• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
همچنین در مورد درمان گیاهی قوز قرنیه که توسط بعضیا پیشنهاد شده

"۶- قوز قرنیه:ملاج با روغن سیاه دانه گرم شود و همچنین ناحیه تمپورال -شستشو با جوشانده و یا عرق رازیانه - بادکش گرم پشت گوش ۱۴ مرتبه "

نسخه های استاد خیراندیش - نسخه های درمانی

ممنون از راهنماییتون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خبر های خوبی داره از طرق اداره کل تجهیزات به گوش می رسه. تا آخر هفته تکلیف ارز مربوط به تجهیزات پزشکی مشخص میشه. من هم شما دوستان عزیز رو در جریان می ذارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
میخواستم نظرتون رو در مورد کاشت لنز داخل قرنیه برای درمان قوز قرنیه که در بیمارستان لبافی نژاد مطرح شده بود رو بدونم
.::سلامت نیوز :سرویس خبری: درمان:لنز داخل قرنیه جایگزین پیوند قرنیه می‌شود::.
با تشکر

البته خبری رو من تو یه سایت خارجیخوندم که اروپایی ها 13 ساله این روش رو راه انداختن و 50000 نفر هم از این روش استفاده کردن
Keratoconus Inserts � Visian ICL (Insertable Contact Lenses): Correct Keratoconus Vision with Visian ICL Lens
اینجور که بوش میاد اینه که فعلا همه کسایی که قوز قرنیه دارن کراس لینک رو انجامبدن تا کار از اینی که است بدتر نشه
انشالله سالهای بعد روشهای بهتری ارائه شه

من در مورد این خبر قبلا شنیده بودم ماله 2 سال پیشه میخواستند یک چیزی شبیه فرارینگ درست کننده که البته هنوزم دارند روش کار می کنن. این درمانها برای مدتی میاد ومیره.

همچنین در مورد درمان گیاهی قوز قرنیه که توسط بعضیا پیشنهاد شده

"۶- قوز قرنیه:ملاج با روغن سیاه دانه گرم شود و همچنین ناحیه تمپورال -شستشو با جوشانده و یا عرق رازیانه - بادکش گرم پشت گوش ۱۴ مرتبه "

نسخه های استاد خیراندیش - نسخه های درمانی

ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز خوب گوش بده. سال قبل توی مجله بینا ماله بیمارستان لبافی یک مقاله چاپ شده بود از یک مورد عفونت شدید چشم یک بچه که به همین صورتی که شما گفتید با درمان گیاهی توسط یک دکتر علفی چشمشو از دست داده بود. چشم طرف کرم زده بود. هنوز وقتی عکسش یادم میاد حالم بهم می خوره. مثل اینکه طرف رو می برن دکتر دکتر میشگه باید پیوند قرنیه بشه پدر احمق بچه رو می بره دکتر علفی یک ماه با داروی احمقانه دکتر علفی چشم رو می شوره چشم عفونت می کنه و باز هم زرف بچه رو نمی بره دکتر می بره پیش همون دکتر علفی احمق طرف هم دوباره کارشو ادامه میده. چشم وضعیتی اسفناکی داشت وقتی ازش عکس گرفته بودن. من نمونشو ندیده بودم.

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
من در مورد این خبر قبلا شنیده بودم ماله 2 سال پیشه میخواستند یک چیزی شبیه فرارینگ درست کننده که البته هنوزم دارند روش کار می کنن. این درمانها برای مدتی میاد ومیره.

دوست عزیز خوب گوش بده. سال قبل توی مجله بینا ماله بیمارستان لبافی یک مقاله چاپ شده بود از یک مورد عفونت شدید چشم یک بچه که به همین صورتی که شما گفتید با درمان گیاهی توسط یک دکتر علفی چشمشو از دست داده بود. چشم طرف کرم زده بود. هنوز وقتی عکسش یادم میاد حالم بهم می خوره. مثل اینکه طرف رو می برن دکتر دکتر میشگه باید پیوند قرنیه بشه پدر احمق بچه رو می بره دکتر علفی یک ماه با داروی احمقانه دکتر علفی چشم رو می شوره چشم عفونت می کنه و باز هم زرف بچه رو نمی بره دکتر می بره پیش همون دکتر علفی احمق طرف هم دوباره کارشو ادامه میده. چشم وضعیتی اسفناکی داشت وقتی ازش عکس گرفته بودن. من نمونشو ندیده بودم.

