دوستان شرمنده مدتی نبودم. کنگره فارابی تهران در هتل المپیک داره بر گذار میشه که تا شب من رو درگیر کرده.
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من نمره چشم چپم 6.25 هستش!!!!!! و نمره چشم راستم رو دقیق نمیدونم ولی حدود 4 اینورا شاید یکم بالاتر یا پایین تر باشه.دکتر رفتم گفت فعلا عمل واست زوده البته خودم هم فعلا قصد عمل ندارم تا ببنیم میتونم معافیتمو بگیرم یا نه.نظره شما چیه دوست عزیز؟
مرکز های نور و نگاه با کدوم بیمه ها قرارداد داره
شماره چشم 3.5 و 4.5 با 1 نمره استیگمات
سلام
شما دکتر عطارزاده در شیراز رو میشناسین ؟
خوبه ؟
سلام
شاید من در خصوص نوع مشکل چشمهام از همه ی کسانیکه تا حالا سئوال پرسیدند بی اطلاع تر باشم
من از چهار پنج سال پیش که برای دریافت گواهینامه مراجعه کردم در تست چشم پزشکی متوجه شدم که یک - سوم پایین جدول E رو نمیتونم تشخیص بدم و برام عینک تجویز شد. تفاوت دیدی که با عینک و بدون عینک داشتم برای اجسامی که در فاصله های دور قرار داشتن فاحش بود ولی چون نتونستم به عینک عادت کنم گذاشتمش کنار (و گم و گور شد)
این روزا حس میکنم چشمام ضعیفتر از قبل شده. ینی اجسام رو در فاصله های دور یخورده تار و نا واضح میبینم که مطمئنا اگر مراجعه کنم باز هم عینک تجویز میشه
میخواستم ببینم میتونم از این عملهایی که در موردش صحبت میکنید استفاده کنم که مجبور به عینک زدن نباشم؟
دقیقا چه اطلاعاتی رو باید براتون مشخص کنم که بتونید جواب مشخصی بهم بدید؟ مواردی از قبیل شماره ی چشم و آستیگمات رو باید از اپتومتریست بگیرم یا از چشم پزشک؟ (اصلاً برای گرفتن پاسخ سئوالهام لازم هست که این موارد رو براتون مشخص کنم یا خیر)
سئوالات من
1. چه نوع عملهایی میتونه در مورد من به کار بره و کدومش بهتره؟
2. خودِ عمل چند ساعت طول میکشه؟
3. چند روز در بیمارستان باید بمونم؟
4. بعد از عمل چند روز چشمام بسته خواهد بود؟ میخوام ببینم بعد از چه مدت میتونم به زندگی عادیم برگردم
5. مراقبت های خاصی بعد از عمل نیاز هست؟ منظورم چیزیه که در روال طبیعی زندگی اخلال ایجاد کنه
6. حدود هزینه بدون بیمه (بصورت آزاد) چقدر میشه؟
7. آیا ممکنه در حین عمل یا بعد از اون فاجعه ای پیش بیاد؟ مثلا مشکلی که حاد و تاثیرگذار باشه و ریسک عمل رو بالا ببره. اصلا این عمل ریسک خاصی داره یا نه
8. این عمل در شهر جهرم امکانپذیر هست؟ اگر خیر، در شیراز کجا و کدوم دکتر رو پیشنهاد میکنید.
سسلام قرار اواخر این ماه با دکتر هاشمی در بیمارستان نور عمل کنم من شماره عینکم برای چشم راست 3.5 و برای چشم چپ 3.75 است و چند سال که شماره چشمم ثابت مانده و هر وقت می رفتم دکتر همین شماره را تایید می کردند و با عینکم هم هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی که برای عمل رفع عیوب انکساری مراجعه کردم و آزمایشات قبل از عمل را دادم شماره چشم من به وسیله دستگاه برای چشم راست 3 و برای چشم چپ 3.25 تعیین شد؟ یعنی انگار شماره چشمم هر کدام 0.5 نمره کم شده آیا اشتباهی رخ داده و این اشتباه می تواند روی عمل چشمم تاثیر بگذارد؟ (در ضمن نوع عملمم هم prk هست.) ضمن این که من چون از لنز استفاده می کردند و در توپوگرافی مشکلاتی پیش امده بود (شک به قوز قزنیه ) مجبور شدم دوبار ازمایش بدم قبل و بعد عید که بعد عید که آزمایشات را انجام دادم دکتر گفت توپوگرافی ات خیلی خیلی خوب و و هیچ مشکلی نداری و مشکلات به وجود امده به خاطر استفاده طولانی مدت از لنز بوده و می توانی عمل کنی قبل عید شماره چشمم تقریبا البته اگر درست یادم مانده باشه و استباه نکنم شماره چشم عینکم بود ولی این بار شماره چشمم کمتر تعیین شد و آزمایشات دفعه دوم را به من دادند به بیمارستان ببرم و وقت عمل بگیرم یعنی ملاک عمل ازمایشات دفعه دوم می خواستم بپرسم اشتباه شوده و آیا اصلا 0.5 در عمل خیلی موثر
سلام
نمره عینکی که برام تجویز کرد
-2.5
با آستیگمات -1.75
با محور 10
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صلوتی گفت:در پیوند لایه ای دید به کندی بر میگرده!!!
