• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قیمت این دارو ها پایین نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

به زودی تغییر شدید قیمت تجهیزات و داروهای پزشکی رو شاهد خواهیم بود.
این کاهش البته به دلار ربطی نداره.
به سیاست جدید وزارت بهداشت ربط پیدا می کنه.

rose_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون نیم شماره مهم نیست. البته هر چی دیرتر عمل کنید روشهای جدیدتری میاد برای عمل پس توصیه من اینه که عمل رو دیرتر انجام بدید ولی فکر می کنم که شماره چشم شما ثابت شده و اگر هم الان انچام بدید شماره چشمتون عوض نمی شه.
در ضمن مثل اینکه دستیارهای دکتر هاشمی زاید شدند!
شاید بهتر باشه برای عمل اگر انتخابتون دکتر هاشمیه از مرکز بخواهید که خود ایشون عمل رو انجام بدن.

ممنونم آقای یاسینی بابت راهنماییتون ولی با این توصیه هایی که تو این چند صفحه از خودتون خوندم یه کم ترسیدم که نکنه شماره چشمم ثابت نشده باشه و تصمیم گرفتم 6 ماه صبر کنم حداقل تا در ازای این پولی که واسه فمتو میخوام بدم نتیجه رضایت بخش باشه!حقیقتش اینه که من چون معاینه های قبل و بعد از عمل با خود دکتر هاشمی نیست ترجیح میدادم پیش دکتری که مادرم پیششون عمل کردن یعنی آقای حبیب اللهی عمل کنم ولی ایشون ایران نیستن فعلا!با این تاخیری که واسه عمل ایجاد کردم به احتمال زیاد پیش ایشونم میرم البته اگه نتایج توپوگرافی و بهم بدن!چون وقت عمل رو که گرفتم همه برگه ها رو ازم گرفتن!
ولی عمل رو خود دکتر هاشمی انجام میدن گویا!یکی از دوستام که بهمن عمل کرده که میگفت روزی که برای تثبیت وقت عمل رفته بوده بهش یه برگه داده بودن که دکتر هاشکی تعهد کرده بوده خودش عمل میکنه و روز عمل هم خودش اومده حداقل با عکسش که مطابقت داشته
biggrinsmiley.gif

ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه اگر بیمه بخواد پولی پرداخت کنه شماره چشم رو بدون میزان آستیگماتیسمش در نظر میگیرن و این باید بالای 4 باشه؟

در آخر شما به عنوان کسی که مهندسی پزشکی خوندین واقعا ستودنی هستین !مطمئن شدم باید دنبال همون کار تحقیقاتی برم!میتونم بپرسم گرایشتون چی بوده؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. در مورد فمتو تو مشهد پرس و جو کردم انگاری فقط کلینیک دکتر خاکشور داره!

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و تشکر فراوان از آقای یاسینی
به نظر بیمارستان فارابی دستگاه جدیدی جهت عمل لیزیک خریداری کرده آیا شما خبر دارین چی هست و چطوریه ؟ حالا باوجوداین دستگاه مهارت دکتر ها بخصوص خداپرست چقدره آیا میشه اطمینان کرد یا اینکه ما میشیم موش آزمایشگاهی ؟ از طرفی نمیدونم که پرونده معایناتم رو بهم میدن که برم پیش یه دکتر دیگه یا نه .......

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم آقای یاسینی بابت راهنماییتون ولی با این توصیه هایی که تو این چند صفحه از خودتون خوندم یه کم ترسیدم که نکنه شماره چشمم ثابت نشده باشه و تصمیم گرفتم 6 ماه صبر کنم حداقل تا در ازای این پولی که واسه فمتو میخوام بدم نتیجه رضایت بخش باشه!حقیقتش اینه که من چون معاینه های قبل و بعد از عمل با خود دکتر هاشمی نیست ترجیح میدادم پیش دکتری که مادرم پیششون عمل کردن یعنی آقای حبیب اللهی عمل کنم ولی ایشون ایران نیستن فعلا!با این تاخیری که واسه عمل ایجاد کردم به احتمال زیاد پیش ایشونم میرم البته اگه نتایج توپوگرافی و بهم بدن!چون وقت عمل رو که گرفتم همه برگه ها رو ازم گرفتن!
ولی عمل رو خود دکتر هاشمی انجام میدن گویا!یکی از دوستام که بهمن عمل کرده که میگفت روزی که برای تثبیت وقت عمل رفته بوده بهش یه برگه داده بودن که دکتر هاشکی تعهد کرده بوده خودش عمل میکنه و روز عمل هم خودش اومده حداقل با عکسش که مطابقت داشته
biggrinsmiley.gif

ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه اگر بیمه بخواد پولی پرداخت کنه شماره چشم رو بدون میزان آستیگماتیسمش در نظر میگیرن و این باید بالای 4 باشه؟

در آخر شما به عنوان کسی که مهندسی پزشکی خوندین واقعا ستودنی هستین !مطمئن شدم باید دنبال همون کار تحقیقاتی برم!میتونم بپرسم گرایشتون چی بوده؟

کسی از صبر کردن نتیجه بدی نگرفته. اینطور که به نظر میاد شاید قیمتها هم کمی پایین بیاد.
انشا ا عمل موفق داشته باشید.

در مورد بیمه شماره چشم به علاوه شماره آستیگمات در نظر گرفته میشه.

من گرایشم بیوالکتریک بوده التبه اون زمان بهش می گفتن مهندسی پزشکی بالینی که دو سال بعد از ورود ما به سه گرایش بیو الکتریک و بیو مواد و بیو مکانیک تقسیم شد که چون من نمراتم تو الکترونیک بهتر بود رفتم بیو الکتریک.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و تشکر فراوان از آقای یاسینی
به نظر بیمارستان فارابی دستگاه جدیدی جهت عمل لیزیک خریداری کرده آیا شما خبر دارین چی هست و چطوریه ؟ حالا باوجوداین دستگاه مهارت دکتر ها بخصوص خداپرست چقدره آیا میشه اطمینان کرد یا اینکه ما میشیم موش آزمایشگاهی ؟ از طرفی نمیدونم که پرونده معایناتم رو بهم میدن که برم پیش یه دکتر دیگه یا نه .......

نه دوست عزیز شما موش آزمایشگاهی نمی شید نگران نباشید. دکتر خداپرست دکتر خوبیه اگر با خودش صحبت کنید مطمئنا حاضره خودش شما رو عمل کنه و دست رزیدنت نده.

ولی اگر دکتر جباروند بر میگرده تا 10 روز دیگه چرا صبر نمی کنید برید پیش خود ایشون. برید پیش دکتر و ازش بخواهید شما رو در فارابی عمل کنه و ازش قول بگیرید که خودش شما رو عمل کنه.

morva_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید، من 25 سالمه،شماره چشم 3 و 3/25 نزدیک بینه میخواستم ببینم هزینه عمل چشم از بیمه تامین اجنماعی چطوریه؟ اصلا پولی میده آیا و اگه آره چقدرشو؟ من تهرانم(سمت غرب) پیشنهاد میکنید کجا با مناسب ترین هزینه عمل کنم؟ یه بارم 20 سالم بود رفتم برا لیزیک گفتن مشکوک به قوز قرنیه هستم بهتره تا 25 سالگی صبر کنم :-( مرسی از لطفتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید، من 25 سالمه،شماره چشم 3 و 3/25 نزدیک بینه میخواستم ببینم هزینه عمل چشم از بیمه تامین اجنماعی چطوریه؟ اصلا پولی میده آیا و اگه آره چقدرشو؟ من تهرانم(سمت غرب) پیشنهاد میکنید کجا با مناسب ترین هزینه عمل کنم؟ یه بارم 20 سالم بود رفتم برا لیزیک گفتن مشکوک به قوز قرنیه هستم بهتره تا 25 سالگی صبر کنم :-( مرسی از لطفتون

متاسفانه دوست عزیز بیمه بابت این عمل هزینه ای رو پرداخت نمی کنه.
البته اگر هزینه براتون خیلی مهمه می تونید برید بیمارستان های تامین اجتماعی و اونجا با هزینه پایین عمل کنید.
سمت غرب تهران مرکز تامین احتماعی فقط میلاد هست که خیلی دیر وقت می ده ولی برای عمل لیزر بد نیست.
اگر مشکوک به قرنیه هستید یک لطفی به خودتون بکنید. اول برید پیش یک دکتر خصوصی چک آپپ بشید بعد برید برای عمل.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی ممنون میشم در اسرع وقت یه تحقیق 20 الی 25 صفحه ای در مورد قوز قرنیه چشم و عیوب انکساری برام قرار بدین.مرسی

