• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی رسیدن به خیر . میشه بهمون بگین تو کنگره چه خبر بود؟ روشهای جدید برای اعمال رفرکتیو چیزی معرفی نشد؟و همینجور برای قوز قرنیه چطور؟

چیز خاصی ارائه نشد اما به زودی یک گزارش کامل براتون می ذارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من 31 ام تو بیمارستان نور با دکتر بهرمندی عمل لیزیک داشتم
چشم چپم از همون فردای عمل عالیه ولی چشم راستم تاری دید داره
تاری دیدم هم به این صورته که هر نقطه نورانی هاله هایی فقط به سمت پایین داره
واین باعث تاری دید من شده الا دقیقا 27 روز از عمل می گذره و لی این تاری
خیلی تغییر نکرده و چشم چپم هم خیلی بیشتر از چشم راستم خشکی داره
از اونجایی که کارمند بانک هستم تابلوی نوبت دهی شعبه برا من شده دق
هر بار که سرمو بلند می کنم و اون هاله های قرمز به سمت پایین شماره هاشو می بینم فک می کنم دیگه دنیا تموم شده
با دکتر صحبت کردم می گه خوب می شی ولی از بی صبری خودم خسته شدم
این سوال دیوونم کرده که کی خوب می شم ....... نکنه خدای نکرده مشکل خاصی باشه

نگران نباشید. اون هاله ها به خاطر وجود لایه بیرونی هست که اصلا مهم نیست و به طودی از بین میره.
برای چی فکر می کنید زندگی تموم شده تازه شروع شده کمی صبر کنید.
تا یک ماه دیگه همه چیز خوب میشه ولی اگر دقیق بخواهید بدونید بعد از 2 ماه دیدتون کامل میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من یک سوال داشتم من الان یک سال است که فکر می کنم چشم چپم ضغیف شده ولی هر وقت اشک از چشمم میاد دید چشم چپم واضح میشه یا زمانی که چشمانم را به مدت 20 ثانیه می بندم مبازم واضح می بینه ولی چشم راستم این مشکلات را ندارد و حدود 3 ماه پیش صبح مکه از خواب بیدار شدم از چشم چپم همینطور داشت اشک ممیومد که بعد 3 روز خوب شد

دقیقا این نشاه اینه که چشم شما ضعیف شده. وقتی اشک میاد یا چشمتون رو می بندید سطح کره چشم خیس میشه و ضریب شکست نور فرق می کنه و دیدتون بهتر میشه.
اما در مورد اشک حتما به دکتر مراجعه کنید حتی اگر چیزی هم نبشه برای چک آپ خوبه.

f32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون آیا ضعیف شدن از یک چشم شروع میشه چون اگر قرار بود ضغیف بشه طی این یک سال چشم راستم هم باید ضعیف می شد ولی در مدسه هم همین حالت را داشتم در مدرسه از ما تست چشم گرفتند گفتند سالم است ولی از رفتن پیش دکتر می ترسم چون من از چشمایم زیاد مراقبت کردم ولی از هر کسی که چشمانش ضعیف بود پرسیدم گفت از دو چشم شرو ع شده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون آیا ضعیف شدن از یک چشم شروع میشه چون اگر قرار بود ضغیف بشه طی این یک سال چشم راستم هم باید ضعیف می شد ولی در مدسه هم همین حالت را داشتم در مدرسه از ما تست چشم گرفتند گفتند سالم است ولی از رفتن پیش دکتر می ترسم چون من از چشمایم زیاد مراقبت کردم ولی از هر کسی که چشمانش ضعیف بود پرسیدم گفت از دو چشم شرو ع شده.

ضعیف بودن چشم یک سرف به طرف دیگه ربطی نداره و می تونه تکی هم اتفاق بیافته (مثلا در تنبلش چشم یک چشم شماره بالایی داره و دیگری کاملا سالمه)

نترس دوست عزیز برو ژیش دکتر ضرر نمی کنی. مطمئن باش درمانی که الان میشه با یک عینک یا قطره انجام داد شاید چند سال دیگه بری به پیوند قرنیه تموم بشه.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام اقای یاسینی یه تعداد زیادی سوال دارم اگه وقت داشتین ممنون میشم جواب بدین

راسیتش یکی از بستگان در اثر سوختگی 45 درصدی و عمقی (توسط اکسیژن مایع ) از ناف به بالا دچار سوختگی شدید شدن 32 سال سن دارن .

