سلام خیلی ممنون بابت پاسختون. خیلی کامل بود.
دو خواهرم چشماشون را عمل کردند و راضی هستند، البته شماره چشماشون خیلی بالا بود.
به این خاطر ترغیب شدم منم عمل کنم و از دست عینک راحت بشم. من دختر هستم. شاید دلیلش همین باشه که در چهره خیلی تاثیر داره. ولی شما درست میفرمایید. خودم هم شک دارم چیکار کنم.
من همیشه از عینک استفاده می کنم. برای همین با کسی که شماره چشماش بیشتر از من هست و مجبور هست از عینک استفاده کنه خیلی فرق ندارم.
چون عادت کردم.و بیشتر وقت من یا پشت لپ تاپ هست یا سر کلاس درس یا بیرون از خونه. که همه موارد نیاز به استفاده از عینک هست.
خیلی از افراد را دیدم حتی با شماره های بالاتر از من همیشه از عینک استفاده نمی کنند.
یک ماه تا به دست آوردن دید کامل خیلی زیاده. من تقریبا هر روز ار لپ تاپ استفاده می کنم.
آیا عمل Femto همین مقدار زمان برای دید کامل لازم هست؟
دوست عزیز دوران نقاهت femto از لازک خیلی کمتره و دقت عمل هم خیلی بیشتره ولی قیمت الان از 4 میلیون تومن شروع میشه.!
انتخاب با شماست.
اگر خئاهراتون شماره چشم بالایی دارند کمی صبر کنید نکنه شماره چشم شما هم تغییر بکنه.
ببنید حواهراتون در سن شما شماره چشمشون چقدر بوده اگر به شما نزدیک بوده صبر کنید چون حتما شما هم شماره چشمتون تغییر می کنه.
ضعف بینایی تقریبا 90 درصد تابع ژنتیکه و همیشه هم به پدر و مادر بر نمی گرده ممکنه به نسل قبلی بر گرده.
در مورد عمل اگر هزینه براتون مهم نیست شک نکنید Femto رو انتخاب کنید.
ولی اگر هزینه براتون کمی مهمه بدونید در شماره های چشم شما فمتو با لازک یا prk خیلی فرقی نداره.