بیمارستان نگاه هستند ولی جزوه سهام داران نیستند برای همینم اسمشون نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من هر دو چشمم 1.5 هستش.

به نظرتون برم لازک یا prk کنم

عاقلانه هست؟
هزینه ش چقدر میشه ؟
دوره نقاهت چقدر هستش؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدین .

نظر دکترتون ارجحه ولی به نظر میاد با توجه به دستگاههای موجود لازک بهتره. دوران نقاهت رو یک ماه در نظر بگیرید و قیمت هم حدود 1 تا 1.5 میشه.
کدوم شهر هستید.

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
بله دکتر پور اسد رو دورادور می شناسم دکتر خوبیه ولی انتخاب های بهرتی هم دارید.
به نظر میاد با توجه به دستگاههای موجود و تاییدیه دقیق FDA لازک در حال حاضر بهترین روش درمانی باشه. البته Advanced PRK برای قرنیه های نارک هنوز انتخاب بهتریه.

مرسی از پاسخگوییتون:)
این که میگن لازک ممکنه برگرده صحت داره؟
بین بیمارستان فارابی و نگاه و نور کدومو پیشنهاد میکنین با کدوم دکتر؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از پاسخگوییتون:)
این که میگن لازک ممکنه برگرده صحت داره؟
بین بیمارستان فارابی و نگاه و نور کدومو پیشنهاد میکنین با کدوم دکتر؟

شایعات زیادی در مورد لازک هست. اما تقریبا همه دروغه مثل همین برگشتن شماره چشم.
فارابی و نگاه و نور
مثل مقایسه پیکان و بنز و بی ام دبلیو.
خودتون مقایسه کنید (فارابی پیکان)

فارابی مرکز چشم ایران به طور کلی توسط رزیدنت ها عمل می شوید.
به همین دلیل من نگاه رو پیشنهاد می کنم.
دکتر خانلری و یا دکتر بلالی در نگاه. سلام من رو هم بروسنید.

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
1- حتما بیاریدش تهران دکتر احمدیه ببیندشون. سعی کنید زیاد طول نکشه شاید هنوز امیدی باشه.

2- متاسفانه در مورد عمل های لیزیر چشمی شایعات زیادی هست. یکی از همین شایعات آب مروارید در پیری و عدم درمان بعد از لیزیک هست. همونطور که قبلا هم گفتم اینها شایعاتیه که متاسفانه بین مردم اشتباه رایح شده.
1.75 شماره کمیه اگر ضخامت قرنیه اچازه بده خیلی راخت میشه درمانش کرد و دیگه عینک نزد.شیراز و تهران خیلی فرقی نداره. اگر شیراز خواستید حتما برید پیش دکتر نیکنام و یا دکتر جعفری. تهران هم که من معمولا دکتر خانلری رو توصیه میکنم.
اگر جنوب هستند (مثلا اهواز) برید پیش دکتر فقهی ایشون بهترین در اهواز هستند.

آقای یاسینی خیلی لطف کردین.در ضمن دو تا دکتر جعفری مربوط به چشم در شیراز هست که اینجور که تحقیق کردم گفتن اسماعیل جعفری تحصیلاتش از امریکا هستش و کارش خیلی عالیه.فکر میکنم شما هم مد نظرتون ایشون هستن.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دوست خوبم آقای یاسینی
من امروز واسه چشمم که مشکل قوز قرنیه داره رفتم دکتر (قبلا یه چشم رو پیوند قرنیه کردم)
حالا واسه این یکی دکتر (آقای سیامک زارعی قنواتی) بهم رینگ پیشنهاد کرده قراره یکشنبه هم برم برای تست رینگ
البته اسکن و توپوگرافی انجام دادم و بهشون نشون دادم مثه اینکه نظرش مثبت بود اما یکشنبه وقت داد برای تست رینگ
حالا چند تا سوال دارم
اول اینکه این عمل کلا چطوریه؟ سرپایی هست گویا ..؟رینگ کلا همیشگی تو چشم قرار میگیره؟
میشناسید کسیو که این عمل رو انجام داده باشه نظرشون چطوری بوده چقدر در دید بهبود حاصل شده؟
این عمل عوارضی هم ممکنه داشته باشه؟
هزینه رینگ و عمل چقدر میشه حدودا؟ (دفترچه تامین اجتماعی هم دارم)