میزان سوختگی به قدی بود که در محل حدثه گوشت از ارنج تا کف دست یک تیکه کنده شد و پوست صورت هم سیاه سیاه شده بود بعد از اینکه داخل امبولانس گذاشته شد تا بیمارستان حوادث سوختگی از درد ناشی از چشم راست رنج می برد و میزانی هم دیدشان تار بود و دائما می گفتنند که سوزشی در چشم دارند در بیمارستان هم به پرستاران مورد تذکر داده شد ولی هیچ عکس العملی نشان داده نشد بعد از گذشت هشت روز چشم پزشک ایشان رو معاینه کردند و گفتند چشم عفونت کرده و باید تخلیه شود به چند دکتر دیگه هم مراجعه کردند و یکی از دکترها گفت که سعی خود را می کنند تا ببیند چی میشه و عمل پیوند قرنیه را انجام دادند و با داروی دست ساز خواستند که جلوی عفونت را بگیرند ولی بعد از سه روز وضع بد تر شد و در اخر مجبور به تخلیه چشم شدند در صودتی که در روز دوم دکتر ایشان گفتند وضعیت چشم خیلی عالیه و عفونت کم شده ولی در اخر دلیل عمده این کار مشخص نشد یکی دیگر از دکتر ها گفت که حرارت چربی چشم را اب کرده و لایه رویی را کمی از ببین برده و....

حالا با این اوصاف به نظر شما ایا در اون هشت روز اول میشد کاری کرد و از عفونت جلوگیری کرد ؟؟

ایا تا به الان در هیچ کشوری پیوند چشم انجام نشده و اینکه کاری محال هست یا .... چون یه نفر می گفت اگر میشد عصب چشم را پیوند زد می توانستند نخاع رو هم پیوند زد و افراد فلج رو هم در مان کرد ؟

هزینه جایگذاری یک چشم مصنوعی غیر متحرک و هزینه چشم مصنوعی متحرک چقدره ؟

با توجه به اینکه چشم تخلیه شده میزان دیه ای که بیمه باید بپردازد چه مقدار هست ؟

فعلا همینا یه مقداریشون یادم رفت

ممنون .

f32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضعیف بودن چشم یک سرف به طرف دیگه ربطی نداره و می تونه تکی هم اتفاق بیافته (مثلا در تنبلش چشم یک چشم شماره بالایی داره و دیگری کاملا سالمه)

نترس دوست عزیز برو ژیش دکتر ضرر نمی کنی. مطمئن باش درمانی که الان میشه با یک عینک یا قطره انجام داد شاید چند سال دیگه بری به پیوند قرنیه تموم بشه.

مرسی از راهنمایییتون چند ساعت پیش بین مریض رفتم پیش دکتر چشم گفت نیاز به عینک نداری ولی چشم چپت 0.25 آستیگماته ولی خدا کنه زیاد نشه ولی دیدم خدا رو شکر خوب بود واقعا دیگه ترسی از دکتر چشم ندارم م.با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی یه تعداد زیادی سوال دارم اگه وقت داشتین ممنون میشم جواب بدین

راسیتش یکی از بستگان در اثر سوختگی 45 درصدی و عمقی (توسط اکسیژن مایع ) از ناف به بالا دچار سوختگی شدید شدن 32 سال سن دارن .

میزان سوختگی به قدی بود که در محل حدثه گوشت از ارنج تا کف دست یک تیکه کنده شد و پوست صورت هم سیاه سیاه شده بود بعد از اینکه داخل امبولانس گذاشته شد تا بیمارستان حوادث سوختگی از درد ناشی از چشم راست رنج می برد و میزانی هم دیدشان تار بود و دائما می گفتنند که سوزشی در چشم دارند در بیمارستان هم به پرستاران مورد تذکر داده شد ولی هیچ عکس العملی نشان داده نشد بعد از گذشت هشت روز چشم پزشک ایشان رو معاینه کردند و گفتند چشم عفونت کرده و باید تخلیه شود به چند دکتر دیگه هم مراجعه کردند و یکی از دکترها گفت که سعی خود را می کنند تا ببیند چی میشه و عمل پیوند قرنیه را انجام دادند و با داروی دست ساز خواستند که جلوی عفونت را بگیرند ولی بعد از سه روز وضع بد تر شد و در اخر مجبور به تخلیه چشم شدند در صودتی که در روز دوم دکتر ایشان گفتند وضعیت چشم خیلی عالیه و عفونت کم شده ولی در اخر دلیل عمده این کار مشخص نشد یکی دیگر از دکتر ها گفت که حرارت چربی چشم را اب کرده و لایه رویی را کمی از ببین برده و....

