• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی با وجود پیوند بازهم نیاز به عینک هست؟ :(

دوست عزیز بعد از پیوند قرنیه شما یک قرنیه سالم و جدید دارید که اگر شماره چشمی (اگر) باقی مونده باشه می تونید با لیزیک اونو درست کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
و با دکتر افضلی وقت گرفتم تو کلینک نور
سن 28

سنتون برای عمل مناسبه. دکتر تون هم خوبه. حتما نتیجه عکس قرنیه و عمل رو اینچا هم اعلام کنید برای بقیه بچه ها.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من خودمم از لنز سخت استفاده کردم. ( کلا دوتا محلول لنز خریدم اولی رو از خود دکترم گرفتم)دیروز می خواستم به شما بگم که از محلول ReNu استفاده کنید. من آخرین بار از اون استفاده کردم که بعدش چشمم عفونت کرد دیگه از لنز استفاده نکردم. دیروز که توی اینترنت می گشتم درباره ی همون محلولReNu به این مطلب برخوردم :
خبرهاي روز دنياي پزشكي - جمع آوری کامل محلول ضدعفونی کننده لنز ReNu with MoistureLoc از بازار
احتمالا به خاطر همین محلول آخریه چشمم عفونت کرده. که خودمم تا دیروز خبر نداشتم!

رفتم جای محلول اولی که خود دکترم بهم داده بود رو پیدا کردم . اون خوب بود. مارکشم اینه: meni care.
درمورد نحوه ی جا گذاشتن لنز خود دکترم بهم یاد داد. که باید اولش دست رو فقط با صابون یا مایع صابون شصت به مدت 5 دقیقه. بعد ناخن ها همیشه باید کوتاه باشه. یکم از سرم شستشو می ریزی کف دستت بعد لنز رو می ذاری کفت دستت. بعد با سرم شستشو میگیری روی لنز در حدی که چند بار دستت پرشه ولی حواست باشه لنز نیفه روی زمین. بعد روی انگشت اشاره می ذاری و در حدی که به قول دکترم شبیه کاسه بشه!!! بعد چشمتو باز می کنی به آروی می ذاری توی چشمت . چشم می بیندی یکم روی چشم فشار می دی که یک صدای تق کوچولو! می ده! یعنی جا افتاد! تمام! در آوردنش هم که راحت تره! بالا رو نگاه می کنی آرم می کشیش سمت پایین و بعد نیشگون می گیری انگار درش میاری! بعد با همون سرم شستشو ( که دکتر به من رینگر داده بود ولی بقیه با سدیم کراید می شورند!) مثل اون موقع که گذاشتی می شوریش!

مشاهده پیوست 428034

شما مگر مایع لنز ReNu with MoistureLoc داشتید؟
خیلی جالبه این مایع لنز اصلا وارد ایران نشد اگر دست یادم باشه.
این مایع لنز در آمریکا در بعضی نقاط باعث ایجاد یک سری قارچ می شد که در اون مناطق خیلی شایع بود.
خیلی شرکت های معتبر دیگه مثل Alcon و AMO هم مایع لنز هایشون به همین دلیل در اون منطقه جمع شد.
مایع لنز Renu مایع لنز خوبیه.
من شدیدا پیشنهاد می کنم مایع لنزتون رو عوض کنید. عفونت چشمتون یه مایع لنز ربطی نداشته به روش نگه داری لنزتون ربط داشته.
مایع لنزی که معرفی کردید مورد تایید وزارت بهداشت ایران نیست.

این سایت رو بخونید.
سازمان غذا و دارو - ملزومات داروئی و پزشکی

و این هم لیست مایع لنز های بررسی شده و مورد تایید ایران.

http://fdo.behdasht.gov.ir/uploads/lenz.xls

دقت کنید الان کلی مایع لنز چینی در بازار ایران هست که عملا جز آب و نمک چیز دیگه ای نیستند و می تونن باعث کوری شدید بشند.
در اون لیستی که قرار دادم (قابل اکسل بالا) می تونید مایع لنز های معتبر رو با نام شرکت وارد کننده پیدا کنید و زنگ بزنید و هر کدوم رو که خواستید بخرید.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام! آقا این داداش من چشم راستش -2.00 و چشم چپش -4.5 با 2 آستیگماته...... شانس داره برا بیمه؟ :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام! آقا این داداش من چشم راستش -2.00 و چشم چپش -4.5 با 2 آستیگماته...... شانس داره برا بیمه؟ :(

متاسفانه بیمه پرداختی زیر 10 نداره البته بیمه ها با هم کمی فرق دارند بیمون تامین اجتماعیه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دو شنبه 14 مرداد با دکتر خانلری در کلینیک ونک عمل لازک دشتم
کلا خدا رو شکر چشام درد نداشت توی این دوره و تنها سه روز اول به نور حساس بود که کم کم از بین رفت و دو روز اول حسابی بدون اینکه قرص یا داردی خاصی مصرف کنم چشام خوابش میومد و اتوماتیک خوابم میبرد و فقط یه چند ساعتی لنز پانسمانم تو روز دوم اذیتم کرد که طبق صبق صحبتای دکتر اونم از بین رفت و موندگار نبود و هنوز تو چشامه ت فردا که برم مطب و ادکتر بردارتشون
کل عمل شاید کمتر از چند دقیقه طول کشید و خدا رو شکر به خاطر اطلاعاتی که اینجا از آقای یاسینی و باقی بچه ها بدست آورده بودم اصلا استرس و یا ترسی نداشتم و همینجا از همشون تشکر میکنم.
الان فقط گاهی اوقات دیدم یه خورده تار میشه و دید نزدیکم یه ذره کلا تاره که فکر میکنم با برداشتن لنتز پانسمان اونم ایشالا کم کم از بین برده ولی خیلی حس خوبیه که دنیا رو بدون عینک میتونم ببینم
بازم از همه بچه ها ممنونم و ممنون از آقای یاسینی که دکتر خانلری رو بهم معرفی کردن چون واقعا در اخلاق و آرامش دادن به بیمارا نمونه اند
بازم از تجربه روزای بعدی براتون مینویسم(اگه غلط تایپی داشتم ببخشید دیدم یه خورده خوب نیست)
به امید سلامتی تک تک آدمای روی زمین

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اقای یاسینی و همه دوستان . یه سوال :

بعد از اشعه ، 2 روز یوگا در هفته روزی 1ساعت و نیم که مشکلی نداره برا چشم ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من دو شنبه 14 مرداد با دکتر خانلری در کلینیک ونک عمل لازک دشتم
کلا خدا رو شکر چشام درد نداشت توی این دوره و تنها سه روز اول به نور حساس بود که کم کم از بین رفت و دو روز اول حسابی بدون اینکه قرص یا داردی خاصی مصرف کنم چشام خوابش میومد و اتوماتیک خوابم میبرد و فقط یه چند ساعتی لنز پانسمانم تو روز دوم اذیتم کرد که طبق صبق صحبتای دکتر اونم از بین رفت و موندگار نبود و هنوز تو چشامه ت فردا که برم مطب و ادکتر بردارتشون
کل عمل شاید کمتر از چند دقیقه طول کشید و خدا رو شکر به خاطر اطلاعاتی که اینجا از آقای یاسینی و باقی بچه ها بدست آورده بودم اصلا استرس و یا ترسی نداشتم و همینجا از همشون تشکر میکنم.
الان فقط گاهی اوقات دیدم یه خورده تار میشه و دید نزدیکم یه ذره کلا تاره که فکر میکنم با برداشتن لنتز پانسمان اونم ایشالا کم کم از بین برده ولی خیلی حس خوبیه که دنیا رو بدون عینک میتونم ببینم
بازم از همه بچه ها ممنونم و ممنون از آقای یاسینی که دکتر خانلری رو بهم معرفی کردن چون واقعا در اخلاق و آرامش دادن به بیمارا نمونه اند
بازم از تجربه روزای بعدی براتون مینویسم(اگه غلط تایپی داشتم ببخشید دیدم یه خورده خوب نیست)
به امید سلامتی تک تک آدمای روی زمین

تشکر از وقتی که گذاشتید.
خیلی خوشحال شدم که از نتیجه عمل راضی هستید.
به زودی دیدتون کامل میشه.
لطفا از تحربیات عملتون به دیگران هم کمک کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به اقای یاسینی و همه دوستان . یه سوال :

بعد از اشعه ، 2 روز یوگا در هفته روزی 1ساعت و نیم که مشکلی نداره برا چشم ؟

نه مشکلی نیست ولی حداقل دو یا بهتر بگم سه هفته بعد از عمل این کار رو بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقاي ياسيني خيلي مخلصيم.
آقا من پارسال چپمو عمل فيكيك كردم امسال شبكيه ام پاره شد.
خب اتفاقه ديگه!
خدارو شكر دكتر مجيدي عملم كرد و دارم خوب ميشم.
مخلصيم...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني خيلي مخلصيم.
آقا من پارسال چپمو عمل فيكيك كردم امسال شبكيه ام پاره شد.
خب اتفاقه ديگه!
خدارو شكر دكتر مجيدي عملم كرد و دارم خوب ميشم.
مخلصيم...

