• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی ،وقتتون بخیر
من حدود 1ماه پیش تو کیلینیک ابان اصفهان و تحت عمل اقای دکتر قریشی نوبت عمل داشتم ولی چون تو روند پروؤه درسیم مشکلی پیش اومد،مجبور شدم کنسلش کنم.
حالا 1شنبه این هفته نوبت زدم(البته ان شالا).خواستم 2تا سوال از حضورتون بپرسم:
1-دفعه پیش خواسته بودین از دکتر قریشی بپرسم هنوز ملیوگین می خوان یا نه؟ایا 1شنبه که رفتم بپرسم یا نه؟
2-چون باید اواخر تیر یک ازمون کتبی مهم بدم و حدالاقل 4-5روز بعد از عمل باید مطالعم را شروع کنم چرا که حجم درسا زیاده،حالا نگران این هستم که این مطالعه برای چشمم ضرر نداشته باشه؟(از طرفی ترجیحا می خوام این عمل زودتر انجام بشه)
3-اصلا از چند روز بعد عمل می تونم مطالعم را شروع کنم؟تاری دید اصولا کی اجازه مطالعه بهم میده؟توصیه شما هم برای انجام این مطالعه و هم برای انجام عمل چیه؟
با سپاس فراوان

1- از دکتر سوال کنید ولی بگید که دیگه الان ملیوگین رینگ دیگه نداریم تا وسط تیز میاد که اگر خواستند سفارش بدن.
2- نگران نباشید تا آخر تیر دیدتون خوب مشه . حداقل اینقدر میشه که بتونید مطالعه کنید.
3 مطالعه تا هفته اول اصلا امکان نداره (دید نزدیک تقریبا صفر میشه) تاری دید تا 2 هفته پا برحاست ولی بعد از 10 روز دید کم کم خوب میشه و مطالعه امکان پذیره ولی باید دقت کنید که نباید زیاد به چشمتون فشار بیاورید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
در رفتگی عدسی از اون مواردی هست که درمانش کمی سخته ولی الان دیگه دکتر ها نباید باهاش مشکلی داشته باشند.
والا در مورد دکتر خدادوست من خودم به شخصه خیلی شنیدم ولی خوب دیگه الان کمی از دورانش گذشته. ولی مثل اینکه در دوران طلایی دکتر خوبی بوده.
ولی الان دیگه اینکه کسی نمی تونه کاری برای اشنایه شما بکنه به نظر من کمی اغراقه.
متاسفانه آدم ها محدود به دایره ای هستند که درش مخاط میشن (این جمله رو نمی دونم کی گفته فقط بادم میاد یک بار شنیدمش) اگر در اصفهان دکتری گفت که این عمل نمی شه و یا در شیراز دلیل نمیشه که درمانی براش نباشه.
به نظر من سن 22 سال هنوز کمی کمه ولی شاید بهتر باشه با دوستتون تشریف بیارید تهران و یکی از دکتر های تهران ایشون رو ببینه.
راستی چرا در اصفهان یک سر ژیش دکتر قریشی نمی رید.
ایشون کمی گرون می گیرن ولی باور کنید در کنگره ها دکتر ها همینطور اطرافشون می گردن و سوال می کنن. من فکر می کنم توی چشم در اصفهان تک هستند.
در مورد لنز باید بگم بلکه متاسفانه لنز های آرتیزان نسبت به ضربه خیلی حساس هستند و با ضربه ممکنه از جاشون جابجا بشن ولی ICL اینطوری نیست.
لنز های فیکیک یک عینک مصنوعی هستند که بر روی آیریس (عنبیه) قرار می گیرند. بستیگ به نوع قرار گیری با هم فرق می کنن. بهترین اونها لنز آرتیزان و بعد از اون ICL هست.

ممنون از پاسختون
من نگفتم الان دیگه کسی نیس و نمیتون ! بالاخره علم هم پیشرفت کرده :دی ولی گفتم اون زمان (یه چیزی حدود 15 سال پیش) هیچ کس نمیگفته چشه ، نگفتن هم دلیل بر ندانستن نیست!
بازم ممنون از پاسختون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون
من نگفتم الان دیگه کسی نیس و نمیتون ! بالاخره علم هم پیشرفت کرده :دی ولی گفتم اون زمان (یه چیزی حدود 15 سال پیش) هیچ کس نمیگفته چشه ، نگفتن هم دلیل بر ندانستن نیست!
بازم ممنون از پاسختون

