• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . واقعا ممنون از راهنماییهاتون .
1- دکتر ساووح رو پرسیدم اما ایشون تا 6 ماه دیگه ایران نیستیند .
2- اقای یاسینی اسعه برای چشم ضرر داره ؟ یعنی اگه من قوز قرنیه نداشته باشم و اشعه کنم مشکلی برام پیش میاد ؟

چقدر حیف.
جتما با دکتر قریشی هم مشورت کنید.
اشعه، نوعی اشعه ایکس با تواتر پایینتر و قدرت کمتره که در قرنیه جذب میشه.
مثل هر پرتو دیگه ای بهتره که تا زمان نیاز استفاده نشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا این شهرام سازنده به نظرت چه جور دکتریه؟

king_nader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چشم
احتمالا نوبتم دوشنبه باشه
حتما بهتون خبر میدم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا این شهرام سازنده به نظرت چه جور دکتریه؟

سلام چطوری رفیق.
این روزها کمتر وقت می کنم بخش ارز بیام.

دکتر سازنده دکتر بسیار بسیار خوبیه. بیشتر عمل ها شو در کلینیک مرکزی و در بیمارستان ولیعصر نیروی انتظامی می کنه.
من کارش رو از نزدیک دیدم. بسیار تمیز و سریع کار می کنه.

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام آقای یاسینی، خسته نباشید.
بنده حدود چهارسالی هست که قوز قرنیه دارم و حدود سه ساله که واسه چک کردن چشام پیش دکتر سید جواد هاشمیان میرم. که تا یک و نیم ساله پیش چشام قوزش ثابت مونده بود و بدتنر نشده بود تا این که باز دیشب رفتم پیششون که متاسفانه گفتن چشم چپم بدتر شده و چرا اینقدر دیر مراجعه مجدد کردم و باید تو جفت چشمام رینگ بذارم تا جلوی بدتر شدنش رو بگیره یا اگه از پس هزینش برنیومدم حداقل قرنیه هام رو تقویت کنم و cxl رو انجام بدم. در ضمن گفتن این عمل رو تو بیمارستان نگاه انجام میدم.
حالا سوالم اینه که شما میدونید که کجا میتونم این عمل رو ارزونتر انجام بدم ( ایشون گفتن اگه تو نگاه عمل کنم هزینه بیمارستان و عمل واسه دوتا چشم میشه 4 تومن و دوتا رینگ هم میشه 2600 یعنی جمعا 6600)؟ دکتر گفتن تو رسول اکرم که خودشون هم عمل میکنن دستگاهش نیست ولی تو فارابی هست و ممکنه ارزونتر تموم بشه. ولی فارابی دوتا مشکل داره به نظرم، یکی این که احتمالا مثل نگاه رسیدگی نکنن و دو این که دیگه توسط دکتر هاشمسیان عمل نخواهم شد:(
دکتر گفتن مثلا ممکنه فارابی هزینه عمل رو نصف بگیره ولی رینگها قیمتشون ثابت هستن مگر این که از یک مدل رنگ ارزونتر که امریکایی نیستن و مثل لنزهای اون برند امریکایی کیفیت ندارن استفاده کنن.
حال به نظرتون چیکار کنم، شما در میدونید فارابی چقدر میگره یا جاهای دیگه، به نظرتون برم همون نگاه تا دکتر هاشمیان عمل کنن؟
راستی cxl هم گفتن دو تومن میشه هزینش. اگه همون یک سال و نیم پیش عمل میکردم هزینش یک سوم این میشد، مثلا cxl اون موقع 600 تومن بود!
الان هفت تومن واقعا واسم زیاده، البته اگه چاره ای نباشه مجبورم که انجام بدم...:(
راسنی اینم بگم که من فقط بیمه تامین اجتماعی دارم و این که نظرتون راجع به لبیمارستان خاتم الانبیا چیه؟

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام چطوری رفیق.
این روزها کمتر وقت می کنم بخش ارز بیام.

دکتر سازنده دکتر بسیار بسیار خوبیه. بیشتر عمل ها شو در کلینیک مرکزی و در بیمارستان ولیعصر نیروی انتظامی می کنه.
من کارش رو از نزدیک دیدم. بسیار تمیز و سریع کار می کنه.

مرسی مهندس. ارادتمندم.
منم خیلی وقته اون طرفا نرفتم. توفیق نداشتم پستهای شما و سایر دوستان رو بخونم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی، خسته نباشید.
بنده حدود چهارسالی هست که قوز قرنیه دارم و حدود سه ساله که واسه چک کردن چشام پیش دکتر سید جواد هاشمیان میرم. که تا یک و نیم ساله پیش چشام قوزش ثابت مونده بود و بدتنر نشده بود تا این که باز دیشب رفتم پیششون که متاسفانه گفتن چشم چپم بدتر شده و چرا اینقدر دیر مراجعه مجدد کردم و باید تو جفت چشمام رینگ بذارم تا جلوی بدتر شدنش رو بگیره یا اگه از پس هزینش برنیومدم حداقل قرنیه هام رو تقویت کنم و cxl رو انجام بدم. در ضمن گفتن این عمل رو تو بیمارستان نگاه انجام میدم.
حالا سوالم اینه که شما میدونید که کجا میتونم این عمل رو ارزونتر انجام بدم ( ایشون گفتن اگه تو نگاه عمل کنم هزینه بیمارستان و عمل واسه دوتا چشم میشه 4 تومن و دوتا رینگ هم میشه 2600 یعنی جمعا 6600)؟ دکتر گفتن تو رسول اکرم که خودشون هم عمل میکنن دستگاهش نیست ولی تو فارابی هست و ممکنه ارزونتر تموم بشه. ولی فارابی دوتا مشکل داره به نظرم، یکی این که احتمالا مثل نگاه رسیدگی نکنن و دو این که دیگه توسط دکتر هاشمسیان عمل نخواهم شد:(
دکتر گفتن مثلا ممکنه فارابی هزینه عمل رو نصف بگیره ولی رینگها قیمتشون ثابت هستن مگر این که از یک مدل رنگ ارزونتر که امریکایی نیستن و مثل لنزهای اون برند امریکایی کیفیت ندارن استفاده کنن.
حال به نظرتون چیکار کنم، شما در میدونید فارابی چقدر میگره یا جاهای دیگه، به نظرتون برم همون نگاه تا دکتر هاشمیان عمل کنن؟
راستی cxl هم گفتن دو تومن میشه هزینش. اگه همون یک سال و نیم پیش عمل میکردم هزینش یک سوم این میشد، مثلا cxl اون موقع 600 تومن بود!
الان هفت تومن واقعا واسم زیاده، البته اگه چاره ای نباشه مجبورم که انجام بدم...:(
راسنی اینم بگم که من فقط بیمه تامین اجتماعی دارم و این که نظرتون راجع به لبیمارستان خاتم الانبیا چیه؟

واقعا حیف که برای چک آپ کمی دیر رفتید.
وقتی پای عمل لیزر در میون باشه من فارابی رو پیشنهاد نمی کنم ولی وقتی قضیه قوز قرنیه باشه که هزینه هاش خیلی بالا در میاد می تونید برید فارابی.
برید پیش دکتر دکتر جباورند یا دکتر بهشت نژآد (هر دو از اساتید فارابی هستند) ازشون قول بگیرید که در فارابی خودشون شما رو عمل کنند.
بعد برای عمل کراس (CXL ) و رینگ اقدام کنید.
قیمتش فکر می کنم خیلی خوب در میاد.
در مورد رینگ تا اونجایی که می دونم دو شرکت mediphacos و AJL تولید می کنند که اولی برزیلیه و دومی اسپانیایی و هر دو مثل هم هستند الیته اینتکس هم هست که مثل اینکه بهتره :ه جدیدا این شرکت وارد می کنه Dideban Tajhiz Alborz Co. که اونهم دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم آمریکایی باشه ولی خیلی خوبه.
متاسفانه تا دو سال قبل ما وارد کننده AJL بودیم و اگر الان بود حتما بهتون در مورد قیمت کمک می کردم ولی الان شرکت دیگری وارد می کنه (کلا رینگ کم مصرفی بود و کمتر استفاده میشد)
نگران نباشید دکتر بهشت نژاد از دوستان دکتر هاشمیان هستند و دکتر بسیار خوبی هستند. اگر بتونید ببینیدشون.
کیفیت کار مطمئنا با نگاه که مرکزی خصوصیست فرق داره ولی اگر از دکتر قول بگبرید که خودش شما رو عمل کنه نباید نگران باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی مهندس. ارادتمندم.
منم خیلی وقته اون طرفا نرفتم. توفیق نداشتم پستهای شما و سایر دوستان رو بخونم.

