سلام دوست خوبم آقای یاسینی
من امروز واسه چشمم که مشکل قوز قرنیه داره رفتم دکتر (قبلا یه چشم رو پیوند قرنیه کردم)
حالا واسه این یکی دکتر (آقای سیامک زارعی قنواتی) بهم رینگ پیشنهاد کرده قراره یکشنبه هم برم برای تست رینگ
البته اسکن و توپوگرافی انجام دادم و بهشون نشون دادم مثه اینکه نظرش مثبت بود اما یکشنبه وقت داد برای تست رینگ
حالا چند تا سوال دارم
اول اینکه این عمل کلا چطوریه؟ سرپایی هست گویا ..؟رینگ کلا همیشگی تو چشم قرار میگیره؟
میشناسید کسیو که این عمل رو انجام داده باشه نظرشون چطوری بوده چقدر در دید بهبود حاصل شده؟
این عمل عوارضی هم ممکنه داشته باشه؟
هزینه رینگ و عمل چقدر میشه حدودا؟ (دفترچه تامین اجتماعی هم دارم)
شرمنده ام کمی طول کشید تا جواب بدم.
دوست عزیز نگران نباش که عمل رینگ عمل راحتیه. یک نوع رینگ مخصوص رو در قرنیه طوری کار می ذارن که قرنیه رو بکشه و صافش کنه و قوز از بین بره. بهترین مدلش در حال حاضر اینتکسه ماله شرکت فجر شاهد متاسفانه قیمتش بالاست فکر کنم الان بالای 600 یا 700 در بیاد
متاسفانه عملش سرپایی نیست بستری داره ولی بیهوشی نداره. بعد از عمل هم چند ساعت بعد مرخص میشی.
بله خیلی هارو می شناسم. 2 اسل پیش رینگ فرارینگ رو ما وارد می کردیم برای همینم کلی از دوستان خودم این رینگ رو گذاشتن. نگران نباشید نتیجه عمل راضی کننده است.
این عمل عوارضی نداره و خیلی راحتتر از پیوند قرنیه است.
فکر می کنم این عمل تحت پوشش بیمه باشه برای همینم احتمالا فقط هزینه رینگ رو بردین که اون رو هم فکر م یکنم 30 درصدشو بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنه.