• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
جناب یاسینی ، یکشنبه ماردم عمل آب مروارید و عمل برداشتن چین خوردگی کوچک شبکیه دارند ( هر دو برای یک چشم ) . دو تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
برای آب مروارید از چه لنزی باید استفاده کنند که دوربینی و نزدیک بینیشون هم اصلاح بشه ( بهترین مارک ) ؟ و از کجا باید تهیه کرد ؟ البته دکتر بهشون گفته احتیاجی نیست ما لنز رو تهیه کنیم و خودشون دارند با توجه به اینکه گفته حدود 3.5 تا 4 میلیون خرج عمله فکر میکنید از چه لنزی قراره استفاده کنند ؟
و سوال دومم هم اینه که برای برداشتن چین خوردگی بیهوشی عمیق میدن یا خیر ؟
با تشکر از شما .

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی ..
به نظرتون میشه امیدوار بود به اینکه روش جدیدی برای اصلاح نزدیک بینی شدید یافت بشه ؟
روشی که نیاز به عمل جراحی (مثل لنز داخل چشمی) نداشته نباشه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ، یکشنبه ماردم عمل آب مروارید و عمل برداشتن چین خوردگی کوچک شبکیه دارند ( هر دو برای یک چشم ) . دو تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
برای آب مروارید از چه لنزی باید استفاده کنند که دوربینی و نزدیک بینیشون هم اصلاح بشه ( بهترین مارک ) ؟ و از کجا باید تهیه کرد ؟ البته دکتر بهشون گفته احتیاجی نیست ما لنز رو تهیه کنیم و خودشون دارند با توجه به اینکه گفته حدود 3.5 تا 4 میلیون خرج عمله فکر میکنید از چه لنزی قراره استفاده کنند ؟
و سوال دومم هم اینه که برای برداشتن چین خوردگی بیهوشی عمیق میدن یا خیر ؟
با تشکر از شما .

دوست من کاش می گفتید کجا عمل میشه.
بهترین لنز های بازار در حال حاضر Acrysof از شرکت Alcon ، لنز 1stQ از شرکت Gemma آلمان ، لنز Hoya ژاپن.
اما همه این لنز ها فقط دید دور و یا دید نزدیک رو اصلاح می کنن (فقط یکی رو ) اگر علاقه مندید که هر دو تا دید اصلاح بشه که مادرتون اصلا عینک نزنه باید از لنز Restor الکان استفاده کنید.قیمتش حدود 1.5 درمیاد هر عدد لنز.
قیمت همشون نزدیک به 200 تومنه (کمی کمتر یا بیشتر)

در مورد چسن خوردگی شبکیه معمولا بیهوشی انجام میشه ولی این بستگی به سن مادرتون داره.
دوست عزیز اینطور که می بینم شاید بهتر باشه هزینه برای لنز Restor نکنید. چین خوردگی شبکیه منجر به کاهش دید میشه. به همین دلیل به نظر من از لنز Acrysof استفاده کنید که هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت مناسبی داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی ..
به نظرتون میشه امیدوار بود به اینکه روش جدیدی برای اصلاح نزدیک بینی شدید یافت بشه ؟
روشی که نیاز به عمل جراحی (مثل لنز داخل چشمی) نداشته نباشه ؟

دوست عزیز بله میشه امیدوار بود. ولیکن یک نکته وجود داره. این روشها تا توسط FDA آمریکا تایید نشند به بازار روانه نمی شن. تاییدیه FDA هم سالها طول می کشه. برای همین لیزر نزدیک به 10 سال طول کشید.
برای همینم باید منتظر باشید.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام،

من را برای تکراری بودن این سئوال ببخشید: نتایج مثبت چند درصد از عمل های لیزر چشم بعد از چند سال (مثلا چهار، پنج سال) از بین می رود؟ اگر اصلا از بین رفتنی در چنین مدتی وجود داشته باشد.

بسیار ممنون.

Sent using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،

من را برای تکراری بودن این سئوال ببخشید: نتایج مثبت چند درصد از عمل های لیزر چشم بعد از چند سال (مثلا چهار، پنج سال) از بین می رود؟ اگر اصلا از بین رفتنی در چنین مدتی وجود داشته باشد.

