• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Azadeh.Gha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشیدمن 5شنبه نوبت عمل جراحی PRK دارم. می خواستم چندتا سوال ازتون بپرسم.فرق دستگاه Allegretto که در کلینیک مرکزی شهر توسط دکتر شهرام سازنده استفاده میشود با دستگاه concerto در بیمارستان نور چیه؟آیا این دستگاه Allegretto برای جراحی PRK مناسب است؟

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
بله با خیال راحت برو عمل. شماره های پایین با احتمال بالا (مثلا 98 درصد!) 10/10 میشه. هزینش بستگی به مرکزی داره که عمل می کنی. از 1.6 تا 3 تومن متفاوته.

خیلی ممنون جناب یاسینی بابت پاسخ

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
ببخشید شما دکتر فلاحی فوق تخصص چشم در شیراز میشناسید ؟ خوب هستند ایشون کارش ؟

Azadeh.Gha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
kheili kheili mamnonam babate vaghti ke gozashtid aghaye yasini.:)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشیدمن 5شنبه نوبت عمل جراحی PRK دارم. می خواستم چندتا سوال ازتون بپرسم.فرق دستگاه Allegretto که در کلینیک مرکزی شهر توسط دکتر شهرام سازنده استفاده میشود با دستگاه concerto در بیمارستان نور چیه؟آیا این دستگاه Allegretto برای جراحی PRK مناسب است؟

به سلامتی.
دستگاه کنسرتو مدل جدید تر دستگاه Alegreto هست. ولی از زمانیکه شرکت Alcon کمپانی wavelight رو خرید دستگاه کنتسرتو زیاد عوض نشد در عوض آلگرتو پیشرته تر شد.
دستگاه کنسرتو قیمت خیلی بالایی داره و این امکان رو داره که برای عمل با سرورهای مرکزی کمپانی آلکان ارتباط بر قرار کنه (که در ایران به دلیل تحریم قطعه)
هر دو دستگاه عالی هستند ولی کنسرتو در بازار از مقبولیت کمتری بر خورداره و به همین دلیل دکتر ها در عمل کردن با الگرتون تبحر بیشتری دارند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ببخشید شما دکتر فلاحی فوق تخصص چشم در شیراز میشناسید ؟ خوب هستند ایشون کارش ؟

آیا خانم دکتر فلاحی رو می گید. مهشید فلاحی؟
اگر منظروتون ایشونن که دکتر بسیار خوبی هستند. بسیار هم خوش برخورد هستند.
من روهم فکر کنم خوب میشناسن.

اگر دکتر محمد رضا فلاحی رو می فرمایید ایشون هم دکتر بسیار خوبی هستند فکر کنم در پارس عمل می کنند.
کارشون خوبه ولی من رو فقط اسمی می شناسند.
من هم ایشون رو از روی تعریف بقیه دکتر ها می شناسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

Neli_1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من 20 سالمه میخوام عمل لازک انجام بدم. پیش 2 تا دکتر هم رفتم (دکتر باریکانی و دکتر رخصت یزدی) هر دو گفتن مشکلی برای عمل ندارم و قرنیه چشمم ضخیم.
دیروز از دکتر رخصت یزدی پرسیدم با اینکه سنم کم مشکلی برای عمل ندارم؟ ایشون گفتن نه و برای روز 1شنبه به من وقت دادن حالا من موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
به نظرتون با دکترای دیگه (دکتر هاشمی یا خانلری) هم مشورت کنم؟؟
با اینکه با کلینیک نور هم قرارداد دارم ولی وقت عمل تو کلینیک رازی به من دادن به نظر شما نور مجهزتر نیست؟؟؟؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من 20 سالمه میخوام عمل لازک انجام بدم. پیش 2 تا دکتر هم رفتم (دکتر باریکانی و دکتر رخصت یزدی) هر دو گفتن مشکلی برای عمل ندارم و قرنیه چشمم ضخیم.
دیروز از دکتر رخصت یزدی پرسیدم با اینکه سنم کم مشکلی برای عمل ندارم؟ ایشون گفتن نه و برای روز 1شنبه به من وقت دادن حالا من موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
به نظرتون با دکترای دیگه (دکتر هاشمی یا خانلری) هم مشورت کنم؟؟
با اینکه با کلینیک نور هم قرارداد دارم ولی وقت عمل تو کلینیک رازی به من دادن به نظر شما نور مجهزتر نیست؟؟؟؟؟؟

یک فاکتور دیگه غیر از سن مهمه. اونم اینه که چند وقته شماره چشمتون ثابت شده.
اگر حداقل دو ساله که یک عینک می زنید و شماره چشمتون تغییر نکرده می تونید عمل کنید.
وگر نه به نظر من بثیخود با دکتر دیگه ای هم مشورت نکنید چرا که دکتر رخصت فوق العاده کارشون خوبه. صبر کنید تا شماره چشمتون ثابت بشه.
در مورد رازی نگران نباشید. جدیدا اونقدر دستگاه خریدن که می تونم بگم دقیقا به اندازه نور مجهز شدن.

