• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

ali r29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب آقای یاسینی و سایر دوستان سلام
مرد 30 ساله ساکن تهران/صبح تا شب کارم با کامپیوتره
نزدیک بین و شماره هرکدوم از چشمانم قریب به 4 می باشد و یکی از چشمانم دچار استیگماتیک خفبف
برادرانه در خصوص دو مورد ذيل بنده را راهنمايي بفرمائيد سپاس دار خواهم بود:
1- با در نظرگرفتن عوارض عمل در آینده و دردسرهای کمتر در مسن سالی خواهشمند است با توجه به دستگاه، شرایط عمل، تبحر پزشک و هر مشخصه تاثیرگذاری که خودتون بهتر میدونید یک مرکز و یک پزشک به بنده معرفی بفرمائید (البته نه پزشکان و مراکزی که هزینه های الکی میتراشند و البته بعدا هم به هر دلیل پشیمان از کم گذاشتن نباشم و ای کاش و ای کاش نگم) تا بدون هیچ اما و اگری یکضرب با خیال آسوده برم پیشش برای عمل.
2- بطور كل در صورتي كه اين عمل كار بصلاحي است چرا بسياري از پزشكان و جراحان متبحر (دكتر هاشمي، اسلامي، شارقي، امامي، سخاوتي، صافي و بسياري ديگر ) خودشون عمل نمي كنند؟ ميدونيد با توجه به سن و سالي كه دارم هميشه اميد داشتم روش هاي يهتري در آينده بياد و اينكار را به تاخير انداختم. ضمن اينكه شنيدم از حدود سن 40 سالگي كه پير چشمي مياد سراغ آدم براي كساني كه با عمل نزديك بينيشون را رفع كردن ضمن ايجاد خشكي چشم احتياج به عينكشون حتمي و حتي به دو عينك نياز حواهند داشت

Last edited:

رها7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا قیمت هرعمل تو بیمارستان نور شعبه ی اسفندیار با نور شعبه ی مطهری انقدر تفاوت داره؟؟
مثلا هزینه عمل کاتاراکت برای هر چشم 3تومان هست ، اما تو شعبه مطهری این عمل با 2 تومان انجام میشه

aftabgardoon_hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی

خیلی تشکر میکنم بابت تاپیکی که ایجاد شده و مطالب و پاسخ های جامع و کاملی که دادید...

من شماره چشمم 4.5 نزدیک بین هست و میخوام عمل لازک انجام بدم. مرکز پزشکی که مراجعه کردم 4 تا پزشک دارن : دکتر شهرام سازنده، دکتر اکرمی، دکتر اتاق بری و دکتر مکی...
من هیچ کدوم از این دکترها رو نمیشناسم... خیلی ممنون میشم اگر بفرمایید کار کدوم یکی از این دکترها بهتر و قابل قبول تر هست...

سوال بعدی این هست که عمل لازک رو با دستگاه
Allegretto در کلینیک مرکزی انجام میدن...
میخواستم بپرسم کیفیت این دستگاه چه جوریه و جزء دستگاه های قدیمی محسوب میشه یا جدید؟

با سپاس فراوان

موفق و موید باشید.

Last edited:

mrbir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام آقای یاسینی من ساکن شیراز هستم. میخواهم تو بیمارستان بصیر شیراز عمل لیزیک انجام بدهم. به نظر شما اولا این مرکز برای عمل وسایل بروزی رو داره یا نه ؟ دوما کدوم یک از دکترهای این بیمارستان بهتر هستند: 1- دکتر آرش عبودی فوق تخصص شبکیه 2- دکتر رضا عبودی فوق تخصص قرنیه 3- دکتر طاهر یزدچی فوق تخصص شبکیه 4- دکتر محمد شعبانپور فوق تخصص شبکیه 5- دکتر وحید قاسمی فر فوق تخصص شبکیه 6- دکتر مرتضی مهدی زاده فوق تخصص شبکیه. خیلی متشکر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب آقای یاسینی و سایر دوستان سلام
مرد 30 ساله ساکن تهران/صبح تا شب کارم با کامپیوتره
نزدیک بین و شماره هرکدوم از چشمانم قریب به 4 می باشد و یکی از چشمانم دچار استیگماتیک خفبف
برادرانه در خصوص دو مورد ذيل بنده را راهنمايي بفرمائيد سپاس دار خواهم بود:
1- با در نظرگرفتن عوارض عمل در آینده و دردسرهای کمتر در مسن سالی خواهشمند است با توجه به دستگاه، شرایط عمل، تبحر پزشک و هر مشخصه تاثیرگذاری که خودتون بهتر میدونید یک مرکز و یک پزشک به بنده معرفی بفرمائید (البته نه پزشکان و مراکزی که هزینه های الکی میتراشند و البته بعدا هم به هر دلیل پشیمان از کم گذاشتن نباشم و ای کاش و ای کاش نگم) تا بدون هیچ اما و اگری یکضرب با خیال آسوده برم پیشش برای عمل.
2- بطور كل در صورتي كه اين عمل كار بصلاحي است چرا بسياري از پزشكان و جراحان متبحر (دكتر هاشمي، اسلامي، شارقي، امامي، سخاوتي، صافي و بسياري ديگر ) خودشون عمل نمي كنند؟ ميدونيد با توجه به سن و سالي كه دارم هميشه اميد داشتم روش هاي يهتري در آينده بياد و اينكار را به تاخير انداختم. ضمن اينكه شنيدم از حدود سن 40 سالگي كه پير چشمي مياد سراغ آدم براي كساني كه با عمل نزديك بينيشون را رفع كردن ضمن ايجاد خشكي چشم احتياج به عينكشون حتمي و حتي به دو عينك نياز حواهند داشت

دوست عزیز سنتون برای عمل سن مناسبیه. شما اگر الان عمل کندی حداقل تا 45 سالگی پیر چشمی اصلا شما رو اذیت نخواهد کرد پس حداقل 15 سال به راحتی خواهید دید و بعد از اون هم یک عینک کوچیک برای خواندن به شما می دن.
دوست عزیز بارها گفتم دکتر های خیلی معرفی که شما نام می برید ضعف چشم ندارند بلکه پیر چشمی دارند و پیر چشمی با لیزیک درمان نمیشه. برای همین عمل نمی کنن.
به نظر من برید پیش دکتر خانلری کارش بسیار خوبه برای عمل هم پول اضافی نمی گیره.
البته جدیدا مراکزی مثل هلال احمر هم قیمت مناسبی میگیرن برای عمل.
در مورد پیر چشمی هم نگران نباشید. پیر چشمی رو می شه با عمل آب مروارید و نصب لنز مولتی فوکال درمان کرد. برای همین هم بعد ها زمانیکه دچار پیر پشمی شدید می تونید مطمئن باشید که اون هم قابل درمانه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا قیمت هرعمل تو بیمارستان نور شعبه ی اسفندیار با نور شعبه ی مطهری انقدر تفاوت داره؟؟
مثلا هزینه عمل کاتاراکت برای هر چشم 3تومان هست ، اما تو شعبه مطهری این عمل با 2 تومان انجام میشه

این دو مرکز دستگاههای مختلف و محل عمل متفاوتی دارند.
مثلا برای کاتاراکت که گفتید در مطهری اگر ویزیت بشید به احتمال زیاد در بیمارستان شوریده عمل میشید. بیمارستان شورید یک مرکز بسیار مجهز مربوط به جهاد کشاورزیه که دکتر هاشمی اونور یک روزهایی اجاره می کنه برای عمل.
برای همین قیمت عمل در اونجا ارزونتر از خوب نوره.
ولی دستگاههای که در شوریه هست حتی به نطر من از نور بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی

خیلی تشکر میکنم بابت تاپیکی که ایجاد شده و مطالب و پاسخ های جامع و کاملی که دادید...

من شماره چشمم 4.5 نزدیک بین هست و میخوام عمل لازک انجام بدم. مرکز پزشکی که مراجعه کردم 4 تا پزشک دارن : دکتر شهرام سازنده، دکتر اکرمی، دکتر اتاق بری و دکتر مکی...
من هیچ کدوم از این دکترها رو نمیشناسم... خیلی ممنون میشم اگر بفرمایید کار کدوم یکی از این دکترها بهتر و قابل قبول تر هست...

