• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از لطفتون آقای یاسینی ..

منظورم درمان دائمی انحراف با عینک نیست. مثلا" من الان وقتی عینک میزنم چشمام کاملا" عادیه، ولی بدون عینک یک چشمم کمی انحراف پیدا کنه. حالا میخوام بدونم اگر عمل کنم، بعد از عمل هم مثل حالا با عینک مشکلم حل میشه ؟
در مورد قوز قرنیه، همون بهمن ماه که رفته بودم پیش دکتر یاوری (توی کلینیک نور. می شناسیدشون؟) گفت یکی از چشمام تا حدودی مستعد قوز قرنیه ست. یعنی افزایش نمره چشمم میتونه به این دلیل بوده باشه؟ راستی قوز قرنیه با معاینه معمولی هم مشخص میشه؟ چون اوایل اردیبهشت هم رفتم پیش دکتر ولی در این مورد چیزی نگفت.

شرمنده این یکی رو جا انداخته بودم. قوز قرنیه احتیاج به عکس گرفتن از قرنیه داره.
ولی دکترها معمولا از روند کاهش دید هم به اون پی می برن. به نظرم باز یکبار برید پیش چشم پزشک
متاسفانه اون انحراف با درمان شماره چشمتون بیشتر میشه. حتما این سری که رفتین پیش چشم پزشک این مورد رو مطرح کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
آقای یاسینی
من برای لیزیک میخوا م برم پیش دکتر خانلری.
حالا ایشون کلینیک ونک عمل میکنن یا نگاه؟
بیمه من با ونک طرف قرداد فکرنکنم داشته باشه بخاطر همین میپرسم که بیخودی پانشم برم
اگه بخوام نور عمل کنم کدوم دکتر رو پیشنهاد میدید؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی
من برای لیزیک میخوا م برم پیش دکتر خانلری.
حالا ایشون کلینیک ونک عمل میکنن یا نگاه؟
بیمه من با ونک طرف قرداد فکرنکنم داشته باشه بخاطر همین میپرسم که بیخودی پانشم برم
اگه بخوام نور عمل کنم کدوم دکتر رو پیشنهاد میدید؟
ممنون

دکتر نگاه هم عمل می کنن اما قبلش زنگ بزنید ونک سوال کنید
در نور برید یش دکتر میرآفتاب

zahraaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه قاچاق خیلی ارزونتر میفته واسشون؟؟؟گفتن 50 میلیون دادن

setare_9870

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من اهواز زندگی می کنم میخوام چشمام رو لیزیک کنم چشام استیگماته . میتونید دکتر خوبی بهم معرفی کنید ؟ ( البته اگه اهواز نبود شهر اصفهان و تهران هم باشه بد نیست )‌
اگه لطف کنید حدود قیمت عمل هم بهم بگین ممنون میشم .

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
دکتر نگاه هم عمل می کنن اما قبلش زنگ بزنید ونک سوال کنید
در نور برید یش دکتر میرآفتاب

کلینیک ونک دستگاهاش چطوره؟
اگه دکتر ونک عمل کنه تو نتیجه عمل چقدر تاثیر داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مگه قاچاق خیلی ارزونتر میفته واسشون؟؟؟گفتن 50 میلیون دادن

بله متاسفانه این دستگاههای دست دوم هستند و قیمتشون خیلی کمه. چیزی خدود 10 میلیون تومن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من اهواز زندگی می کنم میخوام چشمام رو لیزیک کنم چشام استیگماته . میتونید دکتر خوبی بهم معرفی کنید ؟ ( البته اگه اهواز نبود شهر اصفهان و تهران هم باشه بد نیست )‌
اگه لطف کنید حدود قیمت عمل هم بهم بگین ممنون میشم .

بله دکتر فقهی ، کارشون عالیه و آدم خیلی خوبی هم هستند. دکتر اناری هم هستند. (هر دو تا اهواز هستند)
اما اگر پیش دکتر فقهی رفتید سلام من رو برسونید و بگید بیمارستان دستگاه اتوکلاو رو نخرید.
اما یک پیشنهاد صبر کنید گرد و خاک بخوابه بعد عمل کنید.
در ضمن قیمت حدود 1.5 در میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

setare_9870

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دکتر فقهی ، کارشون عالیه و آدم خیلی خوبی هم هستند. دکتر اناری هم هستند. (هر دو تا اهواز هستند)
اما اگر پیش دکتر فقهی رفتید سلام من رو برسونید و بگید بیمارستان دستگاه اتوکلاو رو نخرید.
اما یک پیشنهاد صبر کنید گرد و خاک بخوابه بعد عمل کنید.
در ضمن قیمت حدود 1.5 در میاد.

