• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته الان باید دیگه سختیش تموم شده باشه. میشه کمی برای دوستان تعریف کنید. من خودم شنیدم عمل سختیه.

والا من الان 37 روزه عمل کردم. فعلا که دیدم از اول بدتره .سختی که خود عمل سختی خاصی نداره بیهوش میشی و عمل هم دو سه ساعتی طول می کشه یکی دو روز اولم خوب طبیعتا کمی درد داره. سختیش فالو آپشه. هفته اول تقریبا هر روز معاینه شدم بعد از اونم هفته ای یک بار . هر 6 ساعت دو سه مدل قطره + موقع خواب تا چند ماه باید محافظ استفاده کرد + هفته های اول بیرون هم با محافظ باید میرفتم+ شنا تعطیل + حموم با چشم بسته + تا یکی دوسال باید مرتب معاینه بشم تا دکتر هر وقت تشخیص داد بخیه ها رو بکشه واسه بعضی ها هم یکی دو سال بعد عمل یک عمل دیگه واسه آستیگماتیسم انجام می دن. البته اینها همه درصورتیه که خدا بخوادو پیوند جواب بده و پس نزنه و دید بده. اگر نه یک عمل دیگه و روز از نو ...فقط باید مواظب بود و دعا کرد که این همه زحمت جواب بده...
چشم چپم دید 1/10 داشت و خوب کارش از سی سی ال و حلقه گذشته بود ولی چون دید راستم کامل بود مشکلی نداشتم و قصد عمل نداشتم تا اینکه یک دکتری من رو ترسوند از عواقب عمل نکردن ...خلاصه سرچ کردم و تو اینترنت که 95 درصد موفقیت آمیزه و ... خلاصه رفتم پیش دکتر جوادی بهترین جراح پیوند تو بیمارستان نگاه عمل کرد و هزینشم با بیمه حدود 1 تومان شد ولی خوب وقتی میرم مطب و اسه معاینه با مریضای دیگه صحبت می کنم می فهمم که اون 95 درصد زیادم درست نیست . معمولا دفعه اول پیوند لایه ای میزنن و چون پیوند لایه ای احتمال داره که دید خوب نده خیلی واسه بار دوم سوم پیوند کامل می زنن .. ولی خوب بعضی ها هم تو مطب می بینم که از همون هفته اول عمل دیدشون خیلی خوب شده و بعد یک سال به 9/10 یا 10/10 می رسن و بعدشم به پیوند مجدد احتیاج نیست . پیوند عملیه که اصلا جساب کتابی تو نتیجش نمیشه کرد...

تو مطب مریضایی دیدم که بعد کشیدن بخیه ها چتان خوشحال میشن و ذوق می کنن که حاضرن همونجا 10 میلیون به دکتر بدن خیلیاشون میگن دنیام عوض شده و زیبا شده...
نتیجه عمل خیلی متغییره به نظرم 15 درصد تبحر جراح 20% مراقبت های بعد عمل 20% وضعیت قرنیه اهدایی و سنش 20% وضعیت چشم و بدن خود ادم که پیوندو قبول و قرنیه رگ خونی نداشته باشه و 25% به شانس یستگی داره. موفق باشی

Last edited:

ambrosia1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون آقای یاسین که جوابم رو دادید یه سوال دیگه دکتر خانلری بیمارستان صدر عمل نمیکنن؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
خدا خیرین بده با این تایپیک مفید
در مورد لازیک و مرکز یا پزشکی که ماهر هست ممنون میشم اطلاعاتی بدین.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
متاسفانه در این زمین نمی تونم نظری بدم. چز اینکه مصرف کننده ها بگن. شما که استفاده کردی راضی هستی؟
به طور کلی این عینک های بازی و استفاده از رایانه رو FDA تایید نمی کنه.

ّبرای من که خیلی خوب بوده و دیگه نور LED چشم ام اذیت نمیکنه فقط بدیش اینه که عینک دماغم اذیت میکنه :((
من .. از 3-4 سالگی مدام جلو کامپیوتر و گیم و کتاب ...... بعد از این تقریبا 20 سال باید کور میشدم .. ولی چند ماه پیش که رفتم چک آپ دکتر گفت پاشو برو 10 از 10 ...

