• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی عزیز یک سوال داشتم

من امروز به دکتر مراجعه کردم بابت مشکل مگس پران + دیدن جرقه هایی در بعضی اوقات تو تاریکی

یه قطره داد و گفت 3 روز دیگه دوباره برم تا داخل مطلب قطره بریزه و توی چشمم رو کامل ببینه

حالا میخوام بدترین شرایط ممکن رو بدونم

شما فرض کنین چشم من به عمل نیاز داره

در اینصورت این عمل چقدر ممکنه مضر باشه و اینکه چه عواقبی داره عمل برای مگس پران + جرقه ها ؟

اصلا نگران نباشید.
راحت برید. مگس پران تقریبا در 90 درصد مواقع یک مورد عادی است و نیاز به عمل نداره.
نتیجه رو حتما به من هم بگید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من تهرانم. افتادگی پلکه نه اندازه خود چشم. راه درمانش چیه؟

باید بررسی بشه. شاید فشار چشمتون زیاده که اگه اینطور باشه همین شنبه برید پیش دکتر.
البته ممکنه هم عادی باشه.
اگر فشار چشم زیاد باشه با دارو درست میشه.
اگر میتونید شنبه یه سر برید پیش یه دکتر چشم. فرقی نداره همه میتونن فشار چشمتون رو بگیرن.

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید
اقای یاسینی عزیز من همین الان پیش دکتر قنبر پور ویزت شدم گفت در حال حاظر مشکلی برای عمل نداری
ولی باید یکی دو تا آزمایش بکنم روت. که فردا گفت بیا مطب که تو چشمت قطره بریزم حالا برای چی دیگه خودتون بهتر می دونید
5شنبه ها هم تهران عمل می کنه اگه اشتباه نکنم تو کلینیک آریا.نظرتون چی هست.
در ضمن گفتم یاسینی گفت یاسینی اتق عمل رشت اگه امکان داره آدرس بهتری بدین از خودتون

مرسی امیر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید
اقای یاسینی عزیز من همین الان پیش دکتر قنبر پور ویزت شدم گفت در حال حاظر مشکلی برای عمل نداری
ولی باید یکی دو تا آزمایش بکنم روت. که فردا گفت بیا مطب که تو چشمت قطره بریزم حالا برای چی دیگه خودتون بهتر می دونید
5شنبه ها هم تهران عمل می کنه اگه اشتباه نکنم تو کلینیک آریا.نظرتون چی هست.
در ضمن گفتم یاسینی گفت یاسینی اتق عمل رشت اگه امکان داره آدرس بهتری بدین از خودتون

مرسی امیر

اون ازمایش مطب مربوط به ضخامت قرنیه و دیدن شبکیه است. حتما انجام بدین.
اگر تهران راحتید و میتونید یک شب بمونید خوب تهران عمل کنید.
در مورد نشونی هم البته اینکه منو یادش بساد خیلی در روند عمل فرقی نمیکنه ولی برای اینکه بدونه شما اشنا هستید بگید دستگاه وایت استار بیمارستان رسول رو از یاسینی خریدید یادش میاد !

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اون ازمایش مطب مربوط به ضخامت قرنیه و دیدن شبکیه است. حتما انجام بدین.
اگر تهران راحتید و میتونید یک شب بمونید خوب تهران عمل کنید.
در مورد نشونی هم البته اینکه منو یادش بساد خیلی در روند عمل فرقی نمیکنه ولی برای اینکه بدونه شما اشنا هستید بگید دستگاه وایت استار بیمارستان رسول رو از یاسینی خریدید یادش میاد !

مرسی استاد کاملا متوجه شدم فقط یک سوال والا انقدر این روزها به من دکتر معرفی کردن که یک خورده که هیچ خیلی گیج شدم
می خواستم بدونم که چرا دکتر قنبر پور به من گفت 2400 ولی یکی از دوستام هفته پیش عمل لایزیک رو تو کلینیک نگاه دکترش دکتر بردارن بود شد 1600 شد.یعنی چشم من
با اون مریض فرق داره؟ تازه گفت که دستگاه رو یکسال پیش اوردن حالا نمی خوام سر پول چونه بزنم مهم برام دستگاه ودکتر خوب هست که این دو تا باعث میشه عمل بی نقص تر
بشه.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
اصلا نگران نباشید.
راحت برید. مگس پران تقریبا در 90 درصد مواقع یک مورد عادی است و نیاز به عمل نداره.
نتیجه رو حتما به من هم بگید

مشکل خاصی نبود گرامی ، البته یه قطره + قرص ویتامین A 50000 هم دادن

به نظر شما راه پیشگیری خاصی هم داره جناب یاسینی که بد تر نشه ؟ (دکتر گفت کار و ورزش های سنگین نکن و به چشم فشار نیار!)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی استاد کاملا متوجه شدم فقط یک سوال والا انقدر این روزها به من دکتر معرفی کردن که یک خورده که هیچ خیلی گیج شدم
می خواستم بدونم که چرا دکتر قنبر پور به من گفت 2400 ولی یکی از دوستام هفته پیش عمل لایزیک رو تو کلینیک نگاه دکترش دکتر بردارن بود شد 1600 شد.یعنی چشم من
با اون مریض فرق داره؟ تازه گفت که دستگاه رو یکسال پیش اوردن حالا نمی خوام سر پول چونه بزنم مهم برام دستگاه ودکتر خوب هست که این دو تا باعث میشه عمل بی نقص تر
بشه.

قیمت ها بسته به مرکز و دکتر فرق می کنن. قیمت دکتر برادران واقعا عالیه. آفرین به ایشون. من در مورد هلال احمر تهران هم شنیده بودم که قیمتش زیر 2 تومن هست. دستگاه کلینیک دکتر فکر می کنم خیلی جدیده و برای همین قیمتش بالاتره.
ولی یک نکته ای رو بگم من دکتر قنبر پور رو بسیار دوست دارم و کارش رو هم قبول دارم ولی باید بگم که اگر دکتر برادران در تهران 1.6 می گیرن و در نگاه علم می کنن و شما هم می تونید بیاد تهران و عمل کنید چرا نکنید؟
هم قیمت بهتر و هم مرکز مجهز تر.
به نظر من در مورد قیمت یک بار دیگر مطمئن بشید و بعد تصمیم بگیرید (منظورم قیمت دکتر برادرانه.)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مشکل خاصی نبود گرامی ، البته یه قطره + قرص ویتامین A 50000 هم دادن

به نظر شما راه پیشگیری خاصی هم داره جناب یاسینی که بد تر نشه ؟ (دکتر گفت کار و ورزش های سنگین نکن و به چشم فشار نیار!)

نگران نباش اصلا و ابدا. به مرور زمان اول بدتر میشه و به مرور زمان حذف میشه.
بارها گفتم باز هم برای شما می گم. مگس پران چیز خاصی نیست. در چشم نوعی مایع شفاف جریان داره که این مایع توسط یک سری صافی د راطراف چشم تسویه میشه. به مرور زمان این صافی ها نمی تونن مایع رو کاملا صاف کنن و کمی طول می کشه تا مایع کاملا صاف بشه. اون مگس ها یا جرفه ها بیشتر همین نا خالصی های درون مایع هستند. به مرور زمان مغز این تصویر ناخواسته رو حذف می کنه و مشکل بر طرف میشه.
خسته نبودن چشم برای کنترل این بیماری خیلی مهمه. همونطور که گفتم بعد از مدت طولانی کار کشیدن از چشم مثلا استفاده از کامپیوتر به دوردست خیره بشید برای مثلا 3 دقیقه. نوک کوهای شمال تهران خیلی ایده آل هستند. اینطوری خستگی چشمتون رفع میشه.

