سلام یک سئوال ازتون داشتم آقای یاسینی امیدوارم لطف کنید و پاسخمو بدهید
من همین پنجشنبه برای معاینه به بیمارستان بینا در رسالت رفتم آقای دکتر محسن کاظمی مقدم بنده را معاینه کرد و گفت برای عمل لازیک شرایطش. دارم و مشکلی نیست همون لحظه تصمیم داشتم و برای 5 شنبه هفته بعد وقت عمل دادند الان قدری دچار شک شدم چشمم نزدیک بین با شماره سه و سه ونیم هست
میخواستم ببینم این مرکز و جراحش چه طور هست شناختی روی این پزشک ندارم میترسم بعد از عمل بازهم نیاز به عینک داشته باشم
ایشان جراح و متخصص چشم و فوق تخصص شبکیه هستند فرقی داره عمل پیش متخصص قرینه یا شبکیه ؟
من تقریبا 5- 6 سالی هست که از لنز استفاده میکنم به ایشان گفتم نیازی نیست یک مدت لنز نگذاشته باشم ایشان گفتند نه 4- 5 روز قبل نزنید
سلام
ببخشید توی یزد چه مرکز یا دکتری رو میشناسید که با تجربه و دستگاه جدید داشته باشه(همون فمتو یا ریلکس)
به نظر خودتون جدا از هزینه عمل تفاوت چندانی میکنه برای عمل چشم به نور یا نگاه تهران بریم تا همین یزد یا اصفهان؟
ویه سوال، شما با دکتر یاسینی که دکتر اعصاب در یزد هستن نسبتی دارین؟:blush: جنبه کنجکاوی
سپاس
سلام
من نمره های چشمم 2.75 و 2.25 هست
عمل کنم به نظرتون ؟
22 سالمهسنتون چقدره؟
آخرین باری که شماره چشم گرفتید چقدر تغییر کرده بوده.
آیا از عینک خسته شدید اگر نه بهش فکر نکنید.
آیا لنز نرم استفاده می کنید.
جواب بدید تا کمی راهنماییتون کنم.
اکر تشریف ببرید اصفهان یا بیایید تهران فکر می کنم بهتر باشه برای اینکه مرکزی که دستگاه فمتو در یزد داشته باشه نمی شناسم.
نه با ایشون نسبتی ندارم.
ولی اگر رفتید پیششون سلام من رو به ایشون برسونید برای اینکه من فک و فامیل خیلی کم دارم خوشحال میشم هم فامیلی خودم کسی رو می بینم.
22 سالمه
در مورد تغییر نمره چیزی نمیدونم
اصلا با عینک حال نمی کنم به هیچ عنوان ( اما اجبارا برای دیدن تلویزیون و رانندگی استفاده می کنم )
لنز استفاده نمی کنم
ممنون از جوابتون
به طور کلی دکتر چشم خوب در یزد کی هستش برای معاینه؟
اگه دیدمشون جتما
بله تغییر زیادی داشتهسنتون کمی برای عمل کمه. حتما سابقه شماره چشمتون رو بررسی کنید.
بیبنید در 2 سال قبلی شماره چشمتون تغییر داشته یا نه.
اگر زیاد شده باید صبر کنید تا حداقل 2 سال شماره چشمتون ثابت بمون وگرنه بعد از عمل این احتمال هست که شماره چشمتون تغییر کنه.
بله خانم دکتر مهدوی اگر هنوز باشند کارشون عالیه.
دکتر صادقی که کارشون خوبه.
دکتر راسخی که من رو خوب میشناسند.
و البته فکر می کنم دکتر فلاح تهران هم بعضی روزهای هفته میان یزد. البته باید ازشون سوال کنم.
بررسی قرنیه مزان اکسیژن دهی قرنیه رو نشون می ده که می شه از روش نشون داد که چقدر باید لنز نزد.
نگران دکتر کاظمی مقدم نباشید کارش خیلی خوبه.
بله تغییر زیادی داشته
من کارم کامپیوتره و تقریبا از 24 ساعت 8 تا 12 ساعت کار میکنم ( مداوم )
اون موقعی که خواهرم چشمش 2.25 بود و عینک داشت از من 0.75 بود
الان خواهرم 2.5 هست من شدم 2.75 !
نظرتون در مورد استفاده از لنز چیه ؟
والا راستش من از 6 سالگی عینک میزنم و الانم 22 سالمه کلا با عینک مشکلی ندارم یعنی دوست دارم , دقیق یادم نیست هر کدومش 3 و 3.5 دوربین آستیگمات هست..
6 سالم که بوده تهران عمل انحراف چشم کردم دلیل انحراف هم تشنج به خاطر دوری پدر مادر:blush:
پدرم همیشه رو چشمم حساس بوده و میخواسته عمل بشه ولی 3,4 سال پیش با یکی از دوستان چشم پزشک خارج از ایران صحبت کرده بود گفتن که اگه با عینک مشکلی نداره سعی کنه عمل نکنه...
حالا من تاپیک شمارو دیدم هم کنجکاو شدم هم اطلاعات خوبی بدست آووردم میخوام بدونم با این توضیحات نظر شما چیه؟ من بیشتر به این خاطر که شنیدم با عینک چشم گود میشه.. گفتم!
دکتر مهدوی از دوستان خانوادگی هستن فقط کنجکاو بودم بدونم یزد دکتراشون چه جورین!
راستی دکتر من رشیقی فیروز آبادی بودن که انحراف چشم من رو هم ایشون عمل کردن! میشناسیدشون؟ هنوز کار میکنن؟
خیلی ممنون از پاسختون واقعا پاسختون باعث آرامش و اطمینان خاطرم شد از اینکه اینقدر زود جواب دادید هم تشکر میکنم
راستی یکی از سئوالاتم این بود برای عمل لازک فرقی بین فوق تخصص شبکیه و قرنیه هست ؟
در مورد تجربیات عمل چشم در خدمتمم این هفته پنجشنبه نوبت عمل دارم انشالله که خوب باشه دوستان دعا کنید
بله ارثیهکار با کامپیوتر فشار زیادی به چشم میاره ولی اگر دقت کنید و هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت به چشماتون استراحت بدید مشکل حادی به وجود نمیاد.
همونطور که بارها گفتم کمی چشماتون رو ببندید مثلا 1 دقیقه یا کمتر.
بعد به دوردست خیره بشید مثلا از پنجره به نوک کوه خیره بشید اونم برای دو تا 5 دقیقه.
بعد می تونید به کارتون ادامه بدید.
اون شماره چشمتون ارثیه به یکی از والدین و یا یک نسل قبل بر می گرده.
مثلا من خودم شماره چشمم 2 هست ولی پدر و مادرم چشمشون ضعیف نبوده.
لنز مورد خوبیه ولی باید خیلی دقت کنید. نظافت رو رعایت کنید و بیشتر از زمان استفاده به کار نبرید.
اگر لنز عفونت کنه و یا اکسیژن دهیش کم بشه می تونه عواقب خیلی بدی داشته باشه.