• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرمنده مدتی نبودم. کنگره فارابی تهران در هتل المپیک داره بر گذار میشه که تا شب من رو درگیر کرده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالاتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟

فکر می کنم کمی صبر کنید مخصوصال برای معافیت.
البته حتما پیش چند تا دکتر برید که نکنه یه وقت قوز قرنیه داشته باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرکز های نور و نگاه با کدوم بیمه ها قرارداد داره
شماره چشم 3.5 و 4.5 با 1 نمره استیگمات

بیشتر بیمه ها رو قبول می کنن جر تامین اجتماعی!
ولی کلا لیزیک یک عمل زیبایی محصوب میشه و بیشتر مواقع شامل بیمه نمی شه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام

شما دکتر عطارزاده در شیراز رو میشناسین ؟
خوبه ؟

کی هست که ایشون رو نشناسه.
فکر می کنم اتفاقا کنگره فارابی هم بودند. التبه اگر اشتباه نکرده باشم و با دکتر مظرزاده اشتباه نگرفته باشمون آخه از دور دیدمشون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
شاید من در خصوص نوع مشکل چشمهام از همه ی کسانیکه تا حالا سئوال پرسیدند بی اطلاع تر باشم
من از چهار پنج سال پیش که برای دریافت گواهینامه مراجعه کردم در تست چشم پزشکی متوجه شدم که یک - سوم پایین جدول E رو نمیتونم تشخیص بدم و برام عینک تجویز شد. تفاوت دیدی که با عینک و بدون عینک داشتم برای اجسامی که در فاصله های دور قرار داشتن فاحش بود ولی چون نتونستم به عینک عادت کنم گذاشتمش کنار (و گم و گور شد)
این روزا حس میکنم چشمام ضعیفتر از قبل شده. ینی اجسام رو در فاصله های دور یخورده تار و نا واضح میبینم که مطمئنا اگر مراجعه کنم باز هم عینک تجویز میشه
میخواستم ببینم میتونم از این عملهایی که در موردش صحبت میکنید استفاده کنم که مجبور به عینک زدن نباشم؟
دقیقا چه اطلاعاتی رو باید براتون مشخص کنم که بتونید جواب مشخصی بهم بدید؟ مواردی از قبیل شماره ی چشم و آستیگمات رو باید از اپتومتریست بگیرم یا از چشم پزشک؟ (اصلاً برای گرفتن پاسخ سئوالهام لازم هست که این موارد رو براتون مشخص کنم یا خیر)

سئوالات من
1. چه نوع عملهایی میتونه در مورد من به کار بره و کدومش بهتره؟
2. خودِ عمل چند ساعت طول میکشه؟
3. چند روز در بیمارستان باید بمونم؟
4. بعد از عمل چند روز چشمام بسته خواهد بود؟ میخوام ببینم بعد از چه مدت میتونم به زندگی عادیم برگردم
5. مراقبت های خاصی بعد از عمل نیاز هست؟ منظورم چیزیه که در روال طبیعی زندگی اخلال ایجاد کنه
6. حدود هزینه بدون بیمه (بصورت آزاد) چقدر میشه؟
7. آیا ممکنه در حین عمل یا بعد از اون فاجعه ای پیش بیاد؟ مثلا مشکلی که حاد و تاثیرگذار باشه و ریسک عمل رو بالا ببره. اصلا این عمل ریسک خاصی داره یا نه
8. این عمل در شهر جهرم امکانپذیر هست؟ اگر خیر، در شیراز کجا و کدوم دکتر رو پیشنهاد میکنید.

دوست عزیز صبر کنید.
اولا سنتون چقدره.
این مورد حیلی مهمه.
حس ضعیفتر بودن چشم می تونه به فصل و کارتون برگرده مثلا اگر روزهای متوالی در شب با کامپیوتر کار کنید برای چند روز دیدتون کمتر میشه و بعد دوباره خوب میشه.

اما در مورد جواب ها

1- عمل ها بستگی به ضحامت قرنیه و شماره چشمتون داره و معمولا توسط دکتر مشخص میشه.
2- عمل حدود 6 دقیقه (!!!) طول می کشه خیلی سریعه.
3- بعد از عمل بلافاصله مرخص می شید و بستری شدن نداره.
4 بعد از عمل چشمتون بازه و فقط باید در نور عینک آفتابی بزنید که خودشون بهتون یکی می دن. اما مدت یک ماه طول میکشه تا دیدتون کامل بشه.
5- خیر جز اینکه باید از گرد و عبار دوری کنید.
6- از 2 تومن تا 6 میلیون متفاوته بسته به نوع عمل
7- عمل لیزیک یکی از کم ریسک ترین عملهایی است که الان ممکنه انجام بدید.
8- در جهرم دکتر عادم پور از دوستان من هستند در مرکز جراحی مطهری و لی اگر دوست داشتید برید شیراز پیش دکتر چعفری

