نه اقای یاسینی من وسواس ندارم اخه چند سال پیش اصفهان رفتم واسه فمتو سکند عکس گرفتم گفتن نمی تونی نه لیزیک و نه لازک .حالا دکتر خانلری میگن بیا عمل کن.یه دکتر دیگه اقای رامین اساسی به من میگه انجام نده دچار نازکی قرنیه می شی.
خوب ادم گیج میشه که چه کاری بهتره.یا چرا این دکتر گفت عمل می تونی انجام بدی اون گفته نه.ممنون
مزاياي ليزك؟؟
مزيت ليزك نسبت به ليزيك در بيماران با نزديك بيني و آستيگماتيسم خفيف؟
ميزان بافتي كه بطور موقت برداشته مي شود، 75% كمتر است
شرمنده ام شما رو با اون یکی دوستمون که شیرازه اشتباه گرفتم. اونیکه هی می گیم بهش صبر کن هی می خواد عمل کنه. بازم معذرت می خوام. من بودم حرف دکتر خانلری رو گش می دادم معمولا بیخودی حرفی رو نمی زنه.
لیزیک با کاهش برداشت از قرنیه و نداشتن فلپ (طبق توضیح در ضفحه قبل) آستیگمات بعد از عمل کمتری ایجاد می کنه آستیکماتی که می تونه برای افرادی کهاستیگمات ذاتی دارند مشکلات بیشتری رو ایجاد کنه.مزيت ليزك نسبت به ليزيك در بيماران با نزديك بيني و آستيگماتيسم خفيف؟
در لیزیک یک فلپ برداشته میشه که بخشی از قرنیه است ولی در لازک یک لایه بیرونی از قرنیه برداشته میشه که نسبت به لیزیک قطر خیلی کمتری داره.(منظور از موقتی همون فلپی که برداشته میشه و دوباره سر جاش گذاشته میشه.)ميزان بافتي كه بطور موقت برداشته مي شود، 75% كمتر است