• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
نمیدونم خاطرتون هست یا نه... بنده شهریور پارسال با دکتر میرآفتاب لازک کردم و دیروز بعد از 8ماه برای معاینه رفتم خدمتشون...

توضیح اینکه نمره چشم من قبل از عمل به این صورت بوده:
راست: 8نمره ضعیف و 3 نمره آستیکمات
چپ: 10 نمره ضعیف و 4 نمره آستیکمات

چند ماهیه از ناحیه چشم چپ یه مقداری تاری دید دارم اما دیروز که اپتومتری کردم بهم گفتن چشمام هیچ نمره ای نیاورده و علت تاری دیدم هم به خاطر نمره بالای قبل از عمل بوده که حتی با عینک هم صفر نمیشد. خود دکتر هم گفتن این مقدار تاری دید به خاطر نمره بالای قبل عمل بوده و کاری نمیشه براش کرد و درصورتیکه تار شد از اشک مصنوعی استفاده کنم.

حالا من نتیجه اپتومتری رو هم براتون میزارم... ممنون میشم نظرتونو بدونم که آیا برای این شماره میشه عینک تهیه کرد یا نه؟

IMG.jpg

خیلی ممنون جناب یاسینی

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . میشه بجای عینک آفتابی یک فریم طبی با شیشه فتوکروم استفاده کرد ؟ دیروز رفتم عینک آفتابی بگیرم به بنده خدا گفتم مورد استفادمو (که گرد و خاک تو چشم نره و میخام شب هم بزنم) یک عینک شب نشون داد که واقعا زشت بود گفت میتونی یک فریم طبی بگیری با یک شیشه بدون نمره فتوکروم روزا دودیه و شبا معمولیه . بنظرتون خوبه یا نه ؟ و اگه خوبه شیشه فتوکروم هم UV400 داره یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

benyamin.gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تو بیمارستان نگاه توسط خانم دکتر فریده درودگر معاینه شدم خواستم ببینم دکتر و مرکز مناسبی توی شهر زنجان وجود داره که عمل مناسب رو اونجا انجام بدم؟شماره چشمام+7 وضخامت قرنیمم 600.

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا با شما دوست عزیز موافقم. بهتره دکتر دیگری رو انتخاب کنید.
اگر اصرار دارید در بینا عمل بشید برید پیش دکتر نیکخو و یا دکتر نادری. مخصوصا دکتر نادری که آدم خیلی مهربونی هم هست. در ضمن من رو به خوبی می شناسند.
اما شاید بهتر باشه شما که شرق هستید بک سری هم به کلینیک هلال احمر تو خیابان جشنواره بزنید. برید پیش دکتر رحمتی لام من رو هم برسونید.
بیمتون چیه؟

ممنون از راهنمایی شما.
اصراری ندارم که بینا عمل شم فقط به پیشنهاد شخصی که اونجا عمل شده وراضی بود رفتم.شرق تهران هم ساکن نیستم وخونمون تقریبا مرکزه(یوسف آباد).دنبال دکتر خوب وباتجربه هستم که خیالم راحت باشه.البته هزینش از دو تومن بیشتر نباشه.با این قیمت چه دکتر وکلینیکی رو پیشنهاد میکنید؟نظر شما درمورد دکتر جوادی که مطبشون فرمانیه هست چیه؟دستمزد ایشون چقدر هست وکجا عمل میکنن؟دکتر خانلری چطور؟(شماره ایشون رو خود شما توی پستهای قبلی داده بودید)پارسال از دکتر رمضان زاده کلینیک بصیر لنز نرم گرفتم.منظورتون از (دکتررمضانی) بصیر ایشونه؟
بیمه تکمیلی هم ندارم فقط خدمات درمانی هست که شنیدم برای عمل لیزیک کمکی نمیکنه.درضمن ضخامت قرنیه من 530 هست و30 سالمه.منتظر پیشنهادهای شما هستم.متشکرم.

