• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از شما.پس اگه زیاد امیدوارکننده نیست اگه در آینده فرصتی پیش بیاد میبریمش تهران.همین شخص چشم راستش عمل آب مروارید انجام داده و دید دارن،برای چک آپ رفتن پیش جراحشون که دکتر موحدان در شیراز هست و ایشون نامه دادن برن پیش دکتر فروردین که متخصص شبکیه هستش و ایشون عکس چشم رو دیدن و گفتن یکم چشم حالت غبار داره و یک سری قرص تقویتی و یک آمپول دادن که زیر چشم راستش زده بشه،میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا زدن این امپول ضرورتی داره(متاسفانه من نسخه رو ندیدم که اسم آمپول رو خدمتتون بگم.)
و یک سوال دیگه در مورد شخصی که هر چشمش شماره 1/75 داره و دوربین هست و چون در جنوب زندگی میکنه و گرما و رطوبت چشم رو اذیت میکنه و عینک زدن هم کلافه کننده است در مورد عملی که چشم رو صفر میکنند میخواستم باهاتون مشورت کنم و ببینم همین شیراز برای عمل خوبه و اینکه اسم نوع عمل رو لطفا بگید .خطری ،عارضه ای در آینده ندارد؟اینکه بعضی ها میگن اگه صفر کنید در پیری نمیشه عمل آب مروارید انجام داد درسته؟و هزینه و اینکه پیش کدوم دکتر برن که بهترین باشه؟آیا شیراز با تهران از لحاظ امکانات فرق میکنه با توجه به اینکه شیراز خوب بیمارستان دکتر خدادوست و متخصصان خوبی هست لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.

1- حتما بیاریدش تهران دکتر احمدیه ببیندشون. سعی کنید زیاد طول نکشه شاید هنوز امیدی باشه.

2- متاسفانه در مورد عمل های لیزیر چشمی شایعات زیادی هست. یکی از همین شایعات آب مروارید در پیری و عدم درمان بعد از لیزیک هست. همونطور که قبلا هم گفتم اینها شایعاتیه که متاسفانه بین مردم اشتباه رایح شده.
1.75 شماره کمیه اگر ضخامت قرنیه اچازه بده خیلی راخت میشه درمانش کرد و دیگه عینک نزد.شیراز و تهران خیلی فرقی نداره. اگر شیراز خواستید حتما برید پیش دکتر نیکنام و یا دکتر جعفری. تهران هم که من معمولا دکتر خانلری رو توصیه میکنم.
اگر جنوب هستند (مثلا اهواز) برید پیش دکتر فقهی ایشون بهترین در اهواز هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.ممنون از این همه اطلاعات خوبی که در اختیار بقیه قرار میدین.

من شنبه وقت عمل لیزاک گرفتم.یعنی خود دکتر این عمل رو گفتن انجام بدم.چشمای من 3.25- و 3.75- ضعیف هست و آستیگمات هم ندارم.میخواستم بدونم دوران نقاهت این عمل چقدره؟من چند وقت بعد میتونم رانندگی کنم چه روز چه شب؟و اینکه عمل لیزیک بهتره یا لیزاک و یا PRK؟ من خیلی استرس دارم واسه دوران نقاهتش.میترسم زیاد طول بکشه تا بتونم برم سر کارم.

شما اگه خودتون بودین همچنان لنز استفاده میکردین یا عمل میکردین؟من از عینک خیلی بدم میاد و الآن 6 سالی هست که فقط توی خونه عینک استفاده میکنم.

من اگر بودم عینک رو تریجیح می دادم برای اینکه شماره چشمم پایینه و بدون عینک هم دید دارم. ولی برای شماره بالا عمل می کردم.
لازک دوران نقاهت طولانی داره. یعنی 3 روز اصلا دید ندارید. 1 هفته دید نزدیک اصلا ندارید 3 هفته تاری دید. در مجموع تا یک ماه دید کامل ندارید و تازه 4 ماه تقریبا طول می کشه که دید صفر بشه ولی به دلیل برداشت کمتر از قرنیه از روشهای دیگه بهتره.
به نظر من حداقل 2 تا 3 هفته نمی تونید رانندگی کنید. اما با توجه به استفاده از عینک در خانه پیشنهاد می کنم عمل کنید. دکترتون کیه؟