به نظر شما تا چه زمانی دیدم درست میشه؟؟؟و دلیل برگشتن دید به صورت کاملا کند در این نوع پیوند چیه؟؟؟مرسی
سلام آقای یاسینی
ببخشید من شماره چشمم رو قبل از عمل لازک و 1.5 ماه بعد از عمل لازک براتون گذاشتم.
میخواستم خواهش کنم نظرتون رو بگید.
این شماره ای هست که با دستگاه گرفته شده.
ممنونم
مشاهده پیوست 349009
سلام
برای عمل آب سیاه در اثر ضربه کدام دکتر در شیراز را پیشنهاد میکنید
با تشکر
سلام. مهندس جان برای لازک یا لیزیک یا ... تو مشهد بین زارعی و صداقت شما کدوم رو بیشتر توصیه میکنی؟ میدونم هر دو خوبن ولی دنبال بهترینم
ممنون از تاپیک خوبت
سلام
جناب b.yasini
من 43 سال سن دارم نمره2.5 و2.75 آستیگماتم 0.5 و 0.25 تو تهرانم ایاپیشنهادبرای عمل چشمم میدید ؟ چه نو عملی و کجا رو پیشنهاد می دید؟ اگر هزینش بفرمایید خیلی سپاسگذارم مرسی
سلام. از آقای یاسینی و سایر دوستان تشکر می کنم که تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می دهند. لطفاً اگر کسی اطلاع دارد شماره و آدرس مطب (نه بیمارستان) دکتر سید محمد میر آفتاب و دکتر حسن هاشمی را اینجا بگذارد. ممنونم.
سلام هزینه عمل لیزیک تو تهران چقدره کدوم مراکز خوب هستند ایا بیمه هزینه شو میده بیمه من نیروی مسلح
دوست عزیز منم بیمه نیروهای مسلح دارم چند وقتی هم دنبال این قضیه عمل بودم و هستم واسه همین میدونم بیمارستان بقیه اله هم عمل میکنه دکتر نادری که اگه اشتباه نکنم رییس بخش چشم هم هستن شنیدم کارشون عالیهمرکز ها متفاوتن. بهترینها : نور ، نگاه ، ونک ، رازی ، مرکزی ،
ولی نیرو های مسلح به نظر بیمارستان چمران ماله ارتش تو نوبنیاد باید لیزر داشته باشه اگر اینطور باشه می توین با قیمت پایین با بیمه نیرو های مسلح عمل کنید.
24 سالدوست عزیز صبر کنید.
اولا سنتون چقدره.
این مورد حیلی مهمه.
ممنون از پاسختونحس ضعیفتر بودن چشم می تونه به فصل و کارتون برگرده مثلا اگر روزهای متوالی در شب با کامپیوتر کار کنید برای چند روز دیدتون کمتر میشه و بعد دوباره خوب میشه.
اما در مورد جواب ها
1- عمل ها بستگی به ضحامت قرنیه و شماره چشمتون داره و معمولا توسط دکتر مشخص میشه.
2- عمل حدود 6 دقیقه (!!!) طول می کشه خیلی سریعه.
3- بعد از عمل بلافاصله مرخص می شید و بستری شدن نداره.
4 بعد از عمل چشمتون بازه و فقط باید در نور عینک آفتابی بزنید که خودشون بهتون یکی می دن. اما مدت یک ماه طول میکشه تا دیدتون کامل بشه.
5- خیر جز اینکه باید از گرد و عبار دوری کنید.
6- از 2 تومن تا 6 میلیون متفاوته بسته به نوع عمل
7- عمل لیزیک یکی از کم ریسک ترین عملهایی است که الان ممکنه انجام بدید.
8- در جهرم دکتر عادم پور از دوستان من هستند در مرکز جراحی مطهری و لی اگر دوست داشتید برید شیراز پیش دکتر چعفری
شماره چشم راستتون عالیه. تقریبا صفره که خیلی خوبه.
چشم چشتون هنوز یک شماره آستیگمات داره که به نظر من در طول چند ماه آینده کمتر میشه و به 25. می رسه.
به نظر عملتون خوب بوده. دیگه به شماره اش فکر نکنید. فقط به زندگی فک رکنید.
دوست عزیز منم بیمه نیروهای مسلح دارم چند وقتی هم دنبال این قضیه عمل بودم و هستم واسه همین میدونم بیمارستان بقیه اله هم عمل میکنه دکتر نادری که اگه اشتباه نکنم رییس بخش چشم هم هستن شنیدم کارشون عالیه
نمیدونم آقای یاسینی یادشون هست یا نه ولی درباره دکتر نادری ازشون پرسیدم که تایید کردن ضمنا هزینه اش هم که از بیمارستان پرسیدم یک میلیون میشه البته با بیمه نیروهای مسلح غیر از **** که اینو باید پرداخت کنین
امیدوارم کمکی شده باشه موفق باشین
24 سال
ممنون از پاسختون
پس در اولین فرصت میرم که یه معاینه ای بشم ببینم نظرشون در مورد عمل چیه. شناختی نسبت به دکتر عادم پور ندارم ولی اگه قرار شد عمل کنم عمراً برم مطهری :wacko:
دکتر جعفری مطبشون کجای شیرازه؟ 100% تاییدشون میکنید؟