• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب اقای یاسینی سلام
از مطالب مفید وعالی شما که برای راهنمایی ارایه کردید صمیمانه ممنونم. از دیگر دوستان هم که تجربیات خودشونو اینجا گفتند قدردانی میکنم. من دیروز (23/2/92) در بیمارستان نور و توسط اقای دکتر هاشمی تحت عمل لیزیک قرار گرفتم. عمل خیلی راحتتر از اونی بود که فکر میکردم! 5-6 دقیقه طول کشید. و شکر خدا الان وضعیت خوبی دارم. من 31 ساله و نمره چشمای من 6.75 و 7 با استیگمات 1 بود. حدود بیست سال بود که عینک میزدم. خیلی لذت داره که بعد این همه سال دیگه قرار نیست عینک بزنم. باز هم لازم میدونم از اقای یاسینی و همینطور اقای دکتر هاشمی و خانم دکتر پارسافر (معاینات رو انجام دادند) صمیمانه تشکر کنم. روزهای دیگه هم میام وتجربه خودم رو میگم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند.

سلام امیدوارم چشماتون الان خوبه خوب باشه
من وقت عمل با دکتر هاشمی گرفتم برای مرداد ولی گاهی میشنوم که میگن مراقب باشید خود دکتر هاشمی عمل کنه
از اونجاکه خودشون ویزیت نمیکنن نمیشه باایشون صحبت کرد میخواستم بدون به شما هم همینطوری گفته بودن و روز عمل خود دکتر عملش چشمتون رو انجام داد دیگه؟
بعد عمل چی خودشون ویزیت میکنن؟
راستی در مورد عینک هم ایا از خود بیمارستان گرفتید؟ هزینش چقدر شد؟

مرسی

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سپاسگزارم. فکر کنم با توضیحات شما و اطلاعاتی که دادید نسبتاً از تردید ها و نگرانی های من کم شد. به پیشنهاد شما اگه خدا خواست این عمل اصلاح نمره چشم رو با دکتر خانلری انجام میدم. شما شماره مطب ایشون رو دارید؟

سلام
امیدوارم خوب باشید
میخواستم خواهش کنم اگه با دکتر خانلری عمل کردید از تجربه عمل و وضعیت فعلی چشماتون برامون بنویسید
آخه من بین دکتر هاشمی و دکتر خانلری تردید دارم

مرسی از توجهتون

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد خدمت شما آقای یاسینی گرامی. از لطف شما سپاسگزارم. از اینکه صبورانه جاب سوالات ما رو میدید تشکر می کنم. الان مابین عملهای لیزیک و لازک مانده ام و نمیدونم که کدوم رو انتخاب کنم؟ کدوم یک از این عملها بعدش درد کمتری داره؟ عوارض کدوم کمتره؟ شنیدم روش دیگری هم هست که اسمش فمتولیزیک هست. درسته؟ اگه میشه راجع به خود عمل و قیمتش منو راهنمایی کنید. آیا در مشهد کسی این عمل رو انجام میده. مرسی

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونه این سری که رفتی دقت کن. وقتی وارد ساختمون میشه روبروت فقط در آسانسوره راه پله نداره.
وقتی طبقه دوم می ری مطب دکتر کنار آسانسور یه راه پله هم هست. من رفته بودم دیدن دکتر فکر کردم اون راه پله میره به در خروجی
رفتم گم و گور شدم.

آدم بسیار خوبیه. کارشهم عالیه. انتخاب بسیار خوبی کردید.
موفق و سلامت باشید.
آره دقیقا همینه نیاز به دقت نیست واضحه.اسمتون میفرمایید رفتم پیشش بهش بگم دوستین باهم؟
اخلاقش که همکارام قبل من رفته بودن شیفته اش شده بودن.کارش فوق العادست من خیلی تحقیق کردم و چون تمام دوستا و فامیلامون پزشک اطلاعات زیادی جمع کردم تا بتونم عمل خوبی داشته باشم که مثل خواهرم با هاشمی نشه.
حتی الان همکارم بعد دو ماه تار میبینه و ضعیفه البته به مرور شاید خوب بشه پیش هاشمی رفته اما گفتن 80% اتمالا میمونه 75 صدم ضعیفه.حالا میخواد بیاد پیش یادگاری.