Last edited:

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی
نمیدونم خاطرتون هست یا نه... بنده شهریور پارسال با دکتر میرآفتاب لازک کردم و دیروز بعد از 8ماه برای معاینه رفتم خدمتشون...

چند ماهیه از ناحیه چشم چپ یه مقداری تاری دید دارم اما دیروز که اپتومتری کردم بهم گفتن چشمام هیچ نمره ای نیاورده و علت تاری دیدم هم به خاطر نمره بالای قبل از عمل بوده که حتی با عینک هم صفر نمیشد. خود دکتر هم گفتن این مقدار تاری دید به خاطر نمره بالای قبل عمل بوده و کاری نمیشه براش کرد و درصورتیکه تار شد از اشک مصنوعی استفاده کنم.

حالا من نتیجه اپتومتری رو هم براتون میزارم... ممنون میشم نظرتونو بدونم که آیا برای این شماره میشه عینک تهیه کرد یا نه؟

مشاهده پیوست 149606

خیلی ممنون جناب یاسینی

سلام براتون خوشحالم که نتیجه عملتون اینقدر خوب بوده.یه سوال ازتون داشتم میدونید با کدوم دستگاه عمل شدید؟و ضخامت قرنیه تون قبل عمل چقدر بوده؟

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
سلام براتون خوشحالم که نتیجه عملتون اینقدر خوب بوده.یه سوال ازتون داشتم میدونید با کدوم دستگاه عمل شدید؟و ضخامت قرنیه تون قبل عمل چقدر بوده؟

والا قبل از عمل که با دستگاهها آشنا نبودو ولی آموزش آقای یاسینی در این پست رو که دیدم فک میکنم شبیه visx بود، البته 100% مطمئن نیستم. دستگاه تو نتیجه عمل تاثیر داره اما تبحر جراح خیلی مهمتره...(برگرفته از آموزش های جناب یاسینی)
ضخامت قرنیه هم طبق گفته پزشکای بیمارستان شرکت نفت برای عمل کافی نبود ولی به گفته دکتر فهیم و دکتر میرآفتاب مناسب بود اما مقدار دقیقشو نمیدونم متاسفانه...!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکز
من تهران هستم
اخه با عینک سازگار نیستم الان بعد 1هفته عینکی شدن ،عینکم. گم کردم
البته چون هنوز اولشه و عادت ندارم به عینک
تشکر،و ممنون

دوست عزیز عادت می کنید.
ولی به هر جال عمل لیزر راه حل مناسبیه که این روزها نتیجه عملش هم تقریبا میشه گفت 100 در 100 راضی کنندست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

مشاهده پیوست 149606

خیلی ممنون جناب یاسینی

دوست عزیز اینطور که می بینم نتیجه عمل برای شما خیلی رضایت بخش بوده. 2.5 شماره کاهش آستیگمات عالیه.
بله میشه برای این شماره ها عینک پیدا کرد ولی به نظر من شماره چشمتون کمه فکر می کنم بتونید بدون عینک هم سر کنید.
آیا الان راضی هستید؟ این رو می پرسم برای اینکه شما شماره چشمتون بالا بوده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . میشه بجای عینک آفتابی یک فریم طبی با شیشه فتوکروم استفاده کرد ؟ دیروز رفتم عینک آفتابی بگیرم به بنده خدا گفتم مورد استفادمو (که گرد و خاک تو چشم نره و میخام شب هم بزنم) یک عینک شب نشون داد که واقعا زشت بود گفت میتونی یک فریم طبی بگیری با یک شیشه بدون نمره فتوکروم روزا دودیه و شبا معمولیه . بنظرتون خوبه یا نه ؟ و اگه خوبه شیشه فتوکروم هم UV400 داره یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