خوشحال شدم اینجا دیدمتون. اگر می خواهید برید پیش دکتر نگران نباشید انتخاب خوبی کردید.
بگید از دوستان من هستید و ازشون تحفیف بگیرید.
آدم خیلی خوبیه.
کمی تند صحبت می کنه البته ولی باور کنید عملش هم به همون سرعت صحبت کردنش سریع و دقیقه.

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
ممنونم آقای یاسینی.
لنز والا دکتر گفتن که از دو برند هست که یکیشون امریکاییه و دویست سیصد تومن گرونتر.
در مورد دکترایی که گفتید چجوری میتونم برم باهاشون صحبت کنم که حتما خودشون عمل کنن؟ برم مطبشون یا بیمارستان‌؟
و اینکه بیمه تامین اجتماعی این عمل رو اصلا تحت پوشش قرار نمیده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم آقای یاسینی.
لنز والا دکتر گفتن که از دو برند هست که یکیشون امریکاییه و دویست سیصد تومن گرونتر.
در مورد دکترایی که گفتید چجوری میتونم برم باهاشون صحبت کنم که حتما خودشون عمل کنن؟ برم مطبشون یا بیمارستان‌؟
و اینکه بیمه تامین اجتماعی این عمل رو اصلا تحت پوشش قرار نمیده؟

فرقی نداده بیمادستان یا مطب سعی کنید خود دکتر رو ببینید نه رزیدنتها رو.
بیمه تامین اجتماعی پوشش داره البته نه 100 در صد فکر کنم 40 درصد رو باید پرداخت کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان مجددا چند روزی ایران نیستم.
البته سعی میکنم به تاپیک سر بزنم ولی ممکنه جوابها کمی طول بکشه.
موفق و پیروز باشید.
++ دکتر هاشمی در مجلس در حد یک وزیر کامل ظاهر شد. انصافا ایشون یکی از بهترین وزرای بعد از انقلاب خواهند بود.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
موفق و پیروز باشید.
++ دکتر هاشمی در مجلس در حد یک وزیر کامل ظاهر شد. انصافا ایشون یکی از بهترین وزرای بعد از انقلاب خواهند بود.

به سلامتی و موفقیت انشالله براتون بهترین هارو آرزو داریم شاد باشین

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام من از لنز طبي استفاده ميكنم شماره جف چشامم ٢.٢٥ هست.. ميخواستم بدونم وقتي چند سالم شد ميتونم عمل ليزر چشم انجام بدم؟! بعد اينكه من شيدم اين عمل حدود ٧ سال جواب ميده و بعدش چشم ب حالت اول برميگرده!! اگه اينطور باشه كه خيلي بده *_*

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر حیف.
خدا رو شکر که زود متوجه شدید و مشکل حداقل حل شد.
اگر کاری از دستم بر می اومد بگید انجام بدم.
خواهش می کنم هر از گاهی یک سری به پشم پزشک بزنید.
ممنون
چشم حتما.
:)

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
فرقی نداده بیمارستان یا مطب سعی کنید خود دکتر رو ببینید نه رزیدنتها رو.
بیمه تامین اجتماعی پوشش داره البته نه 100 در صد فکر کنم 40 درصد رو باید پرداخت کنید.

آقای یاسینی من زنگ زدم فارابی گفتن که هزینه عمل کلا آزاد و اصلا تحت پوشش بیمه نیست!
آخه شما گفتید 60 درصدش رو بیمه میده!
این که گفتید بیمه میده یعنی باید بعد از عمل برم کاراش رو انجام بدم و هزینه رو بگیرم؟
اگه اینجوریه فرقی داره مگه برم فارابی یا مثلا نگاه؟
راستی اونجور که فارابی میگفت هم ی چیزی حدود پنج تومن واسم تموم میشه,اگر اینجوریه فکر میکنم بهتر باشه همون برم نگاه!
چون خونواده هم میگن برو همین دکتر هاشمیان عملت کنه!
حالا در کل به نظرتون چیکار کنم,برم فارابی,یا نگاه یا اصلا کلا اگه دکتر و درمانگاه بهتری رو پیشنهاد میکنید بگید تا برم اونجا.

tApAtAĺK

ali r29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
موفق و پیروز باشید.