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قیمت ها بسته به مرکز و دکتر فرق می کنن. قیمت دکتر برادران واقعا عالیه. آفرین به ایشون. من در مورد هلال احمر تهران هم شنیده بودم که قیمتش زیر 2 تومن هست. دستگاه کلینیک دکتر فکر می کنم خیلی جدیده و برای همین قیمتش بالاتره.
ولی یک نکته ای رو بگم من دکتر قنبر پور رو بسیار دوست دارم و کارش رو هم قبول دارم ولی باید بگم که اگر دکتر برادران در تهران 1.6 می گیرن و در نگاه علم می کنن و شما هم می تونید بیاد تهران و عمل کنید چرا نکنید؟
هم قیمت بهتر و هم مرکز مجهز تر.
به نظر من در مورد قیمت یک بار دیگر مطمئن بشید و بعد تصمیم بگیرید (منظورم قیمت دکتر برادرانه.)

بله 100%مطمن هستم 1600 گرفت ولی خواب شاید عمل چشم من فرق کنه
به هر حال دارم میرم پیش دکتر برای آزمایش قرنیه که قطره بزیزه شاید هم بهش بگم چرا دکتر یرداران گرفت 1600 ولی شما این قیمت
حداقل فکر کنم بتونه موضوع رو رام روشن کنه
به هر حال هر چی شد به شما شب خبر می دم
مرسی

Professional Translator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و عرض ادب

بنده کار ترجمه می کنم و روزانه 3-4 ساعت با نگاه به مانیتور ترجمه می کنم. چند روز پیش احساس کردم که متن های ریز پایین تلویزیون رو نمی بینم به دکتر مراجعه کردم گفتند که نزدیک بین هستی و نمره چشمات 1 هست. سوالم این هست که بنده با ادامه ی کار ترجمه آیا نمره چشمانم بیشتر می شود. آیا راهی برای جلوگیری از افزایش نمره وجود دارد؟
با تشکر

Last edited:

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و درود فراوان خدمت آقای یاسینی
اگه غلط املای دارم ببخشید چون این قطره چشمی که ریختند دید من خیلی کم کرده اصلا نمی تونم مانیتور رو ببینم
به هر حال رفتم پیش ایشون من رو حسابی وزیت کرد وبلاخره شما رو یاد آورد خیلی تعریف شما رو کرد گفت تازه کمی من شبیه
شما هستم من هم گفتم یکی از دوستان نزدیک من هستین
در مورد قیمت هم با توضیحاتی که به من دادن کاملا متوجه شدم با عملهای که دوستان من انجام دادن فرق میکنه
بگفته دکتر گفت من با دستگاهای سرعت بالا فقط کارمیکنم اونم تو ایران فقط کلینیک نور و رازی داره
نوع عمل بنده هم PRK است ولی گفت باز با PRK مغمولی فرق داره.
به امید خدا پنجشنبه ساعت 12 ظهر بایدکیلینیک رازی باشم فکر کنم 1/30 عمل کنم

باز با تشکر از شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و عرض ادب

بنده مدت 8 ماه است که کار ترجمه می کنم و روزانه 3-4 ساعت با نگاه به مانیتور ترجمه می کنم. چند روز پیش احساس کردم که متن های ریز پایین تلویزیون رو نمی بینم به دکتر مراجعه کردم گفتند که نزدیک بین هستی و نمره چشمات 1 هست. سوالم این هست که بنده با ادامه ی کار ترجمه آیا نمره چشمانم بیشتر می شود. 22 سال سن دارم و دانشجو هستم. آیا راهی برای جلوگیری از افزایش نمره وجود دارد؟
با تشکر

دوست عزیز کاهش دیدتون به احتمال خیلی زیاد ارثیه به طور کلی در چشم پزشکی می گن که 90 درصد عامل کاهش بینایی (ضعف چشم) ارثیه و اون 10 درصد باقی مونده هم خیلی عوامل رو شامل میشه. ولی در مورد شما بخصوص می تونه به شغلتون هم برگرده.
متاسفانه مترجمی شلغی است که فشار زیادی رو روی چشم ها وارد می کنه. من چند تا پیشنهاد به شما می کنم اولا سعی کنید در نور زیاد کار کنید از کار کردن در نور کم به شدت پرهیز کنید. اگر مجبورید در نور کم کار کنید نور مانیتور را تا حداقل کم کنید.
از فونت بسیار درشت برای کارتون استفاده کنید طوریکه برای خوندن نیاز به فشار به چشمتون نباشه. سعی کنید حتما برای متن های نوشتاری یک ذره بین رومیزی (یه تیکه شیشه استوانه ایه که یک طرفش صافه و طرفش محدبه) تهیه کنید و بر روی متن نوشتاری قرار بدید تا بهتر متن رو بخونید و لازم نباشه که برای دیدن متن ها به چشمتون فشار بیارید.
از خسته شدن چشمتون پرهیز کنید. روششو بهتون یاد می دم. هر 45 دقیقه تا یکساعت خیره بودن به مانیتور برای 3 دقیقه چشمانتون رو ببنید و بعد برای مدت 3 تا 5 دقیقه از پنجره (اگر دارید) به در دست خیره بشید. می تویند این کار رو توی خونه با گوشه اتاق هم انجام بدید منظور اینه که بدون فشار به ماهیچه های چشم به یک نقطه خیره بشید که ماهیچه های چشمی در استراحت باشند.
اگر عینک براتون تجویز شد بدون یک لحظه تردید استفاده کنید. در سن شما ممکنه با استفاده مرتب از عینک دیدتون ثابت بشه. در زمان استراحت چشم عینک را بردارید تا فشار بر روی بینیتون کم بشه.
مرتب و هر سال یکبار بردی پیش چشم پزشک و هر 6 ماه هم یک سر به اپتومتریست بزنید. اپتومتری قیمت کمی داره فکر می کنم 6 تا 10 تومن آزاد می گیرن با بیمه میشه 2 تومن. شماره چشمتون رو چک کنید.

و در آخر رفیق اصلا نگران نباشید. ضعف چشم از اون بیماری هایی است این روزها با لیزر به راحتی درمان میشه. شما جوان هستید و تا زمانیکه خدا ناکرده مثلا چشمتون به شماره 2 برسه و نیاز به عمل پیدا کنه ممکنه اصلا روشهایی به وجود بیاد که بدون تهاجم (منظورم عمل هست) ضعف پشم درمان بشه.
موفق باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و درود فراوان خدمت آقای یاسینی
اگه غلط املای دارم ببخشید چون این قطره چشمی که ریختند دید من خیلی کم کرده اصلا نمی تونم مانیتور رو ببینم
به هر حال رفتم پیش ایشون من رو حسابی وزیت کرد وبلاخره شما رو یاد آورد خیلی تعریف شما رو کرد گفت تازه کمی من شبیه
شما هستم من هم گفتم یکی از دوستان نزدیک من هستین
در مورد قیمت هم با توضیحاتی که به من دادن کاملا متوجه شدم با عملهای که دوستان من انجام دادن فرق میکنه
بگفته دکتر گفت من با دستگاهای سرعت بالا فقط کارمیکنم اونم تو ایران فقط کلینیک نور و رازی داره
نوع عمل بنده هم PRK است ولی گفت باز با PRK مغمولی فرق داره.
به امید خدا پنجشنبه ساعت 12 ظهر بایدکیلینیک رازی باشم فکر کنم 1/30 عمل کنم

باز با تشکر از شما

قبل از هر چیزی بگم که یاد نوجوانی رو در من حسابی زنده کردید. یاد آلبوم زنده بودن بعد از مرگ Ironmaiden فکر نمی کردم دیگه این روزها مردم این چیز ها رو دوست داشته باشند. آواتارتون بسیار عالیه.

