سلام آقای یاسینی، خسته نباشید.
بنده حدود چهارسالی هست که قوز قرنیه دارم و حدود سه ساله که واسه چک کردن چشام پیش دکتر سید جواد هاشمیان میرم. که تا یک و نیم ساله پیش چشام قوزش ثابت مونده بود و بدتنر نشده بود تا این که باز دیشب رفتم پیششون که متاسفانه گفتن چشم چپم بدتر شده و چرا اینقدر دیر مراجعه مجدد کردم و باید تو جفت چشمام رینگ بذارم تا جلوی بدتر شدنش رو بگیره یا اگه از پس هزینش برنیومدم حداقل قرنیه هام رو تقویت کنم و cxl رو انجام بدم. در ضمن گفتن این عمل رو تو بیمارستان نگاه انجام میدم.
حالا سوالم اینه که شما میدونید که کجا میتونم این عمل رو ارزونتر انجام بدم ( ایشون گفتن اگه تو نگاه عمل کنم هزینه بیمارستان و عمل واسه دوتا چشم میشه 4 تومن و دوتا رینگ هم میشه 2600 یعنی جمعا 6600)؟ دکتر گفتن تو رسول اکرم که خودشون هم عمل میکنن دستگاهش نیست ولی تو فارابی هست و ممکنه ارزونتر تموم بشه. ولی فارابی دوتا مشکل داره به نظرم، یکی این که احتمالا مثل نگاه رسیدگی نکنن و دو این که دیگه توسط دکتر هاشمسیان عمل نخواهم شد
دکتر گفتن مثلا ممکنه فارابی هزینه عمل رو نصف بگیره ولی رینگها قیمتشون ثابت هستن مگر این که از یک مدل رنگ ارزونتر که امریکایی نیستن و مثل لنزهای اون برند امریکایی کیفیت ندارن استفاده کنن.
حال به نظرتون چیکار کنم، شما در میدونید فارابی چقدر میگره یا جاهای دیگه، به نظرتون برم همون نگاه تا دکتر هاشمیان عمل کنن؟
راستی cxl هم گفتن دو تومن میشه هزینش. اگه همون یک سال و نیم پیش عمل میکردم هزینش یک سوم این میشد، مثلا cxl اون موقع 600 تومن بود!
الان هفت تومن واقعا واسم زیاده، البته اگه چاره ای نباشه مجبورم که انجام بدم...
راسنی اینم بگم که من فقط بیمه تامین اجتماعی دارم و این که نظرتون راجع به لبیمارستان خاتم الانبیا چیه؟