• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نگرانبخش فلزی نباشید. راستی اون کدورت کپسول هم با لیزر حل میشه.
اما اسم دکتر را برای این می خواستم که ببینم کی همچین پولی گرفته.
التبه من نمی دونم چی گذاشتن تو چشم مریض اما سال 85 ما لنز Rezoom رو 330 تومن می فروختیم که الان شده 1.6 میلیون.
حالا لنز 480 تومنی احتمالا الان 2 میلیون قیمتشه ببینم چی بوده خدا داند.

کدورت کپسول بله، با یاگ حل میشه... البته بیمار در وضعیتی نیست که ریسک کنه و همون 1% آسیب شبکیه یا افزایش ناگهانی فشار رو تحمل کنه.

ولی کدورت خود لنز که توسط رنگدانه های قرنیه ایجاد شده، حتی آقای میرفلاح (که به شخصه خیلی قبولش دارم، واقعا پزشک صادق و با وجدانیه... خدا کنه اینطوری هم بمونه) هم گفت پیش هر کی ببری چون نمیشه جلوی حرکت چشم رو گرفت لنز ترک میخوره... اگرم طرف ناشی باشه میزنه لنز رو می ترکونه!

گفتیم خوب عوضش کن، گفت اینا دیگه می چسبه و بخوایم در بیاریم، کل چشم هم باهاش در میاد!!!

از پشت اسلیت که دید، گفت لنز سوراخدار هست و این لنزها، لنزهای گرونی نیستند.... اجازه بفرمایید اگر فاکتور فروش رو پیدا کنم براتون pm میکنم. حداقل در شناسایی شرکت همکار - که فاکتور بالاتر برای پزشک صادر کرده - بهتون کمک میکنه! :blush:

ادیت: فاکتورو اسکن کردم، چون یه جای عمومی آپ کردم اسمش رو حذف کردم... براتون پخ میکنم.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام .

من الان 10 روزه دارم از این محلول شستشو استفاده میکنم . و نمیدونم بخاطر محلوله یا نه که چشمم خیلی درد میگیره و بعد از دو سه ساعت فوق العاده میسوزه . آقای یاسینی این محلول رو تایید میکنید ؟

مشاهده پیوست 157273

پیش اپتومتریست رفتم (کسی که لنزهامو داد تو بیمارستان نه مطب) گفت چشمت چربه و قطره (Artelact) داد . چشمام رو یکساعتی معاینه کرد هم بی لنز هم بالنز . گفت شماره چشمات فرقی نکرده و از پیشرفت قوز قرنیه نیست . فقط گفت صبحا چشمت رو با شامپو بچه بشور و هر 6 ساعت از قطره ها بریز که من هم همین کار ها رو میکنم ولی باز هم بدجور چشمم درد میگیره و میسوزه . گفت محلولت هم خیلی با کیفیت نیست و بخاطر تحریم ایران این محلول های بی کیفیت وارد شده . فقط نمیدونم چرا تو یک چشمم مشکل داره ؟؟!

دیگه بیشتر از دو ساعت نمیتونم لنزو تو چشم راستم تحمل کنم . تا چارشنبه هم پیش دکتر نمیتونم برم چون مطب نداره و هفته ای یکبار میاد بیمارستان . محلول دیگه بگیرم ؟

این RGp‌ماله Freshlook‌هست؟ واــــــــــــــــــــــی خدای من.
چرا این شکلی شده.
ببین مایع لنز Renu نمی تونی گیر بیاری با هولوگرام بخر.
نمی تونی یک سر بیای تهران ؟
یک زنگ به دکتر خانلری بزن بگو از دوستان من هستی ازش سوال کن ببین مشکل چیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی ممنون از پاسختون یه سوال دیگه کسی که لازک میکنه همیشه باید بیرون خونه عینک دودی بزنه ؟

تا یک مدت بعد از عمل باید بزنه ولی بعدش نه. تازه این مورد هم چیز مهمی نیست که در FDA گفته شده باشه ولی بهتره که بزنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من یه سوال داشتم چشمای من ضعیفه شماره 2 سنم هم 21 به نظره شما خوبه لیزر کنم؟ چه کاری رو پیشنهاد میدین مرسی پیشاپیش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

