• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
سلام،
عمل کردن برای مگس پران چه ضرر هایی داره ؟
من خیلی داره چشمم و واقعا خسته ام کرده :(
چه پیشنهادی برای من دارید ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
هر دو عالی هستند ولی نیک نام شاید بهتر باشه.

قیمت لازک و prk باید حدود 1.800 تا 2.5 باشه بسته به مرکز و دکتر.
قیمت فمتو بین 3 و 4
قیمت ریلکس بین 3.5 تا 5 تومن!!!

جناب یاسینی ممنون از لطفتون
با توجه به این پست 3788

اینکه شماره چشمl زیاد نیست . 2 آستیکمات هست تقریبن , و 24 سالمه
کدام عمل بیشتر پیشنهاد میشه؟
البته من در حد و حدود همین 2-2.5 میتونم فراهم کنم

فرق بین لازیک و فمتو در چیست / ؟ ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،
عمل کردن برای مگس پران چه ضرر هایی داره ؟
من خیلی داره چشمم و واقعا خسته ام کرده :(
چه پیشنهادی برای من دارید ؟

دوست عزیز در مورد مگس پران بارها توضیح دادم.
مگس پران بیماری نیست و درمان خاصی نداره.
عمل لیزر بر اون تاثیری نداره کمتر و بیشترش نمی کنه.
اگر امکان داره بفرمایید چند وقته که در گیرید.
به مرور زمان بدن بهش عادت می کنه التبه طول می کشه و تا سالها آدم رو اذیت می کنه.

اما یادم رفت توضیح بدم: در داخل چشم مایعات چشمی در حال حرکت هستند. این مایعات مواد مغذی رو به بافتهایی از چشم یم رسونند که رگ خونی ندارند مثل قرنیه.
این مایعات در کناره های چشم تسویه می شن.
به مرور زمان این صافی ها کمتر کار می کنن و کمی ناخالصی در مایعات چشمی حرکت می کنه کخ اون هم به مرور جذب میشه ولی اون مگس پرانی که می گید همون ناخالصی هایی هستند که در مایعات شناورند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

جناب یاسینی ممنون از لطفتون
با توجه به این پست 3788

اینکه شماره چشمl زیاد نیست . 2 آستیکمات هست تقریبن , و 24 سالمه
کدام عمل بیشتر پیشنهاد میشه؟
البته من در حد و حدود همین 2-2.5 میتونم فراهم کنم

فرق بین لازیک و فمتو در چیست / ؟ ممنون

نوع عمل رو دکتر مشخص می کنه ولی برای تا 2.5 خیلی راحت می تونید هم لازک کنید و prk .
فمتو گرون در میاد وبرای شماره چشم های بالا و آستیگمات زیاد هست.

لازک و فمتو کاملا با هم فرق دارند.
در لازک یک لایه از روی سطح بیرونی چشم با لیزر برداشته میشه.
در فمتو یک فلپ (یک برش از قرنیه )برداشته میشه و زیر اون با لیزر تراش می خوره که در مورد فمتو او برش فلپ هم با لیزر انجام میشه که آستیگمات بعد از عمل کمتری ایچاد می کنه.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
دوست عزیز در مورد مگس پران بارها توضیح دادم.
مگس پران بیماری نیست و درمان خاصی نداره.
عمل لیزر بر اون تاثیری نداره کمتر و بیشترش نمی کنه.
اگر امکان داره بفرمایید چند وقته که در گیرید.
به مرور زمان بدن بهش عادت می کنه التبه طول می کشه و تا سالها آدم رو اذیت می کنه.

اما یادم رفت توضیح بدم: در داخل چشم مایعات چشمی در حال حرکت هستند. این مایعات مواد مغذی رو به بافتهایی از چشم یم رسونند که رگ خونی ندارند مثل قرنیه.
این مایعات در کناره های چشم تسویه می شن.
به مرور زمان این صافی ها کمتر کار می کنن و کمی ناخالصی در مایعات چشمی حرکت می کنه کخ اون هم به مرور جذب میشه ولی اون مگس پرانی که می گید همون ناخالصی هایی هستند که در مایعات شناورند.

متشکرم از پاسخ تون عزیز ،

من الان حدود 20 سالمه و حدود 1-2 سالی میشه این مشکل رو دارم ولی حدود 1 ساله بیشتر شدن و فکر کنم اگه همینطوری ادامه پیدا بکنه تا مثلا 5 سال دیگه اینقدر زیاد بشه که مریضی روحی بابت این مشکل بگیرم !
توی نت دیدم قبلا نوشته بود جراحی میشه کرد ولی دردسر داره
میخوام بدونم در صورت وجود ، چه مشکلاتی داره و چرا نباید عمل بشه ؟
یعنی واقعا لاعلاجه؟ :D

