• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از لطف و زحمات شما. به یاری حق تعالی و راهنمایی های ارزشمند شما فردا راهی بیمارستان نور میشم. نتایج فردا رو برای شما خواهم نوشت. بازم از اینکه در حقم لطف دارید بینهایت سپاسگزارم. یا علی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از لطف و زحمات شما. به یاری حق تعالی و راهنمایی های ارزشمند شما فردا راهی بیمارستان نور میشم. نتایج فردا رو برای شما خواهم نوشت. بازم از اینکه در حقم لطف دارید بینهایت سپاسگزارم. یا علی

خواهش می کنم. لطف می کنید تجربیاتتون رو با دیگران در میان بذارید.

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه.من دقیقا یه هفته قبل با راهنمایی دوستان اینجا و خارج از اینجا.کلینیک هلال توسط دکتر نیکخو لازک شدم.نمره چشام 1/75 نزدیک با یکم آستیکمات بود.واسم جالبه که الان دیدم به این زودی کامل شده.فقط یکم خشکی چشم موقع کار با کامپیوتر دارم.اونم ایشالا میره.هزینه 1450 شد.که تا اینجا ارزش تک تک ریالاشو داشته.موقع عمل به نیکخو گفتم شماره چشمو 2 بگیره بعد متوجه شدم روتین خودشون همینه.0/25 تا نیم نمره انگار واسه محکم کاری بالاتر میگیرن.ممنون از آقای یاسینی.یا علی

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان گرامی وتشکر از آقای یاسینی که زحمات زیادی برای این تاپیک میکشند
خدمت دوستان عرض کنم1 هفته هست عمل لازک شدم نمره چشمم 1.75 و 2 آستیکمات بود چشم راست 0.25 بیشتر
تا 10 ساعت بعد از عمل درد قابل تحملی داشتم بعد از اون درد خیلی کم شد فردای عمل دیدم خوب بود روز سوم و چهارم تاری خیلی زیاد با حساست به نور شدیدا
از روز پنجم رفته رفته تاری کمتر شد الان از قبل عمل بدون عینک خیلی بهتره(رانندگی به راحتی میشه کرد ) فقط فاصله نزدیک تاره مانیتور مخصوصا الان با نور خیلی کم میتونم ببینم
طبق گفته دکتر بعد از ترمیم لایه برداشته شده دید رفته رفته بهتر میشه هزینه عمل هم 1700+75 عکس
دیگه بگم که اگه سوالی دارید در خدمتم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به همه.من دقیقا یه هفته قبل با راهنمایی دوستان اینجا و خارج از اینجا.کلینیک هلال توسط دکتر نیکخو لازک شدم.نمره چشام 1/75 نزدیک با یکم آستیکمات بود.واسم جالبه که الان دیدم به این زودی کامل شده.فقط یکم خشکی چشم موقع کار با کامپیوتر دارم.اونم ایشالا میره.هزینه 1450 شد.که تا اینجا ارزش تک تک ریالاشو داشته.موقع عمل به نیکخو گفتم شماره چشمو 2 بگیره بعد متوجه شدم روتین خودشون همینه.0/25 تا نیم نمره انگار واسه محکم کاری بالاتر میگیرن.ممنون از آقای یاسینی.یا علی

خدا رو شکر که راضی هستید.
خیلی لطف کردید که تجربه عمل رو با دیگران شریک شدید.
موفق و سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت دوستان گرامی وتشکر از آقای یاسینی که زحمات زیادی برای این تاپیک میکشند
خدمت دوستان عرض کنم1 هفته هست عمل لازک شدم نمره چشمم 1.75 و 2 آستیکمات بود چشم راست 0.25 بیشتر
تا 10 ساعت بعد از عمل درد قابل تحملی داشتم بعد از اون درد خیلی کم شد فردای عمل دیدم خوب بود روز سوم و چهارم تاری خیلی زیاد با حساست به نور شدیدا
از روز پنجم رفته رفته تاری کمتر شد الان از قبل عمل بدون عینک خیلی بهتره(رانندگی به راحتی میشه کرد ) فقط فاصله نزدیک تاره مانیتور مخصوصا الان با نور خیلی کم میتونم ببینم
طبق گفته دکتر بعد از ترمیم لایه برداشته شده دید رفته رفته بهتر میشه هزینه عمل هم 1700+75 عکس
دیگه بگم که اگه سوالی دارید در خدمتم