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سسلام قرار اواخر این ماه با دکتر هاشمی در بیمارستان نور عمل کنم من شماره عینکم برای چشم راست 3.5 و برای چشم چپ 3.75 است و چند سال که شماره چشمم ثابت مانده و هر وقت می رفتم دکتر همین شماره را تایید می کردند و با عینکم هم هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی که برای عمل رفع عیوب انکساری مراجعه کردم و آزمایشات قبل از عمل را دادم شماره چشم من به وسیله دستگاه برای چشم راست 3 و برای چشم چپ 3.25 تعیین شد؟ یعنی انگار شماره چشمم هر کدام 0.5 نمره کم شده آیا اشتباهی رخ داده و این اشتباه می تواند روی عمل چشمم تاثیر بگذارد؟ (در ضمن نوع عملمم هم prk هست.) ضمن این که من چون از لنز استفاده می کردند و در توپوگرافی مشکلاتی پیش امده بود (شک به قوز قزنیه ) مجبور شدم دوبار ازمایش بدم قبل و بعد عید که بعد عید که آزمایشات را انجام دادم دکتر گفت توپوگرافی ات خیلی خیلی خوب و و هیچ مشکلی نداری و مشکلات به وجود امده به خاطر استفاده طولانی مدت از لنز بوده و می توانی عمل کنی قبل عید شماره چشمم تقریبا البته اگر درست یادم مانده باشه و استباه نکنم شماره چشم عینکم بود ولی این بار شماره چشمم کمتر تعیین شد و آزمایشات دفعه دوم را به من دادند به بیمارستان ببرم و وقت عمل بگیرم یعنی ملاک عمل ازمایشات دفعه دوم می خواستم بپرسم اشتباه شوده و آیا اصلا 0.5 در عمل خیلی موثر

خدا رو شکر که قوز قرنیه ندارید.
اون نیم شماره چیز مهمی نیست اشتباه اپتومتریسته که از محاسبه دور و نزدیک به دست میاد.
نگران نباشید و با خیال راحت عمل کنید .
انشا ا که همیشه سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
نمره عینکی که برام تجویز کرد
-2.5
با آستیگمات -1.75
با محور 10
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صلوتی گفت:در پیوند لایه ای دید به کندی بر میگرده!!!
به نظر شما تا چه زمانی دیدم درست میشه؟؟؟و دلیل برگشتن دید به صورت کاملا کند در این نوع پیوند چیه؟؟؟مرسی

صبر کنید.
پیوند درمانی طولانی مدته . مدتها طول می کشه تا پیوند جوش بخوره و همونطور که می بینید دیدتون روز به روز بهتر میشه.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
سلام دوست عزيز و خسته نباشي
راستش مادرم پارسال عمل آب مرواريد براي چشم چپ داشتن و امسال هم براي چشم راست
هر كدوم رو يك دكتر عمل كردن اون اولي تقريبا خوب ميبينه و ميگه كه يه خط كوچولو توش هست .
چشم دوم كه امسال عمل كردن دكتر گفتن خيلي خوب بوده و حتي بعد از عمل هم گفتن خوب هست ولي. بعد از يك ماه
كه بردمشون براي چكاپ حتي اون علامتهاي بزرگ جهت دار رو هم نمي تونست تشخيص بده,
خود دكتر هم گويا نمي دونست چي شده و فقط وقتي من پرسيدم قبل از عمل كه خيلي بهتر بود گفت كه ايشون
بعد از عمل تنبلي چشمشون شديد شده يا همچين چيزي . در صورتي كه تا اونجا كه مي دونم بجز آب مرواريد توي قبلا مشكلي
توي چشمش نبود..و عينك جديد بهش داد با نمره ٤ استيگمات كه گويا خيلي زياد هستش.
من چون اصلا اطلاعي تو اين زمينه ندارم خواستم بدونم چيزي كه دكتر گفتن قابل قبوله؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
ببخشید من شماره چشمم رو قبل از عمل لازک و 1.5 ماه بعد از عمل لازک براتون گذاشتم.
میخواستم خواهش کنم نظرتون رو بگید.
این شماره ای هست که با دستگاه گرفته شده.
ممنونم
مشاهده پیوست 349009

شماره چشم راستتون عالیه. تقریبا صفره که خیلی خوبه.
چشم چشتون هنوز یک شماره آستیگمات داره که به نظر من در طول چند ماه آینده کمتر میشه و به 25. می رسه.

