• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

elektra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشان جراح و متخصص چشم و فوق تخصص شبکیه هستند فرقی داره عمل پیش متخصص قرینه یا شبکیه ؟
من تقریبا 5- 6 سالی هست که از لنز استفاده میکنم به ایشان گفتم نیازی نیست یک مدت لنز نگذاشته باشم ایشان گفتند نه 4- 5 روز قبل نزنید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام یک سئوال ازتون داشتم آقای یاسینی امیدوارم لطف کنید و پاسخمو بدهید
من همین پنجشنبه برای معاینه به بیمارستان بینا در رسالت رفتم آقای دکتر محسن کاظمی مقدم بنده را معاینه کرد و گفت برای عمل لازیک شرایطش. دارم و مشکلی نیست همون لحظه تصمیم داشتم و برای 5 شنبه هفته بعد وقت عمل دادند الان قدری دچار شک شدم چشمم نزدیک بین با شماره سه و سه ونیم هست
میخواستم ببینم این مرکز و جراحش چه طور هست شناختی روی این پزشک ندارم میترسم بعد از عمل بازهم نیاز به عینک داشته باشم

دکتر کاظمی مقدم از دکتر های خیلی خوبه تهرانه.
هم کارش خوبه و هم اخلاق خوبی داره.
بینا هم که با مدیریت دکتر نادری حرف نداره نگران نباشید ادامه بدید انشا ا دفعه بعد برامون از تجربیات عمل تعریف کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ایشان جراح و متخصص چشم و فوق تخصص شبکیه هستند فرقی داره عمل پیش متخصص قرینه یا شبکیه ؟
من تقریبا 5- 6 سالی هست که از لنز استفاده میکنم به ایشان گفتم نیازی نیست یک مدت لنز نگذاشته باشم ایشان گفتند نه 4- 5 روز قبل نزنید

بررسی قرنیه مزان اکسیژن دهی قرنیه رو نشون می ده که می شه از روش نشون داد که چقدر باید لنز نزد.
نگران دکتر کاظمی مقدم نباشید کارش خیلی خوبه.

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

ببخشید توی یزد چه مرکز یا دکتری رو میشناسید که با تجربه و دستگاه جدید داشته باشه(همون فمتو یا ریلکس)
به نظر خودتون جدا از هزینه عمل تفاوت چندانی میکنه برای عمل چشم به نور یا نگاه تهران بریم تا همین یزد یا اصفهان؟

ویه سوال، شما با دکتر یاسینی که دکتر اعصاب در یزد هستن نسبتی دارین؟:blush: جنبه کنجکاوی

سپاس

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
من نمره های چشمم 2.75 و 2.25 هست
عمل کنم به نظرتون ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

ببخشید توی یزد چه مرکز یا دکتری رو میشناسید که با تجربه و دستگاه جدید داشته باشه(همون فمتو یا ریلکس)
به نظر خودتون جدا از هزینه عمل تفاوت چندانی میکنه برای عمل چشم به نور یا نگاه تهران بریم تا همین یزد یا اصفهان؟

ویه سوال، شما با دکتر یاسینی که دکتر اعصاب در یزد هستن نسبتی دارین؟:blush: جنبه کنجکاوی

سپاس

اکر تشریف ببرید اصفهان یا بیایید تهران فکر می کنم بهتر باشه برای اینکه مرکزی که دستگاه فمتو در یزد داشته باشه نمی شناسم.