خواهش میکنم.
حتما یه سر پیش دکتر قریشی برید. فکر میکنم تو لنز های فیکیک کارشون عالیه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من پیش دکتر خانلری رفتم و از ایشون وقت عمل گرفتم برای لازاک
من 3-4 روز بعداز عمل یه آزمون کتبی دارم و میدونم لازاک نسبت به لیزیک دیرتر دید مناسب حاصل میشه اما بخاطر اینکه عملش نسبت به لیزیک بقول دکتر کمتر از قرنیه برداشته میشه یه بانک قرنیه واسه آینده باقی میمونه لازاک رو ترجیح دادم
میخواستم بدونم دیدم بعد از 3-4 روز در حدی هست که بتونم به آزمون برسم و آزمون بدم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من پیش دکتر خانلری رفتم و از ایشون وقت عمل گرفتم برای لازاک
من 3-4 روز بعداز عمل یه آزمون کتبی دارم و میدونم لازاک نسبت به لیزیک دیرتر دید مناسب حاصل میشه اما بخاطر اینکه عملش نسبت به لیزیک بقول دکتر کمتر از قرنیه برداشته میشه یه بانک قرنیه واسه آینده باقی میمونه لازاک رو ترجیح دادم
میخواستم بدونم دیدم بعد از 3-4 روز در حدی هست که بتونم به آزمون برسم و آزمون بدم؟

متاسفانه نه دوست عزیز تا یک هفته دید نزدیک نداری.

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی خوب هستید؟
میگم بعد عمل لیزیک یا حالا لازک چه مدت بعدش میشه عمل زیبایی بینی رو داشت؟
واسه ورزش بدنسازی چه مدت؟
راستی یه موضوعی که تو پستای قبلم بهش اشاره شد که حدودا سن برای عمل حداقل بایستی25 سال این حدودا باشه فکر کنم اینو برای ثابت شدن شماره چشم گفتین که حداقل 2سالی باید باشه؟من 20سالمه ولی 5ساله شماره چشمم اصلا تغییر نکرده و ثابته پارسال هم که پیش چشم پزشکی تو شهر خودمون رفتم گفت مورد مناسبی هستی ولی تا سال دیگه صبر کن یعنی امسال..حالا نظر شما چیه؟
ممنونتونم

Last edited:

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من اون دفعه از عینک سازی پرسیدم گفت اگر عمل چشم خوب بود دکترای عینکی می رفتن عمل می کردن . گفت که عمل کنی تا یک سال نمی تونی سرت رو زیاد پایین بیاری و نمی تونی وسیله سنگین بلند کنی راست میگه ؟

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام وقت به خیر
آقای یاسینی اون لنز تماسی منفی دوازده که گفتند یافت می نشود آنم آرزوست!!!!!
ممنونم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی خوب هستید؟
میگم بعد عمل لیزیک یا حالا لازک چه مدت بعدش میشه عمل زیبایی بینی رو داشت؟
واسه ورزش بدنسازی چه مدت؟
راستی یه موضوعی که تو پستای قبلم بهش اشاره شد که حدودا سن برای عمل حداقل بایستی25 سال این حدودا باشه فکر کنم اینو برای ثابت شدن شماره چشم گفتین که حداقل 2سالی باید باشه؟من 20سالمه ولی 5ساله شماره چشمم اصلا تغییر نکرده و ثابته پارسال هم که پیش چشم پزشکی تو شهر خودمون رفتم گفت مورد مناسبی هستی ولی تا سال دیگه صبر کن یعنی امسال..حالا نظر شما چیه؟
ممنونتونم

مشکلی با عمل بینی ندارید ولی فکر می کنم به دلیل فشار عمل بهتره یک یا دو ماه بعد از عمل چشم عمل زیبایی بینی رو انجام بدید. مخصوصا که در عمل بینی خیلی از دکترهای عزیز رعایت نمی کنن و تا می تونن به چشم ضربه می زنن.
حتی شاید بهتر باشه اول عمل بینی رو بکنید و بعد عمل چشم رو.
بعد از 1 ماه از عمل می تونید برید ورزش.مشکلی نیست.
خیلی برام جالب بود در سن 20 سالگی 5 ساله چشمتون ثابته یعنی از 15 سالگی چشمتون ثابت شده. خوب معمولا از 15 یا 16 سالگی روند کاهش دید شروع میشه. دوست عزیز باز هم با یک دکتر مشورت کنید. این کمی به نظر عجیب میاد ولی من یاد گرفتم که عجایب بخش از دنیای ما هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من اون دفعه از عینک سازی پرسیدم گفت اگر عمل چشم خوب بود دکترای عینکی می رفتن عمل می کردن . گفت که عمل کنی تا یک سال نمی تونی سرت رو زیاد پایین بیاری و نمی تونی وسیله سنگین بلند کنی راست میگه ؟

