سلام به یادگاری اس دادم گفتم به خونش تشنه اید.:lol:
خیلی ممنون از لطفی که کردید.
شما که کار خودتون رو می کنید.
سلام من رو حتما می رسوندید.
سلام
قیمت این دارو ها پایین نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اون نیم شماره مهم نیست. البته هر چی دیرتر عمل کنید روشهای جدیدتری میاد برای عمل پس توصیه من اینه که عمل رو دیرتر انجام بدید ولی فکر می کنم که شماره چشم شما ثابت شده و اگر هم الان انچام بدید شماره چشمتون عوض نمی شه.
در ضمن مثل اینکه دستیارهای دکتر هاشمی زاید شدند!
شاید بهتر باشه برای عمل اگر انتخابتون دکتر هاشمیه از مرکز بخواهید که خود ایشون عمل رو انجام بدن.
سلامخیلی ممنون از لطفی که کردید.
شما که کار خودتون رو می کنید.
سلام من رو حتما می رسوندید.
ممنونم آقای یاسینی بابت راهنماییتون ولی با این توصیه هایی که تو این چند صفحه از خودتون خوندم یه کم ترسیدم که نکنه شماره چشمم ثابت نشده باشه و تصمیم گرفتم 6 ماه صبر کنم حداقل تا در ازای این پولی که واسه فمتو میخوام بدم نتیجه رضایت بخش باشه!حقیقتش اینه که من چون معاینه های قبل و بعد از عمل با خود دکتر هاشمی نیست ترجیح میدادم پیش دکتری که مادرم پیششون عمل کردن یعنی آقای حبیب اللهی عمل کنم ولی ایشون ایران نیستن فعلا!با این تاخیری که واسه عمل ایجاد کردم به احتمال زیاد پیش ایشونم میرم البته اگه نتایج توپوگرافی و بهم بدن!چون وقت عمل رو که گرفتم همه برگه ها رو ازم گرفتن!
ولی عمل رو خود دکتر هاشمی انجام میدن گویا!یکی از دوستام که بهمن عمل کرده که میگفت روزی که برای تثبیت وقت عمل رفته بوده بهش یه برگه داده بودن که دکتر هاشکی تعهد کرده بوده خودش عمل میکنه و روز عمل هم خودش اومده حداقل با عکسش که مطابقت داشته
ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه اگر بیمه بخواد پولی پرداخت کنه شماره چشم رو بدون میزان آستیگماتیسمش در نظر میگیرن و این باید بالای 4 باشه؟
در آخر شما به عنوان کسی که مهندسی پزشکی خوندین واقعا ستودنی هستین !مطمئن شدم باید دنبال همون کار تحقیقاتی برم!میتونم بپرسم گرایشتون چی بوده؟
سلام
بابا اون منو میشناسه کلی خندید.اتفاقا گفت سلام برسونم.
با سلام و تشکر فراوان از آقای یاسینی
به نظر بیمارستان فارابی دستگاه جدیدی جهت عمل لیزیک خریداری کرده آیا شما خبر دارین چی هست و چطوریه ؟ حالا باوجوداین دستگاه مهارت دکتر ها بخصوص خداپرست چقدره آیا میشه اطمینان کرد یا اینکه ما میشیم موش آزمایشگاهی ؟ از طرفی نمیدونم که پرونده معایناتم رو بهم میدن که برم پیش یه دکتر دیگه یا نه .......
سلام خسته نباشید، من 25 سالمه،شماره چشم 3 و 3/25 نزدیک بینه میخواستم ببینم هزینه عمل چشم از بیمه تامین اجنماعی چطوریه؟ اصلا پولی میده آیا و اگه آره چقدرشو؟ من تهرانم(سمت غرب) پیشنهاد میکنید کجا با مناسب ترین هزینه عمل کنم؟ یه بارم 20 سالم بود رفتم برا لیزیک گفتن مشکوک به قوز قرنیه هستم بهتره تا 25 سالگی صبر کنم :-( مرسی از لطفتون
سلام
جناب یاسینی ممنون میشم در اسرع وقت یه تحقیق 20 الی 25 صفحه ای در مورد قوز قرنیه چشم و عیوب انکساری برام قرار بدین.مرسی
ممنونم از شما دوست عزیز یکمیش شوخی بود
به هر حال ممنونم ولی نگفتین این دستگاه جدید که خریداری کردن شما خبر دارین یا نه؟ چه امکانات جدیدی داره ؟
آخر اینکه چشم حتما اگه تا اون موقع بهم نوبت عمل با خداپرست رو ندادن حتما با خود دکتر جباروند هماهنگ میکنم و بعد عمل میکنم
بازم ازتون ممنونم
سلام جناب یاسینی عزیز
من به مشکل قوز قرنیه مبتلا هستم و قوز قرنیم به جایی رسیده که عینک برام جواب گو نیست و آستیگمات شدید اذیتم می کنه!
در ضمن پارسال هم لنز هارد کنتاکت رو بهم پیشنهاد دادن ولی رو چشمم فیت نشد و مجبور شدم کنار بذارمش و با همون عینک سر کنم.
اخیرا به دکتر ضیایی در کلینیک پارسیان اصفهان (خودم نظرم روی دکتر قریشی بود ولی بدلیل اینکه ایشون تو کلینیک پارسیان ویزیت ندارن موفق به ویزیتشون نشدم!) مراجعه کردم و عکس توپوگرافی از قرنیم گرفته شد که مشخص شد قوز قرنیم در چشم چپم شدید شده و در چشم راستم هم رو به حاد شدن هست.
دکتر ضیایی عمل uvx رو به من پیشنهاد دادن و گفتن از این عمل انتظار بهبود بینایی به هیچ وجه نباید داشته باشی و فقط با انجام این عمل جلوی پیشرفت قوز قرنیت با توجه به الان که 25 سالمه گرفته یا کند خواهد شد!
ولی من با توجه به اطلاعاتی که در اینترنت در مورد عمل uvx خوندم متوجه شدم که برای قوز قرنیه شدید فایده چندانی نداره!
دکتر ضیایی برای اصلاح بیناییم هم بعد از عمل uvx استفاده از لنزهای تماسی هیبریدی یا عمل رینگ رو پیشنهاد دادن. اما من در مورد عمل رینگ زیاد مایل نیستم چون خیلی ها جواب نگرفتن.
از طرفی گفتن عمل پیوند قرنیه الان پیشنهاد نمیشه و تنها در صورت جواب نگرفتن از رینگ در مرحله آخر بالاجبار باید به عمل پیوند متوسل شد.
به نظر شما اگه بخوام در اینده عمل پیوند قرنیه انجام بدم عمل uvx در وهله فعلی کمکی خواهد کرد؟
شما اطلاع ندارید بیمارایی که عمل uvx کردن تو درمان قوز قرنیه چقدر براشون رضایت بخش بوده ؟
با تشکر