عجبا
من هم همین فکر رو میکردم
جالبه این آقا رو آورده بودن تو تلویزیون.فیلمش تو سایتها هست. میتونین ببینین
هر نوع مریضی رو که مجریه می پرسید این آقا یه چی میگفت.از سرطان گرفته تا افسردگی و دندون و گوش ....

یه جای دیگه خوندم تو چش عسل بریزین.:D
من حتی یه مشاور خانواده میشناسم که برای رفع مشکلات خانودگی عسل پیشنهاد میده.
یکی از مراجعین بش گفت من وهمسرم یه ماه عسل خوردیم مشکلمون حل نشد
مشاور بش گفت نه .باید عسلی که زیر کلینیک من داره رو بخورین:D

ممنون از هشدار جدیتون

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام
میخواستم نظرتون رو در مورد کاشت لنز داخل قرنیه برای درمان قوز قرنیه که در بیمارستان لبافی نژاد مطرح شده بود رو بدونم
.::سلامت نیوز :سرویس خبری: درمان:لنز داخل قرنیه جایگزین پیوند قرنیه می‌شود::.
با تشکر

البته خبری رو من تو یه سایت خارجیخوندم که اروپایی ها 13 ساله این روش رو راه انداختن و 50000 نفر هم از این روش استفاده کردن
Keratoconus Inserts � Visian ICL (Insertable Contact Lenses): Correct Keratoconus Vision with Visian ICL Lens
اینجور که بوش میاد اینه که فعلا همه کسایی که قوز قرنیه دارن کراس لینک رو انجامبدن تا کار از اینی که است بدتر نشه
انشالله سالهای بعد روشهای بهتری ارائه شه

مرسی دوست عزیز که پیگیر درمان قوزقرنیه هستی . خوشحال میشم مقالات و روشهای جدیدی که پیدا میکنی رو اینجا بذاری تا دربارش بحث کنیم . البته اون مطلب طب سنتی هر چی خوندم ارتباطشو با قوزقرنیه پیدا نکردم :) راستی کراس لینکینگ کرده بودی الان وضعیت دیدت بهتره ؟

الان من لنز سخت استفاده میکنم (RGP). به دکتر گفتم راه دیگه ای داره که بدون استفاده از لنز بشه خوب دید که گفت واسه شما کارای زیادی میشه انجام داد ولی عجله نکن و بذار زمانش برسه . حقیقتش الان با اینکه 2 هفته از لنز سخت استفاده میکنم ولی باز وقتی صبح یادش میفتم که باید بزنم به چشمم مو به تنم سیخ میشه . از همه بدتر مشکلی که دارم وقتی لنز میزنم چشمام همیشه نیمه بازه مثله زامبیا میشم. مشکل قرمزی چشما حل شده ولی همین نیمه باز بودنش خیلی اذیت میکنه + مشکل گرد و خاک که مجبورمون میکنه همیشه تو خونه باشیم :( . میخام ببینم تو کشورای دیگه هم قوز قرنیه همینطور درمان میشه یا راههای دیگه ای دارن ؟ ممنون

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
مرسی دوست عزیز که پیگیر درمان قوزقرنیه هستی . خوشحال میشم مقالات و روشهای جدیدی که پیدا میکنی رو اینجا بذاری تا دربارش بحث کنیم . البته اون مطلب طب سنتی هر چی خوندم ارتباطشو با قوزقرنیه پیدا نکردم :) راستی کراس لینکینگ کرده بودی الان وضعیت دیدت بهتره ؟

الان من لنز سخت استفاده میکنم (RGP). به دکتر گفتم راه دیگه ای داره که بدون استفاده از لنز بشه خوب دید که گفت واسه شما کارای زیادی میشه انجام داد ولی عجله نکن و بذار زمانش برسه . حقیقتش الان با اینکه 2 هفته از لنز سخت استفاده میکنم ولی باز وقتی صبح یادش میفتم که باید بزنم به چشمم مو به تنم سیخ میشه . از همه بدتر مشکلی که دارم وقتی لنز میزنم چشمام همیشه نیمه بازه مثله زامبیا میشم. مشکل قرمزی چشما حل شده ولی همین نیمه باز بودنش خیلی اذیت میکنه + مشکل گرد و خاک که مجبورمون میکنه همیشه تو خونه باشیم :( . میخام ببینم تو کشورای دیگه هم قوز قرنیه همینطور درمان میشه یا راههای دیگه ای دارن ؟ ممنون

الان چشمم شبیه قیل عمله.تاری بعد عمل رفع شده ولی دیدم هم بیشتر نشده

کلا ادم نباید گرفتاریهای چیزی رو برجسته کنه.یه آیه ای تو قرآن هست که من تعجب میکنم همش از خوندنش.تو اون آیه خدا بدون رو در واسی به بنده هاش گفته هرکی نا امیده از لطف خدا یعنی رسما کافره.
ماکزیممش اینه که پیوند بزنیم دیگه.
سعی کن خودت رو باش وفق بدی.من با همین مشکل دوره دکترا قبول شدم از پایان نامه ارشدم با نمره 20 دفاع کردم.دانشگاهم سراسریه.و استادم انقدر سخت گیر بود که هیچ کس جرات نداشت باش پایان نامه برداره
قصد تعریف ندارم از خودم.منظورم اینکه زیاد به این محدودیت(البته همچین محدودیتی هم نیس) فکر نکن.دنبال روشهایی باش که بتونی یه جاده کنار گذر از این مساله بسازی.
سخته ولی میشه
فکر میکنی کراس لینک چندساله که تو دنیا مرسوم شده؟ 10 سال هم نمیشه
مطمئن باش تا 4-5سال آینده روشهای جدید دیگه هم میاد.

موفق باشید

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
الان چشمم شبیه قیل عمله.تاری بعد عمل رفع شده ولی دیدم هم بیشتر نشده

کلا ادم نباید گرفتاریهای چیزی رو برجسته کنه.یه آیه ای تو قرآن هست که من تعجب میکنم همش از خوندنش.تو اون آیه خدا بدون رو در واسی به بنده هاش گفته هرکی نا امیده از لطف خدا یعنی رسما کافره.
ماکزیممش اینه که پیوند بزنیم دیگه.
سعی کن خودت رو باش وفق بدی.من با همین مشکل دوره دکترا قبول شدم از پایان نامه ارشدم با نمره 20 دفاع کردم.دانشگاهم سراسریه.و استادم انقدر سخت گیر بود که هیچ کس جرات نداشت باش پایان نامه برداره
قصد تعریف ندارم از خودم.منظورم اینکه زیاد به این محدودیت(البته همچین محدودیتی هم نیس) فکر نکن.دنبال روشهایی باش که بتونی یه جاده کنار گذر از این مساله بسازی.
سخته ولی میشه
فکر میکنی کراس لینک چندساله که تو دنیا مرسوم شده؟ 10 سال هم نمیشه
مطمئن باش تا 4-5سال آینده روشهای جدید دیگه هم میاد.

موفق باشید

مرسی . امیدوار شدم بخونم واسه ارشد . البته الان 15 روز میشه دارم از لنز سخت استفاده میکنم شاید بعد از دو ماه این مسائل رفع بشه و چشم بهش عادت کنه . فعلا دارم روزی 12 ساعت استفاده میکنم و آخرای شب بزور تحملشون میکنم .
سوالی دارم ؛ :)
چه مدت در روز باید از لنز سخت استفاده کرد ؟ و در طول این مدت باید از قطره اشک مصونعی هم استفاده بشه یا نه ؟ چون من هیچی تو چشم نمیریزم چه با لنز چه بی لنز !

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام و عرض خسته نباشید
چشم من ضعیف شده
نمره یکیش 2.5 و یکی 3.5 هستش
الان عینک گرفتم
به دکتر گفتم میشه عمل کرد؟؟گفت نه!چشم شمارو نمیشه عمل کرد!!!
گفتم چرا ؟گفت قرینه چشمت ضعیفه
ای واقعا درسته؟؟؟
من نمیتونم عینک بزنم
راه درمان داره که مثلا یه نمره بهتر بشم؟؟؟
چشم من حالا میشه عمل کرد یانه؟؟؟
هزینه عمل تغریبا چقدر میشه؟؟
تشکر بابت پاسخ هاتون
یا حق

گلنار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ناراحت شدم از شنیدن این مشکل.
آیا با مطب دکتر تماس گرفتید. در یوسف اباد هست بالای پمپ بنزین.
اگرایشون ویزیت نکردن که احتمالش هست یک سر برید پیش دکتر آذر مینا. توی شریعتی بالای یخچال ساختمان آ اس ب. سلام من رو برسونید. ایشون هم کارشون عالیه.

