پدرم خودش رفت و بعد که من فهمیدم گفتم دکتر چشم باید میرفتی که امروز خیلی تصادفی چشمم به تاپیک شما افتاد.شما به اون عینک ساز که کارش در اصل فقط فروشندگیه اعتماد میکنی ولی هر جایی نمیبری.
دوست عزیز کمی روی چشم حساستر باشید.
ببرید پیش خانم دکتر قایمی تو بیمارستان نفت.
سلام من رو هم بهشون برسونید بگید.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ممنونم جناب یاسینی..
10-15 روز دیگه باز میرم پیش دکترم
ولی نگفتید کدورت مربوط میشه به چی؟
پدرم خودش رفت و بعد که من فهمیدم گفتم دکتر چشم باید میرفتی که امروز خیلی تصادفی چشمم به تاپیک شما افتاد.
باشه ممنون ♥ نتیجه رو اعلام میکنم
سلام جناب می خواستم بپرسم که خرج پیوند قرنیه چقدره؟ و بهترین شهر برای معالجه کجاست ؟
سلام
وقت بخیر
من یک چشمم شمارش 1 و دیگری هم تا پارسال 1 آستیکمات بود اما الان اون آستیکماته بهتر شده و در حد نیم هست
میتونم لیزیک کتم ؟
آخه میخام از شره عینک خلاص شم
دوست عزیز معلومه که شماره چشم شما ثابت نشده. کمی صبر کنید سنتون چقدره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام 24
تقریبا 5 ماهی هست که فکر کنم ثابت شده باشه
حالا هر جور شما میفرمایید
صبر کنم باز ؟
شیراز هستم
سلام و واقعا خسته نباشید که به همه سوالات جواب می دید. چندین صفحه آخر رو خوندم و اطلاعات خوبی گرفتم. دستتون درد نکنه.
یک سوال داشتم. ۲۳سالمه با شماره چشم مجموع ۵۰۵ ، حدود ۳سال هست که شماره چشمم تغییر نکرده برای عمل با وجه به تعریفایی که از بیمارستان چشم پزشکی نور شنیدم فکر کنم بهترین جا برای عمل باشه، فقط اینکه دکتری رو اونجا نمی شناسم که مثلا برم از همون وقت بگیرم (به جز دکتر هاشمی که رئیس اون جا هستند.) میخواستم اگر ممکنه یه دکتر خوب معرفی کنید.
خسته نباشید آقای یاسینی یه سوال
ممکنه اگه چشم چند سال بعد از عمل دوباره ضعیف شد بازم عمل کرد ؟
ضمنا من چشمام 5 سال بود ثابت بود اخیرا فکر میکنم حدود 25. تا 5. ضعیف شده .درست فکر میکنم یا میتونه ماله کار کردنه زیاد با چشم باشه . 22 سالمه
سلام دوباره
اقا لطف میکنی این قیمت لنز را بپرسید لنز روز و شب برای شماره های بالا از 11 تا 13
و یه سوال لنز های عادی را در روز چند ساعت و در کل حدود چقدر وقت میتونن استفاده کنن ؟( اینجوری منظورمه مثلا 1 سال هر روز 4 ساعت )
لنز عادی (با فرض این که هر روز هم ازش استفاده بشه ) در روز چند ساعت میتونه در چشم بمونه و به چه مدت زمانی لنز قابل استفاده است ؟ ( حدودی اگه میشه بگید )
لنز عادی را هم اگه میشه برا همون شماره ها یه قیمت بگید بازم ممنون
خیلی لطف میکنید با حوصله پاسخ میدهید
سپاس
اقای یاسینی فکر کنم شما به تاریخ علاقه مند هستید.می خوام بدونم ایا راسته که تاریخ از چند صد سال پیش جعل شده.به این لینکها لطفا نگاه کنید:
درباره تاریخ و فرهنگ مردم ممتاز خاورمیانه
حق و صبر