سلام . من امروز کلینیک پارسیان توی اصفهان عکس گرفتم . هنوز پیش دکتر نبردم . پزشکی که برام عکس رو نوشت دکتر نادریان هستن . هر دو چشمم 2 استیگمات و 1 ضعیف هستش و عینک به طور مداوم استفاذه نمی کردم اما برای رانندگی و کامپیوتر و مواردی که فاصله دور باشه حتما نیاز دارم . الان دیگه حس می کنم بدون عینک خیلی دنیا رو تار می بینم و یا باید عینک رو انتخاب کنم که مداوم بزنم و یا لیزیک . 2 سال پیش عکس گرفتم و رفتم پیش دکتر رزمجو ایشون گفتن من به یه چیزی مشکوکم ، یه دستگاه جدید اومده برو 1 هفته دیگه عکس بگیر بیا . اما من به خاطر استرسی که خانوادم بهم می دادن کلا بی خیالش شدم. امروز بعد از 2 سال دو باره تحقبق رو شروع کردم و قصد جدی به عمل دارم. اما متاسفانه توی خونه خیلی می ترسونننم که تو استیگماتی و ممکن خوب نشه استیگماتت و خوب همین طور که گفتم من 2 استیگماتم و هدفم از لیزیک اینه که استیگماتم بره حتما و نخوام برای کامپیوتر و برای رانندگی از عینک استفاده کنم . من 27 سالمه . اهان توی خونه یکم هم بهم استرس می دن که چشم شوخی نیست و ممکن اتفاقی برات بیفته و ............. خوب می دونین ادم اینجوری استرس می گیره . البته من هنوز عکس رو به پزشک نشون ندادم و شاید اصلا بگه برای من مناشب نیست عمل . اما می خوام عکس ها رو به دکتر نادریان و دکتر رزمجو نشون بدم و بعد اگه گفتن شرایط مناسب خوب دیگه به سلامتی منم عمل می کنم . اما می خواستم با توچه به شرایط من یه راهنمایی کنین چون مقدار زیادی استرس برگشتن شماره چشم یا خدایی نکرده یه وقت مشکلی برای چشمم بعد عمل پیش بیاد رو دارم تا شاید من یکم از نگرانی در بیام .
دوست عزیز یاسینی : ایا شما دکتر رزمجو و دکتر نادریان رو می شناسین ؟ اگر شرایط رو دکتر نادریان مناسب دید پیش ایشون عمل کنم ایشون کلینیک پارسیان هستن؟
. در اخر این که لیزیک یا لازک یا فمتو یا چمیدونم ....... که من تازه تو این سایت باش برخورد کردم رو خود دکتر تشخیص می ده دیگه ؟ لازم من چیزی دربارش بدونم ؟
من از لنز نرم استفاده می کنم، اما این چندوقته یک سری چیزا شنیدم که دیگه می ترسم!در مورد آلودگی های لنز و عفونت و کور شدن به خاطر نزدیکی به حرارت و ....
میشه کلا یکم در مورد استفاده از لنز راهنمایی کنید؟ و اینکه این گرمای هوا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون
سلام آقای یاسینی عزیز وقت بخیر و خدا قوت.
5 شنبه هفته (3/5/92)پیش عمل فمتو رو بیمارستان نور با دکتر هاشمی انجام دادم. به جز چند ساعت سوزش چشم و آبریزش و کمی سردرد موردی دیگه نداشتم. البته دیدم خوب هست و یک لکه کوچک خون تو چشم بود که کم کم داره محو میشه.نکته ایی که داره الان نگرانم میکنه اینه که در فاصله خیلی نزدیک مثلا در 10 یا 5 سانتی به چشمام فشار میاد.مثل حالتی هست که آدم قطره بی حسی تو چشم میریزه هست.دید فاصله دورم شکر خدا خوبه.قطره های بعد عملم اینا بودن
1- بتامتازون 2- کلرامفنیکل 3- قطره اشک مصنوعی Artelac
آیا به نظر شما این مشکل حاده و زود باید اقدام کنم یا اینکه اثرات دارویی هست؟ البته الان فقط اشک مصنوعی رو استفاده میکنم.منتظر راهنمایی های خوب شما هستم و خیلی نگرانم. مرسی
کمتر کسی هست که دکتر رزمجو رو نشناسه. ایشون از دکتر های خوب هستند. فکر می کنم اون شکشون برای قوز قرنیه بوده. حتما اول عکس رو ببرید دکتر ببینه بعد تصمیم بگیرید.
آستیگمات 2 عدد کمی نیست اما زیاد هم نیست ، قابله درمانه ولی اول باید ضخامت قرنیه شما سنجیده بشه که میشه عمل بشه.
از لطف شما خیلی ممنونم خیلی لطف کردید.