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم جناب یاسینی...
پس من یه هفته قبلش زنگ بزنم دکتر خانلری برای وقت ویزیت مناسبه دیگه؟
اونوقت کی عملش رو انجام میدن؟
هزینش درحال حاضر توی نگاه چقدره؟
بینهایت ممنونم ازتون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
یه توضیحی در مورد اشک مصنوعی و نحوه مصرف ش میدین؟

بله البته. اشک مصنوعی برای بیمارانی تجویز میشه که به هر دلیل میزان اشک کافی ندارند و از خشکی چشم رنج می برند. اشک مصنوعی در دوران نقاهت جراحی های قرنیه مثل لیزیک و PRK و عمل کراس هم تجویز میشه. در این دوران به دلیل اینکه فلپ جدا شده از قرنیه (بخشی از قرنیه که برداشته میشه و دوباره سر جاش گذاشته میشه) ممکنه مرتب با پلک برخورد کنه از اشک مصنوعی استفاده میشه که حال لغنزنده ای بهش بده. البته در استفاده از کانتکت لنز هم توصیه می شه ولی برای کانتکت لنز معمولا قطره های ژله ای هم وجود داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا من الان 37 روزه عمل کردم. فعلا که دیدم از اول بدتره .سختی که خود عمل سختی خاصی نداره بیهوش میشی و عمل هم دو سه ساعتی طول می کشه یکی دو روز اولم خوب طبیعتا کمی درد داره. سختیش فالو آپشه. هفته اول تقریبا هر روز معاینه شدم بعد از اونم هفته ای یک بار . هر 6 ساعت دو سه مدل قطره + موقع خواب تا چند ماه باید محافظ استفاده کرد + هفته های اول بیرون هم با محافظ باید میرفتم+ شنا تعطیل + حموم با چشم بسته + تا یکی دوسال باید مرتب معاینه بشم تا دکتر هر وقت تشخیص داد بخیه ها رو بکشه واسه بعضی ها هم یکی دو سال بعد عمل یک عمل دیگه واسه آستیگماتیسم انجام می دن. البته اینها همه درصورتیه که خدا بخوادو پیوند جواب بده و پس نزنه و دید بده. اگر نه یک عمل دیگه و روز از نو ...فقط باید مواظب بود و دعا کرد که این همه زحمت جواب بده...
چشم چپم دید 1/10 داشت و خوب کارش از سی سی ال و حلقه گذشته بود ولی چون دید راستم کامل بود مشکلی نداشتم و قصد عمل نداشتم تا اینکه یک دکتری من رو ترسوند از عواقب عمل نکردن ...خلاصه سرچ کردم و تو اینترنت که 95 درصد موفقیت آمیزه و ... خلاصه رفتم پیش دکتر جوادی بهترین جراح پیوند تو بیمارستان نگاه عمل کرد و هزینشم با بیمه حدود 1 تومان شد ولی خوب وقتی میرم مطب و اسه معاینه با مریضای دیگه صحبت می کنم می فهمم که اون 95 درصد زیادم درست نیست . معمولا دفعه اول پیوند لایه ای میزنن و چون پیوند لایه ای احتمال داره که دید خوب نده خیلی واسه بار دوم سوم پیوند کامل می زنن .. ولی خوب بعضی ها هم تو مطب می بینم که از همون هفته اول عمل دیدشون خیلی خوب شده و بعد یک سال به 9/10 یا 10/10 می رسن و بعدشم به پیوند مجدد احتیاج نیست . پیوند عملیه که اصلا جساب کتابی تو نتیجش نمیشه کرد...

تو مطب مریضایی دیدم که بعد کشیدن بخیه ها چتان خوشحال میشن و ذوق می کنن که حاضرن همونجا 10 میلیون به دکتر بدن خیلیاشون میگن دنیام عوض شده و زیبا شده...
نتیجه عمل خیلی متغییره به نظرم 15 درصد تبحر جراح 20% مراقبت های بعد عمل 20% وضعیت قرنیه اهدایی و سنش 20% وضعیت چشم و بدن خود ادم که پیوندو قبول و قرنیه رگ خونی نداشته باشه و 25% به شانس یستگی داره. موفق باشی

معمولا آمار در اینترنت رو نباید جدی گرفت.
تشکر از بابت اینکه این مورد رو توضیح دادید برای خیلی از بروبچس این تاپیک مهم بود.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون آقای یاسین که جوابم رو دادید یه سوال دیگه دکتر خانلری بیمارستان صدر عمل نمیکنن؟
شرمنده کمی طول کشید .
نه ایشون در صدر نیسند.
در صدر دکتر های خیلی خوبی هستند که معمولا نمیشه راحت چای دیگه یداشون کرد.
استاد خیابانی که فوق العاده هستند. من عملشون رو دیدم کارشون تکه.
دکتر نوروزی زاه که واقعا تک هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ّبرای من که خیلی خوب بوده و دیگه نور LED چشم ام اذیت نمیکنه فقط بدیش اینه که عینک دماغم اذیت میکنه :((
من .. از 3-4 سالگی مدام جلو کامپیوتر و گیم و کتاب ...... بعد از این تقریبا 20 سال باید کور میشدم .. ولی چند ماه پیش که رفتم چک آپ دکتر گفت پاشو برو 10 از 10 ...

