• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
براي استفاده از اينها بايد به دكتر مراجعه كرد يا مشكلي نداره ؟
حدود قيمت اصلها چقدره ؟
توي ايران راحت گير مياد ؟

نه برای استفاده نیاز به دکتر نیست ولی اگر طولانی مدت استفاده میشه هر اتز گاهی برید پیش دکتر که قرنیه اتون چک بشه.
اگر سابقه استفاده از لنز رو ندارید به نظرم اول کمی مطالعه کنید و بعد شروع کنید.
قیمتشون از 25 تومن تا 70 تومن متفاوته.
ابه نظر مدل آرین قیمتش خوبه.
راحت پیدا میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم دوست عزیز اگه راهنمایی های شما نبود که به این راحتی عمل نمیکردم من از شما ممنونم و به شما تبریک میگم بابت خدماتتون دراین تالار
خواهش می کنم رفیق.

hap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه یه دکتر خوب هم در مشهد معرفی کنین؟

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خیلی ممنون بابت پاسختون. خیلی کامل بود.

دو خواهرم چشماشون را عمل کردند و راضی هستند، البته شماره چشماشون خیلی بالا بود.
به این خاطر ترغیب شدم منم عمل کنم و از دست عینک راحت بشم. من دختر هستم. شاید دلیلش همین باشه که در چهره خیلی تاثیر داره. ولی شما درست میفرمایید. خودم هم شک دارم چیکار کنم.

من همیشه از عینک استفاده می کنم. برای همین با کسی که شماره چشماش بیشتر از من هست و مجبور هست از عینک استفاده کنه خیلی فرق ندارم.

چون عادت کردم.و بیشتر وقت من یا پشت لپ تاپ هست یا سر کلاس درس یا بیرون از خونه. که همه موارد نیاز به استفاده از عینک هست.

خیلی از افراد را دیدم حتی با شماره های بالاتر از من همیشه از عینک استفاده نمی کنند.

یک ماه تا به دست آوردن دید کامل خیلی زیاده. من تقریبا هر روز ار لپ تاپ استفاده می کنم.

آیا عمل Femto همین مقدار زمان برای دید کامل لازم هست؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام میشه یه دکتر خوب هم در مشهد معرفی کنین؟

دو تا بهتون معرفی می کنم.

دکتر زارعی استاد بزرگ
دکتر صداقت که یکی از بهترین های ایران هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خیلی ممنون بابت پاسختون. خیلی کامل بود.

دو خواهرم چشماشون را عمل کردند و راضی هستند، البته شماره چشماشون خیلی بالا بود.
به این خاطر ترغیب شدم منم عمل کنم و از دست عینک راحت بشم. من دختر هستم. شاید دلیلش همین باشه که در چهره خیلی تاثیر داره. ولی شما درست میفرمایید. خودم هم شک دارم چیکار کنم.

من همیشه از عینک استفاده می کنم. برای همین با کسی که شماره چشماش بیشتر از من هست و مجبور هست از عینک استفاده کنه خیلی فرق ندارم.

چون عادت کردم.و بیشتر وقت من یا پشت لپ تاپ هست یا سر کلاس درس یا بیرون از خونه. که همه موارد نیاز به استفاده از عینک هست.

خیلی از افراد را دیدم حتی با شماره های بالاتر از من همیشه از عینک استفاده نمی کنند.

یک ماه تا به دست آوردن دید کامل خیلی زیاده. من تقریبا هر روز ار لپ تاپ استفاده می کنم.

آیا عمل Femto همین مقدار زمان برای دید کامل لازم هست؟

دوست عزیز دوران نقاهت femto از لازک خیلی کمتره و دقت عمل هم خیلی بیشتره ولی قیمت الان از 4 میلیون تومن شروع میشه.!
انتخاب با شماست.
اگر خئاهراتون شماره چشم بالایی دارند کمی صبر کنید نکنه شماره چشم شما هم تغییر بکنه.
ببنید حواهراتون در سن شما شماره چشمشون چقدر بوده اگر به شما نزدیک بوده صبر کنید چون حتما شما هم شماره چشمتون تغییر می کنه.
ضعف بینایی تقریبا 90 درصد تابع ژنتیکه و همیشه هم به پدر و مادر بر نمی گرده ممکنه به نسل قبلی بر گرده.

