• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
خیلی متاسفم که اینو می شنوم. اولا برای اینکه کمی از ناراحتتیون کم بشه یک نکته رو می گم. آب مروارید در انسان طبیعی بیماری نیست روند طبیعی پیری بدن هست. به همین دلیل دوست عزیز همه انسانها اونو می گیرن و اگر کسی عمل نکرد و مرد وقتش نشده بوده اگر کمی بیشتر زنده می موند می گرفت.
اما در مورد شما با تولد همراهتون بوده. اما برای اینکه کم یهم امیدوار بشین می گم شما که در سنین جوانی اونرو عمل می کنین دو تا نکته دارید اولا در پیری و سختی عمل نمی کنید که براتون سخت باشه دوما می تونید با انتخاب یک لنز خوب دید عالی تا زمان مرگ داشته باشید.(بر خلاف ماها که از 20 سالگی دیدمون به دلیل کدر شدن لنز کم میشه)

اما اولا د رمورد تبریز: دوست عزیز اگر در تبریز قرار شد عمل کنید من پیشنهاد می کنم بیخیال چشمتون بشین و بزاری از مریضی فوت کنید.!! شوخی کردم منظورم اینه که بیاید تهران. در تبریز بیمارستانها متاسفانه وسایل رو استریل نمی کنن (حتی مراکز خصوصی) به همین دلیل احتمال داره برید برای عمل آب مروارید با ایدز یا هپاتیت بیایان بیرون.

دوست عزیز شما به حرف بعضیا گوشن نده اگر می تونی بیا تهران چشمتو به یک دکتر مثل دکتر نادری نشون بده. مطمئنم که مشکلت حل میشه. راستی در مورد لنز حتما با من مشورت کن که بتونی لنز خیلی خوبی انتخاب کنی.

میشه در خصوصی پی امی به شما بدم البته اگه مزاحم نباشم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میشه در خصوصی پی امی به شما بدم البته اگه مزاحم نباشم

بله البته خوشحال میشم کمکی بکنم. البته اگر سوال عمومی بود همینجا مطرح کنید که دیگران هم استفاده کنن

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من به یک پزشک خوب برای شبکیه نیاز دارم. تهران هستم. متشکرم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من به یک پزشک خوب برای شبکیه نیاز دارم. تهران هستم. متشکرم

بله دوست عزیز. دکتر احمدیه، دکتر ریاضی ، دکتر سهیلیان. دکتر مسیح هاشمی.
کدوم بخش شهر هستید یکی رو همونجا بهتون معرفی کنم.

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون آقای یاسینی قسمت غرب یا مرکز شهر و در صورت امکان شماره تماس هم بدید ممنون میشم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون آقای یاسینی قسمت غرب یا مرکز شهر و در صورت امکان شماره تماس هم بدید ممنون میشم.

دکتر احمدیه تو یوسف آباد. فردا یادم بندازید از سر کار براتون شماره تلفن هم بزارم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه از اقای یاسینی
احمدیه:02188049479
ریاضی:02188787879
مسیح هاشمی:02188771815
دکتر ریاضی فقط سه شنبه هاست
دکتر هاشمی روزهای زوجه
دکتر احمدیه رو یادم نیست اما من که یه بار می خواستم باهاش وقت بگیرم همینجوری انگار به کسی وقت نمی ده باید یه معرفی نامه از یه پزشک دیگه برای خود دکتر ببری پیشش یه همچین چیزی. منشی هم فقط بعد ظهر یه روزی فقط جواب میده فکر کنم شنبه یا یک شنبه

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرمنده این یکی رو جا انداخته بودم. قوز قرنیه احتیاج به عکس گرفتن از قرنیه داره.
ولی دکترها معمولا از روند کاهش دید هم به اون پی می برن. به نظرم باز یکبار برید پیش چشم پزشک
متاسفانه اون انحراف با درمان شماره چشمتون بیشتر میشه. حتما این سری که رفتین پیش چشم پزشک این مورد رو مطرح کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ممنونم آقای یاسینی. کمک هاتونو فراموش نمیکنم.
ولی ، همون قدر که اولش امیدوار شدم، با این جمله ی آخرتون دارم ناامید میشم !
خب این چه عمل کردنیه که وضع رو بدتر می کنه ..

