• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من نمره چشمم 2.25 هستش بیشتر از 1ساله تصمیم گرفتم عمل لازک یا پی ار کی کنم ولی اینکه پیش کی عمل کنم واقعا کلافم کرده .دیگه این آخریا آزمایشامم دادم همه چی خوب بوده.الان در حال حاضر از 2تا دکتر وقت عمل گرفتم.یکی دکتر داریوش عباسی که تو نور عمل میکنه و یکی دکتر مهدی مدرس زاده توی کلینیک مرکزی .از همه دوستان بخصوص آقای یاسینی میخوام که اگه میشه یه راهنمایی بکنید.
مرسی از فروم خوبتون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
من نمره چشمم 2.25 هستش بیشتر از 1ساله تصمیم گرفتم عمل لازک یا پی ار کی کنم ولی اینکه پیش کی عمل کنم واقعا کلافم کرده .دیگه این آخریا آزمایشامم دادم همه چی خوب بوده.الان در حال حاضر از 2تا دکتر وقت عمل گرفتم.یکی دکتر داریوش عباسی که تو نور عمل میکنه و یکی دکتر مهدی مدرس زاده توی کلینیک مرکزی .از همه دوستان بخصوص آقای یاسینی میخوام که اگه میشه یه راهنمایی بکنید.
مرسی از فروم خوبتون

خواهش می کنم. اگر نظر من رو می خواهید برید پیش دکتر مدرس زاده. ایشون یکی از اساتید برتر تهران هستند.

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
آقای یاسینی سلام و خسته نباشید.ممنون از اطلاعات خوبتون.
فردی چشم چپش سکته کرده و اوایل از گوشه های چشم میدیدند ولی به مرور چشم قرمز میشد تا اینکه دو بار عمل برای جلوگیری از آب سیاه یا گلوکوم اگه اشتباه نکنم بصورت لیزری انجام دادن تا بنا به توصیه دکتر ظاهر چشم حفظ بشه ولی دیگه چشم بیناییش رو کاملا از دست داد و ظاهر چشم حفظ شده.که هر دکتر که مراجعه کردن گفتن رگ چشم بسته شده و چشم به اصطلاح سکته کرده و مشکل از شبکیه هست.میخواستم بدونم آیا راه درمانی وجود داره یا امیدی هست در آینده راهی برای درمان داشته باشه یا در خارج از کشور جایی سراغ دارید که درمان بشه.
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی سلام و خسته نباشید.ممنون از اطلاعات خوبتون.
فردی چشم چپش سکته کرده و اوایل از گوشه های چشم میدیدند ولی به مرور چشم قرمز میشد تا اینکه دو بار عمل برای جلوگیری از آب سیاه یا گلوکوم اگه اشتباه نکنم بصورت لیزری انجام دادن تا بنا به توصیه دکتر ظاهر چشم حفظ بشه ولی دیگه چشم بیناییش رو کاملا از دست داد و ظاهر چشم حفظ شده.که هر دکتر که مراجعه کردن گفتن رگ چشم بسته شده و چشم به اصطلاح سکته کرده و مشکل از شبکیه هست.میخواستم بدونم آیا راه درمانی وجود داره یا امیدی هست در آینده راهی برای درمان داشته باشه یا در خارج از کشور جایی سراغ دارید که درمان بشه.
ممنون

خیلی متاسفم. فکر می کنم احتمالا مشکل شدید شبکیه ایجاد شده. در این موارد کار خیلی زیادی نمیشه کرد. اما نه اینکه هیچ کار یهم نشه کرد. شما کدوم شهر هستید و پیش کدوم دکتر رفتید.آیا امانش هست بیاید تهران.

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی از راهنمایی که کردی آقای یاسینی
فقط یه سواله دیگه اینکه بعد از عمل چطور میشه فهمید عمل لازک انجام دادی یا پی آر کی ؟
چون من به دکتر همش میگم میخوام پی آر کی کنم.تو برگه وقت عمل زد لازک بعد باز بهش گفتم.گفت حالا پی آر کی یا لازک فرقی نمیکنه.واسه همینم یکم گیج شدم چون از یه دکتری شنیدم گفت توی لازک چون اون لایه دوباره برگردونده میشه همیشه تا آخر عمر عین یه دمکنی روی قابلامه حالت لقی داره واسه همین اصلان دوست ندارم لازک و لیزیک روی چشمم انجام بدم