آقای یاسینی خیلی ممنون از راهنماییتون. خوشبختانه همانطور که گفتید با مطب تماس گرفتم، گفتند آقای دکتر احمدیه روزهای یکشنبه و سه شنبه عصر در مطب (یوسف آباد) از بیمارانی که پرونده دارند و یا معرفی نامه از پزشک دیگر داشته باشند، ویزیت می کنند(همین هم کار ما را راه می اندازد!). در ضمن در مورد معرفی دکتر آذرمینا هم متشکرم فقط اینکه شماره ایشان را از اینترنت پیدا کردم: 22009850 آیا درست است و هر روز مطب هستند؟ ( تلفن را کسی برنمی داشت و چون تهران نیستم مراجعه حضوری فعلا برایم مقدور نیست).
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی خیلی ممنون از راهنماییتون. خوشبختانه همانطور که گفتید با مطب تماس گرفتم، گفتند آقای دکتر احمدیه روزهای یکشنبه و سه شنبه عصر در مطب (یوسف آباد) از بیمارانی که پرونده دارند و یا معرفی نامه از پزشک دیگر داشته باشند، ویزیت می کنند(همین هم کار ما را راه می اندازد!). در ضمن در مورد معرفی دکتر آذرمینا هم متشکرم فقط اینکه شماره ایشان را از اینترنت پیدا کردم: 22009850 آیا درست است و هر روز مطب هستند؟ ( تلفن را کسی برنمی داشت و چون تهران نیستم مراجعه حضوری فعلا برایم مقدور نیست).

دکتر آذرمینا یک سالی میشه که مطبشون رو تعطیل کردن علتش رو نمیدونم چیه ولی!!

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام وخسته نباشید
ممنون از اطلاعات خوبتون من قصد دارم عمل لیزیک انجام بدم اما دکترهای تهران رو نمیشناسم.باخوندن بیست صفحه آخر به نتایجی رسیدم اما نه کامل.
هفته پیش دکتر جعفرنژادی توی بیمارستان بینا ویزیتم کرد وبرای عمل لازک بهم وقت داد اما برای عمل پیش ایشون شک دارم.نظر شما چیه؟
من فقط میتونم تا یک ونیم میلیون هزینه بدم.شما چه کسی رو پیشنهاد میکنید؟
نمره چشمم:راست منفی پنج ونیم با آستیگمات یک ونیم
چپ منفی چهارونیم با آستیگمات دو ونیم

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عجبا
من هم همین فکر رو میکردم
جالبه این آقا رو آورده بودن تو تلویزیون.فیلمش تو سایتها هست. میتونین ببینین
هر نوع مریضی رو که مجریه می پرسید این آقا یه چی میگفت.از سرطان گرفته تا افسردگی و دندون و گوش ....

یه جای دیگه خوندم تو چش عسل بریزین.:D
من حتی یه مشاور خانواده میشناسم که برای رفع مشکلات خانودگی عسل پیشنهاد میده.
یکی از مراجعین بش گفت من وهمسرم یه ماه عسل خوردیم مشکلمون حل نشد
مشاور بش گفت نه .باید عسلی که زیر کلینیک من داره رو بخورین:D

ممنون از هشدار جدیتون

دیوانگان واقعی در خیابان ها و دیوانه نماها در تیمارستان. باید بعضی از آقایان را به زنجیر بست.
خواهش م یکنم مراقب باش.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

درمان های چشمی در ایران همزمان با آمریکا انجام میشه ژس باید گفت بله با اروپا و آمریکا درمانها یکیست.
ولی در مورد چشم نیمه باز دوست عزیز زود بهش عادت می کنی این چیزیه که همه باهاش درگیرن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و عرض خسته نباشید
چشم من ضعیف شده
نمره یکیش 2.5 و یکی 3.5 هستش
الان عینک گرفتم
به دکتر گفتم میشه عمل کرد؟؟گفت نه!چشم شمارو نمیشه عمل کرد!!!
گفتم چرا ؟گفت قرینه چشمت ضعیفه
ای واقعا درسته؟؟؟
من نمیتونم عینک بزنم
راه درمان داره که مثلا یه نمره بهتر بشم؟؟؟
چشم من حالا میشه عمل کرد یانه؟؟؟
هزینه عمل تغریبا چقدر میشه؟؟
تشکر بابت پاسخ هاتون
یا حق

