• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر به یکی از دوستام گفته بود اگه قصد ادامه تحصیل داری(برای دکترا) دوباره ضعف بینایی ت برمی گرده یعنی کلا افرادی که از چشمشون خیلی کار می کشن این عمل براشون فایده ای نداره ! یعنی راست گفته؟:blink:این چشم پزشکه کلا هر کدوم از آشناهاشون میره پیشش واسه این عمل، منصرفش میکنه و میگه اگه خوب بود اول خودم انجامش داده بودم و خودمو از شر عینک خلاص کرده بودم:دی

نه من به حرف ایشون اعتقاد ندارم. الیته ایشون پزشک هستند و اطلاعاتشون بیشتره ولی من فکر می کنم کمی دارن غلو می کنن. اگر قرار باشه شماره چشم بعد از عمل با کار با کامپیوتر برگرده خوب اگر عمل نکنید بالاتر میره. یعنی به حدی می رسه که بدون عمل نمیشه زندگی کرد. که می دونیم اینطوری نمیشه.
میشه بپرسم اسمشون چیه و سنشون چقدره(منظورم دکتر هست)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من کارم با کامپیوتر زیاده بطور متوسط روزی حداقل 6-5 ساعت .
نمره هر کدم از چشام 4.25 با 0.25 استیگمات . میخوام عمل کنم و عینک رو کنار بزارم . اما سوالم اینه که تا چند وقت بعد از عمل نباید از کامپیوتر استفاده کنم ؟

یک سوال اون چشمتون که شمارش خیلی بالاتره آیا تنبلی چشم داره. چون معمولا شماره های چشم به هم نزدیکه.
در مورد عمل باید بگم تا 2 هفته که دید نزدیک خوبی ندارید که با کامپیوتر کا رکنید.
تا 2 ماه هم نباید به چشم هاتون فشار بیارید که میشه کار کردن کمتر با رایانه بعد مثل قبل می تونید از چشماتون کار بکشید.
البته دقت کنید هر 1 ساعت و نیم 10 دقیقه استراحت به چشم ها مثلا بست و یا خیره شدن به دوردست.

HAMID-ITI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدو بیا حراجش کردیم انواع سی پی یو سوخته در کنارش یونم میدیم(مجانی)
biggrinsmiley.gif

زیر قیمت
winksmiley02.gif

همین حالا اقدام کنید فردا دیر است
happysmiley.gif

wubsmiley.gif
wubsmiley.gif
wubsmiley.gif

pm bedid

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
:blink: :blink: :blink:

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
نه من به حرف ایشون اعتقاد ندارم. الیته ایشون پزشک هستند و اطلاعاتشون بیشتره ولی من فکر می کنم کمی دارن غلو می کنن. اگر قرار باشه شماره چشم بعد از عمل با کار با کامپیوتر برگرده خوب اگر عمل نکنید بالاتر میره. یعنی به حدی می رسه که بدون عمل نمیشه زندگی کرد. که می دونیم اینطوری نمیشه.
میشه بپرسم اسمشون چیه و سنشون چقدره(منظورم دکتر هست)

دقیق نمیدونم ولی سنش باید حدودای 50-60 باشه. شرمنده که نمی تونم اسمشو بگم چون این مورد رو فقط به آشناهاش میگه :blush:

پ ن1: منم زیاد باهاش موافق نیستم در کل دکترا هم بسته به میزان ریسک پذیری و محتاط بودنشون ممکنه آدم رو از یه روش درمانی جدید منع کنن اما خب من چند موردی رو دیدم که ضعف بینایی شون برگشته!

پ ن 2:بعد از این عمل چشم حساس تر میشه؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام. من دو سه روز میشه که لنزام(RGP) رو که میزارم بعد از 10-20 دقیقه بشدت چشم راستم سوزش میگیره و اشک میاد ازش ، چشم چپم مشکل نداره (چشم راستم قوز قرنیه اش بیشتره -> ممکنه پیشرفت کرده باشه ؟! ) / بهداشت رو هم کامل رعایت میکنم . اخیرا هم گرد و خاک تو چشمم نرفته . از چی میتونه باشه و باید چیکار کنم ؟ ممنون .

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
یک سوال اون چشمتون که شمارش خیلی بالاتره آیا تنبلی چشم داره. چون معمولا شماره های چشم به هم نزدیکه.
در مورد عمل باید بگم تا 2 هفته که دید نزدیک خوبی ندارید که با کامپیوتر کا رکنید.
تا 2 ماه هم نباید به چشم هاتون فشار بیارید که میشه کار کردن کمتر با رایانه بعد مثل قبل می تونید از چشماتون کار بکشید.
البته دقت کنید هر 1 ساعت و نیم 10 دقیقه استراحت به چشم ها مثلا بست و یا خیره شدن به دوردست.