مرسی از راهنماییتون ولی من به خاطر کارم برنامه ریزیم رو واسه ماه رمضان گذاشته اگه بشه اون موقع لیزیک کنم . میشه لطف کنید اصفهان هم دکتر و کلینیک خوب چشم پزشکی بهم معرفی کنید .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنماییتون ولی من به خاطر کارم برنامه ریزیم رو واسه ماه رمضان گذاشته اگه بشه اون موقع لیزیک کنم . میشه لطف کنید اصفهان هم دکتر و کلینیک خوب چشم پزشکی بهم معرفی کنید .

بله البته دکتر ساووج در کلینیک صدرا. البته دکتر فقهی در اهواز بهتر هستند.

setare_9870

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله البته دکتر ساووج در کلینیک صدرا. البته دکتر فقهی در اهواز بهتر هستند.

خیلی ممنون از لطفتتون . شرمنده این همه سوال میکنم ولی تفاوت قیمتی نسبتاً زیادی دارن . چون من کلینیک صدرا رو پرسیدم هزینه عمل لیزیک با توجه به شماره چشم و سایر شرایط بین 700 تا 900 انجام میشه . البته من بیشتر به خاطر آب و هوای تابستان اهواز گفتم اصفهان حداقل برای دوره اولیه بعد از عمل شاید بهتر باشه . ولی اگه دکتر فقهی رو پیشنهاد میدین پیش ایشون لیزیک کنم بهتره .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از لطفتتون . شرمنده این همه سوال میکنم ولی تفاوت قیمتی نسبتاً زیادی دارن . چون من کلینیک صدرا رو پرسیدم هزینه عمل لیزیک با توجه به شماره چشم و سایر شرایط بین 700 تا 900 انجام میشه . البته من بیشتر به خاطر آب و هوای تابستان اهواز گفتم اصفهان حداقل برای دوره اولیه بعد از عمل شاید بهتر باشه . ولی اگه دکتر فقهی رو پیشنهاد میدین پیش ایشون لیزیک کنم بهتره .

صد در صد دکتر فقیهی رو پیشنهاد می کنم ایشون هم آدم خوبیه و هم کارش خیلی عالیه. اما خوب چون خودم تهرانم از مشکلات اهواز فقط در حد خبرهای روز اطلاع دارم. اگر وضعیت هوا خیلی بده شاید اصفهان بهتر باشه. اما اول با دکتر فقیهی مشورت کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
متاسفانه من یه مشکلی تو بینایم دارم ( اب مروارید ) که مادر زادی هست تو تبریز هر دکتر که رفتیم قطع امید کردن , البته یبار تهران هم رفتیم اما کوچیک بودم و امید داده بودن به اینکه بعد از سن رشد میشه عمل کرد اما الان میگن عمل هم بشه فرقی نمیکنه , خواهشا کسی در زمینه کمکی کنه سپاس گذار میشم

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . من یک مدتی بود گفتم چشم راستم سوزش شدیدی داره و به محلول شستشوی لنز شک کرده بودم ؛ محلول رو هم عوض کردم خیلی تاثیری نداشت ، امروز رفتم پیش دکتر واسه معاینه گفت لنزت داره خیلی به چشمت فشار میاره و الان مثل کفشی میمونه که پا رو رو میزنه خلاصه گفت تا یک هفته لنز نذار یک قطره کلوبیوتیک هم داد گفت هفته بعد بیا چون 4 ماه از عمل کراست گذشته یک عکس توپوگرافی بگیر ببینیم چیه اگه مشکلی نداشتی عمل رینگ انجام بدیم ! حالا مردد موندم چه کنم ؟ چون خودش تا سری های پیش میگفت رینگ شانسیه و ممکنه جواب نده و من هر چی اصرار میکردم میگفت رینگ بدردت نمیخوره ولی الان خودش گفت توپوگرافی بگیر رینگ کن ... جایی هست نتایج رینگ رو آدم ببینه !!!؟ ممنون .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
متاسفانه من یه مشکلی تو بینایم دارم ( اب مروارید ) که مادر زادی هست تو تبریز هر دکتر که رفتیم قطع امید کردن , البته یبار تهران هم رفتیم اما کوچیک بودم و امید داده بودن به اینکه بعد از سن رشد میشه عمل کرد اما الان میگن عمل هم بشه فرقی نمیکنه , خواهشا کسی در زمینه کمکی کنه سپاس گذار میشم