چقدر حیف.
خدا رو شکر که زود متوجه شدید و مشکل حداقل حل شد.
اگر کاری از دستم بر می اومد بگید انجام بدم.
خواهش می کنم هر از گاهی یک سری به پشم پزشک بزنید.

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، اقای یاسینی دیروز پیش دکتر حنجنی تو کلینیک پارسیان رفتم . با اینکه وقت ویزیت گرفتم ایشون فقط عکس رو دیدن و گفتن عکس اوکی هست و مشکلی نداری ، اصرار کردم من رو معاینه کنین ایشون با دستگاه به چشمم نگاه کردن گفتن قوز قرنیه تو عکسات نیست و قوز قرنیه رو هم با معاینه نمی بینن . دقیقا بر عکس دکتر رزم جو . چون دکتر رزمجو هم عکس رو گفتن اوکی هست اما خیلی چشمم و معاینه کردن و بعد گفتن اشعه . به دکتر حنجنی می گم پس چرا دکتر رزمجو برام XL نوشتن ، می گه من نمی دونم و این اشتباه . بعدم گفتن لیزیک هیج تضمی نی نداره و شما از نظر عکسات عمل لیزیکت قانونیه . این کلمه قانونی برام جالب بود :)))

خلاصه نمی دونم این دکتر رزم جو چی دیده که بقیه نمی بینن ؟؟ بعدم جناب حنجنی گفت که من اگه بودم " منظورشون خودشون بود " XL نمی دادم و ضرر داره و شما تو عکست قوز قرنیه نیست .

حالا XL ضرر داره ؟ البته اینو از دکتر رزم جو هم باید بپرسم . خلاصه به زور یه معرفی نامه از دکتر جنجنی برای دکتر قریشی گرفتم . اما چشمم اب نمی خوره که دکتر قریشی نظر متفاوت از دکتر جنچنی بده . خلاصه من گیج شدم .

MPARSA22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام جناب آقای یاسینی عزیر
من تصمیم دارم با دکتر جوادی عمل PRK انجام بدم. مدل دستگاه کلینیک نگاه چیه؟ آیا در سطح نور هست؟
سوال دوم شماره چشم راست من 3.0 با سیلند 2.75(180درجه) و چشم چپ 2.5 با سیلند 2.5(5 درجه) هست. آیا بیمه تکمیلی(ایران) مبلغی رو پرداخت می کنه؟ شنیدم نصف آستیگمات رو با نزدیک بینی جمع می کنند؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ، اقای یاسینی دیروز پیش دکتر حنجنی تو کلینیک پارسیان رفتم . با اینکه وقت ویزیت گرفتم ایشون فقط عکس رو دیدن و گفتن عکس اوکی هست و مشکلی نداری ، اصرار کردم من رو معاینه کنین ایشون با دستگاه به چشمم نگاه کردن گفتن قوز قرنیه تو عکسات نیست و قوز قرنیه رو هم با معاینه نمی بینن . دقیقا بر عکس دکتر رزم جو . چون دکتر رزمجو هم عکس رو گفتن اوکی هست اما خیلی چشمم و معاینه کردن و بعد گفتن اشعه . به دکتر حنجنی می گم پس چرا دکتر رزمجو برام XL نوشتن ، می گه من نمی دونم و این اشتباه . بعدم گفتن لیزیک هیج تضمی نی نداره و شما از نظر عکسات عمل لیزیکت قانونیه . این کلمه قانونی برام جالب بود :)))

خلاصه نمی دونم این دکتر رزم جو چی دیده که بقیه نمی بینن ؟؟ بعدم جناب حنجنی گفت که من اگه بودم " منظورشون خودشون بود " XL نمی دادم و ضرر داره و شما تو عکست قوز قرنیه نیست .

حالا XL ضرر داره ؟ البته اینو از دکتر رزم جو هم باید بپرسم . خلاصه به زور یه معرفی نامه از دکتر جنجنی برای دکتر قریشی گرفتم . اما چشمم اب نمی خوره که دکتر قریشی نظر متفاوت از دکتر جنچنی بده . خلاصه من گیج شدم .

چرا نمی رید پیش دکتر ساووج. یک سر به ایشون بزنید و خبرشو به من بدید.
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
قوز قرنیه در مراحل اولیه تشخیصش خیلی آسون نیست. بهتره از نداشتن اون مطمئن بشید. من خیلی ها رو دیدم که اول مشکوک به قوز قرنیه بودن مثل مورد شما و وقتی دقیقتر بررسی شده معلوم شده که مشکلی ندارند.
با دید باز و امیدوارم برید و خیالتون راحت باشه که مشکل خاصی ندارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام جناب آقای یاسینی عزیر
من تصمیم دارم با دکتر جوادی عمل PRK انجام بدم. مدل دستگاه کلینیک نگاه چیه؟ آیا در سطح نور هست؟
سوال دوم شماره چشم راست من 3.0 با سیلند 2.75(180درجه) و چشم چپ 2.5 با سیلند 2.5(5 درجه) هست. آیا بیمه تکمیلی(ایران) مبلغی رو پرداخت می کنه؟ شنیدم نصف آستیگمات رو با نزدیک بینی جمع می کنند؟
با تشکر

