• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
جناب یاسینی در مورد لنز هیبریدی نظرتون چیه؟
شنیدم که انگار باید سالانه عوض بشه و هزینشم 400 دلاره و مزیتش راحتی و فیت شدن بهتر نسبت به لنزه سخته

سلام . من هم چشمم قوز قرنیه داشت هم عمل uvx انجام دادم هم رینگ . الان زیاد راضی،نیستم .

آقای یاسینی من جند تا سایت معتبر دیدم درصد موفقیت آمیز بودن عمل پیوند واسه قوز قرنیه خیلی بالاست . نظرتون چیه؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی در مورد لنز هیبریدی نظرتون چیه؟
شنیدم که انگار باید سالانه عوض بشه و هزینشم 400 دلاره و مزیتش راحتی و فیت شدن بهتر نسبت به لنزه سخته

لنزهای هیبریدی لنز های جدیدی هستند که با شکل قرنیه سازگار میشن. این لنز ها نسبت به لنز های هارد اثر گذاری بیشتری دارند ولی همونطور که شما فرمودید باید سالیانه عوض بشن. خیلی توسط پزشکان استفاده نمیشن چرا که قیمت بالایی دارند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من یکی از چشم راستم آستیگمات 2.5 و چشم چپم آستیگمات 1.25 هستش

چشم راستم قوز قرنیه هم داره (5. تا)

آیا میتونم از خدمت سربازی معاف شم؟؟؟؟

آستیگماتتتون برای معافیت خیلی کمه.
تا اونجا که من می دونم برای معافیت باید بالای 12 باشید.
قوز قرنیه یکی از عواملیه که می تونه باعث معافیت بشه در صورتیکه شماره چشم رو بالا برده باشه یا در حال بالا بردن باشه.
باید پزشک معتمد ناجا بررسی کنه.

ولی به هر حال اقدام کنید برای معافیت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من هم چشمم قوز قرنیه داشت هم عمل uvx انجام دادم هم رینگ . الان زیاد راضی،نیستم .

آقای یاسینی من جند تا سایت معتبر دیدم درصد موفقیت آمیز بودن عمل پیوند واسه قوز قرنیه خیلی بالاست . نظرتون چیه؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

بله همینطوره که شما می فرمایید. پیوند قرنیه تقریبا درمان قطعیه ولی نکتش اینه که عملیه که طی اون قرنیه شما با یک قرنیه دیگه عوض میشه. برای همین دکتر ها اول سعی می کنن با روشهای دیگه مشکل رو رفع کنند.

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
میخواست تو تصمیم گیری کمک کنید
من 14 مرداد با دکتر هاشمی تو نور وقت عمل گرفتم دکتر شاه حسینی تو نور که ویزیت قبل عمل من رو انجام دادن گفتن عمل prk
و به توصیه شما پیش دکتر خانلری هم رفتم ایشون گفتن لازک و تو ونک به من وقت دادن
اما موندم کدوم انتخاب بهتریه وفرق بین لازک و prk چیه و کدوم دوره نقاهت و درد کمتری داره؟ و فقط به خاطره نوع دستگاهای دو مرکز این دو پزشک اینگونه تصمیم گرفتن؟
اگه خودتون بودید کدوم پزشک را انتخاب می کردید؟!

واقعا ممنونم که بی دریغ اطلاعاتتون رو در اختیار ما میذارید
امیدوارم همیشه سلامت باشید

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من 25 سالمه، حدود 8 ماه پیش احساس کردم چشم راستم ضعیف شده و مقدارش جزیی بود. پشت گوش انداختم و دکتر نرفتم. تا اینکه این هفته رفتم پیش دکتر مهرداد شفیئیان ، برام یک عکس Pentacam نوشت تا برم بیمارستان نور بیگرم. هنوز پیش دکتر نرفتم ولی کسی که ازم عکس گرفت گفت انگار قوز قرنیه داری، منم فکر کردم چیز خاصی نیست و قابل درمان هست ولی انگار مریضی خیلی بدیه، قبلا که دکتر می رفتم می گفت دید عالیه ولی چشم راستت خیلی کم آستیکمات هست که این قضیه ماله 3 سال پیشه. تا حالا عینک نزدم چرا یک دفعه ای این مشکل برام پیش اومده! بخاطر کارم ناچارم مدت زیادی پشت کامپیوتر بشینم، خلاصه خیلی ناراحتم انگار درمان قطعی ام نداره.
چند تا دایره سفید با ابعاد مختلف با پشت زمینه سیاه تو paint کشیدم، با چشم راستم بهش خیره شدم، متوجه شدم از هر دایره دو تا می بینم، هر چه دایره کوچکتر باشه دایره دوم که کمرنگ تره واضح تر میشه! با چشم راستم متون رو از فاصله نزدیک میتونم بخونم ولی در همه حال تصویر تار هست.
کسی تو فرم هست که عمل کرده باشه و نتیجه عملش به چه صورت شده؟ چه عملی انجام داده:UAV ، رینگ انداختن..... آیا 100% خوب شده؟ انگار بعضی ها راضی و بعضی ها ناراضیند.
هزینه پیوند قرنیه چقدر هست؟(بیمه نیستم)

fatima67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امیدوارم چشماتون دیگه خوبه خوبه خوب باشه
راستی شما تو بینا بزرگراه رسالت عمل کردید؟ هزینه عملتون چقدر شد؟
مرسی
سلام نه من تو بینا آفرین عمل کردم. با یادگاری.خوب خوب که نه عالیه.من که راضی ام.من تو دو هفته 10/10 شدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
میخواست تو تصمیم گیری کمک کنید
من 14 مرداد با دکتر هاشمی تو نور وقت عمل گرفتم دکتر شاه حسینی تو نور که ویزیت قبل عمل من رو انجام دادن گفتن عمل prk
و به توصیه شما پیش دکتر خانلری هم رفتم ایشون گفتن لازک و تو ونک به من وقت دادن
اما موندم کدوم انتخاب بهتریه وفرق بین لازک و prk چیه و کدوم دوره نقاهت و درد کمتری داره؟ و فقط به خاطره نوع دستگاهای دو مرکز این دو پزشک اینگونه تصمیم گرفتن؟
اگه خودتون بودید کدوم پزشک را انتخاب می کردید؟!

واقعا ممنونم که بی دریغ اطلاعاتتون رو در اختیار ما میذارید
امیدوارم همیشه سلامت باشید

این دو عمل مقل هم هستند. ونک دستگاه آلگرتو داره و می تونه لازک کنه و نور کنسرتو داره و prk می کنه.
این یعنی دو دستگاه دو عمل شبیه هم انچام میدن.
لازک دوران نقاهت بیشتری داره و درد کمتری. کلا لازک بهتر از prk هست.
من فکر میکنم لازک رو تو ونک انتخاب کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان

من 25 سالمه، حدود 8 ماه پیش احساس کردم چشم راستم ضعیف شده و مقدارش جزیی بود. پشت گوش انداختم و دکتر نرفتم. تا اینکه این هفته رفتم پیش دکتر مهرداد شفیئیان ، برام یک عکس Pentacam نوشت تا برم بیمارستان نور بیگرم. هنوز پیش دکتر نرفتم ولی کسی که ازم عکس گرفت گفت انگار قوز قرنیه داری، منم فکر کردم چیز خاصی نیست و قابل درمان هست ولی انگار مریضی خیلی بدیه، قبلا که دکتر می رفتم می گفت دید عالیه ولی چشم راستت خیلی کم آستیکمات هست که این قضیه ماله 3 سال پیشه. تا حالا عینک نزدم چرا یک دفعه ای این مشکل برام پیش اومده! بخاطر کارم ناچارم مدت زیادی پشت کامپیوتر بشینم، خلاصه خیلی ناراحتم انگار درمان قطعی ام نداره.
چند تا دایره سفید با ابعاد مختلف با پشت زمینه سیاه تو paint کشیدم، با چشم راستم بهش خیره شدم، متوجه شدم از هر دایره دو تا می بینم، هر چه دایره کوچکتر باشه دایره دوم که کمرنگ تره واضح تر میشه! با چشم راستم متون رو از فاصله نزدیک میتونم بخونم ولی در همه حال تصویر تار هست.
کسی تو فرم هست که عمل کرده باشه و نتیجه عملش به چه صورت شده؟ چه عملی انجام داده:UAV ، رینگ انداختن..... آیا 100% خوب شده؟ انگار بعضی ها راضی و بعضی ها ناراضیند.
هزینه پیوند قرنیه چقدر هست؟(بیمه نیستم)

راستی دکتر شفیعیان هنوزم کرج میره. حتما ازش سوال کنید. قبل از هر کاری برید پیش یک دکتر دیگه برای قوز قرنیه تست بگیرن ازتون.
قوز قرنیه چیز مهمیه. درمانش در مراحل اولیه امکان پذیر و در مراحب بالاتر عمل داره که نهایتا به پیوند قرنیه می کشه که در مان کامله.
اینطور که به نظر میاد اگر هم قور قرنیه داشته باشید خیلی کم و در مراحل اولیه است.
حتمـــــــــــــــــــــــــــا حتمــــــــــــــــــــــــــــــــا برید یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی دکتر شفیعیان هنوزم کرج میره. حتما ازش سوال کنید. قبل از هر کاری برید پیش یک دکتر دیگه برای قوز قرنیه تست بگیرن ازتون.
قوز قرنیه چیز مهمیه. درمانش در مراحل اولیه امکان پذیر و در مراحب بالاتر عمل داره که نهایتا به پیوند قرنیه می کشه که در مان کامله.
اینطور که به نظر میاد اگر هم قور قرنیه داشته باشید خیلی کم و در مراحل اولیه است.
حتمـــــــــــــــــــــــــــا حتمــــــــــــــــــــــــــــــــا برید یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.
من مطب تهران (صادقیه) رفتم، در مورد کرج خبر ندارم.
پیش کی برم؟ آیا این دو تا نفر دکتر جوادی و دکتر حسن هاشمی تخصصشون در این زمینه هست؟ متاسفانه زیاد با جامعه چشم پزشکی آشنا نیستم؛ لطفا راهنمایی بفرمایید.