از جوابتون ممنون اما
منظورم نمره هر چشممه که 4.25 (هم چپ و هم راست) و هرکدومم 0.25 استیگمات داره
من ساکن بابلم و اینطوری که فهمیدم بیام تهران بهتره
باتوجه به گفتمان قبلی که داشتید بنظرم دکتر خانلری رو معرفی میکنید
شماره دکتر خانلری همونه که چند صفحه قبل گذاشتید؟
بازم پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

اhoumanes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی با تشکر از زحماتتون
من 21 فروردین کلینیک نور ، دکتر هاشمی چشمم رو عمل فمتو لیزیک کرد و از عمل راضی بود. بعد از یک ماه که برای چک رفتم خانم دکتر شنازندی چشمم رو معاینه کرد . چشم راستمم 10/10 و چشم چپم 9/10 بود با این حال چشم چپم تار بود و نمیتونستم علایم رو خوب ببینم البته دکتر گفت بک ماه مدت کمی هست و باید صبر کنی ولی تا به حال این تاری رفع نشده و در شب بیشتر هم میشه به نظر شما باید همچنان صبر کنم و در ضمن چشم چپم هم 10/10 میشه شماره چشم راستم 5.25 و 0.5 استیگمات و چشم چپ 5 و 0.5 استیگمات سن 29 .
نظرتون درباره دکتر سنجری در ساری چیه ؟
یه مطلب دیگه در مرحله اخر عمل موقع گذاشتن لایه سر جاش دکتر خیلی فشار کمتری نسبت به چشم راستم وارد کرد کلا میخام بدونم این کار هم در نتیجه عمل تاثیر داره یا نه یک توهم هست .یعنی امکان داره لایه خوب جوش نخورده باشه وایا اگر چنین چیزی باشه قابل تشخیص هست یا نه.مرسی
موفق باشید .

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دقیق نمیدونم ولی سنش باید حدودای 50-60 باشه. شرمنده که نمی تونم اسمشو بگم چون این مورد رو فقط به آشناهاش میگه :blush:

پ ن1: منم زیاد باهاش موافق نیستم در کل دکترا هم بسته به میزان ریسک پذیری و محتاط بودنشون ممکنه آدم رو از یه روش درمانی جدید منع کنن اما خب من چند موردی رو دیدم که ضعف بینایی شون برگشته!

پ ن 2:بعد از این عمل چشم حساس تر میشه؟

بیخیال
دوران جراحی این دوستتون دیگه گذشته. متاسفانه دکترهای قدیمی تر روشهای جدیدتر رو قبول ندارن. مثلا الان روش فیک برای اب مروارید استفاده میشه. روشی سریع و دقیق درحالیکه قدیمی ها هنوز اکسترا عمل میکنن که روشی قدیمی و با عوارضه.
1 برگشت ضعف بینایی کاملا به خودتون بستگی داره. اگر زود عمل کنید در حالیکه چشمتون هنوز ثابت نشده شماره چشمتون بر میگرده.
2 چشم بعد از 2 ماهمثل قبل میشه. اما ممکنه در شب کمی هاله دید داشته باشید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. من دو سه روز میشه که لنزام(RGP) رو که میزارم بعد از 10-20 دقیقه بشدت چشم راستم سوزش میگیره و اشک میاد ازش ، چشم چپم مشکل نداره (چشم راستم قوز قرنیه اش بیشتره -> ممکنه پیشرفت کرده باشه ؟! ) / بهداشت رو هم کامل رعایت میکنم . اخیرا هم گرد و خاک تو چشمم نرفته . از چی میتونه باشه و باید چیکار کنم ؟ ممنون .

حتما برید پیش دکتر. فکر میکنم چیز مهمی نباشه شاید فقط لنزتون کثیف شده باشه ولی بهتره دکتر یکبار دیگه چشمتون رو ببینه.
کلا تو 3 ماه بعد از عمل هر اتفاقی افتاد برید دکتر حتی اگر دکتر گفت که نباید برید باز برید.

• Like
Reactions: -B-

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از جوابتون ممنون اما
منظورم نمره هر چشممه که 4.25 (هم چپ و هم راست) و هرکدومم 0.25 استیگمات داره
من ساکن بابلم و اینطوری که فهمیدم بیام تهران بهتره
باتوجه به گفتمان قبلی که داشتید بنظرم دکتر خانلری رو معرفی میکنید
شماره دکتر خانلری همونه که چند صفحه قبل گذاشتید؟
بازم پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

خوب خدا رو شکر چشمتون فقط ضعیفه.
بله دکتر خانلری در تهران عالی هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی با تشکر از زحماتتون
من 21 فروردین کلینیک نور ، دکتر هاشمی چشمم رو عمل فمتو لیزیک کرد و از عمل راضی بود. بعد از یک ماه که برای چک رفتم خانم دکتر شنازندی چشمم رو معاینه کرد . چشم راستمم 10/10 و چشم چپم 9/10 بود با این حال چشم چپم تار بود و نمیتونستم علایم رو خوب ببینم البته دکتر گفت بک ماه مدت کمی هست و باید صبر کنی ولی تا به حال این تاری رفع نشده و در شب بیشتر هم میشه به نظر شما باید همچنان صبر کنم و در ضمن چشم چپم هم 10/10 میشه شماره چشم راستم 5.25 و 0.5 استیگمات و چشم چپ 5 و 0.5 استیگمات سن 29 .
نظرتون درباره دکتر سنجری در ساری چیه ؟
یه مطلب دیگه در مرحله اخر عمل موقع گذاشتن لایه سر جاش دکتر خیلی فشار کمتری نسبت به چشم راستم وارد کرد کلا میخام بدونم این کار هم در نتیجه عمل تاثیر داره یا نه یک توهم هست .یعنی امکان داره لایه خوب جوش نخورده باشه وایا اگر چنین چیزی باشه قابل تشخیص هست یا نه.مرسی
موفق باشید .