در مورد دارو چشمی که براتون ریختن چیز خاصی نیست مردمک چشمتون رو باز کرده و برای همین دیدتون تا یک روز خیلی کم میشه. سعی کنید زیاد تو نور شدید قرار نگیرید.
خدا رو شکر این دکتر قنبر پور مارو یادش اومد. آدم باحالیه. من مدتهاست ندیدمش ولی باور کنید سر عملش رفتم و واقعا از عملش لذت بردم.
بله منظورش عمل با دستگاه لیزر کنسرتو است که فقط نور و رازی دارند.
انشا الله که عملتون لا موفقیت همراه باشه. حتما خبر بعد از عمل رو به ما هم بدید.
البته کمی صبر کنید منظورم دو سه روز بعد از عمله.
موف قو سلامت باشید.

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلامـ

شماره چشم من هر رایت 1.3 و چپ 1.6 هست، از یکی دوسال پیش عینک برام تجویز شده که به خاطر اینکه اذیتم میکرد استفاده نمی کنم...مدت یکسال از لنز نرم استفاده کردم که الان 4-5 ماهی میشه کنار گذاشتمش.

یه خط تیره که تصور خودم اینه که خونریزی بوده و الان یه جورایی خونه تیره رنگ شده توی قسمت سفیدی چشمم از چند ماه قبل بوجود اومده و رفع نشده، زیر پلک پایینی هم دوتا رگ خونی تیره هست که اونا دیگه خیلی تابلوئه که رگ هستن و همچنین مدت زیادیه مهمون چشم من‌اند! الانم توی دیدم پر از فلوتر (floater ) هست. نمی دونم تو فارسی چی میگن بهش! والا من فکر می کنم همه اینا از اون لنز ناشی شده، چون لنز آخرم اون اواخر چند روزی چشمم رو بشدت میسوزوند و یه روز دیگه تحمل نکردمو و وسط روز بیرون آوردم انداختمش دور!!

آقای یاسینی عزیز شما دکتر میردهقان رو توی کرج به من معرفی کردید که دیروز پیششون رفتم...ایشون تو همون 5 ثانیه اول گفت که خال چشمی هست و نمیشه کاری کرد( عین جمله ایشون : همین 120 سال اول توی چشمت می مونه )

حالا دوتا مسئله:
1- اینکه من واقعن مشکوکم و کماکان میگم از اون لنز بوده که این رگه ی تیره رنگ ایجاد شده، می‌خوام پزشکی به من معرفی کنید (تهران ترجیحن) که واقعن مو رو از ماست بکشن بیرون..این خط به حدی واضحه که چند وقت پیش یکی از دوستام گفت " یه مژه رفته تو چشمت، وایسا درش بیارم!!"

2- اگه خال چشمی باشه در حال حاضر درمانی داره توی ایران، عمل جراحی یا لیزر.

پ.ن: شاید کمک کنه...من چشمام فوقالعاده زود قرمز میشه و ترشحاتش هم خیلی زیاده...یه دوره کلرامفنیکل و پماد تتراسایکین چشمی مصرف کردم، یه چند ماه هم کارم ریختن ناپریون تو چشمم بود که این قرمزی محو بشه.

بسیار دلسرد شدم دیروز..و صد البته غمگین.

ببخشید طولانی شد و لطف کردین که وقت گذاشتید و مطالعه کردید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلامـ

شماره چشم من هر رایت 1.3 و چپ 1.6 هست، از یکی دوسال پیش عینک برام تجویز شده که به خاطر اینکه اذیتم میکرد استفاده نمی کنم...مدت یکسال از لنز نرم استفاده کردم که الان 4-5 ماهی میشه کنار گذاشتمش.