حالا با این اوصاف به نظر شما ایا در اون هشت روز اول میشد کاری کرد و از عفونت جلوگیری کرد ؟؟

ایا تا به الان در هیچ کشوری پیوند چشم انجام نشده و اینکه کاری محال هست یا .... چون یه نفر می گفت اگر میشد عصب چشم را پیوند زد می توانستند نخاع رو هم پیوند زد و افراد فلج رو هم در مان کرد ؟

هزینه جایگذاری یک چشم مصنوعی غیر متحرک و هزینه چشم مصنوعی متحرک چقدره ؟

با توجه به اینکه چشم تخلیه شده میزان دیه ای که بیمه باید بپردازد چه مقدار هست ؟

فعلا همینا یه مقداریشون یادم رفت

ممنون .

واقعا متاسف شد. عجب خبر بدی. خدا کمکش کنه.

والا در مورد اینکه تو اون هشت روز چی کارها میشه کرد و نکرد نمیشه دقیق گفت ولی اگر عفونت ÷یدا شده معمولا نمیشه کاریش کرد.

÷یوند چشم هنوز انجام نمیشه و به نظر من هرگز هم انجام نخواهد شد چرا که علاوه بر سازگاری ژنتیکی به سازگاری ساختاری نیز نیازه که بعید می دونم پیدا بشه.

چشم مصنوعی و چشم مصنوعی متحرک هم اکنون در ایران تولید میشن که کیفیت خوبی هم دارند ÷س نباید قیمت خیلی نجومی داشته باشند. سوال می کنم براتون.

با توجه به اینکه چشم عضو داخلی محسوب میشه دیه باید بالا باشه بازهم سوال می کنم براتون.

فعلا همینها را داشته باشید.
آرزو می کنم که مشکل این دوستمون حل بشه (هرچند آرزوی بزرگیه)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنمایییتون چند ساعت پیش بین مریض رفتم پیش دکتر چشم گفت نیاز به عینک نداری ولی چشم چپت 0.25 آستیگماته ولی خدا کنه زیاد نشه ولی دیدم خدا رو شکر خوب بود واقعا دیگه ترسی از دکتر چشم ندارم م.با تشکر

اینکه زیاد بشه یا نشه رو برای خودتون بزرگ نکنید. اگرم زیاد بشه الان درمان داره و اگر زیاد بشه باور کنید 90 درصد ژنتیکیه.
خدا رو شکر که سالم هستید.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
واقعا متاسف شد. عجب خبر بدی. خدا کمکش کنه.

والا در مورد اینکه تو اون هشت روز چی کارها میشه کرد و نکرد نمیشه دقیق گفت ولی اگر عفونت ÷یدا شده معمولا نمیشه کاریش کرد.

÷یوند چشم هنوز انجام نمیشه و به نظر من هرگز هم انجام نخواهد شد چرا که علاوه بر سازگاری ژنتیکی به سازگاری ساختاری نیز نیازه که بعید می دونم پیدا بشه.

چشم مصنوعی و چشم مصنوعی متحرک هم اکنون در ایران تولید میشن که کیفیت خوبی هم دارند ÷س نباید قیمت خیلی نجومی داشته باشند. سوال می کنم براتون.

با توجه به اینکه چشم عضو داخلی محسوب میشه دیه باید بالا باشه بازهم سوال می کنم براتون.

فعلا همینها را داشته باشید.
آرزو می کنم که مشکل این دوستمون حل بشه (هرچند آرزوی بزرگیه)

خیلی خیلی ممنون دستتون درد نکنه .
از اینکه وقت گذاشتقد و جواب دادین خیلی خوشحال شدم دستتپن درد نکنه .
یه سوال دیگه الان بعد از 25 روز از بیمارستان مرخص شده ولی هنوز داخل چشم سالم قطره میریزند که به گفته دکترشان از چشم عفونت کرده به این چشم هم کمی سرایت کرده و گوشه چشم هم بخیه زدند الان بسیار نگران چشم چپ هستیم .... بهترین دکتر متخصص عفونت چشم که تو ایران میشناسید چه کسی هستند و مطبشون کدوم شهره ایا لازمه پیش دکتر دیگری برای معاینه برده شود?
خیلی ممنون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی خیلی ممنون دستتون درد نکنه .
از اینکه وقت گذاشتقد و جواب دادین خیلی خوشحال شدم دستتپن درد نکنه .
یه سوال دیگه الان بعد از 25 روز از بیمارستان مرخص شده ولی هنوز داخل چشم سالم قطره میریزند که به گفته دکترشان از چشم عفونت کرده به این چشم هم کمی سرایت کرده و گوشه چشم هم بخیه زدند الان بسیار نگران چشم چپ هستیم .... بهترین دکتر متخصص عفونت چشم که تو ایران میشناسید چه کسی هستند و مطبشون کدوم شهره ایا لازمه پیش دکتر دیگری برای معاینه برده شود?
خیلی ممنون.

