سلام اقای یاسینی ،وقتتون بخیر
من حدود 1ماه پیش تو کیلینیک ابان اصفهان و تحت عمل اقای دکتر قریشی نوبت عمل داشتم ولی چون تو روند پروؤه درسیم مشکلی پیش اومد،مجبور شدم کنسلش کنم.
حالا 1شنبه این هفته نوبت زدم(البته ان شالا).خواستم 2تا سوال از حضورتون بپرسم:
1-دفعه پیش خواسته بودین از دکتر قریشی بپرسم هنوز ملیوگین می خوان یا نه؟ایا 1شنبه که رفتم بپرسم یا نه؟
2-چون باید اواخر تیر یک ازمون کتبی مهم بدم و حدالاقل 4-5روز بعد از عمل باید مطالعم را شروع کنم چرا که حجم درسا زیاده،حالا نگران این هستم که این مطالعه برای چشمم ضرر نداشته باشه؟(از طرفی ترجیحا می خوام این عمل زودتر انجام بشه)
3-اصلا از چند روز بعد عمل می تونم مطالعم را شروع کنم؟تاری دید اصولا کی اجازه مطالعه بهم میده؟توصیه شما هم برای انجام این مطالعه و هم برای انجام عمل چیه؟
با سپاس فراوان
1- از دکتر سوال کنید ولی بگید که دیگه الان ملیوگین رینگ دیگه نداریم تا وسط تیز میاد که اگر خواستند سفارش بدن.
2- نگران نباشید تا آخر تیر دیدتون خوب مشه . حداقل اینقدر میشه که بتونید مطالعه کنید.
3 مطالعه تا هفته اول اصلا امکان نداره (دید نزدیک تقریبا صفر میشه) تاری دید تا 2 هفته پا برحاست ولی بعد از 10 روز دید کم کم خوب میشه و مطالعه امکان پذیره ولی باید دقت کنید که نباید زیاد به چشمتون فشار بیاورید.