• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

niky70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و عرض خسته نباشید:

اول از همه ضمن تشکر از شما جناب آقای یاسینی؛ که موجب دلگرمی هستید و می توانیم امیدوار باشیم که هنوز هم انسانهای دلسوزی وجود دارند که دلسوزانه دیگران را راهنمایی و اطلاع رسانی می کنند.

می خواستم لطف کنید نظرتان را راجع به عمل لیزیک با جناب آقای دکتر مهدی رخصت یزدی در کلینیک چشم رازی(واقع در بلوار کشاورز) بفرمایید؟ (شماره چشم: 3 نمره نزدیک بین - 1.5 نمره آستیگمات).
-
در واقع مرکز چشم رازی (بلوار کشاورز) در نزدیکی منزل ما هست و مراجعه به آنجا برای بنده آسان تر است. بنابراین ممنون میشم اگه نظرتان را در مورد کار آقای دکتر مهدی رخصت یزدی و کلینیک رازی(در بلوار کشاورز) بفرمایید؟ و اینکه آیا این انتخاب را برای بنده گزینه مناسبی می دانید و یا خیر؟

با تشکر قبلی از توجه شما

niky70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اول از همه ضمن تشکر از شما جناب آقای یاسینی؛ که موجب دلگرمی هستید و می توانیم امیدوار باشیم که هنوز هم انسانهای دلسوزی وجود دارند که دلسوزانه دیگران را راهنمایی و اطلاع رسانی می کنند.

می خواستم لطف کنید نظرتان را راجع به عمل لیزیک با جناب آقای دکتر مهدی رخصت یزدی در کلینیک چشم رازی(واقع در بلوار کشاورز) بفرمایید؟ (شماره چشم: 3 نمره نزدیک بین - 1.5 نمره آستیگمات).
-
در واقع مرکز چشم رازی (بلوار کشاورز) در نزدیکی منزل ما هست و مراجعه به آنجا برای بنده آسان تر است. بنابراین ممنون میشم اگه نظرتان را در مورد کار آقای دکتر مهدی رخصت یزدی و کلینیک رازی(در بلوار کشاورز) بفرمایید؟ و اینکه آیا این انتخاب را برای بنده گزینه مناسبی می دانید و یا خیر؟

با تشکر قبلی از توجه شما​

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ،میشه لطفا بگین که برای انجام customised prk/lasek دستگاه لیزر خاصی وجود داره؟ و اسم دستگاهش چیه؟

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام رياآقای یاسینی
لنز تماسی شماره دوازده رو برام پرسیدید؟
ممنون

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . من با راهنمایی آقای یاسینی محلول شسشتوی لنزم رو عوض کردم . سوزش/مشکلات چشمم از بین رفت .

100 تایی شدن تاپیک مبارک :D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
واقعا" ممنون از توضیحاتتون. این دیگه آخرین سوالمه:
استفاده از عینک بعد از عمل برای رفع انحراف میتونه موثر باشه؟ اگر یکی از چشم ها کاملا" صفر نشه اوضاع بدتر میشه؟ : (
اگه ممکنه بهترین دکتر در زمینه کاشت لنز توی شیراز بهم معرفی کنید.

من سه چهار سال بود که نمره چشمم ثابت شده بود. بهمن 90 که برای معاینه رفتم دیدم نمره م از 8 رسیده به 10 (در عرض 8 یا 9 ماه!) !
نمیدونم چرا این اتفاق افتاد. حالا نگرانم از اینی که هست هم بیشتر بشه ..

اولا دوست عزیز هر چقدر خواستید سوال کنید. من اگر بتونم کمکتون می کنم.

دوما متاسفانه عینک در انحراف چشم تاثیری نداره می تونی از افزایشش جلوگیری کنه ولی نمی تونه درمانش کنه.

