• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
درود برشما.
درمانی برای بیماری توکسوپلاسمای چشمی اومده؟؟؟

سال قبل من یه ایمیل زدم به یکی از این دکتر گفتن وجود نداره.
میگم شما از امسال خبر دارین؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . وقتتون بخیر. من تقریبا بیشتر کامنت های شما رو خوندم و صمیمانه از شما به خاطر اینکه وقتتون رو در اختبار فروم قرار داده اید تشکر می کنم. آقای یاسینی بر اساس صحبتهای شما من برای مشورت جهت عمل انکساری چشم پیش دکتر خانلری رفتم و ایشون رو آن طور که بیان کردید یافتم. البته به دلیل آنکه چشم من کمی حساس است و بنده در طول شبانه روز حداقل 10 ساعت با کامپیوتر کار می کنم، می ترسم که بعد از عمل این حساسیت بیشتر شود. از همکاران هم که عمل کرده اند بعد از گذشت چند ماه هنوز شاکی هستند که نمی توانند طولانی مدت با کامپیوتر کار کنند و چشمشان دچار خشکی و قرمزی شده است. به خاطر همین دلایل هنوز تصمیم قطعی برای عمل نگرفته ام ولی پیش اپتومتری برای دریافت لنز رفتم (راست 3.5 چپ 4.0 و حدود آستیگماتیک 1.5 برای هر کدام) ایشان بعد از سفارش و تست روی چشم من، به دلیل آن که دچار پرش بسیار پلک بودم گفتند که کاندیدای مناسبی برای استفاده از لنز نیستم. سوالم از شما این است که آیا این مورد یه مورد شایع می باشد و با این تفاسیر عمل کردن چشم با توجه به کار طولانی مدت من با کامپیوتر و حساس بودن آن از لحاظ پزشکی درست است؟

دوستان زیادی عمل کردند ولی باید بدونید عمل لیزیک (یا لازک) از اون دسته عمل هاییه که هرچی ازش می گذرده رضایت مریض بیتشر میشه. هر چی بگذره علاوه بر اینکه درمان کامل تر میشه بدن هم. عمل لیزیک بر روی مدت زمان کارکرد شما با کامپیوتر تاثیری نداره و همچنین کارکرد زاید کامپیوتر هم برو اون تاثیری نداره. به نظر من با دکتر حانلری مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود برشما.
درمانی برای بیماری توکسوپلاسمای چشمی اومده؟؟؟

سال قبل من یه ایمیل زدم به یکی از این دکتر گفتن وجود نداره.
میگم شما از امسال خبر دارین؟

آیا این همون بیماری انگل گربه است؟
خیلی بیماری بدیه.
فکر می کنم یک درمانی از دکتر سهیلیان دیدم. تزریق آنتی بیوتیک در چشم.
شاید بهتر باشه یک سر برین لبافی دکتر سهیلیان رو ببینید.
آیا تهران هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام وقت به خیر
آقای یاسینی اون لنز تماسی منفی دوازده که گفتند یافت می نشود آنم آرزوست!!!!!
ممنونم.

دوست عزیز لنز -12 رو بوش اند لامب آورده اگر می خوای بگو برات بخرم.

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
آیا این همون بیماری انگل گربه است؟
خیلی بیماری بدیه.
فکر می کنم یک درمانی از دکتر سهیلیان دیدم. تزریق آنتی بیوتیک در چشم.
شاید بهتر باشه یک سر برین لبافی دکتر سهیلیان رو ببینید.
آیا تهران هستید.

من سال قبل رفتم کلینیک تخصصی چشم پزشکی نگاه ، گفتن که توکسوپلاسمای چشمی هستش.
متاسفانه تهران نیستم.
میشه آدرس دقیق بدین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من سال قبل رفتم کلینیک تخصصی چشم پزشکی نگاه ، گفتن که توکسوپلاسمای چشمی هستش.
متاسفانه تهران نیستم.
میشه آدرس دقیق بدین؟

بله البته. بیمارستان لبافی نژاد پاسداران نهستان نهم . برید پیش دکتر سهیلیان
اما این آدرس مطب رو هم دارم زنگ بزنید چک کنید

پاسداران اول فرمانیه شماره 22 طبقه 4
22831985

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
بله البته. بیمارستان لبافی نژاد پاسداران نهستان نهم . برید پیش دکتر سهیلیان
اما این آدرس مطب رو هم دارم زنگ بزنید چک کنید

پاسداران اول فرمانیه شماره 22 طبقه 4
22831985

بسیار ممنون از شما. :heart:
این بیماری مربوط به عصب ته چشم میشه درسته؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بسیار ممنون از شما. :heart:
این بیماری مربوط به عصب ته چشم میشه درسته؟

متاسفانه نوعی انگل درون سلولی هست که به سلولهای بینایی خصوصا در منطقه نقطه زرد حمله میکنه و از اونجا وارد سیستم عصبی میشه. درمان طولانی داره و نیاز به صبر. لطفا با مطب دکتر تماس بگیرید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من دچار تار بینی وقتی به LCD نگاه میکنم شدم . یا توی شب نور چراغ هارو تار میبینم . دلیلش چی میتونه باشه ؟!

