• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت همه می خواستم تجربه عمل فمتو لیزیکمو با همه به اشتراک بگذارم به خواست خدا من 2 روز پیش عمل فمتو در بیمارستان نور با دکتر هاشمی داشتم شماره هر چشمم 3.5 نزدیک بین بود و قبل از عمل خانم دکتر پارسا فر که از همکاران دکتر هاشمی هستن و ویزیت قبل از عمل و انجام می دنprk و برای من مناسب دیدن ول چون درد بعد از عمل و کوتاهی دوره ی نقاهت برام و برای شغلم بسیار مهم بود به اصرار خودم فمتو برام نوشن . یک هفته چشممامو با شامپو بچه شستم روز عمل 3 نفر و با هم صدا می کنن لباس و کلاه عمل و رو لباس های عادیتون می پوشید و منتظر می شید تا صداتون کنن در این حین قطره بی حسی در چشما مئ ریزن بعد شما رو زیر دستگاه مناسب می خوابونن و وسیله ای در چشمتون می گذارن که پلک نزنین گذاشتن این وسیله بر خلاف ظاهر ترسناکش اصلا درد نداره بعد با دستگاهی که فکر کنم فشار چشمو می کیره و لیزر فمتو هم انجام می دهد رو چشم مئ زارن که کمی درد داره و چند ثانیه بیشتر نیست بعد می گن به نور سبز نگاه کنین و بعد تمام !!!!!! کل عمل شاید 3 دقیقه هم نشود !!!! بعد عمل هیچ مسکنی تجویز نکردن و واقعا احتیاجی هم نبود کمی خشکی چشم فقط داشتم 2 تا قطره دادن هر 4 ساعت ریختم هیچ تاری دیدی خدا شکر تا الان ندارم و چشم هام واقعا بهتر می بینن تا 3 هفته دیگر نتیجه ی نهایی مشخص می شود به من گفتن از 24 ساعت بعد زندگی عادی داشته باشم!!!! در نهایت دعاگوی اقای یاسینی هستم که به همه با جان و دل توصیه های ارزشمند می کنن امیدوارم مفید واقع شده باشد و اگه سوالی باشد در خدمتم

سلام. عزیز اگر بتونی هر چند روز وضعیت چشمتو بگی ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت همه می خواستم تجربه عمل فمتو لیزیکمو با همه به اشتراک بگذارم به خواست خدا من 2 روز پیش عمل فمتو در بیمارستان نور با دکتر هاشمی داشتم شماره هر چشمم 3.5 نزدیک بین بود و قبل از عمل خانم دکتر پارسا فر که از همکاران دکتر هاشمی هستن و ویزیت قبل از عمل و انجام می دنprk و برای من مناسب دیدن ول چون درد بعد از عمل و کوتاهی دوره ی نقاهت برام و برای شغلم بسیار مهم بود به اصرار خودم فمتو برام نوشن . یک هفته چشممامو با شامپو بچه شستم روز عمل 3 نفر و با هم صدا می کنن لباس و کلاه عمل و رو لباس های عادیتون می پوشید و منتظر می شید تا صداتون کنن در این حین قطره بی حسی در چشما مئ ریزن بعد شما رو زیر دستگاه مناسب می خوابونن و وسیله ای در چشمتون می گذارن که پلک نزنین گذاشتن این وسیله بر خلاف ظاهر ترسناکش اصلا درد نداره بعد با دستگاهی که فکر کنم فشار چشمو می کیره و لیزر فمتو هم انجام می دهد رو چشم مئ زارن که کمی درد داره و چند ثانیه بیشتر نیست بعد می گن به نور سبز نگاه کنین و بعد تمام !!!!!! کل عمل شاید 3 دقیقه هم نشود !!!! بعد عمل هیچ مسکنی تجویز نکردن و واقعا احتیاجی هم نبود کمی خشکی چشم فقط داشتم 2 تا قطره دادن هر 4 ساعت ریختم هیچ تاری دیدی خدا شکر تا الان ندارم و چشم هام واقعا بهتر می بینن تا 3 هفته دیگر نتیجه ی نهایی مشخص می شود به من گفتن از 24 ساعت بعد زندگی عادی داشته باشم!!!! در نهایت دعاگوی اقای یاسینی هستم که به همه با جان و دل توصیه های ارزشمند می کنن امیدوارم مفید واقع شده باشد و اگه سوالی باشد در خدمتم