سلام دوست عزیز.
اولا نمی تونم عینک بزنم جمله غلطیه درستش اینه که دوست ندارم عینک بزنم. وگرنه با فریم های امروزی (که واقعا بعضایش رو بعضا از فشن ها برای زیباییش با شیشه خالی می زنن) دیگه عینک زدن مثل قبل نیست. والا با پول عمل لیزیک می شه عینک Tag Hag خرید فشن اصل.
در مورد چشمتون باید با یک پزشک دیگه هم مشورت کنید کدوم شهر هستید تا یک نفر رو بهتون معرفی کنم.
قیمت الان از 1.5 تا 2.5 در تغییر بسته به نوع عمل.
در مورد عمل چشمتو باید ضحامت قرنیتون سنجیده بشه. فکر می کنم بهتره پیش یک دکتر دیگه برید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

در مورد دکتر مینا باید بگم که ایشون رو شاید بهتر باشه در لبافی ببنید.
اما اگر بتونید دکتر احمدیه رو ببینید خیلی بهتره.
دکتر احمدیه دکتر خیلی پر مریضی هستند سعی کنید در زمان ویزیت همه مواردی رو که به نظرتون می رسه باهاشون مطرح کنید.
موفق و سلامت باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر آذرمینا یک سالی میشه که مطبشون رو تعطیل کردن علتش رو نمیدونم چیه ولی!!

من از تعطیلی مطبشون اطلاع نداشتم اما قبل از عید تو لبافی دیدمشون. شایدب بهتر باشه اونجا ببینیدشون من فکر می کنم کارش عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باعرض سلام وخسته نباشید
ممنون از اطلاعات خوبتون من قصد دارم عمل لیزیک انجام بدم اما دکترهای تهران رو نمیشناسم.باخوندن بیست صفحه آخر به نتایجی رسیدم اما نه کامل.
هفته پیش دکتر جعفرنجادی توی بیمارستان بینا ویزیتم کرد وبرای عمل لازک بهم وقت داد اما برای عمل پیش ایشون شک دارم.نظر شما چیه؟
من فقط میتونم تا زیر یک ونیم میلیون هزینه بدم.شما چه کسی رو پیشنهاد میکنید؟
نمره چشمم:راست منفی پنج ونیم با آستیگمات یک ونیم
چپ منفی چهارونیم با آستیگمات دو ونیم

دقیقا با شما دوست عزیز موافقم. بهتره دکتر دیگری رو انتخاب کنید.
اگر اصرار دارید در بینا عمل بشید برید پیش دکتر نیکخو و یا دکتر نادری. مخصوصا دکتر نادری که آدم خیلی مهربونی هم هست. در ضمن من رو به خوبی می شناسند.
اما شاید بهتر باشه شما که شرق هستید بک سری هم به کلینیک هلال احمر تو خیابان جشنواره بزنید. برید پیش دکتر رحمتی لام من رو هم برسونید.
بیمتون چیه؟

گلنار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد دکتر مینا باید بگم که ایشون رو شاید بهتر باشه در لبافی ببنید.
اما اگر بتونید دکتر احمدیه رو ببینید خیلی بهتره.
دکتر احمدیه دکتر خیلی پر مریضی هستند سعی کنید در زمان ویزیت همه مواردی رو که به نظرتون می رسه باهاشون مطرح کنید.
موفق و سلامت باشید

ممنون از توصیه های مفیدتون و از اینکه وقت می گذارید تا به دیگران کمک کنید.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام دوست عزیز.
اولا نمی تونم عینک بزنم جمله غلطیه درستش اینه که دوست ندارم عینک بزنم. وگرنه با فریم های امروزی (که واقعا بعضایش رو بعضا از فشن ها برای زیباییش با شیشه خالی می زنن) دیگه عینک زدن مثل قبل نیست. والا با پول عمل لیزیک می شه عینک Tag Hag خرید فشن اصل.
در مورد چشمتون باید با یک پزشک دیگه هم مشورت کنید کدوم شهر هستید تا یک نفر رو بهتون معرفی کنم.
قیمت الان از 1.5 تا 2.5 در تغییر بسته به نوع عمل.
در مورد عمل چشمتو باید ضحامت قرنیتون سنجیده بشه. فکر می کنم بهتره پیش یک دکتر دیگه برید.

تشکز
من تهران هستم
اخه با عینک سازگار نیستم الان بعد 1هفته عینکی شدن ،عینکم. گم کردم
البته چون هنوز اولشه و عادت ندارم به عینک
تشکر،و ممنون

بالا