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
شایعات زیادی در مورد لازک هست. اما تقریبا همه دروغه مثل همین برگشتن شماره چشم.
فارابی و نگاه و نور
مثل مقایسه پیکان و بنز و بی ام دبلیو.
خودتون مقایسه کنید (فارابی پیکان)

فارابی مرکز چشم ایران به طور کلی توسط رزیدنت ها عمل می شوید.
به همین دلیل من نگاه رو پیشنهاد می کنم.
دکتر خانلری و یا دکتر بلالی در نگاه. سلام من رو هم بروسنید.

خیلی خیلی ممنون:)

نسشم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من 21 سالمه و چشام نزدیک بین با شماره 4 هست.
برای عمل انتخاب اولم تهرانه ولی با توجه به اینکه ساکن رشت هستم اول یه تحقیقاتی همین جا انجام دادم ..
اینجا فقط لیزر PRK انجام میدن. با توجه به اطلاعاتی که از کلینیک فارابی رشت گرفتم می گن که لیزیک به دلیل مشکلاتی که داره کم کم داره برداشته میشه.می خواستم بدونم این درست هست؟!

و می خواستم در مورد فمتو لیزیک بدونم و آبا نسبت به عمل های دیگه بهتر نیست؟
آیا ریسک عمل زیاده؟!!!

ممنون بابت وقتی که می ذارین

نسشم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه هم داشتم.اگه بخوام تهران توی یه جای خوب و توسط یه دکتر خوب عمل شم زیاد باید تو نوبت بمونم؟:rolleyes:!!!

9006484

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی من تمام مطالب فروم نیگاه کردم و واقعا اطلاعات خوبی در اختیار دوستان گذاشتین ، ممنون
من برای آزمایش وعمل به پیشنهاد دوستان کلینیک بصیر ، دکتر شجاعی رو میخاستم انتخاب کنم ، سوال من این بود بنظرتون کلینیک بصیر چطوره ؟ و ایا دکتر شجاعی انتخاب اصلح هستن یا خیر ؟ ممنون از راهنمایتون
در ضمن من از شهر دیگه میخام تو تهران عمل چشم انجام بدم ، میتونم زود وقت بگیرم ، یا نه حتما قبلش تماس تلفنی داشته باشم ؟ و تفاوت قیمت عمل تو کلینیک نور و بصیر چقدره؟
بازم ممنون از این تاپیکتون

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
ممنون که با حوصله به سوالات ما جواب میدین.
من تقریبا دوماه پیش از مطب دکتر جوادی وقت مشاوره واز بیمارستان نور وقت عمل لازک با دکتر هاشمی رو گرفتم که در دو روز پشت سر هم هستن یعنی اولی روز یکشنبه ودومی روز دوشنبه دو هفته آینده.
هرچه سعی کردم که بینشون فاصله بیفته موفق نشدم ووقت دیگه ای ندادن.درحقیقت باید یکیشو انتخاب کنم چون هزینه بیمارستان نور دو روز قبلش باید پرداخت بشه ودیگه برگشت داده نمیشه
حالا من سر دوراهی موندم.به دلایلی از بیمارستان نور دلسرد شدم ولی دکتر هاشمی رو قبول دارم.حالا از شما میخوام لطف کنید ودر این مورد نظرتونو بهم بگید.البته اگر دکتر دیگه هم مدنظرتونه بگید.در مورد دکتر خانلری هم دوماه پیش بامطبشون تماس گرفتم ومنشی ایشون دستمزد دکتر رو دومیلیون عنوان کرد که حتی از بیمارستان نور هم بیشتره بخاطر همین منصرف شدم.منتظر راهنمایی شما هستم.ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی خیلی لطف کردین.در ضمن دو تا دکتر جعفری مربوط به چشم در شیراز هست که اینجور که تحقیق کردم گفتن اسماعیل جعفری تحصیلاتش از امریکا هستش و کارش خیلی عالیه.فکر میکنم شما هم مد نظرتون ایشون هستن.