واقعا دستتون درد نکنه که تجریبیاتتون رو با بقیه در میان می ذارید.
انشا ا همیشه سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت شما
امیدوارم که حال شما الان خوب و خوش بوده باشه و عمل شما به خوبی که انجام شده، نتیجه نهایی مطلوب را به یاری حق تعالی داشته باشه.من هم در این پست از همین جا به دوست عزیزم آقای یاسینی که برای تمام اهالی این اتاق گفتگو زحمت زیادی می کشند عرض ادب و کمال تشکر را دارم. واقعا که ایشالا همیشه سالم و سلامت باشن و ایشالا سرشون خلوت بشه وبتونن عمل کنن.
من روز سه شنبه(25/4/92) رفتم برای معاینه اولیه چشمام.ابتدا زنگ زدم بیمارستان نور و گفتم که میخوام با دکتر هاشمی عمل کنم و بعد بهم گفتن که آقای دکتر هاشمی خودشون ویزیت نمیکنن و تیمشون این کار را انجام میدن ولی عمل رو خود دکتر هاشمی انجام میدن. روز سه شنبه با آقای دکتر کاغذ کنانی بهم وقت دادن و من رفتم اونجا و مراحلی که میدونید طی کردم و در نهایت prk و Femto را به من پیشنهاد کردن و شرایط قرنیه منو بسیار مناسب دیدن بر حسب شرایطم من عمل Femto رو انتخاب کردم. بعد رفتم به بیمارستان نور طبقه سوم و منو در لیست انتظار عمل مردادماه دکتر هاشمی قرار دادن.فقط مطالبی رو که میخوام بدونم اینه که خود دکتر معاینه اولیه رو انجام نمیدن مشکلی پیش نمیاد؟ و تیم همکار دکتر هاشمی حتما مثل خودشون خبره هستن دیگه؟ روز عمل و قبل از عمل توسط تیم جراحی و دکتر هاشمی هیچ معاینه ای صورت نمیگیره؟ با دکتر هاشمی اصلا میشه حرف زد؟پس از عمل عینک آفتابی رو به ما میدن یا اینکه خودمون از پیش باید تهیه کنیم. بعد عمل بسته ایی یا پکیجی به بیمار داده میشه؟مرسی از لطف شما

زور عمل خود دکتر هاشمی رو می بینید و می تونید باهاش حرف بزنید. دکتر هاشمی همیشه بهترین های تهران رو جمع می کنه در بیمارستان نور. خیلی از دکتر های معرفو مثل تبریزی ، خانلری و ... روزی در نور بودند برای همین نگران نباشید.
روز عمل بقبل از عمل یک بسته بهتون می دن که توش عینک دودی هم هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال من در این شرایط چقدر میتوتم با کامپیوتر کارکنم یا چیزی بخونم چون خیلی دید نزدیکم تار شده و نمیخوام به چشمام فشار بیاد بااین توجه که کارم با کامپیوتر هست ممنون میشم راهنماییم کنید

باید کمی صبر کنید. همین که دیدید چشمتون حشته شده صبر کنید و مدتی به چشمتون استراجت بدید. کمی چشماتون رو ببندید و بعد باز کنید و از پنجره (اگر دارید) به کوهها خیره بشید. این روش خستگی چشم رو می گیره.
مدت زمان استفاده از کامچیوتر رو تقسیم کنید به چند سری و به صورت مستمر پشت کامپیوتر نشینید.

sarvenaz femto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام وعرض تبریک برای تصمیم عملتون بنا به تجربه ی شخصی خودم عمل فمتو 95 درصد توسط دستگاه صورت می گیره قبل از عمل دکتر هاشمی عملا پروندتون رو بررسی دقیق نمی کنن! شنیدم در برخی موارد چند لحظه قبل از عمل راجع به اینکه در انتخاب فمتو یا پی ار کی دو دل هستین می شه از شون خواست با صلاح دید خودشون نوع عمل و عوض کنن ولی انتظار دیگه نداشته باشین با توجه به مشارکت خیلی کم پزشک در عمل فمتو اگر زمان به عقب بر میگشت من با کسی عمل و بر می داشتم که قبل و بعد عمل خودشون نظارت کنن !!!! البته دکتر هاشمی فوق العاده هستن !!!! در مورد عینک باید بگم می تونید در نور خریداری کنین یا اگر عینک دارید می تونید بدید شیششو چک کنن که برای بعد از عمل مناسب هست یا نه 2تا پیشنهاد هم دا رم حتما روز عمل علاوه بر عینک کلاه افتاب گیر همراه داشته باشبد معجزه می کند دوم اینکه منشی های دکتر هاشمی برای عمل چونه ای هستن می خواستن 2 ما ه دیگه به من وقت بدن با چونه 10 روز بعد وقت دادن :cool: موفق باشید

sarvenaz femto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقای یاسینی بنا به در خواست شما از شرایطم بعد از عمل فمتو باید بگم الان روز سوم از عملم هستش چشمام 10 /10 هستش سر کار می رم و با کامپیوتر راحت کار می کنم دو بینی و تاری خداروشکر ندارم هر از گاهی چشمام خخشک می شن یا نبض دارن که از قضا عادیه و به علت قطره ها سردرد خفیفی گه گاه دارم که اصلا احتیاج به مسکن ندارد! همه چیز عالیه

tiger_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما
دوست عزیزم آقای یاسینی که برای تمام اهالی این اتاق گفتگو زحمت زیادی می کشند عرض ادب و کمال تشکر را دارم. واقعا که ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید و ایشالا سرتون خلوت بشه وبتونید عمل کنید.:)
من روز سه شنبه(25/4/92) رفتم برای معاینه اولیه چشمام. روز سه شنبه رفتم پیش آقای دکتر کاغذ کنانی که بهم وقت دادن و من رفتم اونجا و مراحلی که میدونید طی کردم و در نهایت prk و Femto را به من پیشنهاد کردن و شرایط قرنیه منو بسیار مناسب دیدن بر حسب شرایطم من عمل Femto رو انتخاب کردم. بعد رفتم به بیمارستان نور طبقه سوم و منو در لیست انتظار عمل مردادماه دکتر هاشمی قرار دادن.مراحل زیر را طی کردم البته این حرفام برای شما مثل زیره به کرمان بردنه:D
1- اپتومتری بدون قطره
2- تست عیتک و اعلام جهات حرف E و تست لنزهای مختلف رو عیتک مخصوص عدسی و کنترل دید بدون عینک
3- توپوگرافی دو چشم توسط خانم عبدالهی نیا.
4- پاکیمتری دو چشم توسط خانم عبدالهی نیا البته اینجا قطره ایی تو چشمام ریختن که کمی سوزش داشت.
5- ریختن قطره ایی در هر دو چشم و بعد از ده دقیقه تکرار این عمل.
6- نیم ساعت پس از مرحله 5 با مجددا اپتومتری شدم.
7- رفتم پیش دکتر کاغذ کنانی و معاینه چشم با یک نور شدید. و مساعد اعلام کردن شرایط برای عمل prk و Femto
8- رفتن به طبقه سوم بیمارستان نور برای گرفتن وقت عمل. که منو در لیست انتظار مرداد دکتر هاشمب قرار دادن.

بازم از شما تشکر وافر دارم اقای یاسینی عزیز.

سلام من هم مانند دوستمون در بیمارستان نور برای عمل چشم معاینه شدم برای دکتر میر افتاب و گفتن برای عمل مشکلی ندارم هر دو روش هم مناسب دیدن و انتخاب و با خودم گذاشتن و تمام مراحل قبل عمل مانند این دوستمون انجام شد جز مرحله چهار الان یکم نگران شدم ممکنه پروندم ناقص باشه اصلا مرحله چهارم انجام نشد برای من و اتفاقی بیفته چون چهارشنبه برای عمل وقت گرفتم اگر راهنمایی بفرماید ممنون میشم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من هم مانند دوستمون در بیمارستان نور برای عمل چشم معاینه شدم برای دکتر میر افتاب و گفتن برای عمل مشکلی ندارم هر دو روش هم مناسب دیدن و انتخاب و با خودم گذاشتن و تمام مراحل قبل عمل مانند این دوستمون انجام شد جز مرحله چهار الان یکم نگران شدم ممکنه پروندم ناقص باشه اصلا مرحله چهارم انجام نشد برای من و اتفاقی بیفته چون چهارشنبه برای عمل وقت گرفتم اگر راهنمایی بفرماید ممنون میشم.