نه دوست عزیز من قبلا هم گفتم. این یک نظریه قدیمی و غلط هست. استفاده از رایانه ممکنه ماهیچه های چشم رو ضعیف کنه. ولی قدرت چشم رو تغییر نمیده.
ضعیف شدن چشم بیشتر ارثیه.

شما چشمان قویه دارید مراقبش باشید. اگر از رایانه استفاده می کنید سعی کنید در نور کم استفاده نکنید. سعی کنید حتما بعد از مدتی استفاده کمی به چشماتون استراجت بدید. برای استراحت برای یک دقیقه به دوردست نگاه کنید مثلا نوک کوه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم جناب یاسینی...
پس من یه هفته قبلش زنگ بزنم دکتر خانلری برای وقت ویزیت مناسبه دیگه؟
اونوقت کی عملش رو انجام میدن؟
هزینش درحال حاضر توی نگاه چقدره؟
بینهایت ممنونم ازتون

خواهش میکنم.
بله این زمان مناسبه.
معمولا هفته بعدش عملتون می کنه.
فک رمی کنم هزینش 1.5 تو نگاه بشه.

مینوش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. بنده 28 ساله با نمره عینک 4 هستم. برای اطمینان از اینکه کاندید مناسبی برای عمل لازک یا لیزیک هستم نزد دو پزشک مراجعه کردم. دکتر رحمتی کامل ایشون پس از معاینه و با دیدن نتیجه پنتاکم گفتند ضخامت مناسبی وجود داره و کار دیگری لازم نیست. اما به دکتر کریمیان که مراجعه کردم. پس از معاینه کامل چشم در مطبشون گفتند باید علاوه بر پنتاکم (که ضخامت مناسب رو تائید می کنه)تست ابرومتری هم لازمه انجام بشه. ضمن اینکه نمره تعیین شده چشم من در ایندو مطب در هردو چشم 0.25 اختلاف داره. اگر ممکنه در این زمینه راهنماییم بفرمایین.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام. بنده 28 ساله با نمره عینک 4 هستم. برای اطمینان از اینکه کاندید مناسبی برای عمل لازک یا لیزیک هستم نزد دو پزشک مراجعه کردم. دکتر رحمتی کامل ایشون پس از معاینه و با دیدن نتیجه پنتاکم گفتند ضخامت مناسبی وجود داره و کار دیگری لازم نیست. اما به دکتر کریمیان که مراجعه کردم. پس از معاینه کامل چشم در مطبشون گفتند باید علاوه بر پنتاکم (که ضخامت مناسب رو تائید می کنه)تست ابرومتری هم لازمه انجام بشه. ضمن اینکه نمره تعیین شده چشم من در ایندو مطب در هردو چشم 0.25 اختلاف داره. اگر ممکنه در این زمینه راهنماییم بفرمایین.

حرف دکتر کریمیان رو به دلیل تجربه بالاتر قبول کنید. تست ابرومتری رو بدید. دکتر رحمتی فوق العاده هستند ولیکن تجربه دکتر کریمیان بیشتره. اون اختلاف 25 صدمی هم اصلا مهم نیست . این میزان یعنی هیجی. نتیجه رو به من هم بگید.
راستی به دکتر کریمیان سلام برسونید.

