• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ممنون میشم جواب پیغام خصوصی من رو بدین

Mkharazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام و ممنون از راهنمايي هاي خوبتون
شماره هر دوچشم من ٤.٥ هست و مدت ٦سال از لنز نرم استفاده كردم اما به دليل مشكلاتي كه اين لنزها دارن تصميم گرفتم ليزيك كنم . من تمام اين مدت پيش دكتر مهرنيا ( كلينيك نوين ديدگان) ميرفتم. اما تعريف بيمارستان لبافي نژاد رو هم زياد شنيدم. به نظر شما بين اين دو مورد كدوم مركز و پزشك رو انتخاب كنم؟
راستي من ساكن تهران هستم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ممنون میشم جواب پیغام خصوصی من رو بدین

شرمنده ام کمی طول کشید. صبح جوابتون رو دادم ولی متاسفانه به دلیل اینکه باید بین هر دو پست 60 ثانیه صبر می کردم پست شما ارسال نشد دوباره الان او اول نوشتم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام و ممنون از راهنمايي هاي خوبتون
شماره هر دوچشم من ٤.٥ هست و مدت ٦سال از لنز نرم استفاده كردم اما به دليل مشكلاتي كه اين لنزها دارن تصميم گرفتم ليزيك كنم . من تمام اين مدت پيش دكتر مهرنيا ( كلينيك نوين ديدگان) ميرفتم. اما تعريف بيمارستان لبافي نژاد رو هم زياد شنيدم. به نظر شما بين اين دو مورد كدوم مركز و پزشك رو انتخاب كنم؟
راستي من ساكن تهران هستم

100 در 100 کلینیک نوین دیدهگان. بیمارستان لبافی نژاد یک مرکز آموزشی است و در اونجا پزشکی اصلی شما رو عمل نمی کنه بلکه رزیدنت شما رو عمل می کنه.
در مورد دکتر مهر نیا هم اصلا نگران نباشید یکی از بهترین های چشم هستند.

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
شماره چشمای من 3.5 هست و آستیگمات هم هست. قبلاً شنیده بودم برای عمل لیزیک اگه چشمها آستیگمات باشه نمیشه این عمل رو انجام داد. درسته آیا؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
سلام اقای یاسنی

ببخشید من ی سوال داشتم

چشمای من نزدیک بین و جمع نمرش 10.5 ه

شنیدم ک **** وظیفه با جمع 10 معافی میده ولی بازهم شنیدم تو جلسه معاینشون ی سری قطره تو چشم میریزن ک توانایی چشم رو افزایش میده و با توجه ب اینکه من دانشجو هستم اگر اقدام کنم و نتیجه نگیرم چون لبه مرز هست نمره چشمم باید اعزام بشم ک از کار و زندگی میفتم

میخواستم بدونم شما در این مورد اطلاعی دارین

خودم تو این فکرم ک ببرم مطب یکی از دکترای کمیسیون پزشکی بگم با همون شرایط ی تست ازم بگیره ولی نمیشناسمشون زنگ هم ک زدم **** وظیفه اسمشون رو نمیگن شما کسی رو میشناسید ک بتونه در این زمینه ب من کمک کنه.

ممنون

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
استاد یکی از فامیل های ما یک چشمشو چند سال پیش بخاطر گلوکوم عمل کرد و خوب نشد و دیدشو از دست داد و بعد از چند سال همون چشم دچار آب مروارید شده ... و حالا میخواد اون چشمو که دیدشو از دست داده و دچار آب مروارید شده و طبعتا از لحاظ ظاهری هم لکه سفید توش افتاده لااقل بصورت طبیعی در بیاره و عمل زیبایی انجام بده .... یک دکتر بهش گفته می تونم تاتو کنم اون چشمتو ... بنظر شما چکار کنه ؟ تاتو کنه ؟ عمل آب مروارید می تونه چشمشو به حالت طبیعی از لحاظ ظاهری برگردونه ؟ به کجا و به چه دکتری مراجعه کنه بهتره ؟ ساکن تهران هستش .... ممنون می شم راهنمایی کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره چشمای من 3.5 هست و آستیگمات هم هست. قبلاً شنیده بودم برای عمل لیزیک اگه چشمها آستیگمات باشه نمیشه این عمل رو انجام داد. درسته آیا؟

بله قبلا دستگاههای لیزر قابلیت درمان آستیگمات با شماره های بالا رو نداشتن که اون مورد هم الان حل شده می تونن این مورد رو هم اصلاح کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسنی

ببخشید من ی سوال داشتم

شنیدم ک **** وظیفه با جمع 10 معافی میده ولی بازهم شنیدم تو جلسه معاینشون ی سری قطره تو چشم میریزن ک توانایی چشم رو افزایش میده و با توجه ب اینکه من دانشجو هستم اگر اقدام کنم و نتیجه نگیرم چون لبه مرز هست نمره چشمم باید اعزام بشم ک از کار و زندگی میفتم

خودم تو این فکرم ک ببرم مطب یکی از دکترای کمیسیون پزشکی بگم با همون شرایط ی تست ازم بگیره ولی نمیشناسمشون زنگ هم ک زدم **** وظیفه اسمشون رو نمیگن شما کسی رو میشناسید ک بتونه در این زمینه ب من کمک کنه.

ممنون

نه دوست عزیز قطره ای که میریزن شماره چشم رو ارتقا نمی ده.
اولا شنیدم که در بعضی مواقع مجموع 12 رو ملاک قرار میدن مخصوصا اگر مجموع با آستیگمات باشه. مثلا یک چشم 3 با 2 شماره آستیگمات و اون یکی 5 بدون آستیگمات معاف نمیشه. ولی دو چشم مثلا 5.5 بدون آستیگمات معاف میشه.
در مورد اون قطره کمی توضحی می دم. بعضی اپتومتریست ها برای افزایش دید شب آستیگمات کمی رو که روی چشم هست به شماره چشم اضافه می کنن. مثلا اگر یک چشمتون 4.5 با 0.5 آستیکماته شماره چمشتون رو می زنن 5. ولی در جلسه بررسی چشم شماره چشمتون بدون آستیگمات ملاک قرار میگره. پس چشمتون قوی تر نشده بلکه اون اپتومتریستی که پیشش می رفتید شماره چشمتون رو متفاوت می زده.
معمولا برای شماره های بالایی مثل شما زیاد سخت گیری نمی کنن. نگران نباشید ، اقدام کنید و خبر رو به من هم بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
استاد یکی از فامیل های ما یک چشمشو چند سال پیش بخاطر گلوکوم عمل کرد و خوب نشد و دیدشو از دست داد و بعد از چند سال همون چشم دچار آب مروارید شده ... و حالا میخواد اون چشمو که دیدشو از دست داده و دچار آب مروارید شده و طبعتا از لحاظ ظاهری هم لکه سفید توش افتاده لااقل بصورت طبیعی در بیاره و عمل زیبایی انجام بده .... یک دکتر بهش گفته می تونم تاتو کنم اون چشمتو ... بنظر شما چکار کنه ؟ تاتو کنه ؟ عمل آب مروارید می تونه چشمشو به حالت طبیعی از لحاظ ظاهری برگردونه ؟ به کجا و به چه دکتری مراجعه کنه بهتره ؟ ساکن تهران هستش .... ممنون می شم راهنمایی کنید.

تاتو رو من در بارش نشنیده بودم. شاید روشی جدید باشه.
ولی برای عمل آب مروارید بدونید که بله اون سپیدی رو از بین می بره و ظاهرش کاملا درست میشه.
اولا به نظرم لازم نیست بره پیش دکتر خاصی ببریدش یکی از بیمارستان های دولتی مثل لبافی یا فارابی که قیمت عمل براتون اروزن در بیاد.
در ضمن لنز مهمی لازم نیست داخل چشمش گذاشته بشه اگر دید اصلا نداره.
می تونید sample لنز استفاده کنید. ببینید بیمارستان خودش داره یا نه. اگر نداشت یک خبری به من بدید شاید توی انبار sample قدیمی لنز داشته باشیم یکی بهتون بدم. (حواستون باشه سمپل رایگانه)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. تاپیک فوق العادیه . من یه مشکل دارم . چشمام کوچیک بزرگه یعنی چشم راستم یکم بستست . راه درمان داره؟ با تشکر

ببینید مشکلی پلیک ندارید. شاید یکی از پلک ها افتادگی داره و اون یکی نداره. اگر اینطور باشه که درمان میشه.
در غیر اینصروت اگر خود چشم بزرگه یک سری به یکی از دکتر ها بزنید.
کدوم شهر هستید؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام اقای یاسنی

ببخشید من ی سوال داشتم

ممنون

سلام. عزیز من خودم معافی چشم گرفتم. بهت توصیه میکنم شما که لب مرزی حتما هرجور شده بری مطب یکی از پزشکای کمیسیون که نظرش رو بهت بگه. نمیخوام بهت استرس وارد کنم ولی شماره ای که پزشک بیمارستان ارتش برای من نوشت حدود یک نمره از چندجایی که برای تعیین نمره چشم رفته بودم پایین تر بود

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام با تشکر فراوان از شما
من زنگ زدم به امید خدا شنبه ساعت 5.30 وقت دارم پیش ایشون ببینیم چی پیش می یاد در ضمن بگم از کجا شما رو میشناسم؟
شرمنده بخدا.

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید بهترین دکتر کلینیک نور البته بعد از آقای دکتر هاشمی چه دکتری است؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
نه دوست عزیز قطره ای که میریزن شماره چشم رو ارتقا نمی ده.
اولا شنیدم که در بعضی مواقع مجموع 12 رو ملاک قرار میدن مخصوصا اگر مجموع با آستیگمات باشه. مثلا یک چشم 3 با 2 شماره آستیگمات و اون یکی 5 بدون آستیگمات معاف نمیشه. ولی دو چشم مثلا 5.5 بدون آستیگمات معاف میشه.
در مورد اون قطره کمی توضحی می دم. بعضی اپتومتریست ها برای افزایش دید شب آستیگمات کمی رو که روی چشم هست به شماره چشم اضافه می کنن. مثلا اگر یک چشمتون 4.5 با 0.5 آستیکماته شماره چمشتون رو می زنن 5. ولی در جلسه بررسی چشم شماره چشمتون بدون آستیگمات ملاک قرار میگره. پس چشمتون قوی تر نشده بلکه اون اپتومتریستی که پیشش می رفتید شماره چشمتون رو متفاوت می زده.
معمولا برای شماره های بالایی مثل شما زیاد سخت گیری نمی کنن. نگران نباشید ، اقدام کنید و خبر رو به من هم بدید.
سلام. عزیز من خودم معافی چشم گرفتم. بهت توصیه میکنم شما که لب مرزی حتما هرجور شده بری مطب یکی از پزشکای کمیسیون که نظرش رو بهت بگه. نمیخوام بهت استرس وارد کنم ولی شماره ای که پزشک بیمارستان ارتش برای من نوشت حدود یک نمره از چندجایی که برای تعیین نمره چشم رفته بودم پایین تر بود
ممنون از پاسختون

ی پرس و جویی انجام دادم و متوجه شدم تا وقتی ک از معافیت تحصیلی استفاده میکنم نمیتونم برای اعزام و معافیت دائم اقدام کنم

پس تصمیم گرفتم برای چشم و داشتن شانس معافی از لنز طبی استفاده کنم

لطفا اگر مطالب و تجربیاتی در استفاده از لنز طبی دارین در این تاپیک عنوان کنید:

[h=3]تاپیک جامع لنز طبی[/h]

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
جناب یاسینی عزیز یک سوال داشتم

من امروز به دکتر مراجعه کردم بابت مشکل مگس پران + دیدن جرقه هایی در بعضی اوقات تو تاریکی

یه قطره داد و گفت 3 روز دیگه دوباره برم تا داخل مطلب قطره بریزه و توی چشمم رو کامل ببینه

حالا میخوام بدترین شرایط ممکن رو بدونم

شما فرض کنین چشم من به عمل نیاز داره

در اینصورت این عمل چقدر ممکنه مضر باشه و اینکه چه عواقبی داره عمل برای مگس پران + جرقه ها ؟

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
ببینید مشکلی پلیک ندارید. شاید یکی از پلک ها افتادگی داره و اون یکی نداره. اگر اینطور باشه که درمان میشه.
در غیر اینصروت اگر خود چشم بزرگه یک سری به یکی از دکتر ها بزنید.
کدوم شهر هستید؟

من تهرانم. افتادگی پلکه نه اندازه خود چشم. راه درمانش چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام با تشکر فراوان از شما
من زنگ زدم به امید خدا شنبه ساعت 5.30 وقت دارم پیش ایشون ببینیم چی پیش می یاد در ضمن بگم از کجا شما رو میشناسم؟
شرمنده بخدا.

بگید یکی از دوستان من هستید.
فقط تو رو خدا نگید فامیل من هستید. از بس دوستان رفتن گفتن خجالت میکشم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید بهترین دکتر کلینیک نور البته بعد از آقای دکتر هاشمی چه دکتری است؟

دکتر های خوب زیادی هستند.
ولی من به شخصه دکتر میر افتاب رو خیلی قبول دارم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا