• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی اقای یاسینی . من امروز عکسا رو بردم کلینیک صدرا که دکتر رزمجو هستند . گفتند می بینن و نتیجه رو اعلام می کنن . البته خانمی که عکس رو گرفت گفت خوبه و مشکلی نیست . اما حالا منتظر نظر دکتر هستم. فقط یه سوال : عکس رو از من گرفتن که به دکتر نشون بدن . گفتن اگه نظر دکتر مساعد بود میای برای عمل. یعنی همون روز عمل چشم من رو هم می بینه. می دونم بالاخره اینا دکترن و می دونن چی کار می کنن اما ایا اختیاج به معاینه چشم من ندارن ایشون ؟ یعنی از روی عکس کامل همه چی رو می فهمن ؟

اگه دکتر رزمجو رو می گین کارشون خوبه پس اگه نتیجه و نظرشون مساعد بود پیش خودشون برم؟ شرمنده اینا رو می پرسم که مشورت کنم و بهتر و با دل قرص تصمیم بگیرم.

نگران نباشید اون عکس چشمی همه چیز رو نشون میده برای عمل نیاز به بررسی خود چشم نیست. در مورد دکتر رزمجو فکر می کنم همون روز که ببینتتون عملتون می کنه.
اصلا شرمندگی نداره دوست عزیز. تعارفی با کسی ندارید. چشم دو تاست و آدم دوست داره اونها رو سالم نگه داره.
به نظر من اگر فرصتی شد اول برای مشورت برید پیش دکتر رزمجو. باهاش مشورت کنید در مورد نگرانیتون هم بگید براتون قشنگ توضح می ده که نگرانیتون کم بشه.
راستی سلام من رو هم برسونید بگید مدتهاست ایشون رو ندیدم.

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قبلا گفته بودم عکس هام رو که کلینیک پارسیان گرفته بودم دادم به دکتر رزمجو که ببینن و نظرشون رو بدن .امروز نتیجه عکس رو زنگ زدم کلینیک صدرا پرسیدم . دکتر رزمجو نوشته بودن روی پرونده APT رفتم کلینیک و به خانم صمد زاده که مسدول عکس و دستگاه ها اونجا هست صحبت کردم و گفتم من 2 سال پیش هم که عکس گرفتم دکتر جوانمرد برای PRK برام وقت عمل دادن اما من شک کردم و رفتم پیش دکتر رزمجو ، دکتر رزمجو هم اول عکس رو دیدن و گفتن می تونی عمل کنی اما بعد گفتن بیا بشین معاینت کنم و بعد که چشمم رو دیدن گفتن من مشکوک هستم و توی پروندم نوشتن مشکوک به Retina reflex فکر کنم اینو نوشتن " اخه خط دکترا رو که می دونین رمز نگاری باید کرد " و 2 سال پیش گفتن برو 2 هفته دیگه بیا صدرا یه دستگاه جدید داریم با اون برات یه عکس می نویسم. و من کلا دیگه بی خیال عمل شدم به دلایل مشغله های دیگه . اینا رو برای اون خانم گفتم . ایشون هم گفت با این تفاسیر بهتر دکتر چشمت رو یک معاینه بکنه . به سختی برای امروز وقت معاینه از دکتر رزمجو گرفتم. دکتر رزمجوقبل معاینه نوشته بودن بیام برای APT اما به اصرار خودم معاینم کردن و بعد گفتن شک به قوز قرنیه دارن و نظرشون عوض شد . : گفتن این هفته اشعه می کنی و 4 ماه بعد باید وضعیت رو دید و برای لیزیک تصمیم گیری کرد . توی پرونده نوشتن XL " البته به من گفتن اشعه " .خودشون گفتن اشعه قرنیه رو قوی می کنه و بعد عمل رو انجام می دیم. خانم منشی گفتن این اشعه XL مال قوز قرنیس .و برای اینه که از پیشرفتش جلوگیری شه . پس یعنی من قوز قرنیه دارم؟ و ایشون می خوان جلوشو بگیرن و بعد لیزیک کنن ؟ از دکتر رزمجو پرسیدم مگه قوز قرنیه رو عکس نشون نمی ده ، دکتر رزمجو گفتن : نه و باید چشم رو معاینه کرد. حالا نکته جالب اینه که قبل از این که من اصرار کنم که دکتر معاینم کنه دکتر رزمجو نوشته بودن APT و یکی از اشناهام عکس رو به دکتر احمد نوربخش نشون داده بودن ایشون هم گفته بودن عکس خوبه و APT مناسب هست. اما چه جوریه که بعد از معاینه چشمم دکتر رزمجو نظرشون عوض شد و گفتن اشعه اول لازم هست . نگران شدم . اقای یاسینی و دوستان که تو این زمینه تجربه دارین نظرتون چی ؟ جی کار کنم ؟
دکتر رزمجو برای اشعه در هفته اینده بهم وقت دادن . می خوام عکس رو پیش دکتر نادریان هم ببرم ببینم ایشون هم با توجه به اینکه من رو معاینه کردن قبلا نظر دکتر رزمحو رو دارن یا اینکه نه .

لطفا راهنماییم کنین الان چی کار کنم ؟
2 سال پیش نمره چشمم
OD : 1.25 -1.5*107
وامروز نمره چشمم اینه :
OD :1.75 – 1.5 *100
یعنی استیگماتم تغییر نکرده اما ضعیفیم تغییر کرده . اینو دکتر هم بررسی کرد ولی به عنوان نکته مهمی ندیدش .

درمورد هزینه هم اشعه خودش به تنهایی 1600 می شه و بعد تازه عمل لیزیک رو انحا م داد .

Naser.G72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید...

بنده 20 سالمه دیگه از عینک خسته شدم چند روز پیش خدمت آقای دکنر کاظمی مقدم رفتم واسه عمل لازک.

معاینه کردن مشکلی نبود شرایط عمل رو دارم

نمره های چشمم 2 و 2.5 هستش میخواستم ببینم شما صلاح میدونید عمل کنم یا نه؟ دوستان زیادی پیش آقای دکتر رفتن رازی هستن

بنده هم دیگه از عینک خسته شدم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قبلا گفته بودم عکس هام رو که کلینیک پارسیان گرفته بودم دادم به دکتر رزمجو که ببینن و نظرشون رو بدن .امروز نتیجه عکس رو زنگ زدم کلینیک صدرا پرسیدم . دکتر رزمجو نوشته بودن روی پرونده APT رفتم کلینیک و به خانم صمد زاده که مسدول عکس و دستگاه ها اونجا هست صحبت کردم و گفتم من 2 سال پیش هم که عکس گرفتم دکتر جوانمرد برای PRK برام وقت عمل دادن اما من شک کردم و رفتم پیش دکتر رزمجو ، دکتر رزمجو هم اول عکس رو دیدن و گفتن می تونی عمل کنی اما بعد گفتن بیا بشین معاینت کنم و بعد که چشمم رو دیدن گفتن من مشکوک هستم و توی پروندم نوشتن مشکوک به Retina reflex فکر کنم اینو نوشتن " اخه خط دکترا رو که می دونین رمز نگاری باید کرد " و 2 سال پیش گفتن برو 2 هفته دیگه بیا صدرا یه دستگاه جدید داریم با اون برات یه عکس می نویسم. و من کلا دیگه بی خیال عمل شدم به دلایل مشغله های دیگه . اینا رو برای اون خانم گفتم . ایشون هم گفت با این تفاسیر بهتر دکتر چشمت رو یک معاینه بکنه . به سختی برای امروز وقت معاینه از دکتر رزمجو گرفتم. دکتر رزمجوقبل معاینه نوشته بودن بیام برای APT اما به اصرار خودم معاینم کردن و بعد گفتن شک به قوز قرنیه دارن و نظرشون عوض شد . : گفتن این هفته اشعه می کنی و 4 ماه بعد باید وضعیت رو دید و برای لیزیک تصمیم گیری کرد . توی پرونده نوشتن XL " البته به من گفتن اشعه " .خودشون گفتن اشعه قرنیه رو قوی می کنه و بعد عمل رو انجام می دیم. خانم منشی گفتن این اشعه XL مال قوز قرنیس .و برای اینه که از پیشرفتش جلوگیری شه . پس یعنی من قوز قرنیه دارم؟ و ایشون می خوان جلوشو بگیرن و بعد لیزیک کنن ؟ از دکتر رزمجو پرسیدم مگه قوز قرنیه رو عکس نشون نمی ده ، دکتر رزمجو گفتن : نه و باید چشم رو معاینه کرد. حالا نکته جالب اینه که قبل از این که من اصرار کنم که دکتر معاینم کنه دکتر رزمجو نوشته بودن APT و یکی از اشناهام عکس رو به دکتر احمد نوربخش نشون داده بودن ایشون هم گفته بودن عکس خوبه و APT مناسب هست. اما چه جوریه که بعد از معاینه چشمم دکتر رزمجو نظرشون عوض شد و گفتن اشعه اول لازم هست . نگران شدم . اقای یاسینی و دوستان که تو این زمینه تجربه دارین نظرتون چی ؟ جی کار کنم ؟
دکتر رزمجو برای اشعه در هفته اینده بهم وقت دادن . می خوام عکس رو پیش دکتر نادریان هم ببرم ببینم ایشون هم با توجه به اینکه من رو معاینه کردن قبلا نظر دکتر رزمحو رو دارن یا اینکه نه .

لطفا راهنماییم کنین الان چی کار کنم ؟
2 سال پیش نمره چشمم
OD : 1.25 -1.5*107
وامروز نمره چشمم اینه :
OD :1.75 – 1.5 *100
یعنی استیگماتم تغییر نکرده اما ضعیفیم تغییر کرده . اینو دکتر هم بررسی کرد ولی به عنوان نکته مهمی ندیدش .

درمورد هزینه هم اشعه خودش به تنهایی 1600 می شه و بعد تازه عمل لیزیک رو انحا م داد .

أوست عزیز عمل کراس یکی از روشهای نوین درمانی قوز قرنیه است که برای کسانی که قوز قرنیه دارند بازدهی پایینی داره (یعنی کم اثره) و برای کسانی که در مراحل اولیه هستند و یا مشکوک به قوز قرنیه هستند با احتمال بالا می تونه از قوز قرنیه جلوگیری کنه.
به نظر من اول برید با دکتر نادری هم مشورت کنید ببینید نظر ایشون چیه.
قوز قرنیه رو باید جدی بگیرید اگر قوز قرنیه داشته باشید نباید لیزیک بکنید. چرا که می تونه باعث کاهش ضخامت قرنیه و در نهایت به پیوند قرنیه منجر بشه.
خدا رو شکر که زو د متوجه شدید چون قوز قرنیه هر چقدر پیشرفت کنه درمانش سختر میشه.
الان میشه با کراس مشکل رو حل کرد.
لطفا قضیه رو جدی بگیرید و نرید بیخیال بشید مثلا 2 سال دیگه دو باره برید دکتر.

در مورد دقت دکتر رزمجو هم باید بگم که از روی عکس اولیه نمیشده بفهمند که قوز قرنیه دارید ولی حتی اگر برای لیزیک می رفتید قبل از عمل متوجه می شدند و نمی ذاشتند که عمل کنید.

اگر لازم بود یک مشورتی هم با دکتر قریشی بکنید. یا اگر امکانش بود یک سر بیاید تهران (البته اگر مشکل موندن ندارید)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید...

بنده 20 سالمه دیگه از عینک خسته شدم چند روز پیش خدمت آقای دکنر کاظمی مقدم رفتم واسه عمل لازک.

نمره های چشمم 2 و 2.5 هستش میخواستم ببینم شما صلاح میدونید عمل کنم یا نه؟ دوستان زیادی پیش آقای دکتر رفتن رازی هستن

فکر کنم منظور شما دکتر کاظمی مقدم هست. دوست عزیز 20 سال برای خسته شدن خیلی زوده. شما خیلی جوان هستید. به قول یکی از دوستان بنده شما هنوز یک سوم راه زندگی رو هم طی نکردید که میگید خسته شدم.
آخرین باری که شماره چشم گرفتید کی بوده و شماره چشمتون اون زمان چقدر بوده؟
این مهمه که شماره چشمتون ثابته شده باشه.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خسته نباشید...

دوست عزیز پیرو تایید فرمایشات آقای یاسینی باید بگم که این سن برای عمل زود هست من خود 35 سالمه و حدود 20 سال عینک میزدم نمره چشم من هم 2.5 و 2.75 بود که تازه یک ماه میشه که عمل کردم اگه میخوای نتیجه عمل خوب باشه و دوباره عنیک استفاده نکنید بهتره که صبر کنید تا اطمینان لازم از ثابت شدن شماره چشمتون حاصل بشه به هر حال براتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
أوست عزیز عمل کراس یکی از روشهای نوین درمانی قوز قرنیه است که برای کسانی که قوز قرنیه دارند بازدهی پایینی داره (یعنی کم اثره) و برای کسانی که در مراحل اولیه هستند و یا مشکوک به قوز قرنیه هستند با احتمال بالا می تونه از قوز قرنیه جلوگیری کنه.
به نظر من اول برید با دکتر نادری هم مشورت کنید ببینید نظر ایشون چیه.
قوز قرنیه رو باید جدی بگیرید اگر قوز قرنیه داشته باشید نباید لیزیک بکنید. چرا که می تونه باعث کاهش ضخامت قرنیه و در نهایت به پیوند قرنیه منجر بشه.
خدا رو شکر که زو د متوجه شدید چون قوز قرنیه هر چقدر پیشرفت کنه درمانش سختر میشه.
الان میشه با کراس مشکل رو حل کرد.
لطفا قضیه رو جدی بگیرید و نرید بیخیال بشید مثلا 2 سال دیگه دو باره برید دکتر.

در مورد دقت دکتر رزمجو هم باید بگم که از روی عکس اولیه نمیشده بفهمند که قوز قرنیه دارید ولی حتی اگر برای لیزیک می رفتید قبل از عمل متوجه می شدند و نمی ذاشتند که عمل کنید.

اگر لازم بود یک مشورتی هم با دکتر قریشی بکنید. یا اگر امکانش بود یک سر بیاید تهران (البته اگر مشکل موندن ندارید)

اقای یاسینی یه دنیا از راهنماییاتون ممنونم . الان کراس همون اشعه هست ؟

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اقای یاسینی فکر کنم باید با یک دکتر متخصص قرنیه مشورت کنم . دکتر نادریان متخصص شبکیه و عصب بینایی هستند . دکتر قریشی قرنیه هستیند اما من دیدم خودشون مریشاشون رو نمی بینن و چون سرشون شلوغ می دن دکترای دیگه .مثلا الان به من با دکتر حنجنی وقت دادن که همون کلینیک پارسیان هستن و گفتن ایشون تخصص قوز قرنیه هستن . به نظرتون چه جوری از خود دکتر قریشی وقت بگیرم ؟

وسوال دیگه اینکه تهران پیشنهادتون چی ؟ به کدوم دکتر مراجعه کنم ؟ ایا باید مطبشون رفت یا کلینیک ؟ می شه دکتری رو بهم معرفی کنین که برای اینکه از نظر دکتر رزمجو مطمئن شم با یه دکتر دیگه در تهران هم مشورت کنم /

Last edited:

Naser.G72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر کنم منظور شما دکتر کاظمی مقدم هست. دوست عزیز 20 سال برای خسته شدن خیلی زوده. شما خیلی جوان هستید. به قول یکی از دوستان بنده شما هنوز یک سوم راه زندگی رو هم طی نکردید که میگید خسته شدم.
آخرین باری که شماره چشم گرفتید کی بوده و شماره چشمتون اون زمان چقدر بوده؟
این مهمه که شماره چشمتون ثابته شده باشه.

ممنوم از توجهتون...
شماره چشمم دو ساله ثابت مونده بکی از دوستان هم همسن بنده هستن عمل کردن راضی هستن!
از جناب آقای دکتر هم سوال کردم امکان بازگشت وجود داره گفتن نه مشکلی نیست.

Naser.G72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز پیرو تایید فرمایشات آقای یاسینی باید بگم که این سن برای عمل زود هست من خود 35 سالمه و حدود 20 سال عینک میزدم نمره چشم من هم 2.5 و 2.75 بود که تازه یک ماه میشه که عمل کردم اگه میخوای نتیجه عمل خوب باشه و دوباره عنیک استفاده نکنید بهتره که صبر کنید تا اطمینان لازم از ثابت شدن شماره چشمتون حاصل بشه به هر حال براتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم

ممنونم از شما دوست دلسوز و گرامی هچنین...

همیشه موفق باشید.

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقای یاسینی عزیز من همانطور که گفتم پنجشنبه پیش تو کلینیک رازای 2 عمل P.R.K رو انجام دادم
دیروز هم رفتم لنز پانسمان رو برداشتم بد به دکتر گفتم کی می تونم برم سر کار گفت از همین فزدا ولی من همچنان
تار می بینم تو این دو سه روز هم هیچ فرقی تو دیدم ندیدم به نظر شما کی دیدم نرمال میشه ( نه کامل ) ؟
تنها فرقی که چشمام نصبت به جند روز پیش داشته این هست نصبت به نور دیگه حساسیت ندارم .

با تشکر

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام آقای یاسینی عزیز من همانطور که گفتم پنجشنبه پیش تو کلینیک رازای 2 عمل P.R.K رو انجام دادم
دیروز هم رفتم لنز پانسمان رو برداشتم بد به دکتر گفتم کی می تونم برم سر کار گفت از همین فزدا ولی من همچنان
تار می بینم تو این دو سه روز هم هیچ فرقی تو دیدم ندیدم به نظر شما کی دیدم نرمال میشه ( نه کامل ) ؟
تنها فرقی که چشمام نصبت به جند روز پیش داشته این هست نصبت به نور دیگه حساسیت ندارم .

با تشکر

29 روز عمل کردم هنوز تاره زیاد طول میکشه آستیگمات باشه بیشتر

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ببخشید که دوباره سوال می پرسم. من 2 بار پنتاکم انجام دادم. یکبار 90.12.10 و یکبار هم 91.09.06. البته دکتر به من گفت که 6 ماه بعد یعنی خرداد 92 هم یک پنتاکم دیگه انجام بدم که وقت نکردم برم. احتمالا آبان برای پنتاکم می رم. من اون عکس پنتاکم ها رو اسکن کردم. هر دو رو. میشه لطفا چک کنید ببینید وضعیت چشم من چطور است؟
آیا قوز قرنیه ام شدیده؟ نظرتان راجع به کاشت لنز داخل چشمی چیه؟ می تونه نمره ی چشم من رو 0 کنه؟ چشم من توانایی این عمل (کاشت لنز رو ) داره یا خیر؟ شما چه پیشنهادی برای من دارید؟ و آیا کاشت لنز داخل چشم برای نمره ی چشم به کار می رود یا درمان قوز قرنیه؟
90.12.10:
http://upload7.ir/images/99894079366635834753.jpg
http://upload7.ir/images/15625459771024160012.jpg
http://upload7.ir/images/64997762219157579880.jpg
http://upload7.ir/images/91841698652975936183.jpg
91.09.06:
http://upload7.ir/images/35998566313667776220.jpg
http://upload7.ir/images/81536259427104209793.jpg
http://upload7.ir/images/35991201675125764670.jpg
http://upload7.ir/images/30746416098083670989.jpg
http://upload7.ir/images/38528472606498294620.jpg
http://upload7.ir/images/86059965366933782532.jpg

ببخشید جور دیگه ای نتونستم عکسها رو بذارم مجبور شدم که آپلود کنم.

Last edited:

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جهت اطلاع. سوال من این بود:
سلام
من پارسال که قصد کردم چشمهام رو لایزیک کنم توی پنتاکم متوجه شدم که چشمهام قوز قرنیه داره و نمی تونم لایزیک کنم. یک مدت هم از لنز تماسی استفاده کردم ولی راضی نبودم. می خواستم ببینم آیا راه حلی وجود داره که افرادی که قوز قرنیه دارند هم عمل برداتنعینک رو انجام بدهند و مشکلی برای چشمشان پیش نیاید؟ چون من طبق پرسش هایی که کردم متوجه شدم اگر من لایزیک کنم قرنیه نازک تر میشه و قوز قرنیه بد تر میشه. راه حل یا عملی هست که از سطح قرنیه کم نشود یا اینکه برای قوز قرنیه ضرر نداته باشد ( ضخامت قرنیه من نرمال است) سوال دوم آیا قوز قرنیه درمان دارد؟ قوز قرنیه باعث کوری میشود یا خیر؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی یه دنیا از راهنماییاتون ممنونم . الان کراس همون اشعه هست ؟

اقای یاسینی فکر کنم باید با یک دکتر متخصص قرنیه مشورت کنم . دکتر نادریان متخصص شبکیه و عصب بینایی هستند . دکتر قریشی قرنیه هستیند اما من دیدم خودشون مریشاشون رو نمی بینن و چون سرشون شلوغ می دن دکترای دیگه .مثلا الان به من با دکتر حنجنی وقت دادن که همون کلینیک پارسیان هستن و گفتن ایشون تخصص قوز قرنیه هستن . به نظرتون چه جوری از خود دکتر قریشی وقت بگیرم ؟

وسوال دیگه اینکه تهران پیشنهادتون چی ؟ به کدوم دکتر مراجعه کنم ؟ ایا باید مطبشون رفت یا کلینیک ؟ می شه دکتری رو بهم معرفی کنین که برای اینکه از نظر دکتر رزمجو مطمئن شم با یه دکتر دیگه در تهران هم مشورت کنم /

بله کراس همون اشعه است. برید پیش دکتر ساووج کلینیک صدرا. ایشون آدم بسیار خوبی هستند و تخصصشون قرنیه است.
اگر تهران اومدید متخصص قرینه زیاد هست. می تونید برید پیش دکتر خانلری اگر خواستید.
به نظرم قبل از هر کاری یک مشورتی هم با دکتر ساووج بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنوم از توجهتون...
شماره چشمم دو ساله ثابت مونده بکی از دوستان هم همسن بنده هستن عمل کردن راضی هستن!
از جناب آقای دکتر هم سوال کردم امکان بازگشت وجود داره گفتن نه مشکلی نیست.

اگر شماره چشمتون ثابت شده جای نگرانی نیست. با خیال راحت برید برای عمل.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

با تشکر

دوست عزیز از روز عمل تا یک هفته بعد دیدتون هی کمتر میشه. بعد از یک هفته تازه دید ثابت میشه و بعد بهتر میشه. باید صبر کنید.
می تونید برید سر کار ولی دیدتون کمه و خیلی دقت کنید.
افزایش دید سریع اتفاق می افته طوریکه متوجه نمی شید یک دفعه می بینید که دیدتون خوب شده.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
+++
++++
_++++

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جهت اطلاع. سوال من این بود:
سلام
من پارسال که قصد کردم چشمهام رو لایزیک کنم توی پنتاکم متوجه شدم که چشمهام قوز قرنیه داره و نمی تونم لایزیک کنم. یک مدت هم از لنز تماسی استفاده کردم ولی راضی نبودم. می خواستم ببینم آیا راه حلی وجود داره که افرادی که قوز قرنیه دارند هم عمل برداتنعینک رو انجام بدهند و مشکلی برای چشمشان پیش نیاید؟ چون من طبق پرسش هایی که کردم متوجه شدم اگر من لایزیک کنم قرنیه نازک تر میشه و قوز قرنیه بد تر میشه. راه حل یا عملی هست که از سطح قرنیه کم نشود یا اینکه برای قوز قرنیه ضرر نداته باشد ( ضخامت قرنیه من نرمال است) سوال دوم آیا قوز قرنیه درمان دارد؟ قوز قرنیه باعث کوری میشود یا خیر؟
با تشکر

دوست عزیز فکر می کنم جواب شما رو در صفحات قبلی دادم. شرمنده که چند صفحه قبل شده.

دوست عزیز متاسفانه قوز قرنیه بیماری مهمیه. باید خیلی بهش دقت کنید. در قوز قرنیه تحدب قرنیه زیاد میشه. اینطوری دید بیمار خیلی کاهش پیدا می کنه. اگر بخوان با لیزر قرنیه رو بتراشند ممکنه قرنیه نازک بشه. قرنیه نازک ممکنه باعث پارگی وبشه ومریض رو مجبور به پیوند قرنیه بکنه و جتی بدتر باعث نابینایی بشه.
در حالت کلی به هیج عنوان چزشکان بیمار مشکوک به قوز قرنیه رو لیزر نمی کنن.
قوز قرنیه رو میشه به چند روش درمان کرد.
اول استفاده از لنز سخت که احتمال درمانش زیاده در صورتیکه بیمار تحدب قرنیه کمی داشته باشه.
دوم عمل کراس که در صورتیکه قوز قرنیه پیشرت نکرده باشه با احتمال کم می تونه بیماری رو درمان کنه.
سوم عمل رینگ قرنیه که برای قوز قرنیه کم انجام میشه و قوز رو درمان نمی کنه ولی از پیشرفتش چلوگیری می کنه.
چهارم و تنها روش درمانی که پیوند قرنیه است که درمانی است که حداقل 1 تا 2 سال زمان می بره تا دیدتون کامل بشه ولی نکته ای که داره اینه که می تونید بعد از عمل اگر شماره چشمتون اصلاح نشده بود اونو لیزیک کنید و دیدتون رو 10.10 کنید.

با توجه به عکسهای پنتا کم شما کمی قوز قرنیه دارید که خوب امکان عمل لیزر رو برای شما فراهم نمی کنه.
کارگذاری لنز داخل چشمی هم برای شما ریسک داره چرا که ممکنه بعد از کارگذاری قوز قرنیه پیشرفت کنه و دیدتون دوباره کم بشه.
پس اولین کار اینه که برای قور قرنیه فکری بکنید.

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای قوز قرنیه ام چه کار باید انجام بدهم؟

بالا