خیلی متاسفم که اینو می شنوم. اولا برای اینکه کمی از ناراحتتیون کم بشه یک نکته رو می گم. آب مروارید در انسان طبیعی بیماری نیست روند طبیعی پیری بدن هست. به همین دلیل دوست عزیز همه انسانها اونو می گیرن و اگر کسی عمل نکرد و مرد وقتش نشده بوده اگر کمی بیشتر زنده می موند می گرفت.
اما در مورد شما با تولد همراهتون بوده. اما برای اینکه کم یهم امیدوار بشین می گم شما که در سنین جوانی اونرو عمل می کنین دو تا نکته دارید اولا در پیری و سختی عمل نمی کنید که براتون سخت باشه دوما می تونید با انتخاب یک لنز خوب دید عالی تا زمان مرگ داشته باشید.(بر خلاف ماها که از 20 سالگی دیدمون به دلیل کدر شدن لنز کم میشه)

اما اولا د رمورد تبریز: دوست عزیز اگر در تبریز قرار شد عمل کنید من پیشنهاد می کنم بیخیال چشمتون بشین و بزاری از مریضی فوت کنید.!! شوخی کردم منظورم اینه که بیاید تهران. در تبریز بیمارستانها متاسفانه وسایل رو استریل نمی کنن (حتی مراکز خصوصی) به همین دلیل احتمال داره برید برای عمل آب مروارید با ایدز یا هپاتیت بیایان بیرون.

دوست عزیز شما به حرف بعضیا گوشن نده اگر می تونی بیا تهران چشمتو به یک دکتر مثل دکتر نادری نشون بده. مطمئنم که مشکلت حل میشه. راستی در مورد لنز حتما با من مشورت کن که بتونی لنز خیلی خوبی انتخاب کنی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خودشون گفتن 50 میلیون خریدن

با دکتر صحبت کردم بهشون توضیح دادم که دستگاه قاجاقه دیگه خودش می دونه.من متاسفانه ناظر فنی اداره کل تجهیزات پزشک یهم هستم. باید این مورد رو گزارش کنم ولی به دلیل اینکه دکتر رو خوب میشناسم فقط به خودشون زنگ زدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من یک مدتی بود گفتم چشم راستم سوزش شدیدی داره و به محلول شستشوی لنز شک کرده بودم ؛ محلول رو هم عوض کردم خیلی تاثیری نداشت ، امروز رفتم پیش دکتر واسه معاینه گفت لنزت داره خیلی به چشمت فشار میاره و الان مثل کفشی میمونه که پا رو رو میزنه خلاصه گفت تا یک هفته لنز نذار یک قطره کلوبیوتیک هم داد گفت هفته بعد بیا چون 4 ماه از عمل کراست گذشته یک عکس توپوگرافی بگیر ببینیم چیه اگه مشکلی نداشتی عمل رینگ انجام بدیم ! حالا مردد موندم چه کنم ؟ چون خودش تا سری های پیش میگفت رینگ شانسیه و ممکنه جواب نده و من هر چی اصرار میکردم میگفت رینگ بدردت نمیخوره ولی الان خودش گفت توپوگرافی بگیر رینگ کن ... جایی هست نتایج رینگ رو آدم ببینه !!!؟ ممنون .

چرا نمی ری پیش دکتر صداقت. دوست من داری دست دستی خودتو می ندازی تو مشکل. اگر صداقت گفت رینگ بزار بگو اوکی. ما دوستاومونو از تهران می فرستیم مشهد که دکتر اونها رو ببینه شما اونجا استفاده نمی کنی. اگر مشکل دیدن دکتر بود بین منشیش کیه آیا آقای حسن پوره. اگر بود بگو که از دوستان من هستی زودتر بهت وقت بده.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
چرا نمی ری پیش دکتر صداقت. دوست من داری دست دستی خودتو می ندازی تو مشکل. اگر صداقت گفت رینگ بزار بگو اوکی. ما دوستاومونو از تهران می فرستیم مشهد که دکتر اونها رو ببینه شما اونجا استفاده نمی کنی. اگر مشکل دیدن دکتر بود بین منشیش کیه آیا آقای حسن پوره. اگر بود بگو که از دوستان من هستی زودتر بهت وقت بده.

ممنون . چهارم تیر وقت گرفتم . میشه یکشنبه هفته بعد . میرم پیش دکتر صداقت ببینم چی میگن .

بالا