• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
ممنون از توضیحاتتون . حالا دکتر بهم گفتن فردا برو از پخش لنز جلوی بیمارستان بگو در مورد این لنز اطلاعات بهت بدن که چند وقته حاضر میشه و قیمتش چقدر در میاد . اسمش هم توی یک نسخه نوشتن دقیقا همینه Toric Artiflex . فقط این که میگن 6 ماه طول میکشه حاضر بشه درسته ؟ آخه 6 ماه خیلی طولانیه دیگه . راستی لطفا شماره شرکت سپاهان سامع رو هم بهم بدین .

اگه اینجور که دکتر گفتن این لنز بتونه قوز رو مداوا و دید 20/20 بده واقعا خبر خیلی خوبیه .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از توضیحاتتون . حالا دکتر بهم گفتن فردا برو از پخش لنز جلوی بیمارستان بگو در مورد این لنز اطلاعات بهت بدن که چند وقته حاضر میشه و قیمتش چقدر در میاد . اسمش هم توی یک نسخه نوشتن دقیقا همینه Toric Artiflex . فقط این که میگن 6 ماه طول میکشه حاضر بشه درسته ؟ آخه 6 ماه خیلی طولانیه دیگه . راستی لطفا شماره شرکت سپاهان سامع رو هم بهم بدین .

اگه اینجور که دکتر گفتن این لنز بتونه قوز رو مداوا و دید 20/20 بده واقعا خبر خیلی خوبیه .

بله متاسفانه این لنز باید ساخته بشه و قبلا برای ما چهار ماه طول میکشید قیمتش رو دقیقا ندارم اما با دلار 900 تومن ما می فردختیم 870 هزار تومن هر لنز. امت فکر کنم سپاهان سامع ارزونتر میده.
این لنز کاشتنیه و نیاز به جراحی داره توضیجاتش در همین انجمن من دادم.
فردا اطلاعات سپاهان سامع رو براتون می ذارم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . من امروز رفتم واسه تهیه لنز Toric Artiflex . یک فکس از شرکت سپاهان سامع فرستادن که گفتن دکترت باید تموم مشخصات لنز رو پر کنه بعد واسمون بیارش . فقط گفتش از آلمان میاد نه از هلند . بعد از 4 5 ماه آماده میشه . اولش باید 1700 بدم بعدش بستگی به قیمت دلار مابه تفاوتش رو یا بهم میدن یا ازم میگیرن . حالا فردا میرم پیش دکتر ببینم دکتر چی میگه .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من امروز رفتم واسه تهیه لنز Toric Artiflex . یک فکس از شرکت سپاهان سامع فرستادن که گفتن دکترت باید تموم مشخصات لنز رو پر کنه بعد واسمون بیارش . فقط گفتش از آلمان میاد نه از هلند . بعد از 4 5 ماه آماده میشه . اولش باید 1700 بدم بعدش بستگی به قیمت دلار مابه تفاوتش رو یا بهم میدن یا ازم میگیرن . حالا فردا میرم پیش دکتر ببینم دکتر چی میگه .

واو. چقدر گرون شده. بله از آلمان میاد برای اینکه هلند مستقیم با ایران کار نمیکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره های سپاهان سامع

77527279و 80

bigknight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دکتر خوبی توی ارومیه برای عمل چشم سراغ دارین معرفی کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر خوبی توی ارومیه برای عمل چشم سراغ دارین معرفی کنید؟

بله دکتر سیفی ایشون فوق العاده کارشون خوبه. من حتی به خیلی از تبریزی های پیشنهاد میکنم برن ارومیه پیش ایشون عمل کنن.

mehdy_nu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و وقت بخیرمن چندین ساله که واسه نمره چشم میرم پیش دکتر احدزادگان ازش برای عمل پرسیدم گفت که تو کلینیک نوین دیدگان میتونه چشمام رو عمل کنه شما پیشنهاد میکنی برم پیش خودش یا واسه عمل برم کلینیکای شناخته شده تر مثل نور؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
شما خودتون یا خونواده تون این عمل رو داشتید؟ ریسکش تا چه حده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و وقت بخیرمن چندین ساله که واسه نمره چشم میرم پیش دکتر احدزادگان ازش برای عمل پرسیدم گفت که تو کلینیک نوین دیدگان میتونه چشمام رو عمل کنه شما پیشنهاد میکنی برم پیش خودش یا واسه عمل برم کلینیکای شناخته شده تر مثل نور؟

کلینیک نوین دیدهگان کلینیک خیلی خوبیه. ولی ببینید اگر قیمت عملش با نگاه و نور یکیه چرا جای پیشرفته تر عمل نکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما خودتون یا خونواده تون این عمل رو داشتید؟ ریسکش تا چه حده؟

شرمنده ام که حافظه ضعیفی دارم. به دلیل اینکه مشغله کاری کمی بالاست سوال قبلیتون رو فراموش کردم. منظورتون چه عملیه آیا لیزیک رو میگید.

