بله ارثیه
پس شما پیشنهاد میدید فعلا عمل نکنم ؟
اگه قصد عمل داشتم کدوم روش رو پیشنهاد میدید ؟
آقای یاسینی میشه در مورد این انحرافی که تو یکی از پستا بهش اشاره کردید که ممکنه بعد از عمل ایجاد شه توضیح بدید ؟ انحراف زیادیه ؟ من همینطوریم کمی احساس میکنم چشم راستم انحراف داره اما انقد کمه که فقط تو بعضی عکسامتوجهش میشم!نکنه این عمل اینم تشدید میکنه؟؟؟درچه حد؟؟قابل اصلاح هست ؟
سلام
توی همدان جدیدا مرکزی باز شده برای لیزک.دستگاهشون شویینگ 750 هست.میگفتند بهترین دستگاه ایرانه و به روزترین.حقیقت داره؟
شما آشنایی دارید با این مرکز
دکتر کاویانی وخطیبی
سلام
دکتر جباروند دکتر ربیع
کدومو پیشنهاد میکنید؟
بله می دونم تبلیغش رو مدتی قبل یکی از دوستان زده بود.
اینکه می گن بهترینه رو باور نکنید. در شهرستانها بعضیا می گم پراید هم بهترین ماشن دنیاست!!!
البته shwind دستگاه لیزر خوبیه مخصوصا Swhind hd pro که جدیدا اومده و عالیه ولی نه در حد آلکان یا زایس .
سلام من رو به دکتر خطیبی برسونید بگید دکتر دستگاه فیکو وایت استار خوب کار می کنه خودش منو یادش میاد.
هر دو دکتر هم کاویانی و هم خطیبی خوب هستند و هر دو هم اگر من رو فراموش نکرده باشند من رو می شناسند.
دوست عزیز یه تکنولوژی هست که عدسی چشم رو خارج می کنند به صورت کلی یک عدسی دیگه بجاش قرار می دند
در اون مورد لینکی یا مطلبی دارید ؟
دوست عزیز یه تکنولوژی هست که عدسی چشم رو خارج می کنند به صورت کلی یک عدسی دیگه بجاش قرار می دند
آخه چرا اینکارو باید بکنن?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چه کاریه!!!!!
مهندس جان با تشکر... من همدان عمل کنم(نمیدونم hd pro هست یا نه Swhind 750s )یا اینکه ارزششو داره بیام تهران؟؟؟؟؟؟؟؟
البته همدان راحتترم ولی خوب چشم ارزش یه ذره سختی کشیدنو داره.میخوام ببینم فرق داره یا نتیجه عمل فرقی نمیکنه(دستگاه ودکتر)
2.دکتر جباروند مثل اینکه توی بینا آفرین(آفریقا بالاتر از میرداماد) عمل می کنند توی نگاه نیست.منشی مطبش گفت.اونجا چطوره؟ولی من فکر میکنم نگاه بهتره(دکتر ربیع).نظر شما چیه؟
3.راستی یه سوال دیگه.عمل توی بیمارستان نور چرا گرونتره؟به خاطر دستگاه؟concerto وvisxیا اینکه اونم دلیل دیگه ای داره.تو نتیجه عمل ومیزان دید تاثیر داره؟شماره چشمم 5 بدون آستیگماته.اگه واقعا فرق داره هزینش برام مهم نیست
یه ذره مرددم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟
سلام جناب یاسینی گرامی ،
یک مشکلی من دارم اینه که چشم هام خیلی از مواقع پر اشک میشه بدون هیچ دلیلی
توی موقعیت های مختلف (یعنی حساسیت و .. نیست) دکتر هم رفتم گفت مجرای اشکی
بسته شده عکس رنگی نوشت عکس گرفتم گفت هیچی نیستش ، دلیلش چیه ؟
چطور میشه رفعش کرد ؟
تو لین لیزیک و لازک و فمتو میان تعمیر می کنند
تو این روش کلا تعویضش می کنند!
روش نوینی هست
نه من هم به شما پیشنهاد می کنم در همدان عمل کنید.
2- بله دکتر جباروند جدیدا فقط در همون بینا آفرین عمل می کنه حق باش ماست فکر می کنم خیابان آناهیتا هست. فرق زیادی نداره ولی بازهم به نظرم دکتر جباروند هم خوبه.
نور به دلیل استفاده از دستگاههای گرانتر ، هزینه عمل بیشتری رو هم می گیره. دقیقا مثل اقامت هتل 4 ستاره و 5 ستاره است که در هر دو میشه خوابید ولی 5 ستاره تمیزتره.
نگران نباش اگر همدان راحتتری خودتو تو دردسر ننداز فرق زیادی نمی کنه نتیجه که احتمالا اصلا فرقی نمی کنه.
ممنون از وقتی که میذاری و اطلاعات به روزت (اطلاعاتت از همدان از من بیشتره )و ایشالا قسمت بشه جبران کنیم.