یه خط تیره که تصور خودم اینه که خونریزی بوده و الان یه جورایی خونه تیره رنگ شده توی قسمت سفیدی چشمم از چند ماه قبل بوجود اومده و رفع نشده، زیر پلک پایینی هم دوتا رگ خونی تیره هست که اونا دیگه خیلی تابلوئه که رگ هستن و همچنین مدت زیادیه مهمون چشم من‌اند! الانم توی دیدم پر از فلوتر (floater ) هست. نمی دونم تو فارسی چی میگن بهش! والا من فکر می کنم همه اینا از اون لنز ناشی شده، چون لنز آخرم اون اواخر چند روزی چشمم رو بشدت میسوزوند و یه روز دیگه تحمل نکردمو و وسط روز بیرون آوردم انداختمش دور!!

آقای یاسینی عزیز شما دکتر میردهقان رو توی کرج به من معرفی کردید که دیروز پیششون رفتم...ایشون تو همون 5 ثانیه اول گفت که خال چشمی هست و نمیشه کاری کرد( عین جمله ایشون : همین 120 سال اول توی چشمت می مونه )

حالا دوتا مسئله:
1- اینکه من واقعن مشکوکم و کماکان میگم از اون لنز بوده که این رگه ی تیره رنگ ایجاد شده، می‌خوام پزشکی به من معرفی کنید (تهران ترجیحن) که واقعن مو رو از ماست بکشن بیرون..این خط به حدی واضحه که چند وقت پیش یکی از دوستام گفت " یه مژه رفته تو چشمت، وایسا درش بیارم!!"

2- اگه خال چشمی باشه در حال حاضر درمانی داره توی ایران، عمل جراحی یا لیزر.

پ.ن: شاید کمک کنه...من چشمام فوقالعاده زود قرمز میشه و ترشحاتش هم خیلی زیاده...یه دوره کلرامفنیکل و پماد تتراسایکین چشمی مصرف کردم، یه چند ماه هم کارم ریختن ناپریون تو چشمم بود که این قرمزی محو بشه.

بسیار دلسرد شدم دیروز..و صد البته غمگین.

ببخشید طولانی شد و لطف کردین که وقت گذاشتید و مطالعه کردید.

اولا اون فلاتر ها فکر میکنم همون مگس پرانه که چیزی است طبیعی و یزاد نباید نگرانش باشید ولی بهتره دکتر در این زمینه نظر بده.
در مورد خال چشمی. خال چشمی و ناخنک نوعی رشد طبیعی بخش سفید چشم به سمت قرنیه چشم هستند که عملا درمانی برای اونها نیست و برای شما هم مشکلی رو ایجاد نمی کنن.
اون خط روی سفیدی رو هم زیاد نگرانش نباشید. بچه که بودید دوستی رو ندیدید که توی چشمم روی سفیدیش لک داشته باشه. ضربه هایی که به چشم وارد میشن باعث حونریزی مویرگی در قسمت سفیدی چشم میشن که این خونریزی بعدها لک میشه و از بین نمیره.
ولی برای اطمینان اگر خواستید برید پش دکتر خانلری یک سری بزنید و ازش در این مورد سوال کنید.
البته میر دهقان واقعا یکی از بهترین های تهران و کرجه و این که شما می گیرد فقط برای اینه که مطمئن بشید.
راستی دوست عزیز همیشه یادت باشه که استفاده از لنز و نگهداری لنز به مراتب از زدن عینک سخت تره.
انشا الله همونطور یکه گفتم هیچ چیزی نیست و فقط حساسیت شماست.

m.aysa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
,salam,man gharare tehran,bimarestane noor amal besham be ehtemale ziad amale femeto anjam bedam,vali chon iran zendegi nemikonam va vaghtam ham kam hastesh natunestam az aghaye dr.hashemi vaght begiram bkhatere tang budane vaghte khodam,tu un bimarestan vase jarahie cheshm bade ishun kio tosiye mikonin vase femeto?mersi