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سه مدل داریم. کرارینگ ، فرارینگ و اینتکس. قیمت کمترینش کرارینگه حدود 500 یا 600 بود. سوال میکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ممنون . این مدل ها چه فرقی با هم دارن ؟ کار لنز یک تومنی رو 500 تومنی هم میکنه ؟ توصیه شما کدوم یکیه ؟:blush:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنمایی که کردی آقای یاسینی
فقط یه سواله دیگه اینکه بعد از عمل چطور میشه فهمید عمل لازک انجام دادی یا پی آر کی ؟
چون من به دکتر همش میگم میخوام پی آر کی کنم.تو برگه وقت عمل زد لازک بعد باز بهش گفتم.گفت حالا پی آر کی یا لازک فرقی نمیکنه.واسه همینم یکم گیج شدم چون از یه دکتری شنیدم گفت توی لازک چون اون لایه دوباره برگردونده میشه همیشه تا آخر عمر عین یه دمکنی روی قابلامه حالت لقی داره واسه همین اصلان دوست ندارم لازک و لیزیک روی چشمم انجام بدم

دوست عزیز نگران نباش. آیا دلیلی داره که روی پی آر کی اصرار داری؟ پی آر کی معمولا برای قرنیه های خیلی نازکتر استفاده میشه و نتجیه عمل لازک همیشه بهتر هست. اما در مورد بعدش یک تفاوت فاحش وجود داره دوران نقاهت لازک خیلی بیشتر از پی آر کی هست. از اینجا می تونی بفهمی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون . این مدل ها چه فرقی با هم دارن ؟ کار لنز یک تومنی رو 500 تومنی هم میکنه ؟ توصیه شما کدوم یکیه ؟:blush:

کرا رینگ و فرارینگ عین هم هستند کارخانه تولید کننده فرق داره. کرارینگ تولید برزیل هست و فرارینگ تولید اسپانیا. البته فرارینگ رو همون کارخانه کرارینگ می زده بعدا شرکت AJL انحصار تولیدشو خرید خودش در اسپانیا شروع به تولید کرد پس اونیکه ارزونتره و پیدا میشه ارجحه. در ضمن فرارینگ الان وارد نمیشه.
اینتکس ولی فرق داره یک رینگ جدید و خیلی جالبه که نصبش هم خیلی راحته و بیشتر دکتر ها اونرو استفاده می کنن ولی گرونتره.

فجر شاهد وارد کننده اینتکس
نیک بین طب وارد کننده کرارینگ
توانا ابزار پرتو وارد کننده فرارینگ

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقای یاسینی من هنوز منتظر لنز منفی دوازده هستم.
ممنون

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصرارم فقط به خاطر اینه که دوست ندارم قرنیه از اون حالت اولیه که هست خیلی تغییر کنه که در آینده به مشکلی نخورم

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی متاسفم. فکر می کنم احتمالا مشکل شدید شبکیه ایجاد شده. در این موارد کار خیلی زیادی نمیشه کرد. اما نه اینکه هیچ کار یهم نشه کرد. شما کدوم شهر هستید و پیش کدوم دکتر رفتید.آیا امانش هست بیاید تهران.

آقای یاسینی این عمل در شیراز انجام شده.یکبار توسط دکتر موحدان و یکبار هم توسط پروفسور خدادوست.بیمار میگفت انگار داشتن یه چیزهایی رو در چشمم میبریدن.هر دو با با حسی انجام شد،چون بیمار مسن و فشارخونی هست.تهران هم اومدن پیش دکتر حسنی گفتن چشم سکته کرده.از یه طرف اگه این عمل رو انجام نمیدادن مدام چشمش مثل کاسه خون بود و حالت له شدگی داشت، و دکترش میگفت اگه عمل نشه ممکنه چشم تخریب بشه.از یه طرفم الان ظاهر چشم خوبه مثل چشم راستش ولی خوب بیناییش رو از دست داده.و همش میگه کاش عمل لیزری نمیکردم.اگه واقعا راهی باشه که نتیجه بگیره میشه آوودش تهران ولی ازبس همه گفتن چشمی که سکته کرده دیگه برنمیگرده دیگه نامید شده.حالا شما اگه پیشنهادی دارید بفرمایید.ممنون میشم.