دوست عزیز کمی صبر کن تا شماره چشمت ثابت بشه. عمل در سنا 21 سالگی ریسک بالایی داره برای اینکه شماره چشمت هنوز ثابت نشده. تازه شماره 2 که شماره بالایی نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی ؛
سوال اولم در مورد لنزهای داخل چشمیه. من با توجه به اینکه نمره چشمام بالاست، عمل لیزیک نمیتونم انجام بدم.
بعضی دکترها معتقدن میتونم لنز داخل چشمی بذارم، ولی خیلی هاشون هم تایید نمی کنن و میگن بهتره صبر کنم. ولی من واقعا" خسته شدم. پیدا کردن افرادی که این عمل رو انجام داده باشن خیلی سخته. حالا میخوام نظر شما بپرسم. اینکه آیا معمولا" کسانی که عمل میکنند راضی ان؟ بعضی ها میگن ممکنه باعث نابینا شدن چشم بشه، این درسته آیا؟!

سوال دومم در مورد لنزهای خارجی هستش. آیا لنز مناسبی برای نمره های بالا که آستیگمات رو هم برطرف کنه، وجود داره؟ (تا حالا فقط یک بار از لنز استفاده کردم، که اونم نمیدونم بد تجویز کرده بودن یا چطوری بود که اصلا" دید خوبی باهاش نداشتم. و اینکه روی چشمم حرکت میکرد!)

سوال اول: لنز داخل جشمی مثلا آرتیزان مشکل خاصی ایجاد نمی کنه زیاد به حرف دکتر هایی که توانایی گذاشتن این لنز رو ندارند گوش نده. کدوم شهر هستی شما؟

سوال دوم: بله میشه از لنز های توریک تماسی استفاده کرد. اگر آدم تمیزی هستی و خوب می تونی اونو تمیز نگه داری می تونی از لنز استفاده کنی. اما در مورد حرکت لنز باید بگم که لنز با base curve بزرگتر از چشمت خریدی برای همینم روس چشمت جرکت می کرده اگر بیس کرو کوچکتر بخری مشکلت حل میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کدورت کپسول بله، با یاگ حل میشه... البته بیمار در وضعیتی نیست که ریسک کنه و همون 1% آسیب شبکیه یا افزایش ناگهانی فشار رو تحمل کنه.

ولی کدورت خود لنز که توسط رنگدانه های قرنیه ایجاد شده، حتی آقای میرفلاح (که به شخصه خیلی قبولش دارم، واقعا پزشک صادق و با وجدانیه... خدا کنه اینطوری هم بمونه) هم گفت پیش هر کی ببری چون نمیشه جلوی حرکت چشم رو گرفت لنز ترک میخوره... اگرم طرف ناشی باشه میزنه لنز رو می ترکونه!

گفتیم خوب عوضش کن، گفت اینا دیگه می چسبه و بخوایم در بیاریم، کل چشم هم باهاش در میاد!!!

از پشت اسلیت که دید، گفت لنز سوراخدار هست و این لنزها، لنزهای گرونی نیستند.... اجازه بفرمایید اگر فاکتور فروش رو پیدا کنم براتون pm میکنم. حداقل در شناسایی شرکت همکار - که فاکتور بالاتر برای پزشک صادر کرده - بهتون کمک میکنه! :blush:

ادیت: فاکتورو اسکن کردم، چون یه جای عمومی آپ کردم اسمش رو حذف کردم... براتون پخ میکنم.

واــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی خدای من.
اون فاکتور رو دیدم باور کن پاشدم یه قدم زدم.
چی کار دارن با خلق ا... می کنن بعضیا.
حالا می فهمم می گفتی تو کرج یه خبراییه من نمی دونستم.