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.بازم مزاحم شدم.بنظرت 1/5 نزدیک بینو عمل کنم؟معاینه و آزمایشارو دادم.فقط باید برم شرشو بکنم.ولی هرکی بما میرسه میگه نکن.ارزششو نداره چشتو داغون کنی ازین حرفا.دکترا هم هرکدوم یچی میگن.عملم قراره لازک باشه.مرسی

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بازم مزاحم شدم.بنظرت 1/5 نزدیک بینو عمل کنم؟معاینه و آزمایشارو دادم.فقط باید برم شرشو بکنم.ولی هرکی بما میرسه میگه نکن.ارزششو نداره چشتو داغون کنی ازین حرفا.دکترا هم هرکدوم یچی میگن.عملم قراره لازک باشه.مرسی
چرا دوستم عمل کن بدون عینک چیزه دیگه ای.من انگار زندگی دوباره پیدا کردم .الان 3 هفته است راحت شدم عالیه.حتما برو عمل کن حف کسی نمیخواد گوش بدی ببین دکتر چی میگه اگه آزمایش pentacam دید گفت میتونی عمل کنی چون ضخامت قرنیه و اینها باید ok باشه اونوقت عمل کن.

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی.شما چشت نمرش چند بود؟لازک کردی؟شما یا آقای یاسینی یا از دوستان کسی رو میشناسید که زیر 2 باشهو لازک کرده باشه؟نتیجش واسم مهمه میخوام دیدم کامل شه.پنتاکمم خوب بود جوابش

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی.شما چشت نمرش چند بود؟لازک کردی؟شما یا آقای یاسینی یا از دوستان کسی رو میشناسید که زیر 2 باشهو لازک کرده باشه؟نتیجش واسم مهمه میخوام دیدم کامل شه.پنتاکمم خوب بود جوابش
من 5.75 بودم.ولی همکارم چرا 1.25 بود پیش همین دکتر من عمل کرد تو دی ماه الان دیدش 12/10 شده تیز بین شده.اینطور فکر نکن بستگی داره جواب pentacamet چی باشه
برای من گفت ضخامت قرنیه و اینها خوبه میتونی عمل کنی.ایشالا به تو هم همینو بگن.

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 5.75 بودم.ولی همکارم چرا 1.25 بود پیش همین دکتر من عمل کرد تو دی ماه الان دیدش 12/10 شده تیز بین شده.اینطور فکر نکن بستگی داره جواب pentacamet چی باشه
برای من گفت ضخامت قرنیه و اینها خوبه میتونی عمل کنی.ایشالا به تو هم همینو بگن.
اگه با pentacame دیده گفته خوبه پس برو پیش یه دکتر خوب خیالت راحت باشه

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه pentacameto دیدن گفتن خوبه خیالت راحت باشه دکتر خوب انتخاب کن.

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله به منم گفت خوبه.دکتر نیکخو.هم یکی از رفیقام معرفیش کرد هم آقای یاسینی.فقط مونده برم واسه عمل.ممنون

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد خدمت شما آقای یاسینی گرامی. از لطف شما سپاسگزارم. از اینکه صبورانه جاب سوالات ما رو میدید تشکر می کنم. الان مابین عملهای لیزیک و لازک مانده ام و نمیدونم که کدوم رو انتخاب کنم؟ کدوم یک از این عملها بعدش درد کمتری داره؟ عوارض کدوم کمتره؟ شنیدم روش دیگری هم هست که اسمش فمتولیزیک هست. درسته؟ اگه میشه راجع به خود عمل و قیمتش منو راهنمایی کنید. آیا در مشهد کسی این عمل رو انجام میده. مرسی

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281

منم همین سوالارو دارم یکم توضیح درمورد هر کدوم و قیمت حدودی هر عمل میدین کلا اطلاعات کامل میشه از هر کدوم بدین

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام
التبه در امضای من اطلاعات کامل هست لطفا رجوع کنید ولی یکبار دیگه توضیح می دم برای شما و دوستان دیگه.

