• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
بالاخره رفتم پیش دکتر باریکانی !
بعد از یک ماه چشمم کلافم کرد و خیلی اتفاقی رفتم دکتر و واقعا شانس آوردم !
اون اثرات که قبلا گفتم (حس وجود یه جسم خارجی توی چشم و تار و سفید شدن دید ، وجود فشار و نبض توی چشمام ) به خاطر فشار بالای چشمم هست ....

گفتن که به خاطر قطره ی بتازونیت ، عصبی و ارثی این اتفاق میفته !
فعلا چند تا قطره و قرص دادن و دکتر گفتن که فشار چشمم تا حدودی اومده پایین و دوباره فردا قراره که معاینه شم !
میخواستم نظر شما رو بدونم ؟ به خاطر چی فشار چشم بالا میره؟
و اگه فشار چشم بالا بره و کسی متوجه نشه چه اتفاقی میفته؟ :(

فشار چشم می تونه دلایل زیادی داشته باشه مثلا همون قطره که گفته شده.
اگر فشار چشم بالا بره و شخص متوجه نشه متاسفانه در دراز مدت باعث گلوکوم یا همون آب سیاه میشه که به کوری ختم میشه.
فشار چشم با لمس کره چشم توسط دکتر مشخص میشه.
حتما بیشتر برید پیش دکتر.

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
سلام. یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
بنده به دلیل بیماری شدید در 5 سالگی دچار چپ چشمی شدم. البته بصورت ارثی چشمام هم ضعیفه که عینک میزنم از 6 سالگی
اولا اینکه راهی برای درمان چپ چشمی هست که بشه بصورت همزمان بشه از هر دو چشم همراه هم استفاده کرد. الان برای من بصورت اختیاری میتونم از یکی از چشم ها بعنوان چشم اصلی برای دیدن استفاده کنم و چشم بعدی تنها یک تصویر محو رو میبینم. یعنی هر دو چشم همراه هم و مثل هم نیستن
دوما برای پایین آوردن شماره چشم و حذف عینک چکار باید کرد؟
کلا عمل چجوریه؟ بیهوشی داره؟ چند مدا طول میکشه و هزینه ش تقریبا چقدره؟ خیلی ممنونم:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
بنده به دلیل بیماری شدید در 5 سالگی دچار چپ چشمی شدم. البته بصورت ارثی چشمام هم ضعیفه که عینک میزنم از 6 سالگی
اولا اینکه راهی برای درمان چپ چشمی هست که بشه بصورت همزمان بشه از هر دو چشم همراه هم استفاده کرد. الان برای من بصورت اختیاری میتونم از یکی از چشم ها بعنوان چشم اصلی برای دیدن استفاده کنم و چشم بعدی تنها یک تصویر محو رو میبینم. یعنی هر دو چشم همراه هم و مثل هم نیستن
دوما برای پایین آوردن شماره چشم و حذف عینک چکار باید کرد؟
کلا عمل چجوریه؟ بیهوشی داره؟ چند مدا طول میکشه و هزینه ش تقریبا چقدره؟ خیلی ممنونم:)

فکر کنم شما هم ضعف داری و هم انحراف.
شاید تنبلی چشم هم باشه.
فکر میکنم شما بتونید با عمل مشکلتون رو حل کنید.
کدوم شهر هستید؟

راستی ایول پرسپولیس.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

عمو مراد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه انحراف مخفي داشته باشيم ميشه با عينك رفعش كرد ؟ يا جراحي بهتره ؟
خلاصه بهترين انتخاب براي درمان چيه ؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام پس از سیزده ماه از انجام عمل پیوند قرنیه نمره چشمم اینطور شده
30239306029775849202.jpg
پس از گذشت 17 ماه و نیم از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم این طور شده!!!
جناب یاسینی بزرگوار نظرتون را اعلام بفرمایید.با تشکر فراوان

New Image.jpg

amir_naser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هزینه عمل لیزیک تو تهران چقدره کدوم مراکز خوب هستند ایا بیمه هزینه شو میده بیمه من نیروی مسلح

