• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و خسته نباشید بابت تاپیک بسیار مفیدتان و تشکر از پاسخ گویی دقیقتان
من 1ماه و نیم پیش پیش دکتر صداقت در مشهد عمل prk کردم اما دفعه اخری که برای معاینه رفتم که البته همکارشان دکتر ناصری بعد از عمل ویزیت می کنند فرمودند که چشم راستم به نظر میاد استیگمات به اندازه 0/5 نمره داره و گفتندشاید به خاطر فشار چشم باشه در صورتیکه من چشمم اصلا استیگمات نداشته(چشم راستم 4 بود)ممکن هست این مشکل به خاطر عمل برام پیش اومده باشه؟
سوال دیگه اینکه در جایی از تاپیک فرمودید لازک بهتر از prk هست. چرا دکتر به من پیشنهاد prk دادند؟من در مورد عمل وسواس یادی به خرج دادم و خیلی با دکترهای مختلف مشورت کردم
یک سوال دیگه اینکه من اشک مصنوعی artelac advanced دارم که تاریخ انقضاش 2013.06 هست. بنظرتون بهتره استفاده نکنم دیگه؟ یا 1ماه گذشته ایرادی نداره؟

اولا نگران اون آستیگمات کم نباشید به مرور زمان از بین میره. بعد از عمل معمولا کمی آستیگمات پیش میاد که به مرور زمان از بین میره.
همونطور که بارها گفتم لازک و prk مثل هم هستند و فقط بستگی به دستگاه داره که کدوم رو انجام بده.
در مورد اشک مصنوعی دوست عزیز دیگه از اون استفاده نکنید با توجه به قیمت کم اشک مصنوعی لطفا یکی دگه تهیه کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
مادرم باید عمل اب مروارید بشه با توجه به بیمه نفت می تونه بیمارستان نور و نگاه عمل کنه .از دکتر هاشمی وقت گرفتیم واسه ابان وقت دادن. ممنون میشم یه جراح خوب واسه این عمل معرفی کنید.

دوست عزیز چرا بیمارستان نور.
برید بیمارستان نفت. اونجا برید پیش دکتر نادری کارشون فوق العاده عالیه.
تا اونجایی که می دونم بیمه نفت همه هزینه رو پرداخت می کنه و بیمارستانش هم بسیار بسیار مجهزه.
در ضمن در زمان انتخاب لنز از دکتر بخواهید یک لنز خوب براتون بزاره مثلا hoya یا Alcon حالا که نفت همه پول رو میده حداقل لنز عالی بزارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید من هی سوال میپرسم
منظورتون از دوره نقاهت زمان لازم برای کامل شدن دید10/10؟
واین دوره تقریبا چقدر طول میکشه آخه من شاغلم و کارم هم با کامپیوتره و تقریبا یه استراحت 10 روزه واسه خودم در نظر گرفتم
راستی از بچه ها میخوام از تجربه های عمل چشمشون بنویسند (ولی نمیدونم چرا اینکارو نمیکنند)

مرسی از توجهتون

یک نکته ای رو که من دیدم اینه که بیشتر کسانی که با کامپیوتر کار می کنن لیزر می کنند.! خیلی جالبه شاید به دلیل اینه که بیشتر اطلاعات دارند در مورد عمل.

دوران نقاهت برای فمتو لیزیک حدود 2 هفته است و بعد از دو هفته تقریبا دید کامل میشه.
برای لازک حدود 2 ماه
و برای prk حدود 1 ماه است.

البته دیدتون ممکنه تا همون دو ماه 10 10 نشه پس برای همه عمل ها حداق دو ماه رو در نظر می گیرن برای دید کامل.

در مورد تجربه بچه ها من هم همین خواهش رو دارم.

من شاید بتونم در مورد دکتر ها راهنمایی هایی بکنم اما در مورد تجربه عمل فقط می تونم به چیزی که در کتاب ها نوشته شده بسنده کنم.
کاش دوستان یوزر جدیدی که میان اینجا و سوالاتی می پرسن بعد از عمل هم یک سری به این تاپیک بزنن و تجربشون رو با بقیه تقسمی کنن.

mrk2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون
منظورتون دکتر علیرضا نادری هست یا مصطفی نادری؟ من اسمی از دکتر نادری در لیست جراحان چشم سایت بیمارستان نفت ندیدم! بیمارستان نفت از این لحاظ به مجهزی بیمارستان نور میرسه؟

Last edited:

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله یک مطب هم در تهران دارند و در کرج هم در بیمارستان البرز عمل می کنن.
هر دو دکتر خوب هستند فرق زیادی با هم نمی کنن ولی فکر می کنم دکتر حوادی از این نظر که خود دکتر شما رو می بینن بهتره.

دکتر شفیعیان گفت برو پیش دکتر حسن هاشمی. لطفا اگه شماره مطبش رو دارید برام پ.خ. کنید. دیگه باید تو مطب خودش معاینه کنه؟!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون
منظورتون دکتر علیرضا نادری هست یا مصطفی نادری؟ من اسمی از دکتر نادری در لیست جراحان چشم سایت بیمارستان نفت ندیدم! بیمارستان نفت از این لحاظ به مجهزی بیمارستان نور میرسه؟

علیرضا نادری قبلا رییس بخش چشم اون بیمارستان بود. الان دیگه نمی دونم. کارش خوبه جوان و سریع. بله من چندی بار در مناقصات این بیمارستان شرکت کردم و دیدم که هر بار خریدشون رو از شرکت صوفیا طب می کردن (نمایندگی ALcon که رقیب ما بود) گرانترین و بهترین در بازار.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر شفیعیان گفت برو پیش دکتر حسن هاشمی. لطفا اگه شماره مطبش رو دارید برام پ.خ. کنید. دیگه باید تو مطب خودش معاینه کنه؟!

دکتر هاشمی در مطب ویزیت نمی کنن. ایشون رییس بیمارستان نور تهران هستند و در بیمارستان نور ویزیت میکنن. برای نوبت گیری باید به بیمارستان مراجعه کنید.

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
داداش یاسینی لطف کن بگو که برای چشمای 1.5 نزدیک بین ، prk کنم چشام 10.10 میشه؟ هزینهش تقریبا چقدر هستش ؟

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کاش دوستان یوزر جدیدی که میان اینجا و سوالاتی می پرسن بعد از عمل هم یک سری به این تاپیک بزنن و تجربشون رو با بقیه تقسمی کنن.

با سلام و احترم
بلاخره وقت عمل من هم رسید من فردا توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل میشم انشالله بعد از عمل میام و تمام ماجرا رو براتون تعریف میکنم

جناب یاسینی از شما هم خیلی ممنونم تو این مدت خیلی چیزا از شما یاد گرفتم انشالله که در کار و کسب موفق باشین اگه سفارشی دارین قبل از عمل بفرمایین ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داداش یاسینی لطف کن بگو که برای چشمای 1.5 نزدیک بین ، prk کنم چشام 10.10 میشه؟ هزینهش تقریبا چقدر هستش ؟

بله با خیال راحت برو عمل. شماره های پایین با احتمال بالا (مثلا 98 درصد!) 10/10 میشه. هزینش بستگی به مرکزی داره که عمل می کنی. از 1.6 تا 3 تومن متفاوته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترم
بلاخره وقت عمل من هم رسید من فردا توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل میشم انشالله بعد از عمل میام و تمام ماجرا رو براتون تعریف میکنم

جناب یاسینی از شما هم خیلی ممنونم تو این مدت خیلی چیزا از شما یاد گرفتم انشالله که در کار و کسب موفق باشین اگه سفارشی دارین قبل از عمل بفرمایین ممنون میشم

خواهش می کنم دوست عزیز. اصلا نگران نباش. کل عمل فکر کنم 6 یا 7 دقیقه طول بکشه. بعد از عمل درد نداره بهت یه عینک میدن و میری خونه. حتما همراه باهات باشه چون بعد از عمل تقریبا هیچی رو نمی بینی. در ضمن بیمارستان فارابی خودش تاکسی داره اونجا که اتاق لیزرشه پشتش یه پارکینگ بعد یه کافی شاپه بعدش ایستگاه تاکسیه. می تونی از همونچا تاکسی بگیری. اگر ماشین ببری نمی تونی ببری تو. جا پارکشم افتضاحه. بهتره با دو تا همراه بری که یکی تو ماشین بیرون در بیمارستان بمونه یکی بیاد همراه تو.
موفق و پیروز باشی.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنونم لطف کردین انشالله بعد از عمل بازم میام اینجا و دوست دارم که دوستیمون ادامه دار باشه بازم ازتون ممنونم راستی آیا دکتر خداپرست شما رو میشناسه ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم لطف کردین انشالله بعد از عمل بازم میام اینجا و دوست دارم که دوستیمون ادامه دار باشه بازم ازتون ممنونم راستی آیا دکتر خداپرست شما رو میشناسه ؟

بله ایشون من رو خیلی خوب میشناسه. اگر یادش نیومد بگید اون اتوکلاو های فوق سریع 6 دقیقه ای رو که خریدن یادشون میاد.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان زنگ زدن گفت که به دلیل نداشتن کارت دستگاه حاضر نیست شما چهارشنبه عمل میشوید !!!! این کارت دستگاه چیه ؟ تازه گفت که دستگاه جدیدگرفتیم و از اینجور حرفا ، خدا به داد برسه چی میشه نمیدونم

mmatko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد

يكي از آشناهام تصميم گرفته پيش دكتر مقاره عابد عمل كنن، ميشه نظرتون رو در خصوص ايشون بپرسم