اولا ژل هیلان با نام تجاری Healon‌تولید کمپانی AMO‌امریکاست که مدل معمولیش رو ما سال 85 می فروختیم 18 تومن و مدل GV‌رو می فروختیم 25 تومن اما باید بگم که مدل GV‌خیلی کم فروش بود و برای عمل فیکیک استفاده می شد و من مدیر فروش هستم دارم می گم با اطمینان که تا به حال به بیماستان قائم کرج نفروختیم.
چه خبره.
لنز 390
این فاکتور چیه به تو دادن. فاکتور ما اسم لنز به همراه مدل و اسم انگلیسی و شماره تماس شرکت و کد ثبت 12 رقمی صادر میشه. این که فاکتور بازاری بود.
لنز 390 آخه لنز های Tecnis‌و IQ‌که تازه سال 85 لنز IQ‌ور هنوز آلکان نزده بود اون موقع نزدیک 150 بودن. اینکه لنز Iris ساپورته قیمتش فوقش نزدیک 200 بوده. البته من نمی تونم در این مورد نظر بدم جون مالنز آیریس ساپورت نداشتیم.

پناه بر خدا این پیغامتو خودندم دلم سوخت. لنز پیگمنت داده. رنگ گرفته درسته؟
دیگه کاریش نمیشه کرد. لنزش خوب نبوده پیگمنت گرفته.
یه سر بیارش پیش دکتر جوادی ببین چی می گه. البته جعفری نسب هم خوبه. به میرفلاج بگی میشناسدشون خودش فلوی دکتر جوادی بوده. جعفری نسب رو هم خوب میشناسه. بیار تهران ببینیم چی کارش میشه کرد.

+ این فاکتور قانونی نیست این فاکتور ها رو می خرن بعد شرکت ها الکی مهرش می کنن. شرکت شفا حکیم یاران تو چشم نداریم این یک شرکت واسطه است که الکی وارد شد. اما از شانس بدشون من ناظر فنی اداره کل تجهیزات پزشکی هم هستم. یک کار اضافه که خیلی هم برام مهم نیست. آمار این فاکتور رو رد می کنم.

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سوال اول: لنز داخل جشمی مثلا آرتیزان مشکل خاصی ایجاد نمی کنه زیاد به حرف دکتر هایی که توانایی گذاشتن این لنز رو ندارند گوش نده. کدوم شهر هستی شما؟

سوال دوم: بله میشه از لنز های توریک تماسی استفاده کرد. اگر آدم تمیزی هستی و خوب می تونی اونو تمیز نگه داری می تونی از لنز استفاده کنی. اما در مورد حرکت لنز باید بگم که لنز با base curve بزرگتر از چشمت خریدی برای همینم روس چشمت جرکت می کرده اگر بیس کرو کوچکتر بخری مشکلت حل میشه.

یه دکتر خیلی خوب و مجرب توی تهران بهم معرفی کنید. ممنونم.
یه سوال دیگه: من خیلی ها رو میشناسم که به خاطر آب مروارید یا قوز قرنیه عمل کردن و لنز گذاشتن و مشکل خاصی هم ندارن!
میخوام بدونم ریسک عمل کاشت لنز برای رفع نزدیک بینی، واقعا" بیشتر از ریسک این دو عمله ؟ ( به هر حال توی هر سه عمل یک شی خارجی توی چشم قرار میگیره ).

شما کسی یا کسانی رو می شناسید که صرفا" به خاطر نزدیک بینی عمل کاشت لنز انجام داده باشن ؟

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام .

من الان 10 روزه دارم از این محلول شستشو استفاده میکنم . و نمیدونم بخاطر محلوله یا نه که چشمم خیلی درد میگیره و بعد از دو سه ساعت فوق العاده میسوزه . آقای یاسینی این محلول رو تایید میکنید ؟

مشاهده پیوست 157273

پیش اپتومتریست رفتم (کسی که لنزهامو داد تو بیمارستان نه مطب) گفت چشمت چربه و قطره (Artelact) داد . چشمام رو یکساعتی معاینه کرد هم بی لنز هم بالنز . گفت شماره چشمات فرقی نکرده و از پیشرفت قوز قرنیه نیست . فقط گفت صبحا چشمت رو با شامپو بچه بشور و هر 6 ساعت از قطره ها بریز که من هم همین کار ها رو میکنم ولی باز هم بدجور چشمم درد میگیره و میسوزه . گفت محلولت هم خیلی با کیفیت نیست و بخاطر تحریم ایران این محلول های بی کیفیت وارد شده . فقط نمیدونم چرا تو یک چشمم مشکل داره ؟؟!