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای چندروزقبل از عمل prkدکترپماد اریترولیدین-پماداستریل چشمی- وشامپوبچه روبرای شستشوی پلکام-گفت پلکام شوره داره-تجویزکرد-الان فراموش کردم که پماد روشب رومژه هام بزنم وصبح پلکامو باشامپو بشورم یا بعدازشسستشوی صبح پماد روبزنم البته دکترداروسازروپمادنوشته هرشب داخل چشم -ازدوستان که عمل کردند یابااین پماد سروکارداشتند همچنین اقای یاسینی عزیز درخواست دارم اگه اطلاعی اززمان استفاده ازاین پماد دارندیک راهنمایی بکنندازطرفی 3 هفته دیگه نوبت عمل دارم می خواستم بدونم اگه ازدوهفته قبل عمل پمادوشامپورو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
یک موضوعی هم که فکرمو ازدیروزمشغول کرده اینه که پیش یک عینک فروش رفتم بعد ازصحبت ازعینک افتابی گفت شما که نمره چشمات 1.25و1.5 نزدیک بینه اگه عمل کنی بعد عمل باید حتما عینک افتابی تااخرعمربزنی پس یک عینک خوب بخر به خاطراینکه حساسیت چشمات نسبت به گذشته زیاد میشه وچون نمره چشمات پایینه احتمال کامل خوب نشدن نمره چشمات نسبت به نمره های بالا زیاد تره پس اصلاعمل نکن االبته من مورد دومشو گفتم داری برعکس میگی ودرمورد اولیش خیلی مردد شدم حالا به نظرشما دوستان که عمل کردید یاتجربه دارید این اقای عینک فروش وبینایی سنج درست می گفت یانه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
برای چندروزقبل از عمل prkدکترپماد اریترولیدین-پماداستریل چشمی- وشامپوبچه روبرای شستشوی پلکام-گفت پلکام شوره داره-تجویزکرد-الان فراموش کردم که پماد روشب رومژه هام بزنم وصبح پلکامو باشامپو بشورم یا بعدازشسستشوی صبح پماد روبزنم البته دکترداروسازروپمادنوشته هرشب داخل چشم -ازدوستان که عمل کردند یابااین پماد سروکارداشتند همچنین اقای یاسینی عزیز درخواست دارم اگه اطلاعی اززمان استفاده ازاین پماد دارندیک راهنمایی بکنندازطرفی 3 هفته دیگه نوبت عمل دارم می خواستم بدونم اگه ازدوهفته قبل عمل پمادوشامپورو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
یک موضوعی هم که فکرمو ازدیروزمشغول کرده اینه که پیش یک عینک فروش رفتم بعد ازصحبت ازعینک افتابی گفت شما که نمره چشمات 1.25و1.5 نزدیک بینه اگه عمل کنی بعد عمل باید حتما عینک افتابی تااخرعمربزنی پس یک عینک خوب بخر به خاطراینکه حساسیت چشمات نسبت به گذشته زیاد میشه وچون نمره چشمات پایینه احتمال کامل خوب نشدن نمره چشمات نسبت به نمره های بالا زیاد تره پس اصلاعمل نکن االبته من مورد دومشو گفتم داری برعکس میگی ودرمورد اولیش خیلی مردد شدم حالا به نظرشما دوستان که عمل کردید یاتجربه دارید این اقای عینک فروش وبینایی سنج درست می گفت یانه

این عینک فروشها کلا دزدن. هر چی میگن رو گوش نکنید. به شما بعد از عمل یک عینک داده میشه که کیفیت خوبی داره.
در مورد شستشو باید بگم فکر میکنم مشکلی نباشه. اما بهتره یک مشورت هم با دکتر بکنید. من تقریبا مطمینم که مشکلی نیست ولی یک زنگ به دکترتون بزنید.
راستی دکترتون کیه بگید شاید بتونم شماره موبایلشو بهتون بدم.

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ازپاسختون
عینک روگفتن باید خودمون بخریم - شماره لازم نیست بنده خدا تاافطاربیمارمی بینه بعدم می ره خونه بازم بیمار -دکترقرایی بیمارستان خاتم الانبیا
من مشکلم زمان اون پماد واون قسمتی که فروشنده می گفت حساسیت چشم بالا میره هست چون اولین باربود این رو می شنیدم

