• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من با یادگاری عمل کردم و به همه اینها ترجیحش میدم.

دکتر یادگاری. تو رسالت. ارتشی.
بسیار دکتر خوبیه.
هنوز ایا مطبش تو اون ساختمونه است که اسانسورش یه جوارایی مثل ماز می مونه.
خیلی کار خوبی کردید. من رو به خوبی میشناسه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر یادگاری. تو رسالت. ارتشی.
بسیار دکتر خوبیه.
هنوز ایا مطبش تو اون ساختمونه است که اسانسورش یه جوارایی مثل ماز می مونه.
خیلی کار خوبی کردید. من رو به خوبی میشناسه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نمیونم کدوم ساختمون میگید الان مطبش تو چهار راه سرسبزه.
به نظرم با توجه به سنش خیلی خوب رشد کرده و عالیه.هم کارش هم اخلاقش

sahamipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام میخاستم بدونم جراحی انحراف چشم چقدر هزینه داره؟برادرم چشم راستش حدود ۱۲پریز انحراف به داخل داره،قبلا هم همه جور آزمایش واین چیزا رو داده وفهمیدند که فقط جراحی زیبایی نیاز داره ومشکل پزشکی نداره،،خواهش میکنم یکی لطف کنه وراهنمایی کاملم کنه تا شرائط وهزینش رو بدونم،ممنون

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من شماره چشمام 4 و 5 هست. ساکن کرج هستم. برای عمل تهران برم بهتره یا کرج؟ جایی هست که هم خوب باشه و هم هزینش کمتر باشه. پارسال دکتر کرامتی فکر کنم حدود 1/400 میگرفت. از بیمه تامین اجتماعی برای این عمل میشه استفاده کرد؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نمیونم کدوم ساختمون میگید الان مطبش تو چهار راه سرسبزه.
به نظرم با توجه به سنش خیلی خوب رشد کرده و عالیه.هم کارش هم اخلاقش

همونه این سری که رفتی دقت کن. وقتی وارد ساختمون میشه روبروت فقط در آسانسوره راه پله نداره.
وقتی طبقه دوم می ری مطب دکتر کنار آسانسور یه راه پله هم هست. من رفته بودم دیدن دکتر فکر کردم اون راه پله میره به در خروجی
رفتم گم و گور شدم.

آدم بسیار خوبیه. کارشهم عالیه. انتخاب بسیار خوبی کردید.
موفق و سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام میخاستم بدونم جراحی انحراف چشم چقدر هزینه داره؟برادرم چشم راستش حدود ۱۲پریز انحراف به داخل داره،قبلا هم همه جور آزمایش واین چیزا رو داده وفهمیدند که فقط جراحی زیبایی نیاز داره ومشکل پزشکی نداره،،خواهش میکنم یکی لطف کنه وراهنمایی کاملم کنه تا شرائط وهزینش رو بدونم،ممنون

من متاسفانه در زمینه زیبایی خیلی اطلاعات ندارم باید براتون صوال کنم و دقیق بگم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من شماره چشمام 4 و 5 هست. ساکن کرج هستم. برای عمل تهران برم بهتره یا کرج؟ جایی هست که هم خوب باشه و هم هزینش کمتر باشه. پارسال دکتر کرامتی فکر کنم حدود 1/400 میگرفت. از بیمه تامین اجتماعی برای این عمل میشه استفاده کرد؟

شماره چشمتون اگر 5 باشه شاید بیمه پرداخت کنه.
دکتر کرامتی در کرج عالیه فکر کنم الان قیمت حدود 2.5 شده باشه.
ولی اگر از من می پرسید با دکتر مشورت کنید اگر در نوردیدگان عمل می کنه بیاید تهران.
راستی میر دهقان هم در کرج عالیه.