نه با ایشون نسبتی ندارم.
ولی اگر رفتید پیششون سلام من رو به ایشون برسونید برای اینکه من فک و فامیل خیلی کم دارم خوشحال میشم هم فامیلی خودم کسی رو می بینم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من نمره های چشمم 2.75 و 2.25 هست
عمل کنم به نظرتون ؟

سنتون چقدره؟
آخرین باری که شماره چشم گرفتید چقدر تغییر کرده بوده.
آیا از عینک خسته شدید اگر نه بهش فکر نکنید.
آیا لنز نرم استفاده می کنید.
جواب بدید تا کمی راهنماییتون کنم.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سنتون چقدره؟
آخرین باری که شماره چشم گرفتید چقدر تغییر کرده بوده.
آیا از عینک خسته شدید اگر نه بهش فکر نکنید.
آیا لنز نرم استفاده می کنید.
جواب بدید تا کمی راهنماییتون کنم.
22 سالمه
در مورد تغییر نمره چیزی نمیدونم
اصلا با عینک حال نمی کنم به هیچ عنوان ( اما اجبارا برای دیدن تلویزیون و رانندگی استفاده می کنم )
لنز استفاده نمی کنم

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
اکر تشریف ببرید اصفهان یا بیایید تهران فکر می کنم بهتر باشه برای اینکه مرکزی که دستگاه فمتو در یزد داشته باشه نمی شناسم.

نه با ایشون نسبتی ندارم.
ولی اگر رفتید پیششون سلام من رو به ایشون برسونید برای اینکه من فک و فامیل خیلی کم دارم خوشحال میشم هم فامیلی خودم کسی رو می بینم.

ممنون از جوابتون
به طور کلی دکتر چشم خوب در یزد کی هستش برای معاینه؟
اگه دیدمشون جتما :rolleyes:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
22 سالمه
در مورد تغییر نمره چیزی نمیدونم
اصلا با عینک حال نمی کنم به هیچ عنوان ( اما اجبارا برای دیدن تلویزیون و رانندگی استفاده می کنم )
لنز استفاده نمی کنم

سنتون کمی برای عمل کمه. حتما سابقه شماره چشمتون رو بررسی کنید.
بیبنید در 2 سال قبلی شماره چشمتون تغییر داشته یا نه.
اگر زیاد شده باید صبر کنید تا حداقل 2 سال شماره چشمتون ثابت بمون وگرنه بعد از عمل این احتمال هست که شماره چشمتون تغییر کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون
به طور کلی دکتر چشم خوب در یزد کی هستش برای معاینه؟
اگه دیدمشون جتما :rolleyes:

بله خانم دکتر مهدوی اگر هنوز باشند کارشون عالیه.
دکتر صادقی که کارشون خوبه.
دکتر راسخی که من رو خوب میشناسند.
و البته فکر می کنم دکتر فلاح تهران هم بعضی روزهای هفته میان یزد. البته باید ازشون سوال کنم.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سنتون کمی برای عمل کمه. حتما سابقه شماره چشمتون رو بررسی کنید.
بیبنید در 2 سال قبلی شماره چشمتون تغییر داشته یا نه.
اگر زیاد شده باید صبر کنید تا حداقل 2 سال شماره چشمتون ثابت بمون وگرنه بعد از عمل این احتمال هست که شماره چشمتون تغییر کنه.
بله تغییر زیادی داشته
من کارم کامپیوتره و تقریبا از 24 ساعت 8 تا 12 ساعت کار میکنم ( مداوم )
اون موقعی که خواهرم چشمش 2.25 بود و عینک داشت از من 0.75 بود
الان خواهرم 2.5 هست من شدم 2.75 !
نظرتون در مورد استفاده از لنز چیه ؟

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
بله خانم دکتر مهدوی اگر هنوز باشند کارشون عالیه.
دکتر صادقی که کارشون خوبه.
دکتر راسخی که من رو خوب میشناسند.
و البته فکر می کنم دکتر فلاح تهران هم بعضی روزهای هفته میان یزد. البته باید ازشون سوال کنم.

والا راستش من از 6 سالگی عینک میزنم و الانم 22 سالمه کلا با عینک مشکلی ندارم یعنی دوست دارم:D , دقیق یادم نیست هر کدومش 3 و 3.5 دوربین آستیگمات هست..
6 سالم که بوده تهران عمل انحراف چشم کردم دلیل انحراف هم تشنج به خاطر دوری پدر مادر:blush:
پدرم همیشه رو چشمم حساس بوده و میخواسته عمل بشه ولی 3,4 سال پیش با یکی از دوستان چشم پزشک خارج از ایران صحبت کرده بود گفتن که اگه با عینک مشکلی نداره سعی کنه عمل نکنه...