جناب آقای یاسینی چند سالی هست که با ماهیت عملهای رفع عیوب انکساری آشنا شده ام اما به امید بروز شدن و بهبود در آینده این عمل نیمه تهاجمی (که امکان جبران آن تقریبا غیر ممکن است) تا کنون صبر داشته ام . وحالا با توجه به رویکرد و امید به دولت روحانی در جهت تخفیف تحریمها و کاهش محدودیتها (حال به مدد کنار آمدن با غرب یا شگردهای نو در دورزدن تحریمها) آیا تجهیزات بروز نشده و یا دانش پشت مرز مانده ای وجود دارد که با وزارت آقای هاشمی که از متخصصین این حوزه هستند؛ طی چند ماه آینده امکان ورود آنها فراهم شود و یا هزینه های آن با تغییر در تعرفه ها و نگاه به اینگونه اعمال جراحی کاهش یابد؟؟

nnss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو این هفته رفتم مطب آقای دکتر نیکخو برای مشاوره و وقت گرفتن برای عمل ، ولی متاسفانه متوجه شدم تو 2 سال یه چشمم 0.75 و اون یکی 0.5 شماره بیشتر شده(در حال حاضر حدود 3 شده) و با توجه به پیشنهاد دکتر تصمیم گرفتم 6 ماه صبر کنم که با خیال راحت عمل کنم(واقعا ممنون از ایشون به خاطر صبوری در جوابگویی و پیشنهادشون برای تاخیر در عمل) و چون از عینک خسته شدم میخوام تو این 6 ماه از لنز استفاده کنم ، قسمت نشد از تجربیات عمل بگم،ایشالا که 6 ماه دیگه جور شه و کامل تجربیابمو در خدمت دوستان بزارم

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام آقای یاسینی. لطفا تا نرفتید هم جواب سوال قبلیم رو بدید هم سوالی که الان میپرسم رو.
میخواستم ببینم شما دکتر علیمردانی میشناسید تو کرج (اگه اشتباه نکنم حسین علیمردانی)؟ مطبشون روبروی بیمارستان امام ***** و مثل این که تو نوردیدگان هم عمل میکنن.
ی بنده خدایی که دکتر هم هستن ایشون رو معرفی کردن و گفتن کارشون عالیه و من باهاشون صحبت میکنم تا هزینه عمل رو نصف بگیرن.
اگر شما ایشون و نوردیدگان رو تایید میکنید بگید تا پیششون برم اگر نه که پیرو پست قبلی که گفتم بگید بهترین راهکار چیه. ممنون

راستی نظرتون راجع به کلینیکهای تامین اجتماعی چیه؟ مثل لبافی یا صدر (به آفرین)؟
و این‌که تو کلینیک تامین اجتماعی فاز چهار مهرشهر هم همچین عملی رو میتونن انجام بدن؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی. لطفا تا نرفتید هم جواب سوال قبلیم رو بدید هم سوالی که الان میپرسم رو.
میخواستم ببینم شما دکتر علیمردانی میشناسید تو کرج (اگه اشتباه نکنم حسین علیمردانی)؟ مطبشون روبروی بیمارستان امام ***** و مثل این که تو نوردیدگان هم عمل میکنن.
ی بنده خدایی که دکتر هم هستن ایشون رو معرفی کردن و گفتن کارشون عالیه و من باهاشون صحبت میکنم تا هزینه عمل رو نصف بگیرن.
اگر شما ایشون و نوردیدگان رو تایید میکنید بگید تا پیششون برم اگر نه که پیرو پست قبلی که گفتم بگید بهترین راهکار چیه. ممنون

راستی نظرتون راجع به کلینیکهای تامین اجتماعی چیه؟ مثل لبافی یا صدر (به آفرین)؟
و این‌که تو کلینیک تامین اجتماعی فاز چهار مهرشهر هم همچین عملی رو میتونن انجام بدن؟

دوست عزیز. بهسختی تونستم جواب شما رو بدم.
لبافی و صدر هر دو خوب هستند به شرطی که اساتید شما رو همل کنند.
دکتر علیمردانی از دوتر های بسیار خوی هستند که من میشناسم واب بهتره ررای عمل بیایید نهران. با خودشون صحبت کنید که تهران عملتون کنند.

بالا