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از اینکه سریع جواب میدین. دکتر کرامتی گفتن نور دیدگان عمل میکنن. اگه بخوام برم تهران کجا بهتره؟ در مورد بیمه چطور میشه پیگیری کرد؟

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و آقای یاسینی عزیز
در خصوص اون موردی که فرموده بودین به آقای دکتر جباروند بگم باید بگم ایشون مسافرت هستن و تا 20 تیر ماه هم بر نمیگردن و در مورد عمل چشمم هم باید بگم یکم گیج شدم موندم که با کی عمل کنم اگه از نظر شما خداپرست مورد تایید هست کار رو تموم کنم ایشون جونن و خب شاید دقت بیشتری داشته باشن ولی دکتر جباروند یه سنی گذشته و شاید احتمال خطا باشه اگه نه صبر کنم تا دکتر جباروند برگردن لطفا راهنماییم کنید

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت شما. میخواستم اگه برای شما مقدور هست در مورد عمل لیزیک در شهر مشهد راهنماییم کنید. امکانات مشهد نسبت به تهران خیلی پایین تره؟ چون شرایط تهران موندن برای من نیست ولی مشهد شرایطش هشت. اگه امکانش هست چند تا دکتر با تجربه در این زمینه رو در مشهد به من معرفی کنید. مرسی

sahamipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه نه ببخشید اشتباه نشه،جراحی زیبایی نیست،یه مورد پزشکیه وانحراف چشم جنبه جرتحی چشمی داره نه زیبایی چشم،فقط میخام نحوه عملش رو بدونم وقیمتش رو،،،

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از اینکه سریع جواب میدین. دکتر کرامتی گفتن نور دیدگان عمل میکنن. اگه بخوام برم تهران کجا بهتره؟ در مورد بیمه چطور میشه پیگیری کرد؟

دکتر کرامتی مرد بسیار خوبیه. کارش هم عالیه. در تهران مراکز زیادی برای عمل هست. مراکز مجهز و خوب. از نگاه گرفته تا هلال.

هزینه براتون مهمه؟

بیمه بالای 10 رو پرداهت میش کنه البته شنیده ها حاکیه که شده 12 (مجموعه دو چشم منظوره). پرداختشون خیلی بده. کلی باید بدویی ولی بالاخره می دن.
اول هم باید بری عمل کنی بعد می دن. حتما از مرکز که عمل می کنی سوال کن.

یک صحبتی با دکتر کرامتی بکن. ببین مرکز نوردیدهگان رو تایید می کنه یا نه. یادمه که آلگرتو داشتن. مرکز مجهزیه ولی کمی کثیف کار می کردن. اگر دکتر کرامتی تایید کرد همونجا عمل کن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و آقای یاسینی عزیز
در خصوص اون موردی که فرموده بودین به آقای دکتر جباروند بگم باید بگم ایشون مسافرت هستن و تا 20 تیر ماه هم بر نمیگردن و در مورد عمل چشمم هم باید بگم یکم گیج شدم موندم که با کی عمل کنم اگه از نظر شما خداپرست مورد تایید هست کار رو تموم کنم ایشون جونن و خب شاید دقت بیشتری داشته باشن ولی دکتر جباروند یه سنی گذشته و شاید احتمال خطا باشه اگه نه صبر کنم تا دکتر جباروند برگردن لطفا راهنماییم کنید

من شخصا دکتر جباروند رو میشناسم. می دونم کارش فوق العاده عالیه. جزوه کسانیه که هنوز برای مریض خیلی دل می سزونه.
البته قرار شد در فارابی عمل کنید فرقی نمی کنه چون به احتمال زیاد اونجا دکتر جباروند خودش عمل نمی کنه. پس دکتر خداپرست بهتره.
دستتون درد نکنه که سوال کردید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت شما. میخواستم اگه برای شما مقدور هست در مورد عمل لیزیک در شهر مشهد راهنماییم کنید. امکانات مشهد نسبت به تهران خیلی پایین تره؟ چون شرایط تهران موندن برای من نیست ولی مشهد شرایطش هشت. اگه امکانش هست چند تا دکتر با تجربه در این زمینه رو در مشهد به من معرفی کنید. مرسی