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام آقای یاسینی
راستش من اردبیل هستم و در به در دنبال یه دکتر خوب واسه عمل لیزیک هستم میخواستم که شما من رو راهنمایی کنید و یه دکتر خوب تو اردبیل معرفی کنید که برم واسه عمل.
اگه هم دکتر های تبریز بهتر از این جا هستن میتونم تا تبریز هم برم. لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
راستش تو شهرمون اکثرا میرن تبریز عمل کنن یکی میگه برو پیش دکتر صدیق(تبریز) یکی میگه برو پیش دکتر ناطق (تبریز) و ... یکی میگه 650 هزینه کردم یکی میگه 1100 هزینه کردم خلاصه کاملا گیج شدم
ممنون میشم اگه یه براورد هزینه نسبی هم بگید. شماره و آدرس دکتر پیشنهادی تون رو هم بی زحمت بگین که باهاشون تماس بگیرم و یه وقت ازشون بگیرم واسه عمل.
خیلی تشکر از وقتی که واسه بچه های سایت میزارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اصرارم فقط به خاطر اینه که دوست ندارم قرنیه از اون حالت اولیه که هست خیلی تغییر کنه که در آینده به مشکلی نخورم

دوست عزیز در PRK بر روی قرنیه یک سری برش دقیق با لیزر ایجاد میشه که این برش ها در زمان جوش خوردن قرنیه رو می کشن و شکل اصلی قرنیه رو تغییر میدن و به اینصورت ضعف بینایی رو دست می کنن. در لیزیک یک لایه نازک از قرنیه برداشته میشه و زیرش تراشیده میشه و دوباره سر جاش قرار می گیره . همونطور که می بینید در هر دو صورت قرنیه تغییر می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی این عمل در شیراز انجام شده.یکبار توسط دکتر موحدان و یکبار هم توسط پروفسور خدادوست.بیمار میگفت انگار داشتن یه چیزهایی رو در چشمم میبریدن.هر دو با با حسی انجام شد،چون بیمار مسن و فشارخونی هست.تهران هم اومدن پیش دکتر حسنی گفتن چشم سکته کرده.از یه طرف اگه این عمل رو انجام نمیدادن مدام چشمش مثل کاسه خون بود و حالت له شدگی داشت، و دکترش میگفت اگه عمل نشه ممکنه چشم تخریب بشه.از یه طرفم الان ظاهر چشم خوبه مثل چشم راستش ولی خوب بیناییش رو از دست داده.و همش میگه کاش عمل لیزری نمیکردم.اگه واقعا راهی باشه که نتیجه بگیره میشه آوودش تهران ولی ازبس همه گفتن چشمی که سکته کرده دیگه برنمیگرده دیگه نامید شده.حالا شما اگه پیشنهادی دارید بفرمایید.ممنون میشم.

والا چی بگم.
آیا اومدن تهران براتون مشکله.
اگر نه و کسی رو تهران دارید شاید بهتر باشه وقت بگیرید و چشم رو به دکتر احمدیه هم نشون بدید. ایشون تو شبکیه تو ایران تک هستند. متاسفانه وضعیت چشم خیلی امیدوار کننده نیست ولی نباید زیاد ناامید هم شد باید یک دکتر شبکیه خوب هم نظر بده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
راستش من اردبیل هستم و در به در دنبال یه دکتر خوب واسه عمل لیزیک هستم میخواستم که شما من رو راهنمایی کنید و یه دکتر خوب تو اردبیل معرفی کنید که برم واسه عمل.
اگه هم دکتر های تبریز بهتر از این جا هستن میتونم تا تبریز هم برم. لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
راستش تو شهرمون اکثرا میرن تبریز عمل کنن یکی میگه برو پیش دکتر صدیق(تبریز) یکی میگه برو پیش دکتر ناطق (تبریز) و ... یکی میگه 650 هزینه کردم یکی میگه 1100 هزینه کردم خلاصه کاملا گیج شدم
ممنون میشم اگه یه براورد هزینه نسبی هم بگید. شماره و آدرس دکتر پیشنهادی تون رو هم بی زحمت بگین که باهاشون تماس بگیرم و یه وقت ازشون بگیرم واسه عمل.
خیلی تشکر از وقتی که واسه بچه های سایت میزارید.

