• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز بیمارستان نور بودم وهمه مراحل قبل از عمل رو انجام دادم وچون میخواستم دکتر هاشمی عملم کنه واسه دوماه بعد بهم وقت دادن وگفتن باید یکی از دکترهای کلینیک که توی تیم ایشونه معاینم کنه ومنو پیش دکتر هدایت فر فرستادن که البته خود دکتر گفت توی تیم دکتر هاشمی نیست.وقتی پرسیدم که دکتر هاشمی رو فقط موقع عمل میبینم؟گفتن ممکنه موقع عمل هم ایشونو نبینید وتوضیحی برای این حرفشون ندادن.
بخاطر همین سوال قبل رو ازتون پرسیدم!اگه بخوام واسه معاینه قبل عمل پیش یکی دیگه از دکترهای نور برم شما کدوم دکتر رو توصیه میکنید؟دکتر هدایت فر تشخیص عمل لازک دادن ولی توی برگه PRK نوشته بودن.میدونم لازک یه نوع عمل PRK هست اما چرا خود لازک رو ننوشتن؟

Last edited:

kazem70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فکر میکنم با این شماره بالا شما برای لازک و لنز داخل چشمی مورد خوبی باشید.
اما کمی سنتون کمه فکر میکنم با عینک تا 24 سالگی صبر کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

یعنی اگه این لنز داخل چشمم کار گذاشته بشه میتونم خیلی خوب ببینم هزینه ی لنزها چنده و دیگه به حالت قبل برنمیگرده؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.خسته نباشید.ممنون از راهنمایی های خوبتون.
توی پستهای قبلی گفته بودید "دکتر هاشمی در بیمارستان نور کارشون بسیار عالیه اما دقت کنید که حتما خودش شما رو عمل کنه."و اینکه "ایشون بهترین هستند ولیکن فکر می کنید اگر وقت بگیرید ایشون شما رو عمل می کنن. با توجه به مشغله این چند ساله در نور و دانشگاه به احتمال 95 درصد توسط دکتر غلامی یا میرآفتاب به جای دکتر هاشمی عمل می شید.
حالا من میخوام بدونم منظورتون اینه که حتی اگه کسی وقت عمل باایشون رو بهش بدن بازم ممکنه روز عمل دکتری غیراز ایشون عملش کنه؟

بله حتی اگر باهاشون وقت بگیرید به احتمال زیاد کس دیگه ای شما رو ویزیت و عمل میکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من امروز بیمارستان نور بودم وهمه مراحل قبل از عمل رو انجام دادم وچون میخواستم دکتر هاشمی عملم کنه واسه دوماه بعد بهم وقت دادن وگفتن باید یکی از دکترهای کلینیک که توی تیم ایشونه معاینم کنه ومنو پیش دکتر هدایت فر فرستادن که البته خود دکتر گفت توی تیم دکتر هاشمی نیست.وقتی پرسیدم که دکتر هاشمی رو فقط موقع عمل میبینم؟گفتن ممکنه موقع عمل هم ایشونو نبینید وتوضیحی برای این حرفشون ندادن.
بخاطر همین سوال قبل رو ازتون پرسیدم!اگه بخوام واسه معاینه قبل عمل پیش یکی دیگه از دکترهای نور برم شما کدوم دکتر رو توصیه میکنید؟دکتر هدایت فر تشخیص عمل لازک دادن ولی توی برگه PRK نوشته بودن.میدونم لازک یه نوع عمل PRK هست اما چرا خود لازک رو ننوشتن؟

برید پیش دکتر میرآفتاب.
اما مطمینا دکتر هاشمی عمل نمیکنه. سیریش بشید که دکتر رو قبل از عمل ببینید. عکسشو گذاشتم توی پست های قبلی.
اینکه ننوشته رو زیتد توجه نکنید مراحل عکس گرفتن یکیه دکتر از روی عکس به راحتی قبل از عمل تشخیص میده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی اگه این لنز داخل چشمم کار گذاشته بشه میتونم خیلی خوب ببینم هزینه ی لنزها چنده و دیگه به حالت قبل برنمیگرده؟
ممنون