دیگه بیشتر از دو ساعت نمیتونم لنزو تو چشم راستم تحمل کنم . تا چارشنبه هم پیش دکتر نمیتونم برم چون مطب نداره و هفته ای یکبار میاد بیمارستان . محلول دیگه بگیرم ؟

سلام
وقت همگی بخیر
با اجازه اقای یاسینی من پیشنهاد میکنم قبل از هربار پوشیدن با شامپو و سرم بشورن بعد بپوشن
من این کار رو میکنم, کمتر واسم مشکل پیش میاد.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
این RGp‌ماله Freshlook‌هست؟ واــــــــــــــــــــــی خدای من.
چرا این شکلی شده.
ببین مایع لنز Renu نمی تونی گیر بیاری با هولوگرام بخر.
نمی تونی یک سر بیای تهران ؟
یک زنگ به دکتر خانلری بزن بگو از دوستان من هستی ازش سوال کن ببین مشکل چیه.

نه روش نوشته Dream eye . بقیه نوشته هاش چینی / ژاپنی یا کره ایه ... خوبه یا بد ؟ تهران نمیتونم بیام متاسفانه . Renu مال لنز نرمه یا سخت ؟

راستی آقای یاسینی اگه لنز سخت رو با شامپو بجه + سرم شستشو شست مشکلی نداره ؟؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه دکتر خیلی خوب و مجرب توی تهران بهم معرفی کنید. ممنونم.
یه سوال دیگه: من خیلی ها رو میشناسم که به خاطر آب مروارید یا قوز قرنیه عمل کردن و لنز گذاشتن و مشکل خاصی هم ندارن!
میخوام بدونم ریسک عمل کاشت لنز برای رفع نزدیک بینی، واقعا" بیشتر از ریسک این دو عمله ؟ ( به هر حال توی هر سه عمل یک شی خارجی توی چشم قرار میگیره ).

شما کسی یا کسانی رو می شناسید که صرفا" به خاطر نزدیک بینی عمل کاشت لنز انجام داده باشن ؟

دکتر خانلری دکتر خوبیه. مخصوصا که لنز آرتیزان هم زیاد گذاشته.
در مورد ریسک باید بهتون بگم که اگر آدم اهل دعوا نیستید اصلا نباید نگران باشید. ریسک زیادی نداره.
در مورد کاشت لنز متاسفانه قرنیه به طور کامل باز میشه برای همینم با قور قزنیه فرق داره. ولی به آب مروارید شبیه.
من خیلی ها رو می شناسم که فقط برای اصلاح بینایی لنز ار گذاشتند. سابقا ما وارد کننده آرتیزان بودیم. برای همینم همه مشتریامون برای همین مورد عمل می کردن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از احساس همدردیتون، دیگه چی کارش میشه کرد؟ مطمئنا" اگه میشد میرفلاح میگفت... حتی گفت میشه با لیزر سطح لنز رو تراشید ولی همیشه ترک میخوره و اگر شانس بیاری ترکهای ریز میخوره، شانس نداشته باشی لنز خورد میشه. تعویض هم نمیشه کرد چون چسبیده و کار خرابتر میشه!

بله هم کپسول توسط سلولهای اپی تلیال کثیف شده، هم خود لنز توسط رنگدانه های قرنیه کثیف شده... حالا حساب کنید بیماری که به دلیل گلوکوم از میدان بیناییش هم کاسته شده، همون بینایی روشن و بدون مشکلش، با اصرار پزشک مبنی بر عمل کردن، یهو تار و کدر بشه!!!