mar.mar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اگر بودم عینک رو تریجیح می دادم برای اینکه شماره چشمم پایینه و بدون عینک هم دید دارم. ولی برای شماره بالا عمل می کردم.
لازک دوران نقاهت طولانی داره. یعنی 3 روز اصلا دید ندارید. 1 هفته دید نزدیک اصلا ندارید 3 هفته تاری دید. در مجموع تا یک ماه دید کامل ندارید و تازه 4 ماه تقریبا طول می کشه که دید صفر بشه ولی به دلیل برداشت کمتر از قرنیه از روشهای دیگه بهتره.
به نظر من حداقل 2 تا 3 هفته نمی تونید رانندگی کنید. اما با توجه به استفاده از عینک در خانه پیشنهاد می کنم عمل کنید. دکترتون کیه؟

دکتر کاظمی مقدم هستن.مطبشون روبروی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است.من رشته ام شیمیه واسه همین لنز توی آزمایشگاه برام خطرات زیادی داره و کله شقم و عینک نمیزنم.خانواده ام میگن عمل کن چون روزی دوازده ساعت لنز گذاشتن زجرش بیشتر از عمله.به نظر شما به دکتر پیشنهاد کنم که نوع عملمو تغییر بده یا بزارم کار خودشو بکنه؟

artmiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني
خدا خيرتون بده جواب دوستان رو مي ديد.اميدوارم هميشه موفق باشيد.
منم دوتا سوال داشتم.يكيش مربوط به خودمه كه من براثر گل مژه اي كه پشت پلكم موند وتبديل به چربي شد افتادگي پلك پيدا كردم.6ساله هردكتري هم رفتم گفت با حوله و شامپو بچه بشور خوب مي شه. اما نشد. هرجا شما فكرشو بكنيد از فارابي بگيريد تا بيمارستان نور رفتم ولي چون تبديل به چربي شده بود خوب نشد خودم تصميم گرفتم عمل بلفارو پلاستي انجام بدم چون خيلي دارم اذيتم مي كنه.شما دكتر خوب مي شناسيد بهم معرفي كنيد.هزينه عمل چقدر ميشه؟
سوال دومم مربوط به مادرمه كه ايشون دوماهه همل آب مرواريد(فيكو)انجام داده 10 روز اول خوب بود وكامل استراحت كرد ولي از روز 11 حموم رفت و شروع كرد به كار خونه.همين باعث شد(البته من فكر مي كنم به اين خاطر بود) كه ناراحتي در چشمش به وجود بياد مثلا ميگن كه لنز تو چسمم مي گرده يا تاري ديد دارن.به دكترش هم مراجعه كرد عكس هم گرفت ولي دكتر گفت هيچي نيست.خودش خوب ميشه ولي بعد از دوماه مادرم خيلي دارن اذيت ميشن.شما چه نظري داريد؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
چشم چپم 75 هست و چشم راستم 1
میخوام عمل کنم
بهترین عمل چی هست که کمترین خطر ممکن رو داشته باشه ؟ و چقدر طول میکشه عمل ؟ و در نهایت چه مدت از کار و رانندگی باید دور باشم ؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر کاظمی مقدم هستن.مطبشون روبروی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است.من رشته ام شیمیه واسه همین لنز توی آزمایشگاه برام خطرات زیادی داره و کله شقم و عینک نمیزنم.خانواده ام میگن عمل کن چون روزی دوازده ساعت لنز گذاشتن زجرش بیشتر از عمله.به نظر شما به دکتر پیشنهاد کنم که نوع عملمو تغییر بده یا بزارم کار خودشو بکنه؟

