• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

fardin11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دکتر جباروند دکتر ربیع
کدومو پیشنهاد میکنید؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله ارثیه
پس شما پیشنهاد میدید فعلا عمل نکنم ؟
اگه قصد عمل داشتم کدوم روش رو پیشنهاد میدید ؟

فعلا کمی صبر کنید.
لطفا سابقه تغییر شماره چشمتون رو بررسی کنید.
اگر دو سال از ثابت شدن اش گذشت برای عمل اقدام کنید.
برای عمل نوع عمل بستگی به ضخامت قرنیه شما دارد.
سلامت و پیروز باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی میشه در مورد این انحرافی که تو یکی از پستا بهش اشاره کردید که ممکنه بعد از عمل ایجاد شه توضیح بدید ؟ انحراف زیادیه ؟ من همینطوریم کمی احساس میکنم چشم راستم انحراف داره اما انقد کمه که فقط تو بعضی عکسامتوجهش میشم!نکنه این عمل اینم تشدید میکنه؟؟؟درچه حد؟؟:eek:قابل اصلاح هست ؟:(

بله
انجراف چشم در شماره های بالا اتفاق می افته. بعد از عمل لیزر به دلیل اینکه شماره چشمتون اصلاح شده و عینک نمی زنید ماهیچه های چشم به چشم فشار میارن و ممکنه یکی یا هر دو چشم کمی منحرف بشن. با عمل درست میشه و کلا اگر کم باشه عمل نمی کنن تا خودش درست بشه.
در ضمن این رو می تونید با دکتر تون مشورت کنید بهتون می گه چقدر چشمتون منحرف میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
توی همدان جدیدا مرکزی باز شده برای لیزک.دستگاهشون شویینگ 750 هست.میگفتند بهترین دستگاه ایرانه و به روزترین.حقیقت داره؟
شما آشنایی دارید با این مرکز
دکتر کاویانی وخطیبی

بله می دونم تبلیغش رو مدتی قبل یکی از دوستان زده بود.
اینکه می گن بهترینه رو باور نکنید. در شهرستانها بعضیا می گم پراید هم بهترین ماشن دنیاست!!!
البته shwind دستگاه لیزر خوبیه مخصوصا Swhind hd pro که جدیدا اومده و عالیه ولی نه در حد آلکان یا زایس .
سلام من رو به دکتر خطیبی برسونید بگید دکتر دستگاه فیکو وایت استار خوب کار می کنه خودش منو یادش میاد.
هر دو دکتر هم کاویانی و هم خطیبی خوب هستند و هر دو هم اگر من رو فراموش نکرده باشند من رو می شناسند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر جباروند دکتر ربیع
کدومو پیشنهاد میکنید؟

مثل اینه که بین تبلت آیپد و گلکسی بخواهید یکی رو انتخاب کنید. هر دو عالی هستند.
هر دو من رو می شناسند.
البته دکتر جباروند به دلیل اینکه می تونند در فارابی هم شمار و عمل کنند بهترند ولی ازشون بخواهید شما رو در نگاه عمل کننید.
سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر خیلی بی وفایید قرار بود خبر چند تا دستگاه رو به من بدید.
راستی هفته بعد کنگره هتل الپیکه اگر می خواهید برید پیش دکتر جباروند عجله کنید فکر کنم هفته بعد سرشون خیلی شلوغه

fardin11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله می دونم تبلیغش رو مدتی قبل یکی از دوستان زده بود.
اینکه می گن بهترینه رو باور نکنید. در شهرستانها بعضیا می گم پراید هم بهترین ماشن دنیاست!!!
البته shwind دستگاه لیزر خوبیه مخصوصا Swhind hd pro که جدیدا اومده و عالیه ولی نه در حد آلکان یا زایس .
سلام من رو به دکتر خطیبی برسونید بگید دکتر دستگاه فیکو وایت استار خوب کار می کنه خودش منو یادش میاد.
هر دو دکتر هم کاویانی و هم خطیبی خوب هستند و هر دو هم اگر من رو فراموش نکرده باشند من رو می شناسند.

مهندس جان با تشکر... من همدان عمل کنم(نمیدونم hd pro هست یا نه Swhind 750s )یا اینکه ارزششو داره بیام تهران؟؟؟؟؟؟؟؟
البته همدان راحتترم ولی خوب چشم ارزش یه ذره سختی کشیدنو داره.میخوام ببینم فرق داره یا نتیجه عمل فرقی نمیکنه(دستگاه ودکتر)
2.دکتر جباروند مثل اینکه توی بینا آفرین(آفریقا بالاتر از میرداماد) عمل می کنند توی نگاه نیست.منشی مطبش گفت.اونجا چطوره؟ولی من فکر میکنم نگاه بهتره(دکتر ربیع).نظر شما چیه؟
3.راستی یه سوال دیگه.عمل توی بیمارستان نور چرا گرونتره؟به خاطر دستگاه؟concerto وvisxیا اینکه اونم دلیل دیگه ای داره.تو نتیجه عمل ومیزان دید تاثیر داره؟شماره چشمم 5 بدون آستیگماته.اگه واقعا فرق داره هزینش برام مهم نیست
یه ذره مرددم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز یه تکنولوژی هست که عدسی چشم رو خارج می کنند به صورت کلی یک عدسی دیگه بجاش قرار می دند

در اون مورد لینکی یا مطلبی دارید ؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزیز یه تکنولوژی هست که عدسی چشم رو خارج می کنند به صورت کلی یک عدسی دیگه بجاش قرار می دند

آخه چرا اینکارو باید بکنن?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام جناب یاسینی گرامی ،
یک مشکلی من دارم اینه که چشم هام خیلی از مواقع پر اشک میشه بدون هیچ دلیلی
توی موقعیت های مختلف (یعنی حساسیت و .. نیست) دکتر هم رفتم گفت مجرای اشکی
بسته شده عکس رنگی نوشت عکس گرفتم گفت هیچی نیستش ، دلیلش چیه ؟
چطور میشه رفعش کرد ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مهندس جان با تشکر... من همدان عمل کنم(نمیدونم hd pro هست یا نه Swhind 750s )یا اینکه ارزششو داره بیام تهران؟؟؟؟؟؟؟؟
البته همدان راحتترم ولی خوب چشم ارزش یه ذره سختی کشیدنو داره.میخوام ببینم فرق داره یا نتیجه عمل فرقی نمیکنه(دستگاه ودکتر)
2.دکتر جباروند مثل اینکه توی بینا آفرین(آفریقا بالاتر از میرداماد) عمل می کنند توی نگاه نیست.منشی مطبش گفت.اونجا چطوره؟ولی من فکر میکنم نگاه بهتره(دکتر ربیع).نظر شما چیه؟
3.راستی یه سوال دیگه.عمل توی بیمارستان نور چرا گرونتره؟به خاطر دستگاه؟concerto وvisxیا اینکه اونم دلیل دیگه ای داره.تو نتیجه عمل ومیزان دید تاثیر داره؟شماره چشمم 5 بدون آستیگماته.اگه واقعا فرق داره هزینش برام مهم نیست
یه ذره مرددم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

نه من هم به شما پیشنهاد می کنم در همدان عمل کنید.
2- بله دکتر جباروند جدیدا فقط در همون بینا آفرین عمل می کنه حق باش ماست فکر می کنم خیابان آناهیتا هست. فرق زیادی نداره ولی بازهم به نظرم دکتر جباروند هم خوبه.
نور به دلیل استفاده از دستگاههای گرانتر ، هزینه عمل بیشتری رو هم می گیره. دقیقا مثل اقامت هتل 4 ستاره و 5 ستاره است که در هر دو میشه خوابید ولی 5 ستاره تمیزتره.
نگران نباش اگر همدان راحتتری خودتو تو دردسر ننداز فرق زیادی نمی کنه نتیجه که احتمالا اصلا فرقی نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

