ممنون از شما.پس اگه زیاد امیدوارکننده نیست اگه در آینده فرصتی پیش بیاد میبریمش تهران.همین شخص چشم راستش عمل آب مروارید انجام داده و دید دارن،برای چک آپ رفتن پیش جراحشون که دکتر موحدان در شیراز هست و ایشون نامه دادن برن پیش دکتر فروردین که متخصص شبکیه هستش و ایشون عکس چشم رو دیدن و گفتن یکم چشم حالت غبار داره و یک سری قرص تقویتی و یک آمپول دادن که زیر چشم راستش زده بشه،میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا زدن این امپول ضرورتی داره(متاسفانه من نسخه رو ندیدم که اسم آمپول رو خدمتتون بگم.)
و یک سوال دیگه در مورد شخصی که هر چشمش شماره 1/75 داره و دوربین هست و چون در جنوب زندگی میکنه و گرما و رطوبت چشم رو اذیت میکنه و عینک زدن هم کلافه کننده است در مورد عملی که چشم رو صفر میکنند میخواستم باهاتون مشورت کنم و ببینم همین شیراز برای عمل خوبه و اینکه اسم نوع عمل رو لطفا بگید .خطری ،عارضه ای در آینده ندارد؟اینکه بعضی ها میگن اگه صفر کنید در پیری نمیشه عمل آب مروارید انجام داد درسته؟و هزینه و اینکه پیش کدوم دکتر برن که بهترین باشه؟آیا شیراز با تهران از لحاظ امکانات فرق میکنه با توجه به اینکه شیراز خوب بیمارستان دکتر خدادوست و متخصصان خوبی هست لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.
1- حتما بیاریدش تهران دکتر احمدیه ببیندشون. سعی کنید زیاد طول نکشه شاید هنوز امیدی باشه.
2- متاسفانه در مورد عمل های لیزیر چشمی شایعات زیادی هست. یکی از همین شایعات آب مروارید در پیری و عدم درمان بعد از لیزیک هست. همونطور که قبلا هم گفتم اینها شایعاتیه که متاسفانه بین مردم اشتباه رایح شده.
1.75 شماره کمیه اگر ضخامت قرنیه اچازه بده خیلی راخت میشه درمانش کرد و دیگه عینک نزد.شیراز و تهران خیلی فرقی نداره. اگر شیراز خواستید حتما برید پیش دکتر نیکنام و یا دکتر جعفری. تهران هم که من معمولا دکتر خانلری رو توصیه میکنم.
اگر جنوب هستند (مثلا اهواز) برید پیش دکتر فقهی ایشون بهترین در اهواز هستند.