دوست عزیز من هم سوال شما را داشتم و اونرو با یکی از بزرگان چشم (دکتر جباروند) مطرح کردم جواب ایشون رو می ذارم تا به اون عینک فروش بگید شاید اون هم مثل من قانع بشه. بیشتر چشم پزشکان در زمانی مطب می زنن و اقدام به عمل می کنن کهحداقل 17 تا 18 سال از درسشون می گذره با یک حساب سر انگشتی حدود 35 سال رو دارن. کمی اگر تجربه کسب کنن میشه 40 سال. یعنی طرف شروع کرده به پیر چشمی. اگر دقت کنید بیشتر چشم پزشکان عینک برای نزدیک می زنن و نه برای دور. این به این خاطره که پیر چشمی دارن و پیر چشمی متاسفانه با لیزر درمان نمیشه.
دوست من عینک فروش ها مثل صنف فروشنده ماشین می مونن که از موتور و مکاننیک ماشین فقط قیمتش رو می دونن. نگران نباش بعد از یک هفته از عملت می توین ژیمناستیک بازی کنی! شوخی کردم اما بعد از یک ماه از عمل کاملا به زندگی روزمره بر می گردی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام وقت به خیر
آقای یاسینی اون لنز تماسی منفی دوازده که گفتند یافت می نشود آنم آرزوست!!!!!
ممنونم.

شرمنده ام امروز هم زنگ زدم هنوز نیومده. البته فردا نیما ابطحی رو هم می بینم(مدیر عامل شرکت لنزهای Freshlook ) ببینم اونها دارند.

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته تازه خیلی ها تو 15 16سالگی عینکی میشن ولی خب من از سال دوم دبیرستان شماره چشمم همین بوده وهر سال که میرفتم واسه شماره, همیشه گفتن شمارت همونه تغییر نکرده...و میشه 4سالو خورده ای یعنی نزدیکای 5سال
در مورد عمل بینی هم اگه دست خودم بود قطعا قبل از چشم انجامش میدادم ولی سیستم وقت دهی طوری بود که امکانش محیا نشد
من حدودا شاید بتونم برای 40روز بعد عمل چشم برای بینی وقت بگیرم به نظرتون خوبه و مشکلی پیش نمیاد؟
بازم یه دنیا ممنون که انقد باحوصله جواب میدین:heart:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درسته تازه خیلی ها تو 15 16سالگی عینکی میشن ولی خب من از سال دوم دبیرستان شماره چشمم همین بوده وهر سال که میرفتم واسه شماره, همیشه گفتن شمارت همونه تغییر نکرده...و میشه 4سالو خورده ای یعنی نزدیکای 5سال
در مورد عمل بینی هم اگه دست خودم بود قطعا قبل از چشم انجامش میدادم ولی سیستم وقت دهی طوری بود که امکانش محیا نشد
من حدودا شاید بتونم برای 40روز بعد عمل چشم برای بینی وقت بگیرم به نظرتون خوبه و مشکلی پیش نمیاد؟
بازم یه دنیا ممنون که انقد باحوصله جواب میدین:heart:

40 روز زمان خوبیه اما باید با پزشکتون مشورت کنید. دوست من عمل چشم رو هر زمانی میشه کرد. شاید بهتر باشه کمی بیشتر تحمل کنید و بعد از عمل بینی اونو انجام بدین. به هر حال بعد از عمل بینی خیلی سریع چشم رو عمل می کنید و لازم نیست بر روی بینی عینک بذارید.

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

من سه ماه پیش پیوند قرنیه داشتم. الان دیدم بده . دیروز رفتم پیش دکتر معاینه کرد و گفت نزدیک بینی و آستیگماتت زیاد شده یک ماه دیگه چند تا بخیه رو میکشم اگه بهتر نشد لنز می ذارم واست . همین الان لنز پانسمان تو چشم هست منظور دکتر از لنزی که می خواد بذاره چیه؟ لنز داخل چشمی؟ چه جوری لنز داخل چشمی میذارن وفتی هنوز قرنیه بخیه داره؟ یعنی قرنیه رو باز می کنن دوباره؟ می شه یک کم توضیح بدین آقای یاسینی؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من سه ماه پیش پیوند قرنیه داشتم. الان دیدم بده . دیروز رفتم پیش دکتر معاینه کرد و گفت نزدیک بینی و آستیگماتت زیاد شده یک ماه دیگه چند تا بخیه رو میکشم اگه بهتر نشد لنز می ذارم واست . همین الان لنز پانسمان تو چشم هست منظور دکتر از لنزی که می خواد بذاره چیه؟ لنز داخل چشمی؟ چه جوری لنز داخل چشمی میذارن وفتی هنوز قرنیه بخیه داره؟ یعنی قرنیه رو باز می کنن دوباره؟ می شه یک کم توضیح بدین آقای یاسینی؟؟

لنز پانسمان که الان بر روی قرنیه شما هست یک انز سخت محافظ هست اما من فکر می کنم منظور دکتر از لنز یا لنز سخته که برای کنترل کراتونوس قرار می گیره که شبیه لنز های نرم هست. یا به احتمال زیاد منظورش رینگ قرنیست که در قرنیه کار گذاشته میشه. شبیه یک میله نازک شیشه ایه که قرنیه رو به طرفین می کشه.
دکترتون کیه؟

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لنز پانسمان که الان بر روی قرنیه شما هست یک انز سخت محافظ هست اما من فکر می کنم منظور دکتر از لنز یا لنز سخته که برای کنترل کراتونوس قرار می گیره که شبیه لنز های نرم هست. یا به احتمال زیاد منظورش رینگ قرنیست که در قرنیه کار گذاشته میشه. شبیه یک میله نازک شیشه ایه که قرنیه رو به طرفین می کشه.
دکترتون کیه؟

والا دکترم جوادیه. آخه لنز سخت فک کنم هی باید گذاشت و برداشت و خیلی سخته. اگر لنز سخت بذار بودم 2 سه سال پیش میذاشتم. رینگ قرنیه رو فک نکنم دوباره رو قرنیه پیوندی بذارن؟

لنز درون چشمی چطوره؟ شاید منظورش اینه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا دکترم جوادیه. آخه لنز سخت فک کنم هی باید گذاشت و برداشت و خیلی سخته. اگر لنز سخت بذار بودم 2 سه سال پیش میذاشتم. رینگ قرنیه رو فک نکنم دوباره رو قرنیه پیوندی بذارن؟

لنز درون چشمی چطوره؟ شاید منظورش اینه؟

رینگ رو برای تحدب شدید حتی بعد از پیوند هم می ذارن. اما اگر منظورش لنز داخل چشمی باشه حتما لنز فیکیکه. البته لنز فیکیک رو فقط در آستیگمات شدید بعد از پیوند تجویز می کنن.

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رینگ رو برای تحدب شدید حتی بعد از پیوند هم می ذارن. اما اگر منظورش لنز داخل چشمی باشه حتما لنز فیکیکه. البته لنز فیکیک رو فقط در آستیگمات شدید بعد از پیوند تجویز می کنن.

ممنون لنز فکیک چطوریه؟؟ چجوری میذارن؟؟ زیر قرنیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون لنز فکیک چطوریه؟؟ چجوری میذارن؟؟ زیر قرنیه؟

زیر قرنیه و روی عنبیه. پستهای صفحات اول من رو در مورد لنز آرتیزان ببین
راستی همین زودیا یه مطلب کامل در این مورد میذارم.

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . وقتتون بخیر. من تقریبا بیشتر کامنت های شما رو خوندم و صمیمانه از شما به خاطر اینکه وقتتون رو در اختبار فروم قرار داده اید تشکر می کنم. آقای یاسینی بر اساس صحبتهای شما من برای مشورت جهت عمل انکساری چشم پیش دکتر خانلری رفتم و ایشون رو آن طور که بیان کردید یافتم. البته به دلیل آنکه چشم من کمی حساس است و بنده در طول شبانه روز حداقل 10 ساعت با کامپیوتر کار می کنم، می ترسم که بعد از عمل این حساسیت بیشتر شود. از همکاران هم که عمل کرده اند بعد از گذشت چند ماه هنوز شاکی هستند که نمی توانند طولانی مدت با کامپیوتر کار کنند و چشمشان دچار خشکی و قرمزی شده است. به خاطر همین دلایل هنوز تصمیم قطعی برای عمل نگرفته ام ولی پیش اپتومتری برای دریافت لنز رفتم (راست 3.5 چپ 4.0 و حدود آستیگماتیک 1.5 برای هر کدام) ایشان بعد از سفارش و تست روی چشم من، به دلیل آن که دچار پرش بسیار پلک بودم گفتند که کاندیدای مناسبی برای استفاده از لنز نیستم. سوالم از شما این است که آیا این مورد یه مورد شایع می باشد و با این تفاسیر عمل کردن چشم با توجه به کار طولانی مدت من با کامپیوتر و حساس بودن آن از لحاظ پزشکی درست است؟

بالا