در مورد عمل اگر هزینه براتون مهم نیست شک نکنید Femto رو انتخاب کنید.
ولی اگر هزینه براتون کمی مهمه بدونید در شماره های چشم شما فمتو با لازک یا prk خیلی فرقی نداره.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی دیشب توی اخبار شنیدم که بیماران پیوندی با مراجعه به هلال احمر میتوانند دارو بگیرند؟
آیا صحت داره؟شمال من میشه؟؟؟مرسی

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز دوران نقاهت femto از لازک خیلی کمتره و دقت عمل هم خیلی بیشتره ولی قیمت الان از 4 میلیون تومن شروع میشه.!
انتخاب با شماست.
اگر خئاهراتون شماره چشم بالایی دارند کمی صبر کنید نکنه شماره چشم شما هم تغییر بکنه.
ببنید حواهراتون در سن شما شماره چشمشون چقدر بوده اگر به شما نزدیک بوده صبر کنید چون حتما شما هم شماره چشمتون تغییر می کنه.
ضعف بینایی تقریبا 90 درصد تابع ژنتیکه و همیشه هم به پدر و مادر بر نمی گرده ممکنه به نسل قبلی بر گرده.

در مورد عمل اگر هزینه براتون مهم نیست شک نکنید Femto رو انتخاب کنید.
ولی اگر هزینه براتون کمی مهمه بدونید در شماره های چشم شما فمتو با لازک یا prk خیلی فرقی نداره.

سلام
ممنون. 2سال هست چشمم ثابت شده.
بله هزینه بالایی هست. فکر کنم همون prk مناسب تر هست. هزینه Prk چقدر هست؟
اونطور که از توضیحاتتون فهمیدم یک ماه بعد از عمل می تونم از کامپیوتر استفاده کنم.
ممنون بابت راهنمایی هاتون.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
اونطور که از توضیحاتتون فهمیدم یک ماه بعد از عمل می تونم از کامپیوتر استفاده کنم.
با سلام و احترام و صد البته با اجازه آقای یاسینی
فقط میخواستم در مورد قیمت عمل PRK بگم که شروع قیمت از 1600 که توسط دکتر جباروند در بیمارستان بینا آفرین شروع میشه بستگی به دکترتون داره ولی خود من در بیمارستان فارابی تهران عمل کردم که کمتر از این بود ولی توصیه نمیکنم با این که از دکتر خداپرست راضی هستم و تا حالا که حدود 15 روز از عملم گذشته مشکلی نداشتم، این رو خودتون باید تصمیم بگیرین درمورد کار با کامپیوتر هم باید بگم که من از روز سوم با کامپیوتر کار میکنم ولی مشکل تاری و استیکماتیک رو دارم ولی برای کار راحتتر و دید بهتر باید تا یک ماه بعد از عمل صبر کنید ولی توضیحات کاملتر رو خود آقای یاسینی زحمت میکشن با تشکر

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط میخواستم در مورد قیمت عمل PRK بگم که شروع قیمت از 1600 که توسط دکتر جباروند در بیمارستان بینا آفرین شروع میشه بستگی به دکترتون داره ولی خود من در بیمارستان فارابی تهران عمل کردم که کمتر از این بود ولی توصیه نمیکنم با این که از دکتر خداپرست راضی هستم و تا حالا که حدود 15 روز از عملم گذشته مشکلی نداشتم، این رو خودتون باید تصمیم بگیرین درمورد کار با کامپیوتر هم باید بگم که من از روز سوم با کامپیوتر کار میکنم ولی مشکل تاری و استیکماتیک رو دارم ولی برای کار راحتتر و دید بهتر باید تا یک ماه بعد از عمل صبر کنید ولی توضیحات کاملتر رو خود آقای یاسینی زحمت میکشن با تشکر