ممکنه مشکل بینایی نباشه. ولی به نظر میاد شاید چشمانتون کمی ضعیف شده باشه. کدوم شهر هستید حتما توی چند روز آینده یک سر پیش یک دکتر برید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من قزوین هستم.
بله منهای دوازده.
قیمتش رو هم اگر ممکن بود بهم بگید.
متشکرم.

براتون پیغام خصوصی زدم. من معمولا از این کارها نمی کنم. اما این لنز چون کمیابه براتون می گیرم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سایت اداره کل تجهیزات به طور کامل آپدیت شد قابل توجه خریداران تجهیزات پزشکی به هر نوع لطفا ثبت بودن اقلام خریداری شده را چک کنید.

اداره کل تجهیزات پزشکی

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان زیادی عمل کردند ولی باید بدونید عمل لیزیک (یا لازک) از اون دسته عمل هاییه که هرچی ازش می گذرده رضایت مریض بیتشر میشه. هر چی بگذره علاوه بر اینکه درمان کامل تر میشه بدن هم. عمل لیزیک بر روی مدت زمان کارکرد شما با کامپیوتر تاثیری نداره و همچنین کارکرد زاید کامپیوتر هم برو اون تاثیری نداره. به نظر من با دکتر حانلری مشورت کنید.
ممنون از جوابتون. می خواستم بدونم آیا کسی هست که نتونه لنز بذاره. همون طور که قبلا هم عرض کردمِ من برای دریافت لنز پیش یک اپتومتریست رفتم و ایشان بعد از معاینه چشم من برام سفارش دادن. ولی روزی که برای دریافت سفارش رفتم ایشان چند بار سعی کردند لنز را در چشم من بگذارند ولی به دلیل پرش پلک من نتوانستند و بعد هم گفتند که شما از آن دسته افرادی هستید که نمی توانید لنز بگذارید. می خواستم ببینم آیا همچین چیزی امکان دارد؟

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی

من 3 ماه پیش پیوند قرنیه شدم و 3 هفته بعد از عمل به خاطر خشکی چشم واسم لنز پانسمان گذاشتن (مارک و اسمشو نمیدونم ولی قیمتش 30 تومان بود). خلاصه الان جدود 2 ماهه که لنز تو چشممه و هفته بعد قراره دکتر لنز رو برداره و چند تا بخیه بکشه.

ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که چند روزه وقتی جلو آینه چشمو میبینم یک جور سفیدی معلوم میشه و از شفافیت روزهای اول خبری نیست و نمیتونم تشخیص بدم این سفیدی مربوط میشه به لنز پانسمان یا قرنیه. سوالم اینه که اصولا این لنرهای پانسمان تاریخ مصرق داره که مثلا بعد دو سه ماه سفید بشه و تغییر حالت بده؟؟؟ اگه اینجوری باشه ممکنه سفیدی به خاطره لنزه که حدود 2 ماه رو چشممه یا قرنیم داره کدر میشه؟

ممنون میشم جوابمو بدین

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون. می خواستم بدونم آیا کسی هست که نتونه لنز بذاره. همون طور که قبلا هم عرض کردمِ من برای دریافت لنز پیش یک اپتومتریست رفتم و ایشان بعد از معاینه چشم من برام سفارش دادن. ولی روزی که برای دریافت سفارش رفتم ایشان چند بار سعی کردند لنز را در چشم من بگذارند ولی به دلیل پرش پلک من نتوانستند و بعد هم گفتند که شما از آن دسته افرادی هستید که نمی توانید لنز بگذارید. می خواستم ببینم آیا همچین چیزی امکان دارد؟

من پیشنهاد می کنم پیش یک نفر دیگه هم برید. التبه در این مورد چیزی نشنیده بودم. اما ندانسته های من دلیل بر نبودن نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

من 3 ماه پیش پیوند قرنیه شدم و 3 هفته بعد از عمل به خاطر خشکی چشم واسم لنز پانسمان گذاشتن (مارک و اسمشو نمیدونم ولی قیمتش 30 تومان بود). خلاصه الان جدود 2 ماهه که لنز تو چشممه و هفته بعد قراره دکتر لنز رو برداره و چند تا بخیه بکشه.

ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که چند روزه وقتی جلو آینه چشمو میبینم یک جور سفیدی معلوم میشه و از شفافیت روزهای اول خبری نیست و نمیتونم تشخیص بدم این سفیدی مربوط میشه به لنز پانسمان یا قرنیه. سوالم اینه که اصولا این لنرهای پانسمان تاریخ مصرق داره که مثلا بعد دو سه ماه سفید بشه و تغییر حالت بده؟؟؟ اگه اینجوری باشه ممکنه سفیدی به خاطره لنزه که حدود 2 ماه رو چشممه یا قرنیم داره کدر میشه؟

ممنون میشم جوابمو بدین

البته لنز های سخت پانسمان ممکنه به مرور زمان جرم بگیرن و شاید کدر شدن تصویر به خاز همین مورد باشه. ولی در مورد تاریخ مصرف نه. لنز های پانسمان تاریخ مصرف خاصی ندارن ولی باید بعد از مدتی که دکتر صلاح می دونه تعویض و یا خارج بشن.
ولی اگر این مورد به خاطر لنز بود باید دکتر این رو بهتون می گفت.

بالا