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه انحراف مخفي داشته باشيم ميشه با عينك رفعش كرد ؟ يا جراحي بهتره ؟
خلاصه بهترين انتخاب براي درمان چيه ؟

عینک بهترین روشه البته درمان نمی کنه از انحراف بیشتر جلوگیری می کنه.
ولی باید انجراف بررسی بشه. اگر کم باشه خیلی راحت میشه عمل کرد بدون اینکه دیده بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس از گذشت 17 ماه و نیم از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم این طور شده!!!
جناب یاسینی بزرگوار نظرتون را اعلام بفرمایید.با تشکر فراوان

مشاهده پیوست 345519

جشم راستتون که خیلی خوبه. 3.5 با 1.75 آستیگمات. برای قوز قرنیه به نظر من نتیجه خوبیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام هزینه عمل لیزیک تو تهران چقدره کدوم مراکز خوب هستند ایا بیمه هزینه شو میده بیمه من نیروی مسلح

مرکز ها متفاوتن. بهترینها : نور ، نگاه ، ونک ، رازی ، مرکزی ،
قیمت ها از 2.5 تا 6 تومن متفاوته.
بسته به شماره عینکتون بیمه شاید بده و شاید هم بخشیشو بده و اما بیشتر مواقع اصلا نمی ده.
ولی نیرو های مسلح به نظر بیمارستان چمران ماله ارتش تو نوبنیاد باید لیزر داشته باشه اگر اینطور باشه می توین با قیمت پایین با بیمه نیرو های مسلح عمل کنید.

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالاتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟

amir_naser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز های نور و نگاه با کدوم بیمه ها قرارداد داره
شماره چشم 3.5 و 4.5 با 1 نمره استیگمات

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام

شما دکتر عطارزاده در شیراز رو میشناسین ؟
خوبه ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
شاید من در خصوص نوع مشکل چشمهام از همه ی کسانیکه تا حالا سئوال پرسیدند بی اطلاع تر باشم
من از چهار پنج سال پیش که برای دریافت گواهینامه مراجعه کردم در تست چشم پزشکی متوجه شدم که یک - سوم پایین جدول E رو نمیتونم تشخیص بدم و برام عینک تجویز شد. تفاوت دیدی که با عینک و بدون عینک داشتم برای اجسامی که در فاصله های دور قرار داشتن فاحش بود ولی چون نتونستم به عینک عادت کنم گذاشتمش کنار (و گم و گور شد)
این روزا حس میکنم چشمام ضعیفتر از قبل شده. ینی اجسام رو در فاصله های دور یخورده تار و نا واضح میبینم که مطمئنا اگر مراجعه کنم باز هم عینک تجویز میشه
میخواستم ببینم میتونم از این عملهایی که در موردش صحبت میکنید استفاده کنم که مجبور به عینک زدن نباشم؟
دقیقا چه اطلاعاتی رو باید براتون مشخص کنم که بتونید جواب مشخصی بهم بدید؟ مواردی از قبیل شماره ی چشم و آستیگمات رو باید از اپتومتریست بگیرم یا از چشم پزشک؟ (اصلاً برای گرفتن پاسخ سئوالهام لازم هست که این موارد رو براتون مشخص کنم یا خیر)

سئوالات من
1. چه نوع عملهایی میتونه در مورد من به کار بره و کدومش بهتره؟
2. خودِ عمل چند ساعت طول میکشه؟
3. چند روز در بیمارستان باید بمونم؟
4. بعد از عمل چند روز چشمام بسته خواهد بود؟ میخوام ببینم بعد از چه مدت میتونم به زندگی عادیم برگردم
5. مراقبت های خاصی بعد از عمل نیاز هست؟ منظورم چیزیه که در روال طبیعی زندگی اخلال ایجاد کنه
6. حدود هزینه بدون بیمه (بصورت آزاد) چقدر میشه؟
7. آیا ممکنه در حین عمل یا بعد از اون فاجعه ای پیش بیاد؟ مثلا مشکلی که حاد و تاثیرگذار باشه و ریسک عمل رو بالا ببره. اصلا این عمل ریسک خاصی داره یا نه
8. این عمل در شهر جهرم امکانپذیر هست؟ اگر خیر، در شیراز کجا و کدوم دکتر رو پیشنهاد میکنید.