Neli_1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره چشمم ثابت نبود 2 سال گذشته 2.25 بود چند روز پیش 2.75 .تو این 2 سال 0.5 نمره هر دو چشمام تغییر کرده چون اصلا عینک نمیزنم. 3 ساله که چشمام ضعیف شده و 3 سالم هست که لنز استفاده میکنم.به دکتر گفتم من چشمام شمارش تغییر کرده و ثابت نشده گفتن تغییر کمی داشته و اگه 2باره برگشت 2باره عمل کن :eek:
با لنز شماره چشم ثابت میشه آخه نمیتونم از عینک استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره چشمم ثابت نبود 2 سال گذشته 2.25 بود چند روز پیش 2.75 .تو این 2 سال 0.5 نمره هر دو چشمام تغییر کرده چون اصلا عینک نمیزنم. 3 ساله که چشمام ضعیف شده و 3 سالم هست که لنز استفاده میکنم.به دکتر گفتم من چشمام شمارش تغییر کرده و ثابت نشده گفتن تغییر کمی داشته و اگه 2باره برگشت 2باره عمل کن :eek:
با لنز شماره چشم ثابت میشه آخه نمیتونم از عینک استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

به نظر من عمل کنید. 0.5 شماره تو سال یعنی تغییر زیادی نداره در ضمن از زدن لنز خیلی بهتره.
ثابت شدن چشم به زدن عینک بستگی نداره. تقریبا 90 درصد ضعف چشم ارثیه و بعد از مدتی ثابت میشه. فکر می کنم برای شما هم ثابت شده.

azadeh.frfrfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من عمل کنید. 0.5 شماره تو سال یعنی تغییر زیادی نداره در ضمن از زدن لنز خیلی بهتره.
ثابت شدن چشم به زدن عینک بستگی نداره. تقریبا 90 درصد ضعف چشم ارثیه و بعد از مدتی ثابت میشه. فکر می کنم برای شما هم ثابت شده.

من 10 روزه عمل کردم. میتونم روزه بگیرم؟!؟
مرسیی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من 10 روزه عمل کردم. میتونم روزه بگیرم؟!؟
مرسیی

با پزشکتون مشورت کنید. معمولا نباید مشکلی باشه ولی اگر هنوز اشک مصنوعی استفاده میکنید بیخیال بشید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
بیشتر از 40، 45 روزه عمل کردم هنوز دور رو تار میبینم و نوشته های ریز تر رو نمیبینم. با اینکه دکتر گفته زمان میبره امیدوارم به بهبود باز هم صبر میکنم .. فردا هم وقت دارم.
اما ادم بد جور انتظار داره بعد از عمل سری همه چی ok بشه.

Neli_1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم بابت وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم قرار دادید آقای یاسینی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بیشتر از 40، 45 روزه عمل کردم هنوز دور رو تار میبینم و نوشته های ریز تر رو نمیبینم. با اینکه دکتر گفته زمان میبره امیدوارم به بهبود باز هم صبر میکنم .. فردا هم وقت دارم.
اما ادم بد جور انتظار داره بعد از عمل سری همه چی ok بشه.

تاری دید دور فکر می کنم در مان میشه. نوشته های چقدر ریز رو نمی تونید بخونید؟

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت آقای یاسینی عزیز
بازم از شما تشکر میکنم که واقعا خیلی صبورانه و سریع و دقیق به سوالات ما شیفته گان رهایی از عینک پاسخ میدید.
smilingsmiley.gif

با توجه به پست هایی که داشتید و راهنمایی های شما و شرایطی که من دارم سرانجام تصمیم بر این شد که برای عمل فمتولیزیک برم بیمارستان نور و پیش جناب دکتر هاشمی. البته میدونم سرشون خیلی شلوغه. زنگ زدم به مطب دکتر هاشمی و متوجه شدم که معاینه اولیه رو خودشون انجام نمیدن ولی عمل رو خودشون انجام میدن. با شماره 82400 (بیمارستان نور)هر چی تماس گرفنم همش اشغال بوده و کسی جوابم رو نداد. کسی جز شما به ذهنم نرسید که اظلاعاتش به روز و دقیق باشه به همین خاطر مثل گذشته مزاحم شما شدم.من 32 سالمه و شماره چشمام 6.5 و 7 هستن با آستیگمات در حد 0.5 و 0.25 . 3 سالی هم هست شماره هام ثابت شده . بر حسب کاری که دارم ،مطالعه کتاب و کار با کامپیوترم کمی بالاست و البته زود هم باید سرکار برگردم و فرصت چندانی پس از عمل ندارم. با این شرایط چندتا سوال کلیدی دارم که اگر زحمت بکشید و پاسخ جامع بدید یک دنیا از شما سپاسگزار خواهم بود(البته میدونم که قبلا اونارو یه جورایی تو پستهاتون جواب دادید):