سوما در مورد افزایش شماره چشمتون هنوز سنتون سن ثابت شدن چشم نیست ولی حتما باید برای قوز قرنیه یک سر پیش دکتر برید.
برید پیش دکتر جعفری و یا دکتر نیک نام کارش خیلی خوبه هر دو هم من رو می شناسن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من حدود 5 ماه قبل عمل لازک داشتم توی کلینیک بصیر با دکتر ابوالحسنی و حدود یکماه بود که دیدم خوب بود و مشکلی نداشتم. ولی اخیرا یک هفته ای میشه که چشمام خشکی پیدا کرده و دچار تاری دید و دوبینی شده ام. به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه و چیکار کنم. ممنون از وقتتون.

این مورد رو حتما با یک دکتر ابولحسنی مطرح کنید. به نظر من به یک دکتر دیگه هم مراجعه کنید نظر اون رو هم بگیرید اما همیشه دقت کنید نظر دکتر اولتون ارجحه.
من فکر می کنم دو بینیتون به خاطر خشکی چشمتونه. فکر می کنم با اشک مصنوعی درست میشه ولی با دکتر مشورت کنید بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

-

با تشکر قبلی از توجه شما

خواهش می کنم دوست عزیز.
دکتر رخصت که از بزرگان چشم هستند. اپکارشون عالیه. سلام من رو برسونید اگر یادش نیومد بگید یاسینی مدیر فروش AMO حتما یادش میاد.
مرکز رازی بلوار هم خیلی مجهزه البته مرکز گاندی بهتره ولی فکر می کنم لیزر اشون تو بلوار کشاورزه.
راستی مطب دکتر هم اونطرف خیابونه اگر درست یادم باشه (منظور اونطرف بلواره)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ،میشه لطفا بگین که برای انجام customised prk/lasek دستگاه لیزر خاصی وجود داره؟ و اسم دستگاهش چیه؟

بله این عمل رو میشه با خود الگرتو با Patch جدید انجام داد ولی Visx از همه بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام رياآقای یاسینی
لنز تماسی شماره دوازده رو برام پرسیدید؟
ممنون

والا از سه جا سوال کردم هیچ دوم نداشتند. ولی کیش روناک گفت شاید آخر این هفته بیارن بهتون خبر می دم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من با راهنمایی آقای یاسینی محلول شسشتوی لنزم رو عوض کردم . سوزش/مشکلات چشمم از بین رفت .

100 تایی شدن تاپیک مبارک :D

خدا رو شکر.
من هم به همه دوستان تبریک می گم.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
فکر کنم 50 صفحش فقط سوالای من باشه :D از بس که سوال میپرسم:blush: واقعا از اقای یاسینی ممنون
اقای یاسینی ممکنه مشخصات یک عینک افتابیه خوبو به من بگین همینطور از نظر رنگ ریشه برای بعد از عمل لازک.مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فکر کنم 50 صفحش فقط سوالای من باشه :D از بس که سوال میپرسم:blush: واقعا از اقای یاسینی ممنون
اقای یاسینی ممکنه مشخصات یک عینک افتابیه خوبو به من بگین همینطور از نظر رنگ ریشه برای بعد از عمل لازک.مرسی

خواهش می کنم هر چی سوال بپرسید و من بتونم جواب بدم خوشحال میشم.
در مورد عینک بعد از عمل یک عینک خوب بهتون می دن که قیمت زیادی نداره ولی کیفیت خوبی داره.
ولی باید بگم یک مدت قبل من یک عینک پلیس خریدم با گارانتی یک شرکتی تو تهران که الان اسمش یادم نیست ولی مثل اینکه فقط همین شرکت گارانتی می کرد. بعد از خرید دیدم تو سایت پلیس نیست. یک شکایت به سازمان حمایت از مصرف کنند ها نوشتم و هفته بعد مدیر عامل شرکت رو خواستند بیچاره خودش بهم زنگ زد و یک عالمه دلیل آورد که به دلیل تجریم این عینک ها رو از شرکت سازنده Del dieg یا یه همچین چیزی وارد می کنن.
قرار شد من یک ایمیل به پلیس بزنم سوال کنم. منم یک ایمیل به پلیس زدم و فرداش این آقا ایمیل من رو جواب داد که خوب فهمیدم راست می گه ایمیل رو تونسته بود بخونه.
برای همینم فکر میکنم فعلا عینک های پلیس با وجود اینکه در دنیا برند خیلی معروفی نیستند ولی تو عینک آفتابی حداقل تقلبی نیستند. دقت کنید یک شرکت تهرانی بود که گارانتی می کرد. سایت هم داشت یک شماره سریال چرت و پرتی هم تو جعبه گذاشته بودن که تو سایت می زدی چک می کردی.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود،