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اولا اون فلاتر ها فکر میکنم همون مگس پرانه که چیزی است طبیعی و یزاد نباید نگرانش باشید ولی بهتره دکتر در این زمینه نظر بده.
در مورد خال چشمی. خال چشمی و ناخنک نوعی رشد طبیعی بخش سفید چشم به سمت قرنیه چشم هستند که عملا درمانی برای اونها نیست و برای شما هم مشکلی رو ایجاد نمی کنن.
اون خط روی سفیدی رو هم زیاد نگرانش نباشید. بچه که بودید دوستی رو ندیدید که توی چشمم روی سفیدیش لک داشته باشه. ضربه هایی که به چشم وارد میشن باعث حونریزی مویرگی در قسمت سفیدی چشم میشن که این خونریزی بعدها لک میشه و از بین نمیره.
ولی برای اطمینان اگر خواستید برید پش دکتر خانلری یک سری بزنید و ازش در این مورد سوال کنید.
البته میر دهقان واقعا یکی از بهترین های تهران و کرجه و این که شما می گیرد فقط برای اینه که مطمئن بشید.
راستی دوست عزیز همیشه یادت باشه که استفاده از لنز و نگهداری لنز به مراتب از زدن عینک سخت تره.
انشا الله همونطور یکه گفتم هیچ چیزی نیست و فقط حساسیت شماست.

ممنون...بله، آقای میردهقان واقعن دکتر توانایی هست، همون دیروز برای انجام آزمایشات مربوط به شبکیه باهاشون صحبت کردن تا برای لیزیک برم پیش خودشون...ولی انگار فقط می‌خوام یه نفر بهم بگه این لکه ی تیره یه چیز رفع شدنیه! رفتارم کودکانه شده!!

من از مشکلات لنز خبر داشتم، ولی چاره نداشتم...دیروز دکتر هم می‌گفت ما به لنز نرم میگیم بمب ساعتی که معلوم نیست کی و کجا منفجر بشه!

بازم ممنون از شما، هم به خاطر معرفی دکتر میردهقان و هم دکتر خانلری که باید تماس بگیرم ببینم کی میشه رفت پیششون.

در مورد فلوتر ها اطلاع دارم که باید بعد از یه مدت رفع بشن..اما روی چشم من مدت خیلی طولانی‌ هست که اینا مهمون شدن و قصد رفتن هم ندارن.

موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
,salam,man gharare tehran,bimarestane noor amal besham be ehtemale ziad amale femeto anjam bedam,vali chon iran zendegi nemikonam va vaghtam ham kam hastesh natunestam az aghaye dr.hashemi vaght begiram bkhatere tang budane vaghte khodam,tu un bimarestan vase jarahie cheshm bade ishun kio tosiye mikonin vase femeto?mersi

دکتر های خوب زیادی اونجا هستند.
به نظر من بعد از دکتر هاشمی دکتر میر افتاب در نور عالی هستند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون...بله، آقای میردهقان واقعن دکتر توانایی هست، همون دیروز برای انجام آزمایشات مربوط به شبکیه باهاشون صحبت کردن تا برای لیزیک برم پیش خودشون...ولی انگار فقط می‌خوام یه نفر بهم بگه این لکه ی تیره یه چیز رفع شدنیه! رفتارم کودکانه شده!!

من از مشکلات لنز خبر داشتم، ولی چاره نداشتم...دیروز دکتر هم می‌گفت ما به لنز نرم میگیم بمب ساعتی که معلوم نیست کی و کجا منفجر بشه!

بازم ممنون از شما، هم به خاطر معرفی دکتر میردهقان و هم دکتر خانلری که باید تماس بگیرم ببینم کی میشه رفت پیششون.

در مورد فلوتر ها اطلاع دارم که باید بعد از یه مدت رفع بشن..اما روی چشم من مدت خیلی طولانی‌ هست که اینا مهمون شدن و قصد رفتن هم ندارن.

موفق باشید

نگران نباشید.
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید که مطمین بشید.

m.aysa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mamnun az lotfetun 1soalam az khodetun dashtam man in site ro taze peyda kardam didam taghriban hameye doktorharo mishnasin,khodetunam cheshm pezeshkin?

بالا