• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام جناب یاسینی،

تونومتر ارزون برای استفاده در منزل چیزی سراغ دارید؟

یه چیزایی بودن مال زمان شاه وزوزک!! :D مثل پرگار میزاشتن روی قرنیه... شما قیمت دارید؟ اطلاع دارید از کجا میشه تهیه کرد؟

این فشارسنج جدیدها که فوت میکنن توی چشم بیمار، یکی میگفت 17 میلیونه... درست گفته؟ قیمت ارزونتر (مثلا زیر 1 تومن) ندارن؟

سپاس فراوان :)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني. اول تشكر بابت اين همه اطلاعات.يك سوال داشتم.دكتر حميد پرهيزگار در كيلينيك بصير كارش چطوره؟ من ميخوام عمل ليزك كنم.يكي از دوستان ايشون پيشنهاد كردن.

بله ایشون دکتر خوبی هستند ولی شاید بهتر باشه دکتر رمضان زاده رو انتخاب کنید. سلام من رو هم برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جعبه رو ندیدم ولی یک کارت بهمون دادن ( کارت لنز ) که گفتن گم نکنیم که این مشخصات روش بود . حالا این لنز خوبه یا نه ؟ گرون حساب کردن یا ارزون ؟ :wacko:

والا قیمت خیلی بالاست. خیلی خیلی بالاست.می تونی یه اسکن از کارت لنز برام بفرستی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی،

تونومتر ارزون برای استفاده در منزل چیزی سراغ دارید؟

یه چیزایی بودن مال زمان شاه وزوزک!! :D مثل پرگار میزاشتن روی قرنیه... شما قیمت دارید؟ اطلاع دارید از کجا میشه تهیه کرد؟

این فشارسنج جدیدها که فوت میکنن توی چشم بیمار، یکی میگفت 17 میلیونه... درست گفته؟ قیمت ارزونتر (مثلا زیر 1 تومن) ندارن؟

سپاس فراوان :)

برات سوال می کنم یک تونومبر شرکت سعید ابطحی داره که غیر تماسیه فکر کنم ارزون باشه ببینم چند می گن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
به علت نازک بودن قرنیه نتونستم عمل لیزیک و انجام بدم و در مورد عمل لنز داخل چشمی هم با شما مشورت کردم چند ماه پیش
چند تا سوال داشتم
عمل فمتو رو میتونم با قرنیه نازک انجام بدم با توجه به اینکه پیشرفته تر هستش
با قیمت جدید دلار قیمت لنز داخل چشمی رو با مارکش و هزینه عمل
بیمه تامین اجتماعی در این زمینه پرداختی انجام میده؟
تو سایت کلینیک بصیر مطلبی با عنوان عمل قرنیه نازک با کارت محافظ (Tissue saving) نوشته بودن متوجه منظورشون نشدم
اگه لطف کنید شماره همراه دکتر خانلری و شماره و آدرس مطب اصلی دکتر رو مجددا بنویسید
یکی از آشناها عمل چشم رو در فارابی انجام داده بود الان نیاز به پیوند قرنیه داره
شما کدوم دکتر و معرفی میکنید دکتر خانلری در این زمینه هم فعالیت میکنن ؟
ساکن کرج هستم سن 30 شماره چشم هم هرکدوم در حدود 7
باز هم ممنون از اینکه وقتتون رو برای راهنمایی در اختیار ما قرار میدین

فرین چقدر سوال:
1- بله فمتو رو میشه روی قرنیه نازکتر انجام داد ولی شاید بهتر باشه لازک کنید.
2- قیمت لنز های داخل چشمی وحشتناک بالا رفته. باید قیمت بگیرم.
3 - تامین احتماعی از یک شماره به بالا رو تقبل می کنه مثلا اگر مجموع چشم هاتون بشه 11 قبول می کنه.
4- تیشو سیوینگ نوعی لازک هست که با دستگاه های جدید انجام میشه. تبلیغات الکیه.
5- شماره دکتر خانلری 09121324207
6- دکتر خانلری رو برای لازک پیشنهاد می کنم.
7- دوست عزیز شما کاندید خوبی برای عمل لیزر هستید. حتما اقدام کنید.

خواهش می کنم.

morfin3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ایشون دکتر خوبی هستند ولی شاید بهتر باشه دکتر رمضان زاده رو انتخاب کنید. سلام من رو هم برسونید.