خیلی لطف می کنید به دیگران هم در تجربه عمل کمک کنید.
واقعا دستتون درد نکنه.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بخصوص دوست گرامی آثای یاسینی
الوعده وقا من اول قصه عذر خواهی کنم اگه حرفی رو اشتباه میزنم القصه بلاخره در روز چهارشنبه توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل شدم عمل ساده ای بود و مشکلی در حین عمل نداشتم البته این رو هم بگم که با مطالعه و آگاهی کامل رفته بودم و فیلم های عمل رو هم دیده بودم بعد از عمل هیچ مشکلی از بابت سوزش یا درد یا موردی در این خصوصو نداشتم خداروشکر و دیدم هم خیلی بهتر شده بود ولی به طور معمول استیکمات بودم البته هنوز هم هستم از انظر دید دو روز اول خیلی خوب بود ولی کمکم چشمام تار شد ولی نه اونقدری که قبلا بدون عینک بودم و امروز هم پانسمان رو برداشتن یعنی همون لنزی که گذاشته بودن و حالا هم منتظرم که ببینم که دیدم کی کامل میشه یه مسئله دیگه که بود این که نور های چراغ های ال ای دی رو من خیلی پخش میدیدم حالا هم تار و پخش میبینم نمیدونم انشالله که درست بشه ولی در مجموع بگم که خیلی عمل ساده ای بود و مشکل خاصی نداشتم حالا اگه دوستان سوالی دارن خوشحال میشم بتونم جواب بدم
باز هم از آقای یاسینی بابت تمام زحماتشون در این تالار تشکر میکنم
پیروز و پاینده باشین

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه چیزی که یادم رفت بگم اینکه اگه درست یادم مونده باشه اسم دستگاه چدید بیمارستان تکنیکوپلاس پی بود

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بخصوص دوست گرامی آثای یاسینی
الوعده وقا من اول قصه عذر خواهی کنم اگه حرفی رو اشتباه میزنم القصه بلاخره در روز چهارشنبه توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل شدم عمل ساده ای بود و مشکلی در حین عمل نداشتم البته این رو هم بگم که با مطالعه و آگاهی کامل رفته بودم و فیلم های عمل رو هم دیده بودم بعد از عمل هیچ مشکلی از بابت سوزش یا درد یا موردی در این خصوصو نداشتم خداروشکر و دیدم هم خیلی بهتر شده بود ولی به طور معمول استیکمات بودم البته هنوز هم هستم از انظر دید دو روز اول خیلی خوب بود ولی کمکم چشمام تار شد ولی نه اونقدری که قبلا بدون عینک بودم و امروز هم پانسمان رو برداشتن یعنی همون لنزی که گذاشته بودن و حالا هم منتظرم که ببینم که دیدم کی کامل میشه یه مسئله دیگه که بود این که نور های چراغ های ال ای دی رو من خیلی پخش میدیدم حالا هم تار و پخش میبینم نمیدونم انشالله که درست بشه ولی در مجموع بگم که خیلی عمل ساده ای بود و مشکل خاصی نداشتم حالا اگه دوستان سوالی دارن خوشحال میشم بتونم جواب بدم
باز هم از آقای یاسینی بابت تمام زحماتشون در این تالار تشکر میکنم
پیروز و پاینده باشین

یه چیزی که یادم رفت بگم اینکه اگه درست یادم مونده باشه اسم دستگاه چدید بیمارستان تکنیکوپلاس پی بود

اولا که تبریک می گم.
دوما نگران نباشید پخشی نور شب و دید تارتون زود برطرف میشه ولی خوب کمی طول میکشه که دیدتون 10/10 بشه.

در مورد دستگاه هم آفرین به دکتر جباروند و فارابی که بالاخره تکنولاس رو آپگرید کردن.
شنیدم که نرم افزار های جدیدش قابلیت های زیادی داره.

موفق و سلات باشید.

user22

Registered User
لایک‌ها
37
در مورد دستگاه هم آفرین به دکتر جباروند و فارابی که بالاخره تکنولاس رو آپگرید کردن.
شنیدم که نرم افزار های جدیدش قابلیت های زیادی داره.

قابلیت هایش چیه؟کجا اطلاعات بیشتری بگیریم؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام آقای یاسینی لنز هست که دیگه نخوام عینک بزنم؟ اگه هست گذاشتنش چجوریه؟بهتره لیزر هست؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قابلیت هایش چیه؟کجا اطلاعات بیشتری بگیریم؟

می تونید تو سایت بوش اندلامب اطلاعات تکمیلی رو بخونید. بوش اندلامب تکنولاس رو خریده و اونرو حسابی ارتقا داده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی لنز هست که دیگه نخوام عینک بزنم؟ اگه هست گذاشتنش چجوریه؟بهتره لیزر هست؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

الان لنز های خوبی تو بازار هست
سیبا، بوش اندلامب ، فرش لوک و...