کاش راهی بود !

موفق باشید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دربارره لنز دائم چی میدونید چجوریه چقدر هزینه داره و ...
لنز دائم منظورم اون لنزیه که با عمل جراحی داخل چشم برای همیشه قرار میدن
چند مدل داریم از این لنز دائم داخلی که من میگم ؟ کودوم بهتره؟

کسی نمیدونه دکتر خدادوست دیگه چرا نمیاد ایران ؟(اما خدا خیرش بده این خدادوست را کارش درسته :))

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه از اقای یاسینی
احمدیه:02188049479
ریاضی:02188787879
مسیح هاشمی:02188771815
دکتر ریاضی فقط سه شنبه هاست
دکتر هاشمی روزهای زوجه
دکتر احمدیه رو یادم نیست اما من که یه بار می خواستم باهاش وقت بگیرم همینجوری انگار به کسی وقت نمی ده باید یه معرفی نامه از یه پزشک دیگه برای خود دکتر ببری پیشش یه همچین چیزی. منشی هم فقط بعد ظهر یه روزی فقط جواب میده فکر کنم شنبه یا یک شنبه

والا دکتر احمدیه قبل از اینکه جایزه جراحان آمریکا رو ببره خیلی آدم باحالتری بود. اما الان دیگه خیلی خوب وقت نمی ده.
بازم تشکر از کمکتون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم آقای یاسینی. کمک هاتونو فراموش نمیکنم.
ولی ، همون قدر که اولش امیدوار شدم، با این جمله ی آخرتون دارم ناامید میشم !
خب این چه عمل کردنیه که وضع رو بدتر می کنه ..

کاش راهی بود !

موفق باشید.

شما باید با یک دکتر استرابیسم مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دربارره لنز دائم چی میدونید چجوریه چقدر هزینه داره و ...
لنز دائم منظورم اون لنزیه که با عمل جراحی داخل چشم برای همیشه قرار میدن
چند مدل داریم از این لنز دائم داخلی که من میگم ؟ کودوم بهتره؟

کسی نمیدونه دکتر خدادوست دیگه چرا نمیاد ایران ؟(اما خدا خیرش بده این خدادوست را کارش درسته :))

سلام دوست عزیز.
من در مورد لنز های داخل چشمی خیلی می دونم.! ! ! !

والا لنز آرتیزان رو یک زمانی ما وارد می کردیم. اما الان دیگه فقط سپاهان سامع وارد می کنه. اون لنزی که منظور شماست لنز فیکیک هست که اگر صفحات اول همین تاپیک رو بخونید درموردش کاملا توضیح دادم.
الان مدلهای زیادی هستند. بهترینش آرتیزان Ophtec و ICL از شرکت STAR هست.
دکتر خدادوست رو فکر میکنم پپسرشون الان ایران هستند.اگر منظور شما همون دکتر مسن تره هست یعنی پدرشون باید بگم که دیگه عمل نمی کنه. اگر اینطوره که شما احتمالا شیراز هستید. چرا پیش دکتر نیک نام نمی رید. فکر نمی کنم در شیراز از ایشون بهتر پیدا بشه. البته دکتر جعفری و دکتر رحیمی هم خوبند.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز.
من در مورد لنز های داخل چشمی خیلی می دونم.! ! ! !

والا لنز آرتیزان رو یک زمانی ما وارد می کردیم. اما الان دیگه فقط سپاهان سامع وارد می کنه. اون لنزی که منظور شماست لنز فیکیک هست که اگر صفحات اول همین تاپیک رو بخونید درموردش کاملا توضیح دادم.
الان مدلهای زیادی هستند. بهترینش آرتیزان Ophtec و ICL از شرکت STAR هست.
دکتر خدادوست رو فکر میکنم پپسرشون الان ایران هستند.اگر منظور شما همون دکتر مسن تره هست یعنی پدرشون باید بگم که دیگه عمل نمی کنه. اگر اینطوره که شما احتمالا شیراز هستید. چرا پیش دکتر نیک نام نمی رید. فکر نمی کنم در شیراز از ایشون بهتر پیدا بشه. البته دکتر جعفری و دکتر رحیمی هم خوبند.