مینوش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بنده 28 ساله با نمره عینک 4 هستم. برای اطمینان از اینکه کاندید مناسبی برای عمل لازک یا لیزیک هستم نزد دو پزشک مراجعه کردم. دکتر رحمتی کامل ایشون پس از معاینه و با دیدن نتیجه پنتاکم گفتند ضخامت مناسبی وجود داره و کار دیگری لازم نیست. اما به دکتر کریمیان که مراجعه کردم. پس از معاینه کامل چشم در مطبشون گفتند باید علاوه بر پنتاکم (که ضخامت مناسب رو تائید می کنه)تست ابرومتری هم لازمه انجام بشه. ضمن اینکه نمره تعیین شده چشم من در ایندو مطب در هردو چشم 0.25 اختلاف داره. اگر ممکنه در این زمینه راهنماییم بفرمایین

مینوش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش ایشون (دکتر کریمیان) به من فمتولیریک پیشنهاد کردند. اما دکتر رحمتی لازک. از طرف دیگه دکتر کریمیان کلینیک نگاه عمل می کنند اما دکتر رحمتی با اینکه تو بصیر هم هستند اما گفتند هلال کلینیک خوبیه. راستش هزینه ایندوتا باهم متفاوتند. کاملاً گیج شدم :(

shadi_s10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه احتمال جدایی مجدد شبکیه چقدره؟
شوهر من 10 سال پیش عمل کرده
ممکنه دوباره این اتفاق براش بیفته؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. بنده 28 ساله با نمره عینک 4 هستم. برای اطمینان از اینکه کاندید مناسبی برای عمل لازک یا لیزیک هستم نزد دو پزشک مراجعه کردم. دکتر رحمتی کامل ایشون پس از معاینه و با دیدن نتیجه پنتاکم گفتند ضخامت مناسبی وجود داره و کار دیگری لازم نیست. اما به دکتر کریمیان که مراجعه کردم. پس از معاینه کامل چشم در مطبشون گفتند باید علاوه بر پنتاکم (که ضخامت مناسب رو تائید می کنه)تست ابرومتری هم لازمه انجام بشه. ضمن اینکه نمره تعیین شده چشم من در ایندو مطب در هردو چشم 0.25 اختلاف داره. اگر ممکنه در این زمینه راهنماییم بفرمایین

در پست بالیی جواب این سوال رو دادم.

راستش ایشون (دکتر کریمیان) به من فمتولیریک پیشنهاد کردند. اما دکتر رحمتی لازک. از طرف دیگه دکتر کریمیان کلینیک نگاه عمل می کنند اما دکتر رحمتی با اینکه تو بصیر هم هستند اما گفتند هلال کلینیک خوبیه. راستش هزینه ایندوتا باهم متفاوتند. کاملاً گیج شدم :(

من کلینیک هلال رو خیلی قبول دارم. این مرکز عالیه.
ولی از طرفی اگر دکتر کریمیان فمتو رو پیشنهاد می کنن اگر قیمت براتون مهم نیست فمتو رو انتخاب کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
کسی میدونه احتمال جدایی مجدد شبکیه چقدره؟
شوهر من 10 سال پیش عمل کرده
ممکنه دوباره این اتفاق براش بیفته؟

احتمال جدایی شبکه در صورتیکه لیزر شده باشه یا ویترکتومی عمیق شده باشه کمه. اما چرا روزه شک دار. به نظر من سالی یکبار با یکی از جراحان شبکیه چک آپ کنید. هزینه اش سالی یکبار ویزیته در عین حالیکه اگر حدایی دوباره اتفاق بیافته و زود بشه کشفش کرد خیلی راحت میشه با لیزر درمانش کرد.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
تشکر از b.yasini عزیز به خاطر اطلاعات ارزشمندی که بدون هیچ چشمداشتی در اختیار دیگران می گذارد. :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکر از b.yasini عزیز به خاطر اطلاعات ارزشمندی که بدون هیچ چشمداشتی در اختیار دیگران می گذارد. :)

رئیس چطوری؟
شما خیلی لطف داری. خوشحال میشم اگر اینجا بتونم کمکی بکنم.

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
میخواستم نظرتون رو در مورد کاشت لنز داخل قرنیه برای درمان قوز قرنیه که در بیمارستان لبافی نژاد مطرح شده بود رو بدونم
.::سلامت نیوز :سرویس خبری: درمان:لنز داخل قرنیه جایگزین پیوند قرنیه می‌شود::.
با تشکر

البته خبری رو من تو یه سایت خارجیخوندم که اروپایی ها 13 ساله این روش رو راه انداختن و 50000 نفر هم از این روش استفاده کردن
http://www.keratoconusinserts.com/blog/?p=1711
اینجور که بوش میاد اینه که فعلا همه کسایی که قوز قرنیه دارن کراس لینک رو انجامبدن تا کار از اینی که است بدتر نشه
انشالله سالهای بعد روشهای بهتری ارائه شه

Last edited:
بالا