asmail

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان تغییر رنگ هم میشه داد؟
مثلا به سبز؟

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
بهترین دکتر برای عمل انحراف چشم در بندرعباس و شیراز معرفی کنید.
مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من مطب تهران (صادقیه) رفتم، در مورد کرج خبر ندارم.
پیش کی برم؟ آیا این دو تا نفر دکتر جوادی و دکتر حسن هاشمی تخصصشون در این زمینه هست؟ متاسفانه زیاد با جامعه چشم پزشکی آشنا نیستم؛ لطفا راهنمایی بفرمایید.

بله یک مطب هم در تهران دارند و در کرج هم در بیمارستان البرز عمل می کنن.
هر دو دکتر خوب هستند فرق زیادی با هم نمی کنن ولی فکر می کنم دکتر حوادی از این نظر که خود دکتر شما رو می بینن بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان تغییر رنگ هم میشه داد؟
مثلا به سبز؟

اگر منظروتون عنبیه است بله این عمل الان داره انجام میشه و شنیدم که در نور هم انجام میشه ولی هنوز مورد تایید FDA آمریکا نیست برای همین بهتره کمی صبر کنید. مثلا یکسال.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بهترین دکتر برای عمل انحراف چشم در بندرعباس و شیراز معرفی کنید.
مرسی

دکتر های استرابیسم همه می تونن این کار رو بکنن.
شاید بهتره اول یک سر به خانم دکتر نادی بزنید کارش خوبه.

moyasmoya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 23 سالمه شماره چشمم 4/5 و 4/75 هست و الانم دوساله که ثابته. تصمیم دارم عمل کنم پیش دکتر سهیل علی اکبری توی کلینیک نور وقت معاینه گرفتم. میخواستم بدونم آیا کسی ایشون رو میشناسه؟؟؟ کارشون چطوره؟

sahel_16feb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید بابت تاپیک بسیار مفیدتان و تشکر از پاسخ گویی دقیقتان
من 1ماه و نیم پیش پیش دکتر صداقت در مشهد عمل prk کردم اما دفعه اخری که برای معاینه رفتم که البته همکارشان دکتر ناصری بعد از عمل ویزیت می کنند فرمودند که چشم راستم به نظر میاد استیگمات به اندازه 0/5 نمره داره و گفتندشاید به خاطر فشار چشم باشه در صورتیکه من چشمم اصلا استیگمات نداشته(چشم راستم 4 بود)ممکن هست این مشکل به خاطر عمل برام پیش اومده باشه؟
سوال دیگه اینکه در جایی از تاپیک فرمودید لازک بهتر از prk هست. چرا دکتر به من پیشنهاد prk دادند؟من در مورد عمل وسواس یادی به خرج دادم و خیلی با دکترهای مختلف مشورت کردم
یک سوال دیگه اینکه من اشک مصنوعی artelac advanced دارم که تاریخ انقضاش 2013.06 هست. بنظرتون بهتره استفاده نکنم دیگه؟ یا 1ماه گذشته ایرادی نداره؟

mrk2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مادرم باید عمل اب مروارید بشه با توجه به بیمه نفت می تونه بیمارستان نور و نگاه عمل کنه .از دکتر هاشمی وقت گرفتیم واسه ابان وقت دادن. ممنون میشم یه جراح خوب واسه این عمل معرفی کنید.

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این دو عمل مقل هم هستند. ونک دستگاه آلگرتو داره و می تونه لازک کنه و نور کنسرتو داره و prk می کنه.
این یعنی دو دستگاه دو عمل شبیه هم انچام میدن.
لازک دوران نقاهت بیشتری داره و درد کمتری. کلا لازک بهتر از prk هست.
من فکر میکنم لازک رو تو ونک انتخاب کنید.

ببخشید من هی سوال میپرسم
منظورتون از دوره نقاهت زمان لازم برای کامل شدن دید10/10؟
واین دوره تقریبا چقدر طول میکشه آخه من شاغلم و کارم هم با کامپیوتره و تقریبا یه استراحت 10 روزه واسه خودم در نظر گرفتم
راستی از بچه ها میخوام از تجربه های عمل چشمشون بنویسند (ولی نمیدونم چرا اینکارو نمیکنند)

مرسی از توجهتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من 23 سالمه شماره چشمم 4/5 و 4/75 هست و الانم دوساله که ثابته. تصمیم دارم عمل کنم پیش دکتر سهیل علی اکبری توی کلینیک نور وقت معاینه گرفتم. میخواستم بدونم آیا کسی ایشون رو میشناسه؟؟؟ کارشون چطوره؟

بله ایشون رو من میشناسم. کارشون خوبه. نگران نباشید. با خیال راحت برید برای عمل. شما مورد خوبی برای عمل هستید البته سنتون چقدره؟

بالا