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنونم از شما دوست عزیز یکمیش شوخی بود
به هر حال ممنونم ولی نگفتین این دستگاه جدید که خریداری کردن شما خبر دارین یا نه؟ چه امکانات جدیدی داره ؟
آخر اینکه چشم حتما اگه تا اون موقع بهم نوبت عمل با خداپرست رو ندادن حتما با خود دکتر جباروند هماهنگ میکنم و بعد عمل میکنم
بازم ازتون ممنونم

aliartshow

Registered User
لایک‌ها
61
سلام جناب یاسینی عزیز

من به مشکل قوز قرنیه مبتلا هستم و قوز قرنیم به جایی رسیده که عینک برام جواب گو نیست و آستیگمات شدید اذیتم می کنه!
در ضمن پارسال هم لنز هارد کنتاکت رو بهم پیشنهاد دادن ولی رو چشمم فیت نشد و مجبور شدم کنار بذارمش و با همون عینک سر کنم.
اخیرا به دکتر ضیایی در کلینیک پارسیان اصفهان (خودم نظرم روی دکتر قریشی بود ولی بدلیل اینکه ایشون تو کلینیک پارسیان ویزیت ندارن موفق به ویزیتشون نشدم!) مراجعه کردم و عکس توپوگرافی از قرنیم گرفته شد که مشخص شد قوز قرنیم در چشم چپم شدید شده و در چشم راستم هم رو به حاد شدن هست.
دکتر ضیایی عمل uvx رو به من پیشنهاد دادن و گفتن از این عمل انتظار بهبود بینایی به هیچ وجه نباید داشته باشی و فقط با انجام این عمل جلوی پیشرفت قوز قرنیت با توجه به الان که 25 سالمه گرفته یا کند خواهد شد!
ولی من با توجه به اطلاعاتی که در اینترنت در مورد عمل uvx خوندم متوجه شدم که برای قوز قرنیه شدید فایده چندانی نداره!
دکتر ضیایی برای اصلاح بیناییم هم بعد از عمل uvx استفاده از لنزهای تماسی هیبریدی یا عمل رینگ رو پیشنهاد دادن. اما من در مورد عمل رینگ زیاد مایل نیستم چون خیلی ها جواب نگرفتن.
از طرفی گفتن عمل پیوند قرنیه الان پیشنهاد نمیشه و تنها در صورت جواب نگرفتن از رینگ در مرحله آخر بالاجبار باید به عمل پیوند متوسل شد.
به نظر شما اگه بخوام در اینده عمل پیوند قرنیه انجام بدم عمل uvx در وهله فعلی کمکی خواهد کرد؟
شما اطلاع ندارید بیمارایی که عمل uvx کردن تو درمان قوز قرنیه چقدر براشون رضایت بخش بوده ؟

با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی ممنون میشم در اسرع وقت یه تحقیق 20 الی 25 صفحه ای در مورد قوز قرنیه چشم و عیوب انکساری برام قرار بدین.مرسی

:blink:

اگر چیزی پیدا کردم می ذارم.
اسمش کراتوکونوس هست به زبان انگلیسی مثالات زیادی وجود داره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از شما دوست عزیز یکمیش شوخی بود
به هر حال ممنونم ولی نگفتین این دستگاه جدید که خریداری کردن شما خبر دارین یا نه؟ چه امکانات جدیدی داره ؟
آخر اینکه چشم حتما اگه تا اون موقع بهم نوبت عمل با خداپرست رو ندادن حتما با خود دکتر جباروند هماهنگ میکنم و بعد عمل میکنم
بازم ازتون ممنونم

نه والا از دستگاه جدید چیزی نشنیدم اما خوب هفته بعد که می رم بیماستان حتما سوال می کنم.
به احتمال زیاد باید فمتو باشه.
موفق باشید

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به یادگاری اس دادم گفتم به خونش تشنه اید.:lol:

سلام
امیدوارم چشماتون دیگه خوبه خوبه خوب باشه
راستی شما تو بینا بزرگراه رسالت عمل کردید؟ هزینه عملتون چقدر شد؟
مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی عزیز

