HARAY
Registered User
- نوشتهها
- 171
- لایکها
- 31
خیلی متاسفم که اینو می شنوم. اولا برای اینکه کمی از ناراحتتیون کم بشه یک نکته رو می گم. آب مروارید در انسان طبیعی بیماری نیست روند طبیعی پیری بدن هست. به همین دلیل دوست عزیز همه انسانها اونو می گیرن و اگر کسی عمل نکرد و مرد وقتش نشده بوده اگر کمی بیشتر زنده می موند می گرفت.
اما در مورد شما با تولد همراهتون بوده. اما برای اینکه کم یهم امیدوار بشین می گم شما که در سنین جوانی اونرو عمل می کنین دو تا نکته دارید اولا در پیری و سختی عمل نمی کنید که براتون سخت باشه دوما می تونید با انتخاب یک لنز خوب دید عالی تا زمان مرگ داشته باشید.(بر خلاف ماها که از 20 سالگی دیدمون به دلیل کدر شدن لنز کم میشه)
اما اولا د رمورد تبریز: دوست عزیز اگر در تبریز قرار شد عمل کنید من پیشنهاد می کنم بیخیال چشمتون بشین و بزاری از مریضی فوت کنید.!! شوخی کردم منظورم اینه که بیاید تهران. در تبریز بیمارستانها متاسفانه وسایل رو استریل نمی کنن (حتی مراکز خصوصی) به همین دلیل احتمال داره برید برای عمل آب مروارید با ایدز یا هپاتیت بیایان بیرون.
دوست عزیز شما به حرف بعضیا گوشن نده اگر می تونی بیا تهران چشمتو به یک دکتر مثل دکتر نادری نشون بده. مطمئنم که مشکلت حل میشه. راستی در مورد لنز حتما با من مشورت کن که بتونی لنز خیلی خوبی انتخاب کنی.
میشه در خصوصی پی امی به شما بدم البته اگه مزاحم نباشم