به نظر عملتون خوب بوده. دیگه به شماره اش فکر نکنید. فقط به زندگی فک رکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. مهندس جان برای لازک یا لیزیک یا ... تو مشهد بین زارعی و صداقت شما کدوم رو بیشتر توصیه میکنی؟ میدونم هر دو خوبن ولی دنبال بهترینم

ممنون از تاپیک خوبت

هر دو عالی هستند. برای لیزیک من دکتر صداقت رو توصیه می کنم ولی دکتر زارعی هم عالی هستند/
فکر می کنم بردی پیش دکتر صداقع بهتر باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب b.yasini
من 43 سال سن دارم نمره2.5 و2.75 آستیگماتم 0.5 و 0.25 تو تهرانم ایاپیشنهادبرای عمل چشمم میدید ؟ چه نو عملی و کجا رو پیشنهاد می دید؟ اگر هزینش بفرمایید خیلی سپاسگذارم مرسی

دوست عزیز کدوم شهر هستید.
شما برای لیزیک مورد مناسبی نیستید برای اینکه فکر می کنم کمی هم پیر چشمی دارید (این اطصلاحه برای نزدیک بینی در سن بالای 40 گفته میشه نه اینکه شما پیر هستید خدای ناکرده)
اگر تهران هستید برید پیش دکتر خانلری بپرسید می تونه براتون لنز مولتی فوکال بذاره.
این عمل هم آب مروارید رو براتون درمان می کنه (که احتمالا 10 سال دیگه می گیرید) هم دیدتون رو صفر می کنه که دیگه عینک نزدیند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. از آقای یاسینی و سایر دوستان تشکر می کنم که تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می دهند. لطفاً اگر کسی اطلاع دارد شماره و آدرس مطب (نه بیمارستان) دکتر سید محمد میر آفتاب و دکتر حسن هاشمی را اینجا بگذارد. ممنونم.

دکتر میرآفتاب در بیمارستان نور که متعلق به دکتر حسن هاشمی است کار می کنن و مطب خصوصی ندارند.
کلا تمام دکتر های بیمارستان نور جز دکتر تبریزی مطب خصوصی ندارند.

آدرس هم روبروس پارک ملت ، خیابان اسفندیار می باشد.

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام هزینه عمل لیزیک تو تهران چقدره کدوم مراکز خوب هستند ایا بیمه هزینه شو میده بیمه من نیروی مسلح

مرکز ها متفاوتن. بهترینها : نور ، نگاه ، ونک ، رازی ، مرکزی ،
ولی نیرو های مسلح به نظر بیمارستان چمران ماله ارتش تو نوبنیاد باید لیزر داشته باشه اگر اینطور باشه می توین با قیمت پایین با بیمه نیرو های مسلح عمل کنید.
دوست عزیز منم بیمه نیروهای مسلح دارم چند وقتی هم دنبال این قضیه عمل بودم و هستم واسه همین میدونم بیمارستان بقیه اله هم عمل میکنه دکتر نادری که اگه اشتباه نکنم رییس بخش چشم هم هستن شنیدم کارشون عالیه
نمیدونم آقای یاسینی یادشون هست یا نه ولی درباره دکتر نادری ازشون پرسیدم که تایید کردن ضمنا هزینه اش هم که از بیمارستان پرسیدم یک میلیون میشه البته با بیمه نیروهای مسلح غیر از **** که اینو باید پرداخت کنین
امیدوارم کمکی شده باشه موفق باشین

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوست عزیز صبر کنید.
اولا سنتون چقدره.
این مورد حیلی مهمه.
24 سال

حس ضعیفتر بودن چشم می تونه به فصل و کارتون برگرده مثلا اگر روزهای متوالی در شب با کامپیوتر کار کنید برای چند روز دیدتون کمتر میشه و بعد دوباره خوب میشه.