بله عمل کاتاراکت که برای عمل آب مروارید استفاده میشه. در اون روش لنز داخل چشمی اسنان خارح میشه و لنز مصنوعی جاش قرار میگیره.
روشی انقلابی هست به نام PRELEX که در اون افراد بالای 40 سال اگر برای عمر لیزیک در آمریکا مراجعه کنند به جای لیزیک اونها رو عمل می کنن و لنز طبیعی رو خارج می کنند و لنز مولتی فوکال قرار می دهند.
در صفخات قبل هم کلی در موردش توضیح دادم.
برای شما زوده دوست عزیز.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟

بله شما مورد بسیار مناسبی هستید ولی سنتون چقدره فکر کنم کم باشه.
اگر زیر 22 سال هستید اصلا فکرش رو هم نکنید.
در ضمن دکتری رو که بهتون پیشنهاد کرده عمل نکنید رو خیلی در نظر داشته باشید آدم خوبیه که اینطور پیشنهاد می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی گرامی ،
یک مشکلی من دارم اینه که چشم هام خیلی از مواقع پر اشک میشه بدون هیچ دلیلی
توی موقعیت های مختلف (یعنی حساسیت و .. نیست) دکتر هم رفتم گفت مجرای اشکی
بسته شده عکس رنگی نوشت عکس گرفتم گفت هیچی نیستش ، دلیلش چیه ؟
چطور میشه رفعش کرد ؟

حتما به پزشک دیکه ای هم مراجعه کنید کدوم شهر هستید.
مشکل خاصی ندارید ولی بهتره حتما بررسی بشه که زودتر درمان بشه.
راستی این روزها با لیزر می تونن مجرای اشکی رو باز کنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تو لین لیزیک و لازک و فمتو میان تعمیر می کنند

تو این روش کلا تعویضش می کنند!

روش نوینی هست

نه رفیق در فمتو و لیزیک هم لنز رو تعمیر نمی کنن قرنیه رو تعمیر می کنن. لنز ثابت می مونه.

fardin11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من هم به شما پیشنهاد می کنم در همدان عمل کنید.
2- بله دکتر جباروند جدیدا فقط در همون بینا آفرین عمل می کنه حق باش ماست فکر می کنم خیابان آناهیتا هست. فرق زیادی نداره ولی بازهم به نظرم دکتر جباروند هم خوبه.
نور به دلیل استفاده از دستگاههای گرانتر ، هزینه عمل بیشتری رو هم می گیره. دقیقا مثل اقامت هتل 4 ستاره و 5 ستاره است که در هر دو میشه خوابید ولی 5 ستاره تمیزتره.
نگران نباش اگر همدان راحتتری خودتو تو دردسر ننداز فرق زیادی نمی کنه نتیجه که احتمالا اصلا فرقی نمی کنه.

ممنون از وقتی که میذاری و اطلاعات به روزت (اطلاعاتت از همدان از من بیشتره )و ایشالا قسمت بشه جبران کنیم.

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
بالاخره رفتم پیش دکتر باریکانی !
بعد از یک ماه چشمم کلافم کرد و خیلی اتفاقی رفتم دکتر و واقعا شانس آوردم !
اون اثرات که قبلا گفتم (حس وجود یه جسم خارجی توی چشم و تار و سفید شدن دید ، وجود فشار و نبض توی چشمام ) به خاطر فشار بالای چشمم هست ....

گفتن که به خاطر قطره ی بتازونیت ، عصبی و ارثی این اتفاق میفته !
فعلا چند تا قطره و قرص دادن و دکتر گفتن که فشار چشمم تا حدودی اومده پایین و دوباره فردا قراره که معاینه شم !
میخواستم نظر شما رو بدونم ؟ به خاطر چی فشار چشم بالا میره؟
و اگه فشار چشم بالا بره و کسی متوجه نشه چه اتفاقی میفته؟ :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از وقتی که میذاری و اطلاعات به روزت (اطلاعاتت از همدان از من بیشتره )و ایشالا قسمت بشه جبران کنیم.

خواهش می کنم انشا ا سری بعد که به انجمن سر می زنید برای اطلاعات دیگه ای باشه و کاملا در سلامت باشید.

بالا