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متشکرم از پاسخ تون عزیز ،

من الان حدود 20 سالمه و حدود 1-2 سالی میشه این مشکل رو دارم ولی حدود 1 ساله بیشتر شدن و فکر کنم اگه همینطوری ادامه پیدا بکنه تا مثلا 5 سال دیگه اینقدر زیاد بشه که مریضی روحی بابت این مشکل بگیرم !
توی نت دیدم قبلا نوشته بود جراحی میشه کرد ولی دردسر داره
میخوام بدونم در صورت وجود ، چه مشکلاتی داره و چرا نباید عمل بشه ؟
یعنی واقعا لاعلاجه؟ :D

نه بابا لا علاج یعنی چی.
اولا طی چند سال آینده از میزانشون کمتر میشه. نه اینکه کم بشن مغزت وجودشون رو از دیدت حذف میکنه.
ولی به نظر من کمی صبر کن.
علم چشم پزشکی بسیار سریع داره پیشرفت می کنه و شما هم حسابی جوان هستی.
من فکر می کنم تا یک یدو سال آینده یک درمان درست و حسابی براش پیدا میشه.

من دقیقا از عملش اطلاع ندارم. فقط می دونم با یک برش قرنیه در مش توری های کناره چشم یک تغییراتی می دن.می تونی با یک دکتر مشورت کنی.

azadeh.frfrfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی پستتون خیلی مفید بود یه سوال داشتم: من چشام 2 ه می خوام پیش دکتر یادگاری تو کلینیک بینا آفرین عمل کنم.به نظر شما کلینیک خوبیه؟یا تو کلینیک نور یا نگاه بهتره عمل کنم؟
راستی نظرتون راجع به دکتر زرین بخش چیه؟
مرسیییی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی پستتون خیلی مفید بود یه سوال داشتم: من چشام 2 ه می خوام پیش دکتر یادگاری تو کلینیک بینا آفرین عمل کنم.به نظر شما کلینیک خوبیه؟یا تو کلینیک نور یا نگاه بهتره عمل کنم؟
راستی نظرتون راجع به دکتر زرین بخش چیه؟
مرسیییی

هر دو تا دکتر دکتر های خوبی هستند و کلینیک بینا آفرین هم کلینیک مجهزیه.
نگران نباشید برید پیش دکتر یادگاری. همین صفحات قبل هم یکی از بچه ها از عملش با ایشون بسیار راضی بود.

azadeh.frfrfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر دو تا دکتر دکتر های خوبی هستند و کلینیک بینا آفرین هم کلینیک مجهزیه.
نگران نباشید برید پیش دکتر یادگاری. همین صفحات قبل هم یکی از بچه ها از عملش با ایشون بسیار راضی بود.

شما می دونید کلینیک بیناآفرین دستگاهش چیه و آیا دستگاه خوبیه؟آخه من تو همین پست شما که نظرات سایرینو می خوندم ندیدم کسی اونجا عمل کرده باشه؟! بنظرتون بهتر نیست جای معروفتری م‍ثه نگاه یا نور عمل کنم؟آخه من خیلی نسبت به این عمل استرس دارمو دلم می خواد حتما یه جای مطمینی عمل کنم...تو پست های قبل دیدم یکی گفته بود دیگه چشم مثه روز اولش نمی شه...

یه سوال دیگه ام 3 هفته بعد عمل میتونم شنا کنم؟روزی 2 ساعت شنا ورزش سنگین محسوب میشه؟؟!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما می دونید کلینیک بیناآفرین دستگاهش چیه و آیا دستگاه خوبیه؟آخه من تو همین پست شما که نظرات سایرینو می خوندم ندیدم کسی اونجا عمل کرده باشه؟! بنظرتون بهتر نیست جای معروفتری م‍ثه نگاه یا نور عمل کنم؟آخه من خیلی نسبت به این عمل استرس دارمو دلم می خواد حتما یه جای مطمینی عمل کنم...تو پست های قبل دیدم یکی گفته بود دیگه چشم مثه روز اولش نمی شه...

یه سوال دیگه ام 3 هفته بعد عمل میتونم شنا کنم؟روزی 2 ساعت شنا ورزش سنگین محسوب میشه؟؟!

بینا آفرین از چند سال پیش دستگاه آلگرتو داشت تولید آلکان.
دستگاه بسیار خوب و پیشرفته ایه. این روزها به دلیل قیمت بالا کمتر مرکز اونو می خره و دستگاههای ارزونتر می خرن.
نگاه و نور هر دو مرکز های خوبی هستند و دکتر های خوبی هم اونجا ها عمل می کنن ولی در کنار اونها مراکز خوبی همی مثل همین بینا هستند که چیزی کم ندارن.
نور مرکز خوبیه ولی بیشتر به وجود فمتو در اون معروفه و یا نگاه بیشتر به دلیل اینکه بیمارستان بزرگیه و دکتر های زیادی اونجا هستند معروفه.

نه دوست عزیز حداقل 2 ماه شنا تعطیله. شنا به دلیل اینکه آب کلر دار مستقیم با چشم در تماسه باید بیخیالش باشید.

rose_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من 24 سالمه و قصد دارم عمل کنم! وقتی بعد از دو سال برای اپتومتری رفتم متوجه شدم هر دو چشمم 0.5 نمره آستیگماتشون بیشتر شده!پنتاکم انجام دادم و از نظر دکتر که از دستیاران دکتر هاشمی بودند مانعی برای عمل نبود و با توجه به آستیگماتیسم و نزدیک بینیم بهم پیشنهاد کردن که فمتولیزیک انجام بدم بهتره تا لازک!نگرانیم از بابت اینه که جون آستیگمات چشمم ثابت نشده دوباره دچار آستیگماتیسم نشم!ممنون میشم نظرتونو راجع به تعویق انداختن یا نیانداختن عمل تا ثابت شدن نمره چشمم بدونم

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
فکر کنم عینک ورزشیتون خیلی جنس خوبی نداشته. معمولا عمرا نمی شکنه ولی اون مدلهاش گرونه.

شماره چشمتون بالاست بد نیست عمل کنید. سنتون چقدره.
زیاد نگران نباشید عمل ساده و سریعیه.
ولی یادتون باشه با دکترتون صحبت کنید که براتون لنز فیکیک نذاره بگید که ورزشکارید بگید فقط لیزر.
با تشکر از حسن توجهتون
چه فرقی بین این که لنز بذاره یا فقط با لیزر عمل کنه وجود داره
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.مدرک بیمه تکمیلی واسه پرداخت هزینه عمل چیه؟بعد از لیزیک پرونده ای چیزی میدن؟اگه دکتر بالاتر بنویسه نمره چشو مدرک دیگه ای هم هست؟اخه زور داره اینهمه از حقوقت کم کنن هیچیم ندن.عملا یکاری کردن که 85 درصد مردم که نمره چشمی کمتر از چار دارن از دریافت هزینه از بیمه محروم شن

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

salam dustam man pishe yadegari amal kardam ali bud.darzemn dastgahesh alegrato 400 hertz ke hadeaghal laye az cheshm bar midare va yadegari alie 

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به یادگاری اس دادم گفتم به خونش تشنه اید.:lol:

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.مدرک بیمه تکمیلی واسه پرداخت هزینه عمل چیه؟بعد از لیزیک پرونده ای چیزی میدن؟اگه دکتر بالاتر بنویسه نمره چشو مدرک دیگه ای هم هست؟اخه زور داره اینهمه از حقوقت کم کنن هیچیم ندن.عملا یکاری کردن که 85 درصد مردم که نمره چشمی کمتر از چار دارن از دریافت هزینه از بیمه محروم شن
سلام دوستم
برای بیمه باید هم نامه دکتر ببری که قراره عمل بشی هم مدارک آزمایشت.تو مدارک نمره چشمت خورده.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قیمت این دارو ها پایین نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت دوستان
من 24 سالمه و قصد دارم عمل کنم! وقتی بعد از دو سال برای اپتومتری رفتم متوجه شدم هر دو چشمم 0.5 نمره آستیگماتشون بیشتر شده!پنتاکم انجام دادم و از نظر دکتر که از دستیاران دکتر هاشمی بودند مانعی برای عمل نبود و با توجه به آستیگماتیسم و نزدیک بینیم بهم پیشنهاد کردن که فمتولیزیک انجام بدم بهتره تا لازک!نگرانیم از بابت اینه که جون آستیگمات چشمم ثابت نشده دوباره دچار آستیگماتیسم نشم!ممنون میشم نظرتونو راجع به تعویق انداختن یا نیانداختن عمل تا ثابت شدن نمره چشمم بدونم

اون نیم شماره مهم نیست. البته هر چی دیرتر عمل کنید روشهای جدیدتری میاد برای عمل پس توصیه من اینه که عمل رو دیرتر انجام بدید ولی فکر می کنم که شماره چشم شما ثابت شده و اگر هم الان انچام بدید شماره چشمتون عوض نمی شه.
در ضمن مثل اینکه دستیارهای دکتر هاشمی زاید شدند!
شاید بهتر باشه برای عمل اگر انتخابتون دکتر هاشمیه از مرکز بخواهید که خود ایشون عمل رو انجام بدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از حسن توجهتون
چه فرقی بین این که لنز بذاره یا فقط با لیزر عمل کنه وجود داره
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین

روش درمانی وجود داره برای شماره های بالای چشم به نام روش عمل لنز فیکیک.
در این روش یک لنز ظریف رو داخل چشمتون روی عنبیه (مردمک) قرار می دن.
این روش برای شما مناسب نیست چرا که این لنز ممکنه در اثر ضربه تغییر جا بده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

همونطور که دوستمون فرمودند برای بیمه باید حتما فاکتور مهر دار مرکز به همراه توضیح دکتر رو ببرید.
بیمه معمولی بالای 10 رو پرداخت می کنه.

عمل رفراکتیو (اصلاح بینایی) یک عمل زیبایی محصوب میشه برای همین بیمه پرداخت نمی کنه.

بالا