اره همونه که میگی
شیراز میمد و میرفت ولی من خودم اصفهان هستم بزار کامل توضیح بدم
ببین اینجا تو خانوادمون یه نفر را میشناسم که عدسی چشمش در رفتگی داشت (یا حداقل چیز عامیانه ای که میگن اینه) بعد بچه بود طرف 7 سالش که بود مشخص شد (الان حدودا 22-23 سالشه)
هر جا رفت هیچ کس نمیفهمید چشه (نمیدونم چرا) تا اینکه این خدادوسته اومد و این رفت شیراز اینا دید (منم دنبالشون بودم اقا من یادمه یه صف داشت اووووه خیلی بود مردم شب میخوابیدن تو صف (اغراق نیست جدی میگم) )
اخر رفت پیش اینا نهایتا گفت عدسی چشمش در رفتگی داره
اون زمان میگفت که این باید عمل بشه ولی چون تا الان تو ایران همچین عملی نشده کسی نمیدونه چجوریه و اولین باره که تو ایران این عمل صورت میگیره (حالا راست و دروغش با خودش:دی) !!!
بعد هم فرستادش اصفهان پیش فشارکی و عمل کرد و رفت پی کارش
حالا یه عینک داره شماره هاش فک کنم 13 اینا باشه (1.3 نیستا 13 هست)
بعد الان همین دکتر فشارکی دکترشه بهش گفته با این شرایطی که داره احتمال این که بتونه چند بار عمل بکنه برا لنز داخلی کمه و شانس عمل را بهش میگه 1 بار در نظر بگیره
حالا این میخواد عمل کنه لنز داخلی بزاره (از همون اول بهش گفته بودن 18 سالگی میتونه بزاره که رشد چشم کامل بشه) الان هر سال میگه یه دو سال دیگه باید صبر کرد
الان میگه یه سری لنز هست جدید اومده هنوز وارد ایران نشده و ... من میخوام قضیه این لنزه را بدونم چیه برام خیلی جالبه قضیه این فرد
اینجور که معلومه الان این عینک کاره همون عدسی را میکنه برا این و چشمش عدسی نداره
اینجور که من فکر میکنم این لنز احتمال اینکه از سر جاش تکون بخوره با این وضعیت این را داره حالا این لنز که بهش گفتن بهتر قرار میگیره و تکون نمیخوره یه همچین چیزی من دقیق نمیدونم چیه چجوریه ؟
کلا میخوام ببینم این چی به چیه میخواد چی کار کنه این :)
میخوام منم اطلاعاتم بیشتر بشه مشکل داره ؟:دی