حالا من تاپیک شمارو دیدم هم کنجکاو شدم هم اطلاعات خوبی بدست آووردم میخوام بدونم با این توضیحات نظر شما چیه؟ من بیشتر به این خاطر که شنیدم با عینک چشم گود میشه.. گفتم!
دکتر مهدوی از دوستان خانوادگی هستن فقط کنجکاو بودم بدونم یزد دکتراشون چه جورین:rolleyes:!

راستی دکتر من رشیقی فیروز آبادی بودن که انحراف چشم من رو هم ایشون عمل کردن! میشناسیدشون؟ هنوز کار میکنن؟

elektra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بررسی قرنیه مزان اکسیژن دهی قرنیه رو نشون می ده که می شه از روش نشون داد که چقدر باید لنز نزد.
نگران دکتر کاظمی مقدم نباشید کارش خیلی خوبه.

خیلی ممنون از پاسختون واقعا پاسختون باعث آرامش و اطمینان خاطرم شد از اینکه اینقدر زود جواب دادید هم تشکر میکنم
راستی یکی از سئوالاتم این بود برای عمل لازک فرقی بین فوق تخصص شبکیه و قرنیه هست ؟
در مورد تجربیات عمل چشم در خدمتمم این هفته پنجشنبه نوبت عمل دارم انشالله که خوب باشه دوستان دعا کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله تغییر زیادی داشته
من کارم کامپیوتره و تقریبا از 24 ساعت 8 تا 12 ساعت کار میکنم ( مداوم )
اون موقعی که خواهرم چشمش 2.25 بود و عینک داشت از من 0.75 بود
الان خواهرم 2.5 هست من شدم 2.75 !
نظرتون در مورد استفاده از لنز چیه ؟

کار با کامپیوتر فشار زیادی به چشم میاره ولی اگر دقت کنید و هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت به چشماتون استراحت بدید مشکل حادی به وجود نمیاد.
همونطور که بارها گفتم کمی چشماتون رو ببندید مثلا 1 دقیقه یا کمتر.
بعد به دوردست خیره بشید مثلا از پنجره به نوک کوه خیره بشید اونم برای دو تا 5 دقیقه.
بعد می تونید به کارتون ادامه بدید.
اون شماره چشمتون ارثیه به یکی از والدین و یا یک نسل قبل بر می گرده.
مثلا من خودم شماره چشمم 2 هست ولی پدر و مادرم چشمشون ضعیف نبوده.
لنز مورد خوبیه ولی باید خیلی دقت کنید. نظافت رو رعایت کنید و بیشتر از زمان استفاده به کار نبرید.
اگر لنز عفونت کنه و یا اکسیژن دهیش کم بشه می تونه عواقب خیلی بدی داشته باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا راستش من از 6 سالگی عینک میزنم و الانم 22 سالمه کلا با عینک مشکلی ندارم یعنی دوست دارم:D , دقیق یادم نیست هر کدومش 3 و 3.5 دوربین آستیگمات هست..
6 سالم که بوده تهران عمل انحراف چشم کردم دلیل انحراف هم تشنج به خاطر دوری پدر مادر:blush:
پدرم همیشه رو چشمم حساس بوده و میخواسته عمل بشه ولی 3,4 سال پیش با یکی از دوستان چشم پزشک خارج از ایران صحبت کرده بود گفتن که اگه با عینک مشکلی نداره سعی کنه عمل نکنه...

حالا من تاپیک شمارو دیدم هم کنجکاو شدم هم اطلاعات خوبی بدست آووردم میخوام بدونم با این توضیحات نظر شما چیه؟ من بیشتر به این خاطر که شنیدم با عینک چشم گود میشه.. گفتم!
دکتر مهدوی از دوستان خانوادگی هستن فقط کنجکاو بودم بدونم یزد دکتراشون چه جورین:rolleyes:!