سلام
خیلی ممنون. پس هزینه ها نسبت به پارسال خیلی زیاد شده.تا اونجایی که می دونم prk در اصفهان سال پیش 800 بود.
یعنی استفاده از کامپیوتر و مطالعه چند روز بعد از عمل برای چشم مشکلی ایجاد نمی کنه و ضرر نداره؟ فقط مشکل تاری دید و آستیگمات هست؟
خیلی ممنون. زحمت کشیدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی دیشب توی اخبار شنیدم که بیماران پیوندی با مراجعه به هلال احمر میتوانند دارو بگیرند؟
آیا صحت داره؟شمال من میشه؟؟؟مرسی

بله صد در صد شما هم شامل می شید حتما برید و استفاده کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

اکر اینطوره که مشکلی ندارید می تونید راحت عمل کنید و نتیجه عمل فکر می کنم برای شما خیلی رضایت بخش باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دستت درد نکنه. تا می تونی به دیگران هم کمک بکن تا عملشون راحتتر بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
خیلی ممنون. پس هزینه ها نسبت به پارسال خیلی زیاد شده.تا اونجایی که می دونم prk در اصفهان سال پیش 800 بود.
یعنی استفاده از کامپیوتر و مطالعه چند روز بعد از عمل برای چشم مشکلی ایجاد نمی کنه و ضرر نداره؟ فقط مشکل تاری دید و آستیگمات هست؟
خیلی ممنون. زحمت کشیدید.

بله گرانترین مرکز تهران پارسال نور بود با قیمت حدود 2 تومن که الان شد 6 تومن.
در صورتیکه دقت کنید که چشمتون رو خسته نکیند ضرری نداره.

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکر اینطوره که مشکلی ندارید می تونید راحت عمل کنید و نتیجه عمل فکر می کنم برای شما خیلی رضایت بخش باشه.

آقای یاسینی واقعا ممنون. خیلی بهم کمک کردید.
ایشالا نتیجه خوب باشه.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
خیلی ممنون. زحمت کشیدید.
خواهش میکنم والا از قیمت اصفهان خبری ندارم ولی اینطور که شنیدم در شهرستان ها مثل یزد قیمت ها خیلی کمتر از تهران هست در مورد کامپیوتر هم راستش چیزی بهمون نگفتن که کار کنیم خوبه یا بد ولی گفتن که میتونید کارای روزمره خود رو انجام بدیم خب کامپیوتر هم جزوی از کارهای روزانه من بود ولی در کل بله همونطور که گفتم تاری و آستیکمات میبینم
در کل بعد از عمل نباید به چشم دست بزنید تا وقتی که پانسمان رو بردارن و بعد از اون هم نباید زیاد به چشم فشار بیارین هم از لحاظ تلاش برای دید بهتر و هم از لحاظ مالیدن چشم

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم والا از قیمت اصفهان خبری ندارم ولی اینطور که شنیدم در شهرستان ها مثل یزد قیمت ها خیلی کمتر از تهران هست در مورد کامپیوتر هم راستش چیزی بهمون نگفتن که کار کنیم خوبه یا بد ولی گفتن که میتونید کارای روزمره خود رو انجام بدیم خب کامپیوتر هم جزوی از کارهای روزانه من بود ولی در کل بله همونطور که گفتم تاری و آستیکمات میبینم
در کل بعد از عمل نباید به چشم دست بزنید تا وقتی که پانسمان رو بردارن و بعد از اون هم نباید زیاد به چشم فشار بیارین هم از لحاظ تلاش برای دید بهتر و هم از لحاظ مالیدن چشم

خیلی ممنون بابت راهنمایی ها. امروز میرم پیش دکتر ببینم چی میشه. لطف کردید.

azadeh.frfrfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 25 روز اینطوراس چشمامو عمل کردم می خوام برم یه مسافرت قایق سواری اگه بیفتم تو آب واسه چشام بده؟؟؟

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من 25 روز اینطوراس چشمامو عمل کردم می خوام برم یه مسافرت قایق سواری اگه بیفتم تو آب واسه چشام بده؟؟؟

معملولا میگن که تا یک ماه بعد از عمل شنا نکنید بقیه اش با خودتونه ؛ شما چه عملی انجام دادین ؟

بالا