بله دکتر اسماعیل جعفری. ایشون از دوستان من هستند. من رو به خوبی میشناسند. حتما سلام منر و برسونید و بگید از دوستان من هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست خوبم آقای یاسینی
من امروز واسه چشمم که مشکل قوز قرنیه داره رفتم دکتر (قبلا یه چشم رو پیوند قرنیه کردم)
حالا واسه این یکی دکتر (آقای سیامک زارعی قنواتی) بهم رینگ پیشنهاد کرده قراره یکشنبه هم برم برای تست رینگ
البته اسکن و توپوگرافی انجام دادم و بهشون نشون دادم مثه اینکه نظرش مثبت بود اما یکشنبه وقت داد برای تست رینگ
حالا چند تا سوال دارم
اول اینکه این عمل کلا چطوریه؟ سرپایی هست گویا ..؟رینگ کلا همیشگی تو چشم قرار میگیره؟
میشناسید کسیو که این عمل رو انجام داده باشه نظرشون چطوری بوده چقدر در دید بهبود حاصل شده؟
این عمل عوارضی هم ممکنه داشته باشه؟
هزینه رینگ و عمل چقدر میشه حدودا؟ (دفترچه تامین اجتماعی هم دارم)

شرمنده ام کمی طول کشید تا جواب بدم.
دوست عزیز نگران نباش که عمل رینگ عمل راحتیه. یک نوع رینگ مخصوص رو در قرنیه طوری کار می ذارن که قرنیه رو بکشه و صافش کنه و قوز از بین بره. بهترین مدلش در حال حاضر اینتکسه ماله شرکت فجر شاهد متاسفانه قیمتش بالاست فکر کنم الان بالای 600 یا 700 در بیاد
متاسفانه عملش سرپایی نیست بستری داره ولی بیهوشی نداره. بعد از عمل هم چند ساعت بعد مرخص میشی.
بله خیلی هارو می شناسم. 2 اسل پیش رینگ فرارینگ رو ما وارد می کردیم برای همینم کلی از دوستان خودم این رینگ رو گذاشتن. نگران نباشید نتیجه عمل راضی کننده است.
این عمل عوارضی نداره و خیلی راحتتر از پیوند قرنیه است.
فکر می کنم این عمل تحت پوشش بیمه باشه برای همینم احتمالا فقط هزینه رینگ رو بردین که اون رو هم فکر م یکنم 30 درصدشو بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
من 21 سالمه و چشام نزدیک بین با شماره 4 هست.
برای عمل انتخاب اولم تهرانه ولی با توجه به اینکه ساکن رشت هستم اول یه تحقیقاتی همین جا انجام دادم ..
اینجا فقط لیزر PRK انجام میدن. با توجه به اطلاعاتی که از کلینیک فارابی رشت گرفتم می گن که لیزیک به دلیل مشکلاتی که داره کم کم داره برداشته میشه.می خواستم بدونم این درست هست؟!

و می خواستم در مورد فمتو لیزیک بدونم و آبا نسبت به عمل های دیگه بهتر نیست؟
آیا ریسک عمل زیاده؟!!!