من به مشکل قوز قرنیه مبتلا هستم و قوز قرنیم به جایی رسیده که عینک برام جواب گو نیست و آستیگمات شدید اذیتم می کنه!
در ضمن پارسال هم لنز هارد کنتاکت رو بهم پیشنهاد دادن ولی رو چشمم فیت نشد و مجبور شدم کنار بذارمش و با همون عینک سر کنم.
اخیرا به دکتر ضیایی در کلینیک پارسیان اصفهان (خودم نظرم روی دکتر قریشی بود ولی بدلیل اینکه ایشون تو کلینیک پارسیان ویزیت ندارن موفق به ویزیتشون نشدم!) مراجعه کردم و عکس توپوگرافی از قرنیم گرفته شد که مشخص شد قوز قرنیم در چشم چپم شدید شده و در چشم راستم هم رو به حاد شدن هست.
دکتر ضیایی عمل uvx رو به من پیشنهاد دادن و گفتن از این عمل انتظار بهبود بینایی به هیچ وجه نباید داشته باشی و فقط با انجام این عمل جلوی پیشرفت قوز قرنیت با توجه به الان که 25 سالمه گرفته یا کند خواهد شد!
ولی من با توجه به اطلاعاتی که در اینترنت در مورد عمل uvx خوندم متوجه شدم که برای قوز قرنیه شدید فایده چندانی نداره!
دکتر ضیایی برای اصلاح بیناییم هم بعد از عمل uvx استفاده از لنزهای تماسی هیبریدی یا عمل رینگ رو پیشنهاد دادن. اما من در مورد عمل رینگ زیاد مایل نیستم چون خیلی ها جواب نگرفتن.
از طرفی گفتن عمل پیوند قرنیه الان پیشنهاد نمیشه و تنها در صورت جواب نگرفتن از رینگ در مرحله آخر بالاجبار باید به عمل پیوند متوسل شد.
به نظر شما اگه بخوام در اینده عمل پیوند قرنیه انجام بدم عمل uvx در وهله فعلی کمکی خواهد کرد؟
شما اطلاع ندارید بیمارایی که عمل uvx کردن تو درمان قوز قرنیه چقدر براشون رضایت بخش بوده ؟

با تشکر

انشا ا که مشکلتون خیلی زود مرتفع بشه.
عمل UVX یک عمل درمانی نیست همونطور که دکتر براتون گفتن. این عمل برای جلوگیری از افزایش تحدب قرنیه انچام میشه. یعنی از پیشرفته بیماری جلوگیری می کنه.
عمل رینگ در کنارش یک عمل درمانیه و می تونه تحدب قرنیه رو کاهش بده و از میزان قوز قرنیه کم کنه.
در آخر پیوند قرنیه وجود داره که در صورتی که از دو عمل قبلی نتیجه گرفته نشه انجام میشه. این عمل زمان بره یعنی تا درمان کامل زمان زیادی طول می کشه. کاربر masoo جند پست بالاتر عمل پیوند انچام داده و در مورد این عمل می تونه حسابی کمکتون بکنه.

معمولا درصد پایینی از بیماران بعد از عمل uvx راضی هستند و بیشتر به پیوند و یا رینگ می رسن.
رینگ قرنیه عمل سختی نیست. دو عدد شیشه بسیار کوچک (از جنس پلیمر) به شکل لوله خودکار بسیار کوچک منحنی ، در قرنیه جاساز میشه. اینطوری قرنیه کشیده میشه و از تحدبش کاسته میشه.
در پیوند قرنیه ، قرنیه یک انسان دیگه کاملا به شما پیوند زده میشه. این روش مدت زمان نقاهت بسیار طولانی داره و تا جوش خوردن قرنیه و از بین رفتن آستیگمات ناشی از بخیه های قرنیه خیلی زمان می بره.

aliartshow

Registered User
لایک‌ها
61
جناب یاسینی در مورد لنز هیبریدی نظرتون چیه؟
شنیدم که انگار باید سالانه عوض بشه و هزینشم 400 دلاره و مزیتش راحتی و فیت شدن بهتر نسبت به لنزه سخته

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

من یکی از چشم راستم آستیگمات 2.5 و چشم چپم آستیگمات 1.25 هستش

چشم راستم قوز قرنیه هم داره (5. تا)

آیا میتونم از خدمت سربازی معاف شم؟؟؟؟

بالا