• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم از نظرتون.
دکتر گفت دیدت 10/10 هست و دستگاه همیشه یه شماره ای نشون میده، و اینکه کمیتش خوب شده و کمی کیفیتش هنوز مونده تا خوبه خوب شه.
اما به نظرم هنوز کامل نشده دیدم، وقتی چشام خسته میشه کمی تار میشه و هنوز خوبه خوب نشده به نظرم.
من تا دو هفته دیگه باید قطره های آرتلاک و فلوکورت رو بزنم. این قطره ها تو بهبود چشم اثری نداره؟ قطع کنم دیرتر خوب نمیشه آیا؟
مرسی

نه اون قطره ها رک دقیقا سر تاریخش قطع کنید که فشار چشمتون بالا نره.
تاری چشمتون به مرور زمان از بین میره.
تبریک مبگم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام وخسته نباشید
یه سوال در مورد لنز داشتم : من شهرستان هستم و لنز توریک مناسب دسترسی ندارم بخاطر همینم قصد خرید اینترنتی اونو دارم (اگه سایت معتبری سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم) . تا اونجا که من یه سایت رو پیدا کردم :

PureVision Toric رو 3 تایی با قیمت 110 تومان میفروشه .
مشکلم اینجاست که bc چشم من 8.6 هستش ولی این سایت bc این محصول رو 8.7 زده . بنظرتون مشکلی ایجاد می کنه؟ (dia چشمم 14 هستش که این لنز همین شماره رو داره)

البته Primio Toric رو هم داره (کمپانی تولید کنندهMenicon ژاپن .کارخانه تولید کننده: ژاپن ) که bc 8.6 و dia 14 داره (دقیقا مشخصات چشمم )

با این شرایط کدومو پیشنهاد میدید ؟
پیشاپیش ممنون راهنماییتون

پیور ویژن رو پیشنهاد میکنم ولی بیس کرو بزرگتر ممکنه باعث بشه لنز تو چشمتون حرکت کنه.
کدوم شهرستان هستید شاید کیش روناک نمایندگی پیور ویژن اونحا نمایندگی داشته باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز

من ساکن تبریز هستم. اولش قصد داشتم تو تهران عمل کنم. ولی به خاطر مراقبت های بعد از عمل میخوام تبریز عمل کنم.
لطفا اگه در مورد بیمارستان های تبریز و امکاناتشون اطلاعاتی دارین بنده رو راهنمایی بفرمایید.

خیلی ممنون!

رفیق همون تهران عمل کن به نفعته. تبریز تو عمل های چشم جای وحشتناکیه.
ولی اگر اصرار داری یا برو مهر یا برو علوی.

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیور ویژن رو پیشنهاد میکنم ولی بیس کرو بزرگتر ممکنه باعث بشه لنز تو چشمتون حرکت کنه.

جناب یاسینی من که تهران هستم زنگ زدم نمایندگیش گفت ما فقط به چشم پزشکها و اپتومتریست ها فروش داریم

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید
یه سوال در مورد لنز داشتم : من شهرستان هستم و لنز توریک مناسب دسترسی ندارم بخاطر همینم قصد خرید اینترنتی اونو دارم (اگه سایت معتبری سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم) . تا اونجا که من یه سایت رو پیدا کردم :

PureVision Toric رو 3 تایی با قیمت 110 تومان میفروشه .
مشکلم اینجاست که bc چشم من 8.6 هستش ولی این سایت bc این محصول رو 8.7 زده . بنظرتون مشکلی ایجاد می کنه؟ (dia چشمم 14 هستش که این لنز همین شماره رو داره)

البته Primio Toric رو هم داره (کمپانی تولید کنندهMenicon ژاپن .کارخانه تولید کننده: ژاپن ) که bc 8.6 و dia 14 داره (دقیقا مشخصات چشمم )

با این شرایط کدومو پیشنهاد میدید ؟
پیشاپیش ممنون راهنماییتون

دوست عزیز BC و DIA رو خود دکتر به همراه شماره چشم به شما داد؟

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه اون قطره ها رک دقیقا سر تاریخش قطع کنید که فشار چشمتون بالا نره.
تاری چشمتون به مرور زمان از بین میره.
تبریک مبگم.

خیلی خیلی ممنونم ازتون.

sinasignal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

قبل از هر چیز ممنون از راهنمایی شما استاد گرامی
من سنندج هستم . نه فکر نکنم اینجا باشن
یه جا خوندم (نسبتا معتبر) که پیور ویژن از fda درجه سه گرفته... صحت داره؟
من قبلا لنز عادی با سایز 8.6 داشتم بازم احساس بزرگی واسم داشت ولی نمیچرخید .میترسم 8.7 بزرگ باشه و بقول شما حرکت کنه و اذیت بشم.(خصوصا که پک 3 تایی میفروشن دوتاش روی هم میشه 6 تا! )

یه مشکل دیگه هم دارم من axis استیگماتم یکی 80 و یکی 90 درج شده. لنز Premio مقدار90 رو داره ولی 80 رو نداره اگه اون 80 رو 90 بگیرم چی میشه؟

قیمت پک سه تایی پیور ویژن توریک 110 درج شده و Premio توریک 95 تومان.

با تمام این توصیف ها کدوم رو انتخاب کنم ؟ پیور ویژن با bc بزرگتر یا Premio با ده درجه اختلاف axis ؟

آره خود اپتومتریست توی نسخم درجش کرده بود.

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مطهری مرکز خوبیه چرا که دستگاههاي گرونی رو میخرن.
ولی در مورد دکتر جعفری کاملامطمین باشید.
ادرس رو میپرسم بهتون میگم.

چون دستگاهی که باهاش عمل انجام میشه در کیفیت عمل خیلی تاثیر داره برام سئوال پیش اومد که آیا دستگاه های مطهریِ جهرم از خدادوستِ شیراز هم بهتره؟

آخه بیمارستان مطهری از نظر موارد بهداشتی و رسیدگی به بیمار و... چیزی فراتر از فاجعه ست. باید خودتون ببینید وضعیتشو

در مورد دکتر جعفری پرس و جو کردم، گفتن در بیمارستان خدادوست هستن ایشون

به هر حال بعد از مراجعه نتیجه رو همینجا خدمتتون اعلام میکنم

ممنون از شما
gol_1.gif

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی من که تهران هستم زنگ زدم نمایندگیش گفت ما فقط به چشم پزشکها و اپتومتریست ها فروش داریم

متاسفانه همینطوره. شرکت اصلی فقط با اپتومتریست ها و دکتر ها کار می کنه. ولی فکر کنم در داروهانه های تهران پیدا بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

می تونید از اپتومتریست ها در خواست کنید. باید بهتون بدن. البته این دو مقداری که شما می گید بستگی به کره چشم داره و میشه تقریبا هم حدسشون زد. 8.7 معمولا برای چشم های بزرگه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قبل از هر چیز ممنون از راهنمایی شما استاد گرامی
من سنندج هستم . نه فکر نکنم اینجا باشن
یه جا خوندم (نسبتا معتبر) که پیور ویژن از fda درجه سه گرفته... صحت داره؟
من قبلا لنز عادی با سایز 8.6 داشتم بازم احساس بزرگی واسم داشت ولی نمیچرخید .میترسم 8.7 بزرگ باشه و بقول شما حرکت کنه و اذیت بشم.(خصوصا که پک 3 تایی میفروشن دوتاش روی هم میشه 6 تا! )

یه مشکل دیگه هم دارم من axis استیگماتم یکی 80 و یکی 90 درج شده. لنز Premio مقدار90 رو داره ولی 80 رو نداره اگه اون 80 رو 90 بگیرم چی میشه؟

قیمت پک سه تایی پیور ویژن توریک 110 درج شده و Premio توریک 95 تومان.

با تمام این توصیف ها کدوم رو انتخاب کنم ؟ پیور ویژن با bc بزرگتر یا Premio با ده درجه اختلاف axis ؟

آره خود اپتومتریست توی نسخم درجش کرده بود.

قبل از هر کاری یک تماسی هم با دامون طب پارس نمایندگی premio بگیرید شاید بهتون دادن. اگر بدن قیمتاشون معمولا خیلی تفاوت داره.

سایتشون Damoon Teb

88552427
ميرزاي شيرازي شمالي - بين خيابان شهيد مطهري وشهيد بهشتي - پلاک خيابان ناهيد - طبقه دوم - واحد شماره 12 واحد

احتمالا اون لنز 80 رو هم داشته باشند.
به نظر من هم لنزی بگیرید که به پشمتون نزدیک باشه ولی از طرفی سوال کنید فکر می کنم 10 درجه تفاوت در آستیگمات زیاد خوب نباشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چون دستگاهی که باهاش عمل انجام میشه در کیفیت عمل خیلی تاثیر داره برام سئوال پیش اومد که آیا دستگاه های مطهریِ جهرم از خدادوستِ شیراز هم بهتره؟

آخه بیمارستان مطهری از نظر موارد بهداشتی و رسیدگی به بیمار و... چیزی فراتر از فاجعه ست. باید خودتون ببینید وضعیتشو

در مورد دکتر جعفری پرس و جو کردم، گفتن در بیمارستان خدادوست هستن ایشون

به هر حال بعد از مراجعه نتیجه رو همینجا خدمتتون اعلام میکنم

ممنون از شما
gol_1.gif

نه زبونم لال مطهری کجا خدادوست کجا. مقایسه پیکان و بنز اس اله.
بله همون دکتر جعفری که تو خدادوسته.
سلام من رو برسونید من رو به خوبی میشناسه. کارتون رو راه میندازه.
خیلی هم آدم خوبیه.
ما چند تا از گرون ترین دستگاهامون رو به مظهری فروختیم. خدا رو شکر هنوز قسمت نشده شخصا برم اونجا همیشه فکر می کردم مرکز خوبی باشه چون خرج خوبی برای دستگاها کردن خوب شد توصیح داید. بچه های فنی که رفته بودن برای نصب می گفتن مرکز خیلی ضعیفیه باور نمی شد.

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقاي ياسيني
همسرم هفته پيش تو نگاه عمل كرد . عمل زايپوتيك توسط دكتر ميردهقان .
روز اول درد و سوزش كه به مرور كم شد و الان هم كمي تاري ديد هست كه دكتر گفت خيلي زود برطرف ميشه .
از راهنمايي و مساعدت شما خيلي خيلي ممنونم
خوش و خرم باشيد .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
همسرم هفته پيش تو نگاه عمل كرد . عمل زايپوتيك توسط دكتر ميردهقان .
روز اول درد و سوزش كه به مرور كم شد و الان هم كمي تاري ديد هست كه دكتر گفت خيلي زود برطرف ميشه .
از راهنمايي و مساعدت شما خيلي خيلي ممنونم
خوش و خرم باشيد .

تبریک می گم.
فکر می کنم منظورتون عمل با دستگاه zyoptix باشه که البته دستگاه بسیار خوبیه تولید شرکت بوش اند لامب آمریکا.
درد و سوزش خیلی زو د از بین میره. تاری دید متاسفانه مدتی باقی می مونه ولی بدون اینکه متوجه بشید از بین میره.
انشا ا همیشه سلامت باشید و بار دیگر فقط برای چک آپ برید پیش دکتر.
حتما رفتید پیش دکتر میردهقان سلام ویژه بهشون برسونید بگید یاسینی مدیر فروش AMO سلام رسوند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با درود ،

من واقعاً نمیدونم که در تهران برای عمل اصلاح نمره چشم ، قابل اعتماد ترین و ماهرترین پزشک چه کسی هست و بهترین کلینیک از نظر امکانات و به کار گیری دستگاه های پیشرفته کدومه.

این تردیدها باعث شده که تا الان نتونم برای انجام این عمل تصمیم بگیرم و اقدام کنم. نگرانیم بیشتر از اینه که نمره چشمم چند وقت بعد از عمل باز بالا بره یا اینکه دکتر کارش رو خوب انجام نده و عوارضی مثل دوربینی گریبان آدم رو بگیره.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

mhd.amiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت جناب آقاي ياسيني

من براي رفع مشكل ضعيفي چشمم تصميم گرفتم عمل كنم و ضمن تحقيق در اينباره با اين سايت آشنا شدم و با توضيحات خوبي كه شما در اختيار گذاشتيد، اطلاعات مفيدي بدست آوردم. با توجه به دقت و حوصله و لطف شما در پاسخگويي، براي تصميم نهايي در مورد عمل چندتا سوال از حضورتون داشتم.
يكي اينكه دستگاه هاي بيمارستان مهرگان قزوين كه فرموديد براي تهيه آنها از بهترينها سفارش داده شده است، مشابه دستگاه هاي بيمارستان نور تهران هستند؟ و اگر خير در مقايسه با آن در چه سطح كيفي قرار دارند؟
از آنجايي كه دكتر تبريزي هم در بيمارستان نور و هم در بيمارستان مهرگان عمل انجام ميدهند، پيشنهاد شما براي انجام عمل در كداميك از اين بيمارستان هاست؟ ( باتوجه به كيفيت عمل در اين بيمارستانها ).
و اينكه آيا دكتر خانلري كه پيشنهاد شما از بهترينها هستند، در اين بيمارستان هم عمل ميكنند؟
من براي مراجعه به هركدام از اين بيمارستانها مشكلي ندارم.
عذر ميخوام كه زياد سوال پرسيدم و وقتتون رو ميگيرم.