کدوم شهر هستید؟

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
یاسین جان من رفتم دکتر
یه قطره ریخت که فکر کنم مردمک باز کرد تا تونست سوخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد چش دید گفت مشکلی نداره
ولی این مگس پران ها اذیت میکنه
نمیشه دستمو بکنم تو چشم درشون بیارمd:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاسین جان من رفتم دکتر
یه قطره ریخت که فکر کنم مردمک باز کرد تا تونست سوخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد چش دید گفت مشکلی نداره
ولی این مگس پران ها اذیت میکنه
نمیشه دستمو بکنم تو چشم درشون بیارمd:

پس نگران نباش. یکی از قابلیت های بدن انسان امکان سازگاری و حذف تکراریات هست.
مثلا اگر در محل کارش یا خانتون یک وسیله برای مدت طولانی در یک جا قرار بگیره مغز عادت می کنه که اونو نبینه.
عکس در چشم به صورت برعکس قرار میگیره و درکودکی مغز یاد می گیره که اونو درست ببینه. اگر با یک نوع عینک تصویر رو برعکس روی چشم بندازید بعد از 2 هفته مغز تصویر رو درست می کنه و می تونید به طور طبیعی ببینید.
این یعنی به مرور زمان مغز این مگش پران رو حذف می کنه و براتون ساده تر میشه.
نگران نباشید ولی سعی کنید هر سال یک بار برید پیش چشم پزشک

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سفر خوب بود ؟
شما نباشی هیچ کسی نیس مثل شما کامل به بقیه جواب بده :دی...

لرزش چشم(نمیدونم عدسی / شبکه یه چیزی بود...یادم نیس) چیه ؟ مشکلاتش را میشه بدونم ؟

f32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه زیاد بشه یا نشه رو برای خودتون بزرگ نکنید. اگرم زیاد بشه الان درمان داره و اگر زیاد بشه باور کنید 90 درصد ژنتیکیه.
خدا رو شکر که سالم هستید.
خیلی ممنون از راهنماییتون.

f32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون فقط کلا برای آستیگماتیسم درمانی وجود داره?

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سفر خوب بود ؟
شما نباشی هیچ کسی نیس مثل شما کامل به بقیه جواب بده :دی...

لرزش چشم(نمیدونم عدسی / شبکه یه چیزی بود...یادم نیس) چیه ؟ مشکلاتش را میشه بدونم ؟

سلام رییس.
برات تو کنگره سوال کردم فکر کنم یه دو ساعتی داشتم برای لنز روزانه تو شرکت ها می گشتم و با هم هبحث می کردم.
نتیجه فعلا اپتیکس آلکان و سیبا دارند که اپتیکس وارد نمیشه ولی سیبا وارد میشه.
شرکت ابطحی طب وارد می کنه ولی دیروز زنگ زدم موجود نداشتند ولی مثل اینکه جفتی حدود 40 یا 50 در میاد.
البته این بهترین مدل بازاره همین که بیارن به من می گن منم به شما میگم.

در مورد لرزش چشم متاسفانه این لرزش به دلیل جرکت غیر عمدی ماهیچه های کناری کره چشم اتفاق می افته و معمولا باعث دو بینی میشه.
البته مغز به مرور زمان به اون عادت می کنه ولی اگر درمان نشه ه سر درد شدید و کاهش دید منجر میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . و خسته نباشید .
ما اصفهان هستیم .

لطفا اسم دکتر چشمش رو هم برام تو پیغام خصوصی بگید.
فردا اگر امکانش بود زنگ بزنید به کلینیک صدرا تو دروازه شیراز روبروی دانشگاه (اگر آدرس رو درست یادم بیاد)
ببینید کی می تونید دکتر ساووج رو ببینید.
رفتید ÷یشش سلام من رو بروسونید و بگید یاسینی (مدیر فروش دستگاههای whitestar وایت استار ) سلام روسند و بگید از دوستان من هستید ببینید در مورد چشم این آشناتون چی میگه کارش خیلی خوبه.

بالا