با توجه به سن بالای بیمار و اینکه اون یکی چشمش رو از دست داده، اصلا نمی توانیم ریسک کنیم... همینطوری داره سر میکنه!! راضی هست که بدتر نشده! :blush:

لنز هم iris support نیست... کاملا معمولیه. اون زمان که همه بدون بخیه عمل میکردن و محل اتصال قرنیه رو 1 میلی متر باز میکردن، این دکتر کاملی 3 تا بخیه زد... کلا آدمی نبود که لنز iris support بدونه چیه اصلا! :D مثلا چند وقت بعد گفت برو پیش فلانی کپسول رو یاگ کنه، بعد از 6 ماه خودش یاد گرفت گفت بیا پیش خودم!!! ما هم گفتیم حالا منتظر باش میایم! :D

قضیه اون یکی چشم هم که از دست رفت رو بگم که قشنگ بازار چشم پزشکی کرج براتون روشن بشه! :ph34r2: 20 سال پیش بیمار با یه افت ناگهانی بینایی در یک چشم مواجه میشه. بلافاصله به دکتر نجف زاده در چهارراه طالقانی مراجعه میکنه. این دکتر نامرد 1 ماه تموم بیمار رو معطل میکنه... میگه برو دندونای عقلت رو بکش... سی تی از مغز می نویسه. بالاخره وقتی نمیتوانه کاری کنه، یه نامه به دکتر آزادی می نویسه میگه برو پیش استادم... بیمار وقتی میره پیش دکتر آزادی، ایشون میگن که چرا نجف زاده با تو این کارو کرد؟! این مشکل خونریزی در شبکیه اغلب باعث کوری میشه، تعداد خیلی کمی از افراد در عرض 24 ساعت مراجعه میکنن که قابل درمانه، تو که زود خودتو رسوندی چرا نجف زاده تشخیص نداد؟!! و میگه اگر در 24 ساعت اول یه بتامتازون ساده توی چشمت میزدن، بینایی بر میگشت. خلاصه یدونه همونجا میزنه و 4 تا دیگه هم می نویسه میگه برو نجف زاده بزنه... که اثر نمیکنه. خیلی از پزشکان دیگه هم مثل دکتر شمس (هم مهدی و هم امیر) این مورد رو تایید کردند که اگر بتامتازون رو همون 24 ساعت اول میزدی، بینایی از دست نمیرفت!

10 سال بعد این یکی چشم هم خونریزی میکنه و خوشبختانه چون یه چشم پزشک هندی از آشنایان ما بودن، با 60 تا پردنیزولون خوبش میکنه!!

واقعا کرج از نظر چشم پزشکی، شاهکاریه... :wacko:

اون یکی چشم رو هم که آقای دکتر کاملی زحمت کشیدن به فنا دادن!!!

درباره فاکتور هم اصلش باید در آرشیو بیمه موجود باشه... اگه نیاز بود بفرمایید پیگیر بشم. البته تاریخ هم نداره، فقط اسم بیمار داره... میرفلاح که اینو دید گفت بابا شما از میوه فروشی جنس میخری فاکتور مکانیزه میده اینو چند تا میخوای من برات تهیه کنم؟!! (منظورش این بود که مهر شده و به راحتی گیر میاد)

از وقت، توجه و لطفتون بسیار سپاسگزارم.

توی چند سال کار تو تجهیزات و وزارت بهداشت خیلی کثافت کاری دیدم. این هم یکی از اون مواردیه که آدم دلش می سوزه. چظور دکتر کاملی به این مورد که طرف وان آی هست توجه نکرده. اون دکتر نجف زاده ای بابا چی بگم.
ببینم این چرا 3 میل باز کرده مگه 3990 پول لنز نگرفته یعنی لنز PMMA گذاشته؟ آخه دیگه 3 میل ور افتاده.

اصلش لازم نیست. من دیروز یک ریپورت دادم اداره کل. البته این موارد رو کع قدیمیه زیاد پیگیری نمی کنن اما همین که از اون مغازه لنز فروش شکایت بشه بسته.
تشکر از تعریف این واقعیت تلخ.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه روش نوشته Dream eye . بقیه نوشته هاش چینی / ژاپنی یا کره ایه ... خوبه یا بد ؟ تهران نمیتونم بیام متاسفانه . Renu مال لنز نرمه یا سخت ؟

راستی آقای یاسینی اگه لنز سخت رو با شامپو بجه + سرم شستشو شست مشکلی نداره ؟؟

این چیه آشغال. بزار آدرس طب فارابی مشهد رو پیدا کنم برات می ذارم برو یه سر بزن اونها آدمهای خوبی بودن یه زمانی از ما لنز AMO می خریدن. ببین اونها مایع لنز درست و حساب یدارن بهت بدن.
نه با شامپو بچه نشور. شامپو بچه درسته که PH خنثی داره ولی ممکنه به لنز آسیب برسونه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
"]این چیه آشغال[/. بزار آدرس طب فارابی مشهد رو پیدا کنم برات می ذارم برو یه سر بزن اونها آدمهای خوبی بودن یه زمانی از ما لنز AMO می خریدن. ببین اونها مایع لنز درست و حساب یدارن بهت بدن.
نه با شامپو بچه نشور. شامپو بچه درسته که PH خنثی داره ولی ممکنه به لنز آسیب برسونه.