دوست عزیز چند نکته:

1- اگر به پشمانتون علاقه دارید در تبریز عمل نکنید. من سر عمل در تبریز بودم. باید بگم این شهر به این بزرگی و پیشرفته بدترین سیستم درمانی کشور رو داره. کمترین میزان بهداشت در کلینیک های حتی خصوصی اون رعایت میشه.
در اردبیل فک رمی کنم دکتر اصغری که خانمش هم پشم پزشکه دکتر خوبیه ولی اگر کمی می تونید بیشتر سفر کنید برید ارومیه پیش دکتر سیفی ایشون کارشون عالی. یکی از بهترین دکتر های آذری ایران هستند.
2- قیمت در حال حاضر متفاوته از 1 تومن تا 2 تومن بستگی به نوع دستگاه داره.
3- اگر مجبور شدید در تبریز عمل کنید دکتر لطفی صدیق (همون دکتر صدیق که شما می گید) کارشون خیلی خوبه ولی من دکتر میرزایی رو هم خیلی قبول دارم ایشون خیلی وارد هستند.

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی از راهنماییی که کردی.1 شنبه انشاالله میرم واسه عمل پیش دکتر مدرس زاده تا ببینیم چی میشه.فقط هر دو چشم با هم عمل بشه بهتره یا تک تک؟؟

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
والا چی بگم.
آیا اومدن تهران براتون مشکله.
اگر نه و کسی رو تهران دارید شاید بهتر باشه وقت بگیرید و چشم رو به دکتر احمدیه هم نشون بدید. ایشون تو شبکیه تو ایران تک هستند. متاسفانه وضعیت چشم خیلی امیدوار کننده نیست ولی نباید زیاد ناامید هم شد باید یک دکتر شبکیه خوب هم نظر بده.

ممنون از شما.پس اگه زیاد امیدوارکننده نیست اگه در آینده فرصتی پیش بیاد میبریمش تهران.همین شخص چشم راستش عمل آب مروارید انجام داده و دید دارن،برای چک آپ رفتن پیش جراحشون که دکتر موحدان در شیراز هست و ایشون نامه دادن برن پیش دکتر فروردین که متخصص شبکیه هستش و ایشون عکس چشم رو دیدن و گفتن یکم چشم حالت غبار داره و یک سری قرص تقویتی و یک آمپول دادن که زیر چشم راستش زده بشه،میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا زدن این امپول ضرورتی داره(متاسفانه من نسخه رو ندیدم که اسم آمپول رو خدمتتون بگم.)
و یک سوال دیگه در مورد شخصی که هر چشمش شماره 1/75 داره و دوربین هست و چون در جنوب زندگی میکنه و گرما و رطوبت چشم رو اذیت میکنه و عینک زدن هم کلافه کننده است در مورد عملی که چشم رو صفر میکنند میخواستم باهاتون مشورت کنم و ببینم همین شیراز برای عمل خوبه و اینکه اسم نوع عمل رو لطفا بگید .خطری ،عارضه ای در آینده ندارد؟اینکه بعضی ها میگن اگه صفر کنید در پیری نمیشه عمل آب مروارید انجام داد درسته؟و هزینه و اینکه پیش کدوم دکتر برن که بهترین باشه؟آیا شیراز با تهران از لحاظ امکانات فرق میکنه با توجه به اینکه شیراز خوب بیمارستان دکتر خدادوست و متخصصان خوبی هست لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.

mar.mar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ممنون از این همه اطلاعات خوبی که در اختیار بقیه قرار میدین.

من شنبه وقت عمل لیزاک گرفتم.یعنی خود دکتر این عمل رو گفتن انجام بدم.چشمای من 3.25- و 3.75- ضعیف هست و آستیگمات هم ندارم.میخواستم بدونم دوران نقاهت این عمل چقدره؟من چند وقت بعد میتونم رانندگی کنم چه روز چه شب؟و اینکه عمل لیزیک بهتره یا لیزاک و یا PRK؟ من خیلی استرس دارم واسه دوران نقاهتش.میترسم زیاد طول بکشه تا بتونم برم سر کارم.

شما اگه خودتون بودین همچنان لنز استفاده میکردین یا عمل میکردین؟من از عینک خیلی بدم میاد و الآن 6 سالی هست که فقط توی خونه عینک استفاده میکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنماییی که کردی.1 شنبه انشاالله میرم واسه عمل پیش دکتر مدرس زاده تا ببینیم چی میشه.فقط هر دو چشم با هم عمل بشه بهتره یا تک تک؟؟

بهتره همر دو چشم با هم عمل بشه. مدت زمان عمل هر چشم 8 دقیقه است. پس سریع تموم میشه.

بالا