دوست عزیز این مورد فشار کاملا توهمه. بهش فکر نکنید. 1 ماه خیلی کمه بدای نتیجه نهایی فمتو. باید کمی صبر کنید. راستی در مورد عمل با دکتر هاشمی برای بقیه بچه ها بنویسید. بیشتر بچه ها دوست دارند با دکتر هاشمی عمل کنن اما میترسن دکتر خودش عملشون نکنه.
دکتر سنجری ساری رو میشناسم. بهشون سلام من رو برسونید. بگید دکتر توپوگرافی که تو کنگره بهتون گفتم اومده. اگر یادش نیومد بگید همون توپوگرافی که روی اسلیت لمپ نصب میشه.
راسای بهتون تبریک میگم نتیجه عملتون خیلی عالیه. موفق و سلامت باشید.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
بیخیال
دوران جراحی این دوستتون دیگه گذشته. متاسفانه دکترهای قدیمی تر روشهای جدیدتر رو قبول ندارن. مثلا الان روش فیک برای اب مروارید استفاده میشه. روشی سریع و دقیق درحالیکه قدیمی ها هنوز اکسترا عمل میکنن که روشی قدیمی و با عوارضه.
1 برگشت ضعف بینایی کاملا به خودتون بستگی داره. اگر زود عمل کنید در حالیکه چشمتون هنوز ثابت نشده شماره چشمتون بر میگرده.
2 چشم بعد از 2 ماهمثل قبل میشه. اما ممکنه در شب کمی هاله دید داشته باشید

کلا سن که بالا میره آدم ترسوتر میشه و کمتر ریسک می کنه :دی

اhoumanes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد دکتر هاشمی باید بگم در فرمی که قبل عمل امضا میکنید دکتر هاشمی یک سری توضیحات داده که به علت مشغله زیاد خودش نمیتونه قبل از عمل چشم رو چک کنه و همکارهاش این کارو میکنن ولی نتایج رو خودش چک میکنه و موقع عمل خودش حضور داره .اگر سوال دیگهای بود در خدمتم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کلا سن که بالا میره آدم ترسوتر میشه و کمتر ریسک می کنه :دی

بله ولی خیلی از این دکتر ها با روشهای جدید اصلا کنار نمیان نمی دونم چرا مقاومت می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در مورد دکتر هاشمی باید بگم در فرمی که قبل عمل امضا میکنید دکتر هاشمی یک سری توضیحات داده که به علت مشغله زیاد خودش نمیتونه قبل از عمل چشم رو چک کنه و همکارهاش این کارو میکنن ولی نتایج رو خودش چک میکنه و موقع عمل خودش حضور داره .اگر سوال دیگهای بود در خدمتم

هنوز همون روش قدیمی رو استفاده می کنن.
آیا خود دکتر رو هم زمان عمل دیدید؟

اhoumanes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز همون روش قدیمی رو استفاده می کنن.
آیا خود دکتر رو هم زمان عمل دیدید؟

بله خود دکتر رو هم قبل عمل دیدم . منظورتون رو از روش قدیمی نمیفهمم چیه؟ یک سوال داشتم الان حدود 1.5 ماه از عمل من میگزره (فمتو لیزیک) ولی هنوز چشم چپم تار هست به نظر شما این طبیعه ، باید مدت زمان بیشتری صبر کنم ؟چقدر معمولا؟
مرسی و موفق باشید

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من حدود یک سال و نیم هست که چشمهام داره ضعیف میشه و آستیگمات هم هست الان راست 2.5 و چپ 1.25

میخواستم بگم که چه موقع چشمهام ثابت میشه من 2 ماه دیگه 22 سالم میشه

Last edited:

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی . تو بیرجند متخصص قرنیه میشناسید ؟ یکی از دوستام ساکن بیرجنده و میخاد کراس لینکینگ کنه ازم کمک خاست ..

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله خود دکتر رو هم قبل عمل دیدم . منظورتون رو از روش قدیمی نمیفهمم چیه؟ یک سوال داشتم الان حدود 1.5 ماه از عمل من میگزره (فمتو لیزیک) ولی هنوز چشم چپم تار هست به نظر شما این طبیعه ، باید مدت زمان بیشتری صبر کنم ؟چقدر معمولا؟
مرسی و موفق باشید

بله طبیعیه نگران نباشید کمی صبر کنید.
در مورد روش قدیمی منظورم اینه که یک دکتر دیگه ویزیت کنه و خود دکتر عمل کنه.

بالا