سوال بعديم هم اينه كه كسي كه عمل لازك انجام ميده تا چه مدت بايد مرخصي بگيره و سر كار نره و تا چه مدت نميتونه رانندگي كنه؟

ممنون از وقتي كه براي پاسخگويي ميذاريد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان زنگ زدن گفت که به دلیل نداشتن کارت دستگاه حاضر نیست شما چهارشنبه عمل میشوید !!!! این کارت دستگاه چیه ؟ تازه گفت که دستگاه جدیدگرفتیم و از اینجور حرفا ، خدا به داد برسه چی میشه نمیدونم

کارت دستگاه چیز خاصی نیست.!
هر دستگاه لیزر یک کارت داره که می زنن تو دستگاه و باهاش مثلا 30 تا عمل می کنن و بعد باید یک کارت جدید بخرن. کارت صرفا یک شمارنده ساده است که تعداد عمل رو میشماره و بعد از اینکه به صفر رسید دستگاه کار نمی کنه. این کارتها یکی از روشهای پول گرفتن از مراکز در مقابل دستگاهههایی که می خرن.! متاسفانه مکانیزم کارش کمی پیچیده است و برای همین نشده تو ایران بسازنش. شرکت های وارد کننده هم که از این راه درآمد دارن اقدام به ساختش نمی کنن.
در مورد دستگاه تا اونجایی که شنیدم دارن یک فمتو میخرن. که اگر اینطور باشه براتون خیلی بهتر میشه. می تونید با دستگاه بسیار پیشرفته ای عمل کنید.

هیچ چیز در این دنیا بی جمت نیست حتما براتون خوب میشه نگران نباشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشيد

يكي از آشناهام تصميم گرفته پيش دكتر مقاره عابد عمل كنن، ميشه نظرتون رو در خصوص ايشون بپرسم

سوال بعديم هم اينه كه كسي كه عمل لازك انجام ميده تا چه مدت بايد مرخصي بگيره و سر كار نره و تا چه مدت نميتونه رانندگي كنه؟

ممنون از وقتي كه براي پاسخگويي ميذاريد.

دکتر مقاره عابد واثعا یکی از بهترین های ایرانه. آدم بسیار بی سرو صدایی که در موردش کمتر حرف می زنن ولی می تونست یکی از بزرگترین دکتر های ایران باشه اگر مثل خیلی ها این ور و اونور سر و صدا می کرد.
یکی از معدود دکتر هایی که با ما و شرکت های دیگه خیلی کم کار می کنه و بیشتر وسایل مورد نیازش رو خودش از آمریکا میاره. با خیال راحت بگید بره برای عمل.

عمل لازک معمولا 3 روز بیشتر مرخصی لازم نداره ولی رانندگی حداقل 2هفته امکانش نیست.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کارت دستگاه چیز خاصی نیست.!
هر دستگاه لیزر یک کارت داره که می زنن تو دستگاه و باهاش مثلا 30 تا عمل می کنن و بعد باید یک کارت جدید بخرن. کارت صرفا یک شمارنده ساده است که تعداد عمل رو میشماره و بعد از اینکه به صفر رسید دستگاه کار نمی کنه. این کارتها یکی از روشهای پول گرفتن از مراکز در مقابل دستگاهههایی که می خرن.! متاسفانه مکانیزم کارش کمی پیچیده است و برای همین نشده تو ایران بسازنش. شرکت های وارد کننده هم که از این راه درآمد دارن اقدام به ساختش نمی کنن.
در مورد دستگاه تا اونجایی که شنیدم دارن یک فمتو میخرن. که اگر اینطور باشه براتون خیلی بهتر میشه. می تونید با دستگاه بسیار پیشرفته ای عمل کنید.

هیچ چیز در این دنیا بی جمت نیست حتما براتون خوب میشه نگران نباشید.

ممنونم خیلی خیالم رو راحت کردین واقعا بهم استرس وارد شده بود که چرا عمل رو عقب انداختن ،باشه پس امید به خدا . در خصوص دستگاه فمتو آیا مشخصه خاصی داره که من اونجا بتونم شناسایی کنم از روی کنجکاوی میپرسم
شاد و سلامت باشین

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم خیلی خیالم رو راحت کردین واقعا بهم استرس وارد شده بود که چرا عمل رو عقب انداختن ،باشه پس امید به خدا . در خصوص دستگاه فمتو آیا مشخصه خاصی داره که من اونجا بتونم شناسایی کنم از روی کنجکاوی میپرسم
شاد و سلامت باشین

شما چیزی رو از دستگاه نمی تونید بفهمید. فقط وقتی رفتید برای عمل بگید اسم دستگاه چیه تا من بگم چی کار می کنه.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما چیزی رو از دستگاه نمی تونید بفهمید. فقط وقتی رفتید برای عمل بگید اسم دستگاه چیه تا من بگم چی کار می کنه.

باشه حتما پس تا بعد، اومدم تمام ماجرا رو براتون شرح میدم موفق و پیروز باشید

بالا