ایشون کارشون خیلی خوبه. سلام من رو هم برسونید من رو می شناسند. بگید یاسینی از شرکت AMO .
دقت کنید لازک دارای FDA آمریکاست و یکی از بهترین روشهای درمان چشم هست. در ضمن عوارض خیلی خیلی کمی داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
خدا خيرتون بده جواب دوستان رو مي ديد.اميدوارم هميشه موفق باشيد.
منم دوتا سوال داشتم.يكيش مربوط به خودمه كه من براثر گل مژه اي كه پشت پلكم موند وتبديل به چربي شد افتادگي پلك پيدا كردم.6ساله هردكتري هم رفتم گفت با حوله و شامپو بچه بشور خوب مي شه. اما نشد. هرجا شما فكرشو بكنيد از فارابي بگيريد تا بيمارستان نور رفتم ولي چون تبديل به چربي شده بود خوب نشد خودم تصميم گرفتم عمل بلفارو پلاستي انجام بدم چون خيلي دارم اذيتم مي كنه.شما دكتر خوب مي شناسيد بهم معرفي كنيد.هزينه عمل چقدر ميشه؟
سوال دومم مربوط به مادرمه كه ايشون دوماهه همل آب مرواريد(فيكو)انجام داده 10 روز اول خوب بود وكامل استراحت كرد ولي از روز 11 حموم رفت و شروع كرد به كار خونه.همين باعث شد(البته من فكر مي كنم به اين خاطر بود) كه ناراحتي در چشمش به وجود بياد مثلا ميگن كه لنز تو چسمم مي گرده يا تاري ديد دارن.به دكترش هم مراجعه كرد عكس هم گرفت ولي دكتر گفت هيچي نيست.خودش خوب ميشه ولي بعد از دوماه مادرم خيلي دارن اذيت ميشن.شما چه نظري داريد؟

بلفارست رو خیلی از دکتر ها می تونن انجام بدن. شماره موبایل دکتر خانلری در تاپیک هست یک تماسی با ایشون بگیرید.
در مورد آب مروارید شاید بهتر باشه یکمی توضیح بدم.
خارج از استفاده از لنز بی کیفیت و عدم دقت در زمان عمل، بیشتر بیماران از مواردی مثل جابجایی لنز و آبی دیدن دنیا شکایت می کنن. این موارد معمولا به این دلیل اتفاق می افته که اولا در آب مروارید مدت زمانی طولانی بیمار به دیدن دنیا به رنگ زرد عادت کرده دوما به دلیل ثابت بودن لنز بر خلاف لنز طبیعی آدم خیلی از بیماران از عدم فکوس دقیق با عنوان جابجایی لنز شکایت می کنن.
به نطر من اگر به دکتر برای بلفارست مراجعه کردید چشم مادرتان را هم نشون بدید.
راستی دکتر مادرتون کی بوده.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
چشم چپم 75 هست و چشم راستم 1
میخوام عمل کنم
بهترین عمل چی هست که کمترین خطر ممکن رو داشته باشه ؟ و چقدر طول میکشه عمل ؟ و در نهایت چه مدت از کار و رانندگی باید دور باشم ؟
با تشکر

دوست عزیز به نظر من لازک و Advanced PRK در حال حاضر بهترین عمل های چشم هستند. شما چشمتون خیلی شمارش کمه شاید بهتر باشه کمی در مورد این عمل بیشتر فکر کنید. من فکر می کنم شما بدون عینک هم نباید مشکلی داشته باشید.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوست عزیز به نظر من لازک و Advanced PRK در حال حاضر بهترین عمل های چشم هستند. شما چشمتون خیلی شمارش کمه شاید بهتر باشه کمی در مورد این عمل بیشتر فکر کنید. من فکر می کنم شما بدون عینک هم نباید مشکلی داشته باشید.
سلام
بدون عینک مشکلی ندارم
اما فاصله 3-4 متر به بعد رو تار میبینم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بدون عینک مشکلی ندارم
اما فاصله 3-4 متر به بعد رو تار میبینم

درسته ولی این شماره برای عمل خیلی کمه. نه اینکه نمی شه عمل کرد میشه ولی چرا باید وقتی راحت میشه زندگی کرد خودتو درگیر هزینه و دوران نقاهت عمل بکنی.

mar.mar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشون کارشون خیلی خوبه. سلام من رو هم برسونید من رو می شناسند. بگید یاسینی از شرکت AMO .
دقت کنید لازک دارای FDA آمریکاست و یکی از بهترین روشهای درمان چشم هست. در ضمن عوارض خیلی خیلی کمی داره.