بسیار ممنون.

Sent using Tapatalk 2

استاد بزرگ چطوری.

در مورد سوالت باید بگم که شماره چشم به چند دلیل می تونه بعد از عمل لیزر تغییر کنه.

1- عدم دقت در ثابت شدن شماره چشم: مثلا در سنی عمل انجام بشه که هنوز شماره چشم ثابت نشده. اینطوری بعد از عمل چشم می تونه حتی تا چند شماره تغییر کنه که التبه به عمل ربطی نداره. برای این مورد میشه از قانون 2 سال ثابت شدن شماره چشم استفاده کرد. اصولا زیر 24 سال نباید عمل کرد مگر اینکه 2 سال از ثابت شدن چشم گذشته باشه.

2- سن بالا: اگر لیزر در سنین بالا انجام بشه ممکنه پیر چشمی اتفاق بیافته که ربطه به عمل لیزر نداره. پیر چشمی متاسفانه درمانی نداره و فقط شخص باید از عینک استفاده کنه تا زمانیکه کاندید آب مروارید بشه و با کاشت لنز داخل چشمی پیر چشمی اش درمان بشه.

3- ضربات شدید. ضربات شدید می تونن باعث تغییر کوچکی در شکل کروی چشم بشن و شماره چشم رو تغییر بدن.

4- مشکلات شبکیه : مشکلات شبکیه درمان سختی دارند و معمولا دید قبلی رو به بیمار بر نمی گردونن که باز هم بیماری های هستند که به لیزر ربطی ندارن.

همونطور که می بینی که هر گونه تغییر شماره چشم به لیزر شدن ربطی نداره و اگر هم لیزر نمی کردی اتفاق می افتاد.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوست من کاش می گفتید کجا عمل میشه.
بهترین لنز های بازار در حال حاضر Acrysof از شرکت Alcon ، لنز 1stQ از شرکت Gemma آلمان ، لنز Hoya ژاپن.
اما همه این لنز ها فقط دید دور و یا دید نزدیک رو اصلاح می کنن (فقط یکی رو ) اگر علاقه مندید که هر دو تا دید اصلاح بشه که مادرتون اصلا عینک نزنه باید از لنز Restor الکان استفاده کنید.قیمتش حدود 1.5 درمیاد هر عدد لنز.
قیمت همشون نزدیک به 200 تومنه (کمی کمتر یا بیشتر)

در مورد چسن خوردگی شبکیه معمولا بیهوشی انجام میشه ولی این بستگی به سن مادرتون داره.
دوست عزیز اینطور که می بینم شاید بهتر باشه هزینه برای لنز Restor نکنید. چین خوردگی شبکیه منجر به کاهش دید میشه. به همین دلیل به نظر من از لنز Acrysof استفاده کنید که هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت مناسبی داره.

ممنون از راهنماییتون . قراره مرکز چشم ونک عمل بشن . از نظر هزینه لنز مشکلی نیست . دکتر گفته بعد از برداشتن چین خوردگی دیدشون بهتر میشه به نظرتون در این صورت هم استفاده از لنز restor تاثیر زیادی نداره ؟ و اینکه اگه خودشون این لنز رو نداشتن از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سوال دیگه :blush: منظور از لنزهای چند کانونه تطابقی همین لنز restor هست ؟
با تشکر .

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
استاد بزرگ چطوری.

در مورد سوالت باید بگم که شماره چشم به چند دلیل می تونه بعد از عمل لیزر تغییر کنه.

1- عدم دقت در ثابت شدن شماره چشم: مثلا در سنی عمل انجام بشه که هنوز شماره چشم ثابت نشده. اینطوری بعد از عمل چشم می تونه حتی تا چند شماره تغییر کنه که التبه به عمل ربطی نداره. برای این مورد میشه از قانون 2 سال ثابت شدن شماره چشم استفاده کرد. اصولا زیر 24 سال نباید عمل کرد مگر اینکه 2 سال از ثابت شدن چشم گذشته باشه.