میخواستم بدونم شما هم بیمارستان نور عمل کردید؟در نسخه ایی که بعد عمل توی یک پکیج به من دادند اسم این سه دارو بود که برای شما نوشتم. راستیتش چیزی به من در مورد مدت زمان مصرف دارو نگفتن.در یک بروشور که روی عمل لیزیکش های لایت شده بود گفته شده بود: 1- قطره بتامتازون هر 4 ساعت یک قطره به مدت 24 ساعت و سپس هر 6 ساعت یک قطره به مدت 5 روز.
2- قطره کلرامفینیکل هر 4 ساعت یک قطره به مدت 3 روز
3- قطره اشک مصنوعی هر 6 ساعت یک قطره در صورت نیاز هفته ها و ماه های اول پس از عمل.
در حالی که در نسخه من که مهر دکتر هاشمی روش بود این نوشته بود: 1- قطره بتامتازون هر 4 ساعت یک قطره 2- قطره کلرامفینیکل هر 4 ساعت یک قطره 3- Artelac هر 4 ساعت یک قطره. 60 عدد
پس به نظر شما ای داروها رو تا یک ماه ادامه بدم؟ و این حالات ظبیعی هست؟ دردی ندارم و دیدم هم شکر خدا خوبه.ولی خوب چشم هست دیگه!!!
بازم از لطف و صبوری و حوصله شما سپاسگزارم منتظر راهنمایی های بیشتر شما و دوست عزیزم آفای یاسینی هستم
واقعا ازت ممنونم. مرسی. طبق دستور دکتر 2 تا قطره اول تایم مصرفش تمام شده چونکه 10 روز پیش عمل کردم. خشکی و سوزش هم ندارم شکر خدا. فقط تنها مشکلم دید نزدیک من هست در حد فاصله 15 الی 20 سانتی. بازم از لطفت ممونم که راهنماییم کردی. به امید سلامتی کامل و هر چه زودتر چشمهای هر دو تای ما. مرسی
سلام به همه بچه هاو بخصوص آقای یاسینی
امیدوارم همگی خوب باشید
به امید خدا من فردا به توصیه آقای یاسینی با دکتر خانلری عمل لازک دارم حتما به محض اینکه تونستم با کامپیوتر کار کنم میام و میگم چه جوری بوده ولی خواهشم اینه که همه از تجربیات بعد از عملشون اینجا بگن چون خیلیا میخوام تصمیم گیری کنن و اطلاعات کافی ندارن.
خوش باشید و سلامت
سلام آقای یاسینی عزیز وقت بخیر و خدا قوت.
5 شنبه هفته (3/5/92)پیش عمل فمتو رو بیمارستان نور با دکتر هاشمی انجام دادم. به جز چند ساعت سوزش چشم و آبریزش و کمی سردرد موردی دیگه نداشتم. البته دیدم خوب هست و یک لکه کوچک خون تو چشم بود که کم کم داره محو میشه.نکته ایی که داره الان نگرانم میکنه اینه که در فاصله خیلی نزدیک مثلا در 10 یا 5 سانتی به چشمام فشار میاد.مثل حالتی هست که آدم قطره بی حسی تو چشم میریزه هست.دید فاصله دورم شکر خدا خوبه.قطره های بعد عملم اینا بودن
1- بتامتازون 2- کلرامفنیکل 3- قطره اشک مصنوعی Artelac
آیا به نظر شما این مشکل حاده و زود باید اقدام کنم یا اینکه اثرات دارویی هست؟ البته الان فقط اشک مصنوعی رو استفاده میکنم.منتظر راهنمایی های خوب شما هستم و خیلی نگرانم. مرسی
سلام به همه بچه هاو بخصوص آقای یاسینی
امیدوارم همگی خوب باشید
به امید خدا من فردا به توصیه آقای یاسینی با دکتر خانلری عمل لازک دارم حتما به محض اینکه تونستم با کامپیوتر کار کنم میام و میگم چه جوری بوده ولی خواهشم اینه که همه از تجربیات بعد از عملشون اینجا بگن چون خیلیا میخوام تصمیم گیری کنن و اطلاعات کافی ندارن.
خوش باشید و سلامت
سلام
من پارسال که قصد کردم چشمهام رو لایزیک کنم توی پنتاکم متوجه شدم که چشمهام قوز قرنیه داره و نمی تونم لایزیک کنم. یک مدت هم از لنز تماسی استفاده کردم ولی راضی نبودم. می خواستم ببینم آیا راه حلی وجود داره که افرادی که قوز قرنیه دارند هم عمل برداتنعینک رو انجام بدهند و مشکلی برای چشمشان پیش نیاید؟ چون من طبق پرسش هایی که کردم متوجه شدم اگر من لایزیک کنم قرنیه نازک تر میشه و قوز قرنیه بد تر میشه. راه حل یا عملی هست که از سطح قرنیه کم نشود یا اینکه برای قوز قرنیه ضرر نداته باشد ( ضخامت قرنیه من نرمال است) سوال دوم آیا قوز قرنیه درمان دارد؟ قوز قرنیه باعث کوری میشود یا خیر؟
با تشکر
تهران..