با تشكر فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با درود ،

من واقعاً نمیدونم که در تهران برای عمل اصلاح نمره چشم ، قابل اعتماد ترین و ماهرترین پزشک چه کسی هست و بهترین کلینیک از نظر امکانات و به کار گیری دستگاه های پیشرفته کدومه.

این تردیدها باعث شده که تا الان نتونم برای انجام این عمل تصمیم بگیرم و اقدام کنم. نگرانیم بیشتر از اینه که نمره چشمم چند وقت بعد از عمل باز بالا بره یا اینکه دکتر کارش رو خوب انجام نده و عوارضی مثل دوربینی گریبان آدم رو بگیره.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

خیلی نگران نباشید.
عمل لیزیک و لازک امروزه یکی از متداول ترین عملهایی هست که انچام میشه برای همین کتر ها تقریبا همگی متبحر شدن.
تغییر نمره چشم بعد از عمل ربطی به دکتر نداره. به خودتون بستگی داره که دقت کنید حتما شماره چشمتون ثابت شده باشه و بعد برید برای عمل.

من در تهران دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب آقاي ياسيني

من براي رفع مشكل ضعيفي چشمم تصميم گرفتم عمل كنم و ضمن تحقيق در اينباره با اين سايت آشنا شدم و با توضيحات خوبي كه شما در اختيار گذاشتيد، اطلاعات مفيدي بدست آوردم. با توجه به دقت و حوصله و لطف شما در پاسخگويي، براي تصميم نهايي در مورد عمل چندتا سوال از حضورتون داشتم.
يكي اينكه دستگاه هاي بيمارستان مهرگان قزوين كه فرموديد براي تهيه آنها از بهترينها سفارش داده شده است، مشابه دستگاه هاي بيمارستان نور تهران هستند؟ و اگر خير در مقايسه با آن در چه سطح كيفي قرار دارند؟
از آنجايي كه دكتر تبريزي هم در بيمارستان نور و هم در بيمارستان مهرگان عمل انجام ميدهند، پيشنهاد شما براي انجام عمل در كداميك از اين بيمارستان هاست؟ ( باتوجه به كيفيت عمل در اين بيمارستانها ).
و اينكه آيا دكتر خانلري كه پيشنهاد شما از بهترينها هستند، در اين بيمارستان هم عمل ميكنند؟
من براي مراجعه به هركدام از اين بيمارستانها مشكلي ندارم.
عذر ميخوام كه زياد سوال پرسيدم و وقتتون رو ميگيرم.

با تشكر فراوان

خواهش می کنم دوست عزیز

مرکز مهرگان مرکز بسیار مجهیزی هست البته دستگاههای مثل نور نداره ولی برای عمل به اندازه کافی دقیقه.
اگر دکتر تبریزی رو انتخاب کردید و اگر در قزوین زندگی می کنید در همان مهرگان عمل کنید مرکز مجهزیه.
دکتر خانلری هم در مهرگان هستند و اونجا عمل می کنند.
راستی اگر دکتر تبریزی رو دیدی سلام من رو برسونید کمی از من دلخوره سر هندپیس های فیکو که مرتب خراب میشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خیلی نگران نباشید.
عمل لیزیک و لازک امروزه یکی از متداول ترین عملهایی هست که انچام میشه برای همین کتر ها تقریبا همگی متبحر شدن.
تغییر نمره چشم بعد از عمل ربطی به دکتر نداره. به خودتون بستگی داره که دقت کنید حتما شماره چشمتون ثابت شده باشه و بعد برید برای عمل.

من در تهران دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

ممنون دکتر جان. دکتر خانلری در کدوم مراکز این عمل رو انجام میدن؟

بالا