دیدتون کامل میشه. هزینش والا الان کم نیست هر لنز از 800 تا 2 میلیون بستگی به مدلش هست. هزینه عمل هم 1 تومنی درمیاد کلا از لیزر گرونتر میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دستگاه فمتو Zeimer توسط شرکت ابطحی وارد ایران شد. این دستگاه یکی از دقیقترین دستگاههای فمتو بازاره که قیمت کمی هم داره. امیدوارم با ورود این دستگاه اکثر مراکز چشم ایران به دستگاه فمتو مجهز بشوند.

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برید پیش دکتر میرآفتاب.
اما مطمینا دکتر هاشمی عمل نمیکنه. سیریش بشید که دکتر رو قبل از عمل ببینید. عکسشو گذاشتم توی پست های قبلی.
اینکه ننوشته رو زیتد توجه نکنید مراحل عکس گرفتن یکیه دکتر از روی عکس به راحتی قبل از عمل تشخیص میده.

من اصرار کردم که دکتر میرآفتاب معاینه ام کنه اما گفتن چون میخوای دکتر هاشمی عملت کنه نمیشه ودکتر میرآفتاب خودش مستقل عمل میکنه.عکس دکتر هاشمی ومیرآفتاب وبقیه دکترهای نور توی سایت بیمارستانشون هست.اگه بدونم خود دکتر هاشمی عملم نمیکنه بیخود دو ماه صبر نمیکنم.اگه الان اصرار کنم که میخوام خود دکتر هاشمی رو ببینم بهتره یا اینکه چند روز مثلا یک هفته قبل از عمل بگم؟
توی پستهای قبلی یکی از اعضای سایت اصرار داشت که دکتر هاشمی عملش کنه ولی بعداز عمل فقط اطلاع داد که توی نور عمل شده.شما خبر داری که دقیقا دکتر هاشمی عملش کرد یانه؟اسمش87 Kiwi بود.همونکه میخواست بره آمریکا رومیگم.بازم از راهنماییهای خوبتون تشکر میکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من اصرار کردم که دکتر میرآفتاب معاینه ام کنه اما گفتن چون میخوای دکتر هاشمی عملت کنه نمیشه ودکتر میرآفتاب خودش مستقل عمل میکنه.عکس دکتر هاشمی ومیرآفتاب وبقیه دکترهای نور توی سایت بیمارستانشون هست.اگه بدونم خود دکتر هاشمی عملم نمیکنه بیخود دو ماه صبر نمیکنم.اگه الان اصرار کنم که میخوام خود دکتر هاشمی رو ببینم بهتره یا اینکه چند روز مثلا یک هفته قبل از عمل بگم؟
توی پستهای قبلی یکی از اعضای سایت اصرار داشت که دکتر هاشمی عملش کنه ولی بعداز عمل فقط اطلاع داد که توی نور عمل شده.شما خبر داری که دقیقا دکتر هاشمی عملش کرد یانه؟اسمش87 Kiwi بود.همونکه میخواست بره آمریکا رومیگم.بازم از راهنماییهای خوبتون تشکر میکنم.

دکتر هاشمی عمل می کنه ولی خیلی به ندرت. من هم از ایشون خبری ندارم.

من فکر می کنم اگر زیاد سیریش بشید می تونید با خود دکتر هاشمی عمل کنید ولی در این رابطه هیچ تضمینی نیست.