اما به طور کلی دقت کنید اول عینک ، بعد عمل و بعد لنز. لنز چیز خوبیه ولی چون نگهداریش نیاز به دقت زیادی داره سختتره.
در ضمن در تهران و شهرهای آلوده ایران باید عمر لنز ها رو کمتر از عمر نامی در نظر بگیرید و زود تر عوض کنید و با دقت بیشتری از اونها نگه داری کنید.

به نظر من اگر با عینک مشکلی ندارید بیخود عمل نکنید و از لنز هم استفاده نکنید.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان من يه سوال در مورد لنز ها داشتم لنزي هستش كه رنگ چشمو تغيير بده ؟
و يا شكلي خاصي بهش بده ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من يه سوال در مورد لنز ها داشتم لنزي هستش كه رنگ چشمو تغيير بده ؟
و يا شكلي خاصي بهش بده ؟

اگر منظورتون کانتکت لنزه یعنی همونی که می ذارن روی چشم بله هست.
لنز های رنگی یا رنگی طبی رنگ چشم رو عوض می کنن. البته بسته به رنگ عنبیه خودتون هر چی تیره تر باشه رنگ لنز کمتر دیده میشه.
ولی یک سری لنز هم داریم که شکل عنببیه رو کلا عوض میکنن.
مثلا شکل چشم گربه.
این لنز های بیشتر از مارک های غیر معروف هستند ولی توی معرفها معمولا آرین لنز خوبیه.
کره ای در کیفیت متوسط هستند ولی برای یک مدت کوتاه استفاده مشکلی رو ایجاد نمی کنن.

مثلا

url

یا
مثلا این سایت رو ببینید

Cat Eyes Contact Lenses | Coloured Contact Lenses

150-anaconda-crazy-lens-contacts2.jpg

150-funky-eyes-wolf-eye2.jpg

150-crazy-zebra-contact-lenses.jpg

یا مثلا کانکت لنز چشم ترمیناتور

150-86601-terminator-contact-lenses.jpg

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوال من در این شرایط چقدر میتوتم با کامپیوتر کارکنم یا چیزی بخونم چون خیلی دید نزدیکم تار شده و نمیخوام به چشمام فشار بیاد بااین توجه که کارم با کامپیوتر هست ممنون میشم راهنماییم کنید

sarvenaz femto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت شما و اقای یاسینی عزیز

اتفاقی من کامنت شما رو دیدم و صد البته فرمایشات اقای یاسینی صحیح می باشد ولی من شخصا مدتها از لنز های شارژی با عنوان ارتوکی استفاده کردم که واقعا مثل معجزه بود این لنز هاردو شب ها تو چشم میذارید تا چند روز بدون اونها می بینید علاوه بر اوون شماره چشم ثابت می ماند اگر مشکل مراقبت بهداشتی نداشت من هنوز ازش استفاده می کردم ولی چون به سن عمل رسیدم نهایتا لیزیک فمتو کردم مقصودم این است عوارضی نداشت که بعدا عمل نتونم بکنم
5 سال پیش دکتر زرین بخش از این لنز ها داشتن ولی شنیدم الان زیاد شده

sarvenaz femto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه می خواستم تجربه عمل فمتو لیزیکمو با همه به اشتراک بگذارم به خواست خدا من 2 روز پیش عمل فمتو در بیمارستان نور با دکتر هاشمی داشتم شماره هر چشمم 3.5 نزدیک بین بود و قبل از عمل خانم دکتر پارسا فر که از همکاران دکتر هاشمی هستن و ویزیت قبل از عمل و انجام می دنprk و برای من مناسب دیدن ول چون درد بعد از عمل و کوتاهی دوره ی نقاهت برام و برای شغلم بسیار مهم بود به اصرار خودم فمتو برام نوشن . یک هفته چشممامو با شامپو بچه شستم روز عمل 3 نفر و با هم صدا می کنن لباس و کلاه عمل و رو لباس های عادیتون می پوشید و منتظر می شید تا صداتون کنن در این حین قطره بی حسی در چشما مئ ریزن بعد شما رو زیر دستگاه مناسب می خوابونن و وسیله ای در چشمتون می گذارن که پلک نزنین گذاشتن این وسیله بر خلاف ظاهر ترسناکش اصلا درد نداره بعد با دستگاهی که فکر کنم فشار چشمو می کیره و لیزر فمتو هم انجام می دهد رو چشم مئ زارن که کمی درد داره و چند ثانیه بیشتر نیست بعد می گن به نور سبز نگاه کنین و بعد تمام !!!!!! کل عمل شاید 3 دقیقه هم نشود !!!! بعد عمل هیچ مسکنی تجویز نکردن و واقعا احتیاجی هم نبود کمی خشکی چشم فقط داشتم 2 تا قطره دادن هر 4 ساعت ریختم هیچ تاری دیدی خدا شکر تا الان ندارم و چشم هام واقعا بهتر می بینن تا 3 هفته دیگر نتیجه ی نهایی مشخص می شود به من گفتن از 24 ساعت بعد زندگی عادی داشته باشم!!!! در نهایت دعاگوی اقای یاسینی هستم که به همه با جان و دل توصیه های ارزشمند می کنن امیدوارم مفید واقع شده باشد و اگه سوالی باشد در خدمتم

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت شما
امیدوارم که حال شما الان خوب و خوش بوده باشه و عمل شما به خوبی که انجام شده، نتیجه نهایی مطلوب را به یاری حق تعالی داشته باشه.من هم در این پست از همین جا به دوست عزیزم آقای یاسینی که برای تمام اهالی این اتاق گفتگو زحمت زیادی می کشند عرض ادب و کمال تشکر را دارم. واقعا که ایشالا همیشه سالم و سلامت باشن و ایشالا سرشون خلوت بشه وبتونن عمل کنن.
من روز سه شنبه(25/4/92) رفتم برای معاینه اولیه چشمام.ابتدا زنگ زدم بیمارستان نور و گفتم که میخوام با دکتر هاشمی عمل کنم و بعد بهم گفتن که آقای دکتر هاشمی خودشون ویزیت نمیکنن و تیمشون این کار را انجام میدن ولی عمل رو خود دکتر هاشمی انجام میدن. روز سه شنبه با آقای دکتر کاغذ کنانی بهم وقت دادن و من رفتم اونجا و مراحلی که میدونید طی کردم و در نهایت prk و Femto را به من پیشنهاد کردن و شرایط قرنیه منو بسیار مناسب دیدن بر حسب شرایطم من عمل Femto رو انتخاب کردم. بعد رفتم به بیمارستان نور طبقه سوم و منو در لیست انتظار عمل مردادماه دکتر هاشمی قرار دادن.فقط مطالبی رو که میخوام بدونم اینه که خود دکتر معاینه اولیه رو انجام نمیدن مشکلی پیش نمیاد؟ و تیم همکار دکتر هاشمی حتما مثل خودشون خبره هستن دیگه؟ روز عمل و قبل از عمل توسط تیم جراحی و دکتر هاشمی هیچ معاینه ای صورت نمیگیره؟ با دکتر هاشمی اصلا میشه حرف زد؟پس از عمل عینک آفتابی رو به ما میدن یا اینکه خودمون از پیش باید تهیه کنیم. بعد عمل بسته ایی یا پکیجی به بیمار داده میشه؟مرسی از لطف شما

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت شما
دوست عزیزم آقای یاسینی که برای تمام اهالی این اتاق گفتگو زحمت زیادی می کشند عرض ادب و کمال تشکر را دارم. واقعا که ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید و ایشالا سرتون خلوت بشه وبتونید عمل کنید.:)
من روز سه شنبه(25/4/92) رفتم برای معاینه اولیه چشمام. روز سه شنبه رفتم پیش آقای دکتر کاغذ کنانی که بهم وقت دادن و من رفتم اونجا و مراحلی که میدونید طی کردم و در نهایت prk و Femto را به من پیشنهاد کردن و شرایط قرنیه منو بسیار مناسب دیدن بر حسب شرایطم من عمل Femto رو انتخاب کردم. بعد رفتم به بیمارستان نور طبقه سوم و منو در لیست انتظار عمل مردادماه دکتر هاشمی قرار دادن.مراحل زیر را طی کردم البته این حرفام برای شما مثل زیره به کرمان بردنه:D
1- اپتومتری بدون قطره
2- تست عیتک و اعلام جهات حرف E و تست لنزهای مختلف رو عیتک مخصوص عدسی و کنترل دید بدون عینک
3- توپوگرافی دو چشم توسط خانم عبدالهی نیا.
4- پاکیمتری دو چشم توسط خانم عبدالهی نیا البته اینجا قطره ایی تو چشمام ریختن که کمی سوزش داشت.
5- ریختن قطره ایی در هر دو چشم و بعد از ده دقیقه تکرار این عمل.
6- نیم ساعت پس از مرحله 5 با مجددا اپتومتری شدم.
7- رفتم پیش دکتر کاغذ کنانی و معاینه چشم با یک نور شدید. و مساعد اعلام کردن شرایط برای عمل prk و Femto
8- رفتن به طبقه سوم بیمارستان نور برای گرفتن وقت عمل. که منو در لیست انتظار مرداد دکتر هاشمب قرار دادن.

بازم از شما تشکر وافر دارم اقای یاسینی عزیز.

بالا