سلام دوستان
من 25 سالمه، حدود 8 ماه پیش احساس کردم چشم راستم ضعیف شده و مقدارش جزیی بود. پشت گوش انداختم و دکتر نرفتم. تا اینکه این هفته رفتم پیش دکتر مهرداد شفیئیان ، برام یک عکس Pentacam نوشت تا برم بیمارستان نور بیگرم. هنوز پیش دکتر نرفتم ولی کسی که ازم عکس گرفت گفت انگار قوز قرنیه داری، منم فکر کردم چیز خاصی نیست و قابل درمان هست ولی انگار مریضی خیلی بدیه، قبلا که دکتر می رفتم می گفت دید عالیه ولی چشم راستت خیلی کم آستیکمات هست که این قضیه ماله 3 سال پیشه. تا حالا عینک نزدم چرا یک دفعه ای این مشکل برام پیش اومده! بخاطر کارم ناچارم مدت زیادی پشت کامپیوتر بشینم، خلاصه خیلی ناراحتم انگار درمان قطعی ام نداره.
چند تا دایره سفید با ابعاد مختلف با پشت زمینه سیاه تو paint کشیدم، با چشم راستم بهش خیره شدم، متوجه شدم از هر دایره دو تا می بینم، هر چه دایره کوچکتر باشه دایره دوم که کمرنگ تره واضح تر میشه! با چشم راستم متون رو از فاصله نزدیک میتونم بخونم ولی در همه حال تصویر تار هست.
کسی تو فرم هست که عمل کرده باشه و نتیجه عملش به چه صورت شده؟ چه عملی انجام داده:UAV ، رینگ انداختن..... آیا 100% خوب شده؟ انگار بعضی ها راضی و بعضی ها ناراضیند.
هزینه پیوند قرنیه چقدر هست؟(بیمه نیستم)
راستی دکتر شفیعیان هنوزم کرج میره. حتما ازش سوال کنید. قبل از هر کاری برید پیش یک دکتر دیگه برای قوز قرنیه تست بگیرن ازتون.
قوز قرنیه چیز مهمیه. درمانش در مراحل اولیه امکان پذیر و در مراحب بالاتر عمل داره که نهایتا به پیوند قرنیه می کشه که در مان کامله.
اینطور که به نظر میاد اگر هم قور قرنیه داشته باشید خیلی کم و در مراحل اولیه است.
حتمـــــــــــــــــــــــــــا حتمــــــــــــــــــــــــــــــــا برید یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.