• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من حدود یک سال و نیم هست که چشمهام داره ضعیف میشه و آستیگمات هم هست الان راست 2.5 و چپ 1.25

میخواستم بگم که چه موقع چشمهام ثابت میشه من 2 ماه دیگه 22 سالم میشه

سلام دوست عزیز.
تا 24 سالگی معمولا ثابت نمیشه. 1.25 شماره خیلی بالایی نیست فکر کنم تا 1.75 بره. (من خودم در 22 سالگی چشمم 1.25 بود (البته آستیگمات نداشتم) و در 24 یا 25 سالگی ثابت شد روی 1.75

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی . تو بیرجند متخصص قرنیه میشناسید ؟ یکی از دوستام ساکن بیرجنده و میخاد کراس لینکینگ کنه ازم کمک خاست ..

دوست من بهش پیشنهاد کنید بره بره مشهد. در بیرجند دکتر داوری رو میشناسم کارش خیلی خوبه ولی شاید بهتر باشه برید مشهد.
اگر رفتید پیش دکتر داوری سلام من رو برسونید اگر یادشون نیومد بگید یاسینی از تیم فروش Optikon یادش میاد.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوست من بهش پیشنهاد کنید بره بره مشهد. در بیرجند دکتر داوری رو میشناسم کارش خیلی خوبه ولی شاید بهتر باشه برید مشهد.
اگر رفتید پیش دکتر داوری سلام من رو برسونید اگر یادشون نیومد بگید یاسینی از تیم فروش Optikon یادش میاد.

ممنون. مشهد بجز دکتر صداقت دکتر دیگه ای میشناسید ؟ همونجور که گفتم دکتر صداقت 1 ماه دیگه وقت میده و مطبش همیشه شلوغه ... حقیقتش دوستم اگه بخاد از بیرجند بیاد مشهد واسه ویزیت و follow up و ... بمشکل میخوره . میشه بیاد مشهد عمل کنه follow up ش رو تو بیرجند انجام بده پیش دکتر داوری ؟

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
آقای یاسینی دکتر عزت الله پور عبدالله رو میشناسید
ایشون تو بابل مطب دارن و عمل های لیزیک رو کلینیک نور تهران انجام میدن
پیش ایشون رفتم گفتن برای لیزیک مشکلی ندارید
کارشون چطوره؟

اhoumanes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله طبیعیه نگران نباشید کمی صبر کنید.
در مورد روش قدیمی منظورم اینه که یک دکتر دیگه ویزیت کنه و خود دکتر عمل کنه.

سلام
بله همون روش قدیمیه، چشم من رو دکتر نیک بین معاینه کرد و موقع تعیین وقت عمل ( در بخش پذیرش اتاق عمل) گفتم که میخوام دکتر هاشمی من رو عمل کنه که فرم دکتر هاشمی رو به من داد و بقیه داستان .
مرسی و موفق باشید

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی وقت به خیر
یه سوال داشتم
لنز تماسی منفی دوازده رو باید از کجا تهیه کرد؟
منشی دکتر که قرار بود برام پیگیری کنه می گفت پیدا نمیشه.
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله خود دکتر رو هم قبل عمل دیدم . منظورتون رو از روش قدیمی نمیفهمم چیه؟ یک سوال داشتم الان حدود 1.5 ماه از عمل من میگزره (فمتو لیزیک) ولی هنوز چشم چپم تار هست به نظر شما این طبیعه ، باید مدت زمان بیشتری صبر کنم ؟چقدر معمولا؟
مرسی و موفق باشید
luمولا تا 2 ماه البته این تاری دید فکر می کنم بخشیش هم به خاطر سازگاری مغز هست. یعنی مغز هنوز با دید جدید سازگار نشده ولی به طور کلی 2 ماه به بعد باید نظر داد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون. مشهد بجز دکتر صداقت دکتر دیگه ای میشناسید ؟ همونجور که گفتم دکتر صداقت 1 ماه دیگه وقت میده و مطبش همیشه شلوغه ... حقیقتش دوستم اگه بخاد از بیرجند بیاد مشهد واسه ویزیت و follow up و ... بمشکل میخوره . میشه بیاد مشهد عمل کنه follow up ش رو تو بیرجند انجام بده پیش دکتر داوری ؟

