ایا پس از عمل لیزیک ضعیفی چشم امکان برگشت دارد؟
معمولا خیر.
ولی اینکه شماره چشمتون قبل از عمل ثابت شده باشه و برداشت از قرنیه چقدر باشه ممکنه کمی بر گرده. احتمالش ضعیفه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ایا پس از عمل لیزیک ضعیفی چشم امکان برگشت دارد؟
درود مجدد خدمت آقای یاسینی عزیز
از اینکه قبول زحمت کردید و سوالات منو صبورانه جواب دادید، باز هم تشکر می کنم . ایشالا، همیشه شما و خانواده محترم شما در صحت و سلامت کامل به سر ببرید. موفق تر از دیروز باشید. یا علی
مرسی رفیق راهنمایی زیادی کردی پس ایشالا هفته بعد میرم واسه لازک پیش نیکخو با چشای آبیش ویش می لاک
آخی عزیزم حتما برم پیشش بهش میگم.البته یادگاری حافظش خوبه.چقدر جالب.الان بهش اس میدم میگم با یکی از دوستاش آنشا شدم.اون مطب برام شده خاطره. بگید یاسینی منو میشناسه. اگر یادش نیومد بگید دکتر دستگاه وایت استار بیمارستان 504 ارتش یادش میاد.
آخی عزیزم حتما برم پیشش بهش میگم.البته یادگاری حافظش خوبه.چقدر جالب.الان بهش اس میدم میگم با یکی از دوستاش آنشا شدم.
برای بیمارستانی که میزنه میخواست؟لطف می کنید. مدتی قبل هم اتفاقا ایشون می خواست یک دستگاه اتوکلاو بخره که متاسفانه از ما خرید نکردند ولی این باعث نمیشه من نظرم در موردشون عوض بشه. کارشون فوق العاده عالیه.
برای بیمارستانی که میزنه میخواست؟
تو اسلامشهره.جنوب تهران نمیدونم.اما اینو مطمئنم.بله فکر می کنم. البته فکر کنم بیمارستانشون تو قم یا قزوین باشه. یکی هم فکر کنم تو جنوب شهر دارن میسازن ولی خیلی مطمئن نیستم.
تو اسلامشهره.جنوب تهران نمیدونم.اما اینو مطمئنم.
حتما.دیشب یادم رفت بهش اس بدم امروز بهش اس میدم میگم.میگم به خونش تشنه اید که از شما دستگاه نخریده.اره همونه. ازش سوال کنید یادش میاد.
حتما.دیشب یادم رفت بهش اس بدم امروز بهش اس میدم میگم.میگم به خونش تشنه اید که از شما دستگاه نخریده.
نه بابا ناراحت نمیشه.تو رو خدا اینطور نگید. ته ادم باحاله. یه وقت ناراحت میشه
axis | cylinder | sphere | RX |
-2.0 | -0.2 | OD | |
1.72 | -2.6 | -0.6 | OS |
با سلام
راستش منم میخواستم عمل کنم ولی به اصرار خانواده منصرف شدم
چون فوتسال میرم میخواستم یه عینک ورزشی -طبی تهیه کنم
2-3 باری توپ خورده تیکه تیکه شده
بدون عینک نمیشه فوتبال کرد اخه نمره هر دو چشمم -4.25 هستش
من ارومیه هستم
با تشکر فراوان
با عرض سلام و خسته نباشید
19 سالمه و از دوران کودکی عینکی هستم به تازگی توسط دوستان با عمل لیزیک و لازک آشنا شدم و نمیدونم کدوم یکی بهتره و تفاوتشون چیه ؟!
از جزیره قشم هستم و برای چک کردن چشمم از کودکی به بندر عباس دکتر مهدی محمدی مراجعه میکنم و دوستان میگن که بندر عباس پیش دکتر صالحی پور عمل کنم که به تازگی دستگاهشون دچار مشکل شده و مریضاشون رو به شیراز منتقل می کنند.
axis cylinder sphere RX -2.0 -0.2 OD 1.72 -2.6 -0.6 OS
الان شماره چشمم دقیقا چند میشه ؟
نظر شما چیه ؟ برای خلاص شدن از عینک چیکار کنم و تو این سن عمل خوبه یا هنوز زوده و صبر کنم ؟
تو بندر عباس عمل کنم خوبه ؟ شما کدوم دکتر رو پیشنهاد میدین ؟ هزینه عمل و درمان حدودا چقدر خواهد بود ؟
منتظر نظر و پیشنهاد شما هستم
ممنون
با تشکر از جواب
من 29 سالمه
عمل چقدر هزینه بر میداره بیمه ندارم
و چند وقت باید ورزش نکنم