نگران نباشید. پاگوکمتری برای بررسی مشخصات قرنیه (ضخامت) انجام میشه که در عکس پنتا مشخص نباشه.
اگر ضخامت قرنیه مناسب باشه معمولاانجام نمیشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دست دوستان درد نکنه.
امیدوارم کسانی که می خوان برن برای عمل بتونن پست هایی رو که این دوستان گذاشتن بخونن.
کامل و دقیق نوشتن.
بازم تشکر

niloofar_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ممنون میشم راهنماییم کنید من شماره چشمام -7 و آستیگمات 2 و ضخامت قرنیم 523 و 519 و 22 سال دارم می خواستم ببینم آیا با انجام عمل فمتو لیزیک شماره چشمام صفر میشه یا نه؟تا چه میزان حتمال برگشت شماره چشمام وجود دارد و ممکن است به طور کامل برگردد؟و در صورت عمل ضخامت قرنیه هام چه میزان میشه؟ با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام ممنون میشم راهنماییم کنید من شماره چشمام -7 و آستیگمات 2 و ضخامت قرنیم 523 و 519 و 22 سال دارم می خواستم ببینم آیا با انجام عمل فمتو لیزیک شماره چشمام صفر میشه یا نه؟تا چه میزان حتمال برگشت شماره چشمام وجود دارد و ممکن است به طور کامل برگردد؟و در صورت عمل ضخامت قرنیه هام چه میزان میشه؟ با تشکر

دوست عزیز شپاره چشمتون کمی بالاست ولی ضخامت قزنیه برای عمل مناسبه.
فکر میکنم با احتمال بالا شماره چشمتون صفر میشه.
در مورد شما اگر یک زمانی هم شماره چشمتون تغییر کنه در حد 25 صدم هست.
برگشت اتفاق نمی افته. نگران نباشید.
در ضمن شماره چشم شما تحت بیمه قرار میگیره برلی همین هزینه هاتون خیلی کمه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمایی های شما.
آقای دکتر یاسینی من اهل شیراز هستم. شماره چشم هام 9 و 9.5 هست و طی مراجعه ای که 2 سال پیش به دکتر داشتم گفتن باید عمل کاشت لنز انجام بدم. آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو قبول میکنه و اینکه شما در شیراز چه دکتری رو پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

mina.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.میخواستم نطرتونو راجع به دکتر سهیلا فاضل نیا بدونم؟برای من با نتایج عکس ها که وارد یه دستگاهی کردن که اون دستگاه جوابش این بود که میتونم لیزر کنم یا نه گفتن میشه دستگاه عوارض بعد عملو هم بررسی میکرد(کلینیک نوین دیدگان)گفتن مشکلی ندارم.دکتر مقاره عابد هم گفتن میتونم ولی راحت نگفتن (نتایجو وارد دستگاه نکردن) پنتا کم هم انجام ندادن.میخواستم نظرتونو بدونم؟؟؟؟.من 23 سالمه و نزدیک بینم.شماره چشمم هم ثابت شده.با تشکر.

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با گذشت 10 روز از عمل لازک هنوز دیدم تاره چشم چپم مخصوصا اعصابمو خورد کرده موقع عمل چشم چپم 5 ثانیه شد عملش می ترسم نکنه درست عمل نشده باشه خیلی تار تر از راستیس

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام.میخواستم نطرتونو راجع به دکتر سهیلا فاضل نیا بدونم؟برای من با نتایج عکس ها که وارد یه دستگاهی کردن که اون دستگاه جوابش این بود که میتونم لیزر کنم یا نه گفتن میشه دستگاه عوارض بعد عملو هم بررسی میکرد(کلینیک نوین دیدگان)گفتن مشکلی ندارم.دکتر مقاره عابد هم گفتن میتونم ولی راحت نگفتن (نتایجو وارد دستگاه نکردن) پنتا کم هم انجام ندادن.میخواستم نظرتونو بدونم؟؟؟؟.من 23 سالمه و نزدیک بینم.شماره چشمم هم ثابت شده.با تشکر.