در مشهد دکتر صداقت بهرینه اگر نمیشه برن پیشش دکتر داوری خوبه. بهش سلام من رو هم برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی دکتر عزت الله پور عبدالله رو میشناسید
ایشون تو بابل مطب دارن و عمل های لیزیک رو کلینیک نور تهران انجام میدن
پیش ایشون رفتم گفتن برای لیزیک مشکلی ندارید
کارشون چطوره؟

اوه اوه اوه.
ایشون تو مهرگان بابل عمل می کنن. به نظر من یک دکتر دیگه رو انتخاب کنید.
اگر خواستید برید کلینیک مهرگان پیش آقای عنایتی سلام من رو برسونید و بگید در ایرنت با من آشنا شدید و من مهرگان رو معرفی کردم. ایشون بهتون یک دکتر خوب معرفی می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی وقت به خیر
یه سوال داشتم
لنز تماسی منفی دوازده رو باید از کجا تهیه کرد؟
منشی دکتر که قرار بود برام پیگیری کنه می گفت پیدا نمیشه.
ممنون

اجازه بدید از بوش اند لامب بپرسم بهتون خبر می دم.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
اوه اوه اوه.
ایشون تو مهرگان بابل عمل می کنن. به نظر من یک دکتر دیگه رو انتخاب کنید.
اگر خواستید برید کلینیک مهرگان پیش آقای عنایتی سلام من رو برسونید و بگید در ایرنت با من آشنا شدید و من مهرگان رو معرفی کردم. ایشون بهتون یک دکتر خوب معرفی می کنن.

اینقد این دکتر شاهکاره!!! که اوه اوه!!!:eek:
من که ازش پرسیدم خود دکتر گفت من نور تهران عمل میکنم!!
یه سررسید داشت جلوم بازکرد گفت : ببین اینا رو من عمل کردم خواستی شمارشونو میدم باهاشون صحبت کن.

پس در کل بیام تهران بهتره

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام جناب یاسینی،

یه بنده خدا عمل کاتاراکت در سال 1385 انجام داد و 450 هزار تومان هم پول لنز داد!! (لنزی که به جای مردمک داخل چشم کاشته میشه)

البته به دلیل کثیف شدن کپسول و خود لنز، احتمال زیادی داره که پزشک مورد نظر، لنز 80 هزار تومانی استفاده کرده باشه! :eek:

به هر حال، چه لنز 450 هزار تومانی، چه 80 هزار تومانی، (قیمتها مربوط به سال 1385 هست) میخواستم ببینم کپسول و خود لنز و کلا چیزایی که توی چشم کار گذاشته شده، قسمت فلزی دارن؟

مثلا اگه به بدن طرف برق وصل بشه یا بره MRI، چشم طرف آسیب می بینه؟! :wacko:

سپاسگزارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اینقد این دکتر شاهکاره!!! که اوه اوه!!!:eek:
من که ازش پرسیدم خود دکتر گفت من نور تهران عمل میکنم!!
یه سررسید داشت جلوم بازکرد گفت : ببین اینا رو من عمل کردم خواستی شمارشونو میدم باهاشون صحبت کن.

پس در کل بیام تهران بهتره

نه ایشون کارشنو خیلی بد نیست. اما چرا نمیاید تهران اینحا مراکز بهتری هست. اگر قرار باشه نور عمل کنید چرا با دکتر میر افتاب عمل نکنید که در نور هستند؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی،

یه بنده خدا عمل کاتاراکت در سال 1385 انجام داد و 450 هزار تومان هم پول لنز داد!! (لنزی که به جای مردمک داخل چشم کاشته میشه)

البته به دلیل کثیف شدن کپسول و خود لنز، احتمال زیادی داره که پزشک مورد نظر، لنز 80 هزار تومانی استفاده کرده باشه! :eek:

به هر حال، چه لنز 450 هزار تومانی، چه 80 هزار تومانی، (قیمتها مربوط به سال 1385 هست) میخواستم ببینم کپسول و خود لنز و کلا چیزایی که توی چشم کار گذاشته شده، قسمت فلزی دارن؟

مثلا اگه به بدن طرف برق وصل بشه یا بره MRI، چشم طرف آسیب می بینه؟! :wacko:

سپاسگزارم.