سوال بعدی این هست که عمل لازک رو با دستگاه
Allegretto در کلینیک مرکزی انجام میدن...
میخواستم بپرسم کیفیت این دستگاه چه جوریه و جزء دستگاه های قدیمی محسوب میشه یا جدید؟

با سپاس فراوان

موفق و موید باشید.

خواهش می کنم دوست عزیز تاپیک خودتونه.
از من می پرسید دکتر هایی که نام بردید همه خوب هستند مخصوصا دکتر سازنده و دکتر مکی.
به نطر من برای همل برید پیش دکتر مکی. شنیدم قیمتش هم مناسبه. من ایشون رو دقیق میشناسم. باید بگم اطلاعاتشون فوق العاده زیاده.
یادم میاد مفهوم لنز آسفریک رو ایشون برای من دقیق توضیح دادند.
دستگاه آلگرتون در حال حاضر فکر می کنم پیشرفته ترین دستگاه فعال در ایرانه. تولید کمپانی Alcon امریکا و پیشرفته ترین دستگاه موحود در ایران.
خیالتون راحت برید برای عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام آقای یاسینی من ساکن شیراز هستم. میخواهم تو بیمارستان بصیر شیراز عمل لیزیک انجام بدهم. به نظر شما اولا این مرکز برای عمل وسایل بروزی رو داره یا نه ؟ دوما کدوم یک از دکترهای این بیمارستان بهتر هستند: 1- دکتر آرش عبودی فوق تخصص شبکیه 2- دکتر رضا عبودی فوق تخصص قرنیه 3- دکتر طاهر یزدچی فوق تخصص شبکیه 4- دکتر محمد شعبانپور فوق تخصص شبکیه 5- دکتر وحید قاسمی فر فوق تخصص شبکیه 6- دکتر مرتضی مهدی زاده فوق تخصص شبکیه. خیلی متشکر

بله این مرکز جزوه مراکز جدید و شاخه ای از کلینیک بصیر تهرانه. فوق العده مجهزه و دکتر های خوبی توش هستند. دکتر هایی که نام بردید بیشترشون متخصص شبکیه هستند و نه قرنیه من به لیست شما نام دکتر دهقان رو هم اضافه می کنم که متخصص قرنیه هستند و کارشون خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک نکته دوستان.
دوستانی که قراره با دکتر هاشمی عمل کنن دقت کنن.
جناب اقای روحانی ، اقای دکتر هاشمی رو به عنوان وزیر بهداشت پیشنهاد دادند.
همینجا به ایشون این انتخاب شایسته رو تبریک میگم.
در عین حالیکه با این انتخاب احتمالا دکتر هاشمی فرصت کمتری رو برای بیمارستان نور بذارند.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از 24 روز از عمل لازک همجنان تاری زیاد کار کردن سخت با مانیتور اعصابم خورد شد دیگه

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از 24 روز از عمل لازک همجنان تاری زیاد کار کردن سخت با مانیتور اعصابم خورد شد دیگه

سلام دوست عزیز منم مثل شما حدود یک ماه میشه که عمل کردم اصلا چای نگرانی نیست منم کار با کامپیوترم مشکل داره همون قضیه آستیکماتی هست و کمی هم تارم ولی همونطور که میدونی عمل لازک به مراتب ار عمل لیز دوره درمانش بیشتر پس صبر بیشتری رو مطلبه سعی کن فشار به چشمات نیاری به مرور خوب میشن چشم هر فرد با دیگری فرق میکنه پس خودت رو خسته نکن صبر داشته باش

nnss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگر کسی سر گیجه داشته باشه و بعد از اسکن مغز بدونه خدارو شکر مشکلی نیست و احتمال بده بخاطر چشماش باشه باید پیش چه تخصصی از چشم پزشکی برود و کدوم دکتر را معرفی میکنید؟
واقعا ممنون از وقتی که میگذارید...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
اگر کسی سر گیجه داشته باشه و بعد از اسکن مغز بدونه خدارو شکر مشکلی نیست و احتمال بده بخاطر چشماش باشه باید پیش چه تخصصی از چشم پزشکی برود و کدوم دکتر را معرفی میکنید؟
واقعا ممنون از وقتی که میگذارید...

دوست عزیز به احتمال زیاد باید آستیگمات داشته باشید. آستیگمات از 1 به بالا باعث سرگیجه میشه.
ببین روی پله ها وضعیتت بدتر نمیشه.
معمولا رویه پله اگر راه برید و به پایین نگاه کنید سرگیجتون باید بیشتر بشه.
برید پیش یک چشم چزشک فرقی نداره. بگید کدون شهر هستید تا یک دکتر بهتون معرفی کنم.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.
آقای یاسینی سوالی داشتم.
به نظرتون واسه من که عمل کردم و کارم به کامپیوتر خیلی زیاده به خاطر نوع کارم و همچنین مصرف شخصی خودم بهتر هست از عینک های مخصوص رفلکس استفاده کنم ؟
و سوال بعدی اینکه واسه شروع تمرینات باشگاه بدنسازی و ورزش چند وقت بعد از عمل این کار ایرادی نداره ؟

مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

همونطور که دوست عزیز KAT2 گفتند باید صبر کنید.
مدتی طول می کشه. راستی خشکی چشم نداری؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
آقای یاسینی سوالی داشتم.
به نظرتون واسه من که عمل کردم و کارم به کامپیوتر خیلی زیاده به خاطر نوع کارم و همچنین مصرف شخصی خودم بهتر هست از عینک های مخصوص رفلکس استفاده کنم ؟
و سوال بعدی اینکه واسه شروع تمرینات باشگاه بدنسازی و ورزش چند وقت بعد از عمل این کار ایرادی نداره ؟

مرسی

عینک های انتی رفلکس برای موتیتور های CRT خوب بودند که میزان اشعه UV بالایی داشتند برای مونیتور های LCD , LED نیازی نیست.
فقط چشمتون رو خسته نکنید.
برای ورزش یک مشورتی هم با دکتر تون بکنید.
به نظر من یک ماه صبر کنید و بعد سبک شروع کنید. به مرور طی دو ماه تمرینات رو شروع کنید.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
عینک های انتی رفلکس برای موتیتور های CRT خوب بودند که میزان اشعه UV بالایی داشتند برای مونیتور های LCD , LED نیازی نیست.
فقط چشمتون رو خسته نکنید.
برای ورزش یک مشورتی هم با دکتر تون بکنید.
به نظر من یک ماه صبر کنید و بعد سبک شروع کنید. به مرور طی دو ماه تمرینات رو شروع کنید.

مرسی.
دکتر میر آفتاب اینقدر سرش شلوغه که بعضی اوقات نمیشه وقت گرفت واسه یک پرسش اخه ..
الان نزدیک 2 ماه شده. میخوام 3 ماه که گذشت شروع کنم. به نظرتون کافی هست ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی.
دکتر میر آفتاب اینقدر سرش شلوغه که بعضی اوقات نمیشه وقت گرفت واسه یک پرسش اخه ..
الان نزدیک 2 ماه شده. میخوام 3 ماه که گذشت شروع کنم. به نظرتون کافی هست ؟

مشکل نداره پس می تونید کم کم شروع کنید. با ورزهاش سبک شروع کنید.

m.aysa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam khaste nabashid,sharmande ke ziad soal miporsam azatun,man bena be tosiyeye shoma az aghaye doktor miraftab vase 10ruz dige tunestam vaght begiram faghat ye soal dashtam azatun,vaghti postharo mikhunam mibinam harki ba aghaye miraftab amal karde,neveshte ya hanuz nomreye cheshmam taghir nakarde ya 0.5nomre munde va ... va hamin mojebe tarse man shode vali khob bazam be shoma etemad kardam va vaght gereftam 1soali dashtam cheghad bade amal mitunam az lenze rangi estefade konam?va tu bimarestane noor amale belfaro ro kodum doktor kheili khub anjam mide bade doktor hashemi albate?

بالا