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام. من اینجا رو تازه پیدا کردم..... من 1 ماه قبل که تازه 21 سالم شده بود چشممو پی ار کی کردم ولی می بینم اینجا همش میگین باید تا 24 سال صبر کرد. البته چشم من از پاییز 88 تا الان ثابت مونده.... حالا چی میشه؟!!!! نکنه چشمم دوباره ضعیف شه؟!!! (هر دو چشمم 1.75 بود. ) ای خداااااااااااااااااااااا
یه نکته دیگه...... دیروز رفتم پیش دکتر، یه قطره جدید داد (ازین ضد التهاب خارجیا :دی) بعد به همه می گفت 8 ساعتی بریزین ولی به من بدبخت گفت 6 ساعتی..... چند بار هم تاکید کرد بهم. باز از طرف دیگه بهم گفت می تونی برای اصلاح گواهینامه هم بری. من موندم بالاخره اوضاع چشمم چطوره؟ برای چی باید من 6 ساعتی بریزم؟!!! خیلی اعصابم خورده....
نکته آخر برای اینکه دلتون برام بسوزه حسااااااااابی: خونوادم کلا مخالف عمل بودن به جز مامانم که گفت هر چی خودت می خوای. بابام می گفت صبر کن. داداشم و خواهرم می گفتن مگه عینک چشه؟!!! حالا اگه چشمم خوب نشه دیگه واویلاااااااااااا.....
ببخشید که سرتونو درد آوردم........... :(

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من اینجا رو تازه پیدا کردم..... من 1 ماه قبل که تازه 21 سالم شده بود چشممو پی ار کی کردم ولی می بینم اینجا همش میگین باید تا 24 سال صبر کرد. البته چشم من از پاییز 88 تا الان ثابت مونده.... حالا چی میشه؟!!!! نکنه چشمم دوباره ضعیف شه؟!!! (هر دو چشمم 1.75 بود. ) ای خداااااااااااااااااااااا
یه نکته دیگه...... دیروز رفتم پیش دکتر، یه قطره جدید داد (ازین ضد التهاب خارجیا :دی) بعد به همه می گفت 8 ساعتی بریزین ولی به من بدبخت گفت 6 ساعتی..... چند بار هم تاکید کرد بهم. باز از طرف دیگه بهم گفت می تونی برای اصلاح گواهینامه هم بری. من موندم بالاخره اوضاع چشمم چطوره؟ برای چی باید من 6 ساعتی بریزم؟!!! خیلی اعصابم خورده....
نکته آخر برای اینکه دلتون برام بسوزه حسااااااااابی: خونوادم کلا مخالف عمل بودن به جز مامانم که گفت هر چی خودت می خوای. بابام می گفت صبر کن. داداشم و خواهرم می گفتن مگه عینک چشه؟!!! حالا اگه چشمم خوب نشه دیگه واویلاااااااااااا.....
ببخشید که سرتونو درد آوردم........... :(
شما اگه یادت هست به من بگو پمادی که روز های قبل ازعمل باید به چشم می زدی قبل خواب می زدی وصبح صورت تو می شستی یاصبحها می زدی وچند روزپمادمی زدی

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .
امروز رفتم پیش دکتر زارعی و بهشون گفتم لنز Toric Artiflex رو میگن 5 ماه دیگه با قیمت حدود 2 تومن حاضر میشه . گفتن بی خیالش شو 5 ماه خیلی طولانیه و تازه مطمئن باش بیشتر از 5 ماه آماده میشه و 2 تومن هم قیمت بالاییه واسه این لنز . الان بخاطر قیمت دلار و ... قیمت کاذبی پیدا کرده این لنز . اگه تا یکی دوماه حاضر میشد ارزش داشت وگرنه که همون کرارینگی که سفارش دادی رو برو زودتر بخر که اونم گرون میشه . گفتن عمل رینگ که نقده رو انجام میدیم بعد اگه تحریم ها برداشته بشه و لنز قیمت واقعی خودش رو پیدا کنه اگه از نتایج رینگ راضی نبودی لنز بذار وگرنه که هیچی . میگن مثه اینکه لنز آسیگماته چشم رو از بین میبره و دیگه احتیاج به عینک نداری وگرنه با رینگ چشم حالت طبیعی پیدا میکنه و میتونی واسه مطالعه و کامپیوتر عینک بزنی . نظرتون چیه آقای یاسینی؟ راهی داره لنز رو بشه یکی دوماهه آماده کرد ؟ ممنون.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
شما اگه یادت هست به من بگو پمادی که روز های قبل ازعمل باید به چشم می زدی قبل خواب می زدی وصبح صورت تو می شستی یاصبحها می زدی وچند روزپمادمی زدی

متاسفم...... من پماد نداشتم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون ازپاسختون
عینک روگفتن باید خودمون بخریم - شماره لازم نیست بنده خدا تاافطاربیمارمی بینه بعدم می ره خونه بازم بیمار -دکترقرایی بیمارستان خاتم الانبیا
من مشکلم زمان اون پماد واون قسمتی که فروشنده می گفت حساسیت چشم بالا میره هست چون اولین باربود این رو می شنیدم

من فکر می کنم مشکلی نیست البته باز هم با دکترتون مشورت کنید. راستی دکتر قرایی ما رو می شناسن. سلام ما رو هم برسونید بگید.

بالا