سلام
والا به طو رکلی چه لنز 80 هزار تومنی چه لنز 1.5 میلیونی فلز نداره و از ماده ای زیست سازگاز به نام اکریلیک ساخته میشه که خیلی با بدن سازگاره.
راستی دکترش کی بود

کثیف شدن کپسول اسمش PCO هست. یک مورد شایعیه که در لنز های ارزون زیاد اتفاق می افته. اما در لنز های گرون هم دیده میشه.

توی لنز بازار سیاه بدی وجود داره. دوستان حتما قبل از خرید لنز داخل چشمی با من مشورت کنند. من می تونم توپ کمکتون کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،

خیلی ممنون پس قسمت آهنی نداره که زنگ بزنه! :D

جراح، آقای دکتر علیرضا کاملی بودند... در بیمارستان قائم کرج عمل کردند... :(

نگرانبخش فلزی نباشید. راستی اون کدورت کپسول هم با لیزر حل میشه.
اما اسم دکتر را برای این می خواستم که ببینم کی همچین پولی گرفته.
التبه من نمی دونم چی گذاشتن تو چشم مریض اما سال 85 ما لنز Rezoom رو 330 تومن می فروختیم که الان شده 1.6 میلیون.
حالا لنز 480 تومنی احتمالا الان 2 میلیون قیمتشه ببینم چی بوده خدا داند.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .

من الان 10 روزه دارم از این محلول شستشو استفاده میکنم . و نمیدونم بخاطر محلوله یا نه که چشمم خیلی درد میگیره و بعد از دو سه ساعت فوق العاده میسوزه . آقای یاسینی این محلول رو تایید میکنید ؟

8khse0t02xmwgbahfcut.jpg

پیش اپتومتریست رفتم (کسی که لنزهامو داد تو بیمارستان نه مطب) گفت چشمت چربه و قطره (Artelact) داد . چشمام رو یکساعتی معاینه کرد هم بی لنز هم بالنز . گفت شماره چشمات فرقی نکرده و از پیشرفت قوز قرنیه نیست . فقط گفت صبحا چشمت رو با شامپو بچه بشور و هر 6 ساعت از قطره ها بریز که من هم همین کار ها رو میکنم ولی باز هم بدجور چشمم درد میگیره و میسوزه . گفت محلولت هم خیلی با کیفیت نیست و بخاطر تحریم ایران این محلول های بی کیفیت وارد شده . فقط نمیدونم چرا تو یک چشمم مشکل داره ؟؟!

دیگه بیشتر از دو ساعت نمیتونم لنزو تو چشم راستم تحمل کنم . تا چارشنبه هم پیش دکتر نمیتونم برم چون مطب نداره و هفته ای یکبار میاد بیمارستان . محلول دیگه بگیرم ؟

Last edited:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی ممنون از پاسختون یه سوال دیگه کسی که لازک میکنه همیشه باید بیرون خونه عینک دودی بزنه ؟

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
منم 3 سال پیش لیزیک انجام دادم
خداروشکرمشکلی نداشتم تا الان
اهواز عمل کردم،
دکتر پناهی بزاز
یکی از بهترین متخصصین امور لیزیک چشم است.
یاحق

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان من یه سوال داشتم چشمای من ضعیفه شماره 2 سنم هم 21 به نظره شما خوبه لیزر کنم؟ چه کاری رو پیشنهاد میدین مرسی پیشاپیش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام جناب یاسینی ؛
سوال اولم در مورد لنزهای داخل چشمیه. من با توجه به اینکه نمره چشمام بالاست، عمل لیزیک نمیتونم انجام بدم.
بعضی دکترها معتقدن میتونم لنز داخل چشمی بذارم، ولی خیلی هاشون هم تایید نمی کنن و میگن بهتره صبر کنم. ولی من واقعا" خسته شدم. پیدا کردن افرادی که این عمل رو انجام داده باشن خیلی سخته. حالا میخوام نظر شما بپرسم. اینکه آیا معمولا" کسانی که عمل میکنند راضی ان؟ بعضی ها میگن ممکنه باعث نابینا شدن چشم بشه، این درسته آیا؟!

سوال دومم در مورد لنزهای خارجی هستش. آیا لنز مناسبی برای نمره های بالا که آستیگمات رو هم برطرف کنه، وجود داره؟ (تا حالا فقط یک بار از لنز استفاده کردم، که اونم نمیدونم بد تجویز کرده بودن یا چطوری بود که اصلا" دید خوبی باهاش نداشتم. و اینکه روی چشمم حرکت میکرد!)

بالا