wwwwbhhj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سسلام قرار اواخر این ماه با دکتر هاشمی در بیمارستان نور عمل کنم من شماره عینکم برای چشم راست 3.5 و برای چشم چپ 3.75 است و چند سال که شماره چشمم ثابت مانده و هر وقت می رفتم دکتر همین شماره را تایید می کردند و با عینکم هم هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی که برای عمل رفع عیوب انکساری مراجعه کردم و آزمایشات قبل از عمل را دادم شماره چشم من به وسیله دستگاه برای چشم راست 3 و برای چشم چپ 3.25 تعیین شد؟ یعنی انگار شماره چشمم هر کدام 0.5 نمره کم شده آیا اشتباهی رخ داده و این اشتباه می تواند روی عمل چشمم تاثیر بگذارد؟ (در ضمن نوع عملمم هم prk هست.) ضمن این که من چون از لنز استفاده می کردند و در توپوگرافی مشکلاتی پیش امده بود (شک به قوز قزنیه ) مجبور شدم دوبار ازمایش بدم قبل و بعد عید که بعد عید که آزمایشات را انجام دادم دکتر گفت توپوگرافی ات خیلی خیلی خوب و و هیچ مشکلی نداری و مشکلات به وجود امده به خاطر استفاده طولانی مدت از لنز بوده و می توانی عمل کنی قبل عید شماره چشمم تقریبا البته اگر درست یادم مانده باشه و استباه نکنم شماره چشم عینکم بود ولی این بار شماره چشمم کمتر تعیین شد و آزمایشات دفعه دوم را به من دادند به بیمارستان ببرم و وقت عمل بگیرم یعنی ملاک عمل ازمایشات دفعه دوم می خواستم بپرسم اشتباه شوده و آیا اصلا 0.5 در عمل خیلی موثر

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
جشم راستتون که خیلی خوبه. 3.5 با 1.75 آستیگمات. برای قوز قرنیه به نظر من نتیجه خوبیه.
سلام
نمره عینکی که برام تجویز کرد
-2.5
با آستیگمات -1.75
با محور 10
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صلوتی گفت:در پیوند لایه ای دید به کندی بر میگرده!!!
به نظر شما تا چه زمانی دیدم درست میشه؟؟؟و دلیل برگشتن دید به صورت کاملا کند در این نوع پیوند چیه؟؟؟مرسی

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
ببخشید من شماره چشمم رو قبل از عمل لازک و 1.5 ماه بعد از عمل لازک براتون گذاشتم.
میخواستم خواهش کنم نظرتون رو بگید.
این شماره ای هست که با دستگاه گرفته شده.
ممنونم
Untitled.jpg

ihashem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای عمل آب سیاه در اثر ضربه کدام دکتر در شیراز را پیشنهاد میکنید
با تشکر​

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس جان برای لازک یا لیزیک یا ... تو مشهد بین زارعی و صداقت شما کدوم رو بیشتر توصیه میکنی؟ میدونم هر دو خوبن ولی دنبال بهترینم

ممنون از تاپیک خوبت

aryanSHARIFI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
جناب b.yasini
من 43 سال سن دارم نمره2.5 و2.75 آستیگماتم 0.5 و 0.25 تو تهرانم ایاپیشنهادبرای عمل چشمم میدید ؟ چه نو عملی و کجا رو پیشنهاد می دید؟ اگر هزینش بفرمایید خیلی سپاسگذارم مرسی

Last edited:

maryam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. از آقای یاسینی و سایر دوستان تشکر می کنم که تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می دهند. لطفاً اگر کسی اطلاع دارد شماره و آدرس مطب (نه بیمارستان) دکتر سید محمد میر آفتاب و دکتر حسن هاشمی را اینجا بگذارد. ممنونم.

بالا