Last edited:

mitra651

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سوالی داشتم
نظر شما درباره بیمارستان صدر و دکتر احمد علی فردوسی چیه؟ با توجه به تحت پوشش بیمه بودن این بیمارستان فکر میکنید میتونم به اینجا مراجعه کنم برای عمل لیزیک؟! من واقعا از عینک خسته شدم از شش سالگی عینک میزنم حوصله ام رو سر برده . شماره نزدیک بینی چشمام حدود 2.5 و آستیگمات 4. مریض دکتر شجاعی هستم تو کلینیک بصیر. حالا سوالم اینه که اگه صدر خوب نیست بی خیال این بیمارستان بشم و هزینه عمل رو پرداخت کنم و کلینیک بصیر عمل بشم
ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
سوالی داشتم
نظر شما درباره بیمارستان صدر و دکتر احمد علی فردوسی چیه؟ با توجه به تحت پوشش بیمه بودن این بیمارستان فکر میکنید میتونم به اینجا مراجعه کنم برای عمل لیزیک؟! من واقعا از عینک خسته شدم از شش سالگی عینک میزنم حوصله ام رو سر برده . شماره نزدیک بینی چشمام حدود 2.5 و آستیگمات 4. مریض دکتر شجاعی هستم تو کلینیک بصیر. حالا سوالم اینه که اگه صدر خوب نیست بی خیال این بیمارستان بشم و هزینه عمل رو پرداخت کنم و کلینیک بصیر عمل بشم
ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

سلام.
مریض کدوم دکتر شجاعی هستید. اونیکه تو بصیره توی بیمارستان صدر هم هست. اما برای نتیجه بهتر توی صدر برید پیش دکتر خیابانی و یا دکتر نوروزی زاده. این دوتا از بهترین های تهران هستند.
در مورد بیمارستان صدر بهتون بگم که ظاهر این بیمارستان قدیمی به نظر می رسه اما اتاق عمل واقعا مجشره. مدرن و مجهز. یکی از بهترین بیمارستان های تامین اجتماعیه.
اصلا نگران این بیمارستان نباشید که به هیچ عنوان چیزی از بصیر کم نداره.
التبه من شنیدم که بخش لیزیکش رو غیر قعال کردند اول سوال کنید بعد برید.

mitra651

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
مریض کدوم دکتر شجاعی هستید. اونیکه تو بصیره توی بیمارستان صدر هم هست. اما برای نتیجه بهتر توی صدر برید پیش دکتر خیابانی و یا دکتر نوروزی زاده. این دوتا از بهترین های تهران هستند.
در مورد بیمارستان صدر بهتون بگم که ظاهر این بیمارستان قدیمی به نظر می رسه اما اتاق عمل واقعا مجشره. مدرن و مجهز. یکی از بهترین بیمارستان های تامین اجتماعیه.
اصلا نگران این بیمارستان نباشید که به هیچ عنوان چیزی از بصیر کم نداره.
التبه من شنیدم که بخش لیزیکش رو غیر قعال کردند اول سوال کنید بعد برید.

خیلی ممنونم. درصورتی که صدر امکانش نبود شما بیمارستان تامین اجتماعی ای میشناسید که مطمئن بشه این عمل رو انجام داد؟ پیشنهادی دارید؟ سعی ام اینه که تا جایی که میشه از بیمه ام استفاده کنم و شانسش رو از دست ندم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم. درصورتی که صدر امکانش نبود شما بیمارستان تامین اجتماعی ای میشناسید که مطمئن بشه این عمل رو انجام داد؟ پیشنهادی دارید؟ سعی ام اینه که تا جایی که میشه از بیمه ام استفاده کنم و شانسش رو از دست ندم.

والا بیمارستان های تامین اجتماعی معمولا آموزشی هستند و به همین دلیل توصیه نمی شن جز صدر. ولی فکر می کنم بتونید توی شوریده هم عمل کنید. فکر می کنم بیمراستان شوریده هم ماله تامین اجتماعی باشه.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سلام
تقریبا 12 سال پیش عمل انحراف چشم داشتم
از همان زمان یکی از پلم هام خوابیده هست و بیشتر هم شده
راه حلی داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
تقریبا 12 سال پیش عمل انحراف چشم داشتم
از همان زمان یکی از پلم هام خوابیده هست و بیشتر هم شده
راه حلی داره؟

سلام
افتادگی پلک دارید دوست عزیز.
فکر می کنم جراح استرابیسم بتونه کمکتون بکنه التبه بستگی به ماهیچه درگیر داره.

mitra651

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا بیمارستان های تامین اجتماعی معمولا آموزشی هستند و به همین دلیل توصیه نمی شن جز صدر. ولی فکر می کنم بتونید توی شوریده هم عمل کنید. فکر می کنم بیمراستان شوریده هم ماله تامین اجتماعی باشه.