atefeh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی ،وقتتون بخیر
من حدود 1ماه پیش تو کیلینیک ابان اصفهان و تحت عمل اقای دکتر قریشی نوبت عمل داشتم ولی چون تو روند پروؤه درسیم مشکلی پیش اومد،مجبور شدم کنسلش کنم.
حالا 1شنبه این هفته نوبت زدم(البته ان شالا).خواستم 2تا سوال از حضورتون بپرسم:
1-دفعه پیش خواسته بودین از دکتر قریشی بپرسم هنوز ملیوگین می خوان یا نه؟ایا 1شنبه که رفتم بپرسم یا نه؟
2-چون باید اواخر تیر یک ازمون کتبی مهم بدم و حدالاقل 4-5روز بعد از عمل باید مطالعم را شروع کنم چرا که حجم درسا زیاده،حالا نگران این هستم که این مطالعه برای چشمم ضرر نداشته باشه؟(از طرفی ترجیحا می خوام این عمل زودتر انجام بشه)
3-اصلا از چند روز بعد عمل می تونم مطالعم را شروع کنم؟تاری دید اصولا کی اجازه مطالعه بهم میده؟توصیه شما هم برای انجام این مطالعه و هم برای انجام عمل چیه؟
با سپاس فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اره همونه که میگی
شیراز میمد و میرفت ولی من خودم اصفهان هستم بزار کامل توضیح بدم
ببین اینجا تو خانوادمون یه نفر را میشناسم که عدسی چشمش در رفتگی داشت (یا حداقل چیز عامیانه ای که میگن اینه) بعد بچه بود طرف 7 سالش که بود مشخص شد (الان حدودا 22-23 سالشه)
هر جا رفت هیچ کس نمیفهمید چشه (نمیدونم چرا) تا اینکه این خدادوسته اومد و این رفت شیراز اینا دید (منم دنبالشون بودم اقا من یادمه یه صف داشت اووووه خیلی بود مردم شب میخوابیدن تو صف (اغراق نیست جدی میگم) )
اخر رفت پیش اینا نهایتا گفت عدسی چشمش در رفتگی داره
اون زمان میگفت که این باید عمل بشه ولی چون تا الان تو ایران همچین عملی نشده کسی نمیدونه چجوریه و اولین باره که تو ایران این عمل صورت میگیره (حالا راست و دروغش با خودش:دی) !!!
بعد هم فرستادش اصفهان پیش فشارکی و عمل کرد و رفت پی کارش
حالا یه عینک داره شماره هاش فک کنم 13 اینا باشه (1.3 نیستا 13 هست)
بعد الان همین دکتر فشارکی دکترشه بهش گفته با این شرایطی که داره احتمال این که بتونه چند بار عمل بکنه برا لنز داخلی کمه و شانس عمل را بهش میگه 1 بار در نظر بگیره
حالا این میخواد عمل کنه لنز داخلی بزاره (از همون اول بهش گفته بودن 18 سالگی میتونه بزاره که رشد چشم کامل بشه) الان هر سال میگه یه دو سال دیگه باید صبر کرد
الان میگه یه سری لنز هست جدید اومده هنوز وارد ایران نشده و ... من میخوام قضیه این لنزه را بدونم چیه برام خیلی جالبه قضیه این فرد
اینجور که معلومه الان این عینک کاره همون عدسی را میکنه برا این و چشمش عدسی نداره
اینجور که من فکر میکنم این لنز احتمال اینکه از سر جاش تکون بخوره با این وضعیت این را داره حالا این لنز که بهش گفتن بهتر قرار میگیره و تکون نمیخوره یه همچین چیزی من دقیق نمیدونم چیه چجوریه ؟
کلا میخوام ببینم این چی به چیه میخواد چی کار کنه این :)
میخوام منم اطلاعاتم بیشتر بشه مشکل داره ؟:دی

در رفتگی عدسی از اون مواردی هست که درمانش کمی سخته ولی الان دیگه دکتر ها نباید باهاش مشکلی داشته باشند.
والا در مورد دکتر خدادوست من خودم به شخصه خیلی شنیدم ولی خوب دیگه الان کمی از دورانش گذشته. ولی مثل اینکه در دوران طلایی دکتر خوبی بوده.
ولی الان دیگه اینکه کسی نمی تونه کاری برای اشنایه شما بکنه به نظر من کمی اغراقه.
متاسفانه آدم ها محدود به دایره ای هستند که درش مخاط میشن (این جمله رو نمی دونم کی گفته فقط بادم میاد یک بار شنیدمش) اگر در اصفهان دکتری گفت که این عمل نمی شه و یا در شیراز دلیل نمیشه که درمانی براش نباشه.
به نظر من سن 22 سال هنوز کمی کمه ولی شاید بهتر باشه با دوستتون تشریف بیارید تهران و یکی از دکتر های تهران ایشون رو ببینه.
راستی چرا در اصفهان یک سر ژیش دکتر قریشی نمی رید.
ایشون کمی گرون می گیرن ولی باور کنید در کنگره ها دکتر ها همینطور اطرافشون می گردن و سوال می کنن. من فکر می کنم توی چشم در اصفهان تک هستند.
در مورد لنز باید بگم بلکه متاسفانه لنز های آرتیزان نسبت به ضربه خیلی حساس هستند و با ضربه ممکنه از جاشون جابجا بشن ولی ICL اینطوری نیست.
لنز های فیکیک یک عینک مصنوعی هستند که بر روی آیریس (عنبیه) قرار می گیرند. بستیگ به نوع قرار گیری با هم فرق می کنن. بهترین اونها لنز آرتیزان و بعد از اون ICL هست.

بالا