سلام آقای یاسینی رسیدن به خیر . میشه بهمون بگین تو کنگره چه خبر بود؟ روشهای جدید برای اعمال رفرکتیو چیزی معرفی نشد؟و همینجور برای قوز قرنیه چطور؟
چیز خاصی ارائه نشد اما به زودی یک گزارش کامل براتون می ذارم.
سلام آقای یاسینی رسیدن به خیر . میشه بهمون بگین تو کنگره چه خبر بود؟ روشهای جدید برای اعمال رفرکتیو چیزی معرفی نشد؟و همینجور برای قوز قرنیه چطور؟
سلام من 31 ام تو بیمارستان نور با دکتر بهرمندی عمل لیزیک داشتم
چشم چپم از همون فردای عمل عالیه ولی چشم راستم تاری دید داره
تاری دیدم هم به این صورته که هر نقطه نورانی هاله هایی فقط به سمت پایین داره
واین باعث تاری دید من شده الا دقیقا 27 روز از عمل می گذره و لی این تاری
خیلی تغییر نکرده و چشم چپم هم خیلی بیشتر از چشم راستم خشکی داره
از اونجایی که کارمند بانک هستم تابلوی نوبت دهی شعبه برا من شده دق
هر بار که سرمو بلند می کنم و اون هاله های قرمز به سمت پایین شماره هاشو می بینم فک می کنم دیگه دنیا تموم شده
با دکتر صحبت کردم می گه خوب می شی ولی از بی صبری خودم خسته شدم
این سوال دیوونم کرده که کی خوب می شم ....... نکنه خدای نکرده مشکل خاصی باشه
با سلام من یک سوال داشتم من الان یک سال است که فکر می کنم چشم چپم ضغیف شده ولی هر وقت اشک از چشمم میاد دید چشم چپم واضح میشه یا زمانی که چشمانم را به مدت 20 ثانیه می بندم مبازم واضح می بینه ولی چشم راستم این مشکلات را ندارد و حدود 3 ماه پیش صبح مکه از خواب بیدار شدم از چشم چپم همینطور داشت اشک ممیومد که بعد 3 روز خوب شد
ممنون از راهنماییتون آیا ضعیف شدن از یک چشم شروع میشه چون اگر قرار بود ضغیف بشه طی این یک سال چشم راستم هم باید ضعیف می شد ولی در مدسه هم همین حالت را داشتم در مدرسه از ما تست چشم گرفتند گفتند سالم است ولی از رفتن پیش دکتر می ترسم چون من از چشمایم زیاد مراقبت کردم ولی از هر کسی که چشمانش ضعیف بود پرسیدم گفت از دو چشم شرو ع شده.
ضعیف بودن چشم یک سرف به طرف دیگه ربطی نداره و می تونه تکی هم اتفاق بیافته (مثلا در تنبلش چشم یک چشم شماره بالایی داره و دیگری کاملا سالمه)
نترس دوست عزیز برو ژیش دکتر ضرر نمی کنی. مطمئن باش درمانی که الان میشه با یک عینک یا قطره انجام داد شاید چند سال دیگه بری به پیوند قرنیه تموم بشه.
سلام اقای یاسینی یه تعداد زیادی سوال دارم اگه وقت داشتین ممنون میشم جواب بدین
راسیتش یکی از بستگان در اثر سوختگی 45 درصدی و عمقی (توسط اکسیژن مایع ) از ناف به بالا دچار سوختگی شدید شدن 32 سال سن دارن .
میزان سوختگی به قدی بود که در محل حدثه گوشت از ارنج تا کف دست یک تیکه کنده شد و پوست صورت هم سیاه سیاه شده بود بعد از اینکه داخل امبولانس گذاشته شد تا بیمارستان حوادث سوختگی از درد ناشی از چشم راست رنج می برد و میزانی هم دیدشان تار بود و دائما می گفتنند که سوزشی در چشم دارند در بیمارستان هم به پرستاران مورد تذکر داده شد ولی هیچ عکس العملی نشان داده نشد بعد از گذشت هشت روز چشم پزشک ایشان رو معاینه کردند و گفتند چشم عفونت کرده و باید تخلیه شود به چند دکتر دیگه هم مراجعه کردند و یکی از دکترها گفت که سعی خود را می کنند تا ببیند چی میشه و عمل پیوند قرنیه را انجام دادند و با داروی دست ساز خواستند که جلوی عفونت را بگیرند ولی بعد از سه روز وضع بد تر شد و در اخر مجبور به تخلیه چشم شدند در صودتی که در روز دوم دکتر ایشان گفتند وضعیت چشم خیلی عالیه و عفونت کم شده ولی در اخر دلیل عمده این کار مشخص نشد یکی دیگر از دکتر ها گفت که حرارت چربی چشم را اب کرده و لایه رویی را کمی از ببین برده و....
حالا با این اوصاف به نظر شما ایا در اون هشت روز اول میشد کاری کرد و از عفونت جلوگیری کرد ؟؟
ایا تا به الان در هیچ کشوری پیوند چشم انجام نشده و اینکه کاری محال هست یا .... چون یه نفر می گفت اگر میشد عصب چشم را پیوند زد می توانستند نخاع رو هم پیوند زد و افراد فلج رو هم در مان کرد ؟
هزینه جایگذاری یک چشم مصنوعی غیر متحرک و هزینه چشم مصنوعی متحرک چقدره ؟
با توجه به اینکه چشم تخلیه شده میزان دیه ای که بیمه باید بپردازد چه مقدار هست ؟
فعلا همینا یه مقداریشون یادم رفت
ممنون .
مرسی از راهنمایییتون چند ساعت پیش بین مریض رفتم پیش دکتر چشم گفت نیاز به عینک نداری ولی چشم چپت 0.25 آستیگماته ولی خدا کنه زیاد نشه ولی دیدم خدا رو شکر خوب بود واقعا دیگه ترسی از دکتر چشم ندارم م.با تشکر
واقعا متاسف شد. عجب خبر بدی. خدا کمکش کنه.
والا در مورد اینکه تو اون هشت روز چی کارها میشه کرد و نکرد نمیشه دقیق گفت ولی اگر عفونت ÷یدا شده معمولا نمیشه کاریش کرد.
÷یوند چشم هنوز انجام نمیشه و به نظر من هرگز هم انجام نخواهد شد چرا که علاوه بر سازگاری ژنتیکی به سازگاری ساختاری نیز نیازه که بعید می دونم پیدا بشه.
چشم مصنوعی و چشم مصنوعی متحرک هم اکنون در ایران تولید میشن که کیفیت خوبی هم دارند ÷س نباید قیمت خیلی نجومی داشته باشند. سوال می کنم براتون.
با توجه به اینکه چشم عضو داخلی محسوب میشه دیه باید بالا باشه بازهم سوال می کنم براتون.
فعلا همینها را داشته باشید.
آرزو می کنم که مشکل این دوستمون حل بشه (هرچند آرزوی بزرگیه)
خیلی خیلی ممنون دستتون درد نکنه .
از اینکه وقت گذاشتقد و جواب دادین خیلی خوشحال شدم دستتپن درد نکنه .
یه سوال دیگه الان بعد از 25 روز از بیمارستان مرخص شده ولی هنوز داخل چشم سالم قطره میریزند که به گفته دکترشان از چشم عفونت کرده به این چشم هم کمی سرایت کرده و گوشه چشم هم بخیه زدند الان بسیار نگران چشم چپ هستیم .... بهترین دکتر متخصص عفونت چشم که تو ایران میشناسید چه کسی هستند و مطبشون کدوم شهره ایا لازمه پیش دکتر دیگری برای معاینه برده شود?
خیلی ممنون.
یاسین جان من رفتم دکتر
یه قطره ریخت که فکر کنم مردمک باز کرد تا تونست سوخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد چش دید گفت مشکلی نداره
ولی این مگس پران ها اذیت میکنه
نمیشه دستمو بکنم تو چشم درشون بیارمd:
خیلی ممنون از راهنماییتون.اینکه زیاد بشه یا نشه رو برای خودتون بزرگ نکنید. اگرم زیاد بشه الان درمان داره و اگر زیاد بشه باور کنید 90 درصد ژنتیکیه.
خدا رو شکر که سالم هستید.
کدوم شهر هستید؟
سفر خوب بود ؟
شما نباشی هیچ کسی نیس مثل شما کامل به بقیه جواب بده :دی...
لرزش چشم(نمیدونم عدسی / شبکه یه چیزی بود...یادم نیس) چیه ؟ مشکلاتش را میشه بدونم ؟
خیلی ممنون از راهنماییتون.
سلام . و خسته نباشید .
ما اصفهان هستیم .