متاسفانه نه صدر بخش لیزیکش فعال بود و نه شوریده!
خیلی ممنون از راهنمایی تون. من بیمه تکمیلی هم دارم اما متاسفانه بیمه در یک اقدامی که کاملا مغایر با قراردادش هست میگه ما به آستیگمات بالای 4 هزینه ی عمل رو نمیدیم! در حالی که تو قرارداد نوشتن عیوب انکساری و آستیگمات رو جدا نکردن
کلا همچین مملکتی داریم ما. منم فک کنم باید یک میلیون و سیصد رو خودم بپردازم. استفاده از امکانات دولتی به ما نیومده! ;)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متاسفانه نه صدر بخش لیزیکش فعال بود و نه شوریده!
خیلی ممنون از راهنمایی تون. من بیمه تکمیلی هم دارم اما متاسفانه بیمه در یک اقدامی که کاملا مغایر با قراردادش هست میگه ما به آستیگمات بالای 4 هزینه ی عمل رو نمیدیم! در حالی که تو قرارداد نوشتن عیوب انکساری و آستیگمات رو جدا نکردن
کلا همچین مملکتی داریم ما. منم فک کنم باید یک میلیون و سیصد رو خودم بپردازم. استفاده از امکانات دولتی به ما نیومده! ;)

خیلی حیف شد.
یک مرکز دیگه هم می مونه بیمارستان فیاض بخش که خیلی داغونه ولی دکتر خیابانو اونجا هم عمل می کنه. اونم ماله تامین احتماعیه.
البته بیمارستان لبافی نژآد هم هست که رزیدنت ها توش عمل می کنن.
اما در مورد بیمه. من فکر می کنم بیمه برای آستیگمات بالای 4 هزینه عمل لنز (فیکیک) رو می ده بهتره سوال کنید.

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
قوز قرنیه علائم ظاهری نداره؟ غیر از مراجعه به دکتر هیچ راهی نیست که بشه فهمید قوز قرنیه دارم با نه؟
نگرانم که نکنه قوز قرنیه داشته باشمو نتونم عمل لازک کنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قوز قرنیه علائم ظاهری نداره؟ غیر از مراجعه به دکتر هیچ راهی نیست که بشه فهمید قوز قرنیه دارم با نه؟
نگرانم که نکنه قوز قرنیه داشته باشمو نتونم عمل لازک کنم

قوز قرنیه به راحتی در عکس های توپوگرافی دیده میشه. ولی علایم ظاهری خاصی نداره عیر از ضعف بینایی

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
سلام
دکتر به یکی از دوستام گفته بود اگه قصد ادامه تحصیل داری(برای دکترا) دوباره ضعف بینایی ت برمی گرده یعنی کلا افرادی که از چشمشون خیلی کار می کشن این عمل براشون فایده ای نداره ! یعنی راست گفته؟:blink:این چشم پزشکه کلا هر کدوم از آشناهاشون میره پیشش واسه این عمل، منصرفش میکنه و میگه اگه خوب بود اول خودم انجامش داده بودم و خودمو از شر عینک خلاص کرده بودم:دی

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من کارم با کامپیوتر زیاده بطور متوسط روزی حداقل 6-5 ساعت .
نمره هر کدم از چشام 4.25 با 0.25 استیگمات . میخوام عمل کنم و عینک رو کنار بزارم . اما سوالم اینه که تا چند وقت بعد از عمل نباید از کامپیوتر استفاده کنم ؟

بالا