شیشه های فتو کرومیک به دلیل تغییر رنگ برای استفاده مستمر توصیه نمیشه. اما اگر دیگه تو بازار نیست کاریش نمیشه کرد. عینک های شب خوبی میشه پیدا کرد شاید اونجا پیدا نمیشه. والا الان عینک هایی آدم می بینه دلش می خواد بیخود بخردشون و بزندشون. در مورد لنز های فتوکرومیک حتما از جای خوب تهیشون کنید که بتونن روش غشا ضد اشعه بذارن و یا شیشه ضد اشعه داشته باشه (همون Uv ‌خودمون)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من تو بیمارستان نگاه توسط خانم دکتر فریده درودگر معاینه شدم خواستم ببینم دکتر و مرکز مناسبی توی شهر زنجان وجود داره که عمل مناسب رو اونجا انجام بدم؟شماره چشمام+7 وضخامت قرنیمم 600.

سلام آیا نمی تونید در همین تهران عمل کنید. خیلی بهتر از زنجانه. ؟ در زنجان مرکز مجهزی نمی شناسم کدوم شهر دیگه می تونید سر بزنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنمایی شما.
اصراری ندارم که بینا عمل شم فقط به پیشنهاد شخصی که اونجا عمل شده وراضی بود رفتم.شرق تهران هم ساکن نیستم وخونمون تقریبا مرکزه(یوسف آباد).دنبال دکتر خوب وباتجربه هستم که خیالم راحت باشه.البته هزینش از دو تومن بیشتر نباشه.با این قیمت چه دکتر وکلینیکی رو پیشنهاد میکنید؟نظر شما درمورد دکتر جوادی که مطبشون فرمانیه هست چیه؟دستمزد ایشون چقدر هست وکجا عمل میکنن؟دکتر خانلری چطور؟(شماره ایشون رو خود شما توی پستهای قبلی داده بودید)پارسال از دکتر رمضان زاده کلینیک بصیر لنز نرم گرفتم.منظورتون از (دکتررمضانی) بصیر ایشونه؟
بیمه تکمیلی هم ندارم فقط خدمات درمانی هست که شنیدم برای عمل لیزیک کمکی نمیکنه.درضمن ضخامت قرنیه من 530 هست و30 سالمه.منتظر پیشنهادهای شما هستم.متشکرم.

خوب:
دکتر رمضانی همون رمضان زاده است در بصیر دکتر خیلی خوبیه. اما برای لیزر برید پیش دکتر خانلری تو نگاه عمل کنید فکر کنم 1.5 بشه.
اما اگر خواستید در بینا عمل کنید حتما برید پیش دکتر نادری.
اگر مرکز نزدیک خودتون می خواهید بهترینش همون نگاهه تو ضرابخانه.
دکتر جوادری کارشون خیلی عالیه اما فکر می کنم بیشتر این روزها برای پیوند قرنیه ایشون رو پیشنهاد می کنن و سرشونهم خیلی شلوغ شده اما باز هم استاد بزرگی هستند و کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرمنده ام این روزها ماموریت هستم و تهران نیستم برای همینم کمی دیر و خلاصه جواب می دم.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز اینطور که می بینم نتیجه عمل برای شما خیلی رضایت بخش بوده. 2.5 شماره کاهش آستیگمات عالیه.
بله میشه برای این شماره ها عینک پیدا کرد ولی به نظر من شماره چشمتون کمه فکر می کنم بتونید بدون عینک هم سر کنید.
آیا الان راضی هستید؟ این رو می پرسم برای اینکه شما شماره چشمتون بالا بوده.

ممنون از پاسختون
خب با چشم راست که مشکلی ندارم ولی با چشم چپ از فاصله نیم متری نوشته های فروم رو تو یه مانیتور 14 اینچ تار میبینم (مثالو داشتید! :پی)

یه خواهش هم داشتم ازتون جناب یاسینی: اگه ممکنه نحوه خوندن این پرینت ایتومتری رو بگید. مثلا از کجا میشه متوجه شد آستیکمات من 2.5 نمره کم شده؟؟

benyamin.gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون.اگه در زنجان نباشه همون بیمارستان نگاه رو ترجیح میدم.دکتر برای من لنز داخل چشمی و هم لیزیک و هم فمتو لیزیک رو پیشنهاد دادن و در نهایت گفتن با توجه به شغلت که معماریه لنز داخلی رو ارجح تر میدونن و اگه ورزشکار بودم لیزیک.نظر شما چیه؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوستان شرمنده ام این روزها ماموریت هستم و تهران نیستم برای همینم کمی دیر و خلاصه جواب می دم.