برای رانندگی در شب، استفاده از عینک شب رو توصیه میکنید؟ برند خاصی مد نظرتون هست؟ شرایط خاصی باید داشته باشه؟

استفاده از یه عینک نمره صفر، uv 400 و آنتی رفلکس برای رانندگی در شب چطوره؟ کمک میکنه به بهبود دید و خنثی کردن نور چراغهای ماشینهای روبرو؟

سپاس.

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا دوست عزیز هر چقدر خواستید سوال کنید. من اگر بتونم کمکتون می کنم.

دوما متاسفانه عینک در انحراف چشم تاثیری نداره می تونی از افزایشش جلوگیری کنه ولی نمی تونه درمانش کنه.

سوما در مورد افزایش شماره چشمتون هنوز سنتون سن ثابت شدن چشم نیست ولی حتما باید برای قوز قرنیه یک سر پیش دکتر برید.
برید پیش دکتر جعفری و یا دکتر نیک نام کارش خیلی خوبه هر دو هم من رو می شناسن.

ممنون از لطفتون آقای یاسینی ..

منظورم درمان دائمی انحراف با عینک نیست. مثلا" من الان وقتی عینک میزنم چشمام کاملا" عادیه، ولی بدون عینک یک چشمم کمی انحراف پیدا کنه. حالا میخوام بدونم اگر عمل کنم، بعد از عمل هم مثل حالا با عینک مشکلم حل میشه ؟
در مورد قوز قرنیه، همون بهمن ماه که رفته بودم پیش دکتر یاوری (توی کلینیک نور. می شناسیدشون؟) گفت یکی از چشمام تا حدودی مستعد قوز قرنیه ست. یعنی افزایش نمره چشمم میتونه به این دلیل بوده باشه؟ راستی قوز قرنیه با معاینه معمولی هم مشخص میشه؟ چون اوایل اردیبهشت هم رفتم پیش دکتر ولی در این مورد چیزی نگفت.

zahraaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.آقای خشرو سلام رسوندن گفتن بهتون بگم دستگاه whitestar خیلی خوب کار میکنه و یکی دیگه هم خریدن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود،

برای رانندگی در شب، استفاده از عینک شب رو توصیه میکنید؟ برند خاصی مد نظرتون هست؟ شرایط خاصی باید داشته باشه؟

استفاده از یه عینک نمره صفر، uv 400 و آنتی رفلکس برای رانندگی در شب چطوره؟ کمک میکنه به بهبود دید و خنثی کردن نور چراغهای ماشینهای روبرو؟

سپاس.

بله عیننک شب با رنگ زرد و یا نارنجی عالیه. تحقیقات 20 سال پیش شرکت Pfizer نشون می ده حذف نور آبی علاوه بر حفظ شبکیه ، کنتراست دید و رزولیشن تشخیص رو افزایش می ده در حالیکه نور شدید ماشین ها رو می گیره.
البته برای عینک شب UV blocker مهم نیست برای اینکه یو وی اصلی مربوط به نور خورشیده ولی چرا که نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.آقای خشرو سلام رسوندن گفتن بهتون بگم دستگاه whitestar خیلی خوب کار میکنه و یکی دیگه هم خریدن

خیلی خوشحال شدم. از یک طرف ناراحت هم شدم برای اینکه دستگاه قاچاق خریدن. دستتونت درد نکنه

بالا