1- معاینه اولیه توسط افرادی غیر دکتر هاشمی مشکل ساز نمیشه؟
2- آیا امکان داره با لیزیک و یا فمتولیزیک و یا لازک نمره چشمام صفر بشه؟
3-هزینه این روزهای فمتولیزیک چنده؟(از نظر مالی منابعم محدوده آقای یاسینی)
4- کدوم یک از روشهای عمل بهتره البته به قول شما اگه شرایط عمل رو داشته باشم؟
5- روز عمل کسی حتما باید همراهم باشه؟

از اینکه با حجم انبوه سوالاتم وقت گرانبهای شما رو گرفتم عذر منو پذیرا باشید. منتظر راهنمایی های واقعا عالی شما هستم .بازم ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت آقای یاسینی عزیز
بازم از شما تشکر میکنم که واقعا خیلی صبورانه و سریع و دقیق به سوالات ما شیفته گان رهایی از عینک پاسخ میدید.
smilingsmiley.gif

با توجه به پست هایی که داشتید و راهنمایی های شما و شرایطی که من دارم سرانجام تصمیم بر این شد که برای عمل فمتولیزیک برم بیمارستان نور و پیش جناب دکتر هاشمی. البته میدونم سرشون خیلی شلوغه. زنگ زدم به مطب دکتر هاشمی و متوجه شدم که معاینه اولیه رو خودشون انجام نمیدن ولی عمل رو خودشون انجام میدن. با شماره 82400 (بیمارستان نور)هر چی تماس گرفنم همش اشغال بوده و کسی جوابم رو نداد. کسی جز شما به ذهنم نرسید که اظلاعاتش به روز و دقیق باشه به همین خاطر مثل گذشته مزاحم شما شدم.من 32 سالمه و شماره چشمام 6.5 و 7 هستن با آستیگمات در حد 0.5 و 0.25 . 3 سالی هم هست شماره هام ثابت شده . بر حسب کاری که دارم ،مطالعه کتاب و کار با کامپیوترم کمی بالاست و البته زود هم باید سرکار برگردم و فرصت چندانی پس از عمل ندارم. با این شرایط چندتا سوال کلیدی دارم که اگر زحمت بکشید و پاسخ جامع بدید یک دنیا از شما سپاسگزار خواهم بود(البته میدونم که قبلا اونارو یه جورایی تو پستهاتون جواب دادید):

1- معاینه اولیه توسط افرادی غیر دکتر هاشمی مشکل ساز نمیشه؟
2- آیا امکان داره با لیزیک و یا فمتولیزیک و یا لازک نمره چشمام صفر بشه؟
3-هزینه این روزهای فمتولیزیک چنده؟(از نظر مالی منابعم محدوده آقای یاسینی)
4- کدوم یک از روشهای عمل بهتره البته به قول شما اگه شرایط عمل رو داشته باشم؟
5- روز عمل کسی حتما باید همراهم باشه؟

از اینکه با حجم انبوه سوالاتم وقت گرانبهای شما رو گرفتم عذر منو پذیرا باشید. منتظر راهنمایی های واقعا عالی شما هستم .بازم ممنونم

سلام دوست عزیز.
امیدوارم در راه رهایی از عینک موفق باشید چرا که هر دو یک سن و سال داریم من و شما.
دوست عزیز قبل از جواب دادن به سوالات بهتون بگم که شماره چشمتون بالاست و می تونید از بیمه هزینه درمانی رو بگیرید خوب دقت کنید که مراحل رو درست برید.

1- معاینه اولیه خیلی مهم نیست. بیشتر بررسی ضخامت قرنیه است و بررسی عکس پنتا کم. حتما از دکتری که شما رو بررسی می کنه بپرسید که با توجه به شماره چشمتون و ضحامت قرنیتون آیا شماره چشمتون بعد از عمل صفر میشه یا خیر.
2- جواب سوال دوم در اوله. حتما سوال کنید. بله تقریبا 95 درصد مواقع شماره چشم صفر میشه ولی در شماره های بالا پون باید برداشت از قرنیه بیشتر انجام بشه ممکنه کمی از شماره چشم باقی بمونه. ببینید در لیزر یک شکل کروی شبیه عینک چشمتون از قنیه تراشیده میشه خوب هر چش شماره بالاتر باشه مثل عینک که شیشت صخیمتر میشه برداشت از قرنیه هم بیشتر میشه.
3- هرینه فمتو خیلی زیاد در میاد فکر می کنم نور نزدیم 4.5 بگیرن. البته با دکترتون مشورت کنید فکر کنم بیمه 80 درصدشو بده.
4- بهترین روش در حال حاضر فمتو هست که الا برای شماره های بالا مثل شما قویا توصیه میشه ولی اگر صحامت قرنیه جواب بده لازک و PRK هم خوبه.
5- بــــــــــــــــــــلــــــــــــــــه . حتما باید یک نفر همراهتون باشه. دیدتون در لحظات بعد از عمل خوبه ولی به نرو شدیدا جساس هستید. حتما یک نفر رو ببرید که شما رو به خونه برگردونه.

6 حداقل یک هفته اصلا نمی تونید با کامپیوتر کار کنید و برای خواندن کتاب تو حجم بالا هم یک ماه رو در نظر بگیرید.
موفق و سلامت باشید.

بالا