:D . مرسی . گفتم به قیافش نمیخوره محلول خوبی باشه ... ولی چون 15 تومن بود گفتم حتما خوبه ...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
توی چند سال کار تو تجهیزات و وزارت بهداشت خیلی کثافت کاری دیدم. این هم یکی از اون مواردیه که آدم دلش می سوزه. چظور دکتر کاملی به این مورد که طرف وان آی هست توجه نکرده. اون دکتر نجف زاده ای بابا چی بگم.
ببینم این چرا 3 میل باز کرده مگه 3990 پول لنز نگرفته یعنی لنز PMMA گذاشته؟ آخه دیگه 3 میل ور افتاده.

اصلش لازم نیست. من دیروز یک ریپورت دادم اداره کل. البته این موارد رو کع قدیمیه زیاد پیگیری نمی کنن اما همین که از اون مغازه لنز فروش شکایت بشه بسته.
تشکر از تعریف این واقعیت تلخ.

چی بگم... :(

همون موقع همه عمل کاتاراکت رو با 4 دفعه تتراکائین ریختن انجام میدادن، بیمار مارو بیهوش کردن 300 تومن فقط متخصص بیهوشی گرفت!!

همه اون موقع یه نصف روز عمل میکردن، بیمار ما رو صبح ساعت 9 عمل کردن، فرداش ساعت 3 بعد از ظهر از بیمارستان مرخص شد!! چون دکتر کاملی سهامدار بیمارستان قائمه... خودتون که بهتر میدونید...

لنز رو هم همه همون موقع بدون بخیه با شکاف 1 میلی می بردن داخل چشم... این آقا 3 تا بخیه زد. معلوم نیست چند میل باز کرده، چون 3 تا بخیه زده معمولا میشه گفت 3 میل باز کرده... ولی بعید نیست نیم سانت باز کرده باشه! :wacko: کلا سر یاگ هم برامون اثبات شد کسی نیست که دنبال بروز کردن دانش خودش باشه... به معنای واقعی بی سواده!

اون موقع همه بعد از عمل 1 ساعت منتظر میشدن و پا میشدن میرفتن خونه، بعد از ظهرش چشم بیمار ما رو باز کردن دید هیج جا رو نمی بینه... به قدری ورم قرنیه داشت که حتی نور رو هم حس نمیکرد... تازه دسترسی به آقای دکتر هم امکان پذیر نبود توی بیمارستان!!! شب سوپروایزر اومد گفت ای بابا این بیمار که باید هر یک ساعت بتامتازون ریخته بشه داخل چشمش... چرا نریختید؟!!! (حالا جراح به کنار، بیمارستان رو داشته باشید که چقدر شیر تو شیر بود!! :wacko: )

سپاس... خیلی لطف کردید. :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چی بگم... :(

همون موقع همه عمل کاتاراکت رو با 4 دفعه تتراکائین ریختن انجام میدادن، بیمار مارو بیهوش کردن 300 تومن فقط متخصص بیهوشی گرفت!!

همه اون موقع یه نصف روز عمل میکردن، بیمار ما رو صبح ساعت 9 عمل کردن، فرداش ساعت 3 بعد از ظهر از بیمارستان مرخص شد!! چون دکتر کاملی سهامدار بیمارستان قائمه... خودتون که بهتر میدونید...

لنز رو هم همه همون موقع بدون بخیه با شکاف 1 میلی می بردن داخل چشم... این آقا 3 تا بخیه زد. معلوم نیست چند میل باز کرده، چون 3 تا بخیه زده معمولا میشه گفت 3 میل باز کرده... ولی بعید نیست نیم سانت باز کرده باشه! :wacko: کلا سر یاگ هم برامون اثبات شد کسی نیست که دنبال بروز کردن دانش خودش باشه... به معنای واقعی بی سواده!