تبریک می گم دکتر خوبی رو انتخاب کردید.
بیمارستان نور در حال حاضر با وجود دستگاههای الگرتو و دستگاه جدید زایس کاملا با نور برابری می کنه.
مجموع چشم شما بالی 10 هست ولی بیمه های کمی در زمان پرداخت اذیت می کنن.
رفتید پیش دکتر جوادی در مطب ایشون یک سری برید پیش آقای عقدایی. ایشون از همکاران تحقیقات چشم هستند. آدم بسیار خوبی هستنددقیقا در مورد بیمه اطلاع دارند می تونند کمکتون کنند.

king_nader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اقای یاسینی
اول از همه تشکر میکنم بابت زحمات بی پاداشتون(الان دوروزه دارم از اول میخونم پست ها رو و خیلی به اطلا عاتم در باره لیزیک اضافه شد
من قم زندگی میکنم.28 سالمه.3 روز پیش از دکتر جنابان نوبت گرفتم برا عمل لیزیک یا لازک هر کدوم که دکتر تشخیص بده
میخواستم بدونم دکتر خوبی هست یا نه (چون تلفنی نوبت گرفتم امکان عوض کردنش هنوز هست)
قیمت رو هم گفت حدود 1 تا 1200
اگه خوب نیست یه دکتر خوب بهم معرفی کنید لطفا

و سوال دوم اینکه
من نمره هر کدوم از چشام 1.75 هست و هر کدوم 0/75 هم استیگمات داره
میخواستم بدونم شامل بیمه تکمیلی میشه یا نه
و اینکه جمع دو چشم باید بالای 4 باشه یا تکی
و استیگمات هم جزوش حساب میشه!
پیشاپیش ممنون از جوابتون

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا نمی رید پیش دکتر ساووج. یک سر به ایشون بزنید و خبرشو به من بدید.
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
قوز قرنیه در مراحل اولیه تشخیصش خیلی آسون نیست. بهتره از نداشتن اون مطمئن بشید. من خیلی ها رو دیدم که اول مشکوک به قوز قرنیه بودن مثل مورد شما و وقتی دقیقتر بررسی شده معلوم شده که مشکلی ندارند.
با دید باز و امیدوارم برید و خیالتون راحت باشه که مشکل خاصی ندارید.

سلام . واقعا ممنون از راهنماییهاتون .
1- دکتر ساووح رو پرسیدم اما ایشون تا 6 ماه دیگه ایران نیستیند .
2- اقای یاسینی اسعه برای چشم ضرر داره ؟ یعنی اگه من قوز قرنیه نداشته باشم و اشعه کنم مشکلی برام پیش میاد ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
اول از همه تشکر میکنم بابت زحمات بی پاداشتون(الان دوروزه دارم از اول میخونم پست ها رو و خیلی به اطلا عاتم در باره لیزیک اضافه شد
من قم زندگی میکنم.28 سالمه.3 روز پیش از دکتر جنابان نوبت گرفتم برا عمل لیزیک یا لازک هر کدوم که دکتر تشخیص بده
میخواستم بدونم دکتر خوبی هست یا نه (چون تلفنی نوبت گرفتم امکان عوض کردنش هنوز هست)
قیمت رو هم گفت حدود 1 تا 1200
اگه خوب نیست یه دکتر خوب بهم معرفی کنید لطفا

و سوال دوم اینکه
من نمره هر کدوم از چشام 1.75 هست و هر کدوم 0/75 هم استیگمات داره
میخواستم بدونم شامل بیمه تکمیلی میشه یا نه
و اینکه جمع دو چشم باید بالای 4 باشه یا تکی
و استیگمات هم جزوش حساب میشه!
پیشاپیش ممنون از جوابتون

نه ایشون دکتر خوبی هستند. نگران نباشید و برید برای عمل.
دوست عزیز متاسفانه بیمه خودش پرداخت نمی کنه وتا اونجا که می دونم چون عمل زیبایی محسوب میشه تکمیلی هم پرداخت زیادی نداره.
در مورد محاسبه ، جمه حساب میشه ولی کلی گیر میدن.
ولی سنگ مفت گنجشک مفت حمت پیگیری کنید که ببینید بیمه تکمیلی پرداخت داره یا نه.
حتما به ما هم خبر بدید همینجا.

بالا