ممنون بابت وقتی که می ذارین

دوست عزیز با توجه به بازدیدی که از فارابی رشت کردم قویا توصیه می کنم جای دیگه ای عمل کنید. ببینید بیمارستان رسول دستگاه لیزر داره اونجا بهتره و یا کلینیک آریا.
در مورد لیزیک و PRK باید بگم که لیزیک به دلیل برداشت بیشتر از قرنیه احتمال عمل دوم رو از بین می بره ولی کلا دکتر ها به دلیل مدت زمان عمل لیزیک اونو انجام نمی دن. متاسفانه لیزیک عمل زمان بری بعه طوریکه در طول عمل لیزیک میشه 3 تا عمل PRK کرد. خوب سود عمل PRK بیشتره. ولی در مورد لازک باید بگم که به نظر میاد لازک از PRK و لیزیک بهتر باشه.
فمتو رو قبلا توضیح دادم. در این عمل برش روی قرنیه که در حالت معمولی با کراتوم (یک چاقوی تیز) انجام میشه با لیز انجام میشه. که دقیقتره و میزان آستیگمات بعد از عمل رو کم می کنه.
ریک عمل بالا نیست ولی باید بعد از عمل خیلی در مراقبت ازچشم هاتون در دوره نقاهت توجه کنید.

و در ضمن خواهش می کنم خیلی خوشحال میشم کمکی بکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال دیگه هم داشتم.اگه بخوام تهران توی یه جای خوب و توسط یه دکتر خوب عمل شم زیاد باید تو نوبت بمونم؟:rolleyes:!!!

این روزها نه اگر شنبه بیاد وقت بگیرید دو شنبه عملتون می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی من تمام مطالب فروم نیگاه کردم و واقعا اطلاعات خوبی در اختیار دوستان گذاشتین ، ممنون
من برای آزمایش وعمل به پیشنهاد دوستان کلینیک بصیر ، دکتر شجاعی رو میخاستم انتخاب کنم ، سوال من این بود بنظرتون کلینیک بصیر چطوره ؟ و ایا دکتر شجاعی انتخاب اصلح هستن یا خیر ؟ ممنون از راهنمایتون
در ضمن من از شهر دیگه میخام تو تهران عمل چشم انجام بدم ، میتونم زود وقت بگیرم ، یا نه حتما قبلش تماس تلفنی داشته باشم ؟ و تفاوت قیمت عمل تو کلینیک نور و بصیر چقدره؟
بازم ممنون از این تاپیکتون

عالی هستند هم کلینیک خوبه و هم دکتر شحاعی. سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر دستگاه کامپکت بیمارستان صدر رو راه انداختیم و خیلی متاسفیم که طول کشید.
بله می تونید تلفنی وقت بگیرید. قیمت بصیر از نور کمتره ولی همون دستگاه رو داره. می تونید فمتو هم عمل کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
ممنون که با حوصله به سوالات ما جواب میدین.
من تقریبا دوماه پیش از مطب دکتر جوادی وقت مشاوره واز بیمارستان نور وقت عمل لازک با دکتر هاشمی رو گرفتم که در دو روز پشت سر هم هستن یعنی اولی روز یکشنبه ودومی روز دوشنبه دو هفته آینده.
هرچه سعی کردم که بینشون فاصله بیفته موفق نشدم ووقت دیگه ای ندادن.درحقیقت باید یکیشو انتخاب کنم چون هزینه بیمارستان نور دو روز قبلش باید پرداخت بشه ودیگه برگشت داده نمیشه
حالا من سر دوراهی موندم.به دلایلی از بیمارستان نور دلسرد شدم ولی دکتر هاشمی رو قبول دارم.حالا از شما میخوام لطف کنید ودر این مورد نظرتونو بهم بگید.البته اگر دکتر دیگه هم مدنظرتونه بگید.در مورد دکتر خانلری هم دوماه پیش بامطبشون تماس گرفتم ومنشی ایشون دستمزد دکتر رو دومیلیون عنوان کرد که حتی از بیمارستان نور هم بیشتره بخاطر همین منصرف شدم.منتظر راهنمایی شما هستم.ممنون

دوست عزیز دکتر خانلری جدیدا در بیمارستان نگاه عمل م یکنن که هزینه اش با توجه به دستگاههای ALcon که خریداری شده از نور بیشتره.
در مورد دکتر حوادی ایشونعالی هستند اگر از من می شنوید بیخیال نور شید که دکتر هاشمی به احتمال 80 درصد خودشون شما رو عمل نمی کنن و با دکتر جوادی عمل کنید. ایشون هم البته در نگاه عمل می کنند.

بالا