اون موقع همه بعد از عمل 1 ساعت منتظر میشدن و پا میشدن میرفتن خونه، بعد از ظهرش چشم بیمار ما رو باز کردن دید هیج جا رو نمی بینه... به قدری ورم قرنیه داشت که حتی نور رو هم حس نمیکرد... تازه دسترسی به آقای دکتر هم امکان پذیر نبود توی بیمارستان!!! شب سوپروایزر اومد گفت ای بابا این بیمار که باید هر یک ساعت بتامتازون ریخته بشه داخل چشمش... چرا نریختید؟!!! (حالا جراح به کنار، بیمارستان رو داشته باشید که چقدر شیر تو شیر بود!! :wacko: )

سپاس... خیلی لطف کردید. :)

خواهش می کنم انشا ا... که برجی بشه قوانین این مملکت یه تکونی بخوره. باور کن هستند دکتر هایی که واسه 10 هزار تومن لنز آمریکایی از ما نمی خریدن می رفتن از بعضی شرکتها لنز Biotech تولید هند می خریدن 25 تومن می فروختن 200 تومن (15 تومن از تکنیس ما گرونتر) .
خدا به داد مردم برسه.

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دکتر خانلری دکتر خوبیه. مخصوصا که لنز آرتیزان هم زیاد گذاشته.
در مورد ریسک باید بهتون بگم که اگر آدم اهل دعوا نیستید اصلا نباید نگران باشید. ریسک زیادی نداره.
در مورد کاشت لنز متاسفانه قرنیه به طور کامل باز میشه برای همینم با قور قزنیه فرق داره. ولی به آب مروارید شبیه.
من خیلی ها رو می شناسم که فقط برای اصلاح بینایی لنز ار گذاشتند. سابقا ما وارد کننده آرتیزان بودیم. برای همینم همه مشتریامون برای همین مورد عمل می کردن.

اهل دعوا ؟ :دی (من دخترم. اصولا" دخترا اهل این حرفها نیستن)
راستش من عوارض احتمالی این عمل رو میدونم، مثل افزایش احتمال ابتلا به آب مروارید، التهاب و عفونت پس از عمل، مراقبت برای ضربه وارد نشدن به سر و ... بیشتر نگران عفونتم، و نگران اینکه ضرر عملم بیشتر از سودش باشه و خدای نکرده پشیمون بشم. البته انتظاری که من از عمل دارم اینه که تنها هر از گاهی بتونم بدون عینک باشم. یعنی در کل با عینک زدن مشکل ندارم، بلکه با ضخامت عینکم مشکل دارم.

چندتا سوال دیگه هم دارم آقای یاسینی. ممنون میشم جواب بدید:
1. نمره چشم 10 با لنز صفر میشه ؟
2. احساس میکنم یک چشمم (چشم ضعیف ترم) گاهی و بدون عینک دچار کمی انجراف میشه. توی صفحات قبل خوندم که این انحراف در صورت کاشت لنز بیشتر میشه. آیا این درسته؟ اگه درسته آیا قابل درمانه؟ در صورت درمان امکان برگشت وجود داره؟
3. من الان بیست و پنج سالمه. بعضی ها میگن بهتره سنم بالاتر بره. نظر شما چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اهل دعوا ؟ :دی (من دخترم. اصولا" دخترا اهل این حرفها نیستن)
راستش من عوارض احتمالی این عمل رو میدونم، مثل افزایش احتمال ابتلا به آب مروارید، التهاب و عفونت پس از عمل، مراقبت برای ضربه وارد نشدن به سر و ... بیشتر نگران عفونتم، و نگران اینکه ضرر عملم بیشتر از سودش باشه و خدای نکرده پشیمون بشم. البته انتظاری که من از عمل دارم اینه که تنها هر از گاهی بتونم بدون عینک باشم. یعنی در کل با عینک زدن مشکل ندارم، بلکه با ضخامت عینکم مشکل دارم.