2- سن بالا: اگر لیزر در سنین بالا انجام بشه ممکنه پیر چشمی اتفاق بیافته که ربطه به عمل لیزر نداره. پیر چشمی متاسفانه درمانی نداره و فقط شخص باید از عینک استفاده کنه تا زمانیکه کاندید آب مروارید بشه و با کاشت لنز داخل چشمی پیر چشمی اش درمان بشه.

3- ضربات شدید. ضربات شدید می تونن باعث تغییر کوچکی در شکل کروی چشم بشن و شماره چشم رو تغییر بدن.

4- مشکلات شبکیه : مشکلات شبکیه درمان سختی دارند و معمولا دید قبلی رو به بیمار بر نمی گردونن که باز هم بیماری های هستند که به لیزر ربطی ندارن.

همونطور که می بینی که هر گونه تغییر شماره چشم به لیزر شدن ربطی نداره و اگر هم لیزر نمی کردی اتفاق می افتاد.

چه جواب کاملی! مثل همیشه بسیار ممنون، آقای یاسینی بزرگوار.

Sent using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون . قراره مرکز چشم ونک عمل بشن . از نظر هزینه لنز مشکلی نیست . دکتر گفته بعد از برداشتن چین خوردگی دیدشون بهتر میشه به نظرتون در این صورت هم استفاده از لنز restor تاثیر زیادی نداره ؟ و اینکه اگه خودشون این لنز رو نداشتن از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سوال دیگه :blush: منظور از لنزهای چند کانونه تطابقی همین لنز restor هست ؟
با تشکر .

دوست عزیز لنز های restor برای دو چشم نزدیک 3 میلیون تموم میشه. اگر دید لازم رو به وجود نیاره این چول حروم کردنه. به نظر من با دکترتون مشورت کنید .
این لنز تولید شرکت آلکان هست و نماینده رسمیش در ایران شرکت صوفیا طب هست تو میرعماد اگر آدرسشون پیدا نکردید بگید من بهتون بدم.

توضیح
لنز چند کانونه یعنی لنزی که دارای کانونهایی برای دید دور و نزدیک هست. این لنزها معمولا از سطوحی منشوری تشکیل شده اند که دید دور و نزدیک خوبی رو به بیمار می دن. اما این دید خوب متاسفانه فوکوس نداره. این یعنی زمانیکه دارید کتاب می خونید تلویزیون رو هم خوب می بینید و لازم نیست روی تلویزیون فوکوس کنید. خود همین مساله کمی طول داره تا عادت بشه.

Restor%20lens%20magnified%20diagram-resized-600.png

lense_restor.jpg

لنز تطابقی لنزی است که مانند لنز طبیعی انسان عمل می کنه برای دید دور کوچک و برای دید نزدیک بزرگتر میشه مثل لنز HCrystalens HD از شرکت بوش اند لامب

25052009165425Crystalens.jpg

این لنز ها خیلی به لنز طبیعی انسان شبیهند ولیکن به مرور زمان خاصیت اسلاتیک خودشون رو از دست می دن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه جواب کاملی! مثل همیشه بسیار ممنون، آقای یاسینی بزرگوار.

Sent using Tapatalk 2

خواهش می کنم. بودن شما اساتید عزیز باعث دلگرمی آدم میشه. بروبچس این ColoFlyin' از دوست های خوب من و سلطان بازی های کامپیوتریه.

setare_9870

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی یه سئوال داشتم خواستم بپرسم دکتر سید محمد قریشی که کلینیک پارسیان عمل چشم انجام میدن توی کلینیک های دیگه استان اصفهان هم عمل می کنند یا نه ؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
جناب یاسینی ممنون از راهنماییتون . همونطور که فرمودید دکترشون گفت لنز های چند کانونه مناسبشون نیست . دیروز عمل کردند ولی متاسفانه گفتند حتما باید از لنزهایی که خودمون داریم استفاده کنید . لنز " فولدبل آکریلیک اسفریک اشمیت " رو براشون گذاشتن . به نظرتون کیفیتش مثل لنزهایی که شما معرفی کردید هست یا پایین تره ؟ قیمت لنز رو هم 225000 تومن اضافه بر 4 میلیون گرفتند .