راستی دکتر من رشیقی فیروز آبادی بودن که انحراف چشم من رو هم ایشون عمل کردن! میشناسیدشون؟ هنوز کار میکنن؟

دکتر فیروزآبادی همونی که مدتی هم اصفهان بود بعد الان اومده تهران؟
بله فکر می کنم هنوز هستند البته کمی سنشون رفته بالا.
در مورد گودی چشم بله به اینصورته البته چشم گود نمیشه بلکه به مرور زمان با فشار عینک و تمرکز بر روی نقطه کانونی جدید کمی به نظر گودتر میاد ولی در مورد شماهر چشم شما شاید خیلی هم بهچشم نیاد.
به نظر من هم اگر با عینک مشکلی ندارید عمل نکنید. راستی ممکنه بعد از عمل کمی انجراف چشم پیدا کنید. بیشتر کسانی که مستعد هستند و یا عمل کردند بعد از عمل انحراف پیدا می کنند.
با عینک راحتید پس بیهیال عمل. عمل کردن خوبه ولی بالاخره یک عمر بر روی بدن داره انجام میشه اگر مشکلی ندارید مثل ماشینی هستید که داره راحت کار می کنه لازم نیست بره مکانیکی بیخودی مترش سرویس بشه.!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسختون واقعا پاسختون باعث آرامش و اطمینان خاطرم شد از اینکه اینقدر زود جواب دادید هم تشکر میکنم
راستی یکی از سئوالاتم این بود برای عمل لازک فرقی بین فوق تخصص شبکیه و قرنیه هست ؟
در مورد تجربیات عمل چشم در خدمتمم این هفته پنجشنبه نوبت عمل دارم انشالله که خوب باشه دوستان دعا کنید

نه در مورد لازک و فمتو با توجه به اینکه عمل رو 90 درصد دستگاه انجام میده فقط تجربه دکتر می مونه که دکتر شما تجربه کافی داره.
خوشحال میشم که بتونید در این تاپیک به دیگران کمک کنید.
به امید سلامتی شما.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
کار با کامپیوتر فشار زیادی به چشم میاره ولی اگر دقت کنید و هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت به چشماتون استراحت بدید مشکل حادی به وجود نمیاد.
همونطور که بارها گفتم کمی چشماتون رو ببندید مثلا 1 دقیقه یا کمتر.
بعد به دوردست خیره بشید مثلا از پنجره به نوک کوه خیره بشید اونم برای دو تا 5 دقیقه.
بعد می تونید به کارتون ادامه بدید.
اون شماره چشمتون ارثیه به یکی از والدین و یا یک نسل قبل بر می گرده.
مثلا من خودم شماره چشمم 2 هست ولی پدر و مادرم چشمشون ضعیف نبوده.
لنز مورد خوبیه ولی باید خیلی دقت کنید. نظافت رو رعایت کنید و بیشتر از زمان استفاده به کار نبرید.
اگر لنز عفونت کنه و یا اکسیژن دهیش کم بشه می تونه عواقب خیلی بدی داشته باشه.
بله ارثیه
پس شما پیشنهاد میدید فعلا عمل نکنم ؟
اگه قصد عمل داشتم کدوم روش رو پیشنهاد میدید ؟

aho0o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی میشه در مورد این انحرافی که تو یکی از پستا بهش اشاره کردید که ممکنه بعد از عمل ایجاد شه توضیح بدید ؟ انحراف زیادیه ؟ من همینطوریم کمی احساس میکنم چشم راستم انحراف داره اما انقد کمه که فقط تو بعضی عکسامتوجهش میشم!نکنه این عمل اینم تشدید میکنه؟؟؟درچه حد؟؟:eek:قابل اصلاح هست ؟:(

fardin11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
توی همدان جدیدا مرکزی باز شده برای لیزک.دستگاهشون شویینگ 750 هست.میگفتند بهترین دستگاه ایرانه و به روزترین.حقیقت داره؟
شما آشنایی دارید با این مرکز
دکتر کاویانی وخطیبی

بالا