alirezaepanah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 2
البته الان باید دیگه سختیش تموم شده باشه. میشه کمی برای دوستان تعریف کنید. من خودم شنیدم عمل سختیه.
والا من الان 37 روزه عمل کردم. فعلا که دیدم از اول بدتره .سختی که خود عمل سختی خاصی نداره بیهوش میشی و عمل هم دو سه ساعتی طول می کشه یکی دو روز اولم خوب طبیعتا کمی درد داره. سختیش فالو آپشه. هفته اول تقریبا هر روز معاینه شدم بعد از اونم هفته ای یک بار . هر 6 ساعت دو سه مدل قطره + موقع خواب تا چند ماه باید محافظ استفاده کرد + هفته های اول بیرون هم با محافظ باید میرفتم+ شنا تعطیل + حموم با چشم بسته + تا یکی دوسال باید مرتب معاینه بشم تا دکتر هر وقت تشخیص داد بخیه ها رو بکشه واسه بعضی ها هم یکی دو سال بعد عمل یک عمل دیگه واسه آستیگماتیسم انجام می دن. البته اینها همه درصورتیه که خدا بخوادو پیوند جواب بده و پس نزنه و دید بده. اگر نه یک عمل دیگه و روز از نو ...فقط باید مواظب بود و دعا کرد که این همه زحمت جواب بده...
چشم چپم دید 1/10 داشت و خوب کارش از سی سی ال و حلقه گذشته بود ولی چون دید راستم کامل بود مشکلی نداشتم و قصد عمل نداشتم تا اینکه یک دکتری من رو ترسوند از عواقب عمل نکردن ...خلاصه سرچ کردم و تو اینترنت که 95 درصد موفقیت آمیزه و ... خلاصه رفتم پیش دکتر جوادی بهترین جراح پیوند تو بیمارستان نگاه عمل کرد و هزینشم با بیمه حدود 1 تومان شد ولی خوب وقتی میرم مطب و اسه معاینه با مریضای دیگه صحبت می کنم می فهمم که اون 95 درصد زیادم درست نیست . معمولا دفعه اول پیوند لایه ای میزنن و چون پیوند لایه ای احتمال داره که دید خوب نده خیلی واسه بار دوم سوم پیوند کامل می زنن .. ولی خوب بعضی ها هم تو مطب می بینم که از همون هفته اول عمل دیدشون خیلی خوب شده و بعد یک سال به 9/10 یا 10/10 می رسن و بعدشم به پیوند مجدد احتیاج نیست . پیوند عملیه که اصلا جساب کتابی تو نتیجش نمیشه کرد...
تو مطب مریضایی دیدم که بعد کشیدن بخیه ها چتان خوشحال میشن و ذوق می کنن که حاضرن همونجا 10 میلیون به دکتر بدن خیلیاشون میگن دنیام عوض شده و زیبا شده...
نتیجه عمل خیلی متغییره به نظرم 15 درصد تبحر جراح 20% مراقبت های بعد عمل 20% وضعیت قرنیه اهدایی و سنش 20% وضعیت چشم و بدن خود ادم که پیوندو قبول و قرنیه رگ خونی نداشته باشه و 25% به شانس یستگی داره. موفق باشی
Last edited: