دوست عزیز خواهر من تو مورد 19 ساله ها نبود.25سالش بود 3 سال چشمش ثابت شده بود.
درضمن من اولین خواهرم که پیش ایشون عممل کرد 11 سال پیش بود و همون موقعهم هاشمی ویزیت نمیکرد بعد عمل هم دیگه نمیدیدیش فقط اتاق عمل میومد.این خیلی بدهمیدونی خیلی ها پول میدن با هاشمی باشه عملشون و چون ندیدنش نمیشناسن یکی دیگهرفته تو اتاق عمل من چندین مورد اینطوری دیدم.تازه ما چون از دوستای آقای دکترمحیطی بودیم و با ایشون دوست بودن چندین بار دیده بودیمشون میشناختیم.ولی خوب بهقول شما عمل که زیاد میشه اشتباه و خطا هم بیشتر میشه.همکار من 1 ماه اونجا پیشهاشمی عمل کرده حتی از روز سوم که آرتلاک دادن بهش نگفتن که نگهش نداره استفادهکرد بندازه دور.چون تو روز های اول که لنز هست نباید نگه میداشت چون نگهدارندهنداره.
به نظر من ما مردم بهتره منطقی باشیم هاشمی خوب بود نور بهترین کلینیک اماوقتی آمار اشتباه از دکتر و کلینیک زیاده چرا واقعا به خاطر اینکه بگن ما پیشهاشمی عمل کردیم برن اونجا.بعد از یه مدت که از عمل میگذره تازه میفهمن چی بهچیه.من هیچ وقت تو گذشته نبودم به نظرم اوج هاشمی تموم شده.میدونی مثل رستورانیمیمونه که اول خوب کار کرده مشتری زیادی داره بعد از چند سال دیگه کیفیت غذاهاشمثل قبل نیست اما اسمش هنوز بزرگه.بازم مردم ما میرن چون دنبال اسمن نه کیفیت کهفقط بگن رفتم فلان جا.خیلی نا امید کننده است با این سطح سواد که الان مردم همه باسوادن دیدشون اینطوره.افسوس میخورم واقعا
درضمن خیلی تعجب نکنید اون موقع سال 85 بود که این خواهرم عمل کرد و بعد از یه مدت فهمیدیم اما گفتن نمیشه فعلا عمل دوباره کرد و سال 90 علی اکبری عمل کرد.
درضمن این هاشمی که الان شما پیداش کردین ما 11 سال پیش رفتیم پیشش چون تورده بندی پزشک ها بهترین دکتر چشم شده بود اما مردم کم میشناختنش.الان شما به خاطر سابقه اون موقع هاش که میشناسینش و فکر میکنین خیلی هنوز کارش خوبه.اما اوجش تموم شد.این اشتباه بعید نشون دهنده کارشه.
اولا بسیار متشکر که تجربیاتتون رو با من و بقیه در میان می ذارید.
خیلی خوبه که شما و دیگران این کار رو بکنن.
همونطور که گفتم من و همکارانم نظرمون در مورد دکتر ها بر می گرده به نوع عمل که می بینیم و نارضایتی که بعد از عملها می شنویم.
من بارها عکس دکتر حسن هاشمی رو اینجا قرار دادم که بچه ها وقتی عمل می کنن مطمئن بشن که خودشون عمل م یکنن نه کس دیگه.
همونطور که گفتم چند صفحه برید عقب و ببینید چطور چند نفر اومدن و من رو متهم کردند که با دکتر هاشمی مشکل دارم و ایشون رو پیشنهاد نمی کنم.
در مورد یکی از دوستان هم که بهم گفته من با دکتر ها تجارت می کنم و اینجا معرفیشون می کنم بگم
دکتر هاشمی مخصوصا به طور کامل وسایل بیمارستان نور رو خودشون وارد می کنن و از کسی چیزی نمی خرن.
ما هم وارد کننده دستگاههای فیکو هستیم و فروشمون مستقیم به بیمارستانه و دکتر ها در خرید دستگاههای ما دخیل نیستند.
هر از گاهی بعد از فروش این فرصته رو داریم که سر دستگاه بریم برای عمل که من هم میرم و کار دکتر ها رو نظاره می کنم.
از دکتری لطفی به ما نمی رسه و من هم به کسی لطفی نمی کنم.
اگر دو صفحه قلب رو بخونید بچه ها از رفتار بد و ضعیف مسوولین بیمارستان نور نوشتن.
من بارها گفتم که در تهران ما مراکز خیلی خوبی داریم ولی خیلی از بیماران علاقه دارند هنوز برن پیش دکتر هاشمی.
لطفا هر چی بیشتر می دونید اینجا بنویسید تا بقیه بچه ها که می خوان انتخاب کنن راحت تر باشند.
تشکر از پست متفاوتتون.
شاید بتونید کمی بر بچه ها تاثیر بذارید.