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من چشم راستم چند وقته که از بالا ابروهام به زور می خواد بیاد رو چشمم تو حالت عادی انگار ماهچه های بالای چشم افتاده رو چشمم اطراف چشم هم فشار میاره رو چشمم انگار که به زور پلکم می خواد بسته شه
راهی هست برای درمانش؟چه جور بیمارییه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ممنون از راهنماییتون . همونطور که فرمودید دکترشون گفت لنز های چند کانونه مناسبشون نیست . دیروز عمل کردند ولی متاسفانه گفتند حتما باید از لنزهایی که خودمون داریم استفاده کنید . لنز " فولدبل آکریلیک اسفریک اشمیت " رو براشون گذاشتن . به نظرتون کیفیتش مثل لنزهایی که شما معرفی کردید هست یا پایین تره ؟ قیمت لنز رو هم 225000 تومن اضافه بر 4 میلیون گرفتند .

خدای من..................
225 تومن برای لنز دکتر اشمیت. د کترتون کیه؟
لنز آلکان الان 250 تومنه اونموقع دکتر اشمیت رو می فروشن 225. ببینم جعبشو دیدی؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی یه سئوال داشتم خواستم بپرسم دکتر سید محمد قریشی که کلینیک پارسیان عمل چشم انجام میدن توی کلینیک های دیگه استان اصفهان هم عمل می کنند یا نه ؟

بله ایشون کلینیک آبان هم هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من چشم راستم چند وقته که از بالا ابروهام به زور می خواد بیاد رو چشمم تو حالت عادی انگار ماهچه های بالای چشم افتاده رو چشمم اطراف چشم هم فشار میاره رو چشمم انگار که به زور پلکم می خواد بسته شه
راهی هست برای درمانش؟چه جور بیمارییه

دوست عزیز فکر میک نم دچار افتادگی پلک شدید. با توجه به عضله ای که دچار افتادگی شده میشه درمانش کرد . فکر کنم باید به یک دکتر استرابیسم مراجعه کنید.

morfin3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني. اول تشكر بابت اين همه اطلاعات.يك سوال داشتم.دكتر حميد پرهيزگار در كيلينيك بصير كارش چطوره؟ من ميخوام عمل ليزك كنم.يكي از دوستان ايشون پيشنهاد كردن.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
خدای من..................
225 تومن برای لنز دکتر اشمیت. د کترتون کیه؟
لنز آلکان الان 250 تومنه اونموقع دکتر اشمیت رو می فروشن 225. ببینم جعبشو دیدی؟
جعبه رو ندیدم ولی یک کارت بهمون دادن ( کارت لنز ) که گفتن گم نکنیم که این مشخصات روش بود . حالا این لنز خوبه یا نه ؟ گرون حساب کردن یا ارزون ؟ :wacko:

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی وقت به خیر.
جسارتا از لنز نمره منفی دوازده جه خبر؟

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به علت نازک بودن قرنیه نتونستم عمل لیزیک و انجام بدم و در مورد عمل لنز داخل چشمی هم با شما مشورت کردم چند ماه پیش
چند تا سوال داشتم
عمل فمتو رو میتونم با قرنیه نازک انجام بدم با توجه به اینکه پیشرفته تر هستش
با قیمت جدید دلار قیمت لنز داخل چشمی رو با مارکش و هزینه عمل
بیمه تامین اجتماعی در این زمینه پرداختی انجام میده؟
تو سایت کلینیک بصیر مطلبی با عنوان عمل قرنیه نازک با کارت محافظ (Tissue saving) نوشته بودن متوجه منظورشون نشدم
اگه لطف کنید شماره همراه دکتر خانلری و شماره و آدرس مطب اصلی دکتر رو مجددا بنویسید
یکی از آشناها عمل چشم رو در فارابی انجام داده بود الان نیاز به پیوند قرنیه داره
شما کدوم دکتر و معرفی میکنید دکتر خانلری در این زمینه هم فعالیت میکنن ؟
ساکن کرج هستم سن 30 شماره چشم هم هرکدوم در حدود 7
باز هم ممنون از اینکه وقتتون رو برای راهنمایی در اختیار ما قرار میدین

Last edited:
بالا