با سلام خدمت همه می خواستم تجربه عمل فمتو لیزیکمو با همه به اشتراک بگذارم به خواست خدا من 2 روز پیش عمل فمتو در بیمارستان نور با دکتر هاشمی داشتم شماره هر چشمم 3.5 نزدیک بین بود و قبل از عمل خانم دکتر پارسا فر که از همکاران دکتر هاشمی هستن و ویزیت قبل از عمل و انجام می دنprk و برای من مناسب دیدن ول چون درد بعد از عمل و کوتاهی دوره ی نقاهت برام و برای شغلم بسیار مهم بود به اصرار خودم فمتو برام نوشن . یک هفته چشممامو با شامپو بچه شستم روز عمل 3 نفر و با هم صدا می کنن لباس و کلاه عمل و رو لباس های عادیتون می پوشید و منتظر می شید تا صداتون کنن در این حین قطره بی حسی در چشما مئ ریزن بعد شما رو زیر دستگاه مناسب می خوابونن و وسیله ای در چشمتون می گذارن که پلک نزنین گذاشتن این وسیله بر خلاف ظاهر ترسناکش اصلا درد نداره بعد با دستگاهی که فکر کنم فشار چشمو می کیره و لیزر فمتو هم انجام می دهد رو چشم مئ زارن که کمی درد داره و چند ثانیه بیشتر نیست بعد می گن به نور سبز نگاه کنین و بعد تمام !!!!!! کل عمل شاید 3 دقیقه هم نشود !!!! بعد عمل هیچ مسکنی تجویز نکردن و واقعا احتیاجی هم نبود کمی خشکی چشم فقط داشتم 2 تا قطره دادن هر 4 ساعت ریختم هیچ تاری دیدی خدا شکر تا الان ندارم و چشم هام واقعا بهتر می بینن تا 3 هفته دیگر نتیجه ی نهایی مشخص می شود به من گفتن از 24 ساعت بعد زندگی عادی داشته باشم!!!! در نهایت دعاگوی اقای یاسینی هستم که به همه با جان و دل توصیه های ارزشمند می کنن امیدوارم مفید واقع شده باشد و اگه سوالی باشد در خدمتم
سلام. عزیز اگر بتونی هر چند روز وضعیت چشمتو بگی ممنون میشم