نه دوست عزیز .مشهد جزوه شهرهایی که فوق العده مجهزه. من خودم یکی از دوستانم رو برای عمل فرستادم مشهد پیش دکتر صداقت. برای لیزیک و لازک شک نکنید دکتر زارعی در مشهد موقعیتی که نمیشه از دست داد. ایشون از بزرگان چشم هستند جوان و فوق العاده عالی. همینجا کسانی رو داریم که پیش ایشون عمل کردند.
در کنارشون دکتر صداقت هم هست که کارش عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه نه ببخشید اشتباه نشه،جراحی زیبایی نیست،یه مورد پزشکیه وانحراف چشم جنبه جرتحی چشمی داره نه زیبایی چشم،فقط میخام نحوه عملش رو بدونم وقیمتش رو،،،

عمل های انحراف جزوه زیبایی محسوب میشن. معمولا روش عمل به اینصورته که با برداشت بخشی از ماهیچه چشمی کشش روی یک چشم رو تغییر می دن و به اینصورت انحراف رو درست می کنن. دکتر ها تا انحراف زیاد نباشه این عمل رو انجام نمیدن برای اینکه این عمل ممکنه برگشت داشته باشه. البته دکتر های چشم بیشترشون می تونن این کار رو بکنن ولی دکتر های استرابیسم کارشون اینه.
یکی از دکتر های خوب دکتر رحیمی برادر دکتر رحیمی قم هسته که تهران عمل می کنه.

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر و جاییکه عمل میکنن و هزینه هر سه برام مهم هستن. خیلی میترسم که بعد از عمل مشکلی پیش بیاد مثلا دوباره مجبور باشم عینک بزنم به همین دلیل دوست داردم خوب تحقیق کنم و دکتری برم که ریسکش کمتر باشه.در صفحات قبل خوندم که گفته بودید کلینیک مرکزی هم خوبه و هم هزینش مناسبه. در این کلینیک پزشک خاصی را توصیه میکنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر و جاییکه عمل میکنن و هزینه هر سه برام مهم هستن. خیلی میترسم که بعد از عمل مشکلی پیش بیاد مثلا دوباره مجبور باشم عینک بزنم به همین دلیل دوست داردم خوب تحقیق کنم و دکتری برم که ریسکش کمتر باشه.در صفحات قبل خوندم که گفته بودید کلینیک مرکزی هم خوبه و هم هزینش مناسبه. در این کلینیک پزشک خاصی را توصیه میکنید؟

دکتر ها خیلی زیادن. اگر مرکزی بخواهید عمل کنید می تونید برید پیش دکتر مکی کارش خیلی خوبه.
البته اگر هزینه براتون مهمه بردی هلال احمر قیمتش واقعا مناسبه. فکر کنم الان 1650 میگیرن.

اگر هلال رفتید دکتر های خوب زیادی داره. معمولا زیاد فرق نمی کنه می تونید برید پیش دکتر رحمتی یا دکتر نیکخو.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام

من چند تا دکتر رفتم شیراز صلوتی . نیکنام . فروردین واسه لیزیک
شماره 2 چشم 2 آستیکمات راست و چپ

کدوم یک از دکترای شیراز اگر اطلاع دارید واسه لیزیک بهتره ؟
بعد این هزینه ی لیزیک قاعدتن حدوده چند باید باشه ؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام

من چند تا دکتر رفتم شیراز صلوتی . نیکنام . فروردین واسه لیزیک
شماره 2 چشم 2 آستیکمات راست و چپ

کدوم یک از دکترای شیراز اگر اطلاع دارید واسه لیزیک بهتره ؟
بعد این هزینه ی لیزیک قاعدتن حدوده چند باید باشه ؟
ممنون

هر دو عالی هستند ولی نیک نام شاید بهتر باشه.

قیمت لازک و prk باید حدود 1.800 تا 2.5 باشه بسته به مرکز و دکتر.
قیمت فمتو بین 3 و 4
قیمت ریلکس بین 3.5 تا 5 تومن!!!

بالا