من نوین دیدگان عمل کردم الان حس خوبی ندارم

niloofar_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون
من چند روز پیش به کیلینیک پارسیان در اصفهان مراجعه کردم و این مشخصاته چشمم معلوم شد
بعد وقتی برای ویزیت نهایی پیش کسی که اونجا بود و معین می کرد هر کسی چه عملی براش مناسبه گزینه ای که تو پرونده نوشته لنز داخل چشمی ارجح است .در صورت عدم پذیرش بیمار با رضایت خودش می تواند فمتو اکند ولی با توجه به شماره چشم و یا ضخامت قرنیه،ممکن است قسمتی ا شماره چشم باقی بماند یا برگشت کند.
و بهم گفت که اگر بخوای فمتو کنی باید رضایت نامه جداگونه بدی که من خودم قبول کردم و اگر برگشت با ما نیست
این حرفاش منو خیلی نگران کرد و موندم چیکار کنم
یعنی به نظر شما امکان برگشت کامل وجود نداره؟بعد شما بهتر میدونین من همینجا اصفهان پیش دکتر قریشی عمل کنم یا به تهران بیام؟
بازم ممنون از جوابتون

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلاک اقای یاسینی یکی از دوستان ما هم چشم چپش 10 هم چشک راستش 10.
از دکترش که دکتر فرامز انوری هستن پرسید گفت نمیشه عمل لیزیک کرد با اینکه اصلا ضخامت قرنیه رو حساب نکرد.
حالا میخواد بره متخصص قرنیه ببینه اون چی میگه.
میخواستم نظر شما رو بپرسم راهی هستش عمل بشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمایی های شما.
آقای دکتر یاسینی من اهل شیراز هستم. شماره چشم هام 9 و 9.5 هست و طی مراجعه ای که 2 سال پیش به دکتر داشتم گفتن باید عمل کاشت لنز انجام بدم. آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو قبول میکنه و اینکه شما در شیراز چه دکتری رو پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

سلام.
طبق تعرفه بیمه کل هزینه های درمانی چشم شما شامل عمل و قیمت لنز تحت پوشش بیمه تا سقف 80 درصد مبلغ کل قرار می گیره.
در شیراز دکتر های زیادی هستند که می تونن عمل فیکیک رو انجام بدن. فرق زیادی نمی کنه فقط مهمه که دکتر سابقه این کار رو داشته باشه.
البته لنز هاتون الان خیلی کم یاب هستند.
به نظر برید پیش دکتر نیک نامی یا دکتر جعفری و یا دکت رمنصوری اگر هنوز شیراز هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دکتر فاضل نیا تو ستارخان. بله ایشون رو میشناسم کارشون خوبه البته دکتر مقاره عابد هم بسیار کارشون خوبه. همونطور که گفتم دکتر مقاره عابد جزوه دکتر هایی هستند که ما شرکتی ها زیاد باهاشون کار نداریم چون خودشون وسایل مورد نیازشون رو وارد می کنن ولی کارشون خارج از تعارف عالیه.
در مورد دستگاه هم خیلی از دکتر ها مشخصات قرنیه رو وارد می کنن و نتیجه عمل رو می بینن ولی بقیه دکتر ها خودشون از روی تجربه حدس می زنن که جه عمل مناسبه.
هر دو رشو دقیقه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با گذشت 10 روز از عمل لازک هنوز دیدم تاره چشم چپم مخصوصا اعصابمو خورد کرده موقع عمل چشم چپم 5 ثانیه شد عملش می ترسم نکنه درست عمل نشده باشه خیلی تار تر از راستیس

دوست من هنوز کمی زوده. صبر کنید. مدتی طول می کشه که تاری دید کم بشه.
اون قضیه 5 ثانیه رو هم از فکرتون خارج کنید در زمانی فعالیت دستگاه دکتر بی تاثیره و دستگاه کار رو انجام میده برای همین احتمال خطا تقریبا صفره.

بالا