مرسی از لطف و زحمات شما. به یاری حق تعالی و راهنمایی های ارزشمند شما فردا راهی بیمارستان نور میشم. نتایج فردا رو برای شما خواهم نوشت. بازم از اینکه در حقم لطف دارید بینهایت سپاسگزارم. یا علی
سلام به همه.من دقیقا یه هفته قبل با راهنمایی دوستان اینجا و خارج از اینجا.کلینیک هلال توسط دکتر نیکخو لازک شدم.نمره چشام 1/75 نزدیک با یکم آستیکمات بود.واسم جالبه که الان دیدم به این زودی کامل شده.فقط یکم خشکی چشم موقع کار با کامپیوتر دارم.اونم ایشالا میره.هزینه 1450 شد.که تا اینجا ارزش تک تک ریالاشو داشته.موقع عمل به نیکخو گفتم شماره چشمو 2 بگیره بعد متوجه شدم روتین خودشون همینه.0/25 تا نیم نمره انگار واسه محکم کاری بالاتر میگیرن.ممنون از آقای یاسینی.یا علی
سلام خدمت دوستان گرامی وتشکر از آقای یاسینی که زحمات زیادی برای این تاپیک میکشند
خدمت دوستان عرض کنم1 هفته هست عمل لازک شدم نمره چشمم 1.75 و 2 آستیکمات بود چشم راست 0.25 بیشتر
تا 10 ساعت بعد از عمل درد قابل تحملی داشتم بعد از اون درد خیلی کم شد فردای عمل دیدم خوب بود روز سوم و چهارم تاری خیلی زیاد با حساست به نور شدیدا
از روز پنجم رفته رفته تاری کمتر شد الان از قبل عمل بدون عینک خیلی بهتره(رانندگی به راحتی میشه کرد ) فقط فاصله نزدیک تاره مانیتور مخصوصا الان با نور خیلی کم میتونم ببینم
طبق گفته دکتر بعد از ترمیم لایه برداشته شده دید رفته رفته بهتر میشه هزینه عمل هم 1700+75 عکس
دیگه بگم که اگه سوالی دارید در خدمتم
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بخصوص دوست گرامی آثای یاسینی
الوعده وقا من اول قصه عذر خواهی کنم اگه حرفی رو اشتباه میزنم القصه بلاخره در روز چهارشنبه توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل شدم عمل ساده ای بود و مشکلی در حین عمل نداشتم البته این رو هم بگم که با مطالعه و آگاهی کامل رفته بودم و فیلم های عمل رو هم دیده بودم بعد از عمل هیچ مشکلی از بابت سوزش یا درد یا موردی در این خصوصو نداشتم خداروشکر و دیدم هم خیلی بهتر شده بود ولی به طور معمول استیکمات بودم البته هنوز هم هستم از انظر دید دو روز اول خیلی خوب بود ولی کمکم چشمام تار شد ولی نه اونقدری که قبلا بدون عینک بودم و امروز هم پانسمان رو برداشتن یعنی همون لنزی که گذاشته بودن و حالا هم منتظرم که ببینم که دیدم کی کامل میشه یه مسئله دیگه که بود این که نور های چراغ های ال ای دی رو من خیلی پخش میدیدم حالا هم تار و پخش میبینم نمیدونم انشالله که درست بشه ولی در مجموع بگم که خیلی عمل ساده ای بود و مشکل خاصی نداشتم حالا اگه دوستان سوالی دارن خوشحال میشم بتونم جواب بدم
باز هم از آقای یاسینی بابت تمام زحماتشون در این تالار تشکر میکنم
پیروز و پاینده باشین
یه چیزی که یادم رفت بگم اینکه اگه درست یادم مونده باشه اسم دستگاه چدید بیمارستان تکنیکوپلاس پی بود
در مورد دستگاه هم آفرین به دکتر جباروند و فارابی که بالاخره تکنولاس رو آپگرید کردن.
شنیدم که نرم افزار های جدیدش قابلیت های زیادی داره.
قابلیت هایش چیه؟کجا اطلاعات بیشتری بگیریم؟
سلام آقای یاسینی لنز هست که دیگه نخوام عینک بزنم؟ اگه هست گذاشتنش چجوریه؟بهتره لیزر هست؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان من يه سوال در مورد لنز ها داشتم لنزي هستش كه رنگ چشمو تغيير بده ؟
و يا شكلي خاصي بهش بده ؟