باشه حتما پس تا بعد، اومدم تمام ماجرا رو براتون شرح میدم موفق و پیروز باشید
شما هم همینطور.
باشه حتما پس تا بعد، اومدم تمام ماجرا رو براتون شرح میدم موفق و پیروز باشید
بله با خیال راحت برو عمل. شماره های پایین با احتمال بالا (مثلا 98 درصد!) 10/10 میشه. هزینش بستگی به مرکزی داره که عمل می کنی. از 1.6 تا 3 تومن متفاوته.
با سلام و خسته نباشیدمن 5شنبه نوبت عمل جراحی PRK دارم. می خواستم چندتا سوال ازتون بپرسم.فرق دستگاه Allegretto که در کلینیک مرکزی شهر توسط دکتر شهرام سازنده استفاده میشود با دستگاه concerto در بیمارستان نور چیه؟آیا این دستگاه Allegretto برای جراحی PRK مناسب است؟
سلام
ببخشید شما دکتر فلاحی فوق تخصص چشم در شیراز میشناسید ؟ خوب هستند ایشون کارش ؟
kheili kheili mamnonam babate vaghti ke gozashtid aghaye yasini.
خیلی ممنون جناب یاسینی بابت پاسخ
سلام آقای یاسینی
من 20 سالمه میخوام عمل لازک انجام بدم. پیش 2 تا دکتر هم رفتم (دکتر باریکانی و دکتر رخصت یزدی) هر دو گفتن مشکلی برای عمل ندارم و قرنیه چشمم ضخیم.
دیروز از دکتر رخصت یزدی پرسیدم با اینکه سنم کم مشکلی برای عمل ندارم؟ ایشون گفتن نه و برای روز 1شنبه به من وقت دادن حالا من موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
به نظرتون با دکترای دیگه (دکتر هاشمی یا خانلری) هم مشورت کنم؟؟
با اینکه با کلینیک نور هم قرارداد دارم ولی وقت عمل تو کلینیک رازی به من دادن به نظر شما نور مجهزتر نیست؟؟؟؟؟؟
شماره چشمم ثابت نبود 2 سال گذشته 2.25 بود چند روز پیش 2.75 .تو این 2 سال 0.5 نمره هر دو چشمام تغییر کرده چون اصلا عینک نمیزنم. 3 ساله که چشمام ضعیف شده و 3 سالم هست که لنز استفاده میکنم.به دکتر گفتم من چشمام شمارش تغییر کرده و ثابت نشده گفتن تغییر کمی داشته و اگه 2باره برگشت 2باره عمل کن
با لنز شماره چشم ثابت میشه آخه نمیتونم از عینک استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من عمل کنید. 0.5 شماره تو سال یعنی تغییر زیادی نداره در ضمن از زدن لنز خیلی بهتره.
ثابت شدن چشم به زدن عینک بستگی نداره. تقریبا 90 درصد ضعف چشم ارثیه و بعد از مدتی ثابت میشه. فکر می کنم برای شما هم ثابت شده.
من 10 روزه عمل کردم. میتونم روزه بگیرم؟!؟
مرسیی
بیشتر از 40، 45 روزه عمل کردم هنوز دور رو تار میبینم و نوشته های ریز تر رو نمیبینم. با اینکه دکتر گفته زمان میبره امیدوارم به بهبود باز هم صبر میکنم .. فردا هم وقت دارم.
اما ادم بد جور انتظار داره بعد از عمل سری همه چی ok بشه.
خیلی ممنونم بابت وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم قرار دادید آقای یاسینی.
با عرض سلام خدمت آقای یاسینی عزیز
بازم از شما تشکر میکنم که واقعا خیلی صبورانه و سریع و دقیق به سوالات ما شیفته گان رهایی از عینک پاسخ میدید.
با توجه به پست هایی که داشتید و راهنمایی های شما و شرایطی که من دارم سرانجام تصمیم بر این شد که برای عمل فمتولیزیک برم بیمارستان نور و پیش جناب دکتر هاشمی. البته میدونم سرشون خیلی شلوغه. زنگ زدم به مطب دکتر هاشمی و متوجه شدم که معاینه اولیه رو خودشون انجام نمیدن ولی عمل رو خودشون انجام میدن. با شماره 82400 (بیمارستان نور)هر چی تماس گرفنم همش اشغال بوده و کسی جوابم رو نداد. کسی جز شما به ذهنم نرسید که اظلاعاتش به روز و دقیق باشه به همین خاطر مثل گذشته مزاحم شما شدم.من 32 سالمه و شماره چشمام 6.5 و 7 هستن با آستیگمات در حد 0.5 و 0.25 . 3 سالی هم هست شماره هام ثابت شده . بر حسب کاری که دارم ،مطالعه کتاب و کار با کامپیوترم کمی بالاست و البته زود هم باید سرکار برگردم و فرصت چندانی پس از عمل ندارم. با این شرایط چندتا سوال کلیدی دارم که اگر زحمت بکشید و پاسخ جامع بدید یک دنیا از شما سپاسگزار خواهم بود(البته میدونم که قبلا اونارو یه جورایی تو پستهاتون جواب دادید):
1- معاینه اولیه توسط افرادی غیر دکتر هاشمی مشکل ساز نمیشه؟
2- آیا امکان داره با لیزیک و یا فمتولیزیک و یا لازک نمره چشمام صفر بشه؟
3-هزینه این روزهای فمتولیزیک چنده؟(از نظر مالی منابعم محدوده آقای یاسینی)
4- کدوم یک از روشهای عمل بهتره البته به قول شما اگه شرایط عمل رو داشته باشم؟
5- روز عمل کسی حتما باید همراهم باشه؟
از اینکه با حجم انبوه سوالاتم وقت گرانبهای شما رو گرفتم عذر منو پذیرا باشید. منتظر راهنمایی های واقعا عالی شما هستم .بازم ممنونم