سلام ممنون میشم جواب پیغام خصوصی من رو بدین
باسلام و ممنون از راهنمايي هاي خوبتون
شماره هر دوچشم من ٤.٥ هست و مدت ٦سال از لنز نرم استفاده كردم اما به دليل مشكلاتي كه اين لنزها دارن تصميم گرفتم ليزيك كنم . من تمام اين مدت پيش دكتر مهرنيا ( كلينيك نوين ديدگان) ميرفتم. اما تعريف بيمارستان لبافي نژاد رو هم زياد شنيدم. به نظر شما بين اين دو مورد كدوم مركز و پزشك رو انتخاب كنم؟
راستي من ساكن تهران هستم
شماره چشمای من 3.5 هست و آستیگمات هم هست. قبلاً شنیده بودم برای عمل لیزیک اگه چشمها آستیگمات باشه نمیشه این عمل رو انجام داد. درسته آیا؟
سلام اقای یاسنی
ببخشید من ی سوال داشتم
چشمای من نزدیک بین و جمع نمرش 10.5 ه
شنیدم ک **** وظیفه با جمع 10 معافی میده ولی بازهم شنیدم تو جلسه معاینشون ی سری قطره تو چشم میریزن ک توانایی چشم رو افزایش میده و با توجه ب اینکه من دانشجو هستم اگر اقدام کنم و نتیجه نگیرم چون لبه مرز هست نمره چشمم باید اعزام بشم ک از کار و زندگی میفتم
میخواستم بدونم شما در این مورد اطلاعی دارین
خودم تو این فکرم ک ببرم مطب یکی از دکترای کمیسیون پزشکی بگم با همون شرایط ی تست ازم بگیره ولی نمیشناسمشون زنگ هم ک زدم **** وظیفه اسمشون رو نمیگن شما کسی رو میشناسید ک بتونه در این زمینه ب من کمک کنه.
ممنون
استاد یکی از فامیل های ما یک چشمشو چند سال پیش بخاطر گلوکوم عمل کرد و خوب نشد و دیدشو از دست داد و بعد از چند سال همون چشم دچار آب مروارید شده ... و حالا میخواد اون چشمو که دیدشو از دست داده و دچار آب مروارید شده و طبعتا از لحاظ ظاهری هم لکه سفید توش افتاده لااقل بصورت طبیعی در بیاره و عمل زیبایی انجام بده .... یک دکتر بهش گفته می تونم تاتو کنم اون چشمتو ... بنظر شما چکار کنه ؟ تاتو کنه ؟ عمل آب مروارید می تونه چشمشو به حالت طبیعی از لحاظ ظاهری برگردونه ؟ به کجا و به چه دکتری مراجعه کنه بهتره ؟ ساکن تهران هستش .... ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام. تاپیک فوق العادیه . من یه مشکل دارم . چشمام کوچیک بزرگه یعنی چشم راستم یکم بستست . راه درمان داره؟ با تشکر
سلام اقای یاسنی
ببخشید من ی سوال داشتم
چشمای من نزدیک بین و جمع نمرش 10.5 ه
شنیدم ک **** وظیفه با جمع 10 معافی میده ولی بازهم شنیدم تو جلسه معاینشون ی سری قطره تو چشم میریزن ک توانایی چشم رو افزایش میده و با توجه ب اینکه من دانشجو هستم اگر اقدام کنم و نتیجه نگیرم چون لبه مرز هست نمره چشمم باید اعزام بشم ک از کار و زندگی میفتم
میخواستم بدونم شما در این مورد اطلاعی دارین
خودم تو این فکرم ک ببرم مطب یکی از دکترای کمیسیون پزشکی بگم با همون شرایط ی تست ازم بگیره ولی نمیشناسمشون زنگ هم ک زدم **** وظیفه اسمشون رو نمیگن شما کسی رو میشناسید ک بتونه در این زمینه ب من کمک کنه.
ممنون
نه دوست عزیز قطره ای که میریزن شماره چشم رو ارتقا نمی ده.
اولا شنیدم که در بعضی مواقع مجموع 12 رو ملاک قرار میدن مخصوصا اگر مجموع با آستیگمات باشه. مثلا یک چشم 3 با 2 شماره آستیگمات و اون یکی 5 بدون آستیگمات معاف نمیشه. ولی دو چشم مثلا 5.5 بدون آستیگمات معاف میشه.
در مورد اون قطره کمی توضحی می دم. بعضی اپتومتریست ها برای افزایش دید شب آستیگمات کمی رو که روی چشم هست به شماره چشم اضافه می کنن. مثلا اگر یک چشمتون 4.5 با 0.5 آستیکماته شماره چمشتون رو می زنن 5. ولی در جلسه بررسی چشم شماره چشمتون بدون آستیگمات ملاک قرار میگره. پس چشمتون قوی تر نشده بلکه اون اپتومتریستی که پیشش می رفتید شماره چشمتون رو متفاوت می زده.
معمولا برای شماره های بالایی مثل شما زیاد سخت گیری نمی کنن. نگران نباشید ، اقدام کنید و خبر رو به من هم بدید.
ممنون از پاسختونسلام. عزیز من خودم معافی چشم گرفتم. بهت توصیه میکنم شما که لب مرزی حتما هرجور شده بری مطب یکی از پزشکای کمیسیون که نظرش رو بهت بگه. نمیخوام بهت استرس وارد کنم ولی شماره ای که پزشک بیمارستان ارتش برای من نوشت حدود یک نمره از چندجایی که برای تعیین نمره چشم رفته بودم پایین تر بود
ببینید مشکلی پلیک ندارید. شاید یکی از پلک ها افتادگی داره و اون یکی نداره. اگر اینطور باشه که درمان میشه.
در غیر اینصروت اگر خود چشم بزرگه یک سری به یکی از دکتر ها بزنید.
کدوم شهر هستید؟
سلام با تشکر فراوان از شما
من زنگ زدم به امید خدا شنبه ساعت 5.30 وقت دارم پیش ایشون ببینیم چی پیش می یاد در ضمن بگم از کجا شما رو میشناسم؟
شرمنده بخدا.
ببخشید بهترین دکتر کلینیک نور البته بعد از آقای دکتر هاشمی چه دکتری است؟