• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان من تازه عضو این تاپیک شدم 
من همیشه از این تاپیک ها پرس و جو  و نظرات میخونم تا تصمیم درستی بگبرم منم مثل بیشتر شما اط 9 سالگی عینک زدم و خسته شدم الان 2 هفته است عمل کردم و خیلی خیلی راضیم عالی بود چشمم هم 10/10 شده تو دو هفته
من 3 تا از خواهرام پیش هاشمی عمل کردن و یکی از خواهرام چشمش برگشت یعنی از اول هم ضعیف بود و خوب عمل نکرده بود من از دانش آموزم که اولیاش پزشکن تحقیق کردم گفتن این دکتر عالیه یه تعداد همکارامم رفتن عمل کردن پیشش و من دیدم همه عالی و راضی بودن منم خیلی راضیم با اینکه سن کمی داره اما واقعا کارش عالیه اولیای دانش آموزمم گفتن این همون دکتری که با سن کم خوب رشد کرد تمام مدت هم بعد عمل منو چک کرد حتی من زنگ نمیزدم خودش پیگیر بود واقعا عالی بود من راضی ام.

آفرین. تشکر از بابت راهنماییتون.
دکتر هاشمی رو میشه بهترین مورد برای عمل این روزها فرض کرد.
در مورد برگشت شماره چشم خواهرتون باید بگم که مشکل از عمل نبوده فکر می کنم خواهرتون زود عمل کرده هنوز شماره چشمش ثابت نشده بوده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود
تاپيك خيلي خوبي بود,ممنون
چند صفحه رو كه خوندم جواب سوال هام رو پيدا كردم
دكتر ميردهقان رو ميشناسيد ؟توصيه ميشه؟ توي كرج هست

خواهش می کنم دوست عزیز.
خیلی از اطلاعاتی که کسب کردید نتیجه تجربیات دوستان بود.
دکتر میردهقان عالی هستند. در کرج میشه گفت بهترین هستند.
ایشون رو از چند سال پیش که با دکتر جعفری نسب در تهران عمل می کردند میشناسم و عمل های ایشون رو دیدم.
سرشون خیای شلوغه که البته حقشونه برای اینکه کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من بازم تو بخش ارز بحثم شده با چند تا از بچه های انجمن. اگر دوباره بن شدم ایندفعه احتمالا یک ماهی نباشم.
اگر هم بن نشدم هستم در خدمتتون

elkamino

Registered User
لایک‌ها
35
جناب ياسيني خسته نباشيد
من ٤٢ سالمه و خدارو شكر تا بحال مشكل جدي بابت ديد نداشتم ولي ٢ سال پيش كه با موبايل ميخواستم اس طولاني بدم ويا به هر نحوي به فاصله نزديك و فونت ريز مجبور ميشدم بعد از ١٥ دقيقه چشمم تار ميديد طوري كه تصوير واضحي نداشتم البته ميديدم ولي فوكوس نبود ، رفتم دكتر يكي استيگمات هست با شماره كم مثلا ./٧٥ كه عينك داد من هم زدم ولي جواب خوبي نگرفتم يكسال بعدش رفتم يه دكتر ديگه كه گفت پير چشمي داري ميگيري و هم استيگمات هستي ولي روشنم نكرد ، ديديد كه از زير زبون دكتر ها بزور ميشه حرف كشيد خلاصه اينم عينك داد كه هنگامي كه ميخوام از نزديك اس بدم تا با كامپيوتر كار كنم ميزنم خيلي بهتر هست ولي باز هم كمي تار ميشه ماجرا ، اولا كه ميخواستم بپرسم شما نظرتون چيه ؟ دوما دكتري كه يكباره مشكل منو برطرف كنه بهم معرفي كنيد ؟ ممنون

ضمنا يك پسر ٦ ساله دارم كه ظاهرا مشكل انحراف نهفته چشمي داره كه ما پارسال با دقت متوجه شديم و وقتي رفتيم بينا افرين تو جردن اناهيتا ، دكتر گفت كه خيلي خوب متوجه شديد و زود اومدي ، عينك داد و گفت ٦ -١٢ ماهه برطرف ميشه ، البته بصورت مستمر عينك نميزنه و خيلي هم دوست نداره ، احساس ميكنم كه بدون عينك راحتر ميبينه !!!؟ اخيرا هم كه كارتون يا گيم كه زياد استفاده ميكنه من احساس ميكنم كه پلك زياد ميزنه و غيرعادي هست ، البته موژه هاش هم بلند هست طوري كه من احساس ميكنم اين مسٰله هم بي تاثير نيست. حالا ميخوام ببرمش يه دكتر ديگه و دكتر حسني رو بهم معرفي كردن تو جهان كودك ،، ايا شما ميشناسيدشون ؟ پيشنهادتون چيه ؟؟ اگه ايشون خوبند براي من هم پيشنهاد ميديد ؟؟؟

ممنونم كه صبورانه پاسخ ميديد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني خسته نباشيد
من ٤٢ سالمه و خدارو شكر تا بحال مشكل جدي بابت ديد نداشتم ولي ٢ سال پيش كه با موبايل ميخواستم اس طولاني بدم ويا به هر نحوي به فاصله نزديك و فونت ريز مجبور ميشدم بعد از ١٥ دقيقه چشمم تار ميديد طوري كه تصوير واضحي نداشتم البته ميديدم ولي فوكوس نبود ، رفتم دكتر يكي استيگمات هست با شماره كم مثلا ./٧٥ كه عينك داد من هم زدم ولي جواب خوبي نگرفتم يكسال بعدش رفتم يه دكتر ديگه كه گفت پير چشمي داري ميگيري و هم استيگمات هستي ولي روشنم نكرد ، ديديد كه از زير زبون دكتر ها بزور ميشه حرف كشيد خلاصه اينم عينك داد كه هنگامي كه ميخوام از نزديك اس بدم تا با كامپيوتر كار كنم ميزنم خيلي بهتر هست ولي باز هم كمي تار ميشه ماجرا ، اولا كه ميخواستم بپرسم شما نظرتون چيه ؟ دوما دكتري كه يكباره مشكل منو برطرف كنه بهم معرفي كنيد ؟ ممنون

ضمنا يك پسر ٦ ساله دارم كه ظاهرا مشكل انحراف نهفته چشمي داره كه ما پارسال با دقت متوجه شديم و وقتي رفتيم بينا افرين تو جردن اناهيتا ، دكتر گفت كه خيلي خوب متوجه شديد و زود اومدي ، عينك داد و گفت ٦ -١٢ ماهه برطرف ميشه ، البته بصورت مستمر عينك نميزنه و خيلي هم دوست نداره ، احساس ميكنم كه بدون عينك راحتر ميبينه !!!؟ اخيرا هم كه كارتون يا گيم كه زياد استفاده ميكنه من احساس ميكنم كه پلك زياد ميزنه و غيرعادي هست ، البته موژه هاش هم بلند هست طوري كه من احساس ميكنم اين مسٰله هم بي تاثير نيست. حالا ميخوام ببرمش يه دكتر ديگه و دكتر حسني رو بهم معرفي كردن تو جهان كودك ،، ايا شما ميشناسيدشون ؟ پيشنهادتون چيه ؟؟ اگه ايشون خوبند براي من هم پيشنهاد ميديد ؟؟؟

ممنونم كه صبورانه پاسخ ميديد

تشکر از اینکه منو قابل دونستید.
شما دوست عزیز پیر چشمی دارید. پیر چشمی مریضی نیست. همه مردم می گیرن. فرآیندش به اینصورته. در انسان یک لنز طبیعی وجود داره که با پهن و نازک شدن قدرت فوکوس رو در چشم ایچاد می کنه. هر چی سن بالاتر میره این قدرت کمتر میشه و چون لنز انسان به صورت طبیعی پهنه دید نزدیک کم کم از بین میره.
برای پیر چشمی عینک نمیشه تچویز کرد. برای اینکه اثری نداره. معمولا عینک های progressive می دن که دو تا بخش داره یکی برای دور یکی برای نزدیک.
دوست عزیز شما دو تا راه حل دارید. الان با کمک لیزر و عمل لیزیک می تونن پیر چشمی رو درمان کنند روی قرنیه رو با ضخامت های مختلف تراش می دن و اینطوری هم دید دور دارید و هم نزدیک.
اما روش دیگه هم هست که موثر تره. می تونید جراجی آب مروارید بکنید (زودتر از سنتونه ولی یک روش انقلابیه) و لنز مولتی فوکال بذارید.
لنز های موتلی فوکال هم دید دور دارند و هم نزدیک.
این روش در آمریکا الان رو بورسه.
لنزشو Alcon داره شکرت صوفیا طب. قیمت کمی نداره ولی نتیجه عمل عالیه.

در مورد دکتر حسنی انتخابتون عالیه. اینشون از دکتر های برجسته کلینیک ونک هستند. من می تونم بگم نشده پیش ایشون برم و اطلاعات جدیدی بدم ایشون ندونن. کارشون فوق العاده است. من عملشون رو دیدم کارشون تمیزه. باهاش مشورت کنید. بپرسید ایا می تون برای شما لنز مولتی فوکال بزاره یا پیشنهاد می کنه لیزیک کنید.
در مورد پسرتون لطفا، لطفا، لطفـــــــــــــا مجبورش کنید عینک بزنه. باید تمام روز بزنه. اگر بزنه زود درمان میشه وگرنه دائمی میشه و براتون حسابی دردسر میشه. حتما با خودتون ببریدش به دکتر حسنی نشونش بدید.
در ضمن به نظر من براش عینک با کش پشت سر بگیرید. اینطوری نمی تونه یواشکی عینک رو برداره.

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
سلام دوست عزیز

من چند جا دیدم که زدن تنبلی چشم غیر قابل درمان هست و چند جا هم زدن قابل درمان هست

شما اطلاعی دارید که به چه صورت هست ؟
البته در سنین بزرگسال

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آفرین. تشکر از بابت راهنماییتون.
دکتر هاشمی رو میشه بهترین مورد برای عمل این روزها فرض کرد.
در مورد برگشت شماره چشم خواهرتون باید بگم که مشکل از عمل نبوده فکر می کنم خواهرتون زود عمل کرده هنوز شماره چشمش ثابت نشده بوده.

سلام درسته که 6 ساله مهندسی پزشکی خوندین و کار میکنین و البته تو شاخه چشم.
اما باید بگم خواهرم 25 سالش بود 3 سال چشمش ثابت بود و وقتی خود هاشمی دید گفت برگشته پیش میاد و وقتی دکتر علی اکبری که بعد از هاشمی تو نور خیلی قبولش دارن دیدن گفتن تو عمل لایه زیادی برش داده شده الان دوباره بعد از 2 سال که از عمل گذشته تونست عمل کنه و خوب شد.درضمن من بیشتر دوستام و اقوام پزشک یا دندون پزشکن و خیلی تحقیق کردیم ازشون که هاشمی رفتیم اما همین ها هم میگن دیگه هاشمی مثل سابق خوب نیست
تا وقتی که معروف میخواست بشه خوب بود اما مورد های زیادی تو این چند سال اخی دیدم که از هاشمی ناراشی بودن.لطفا تعصب خاصی نداشته باشین.هرکسی یه اوجی داره.به نظرم با اینهمه افرادی که اطرافم دیدم که از عمل با هاشمی ناراضی اند باید بگم اوج هاشمی داره تموم میشه.و خیلی بده که ما به خاطر ینکه یه زمانی خوب بوده خودمون به دست این دکترا بدیم.بهتره دنبال دکتری باشیم که خوب بوده و الانم خوبه.ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز

من چند جا دیدم که زدن تنبلی چشم غیر قابل درمان هست و چند جا هم زدن قابل درمان هست

شما اطلاعی دارید که به چه صورت هست ؟
البته در سنین بزرگسال

در سنین پایین کاملا قابله درمانه.
در سنین بالا یه توضیخی میدم شاید به کارتون بیهد. تنبلی باعث ایجاد شماره مثبت در لنز میشه. شماره مثبت برخلاف عموم مردمه پس اگر لیزر کنید به مرور زمان و در طول چند سال شماره چشمتون بر میگرده و همه چیز بر عکس میشه. برای همین بیشتر دکتر ها عمل نمیکنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام درسته که 6 ساله مهندسی پزشکی خوندین و کار میکنین و البته تو شاخه چشم.
اما باید بگم خواهرم 25 سالش بود 3 سال چشمش ثابت بود و وقتی خود هاشمی دید گفت برگشته پیش میاد و وقتی دکتر علی اکبری که بعد از هاشمی تو نور خیلی قبولش دارن دیدن گفتن تو عمل لایه زیادی برش داده شده الان دوباره بعد از 2 سال که از عمل گذشته تونست عمل کنه و خوب شد.درضمن من بیشتر دوستام و اقوام پزشک یا دندون پزشکن و خیلی تحقیق کردیم ازشون که هاشمی رفتیم اما همین ها هم میگن دیگه هاشمی مثل سابق خوب نیست
تا وقتی که معروف میخواست بشه خوب بود اما مورد های زیادی تو این چند سال اخی دیدم که از هاشمی ناراشی بودن.لطفا تعصب خاصی نداشته باشین.هرکسی یه اوجی داره.به نظرم با اینهمه افرادی که اطرافم دیدم که از عمل با هاشمی ناراضی اند باید بگم اوج هاشمی داره تموم میشه.و خیلی بده که ما به خاطر ینکه یه زمانی خوب بوده خودمون به دست این دکترا بدیم.بهتره دنبال دکتری باشیم که خوب بوده و الانم خوبه.ممنون

نه دوست عزیز چند صفحه برگردید عقب میبینید که تعصبی روی دکتر خاصی ندارم.
دقیقا پستهای قبلی من رو بخونید همین حرف شما رو زدم.
تازه اینجا یک سری میان دقیقا مثل شما من رو متهم میکنن که از دکتر هاشمی خوشم نمیاد.
اینطور نیست. دکتر هاشمی واقعا کارش خوبه. اگر عمل های فیکو اش رو ببینید واقعا حیرت میکنید. از ایت ادم دقیقتر و تمیز تر ندیدم.
ولی متاسفانه همونطور که تو هر صفخه باید چند بار بگم سرش خیلی خیلی شلوغه طوریکه خیلی از مریضها رو اصلا خودش نمیبینه و حتی بدتر خودش عمل نمیکنه.
وقتی تعداد عمل زیاد شد اشتباه هم پیدا میشه.
در کنار این دوست من همونطور که گفتم دکتر های زیادی در نور هستند. جوان و بسیار قوی.
مقلا غلامی نژاد و تبریزی و میر افتاب و. . . عکر نمیکنم بعد از دکتر هاشمی دکتر علی اکبری بهترین در نور باشه.
در مورد برگشت کاملا امری شخصیه.
بعصیا میرن تو 19 سالگی عمل میکنن. هرچی هم امثال من بهشون میگن گوش نمیدن اینطور میشه که شماره چشم ثابت تشده دوباره بر میگرده.
خیلی حیفه که برداشت زیاد بوده.
برداشت زیاد بر میگرده به استفاده نادرست از دستگاه لیزر.
این روزها خیلی کمتر دیده میشه اشتباهی که از دکتر هاشمی واقعا بعیده که بکنه. تو کفم که اینطوری کرده.

Last edited:

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز چند صفحه برگردید عقب میبینید که تعصبی روی دکتر خاصی ندارم.
دقیقا پستهای قبلی من رو بخونید همین حرف شما رو زدم.
تازه اینجا یک سری میان دقیقا مثل شما من رو متهم میکنن که از دکتر هاشمی خوشم نمیاد.
اینطور نیست. دکتر هاشمی واقعا کارش خوبه. اگر عمل های فیکو اش رو ببینید واقعا حیرت میکنید. از ایت ادم دقیقتر و تمیز تر ندیدم.
ولی متاسفانه همونطور که تو هر صفخه باید چند بار بگم سرش خیلی خیلی شلوغه طوریکه خیلی از مریضها رو اصلا خودش نمیبینه و حتی بدتر خودش عمل نمیکنه.
وقتی تعداد عمل زیاد شد اشتباه هم پیدا میشه.
در کنار این دوست من همونطور که گفتم دکتر های زیادی در نور هستند. جوان و بسیار قوی.
مقلا غلامی نژاد و تبریزی و میر افتاب و. . . عکر نمیکنم بعد از دکتر هاشمی دکتر علی اکبری بهترین در نور باشه.
در مورد برگشت کاملا امری شخصیه.
بعصیا میرن تو 19 سالگی عمل میکنن. هرچی هم امثال من بهشون میگن گوش نمیدن اینطور میشه که شماره چشم ثابت تشده دوباره بر میگرده.
خیلی حیفه که برداشت زیاد بوده.
برداشت زیاد بر میگرده به استفاده نادرست از دستگاه لیزر.
این روزها خیلی کمتر دیده میشه اشتباهی که از دکتر هاشمی واقعا بعیده که بکنه. تو کفم که اینطوری کرده.

دوست عزیز خواهر من تو مورد 19 ساله ها نبود.25سالش بود 3 سال چشمش ثابت شده بود.
درضمن من اولین خواهرم که پیش ایشون عممل کرد 11 سال پیش بود و همون موقعهم هاشمی ویزیت نمیکرد بعد عمل هم دیگه نمیدیدیش فقط اتاق عمل میومد.این خیلی بدهمیدونی خیلی ها پول میدن با هاشمی باشه عملشون و چون ندیدنش نمیشناسن یکی دیگهرفته تو اتاق عمل من چندین مورد اینطوری دیدم.تازه ما چون از دوستای آقای دکترمحیطی بودیم و با ایشون دوست بودن چندین بار دیده بودیمشون میشناختیم.ولی خوب بهقول شما عمل که زیاد میشه اشتباه و خطا هم بیشتر میشه.همکار من 1 ماه اونجا پیشهاشمی عمل کرده حتی از روز سوم که آرتلاک دادن بهش نگفتن که نگهش نداره استفادهکرد بندازه دور.چون تو روز های اول که لنز هست نباید نگه میداشت چون نگهدارندهنداره.
به نظر من ما مردم بهتره منطقی باشیم هاشمی خوب بود نور بهترین کلینیک اماوقتی آمار اشتباه از دکتر و کلینیک زیاده چرا واقعا به خاطر اینکه بگن ما پیشهاشمی عمل کردیم برن اونجا.بعد از یه مدت که از عمل میگذره تازه میفهمن چی بهچیه.من هیچ وقت تو گذشته نبودم به نظرم اوج هاشمی تموم شده.میدونی مثل رستورانیمیمونه که اول خوب کار کرده مشتری زیادی داره بعد از چند سال دیگه کیفیت غذاهاشمثل قبل نیست اما اسمش هنوز بزرگه.بازم مردم ما میرن چون دنبال اسمن نه کیفیت کهفقط بگن رفتم فلان جا.خیلی نا امید کننده است با این سطح سواد که الان مردم همه باسوادن دیدشون اینطوره.افسوس میخورم واقعا
درضمن خیلی تعجب نکنید اون موقع سال 85 بود که این خواهرم عمل کرد و بعد از یه مدت فهمیدیم اما گفتن نمیشه فعلا عمل دوباره کرد و سال 90 علی اکبری عمل کرد.
درضمن این هاشمی که الان شما پیداش کردین ما 11 سال پیش رفتیم پیشش چون تورده بندی پزشک ها بهترین دکتر چشم شده بود اما مردم کم میشناختنش.الان شما به خاطر سابقه اون موقع هاش که میشناسینش و فکر میکنین خیلی هنوز کارش خوبه.اما اوجش تموم شد.این اشتباه بعید نشون دهنده کارشه.

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
کدوم عمل چشم از همه مطمین تر و بدون عوارض تر هستش.
من نمره چشمم 2.25 هستش. هم چی هم راست.
هزینه عمل چقدر میشه ؟
من واسه استخدامی مجبور به اصلاح نمره چشم دارم.زیر 1 بیاد واسم کافیه :D

شما به راحتیم ی تونید شماره چشمتون رو صفر کنید.
فمتو از همه بهتره و از همه گرانتره.

تا حالا فمتو نشنیدم. چقدر هزینه داره ؟
هزینه متعادل تر مربوط به کدوم عمل هست و جه عوارضی داره.

آستیکمات به هیچ وجه عمل نداره ؟
من فک کنم 1 هم آستیکمات دارم.

ممنون از پاسخ خوبتون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز خواهر من تو مورد 19 ساله ها نبود.25سالش بود 3 سال چشمش ثابت شده بود.
درضمن من اولین خواهرم که پیش ایشون عممل کرد 11 سال پیش بود و همون موقعهم هاشمی ویزیت نمیکرد بعد عمل هم دیگه نمیدیدیش فقط اتاق عمل میومد.این خیلی بدهمیدونی خیلی ها پول میدن با هاشمی باشه عملشون و چون ندیدنش نمیشناسن یکی دیگهرفته تو اتاق عمل من چندین مورد اینطوری دیدم.تازه ما چون از دوستای آقای دکترمحیطی بودیم و با ایشون دوست بودن چندین بار دیده بودیمشون میشناختیم.ولی خوب بهقول شما عمل که زیاد میشه اشتباه و خطا هم بیشتر میشه.همکار من 1 ماه اونجا پیشهاشمی عمل کرده حتی از روز سوم که آرتلاک دادن بهش نگفتن که نگهش نداره استفادهکرد بندازه دور.چون تو روز های اول که لنز هست نباید نگه میداشت چون نگهدارندهنداره.
به نظر من ما مردم بهتره منطقی باشیم هاشمی خوب بود نور بهترین کلینیک اماوقتی آمار اشتباه از دکتر و کلینیک زیاده چرا واقعا به خاطر اینکه بگن ما پیشهاشمی عمل کردیم برن اونجا.بعد از یه مدت که از عمل میگذره تازه میفهمن چی بهچیه.من هیچ وقت تو گذشته نبودم به نظرم اوج هاشمی تموم شده.میدونی مثل رستورانیمیمونه که اول خوب کار کرده مشتری زیادی داره بعد از چند سال دیگه کیفیت غذاهاشمثل قبل نیست اما اسمش هنوز بزرگه.بازم مردم ما میرن چون دنبال اسمن نه کیفیت کهفقط بگن رفتم فلان جا.خیلی نا امید کننده است با این سطح سواد که الان مردم همه باسوادن دیدشون اینطوره.افسوس میخورم واقعا
درضمن خیلی تعجب نکنید اون موقع سال 85 بود که این خواهرم عمل کرد و بعد از یه مدت فهمیدیم اما گفتن نمیشه فعلا عمل دوباره کرد و سال 90 علی اکبری عمل کرد.
درضمن این هاشمی که الان شما پیداش کردین ما 11 سال پیش رفتیم پیشش چون تورده بندی پزشک ها بهترین دکتر چشم شده بود اما مردم کم میشناختنش.الان شما به خاطر سابقه اون موقع هاش که میشناسینش و فکر میکنین خیلی هنوز کارش خوبه.اما اوجش تموم شد.این اشتباه بعید نشون دهنده کارشه.

اولا بسیار متشکر که تجربیاتتون رو با من و بقیه در میان می ذارید.
خیلی خوبه که شما و دیگران این کار رو بکنن.
همونطور که گفتم من و همکارانم نظرمون در مورد دکتر ها بر می گرده به نوع عمل که می بینیم و نارضایتی که بعد از عملها می شنویم.
من بارها عکس دکتر حسن هاشمی رو اینجا قرار دادم که بچه ها وقتی عمل می کنن مطمئن بشن که خودشون عمل م یکنن نه کس دیگه.
همونطور که گفتم چند صفحه برید عقب و ببینید چطور چند نفر اومدن و من رو متهم کردند که با دکتر هاشمی مشکل دارم و ایشون رو پیشنهاد نمی کنم.

در مورد یکی از دوستان هم که بهم گفته من با دکتر ها تجارت می کنم و اینجا معرفیشون می کنم بگم
دکتر هاشمی مخصوصا به طور کامل وسایل بیمارستان نور رو خودشون وارد می کنن و از کسی چیزی نمی خرن.
ما هم وارد کننده دستگاههای فیکو هستیم و فروشمون مستقیم به بیمارستانه و دکتر ها در خرید دستگاههای ما دخیل نیستند.
هر از گاهی بعد از فروش این فرصته رو داریم که سر دستگاه بریم برای عمل که من هم میرم و کار دکتر ها رو نظاره می کنم.
از دکتری لطفی به ما نمی رسه و من هم به کسی لطفی نمی کنم.

اگر دو صفحه قلب رو بخونید بچه ها از رفتار بد و ضعیف مسوولین بیمارستان نور نوشتن.
من بارها گفتم که در تهران ما مراکز خیلی خوبی داریم ولی خیلی از بیماران علاقه دارند هنوز برن پیش دکتر هاشمی.

لطفا هر چی بیشتر می دونید اینجا بنویسید تا بقیه بچه ها که می خوان انتخاب کنن راحت تر باشند.

تشکر از پست متفاوتتون.
شاید بتونید کمی بر بچه ها تاثیر بذارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تا حالا فمتو نشنیدم. چقدر هزینه داره ؟
هزینه متعادل تر مربوط به کدوم عمل هست و جه عوارضی داره.

آستیکمات به هیچ وجه عمل نداره ؟
من فک کنم 1 هم آستیکمات دارم.

ممنون از پاسخ خوبتون.

به امضای من مراجعه کنید اطلاعات هست در مورد فمتو
آستیگمات زیاد مهم نیست.
اما فمتو حسابی گردونه از 4 تومن تقریبا شروع میشه و تا 6 تومن هست.
به نظر من اگر آستیگمات بالا ندارید و شماره چشمتون هم زیاد نیست چرا فمتو هر مرکزی که برید می تونید لازک یا Prk بکنید که قیمت متعادل تری داره.
تهران هستید؟
کدوم بخش هستید؟

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا بسیار متشکر که تجربیاتتون رو با من و بقیه در میان می ذارید.
خیلی خوبه که شما و دیگران این کار رو بکنن.
همونطور که گفتم من و همکارانم نظرمون در مورد دکتر ها بر می گرده به نوع عمل که می بینیم و نارضایتی که بعد از عملها می شنویم.
من بارها عکس دکتر حسن هاشمی رو اینجا قرار دادم که بچه ها وقتی عمل می کنن مطمئن بشن که خودشون عمل م یکنن نه کس دیگه.
همونطور که گفتم چند صفحه برید عقب و ببینید چطور چند نفر اومدن و من رو متهم کردند که با دکتر هاشمی مشکل دارم و ایشون رو پیشنهاد نمی کنم.

در مورد یکی از دوستان هم که بهم گفته من با دکتر ها تجارت می کنم و اینجا معرفیشون می کنم بگم
دکتر هاشمی مخصوصا به طور کامل وسایل بیمارستان نور رو خودشون وارد می کنن و از کسی چیزی نمی خرن.
ما هم وارد کننده دستگاههای فیکو هستیم و فروشمون مستقیم به بیمارستانه و دکتر ها در خرید دستگاههای ما دخیل نیستند.
هر از گاهی بعد از فروش این فرصته رو داریم که سر دستگاه بریم برای عمل که من هم میرم و کار دکتر ها رو نظاره می کنم.
از دکتری لطفی به ما نمی رسه و من هم به کسی لطفی نمی کنم.

اگر دو صفحه قلب رو بخونید بچه ها از رفتار بد و ضعیف مسوولین بیمارستان نور نوشتن.
من بارها گفتم که در تهران ما مراکز خیلی خوبی داریم ولی خیلی از بیماران علاقه دارند هنوز برن پیش دکتر هاشمی.

لطفا هر چی بیشتر می دونید اینجا بنویسید تا بقیه بچه ها که می خوان انتخاب کنن راحت تر باشند.

تشکر از پست متفاوتتون.
شاید بتونید کمی بر بچه ها تاثیر بذارید.
 او لالا 
پس بلاخره کسی بود که تو گذشته دکتر نمونه.عالیه
از شما که مهندسی پزشکی خوندید  همین انتظار میرفت.
ممنون منم قصد و غرضی ندارم حتی خانواده من با هاشمی هنوز موافقن.ولی من نه من تو گذشته آدمها نیستم برای همین با همه مخالفت هاشون رفتم پیش یه دکتر دیگه که حتی روزی که پدرم باهام اومد که دکتر ببینه کیفش کبوند رو میز دکتر گفت من دخترامو هاشمی عمل کرده این به خواست خودش اینجاست هر بلایی سرش بیاد پای شما و خودشه من واقعا گفتم دکتره الانه پرتمون کنه بیرون.اما با آرامشش که هرکسی رفته پیشش شیفته اخلاقش شده پدرم آروم کرد.بعد عمل که رفتم مطبش دیگه پدرم باهاش رفیق شده بود.به نظرم این دکترها که با این سن کم کارشون خوب انجام میدن باید برن بالا نه هاشمی یا هاشمی ها که وقتی به پول میرسن دیگه مردم براشون مهم نیست.
یه زمانی یه کلینیک کوچیک داشت خوب کار میکرد اما حالا فقط به فکر بیمارستان و گسترش و پول و واقعا برای این پزشک ها متاسفم.

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
ضمن تشکر از دوست عزیزمون که پاسخ سوالات رو میدن.
من نمره ی هر کدوم از چشم هام 1.5 هست و توی 4 سال از 1.25 به این میزان رسیده، به نظرتون شماره چشمم ثابت شده؟ همچنین زیاد پای کامپیوتر هستم و ممکنه که بعد از عمل دوباره نمره چشمم بره بالا؟ سنم 24 سال هست. در همدان پزشک خوب برای عمل هست؟ کدوم نوع عمل رو پیشنهاد می دین؟
ببخشید سوالات زیاد شدن!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
 او لالا 
پس بلاخره کسی بود که تو گذشته دکتر نمونه.عالیه
از شما که مهندسی پزشکی خوندید  همین انتظار میرفت.
ممنون منم قصد و غرضی ندارم حتی خانواده من با هاشمی هنوز موافقن.ولی من نه من تو گذشته آدمها نیستم برای همین با همه مخالفت هاشون رفتم پیش یه دکتر دیگه که حتی روزی که پدرم باهام اومد که دکتر ببینه کیفش کبوند رو میز دکتر گفت من دخترامو هاشمی عمل کرده این به خواست خودش اینجاست هر بلایی سرش بیاد پای شما و خودشه من واقعا گفتم دکتره الانه پرتمون کنه بیرون.اما با آرامشش که هرکسی رفته پیشش شیفته اخلاقش شده پدرم آروم کرد.بعد عمل که رفتم مطبش دیگه پدرم باهاش رفیق شده بود.به نظرم این دکترها که با این سن کم کارشون خوب انجام میدن باید برن بالا نه هاشمی یا هاشمی ها که وقتی به پول میرسن دیگه مردم براشون مهم نیست.
یه زمانی یه کلینیک کوچیک داشت خوب کار میکرد اما حالا فقط به فکر بیمارستان و گسترش و پول و واقعا برای این پزشک ها متاسفم.

شما لطف دارید. خیلی دوست داشتم فرضتی قد می داد و با دکتر هاشمی در مورد سرویس و خدمات نور صحبت می کردم. متاسفانه کمی تعداد ناراضیان زیاد شده. خود من هم دلم برای نور تخت طاووس تنگ شده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ضمن تشکر از دوست عزیزمون که پاسخ سوالات رو میدن.
من نمره ی هر کدوم از چشم هام 1.5 هست و توی 4 سال از 1.25 به این میزان رسیده، به نظرتون شماره چشمم ثابت شده؟ همچنین زیاد پای کامپیوتر هستم و ممکنه که بعد از عمل دوباره نمره چشمم بره بالا؟ سنم 24 سال هست. در همدان پزشک خوب برای عمل هست؟ کدوم نوع عمل رو پیشنهاد می دین؟
ببخشید سوالات زیاد شدن!

بله شما شماره چشم ثابتی دارید نگران نباشد. اون 0.25 عموما احتلاف نظر اپتومتریست هست.
نگران نباشید اگر در زمان استفاده از کامپیوتر وقتی رو برای استراحت چشمتون در نظر بگیرید مشکلی پیش نمیاد.
بله همدان دکتر خوب زیاد داره. من شخصا دکتر بخشی رو خوب میشناسم کارشون خیلی خوبه اما سرشون خیلی شلوغه.
نوع عمل رو دکتر مشخص می کنه باید باهاش مشورت کنید.

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما لطف دارید. خیلی دوست داشتم فرضتی قد می داد و با دکتر هاشمی در مورد سرویس و خدمات نور صحبت می کردم. متاسفانه کمی تعداد ناراضیان زیاد شده. خود من هم دلم برای نور تخت طاووس تنگ شده.
پس متعصبین.خودتون لو دادین.
ای بابا.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس متعصبین.خودتون لو دادین.
ای بابا.

متوجه نشدید. دلم می خواست خارج از بحث تجارت مثل یک بیمار معمولی کمی با دکتر صحبت کنم.
می دونید بیشتر بیمارها بعد از عمل شتید راضی نباشند ولی حرفی نمیزنن.
ولی من الان دارم مواردی رو میبینم که باید گفته بشه.
دلم برای تخت طاووس تنگ شده چون اون زمان دکتر های خوبی مثل خانلری تو نور بودن که همه رفتن.
تعصب یعنی دفاع بی مورد من اصلا اینطور فکر نمیکنم.
کار دکتر خوبه ولی واقعا مثل قدیم نیست.
الان خیلی ها دکتر میر افتاب رو انتخاب میکنن. جوان و سریع.

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متوجه نشدید. دلم می خواست خارج از بحث تجارت مثل یک بیمار معمولی کمی با دکتر صحبت کنم.
می دونید بیشتر بیمارها بعد از عمل شتید راضی نباشند ولی حرفی نمیزنن.
ولی من الان دارم مواردی رو میبینم که باید گفته بشه.
دلم برای تخت طاووس تنگ شده چون اون زمان دکتر های خوبی مثل خانلری تو نور بودن که همه رفتن.
تعصب یعنی دفاع بی مورد من اصلا اینطور فکر نمیکنم.
کار دکتر خوبه ولی واقعا مثل قدیم نیست.
الان خیلی ها دکتر میر افتاب رو انتخاب میکنن. جوان و سریع.

من با یادگاری عمل کردم و به همه اینها ترجیحش میدم.

بالا