چندتا سوال دیگه هم دارم آقای یاسینی. ممنون میشم جواب بدید:
1. نمره چشم 10 با لنز صفر میشه ؟
2. احساس میکنم یک چشمم (چشم ضعیف ترم) گاهی و بدون عینک دچار کمی انجراف میشه. توی صفحات قبل خوندم که این انحراف در صورت کاشت لنز بیشتر میشه. آیا این درسته؟ اگه درسته آیا قابل درمانه؟ در صورت درمان امکان برگشت وجود داره؟
3. من الان بیست و پنج سالمه. بعضی ها میگن بهتره سنم بالاتر بره. نظر شما چیه؟

در مورد دعوا بیشتر از اینکه نگران عفونت باشید باید نگران این باشید که ضربه محکم به سر خیلی راحت این لنز ها رو حرکت میده. عفونت ، احتمال آب مروارید و .... در عمل های فیکیک تقریبا به صفر رسیده و دیگه این موارد مشکل حساب نمیشه.

اما سوالاتتون.
1- بله شماره چشمتون اگر لنزاش کمیاب نشه صفر میشه.
2- متسافانخ بله انحراف یک چشم به دلیل صفر شدن دو چشم بیشتر میشه. اما این مورد رو دکتر قبل از عمل حتما بهتون میگه اگرم نگفت ازش سوال کنید. درمان داره اما اگر انجراف به بعضی سمت ها و یا از یک میزان بیشتر باشه سخت و گاهی غیرممکنه.
3- 25 سن خوبیه. خودتون می تونی قضاوت کنید. چند ساله که یک شماره عینک رو می زنید. اگر بیشتر از 2 ساله دیگه شماره چشمتون تغییر نمی کنه می تونید با خیال راحت عمل کنید. اما اگر سال قل شماره چشمتون نسبت به سال قبلش تعییر کرده کمی صبر کنید.

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد دعوا بیشتر از اینکه نگران عفونت باشید باید نگران این باشید که ضربه محکم به سر خیلی راحت این لنز ها رو حرکت میده. عفونت ، احتمال آب مروارید و .... در عمل های فیکیک تقریبا به صفر رسیده و دیگه این موارد مشکل حساب نمیشه.

اما سوالاتتون.
1- بله شماره چشمتون اگر لنزاش کمیاب نشه صفر میشه.
2- متسافانخ بله انحراف یک چشم به دلیل صفر شدن دو چشم بیشتر میشه. اما این مورد رو دکتر قبل از عمل حتما بهتون میگه اگرم نگفت ازش سوال کنید. درمان داره اما اگر انجراف به بعضی سمت ها و یا از یک میزان بیشتر باشه سخت و گاهی غیرممکنه.
3- 25 سن خوبیه. خودتون می تونی قضاوت کنید. چند ساله که یک شماره عینک رو می زنید. اگر بیشتر از 2 ساله دیگه شماره چشمتون تغییر نمی کنه می تونید با خیال راحت عمل کنید. اما اگر سال قل شماره چشمتون نسبت به سال قبلش تعییر کرده کمی صبر کنید.

واقعا" ممنون از توضیحاتتون. این دیگه آخرین سوالمه:
استفاده از عینک بعد از عمل برای رفع انحراف میتونه موثر باشه؟ اگر یکی از چشم ها کاملا" صفر نشه اوضاع بدتر میشه؟ : (
اگه ممکنه بهترین دکتر در زمینه کاشت لنز توی شیراز بهم معرفی کنید.

من سه چهار سال بود که نمره چشمم ثابت شده بود. بهمن 90 که برای معاینه رفتم دیدم نمره م از 8 رسیده به 10 (در عرض 8 یا 9 ماه!) !
نمیدونم چرا این اتفاق افتاد. حالا نگرانم از اینی که هست هم بیشتر بشه ..

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من حدود 5 ماه قبل عمل لازک داشتم توی کلینیک بصیر با دکتر ابوالحسنی و حدود یکماه بود که دیدم خوب بود و مشکلی نداشتم. ولی اخیرا یک هفته ای میشه که چشمام خشکی پیدا کرده و دچار تاری دید و دوبینی شده ام. به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه و چیکار کنم. ممنون از وقتتون.

بالا