ممنون از راهنماییهای صادقانه و بی نظیرتون.:)

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم مرسی از کمکی که کردی.خیلی خوب بود خدا خیرت بده

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
با سلام و تشکر از تاپیک خوبتون:)
من چشم راستم 1.25 و چشم چپم 2.75 ؛چون به طور حرفه ای شنا میکنم ضعیفی چشمام خیلی اذیتم میکنه،با توجه به اینکه 22 سالمه و تا 1 سال پیش از لنز استفاده میکردم به نظرتون عمل برام مشکلی پیش نمیاره؟
دیگه این که من شنیده بودم عمل prk به روش optimize جدیدترین و بهترین روشه ولی حالا که تصمیمم برای عمل جدی شده و با چند تا دکتر صحبت کردم زیاد موافق نبودن و بیشتر لازیک رو پیشنهاد میکنن،میخواستم بدونم به نظر شما لازیک بهتره یا prk به روش optimize؟
در مورد دکتر پور اسد (تهران - خ شریعتی- ظفر- نرسیده به نفت) هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم:blush:

artmiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلفارست رو خیلی از دکتر ها می تونن انجام بدن. شماره موبایل دکتر خانلری در تاپیک هست یک تماسی با ایشون بگیرید.
خارج از استفاده از لنز بی کیفیت و عدم دقت در زمان عمل، بیشتر بیماران از مواردی مثل جابجایی لنز و آبی دیدن دنیا شکایت می کنن. این موارد معمولا به این دلیل اتفاق می افته که اولا در آب مروارید مدت زمانی طولانی بیمار به دیدن دنیا به رنگ زرد عادت کرده دوما به دلیل ثابت بودن لنز بر خلاف لنز طبیعی آدم خیلی از بیماران از عدم فکوس دقیق با عنوان جابجایی لنز شکایت می کنن.
ممنون آقاي ياسيني!
مادر من بيمارستان فارابي عمل كردن دكتر اقصايي فرد هم عملشون كردن.لنزش رو از همونجا تهيه كرديم .اسمش فكر كنم بوش اند لامب بود. مادرم رنگ ها رو آبي نمي بينن تار مي بينن.
واسه عمل بلفاروپلاستي بيمه قبول مي كنه؟

artmiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دكتر خانلري رو نوشته بوديد تو بيمارستان نگاه هستند.درسته؟همون بيمارستاني كه تو شريعتيه؟رفتم تو سايت بيمارستان index ولي اسم دكتر خانلري رو پيدا نكردم

admiπ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
68
دوستان من هر دو چشمم 1.5 هستش.

به نظرتون برم لازک یا prk کنم

عاقلانه هست؟
هزینه ش چقدر میشه ؟
دوره نقاهت چقدر هستش؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدین .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و تشکر از تاپیک خوبتون:)
من چشم راستم 1.25 و چشم چپم 2.75 ؛چون به طور حرفه ای شنا میکنم ضعیفی چشمام خیلی اذیتم میکنه،با توجه به اینکه 22 سالمه و تا 1 سال پیش از لنز استفاده میکردم به نظرتون عمل برام مشکلی پیش نمیاره؟
دیگه این که من شنیده بودم عمل prk به روش optimize جدیدترین و بهترین روشه ولی حالا که تصمیمم برای عمل جدی شده و با چند تا دکتر صحبت کردم زیاد موافق نبودن و بیشتر لازیک رو پیشنهاد میکنن،میخواستم بدونم به نظر شما لازیک بهتره یا prk به روش optimize؟
در مورد دکتر پور اسد (تهران - خ شریعتی- ظفر- نرسیده به نفت) هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم:blush:

بله دکتر پور اسد رو دورادور می شناسم دکتر خوبیه ولی انتخاب های بهرتی هم دارید.
به نظر میاد با توجه به دستگاههای موجود و تاییدیه دقیق FDA لازک در حال حاضر بهترین روش درمانی باشه. البته Advanced PRK برای قرنیه های نارک هنوز انتخاب بهتریه.

بالا