دشمنت شرمنده دکتر جون . همین که وقت میگذارید و تو ماموریت هم به سوالامون جواب میدید یک دنیا ارزش داره .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون
خب با چشم راست که مشکلی ندارم ولی با چشم چپ از فاصله نیم متری نوشته های فروم رو تو یه مانیتور 14 اینچ تار میبینم (مثالو داشتید! :پی)

یه خواهش هم داشتم ازتون جناب یاسینی: اگه ممکنه نحوه خوندن این پرینت ایتومتری رو بگید. مثلا از کجا میشه متوجه شد آستیکمات من 2.5 نمره کم شده؟؟

این اپتومتری ماله تاپکانه و سه تا تست اولتراسوند می گیره که اوریجش رو بولد می نویسه.
S نشانه ضعف بینایی و C همون سیلندر و یا آستیگمات باقی موندست.

در مورد تار دیدن البته باید با یکی از دکتر ها مشورت کنم ولی فکر میکنم برایش ماره های بالا بعد از لیزر این اتفاق می افته. البته بخشی از این تار بینی ماله ضعف باقی مونده و استیگماته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون.اگه در زنجان نباشه همون بیمارستان نگاه رو ترجیح میدم.دکتر برای من لنز داخل چشمی و هم لیزیک و هم فمتو لیزیک رو پیشنهاد دادن و در نهایت گفتن با توجه به شغلت که معماریه لنز داخلی رو ارجح تر میدونن و اگه ورزشکار بودم لیزیک.نظر شما چیه؟

در مورد عمل فیکیک به زودی یک مقاله می ذارم ولی در صفحات اول همین تاپیک می تونید لنز آرتیزان رو ببینید(لنز داخل چشمی) این عمل یک عمل Invasive هست یعنی هم بستری می شید و هم چشمتون برای عمل باز میشه (البته منظورم یک برش 3 میلیمتریه که بدون بخیه بسته میشه) این عمل از دو عمل دیگه سختره ولی چند تا مزیت داره. اولا دیدتون کامل میشه دوما دوران نقاهت تفریبا نداره یعنی بعد از دو روز پانسمان باز میشه و درد و اینها نداره.
اما باید خیلی دقت کنید یک عینک مینیاتوری توی چشم شما کار گذاشته میشه. برای همینم باید از دعوا و در گیری شدید خودداری کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دشمنت شرمنده دکتر جون . همین که وقت میگذارید و تو ماموریت هم به سوالامون جواب میدید یک دنیا ارزش داره .

خواهش می کنم دوست عزیز. البته من قبلا هم گفتم رشته تحصیلی من مهندسی پزشکی بوده و اینجا تجربیات این چند سال کار در این شرکت تجهیزات پزشکی رو می ذارم. برای همینم خیلی وقتها ترجیح می دم سلامت شما رو با پینشهاد های غیر اصولی خودم به خطر نندازم. اما هر وقت سوالی پیش اومد می تونم از پزشکان بپرسم.

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
برای چشمی که عمل لیزیک کرده چه جور مانیتوری مناسبتره ( کم ضرر تره) برای استفاده طولانی مدت در روز ؟

LCD یا LED

آیا سایزه مانیتور تاثیری در خستگی و دیگر مشکلاتی که کار طولانی مدت روزانه با کامپیوتر بوجود می آره دارد ؟ اگه دارد چه سایزی مناسنتر هست؟ (بین 17 تا 20)

منظورم از سوالات بالا صرف بعد از عمل نیست بلکه کلا برای استفاده همیشگی هست

:)

بالا