ببخشيد يك سوال ديگه.اگه قرار باشه بين دكتر مير آفتاب در بيمارستان نور و دكتر نيك اقبالي در كلينيك ونك و همين دكتر رمضان زاده در كلينيك بصير يكي براي عمل انتخاب كنم كدام بهتره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشيد يك سوال ديگه.اگه قرار باشه بين دكتر مير آفتاب در بيمارستان نور و دكتر نيك اقبالي در كلينيك ونك و همين دكتر رمضان زاده در كلينيك بصير يكي براي عمل انتخاب كنم كدام بهتره؟

دکتر نیک اقبالی رو انتخاب می کردم. اگر پیششون رفتید سلام من رو هم به خودشون و هم به برادر دندان پزشکشون برسونید. ایشون کارشون عالـــــــــــــیه. خودشم آدم خوبیه.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اینجا چرا هیچ خبری نیست؟
آقای یاسینی مارا دریاب.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

اقا سوال کردم تو تحریمه وارد نمیشه. اما گیفان داره مثل اینکه شش تومن قیمت داره فردا اطلاعات تماس رو بهت میدم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی / میخاستم بدونم هزینه عمل رینگ داخل قرنیه چقدر میشه ؟ امروز رفتم پیش دکترم گفت چشم چپت بعد از عمل کراس عالی شده (10/10 با عینک و 9/10 بی عینک) آدم دوست داره چشم راستت(4/10 با عینک و 2/10 بی عینک) رو هم دیدشو کامل کنه / گفت میشه عمل رینگ رو واسه چشم راستت انجام بدیم / میخاستم ببینم هزینش و پیشنهاد شما چیه ؟

بیمم هم خدمات درمانیه / یعنی بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه / اگه بیمه ای میشناسید که این عمل رو پوشش بده لطف کنید معرفی کنید ببینم میتونم خودمو بیمه کنم ...

Last edited:

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
می خواستم بپرسم ضعیف بودن چشم مخصوصا از نوع نزدیک بینی (یعنی دور رو بد ببینه) می تونه باعث ایجاد سردرد و مخصوصا سرگیجه و حالت تهوع بشه؟
در واقع در بین بعضی افراد ؟
مثلا کسی که چشمش ضعیف شده ولی عینک نمی زنه ممکنه عدم استفاده از عینک در اون منجر به سردرد بشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی / میخاستم بدونم هزینه عمل رینگ داخل قرنیه چقدر میشه ؟ امروز رفتم پیش دکترم گفت چشم چپت بعد از عمل کراس عالی شده (10/10 با عینک و 9/10 بی عینک) آدم دوست داره چشم راستت(4/10 با عینک و 2/10 بی عینک) رو هم دیدشو کامل کنه / گفت میشه عمل رینگ رو واسه چشم راستت انجام بدیم / میخاستم ببینم هزینش و پیشنهاد شما چیه ؟

بیمم هم خدمات درمانیه / یعنی بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه / اگه بیمه ای میشناسید که این عمل رو پوشش بده لطف کنید معرفی کنید ببینم میتونم خودمو بیمه کنم ...

دوست عزیز بیمه ها فکر می کنم این مورد رو پوشش میدن. باید سوال کنم.
اما در مورد هزینه رینگ بالای هر رینگ 500 تومن در میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
می خواستم بپرسم ضعیف بودن چشم مخصوصا از نوع نزدیک بینی (یعنی دور رو بد ببینه) می تونه باعث ایجاد سردرد و مخصوصا سرگیجه و حالت تهوع بشه؟
در واقع در بین بعضی افراد ؟
مثلا کسی که چشمش ضعیف شده ولی عینک نمی زنه ممکنه عدم استفاده از عینک در اون منجر به سردرد بشه؟

بله این امکانش هست. اگر آستیگمات بالا داشته باشید حتما سرگیجه و حالت تهوع می گیرید.
بببین وقتی داری از پله ها میاد پایین و به پله ها نگاه می کنی سرت گیج می ره یا نه.
اگه بره یعنی چشمت استیگمات داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره تماس گیفان:
88762829 - 88766910

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوست عزیز بیمه ها فکر می کنم این مورد رو پوشش میدن. باید سوال کنم.
اما در مورد هزینه رینگ بالای هر رینگ 500 تومن در میاد.

سلامی دوباره /

تو فروردین که تو بیمارستان پرسیدم هزینه رینگ چقدر در میاد گفتن 2 تومن هر رینگ 1 تومن هزینه عمل / یعنی الان ارزون شده رینگ ؟ ممنون میشم این مورد و سوال کنید و خبرم کنید / باتشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلامی دوباره /

تو فروردین که تو بیمارستان پرسیدم هزینه رینگ چقدر در میاد گفتن 2 تومن هر رینگ 1 تومن هزینه عمل / یعنی الان ارزون شده رینگ ؟ ممنون میشم این مورد و سوال کنید و خبرم کنید / باتشکر

سه مدل داریم. کرارینگ ، فرارینگ و اینتکس. قیمت کمترینش کرارینگه حدود 500 یا 600 بود. سوال میکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بالا