لیزیک: روشی قدیمی برای عمل رفرکتیو (اطلاح شماره چشم) که در اون یک لایه از قرنیه با کمک یک چاقوی تیز برش داده میشد (فلپ) بعد زیر این لایه به شکل عینک با کمک لیزر تراش می خورد و لایه دوباره سر جاش قرار می گرفت. این روش درد بسیار کم و دوران نقاهت کوتاهی داشت. لیکن برداشت قرنیه به دلیل هم برش و هم برداشت و روشهای قدیمی برداشت با لیزر زیاد بود و برای شماره های بالا و آستیگمات شدید استفاده نمی شد. در ضمن احتمال عمل دوم خیلی کم بود.

لازک: روشی جدید تر که در اون فلپ دیگه از گوشت قرنیه برداشته نمیشه یک لایه برونی با کمک الکل و پنبه جدا میشه و زیر اون با لیزر تراشیده میشه و بر روی قرنیه لنز سخت قرار میگیره تا بافت برداشته شده ترمیم بشه.
این روش بسیار جدیده تره و برداشت قرنیه در اون خیلی کمتره. میشه شماره های بالا رو عمل کرد. متاسفانه این روش دوران نقاهت طولانی تری نسبت به لیزیک داره ولی نتیچه عمل بسیار بهتره.

PRk یا Advanced PRK : دقیقا مشابه لازک هست ولی بسته به دستگاههی که مرکز تهیه کرده یا لازک انچام میشه یا PRK .

Femto یا همون فمتو: روشی بسیار جدید که به مانند لیزیک که در اون برش قرنیه با لیزر انجام میشه. یعنی فلپ قرنیه هم دیگه با چاقو برش داده نمیشه بلکه با لیزر برش داده میشه. این روش گران و دقیقه و بیشتر برای چشم های با شماره خیلی بالا یا آستیگمات شدید توصیه میشه.
برای چشم های معمولی هزینه اضافیه.

انتخاب نوع عمل همونطور که گفتم فقط با دکتره. دکتر مشخص می کنه کدوم روش رو عمل کنید.
در مشهد شدین دکتر خاکپور یک دستگاه خریدن و عمل فمتو انجام میدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آره دقیقا همینه نیاز به دقت نیست واضحه.اسمتون میفرمایید رفتم پیشش بهش بگم دوستین باهم؟
اخلاقش که همکارام قبل من رفته بودن شیفته اش شده بودن.کارش فوق العادست من خیلی تحقیق کردم و چون تمام دوستا و فامیلامون پزشک اطلاعات زیادی جمع کردم تا بتونم عمل خوبی داشته باشم که مثل خواهرم با هاشمی نشه.
حتی الان همکارم بعد دو ماه تار میبینه و ضعیفه البته به مرور شاید خوب بشه پیش هاشمی رفته اما گفتن 80% اتمالا میمونه 75 صدم ضعیفه.حالا میخواد بیاد پیش یادگاری.

اون مطب برام شده خاطره. بگید یاسینی منو میشناسه. اگر یادش نیومد بگید دکتر دستگاه وایت استار بیمارستان 504 ارتش یادش میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

نگران نباشید من تعداد زیادی رو دیدم که شماره چشمشون زیر 2 بوده. من زیاد توصیه نمی کنم ولی اگر راستش رو بخواهید من خودم 1.75 هستم (اپتومتریست گفت 2) من حتما عمل خواهم کرد. (مشغله کاری نمی ذاره وگرنه تا الان کرده بودم)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله به منم گفت خوبه.دکتر نیکخو.هم یکی از رفیقام معرفیش کرد هم آقای یاسینی.فقط مونده برم واسه عمل.ممنون

خیالتون راحت دکتر نیجخو عالی هستند. در ضمن بسیار آدم خوش تیپی هم هست. به خودش نگید ولی تو دکتر ها این دکتر تکه.:lol:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

منم همین سوالارو دارم یکم توضیح درمورد هر کدوم و قیمت حدودی هر عمل میدین کلا اطلاعات کامل میشه از هر کدوم بدین

چند پست بالاتر کمی توضیح دادم.
ولی برا اطلاعات بیشتر برید به صفحات قبل(در امضام صفحات هست)

ads.elizaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایا پس از عمل لیزیک ضعیفی چشم امکان برگشت دارد؟

بالا