اما در مورد جواب ها

1- عمل ها بستگی به ضحامت قرنیه و شماره چشمتون داره و معمولا توسط دکتر مشخص میشه.
2- عمل حدود 6 دقیقه (!!!) طول می کشه خیلی سریعه.
3- بعد از عمل بلافاصله مرخص می شید و بستری شدن نداره.
4 بعد از عمل چشمتون بازه و فقط باید در نور عینک آفتابی بزنید که خودشون بهتون یکی می دن. اما مدت یک ماه طول میکشه تا دیدتون کامل بشه.
5- خیر جز اینکه باید از گرد و عبار دوری کنید.
6- از 2 تومن تا 6 میلیون متفاوته بسته به نوع عمل
7- عمل لیزیک یکی از کم ریسک ترین عملهایی است که الان ممکنه انجام بدید.
8- در جهرم دکتر عادم پور از دوستان من هستند در مرکز جراحی مطهری و لی اگر دوست داشتید برید شیراز پیش دکتر چعفری
ممنون از پاسختون
پس در اولین فرصت میرم که یه معاینه ای بشم ببینم نظرشون در مورد عمل چیه. شناختی نسبت به دکتر عادم پور ندارم ولی اگه قرار شد عمل کنم عمراً برم مطهری :wacko:

دکتر جعفری مطبشون کجای شیرازه؟ 100% تاییدشون میکنید؟

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شماره چشم راستتون عالیه. تقریبا صفره که خیلی خوبه.
چشم چشتون هنوز یک شماره آستیگمات داره که به نظر من در طول چند ماه آینده کمتر میشه و به 25. می رسه.

به نظر عملتون خوب بوده. دیگه به شماره اش فکر نکنید. فقط به زندگی فک رکنید.

خیلی ممنونم از نظرتون.
دکتر گفت دیدت 10/10 هست و دستگاه همیشه یه شماره ای نشون میده، و اینکه کمیتش خوب شده و کمی کیفیتش هنوز مونده تا خوبه خوب شه.
اما به نظرم هنوز کامل نشده دیدم، وقتی چشام خسته میشه کمی تار میشه و هنوز خوبه خوب نشده به نظرم.
من تا دو هفته دیگه باید قطره های آرتلاک و فلوکورت رو بزنم. این قطره ها تو بهبود چشم اثری نداره؟ قطع کنم دیرتر خوب نمیشه آیا؟
مرسی

sinasignal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام وخسته نباشید
یه سوال در مورد لنز داشتم : من شهرستان هستم و لنز توریک مناسب دسترسی ندارم بخاطر همینم قصد خرید اینترنتی اونو دارم (اگه سایت معتبری سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم) . تا اونجا که من یه سایت رو پیدا کردم :

PureVision Toric رو 3 تایی با قیمت 110 تومان میفروشه .
مشکلم اینجاست که bc چشم من 8.6 هستش ولی این سایت bc این محصول رو 8.7 زده . بنظرتون مشکلی ایجاد می کنه؟ (dia چشمم 14 هستش که این لنز همین شماره رو داره)

البته Primio Toric رو هم داره (کمپانی تولید کنندهMenicon ژاپن .کارخانه تولید کننده: ژاپن ) که bc 8.6 و dia 14 داره (دقیقا مشخصات چشمم )

با این شرایط کدومو پیشنهاد میدید ؟
پیشاپیش ممنون راهنماییتون

Hamed064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز

من ساکن تبریز هستم. اولش قصد داشتم تو تهران عمل کنم. ولی به خاطر مراقبت های بعد از عمل میخوام تبریز عمل کنم.
لطفا اگه در مورد بیمارستان های تبریز و امکاناتشون اطلاعاتی دارین بنده رو راهنمایی بفرمایید.

خیلی ممنون!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز منم بیمه نیروهای مسلح دارم چند وقتی هم دنبال این قضیه عمل بودم و هستم واسه همین میدونم بیمارستان بقیه اله هم عمل میکنه دکتر نادری که اگه اشتباه نکنم رییس بخش چشم هم هستن شنیدم کارشون عالیه
نمیدونم آقای یاسینی یادشون هست یا نه ولی درباره دکتر نادری ازشون پرسیدم که تایید کردن ضمنا هزینه اش هم که از بیمارستان پرسیدم یک میلیون میشه البته با بیمه نیروهای مسلح غیر از **** که اینو باید پرداخت کنین
امیدوارم کمکی شده باشه موفق باشین

دقیقا حق با شماست ولی البته مرکز چمران مرکز اموزشی نیست و به همین دلیل به نظر من اونجا هم مناسبه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
24 سال

ممنون از پاسختون
پس در اولین فرصت میرم که یه معاینه ای بشم ببینم نظرشون در مورد عمل چیه. شناختی نسبت به دکتر عادم پور ندارم ولی اگه قرار شد عمل کنم عمراً برم مطهری :wacko:

دکتر جعفری مطبشون کجای شیرازه؟ 100% تاییدشون میکنید؟

مطهری مرکز خوبیه چرا که دستگاههاي گرونی رو میخرن.
ولی در مورد دکتر جعفری کاملامطمین باشید.
ادرس رو میپرسم بهتون میگم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا